waka waka.



Tudelooww här har ni mig i egen hög person! Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva. Är så sur på mig själv just nu att jag bara blir två gånger så sur av att tänka på det. Let's leave it.


Nu startar cityfestivalen här i Vässan. På fredag ska jag och boyie ner och kika. Förra året avnjöt ju jag och Malle en varsin sjukt god och kall strawberry daiquiri på torget under en av cityfestivalsdagarna. Jag trodde att det skulle bli en favorit i repris detta år med. Men icke sa nicke. Den nöten ska jobba på Varda av alla ställen på jorden just denna helg, såklart. Hon borde egentligen få lite stryk av mig, jag har ju trots allt alltid varit den starkaste syrran av oss två. Äsch jag får tacka na för att hon gör så att jag håller mig nykter ännu en helg. OBS! Jag är inte alkis, även om det kanske kan låta så för er gamlingar som läser min blogg, jag är bara lite partyglad i hatten. Helgen efter denna ska jag dock leka alkis med Torie på Power meet här i Väss. Det är våran lilla tradition att supa tillsammans på påååwer mittt som mormor eller mamma skulle sagt. Det ni!








Waka Waka med Shakira är förresten den skönaste låten på länge. En sån där man aldrig kan sluta lyssna på.

Släktingarna? Vart är ni?



Hellow alla mina braiga läsare! Här sitter jag och smuttar på en sjukt god smoothie. Jag väntar på att min prins med det stora P:et ska komma hem för han är ledig från fotbollen i dag med, hör och häpna vettni! Jag vet inte vad vi ska hitta på men allt blir så himla mycket roligare när han är med :-) Kanske sola? Kanske åka och handla? Ja vem fan vet. Nej nu måste jag sluta skriva ut massa hemska svärord i min blogg. Man vet ju inte vad det är för peeps som läser min blögg. Vem som helst kan ju fasen läsa denna muppiga blogg. Jag vet att vissa av mina släktingar läser den... kan ni aldrig kommentera, hallå? Tryck på kommentarer under och skriv ert namn och 'Hej bästa släkting...'  Då blir Emma glad Emma.


Vi köpte by the way nya resisar här om dagen. Coola färger va? Haha. Nee men jag vill ha någon som sticker ut. Så jäklarns drygt att behöva leta på det där bandet. Speciellt om man har en svart liksom. Och att den är hård är ju ett annat måste när man ska ta med sig spritflarror hem. Sen är det fyra hjul under den = lätt att rulla. HAHA Nee nu dör jag av mig själv!!




Fusseboll och illamående.










Fyfan jag mår så jävla illa i dag. Typ som att jag har festat 3 dagar i rad och är bakis som in i helskotta. Bara det att jag inte druckit på 3 veckor eller vad det är (Nej jag är inte gravve!). Kanske är solsting? Well well. Just nu sitter jag och följer babys match här på internätet. Plus Arameiska och hammarbys match. Jag hoppas så att VSK vinner och att hammarby förlorar så att VSK som ligger tvåa kommer ifatt dom då hammarby ligger etta just nu. Späääännande som Malin och jag hade citerat och sedan garvat.


I dag är det 15 dagar kvar till Portugalien by the way. Det får INGEN missa! Såå ooootroooligt viktigt för er att veta!!



Midsommar. Bildkavalkad.







My love and I på väg hem till päronens mansion.








Pappi och äsklingen ♥








Världens bästaste och finaste mammi ♥








Sen kom syrran. Hon ska alltid vara värst!













Min och Patriks tårta. Fan så god den blev! Ja gud så duktiga vi är :-P








Jag och min underbara syster ♥








Mats och mammi.





















Törnrosan liggen och slaggar.














Min ena brorsdotter Alina. Världens sötaste. Här visar hon vart Alinas mun är. ♥








Och här är Patriks näsa :-)









Jag blir så sjukt snurrig när jag tittar på den här bilden!









Brorsan, mammi, Brorsans fru Jessan och Birgitta.









Jessan :-)









Vår söta vovve Hugo och så m&p:s vovve Ronja.


















Min guddotter Amelia och jag ♥

Glad Midsommar ♥

 

 

 



Klänning: H&M Garden collection Skor: Din sko Smycken: H&M och Gina.



Egentligen skulle jag ha på mig en helt annan klänning men den var genomskinlig märkte jag fem minuter innan vi skulle åka så denna från garden collectionen fick bli min räddning :-)


GLAD MIDSOMMAR! ♥

Shhhh.















Ja här ser ni mitt nyaste inköp.. Jag som nyss skrev om att detta skulle bli en dyr månad? Ah bajs. Asså jag skulle till Ica Maxi och leta efter svenska jordgubbar till tårtan vi ska baka i morgon. Det fanns så klart inga kvar. Då tänkte jag: men jag går och kikar lite i gallerian, jag ska ju inte ha något men jag kan ju alltid kolla. När jag kommer dit dogde jag nästan när jag sågde (jag vet att min grammatik inte är korrekt men jag skriver som jag pratar och jag pratar muppigt) dessa skor.
Jag tänkte: Nej Emma, gå inte ens fram till dom. Äsch kolla kan ju inte skada! Jag tar upp denna vackra sko och tänker men testa kan man ju göra.. och hoppas på att dom är fula när dom sitter på så behöver jag inte tänka på dessa skor mer. Saken var ju bara det att dom satt just perfekt och att dom var perfekta!

Nu började grubbleriet, ska jag eller ska jag inte? Nej det ska jag inte.. jo men vafan man lever bara en gång. Nee, joo. Sen gick jag med nippriga steg fram till kassan där kassörskan skrek: Åhhh dom här är så fina, jag vill med ha dom. Varpå jag svarade: OH JA VISST ÄR DOM, VISST?! Och dom är ju jättelätta att gå i eftersom att klacken är så bred! Hon höll glatt med och jag blev glad, det vart liksom lite lättare då.


Åh nu är dom mina! Men shhh vi pratar inte om det.




Räkningar är så kul :-)



Jag har precis pejjat våra räkningar. Det är så himla kul att se ens pengar bara försvinna.. eller hur? Och på vad liksom? Jo hyror, teleräkningar och allt vad det nu är. Men men jag gissar att det är en del av life liksom. Tur nog delar vi på våra räkningar så då slipper man ju pejja allt själv liksom.


Hmm jag måste köpa en resväska innan vi åker om 18 dagar också. Det är också sånt där tråkigt att lägga pengarna på och som dessutom är ganska dyrt. Men man måste ju liksom och man får tänka långsiktigt, förhoppningsvis kan man ju ha resväskan i flera år.. om den inte blir kvaddad av dom som lastar på och av väskan det vill säga. Det har ju hänt förr. Sen så går det ju några tusenlappar till pengarna jag ska växla till euro också. Det blir en dyr månad det här förstår ni. Men den blir fan så rolig och jag älskar mitt liv så ända in i... just nu ♥




Midsummer.

 

Wihoow! På fredag är det midsommar. Nehe? Som att någon har missat det. Vi, min snubbe och jag kommer att fira hemma hos mamma och pappa med lite vänner till familjen. Jag tycker att man ska fira midsommar med dom nära och kära. Det har jag alltid gjort. Åh vad jag längtar tills jag får ta första tuggan av mammas Janssons frestelse. Åhh och prinskörvarna. Hihi. Baby den stackarn har fotbollsträning på förmiddagen och sedan på morgonen dagen efter. Är det normalt? Ehh nej. Inte för att han dricker men ändå liksom. Schyrre. Jag har köpt en sån söt midsommarklänning också så jag hoppas verkligen att vädret är med oss.

 

 

 

 

En bild från våran första midsommar tillsammans, i Västervik år 2008.


Stop whining.



Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att duscha? Eller alltså det är inte jobbigt när man väl står inne i duschen med det varma vattnet på. Nej det är när man ska ut ur duschen som är jobbigt, jag fryser som en jäkla gris. Jag har alltid varit fryssen av mig så jag dör nästan varje gång jag ska ut från duschen. Sen är det min fobi mot blöta golv och hårstrån. Jag får verkligen panik om jag har ett blött hårstrå på foten!! Helt ointressant egentligen och jag vet att det säkert låter helt mongo men så är faktiskt fallet.



Och så alla ni som tjatar om att jag inte ritar mer och blahblahblah, sluta med det! Det är sommar och jag pallar inte att sitta inne och rita när det är så fint väder ute, jag vill vara ute och njuuuta. Sluta läs min blogg om du bara vill se konst eller kika i arkivet eller vafan ät en glarre och var glad i stället.








This is how you do Chanel.

Bland det vackraste jag någonsin skådat.



Nu ska jag ta och berätta något helt sjukt för er. Och det är att jag satt bänkad framför tv:n HELA dagen i går, och med det menar jag hela dagen. Självklart var det Daniels och Victorias fina bröllopsdag jag kikade på. Aldrig i hela mitt liv har jag suttit i soffan och tittat på tv-burken en hel dag i streck. Jag kan lova att när dom cuttade bröllopstårtan i natt så hade jag en sjuk huvudvärk på grund av att jag inte hade vart ute på hela dagen och suttit stilla. Så jag var tvungen till att ta två alvedon innan jag la mig. Men det var det värt för det var nog bland det finaste jag sett.


Åhhhh. Var hon inte vacker Victoria? Jag verkligen älskade hela hennes "outfit" från topp till tå. Kolla hur välgjord klänningen är liksom. Så otroligt vacker. Och jag älskar att hon bar drottningens gamla kamédiadem och brudslöja. Och hennes utstrålning gjorde ju inte saken sämre.


Talet till Victoria som Daniel höll på middagen var så gripande. Och i kyrkan när båda två grät. Nästan så att det kom en tår från mitt öga också :-) Och när kungen höll sitt tal till Silvia, så sött. Jag älskar att dom inte var så där stiff som dom flesta nog trott att dom skulle vara. Man verkligen såg hur kära och glada dom båda var. Och även hur nära hans familj och kungafamiljen var.




 


Roxette doing royalty ♥







Jag höll verkligen på att dogde när jag fick se Roxette i konserthuset i går. På tv så klart. Och att dom båda hade svart nagellack? Pirrpirr. Fyfaaaan vad coola!  Allt jag kunde tänka på var Torie och mig för vi, vi ÄR Roxette! ♥


Bildkälla.



Förresten så blir det att kika på brölloppet hela dagen i dag. Yep I'm a sucker. Tycker det är så himla kul när det händer något i detta land. Och detta är ju ett historiskt ögonblick. Något så vackert :-)

Triwa vart är du?

Kul att min helt nya klocka från Tritoni Triwa som jag dessutom fick i present av min boyie är helt borta! Den kostade dessutom 1000 kronor, vilket jag tycker är ganska mycket för en klocka. Åh den var så fin, jag hade verkligen trånat efter den så länge :-( Jag undrar vart den ligger, eller om den till och med sitter på någon annans armled just nu. Ledsen Emma är bara förnamnet. Finns det någon Saida där ut så träd fram!




 

Åh den är så fin så jag dör nästan lite när jag ser denna bild :'-(


FUCK!

 



Hellow IKEA!

GOSH. Jag har varit på IKEA hela förmiddagen. Vi kom dit elva och kom hem halv tre. Why?! Ja vad gör man egentligen på IKEA i typ tre och en halv timma? Jo man beställer ett helt nytt kök. Inte jag men min svägerska har nu köpt ett helt nytt kök till brorsan och hennes helt nybyggda hus. Medan hon fixade det där så sprang jag runt som den fastern jag är åt flickorna. Och gud vad trött jag blev! Är det så det är att ha barn? Då fattar jag inte hur man pallar. Haha. Fast i och för sig så var den ena knådden sjuk. Ah nu är jag i alla fall sjukt trött. Har nyss proppat i mig en stor jäkla tunnbrödsrulle. Aldrig mer tunnbrödsrulle by the way. Uäääk!


Nu ska jag duscha och sedan åka hem till mina fina päron för att fira mammsi på hennes bemärkelsedag. GRATTIS mamma







Alina.






Amelia.

Soliga Argarve ♥



Jag och bejb åker ju som jag har skrivit ett x antal gånger till min syrra i Portugal den 13:e juli. Det roliga för dagen är att när jag nyss bläddrade igenom tidningen Solo så fann jag ett uppslag med ett semestertips till just Algarve, där min syrra Jennie bor. En annan rolig grej var att jag skrev till Jennie ca tjugo minuter innan jag läste detta och frågade om hon kunde hämta oss på flygplatsen som hon gjort dom andra gångerna jag vart där. Jag tror hon jobbar då vi kommer denna gång så jag frågade även vad hon trodde taxi skulle kosta från Faro flygplats till Albu, om hon nu jobbar. MEN så läser jag nu här i tidningen att det kostar ca ynka 350 kronor. Jävla sammanträffande alltså. Inte så intressant för er kanske. Men för mig var det det!







Chennie snart kommer din apseluta favvosyrra Emsa Damsan, hohahiii ♥ ♥ ♥

IXUS och jag.



I går städade jag här hemma. Tog typ halva dagen. Det känns som att jag dammar, dammsuger, TVÄTTAR och städar för jämnan. Inte så konstigt i och för sig eftersom mina två små grisar här hemma gillar att stöka ner mer än mest. Haha. Men vad är en hemmafru till för? Just precis.


Efter att jag hade städat kom min prins med ett stort P hem och vi åkte då till Media markt för att köpa en ny liten digitalkamera då min Canon ixus 860 brejkat totalt på elba i lördags. Den har jag då endå haft med mig ÖVERALLT i två år, utomlands, fester osv. Den har även hamnat i ett vattenglas då jag skulle filma mina video tutorials till er. Då har far min fått opererat den. Han är duktig på sånt. Men efter i lördags gick den inte att rädda. Tyvärr, för vi var riktigt bra vänner den och jag. Men nu köpte jag uppföljaren och den verkar helt ok den med. Bara det att man är så rädd för att förstöra den när den är så ny och bebisaktig. Att den är rosa är ju ett plus. Jag har ju min kära systemkamera Canon eos 450D också men den tar man ju inte gärna med sig till fester eller till stranden.





 

 

 

Fråga mig inte hur detta har gått till.

 

 

 

 

 

Nya skönheten. Den har ett tufft liv framför sig ;-)

 

 

 


blowin' in the wind.







Just det jag har glömt att visa er min WIP som jag började på i går! Denna bild är tagen med webcamen därav den dåliga kvallan.

..




dagen kunde inte börja sämre...

Best night evahhh!



Asså kvällen/natten i går var kung! Jag svär på att det var den BÄSTA utekvällen på länge länge. Den kunde inte bli bättre. Och nästa vecka gör vi om'et. Finns det förresten något bättre än att festa på sommaren? ÅHH :-)




 

Jag och min absolut bästa. Även min sissy ♥

 

 

 

 

Malles öl, min redbull vodka :-)

 

 

 

 

Nawww!

 

 

 

 

Och Emma fick sin strawberry daiquiri tillslut :-P

 

 

 

 

Dammarna på båten till Elba! Jag cusco och sissy dårrrå. We are the best ♥

 

 

 

 

 

Ön.

 

 

 

 

Kussen i ena baren.

 

 

 

 

 

Jag hade som sagt jävligt KUL!

 

 

 

 

 

Ja det blev några jäger kan jag ju säga :-)

 

 

 

 

 

Jag gaddade mig när jag endå var i farten. Why not liksom?

 

 

 

 

 

Arash och moi. (sen gick min kamera sönder så detta är mobilbilder, höhö)

 

 

 

 

 

Mallan och Anders.

 

 

Jag säger bara TACK, tack så jävla mycket för i går! :-D




Shoppingbegär och shoppingbesvär!



Wihow! I dag är det whitenight festen. Im so taggad! Äntligen ska bara jag och sissy förfesta tillsammans. Det är något speciellt när det bara är vi två. Vi kan ju verkligen prata om ALLT tillsammans. Änywäy, i morse vaknade jag upp och kom på en jobbig grej. Jag har ju ingen VIT partyclutch (liten partyväska för er äldre som kanske inte vet vad en partyclutch är ;-) till kvällen. Vilket problem va? Åhåhå. Och Patrik skulle till samlingen (han har match i sthlm i dag) nu halv ett. Och ja min bil är ju som sagt paj. Gosh vad låst man känner sig med endast en bil när man haft egna bilar sedan man var 18. Så jag fick i alla fall ta en blixtvisit i stan, i ren panik sprang jag runt och letade efter en väska, jag hade bara 15 minuter på mig. Tillslut lyckades jag finna en som var ok. Inte mer än just ok. Fan vad jag känner att det blir mycket skrivande om mina shoppingbegär/besvär nu på senare tid. Boring I know.

Well nu ska jag ta hand om vovvisarna för jag är hundvakt till mamma och pappas vovve, då är det highlife här hemma vill jag lova. Sedan blir det duschen och lite underbar vivaldisallad :-)










Ronja och Hugo.



Mami och papis hund till vänster och vårat lilla trasselsudd till höger :-)




long for tomorrow.



Tjoflöjt!

Jag vet att jag skrev i går att jag skulle visa er vad jag hittade i går när jag var på stan. Jag skulle ju som sagt hitta en vit outfit till elba-festen som vi ska på i morgon. Jag hittade absolut inte det jag sökte efter trots att jag nästan kikade i alla butiker, jag övervägde till och med att gå in på New yorker men där gick min gräns. Men så lyckades jag hitta ett annat litet sött nummer på GT, hör och häpna ;-) Tänkte att ni får se det i morgon på i stället innan jag åker till syrrans förkaka. Och den förkakan består av henne och... mig. Kan ju inte bli så mycket bättre? ;-)

Fick by the way hem en beställning från H&M i går. En till fjärilsring fast i silver denna gång (love them!!), en långklänning som jag redan älskar och en till klänning som jag ska ha på midsommaraftonen som jag också älskar.


I kväll blir det grill med chill hemma hos mami och papi, myyyysigt. Och jag känner att morgondagen... ja att morgondagen kommer att bli king!






Elba.



Herrow.

Väntar på att Mr. P ska komma hem. Vilket inte är förrän tjugo över två men endå (haha jag rimmade). Jag måste nämligen ha bilen till stan då min bil är paj. Jag ska fika med Becca vid tre och så behöver jag köpa en present till min mammi då hon fyller år på torsdag. Och en ny almanacka och även något vitt att ha på mig till på lördag då det är whitenight på Elba. Man ska supa och vara vitklädd på en ö vi har här i västerås alltså. Jag vet exakt vad jag vill ha på mig, sen om jag hittar det är en annan femma. Varför har denna lilla skitstad inte H&M trend? Monki? Beyond retro? Halluuee?! Våran H&M var liksom världens första H&M av dom alla och vi har inte H&M trend? Det är ju skandal enligt mig och många andra. Haha. Mycket klagning på shoppingen på senaste tiden, doncha' think?
Vi får se vad jag hittar, något vitt måste jag ju ha i alla fall.

Nu blir det en smoothie, hörs sen, då får ni se vad jag hittade för något.



 

 


Hallå Triccan?



Jag och min prins P tog en tripp på stan i går då han var ledig från fotbollen. Och tänka sig, jag hittade inte ett skit! Vad har hänt med gina tricot förresten? Dom har fått in sånna konstiga grejer tycker jag. Väskorna speciellt!! Dom brukar väl vara bland dom första att haka på modet? Nee usch. Deras smycken är dock alltid lika snygga men också alltid lika dyra. Det är en grej dom kör med. Det har jag alltid tyckt. Alltså att dom har billiga kläder men ack så dyra smycken. Dock håller jag med min vän Torie, att deras smycken går sönder piplätt! En ring där kostar ca 120 kronor medan en ring på H&M kostar ca 49 kronor plus att dom håller bättre, dom från H&M alltså. Haha.. tråkigt inlägg kanske men jag var liksom tvungen då jag är riktigt besviken på GT.







Om det här kallas för mode så vill jag inte längre vara med!



I'm wearing BB.

 

 

Linne: Blackbook Leggings: Gina tricottan Kavaj: VILA Skor: Converse Smycken: H&M och Jetset Väska: Chicy


Lövely things.


Åh! I dag fick jag hem min beställning från H&M som jag beställde för typ 2 månader sedan. Och jag älskade alla saker jag fick hem denna gång. Vilket är ovanligt när man inte har testat grejerna innan. Den väldigt eftertraktade bikinin blev jag mest glad över. Den är yum-yum och sitter som foten i strumpan! Me likey very much.
















No time.

Jag förstår inte hur alla kan ha tid till att blogga nu för tin? Jag är liksom ute hela dagarna och bara njuter i solen. Lever sommarlivet liksom ;-) Och vad finns det egentligen att skriva om på kvällarna då? Bara att man solat liksom. Intressant för er liksom? Nee. Jag älskar att min blogg inte är en ritblogg längre, jag vet att jag skrivit det förrut, men jag älskart verkligen. Speciellt nu på sommaren. Vem vill sitta och prestera hela soldagarna? Och för er som undrar (förmodligen ingen) så är det bara 38:a dagar kvar till P och jag åker till Portugal, weey.



Nu ska jag åka hem till mamma och pappas pool och schteeeka med min fina bästaste Torie!






Smoothie-time ♥

 

 

Solning i bikini och sen en smoothie på det.. MUMS!


Cityfestivalen 2009.






Åhh höjden av sommar mys! En strawberry daiquiri på Billan och Bobban under cityfestivalen förra året.

Let's do it again this year Malle! Righty?

Summerlovin

I dag är det 1:a juni!! Och vad betyder det? Jo SOMMAR! Juni, juli och augusti är mina absoluta favvismånader. Så i dag är jag glad, oh så glad. Nu vill jag bara ha ännu mer sommarvärme så man kan ligga och steka vid poolen hemma hos mam och pap med mina nya bikinis. Och vet ni? Jag har blivit värsta hurtig nu för tiden, jo för jag går ut och går långa promenixar varje dag nu. Stolt Emma. So not Emma style som fjortisarna skulle ha skrivit  ;-) Haha


Vad annars då? 41 dagar kvar till Portugal med älsk. Fifaan vad nice. Mycket tjat om det, som att jag aldrig är utomlands fast det egentligen är tvärt om. Men denna gång kommer det bli extra speciellt förstår ni, sådeså!


Nee nu ska jag ta och promenera till mina pärons firma och hälsa på.








Bild hemma hos mamma och pappa från förra året