Bildregn.

 

Åhhh bästaste tjej kvällen i går alltså. Fina fina flickorna. Vi hade så mys. Malin hade gjort god middag med god efterrätt och grejor.

 

 

 

Lojji, karros huvve och moi i djupa diskussioner.

 

 

 

Karro och Carro ♥

 

 

 

Mys i bubbelspat.

 

 

 

 

Den obligatoriska malin-måla-naglarna-när-hon-är-full bilden.

 

 

 

 

 

Asså snacka om att bli våldgästastade.

 

 

 

Rockin' at BMB.

 

 

 

 

 

 

 

:-)

 

 

 

 

Tack för bästa kvällen tjejer! Snart kör vi på "syjuntan" ;-) ♥♥♥

Best night ever

 

 

 


Längtaaaan!





Här ligger jag och väntar på att klockan ska bli 16:30 för då ska vi plocka upp tjejorna och bege oss ut till mami och papi och ha våran efterlängtade tjejkväll. Spa, middag, ansiktsmasker, tjejsnack till tusen och all in. Dessutom ska vi stötta bröstcancern genom att alla ska bära något rosa. Åhh varför går klockan så segt när man väntar på att något roligt ska hända?


Well, see you at månen i kväller. Annars får ni ha en trevlig lördag ändå :-)

IM FANCY.

 

Hur snygg är inte bloggerskan Fanny Lyckman i denna svarta kors plexi ringen från PRJ. Sjuuukt snygg!!


Helge helg.




I kväller kommer Torie hem till mig. Vi ska kika på Idol, käka tacos och bara ha det mys. Det var aslänge sen vi sågs så I´ve kinda missed her. Och en myskväll har vi inte haft på år och dar. Literally. Och i morgon är ju tjejfesten så detta kan nog bli en toppenhelg trots att det är höst. Jag HATAR hösten. Jag är aldrig så deprimerad som jag är på hösten. På riktigt. Mörker, grått, träd som förlorar all sin glans, kyla, längtan efter sommar och så vidare.


Nej nu glömmer vi det, nu är det fredag och snart helge helg.



Översvämningen i Thai.

 

 

 

Kul jul det här med översvämningen i thai. NOT! Än är det ju inte översvämning dit vi ska, i Phuket. Men det hinner väl bli det till vi åker.. det är så jävla typiskt våran otur. Jag kommer bli så jävla förbannad så det inte är sant då.. för vi tog inget avbeställningsskydd... smart va? Resan kostade ju över 20.000 kronor. Kul att vaska dom pengarna liksom. Men ja tydligen är det soligt och fint där nu.. men om tre veckor då? När vi åker. Snälla snälla snälla regnet kom INTE till Phuket den 22 november till den 7 december. Jag kommer gråta så mycket så att hela sverige blir minst lika översvämmat som bangkok då.

 

 


Wiiee.







Sissy är hemma! Hon berätta lite roliga historer/händelser och så bjöd hon mig även på en lunch på mitt favvohak Vivaldi. Ett ställe där man kan välja själv vad man vill ha i salladen för er som inte vet. Bästa. Åh jag längtar verkligen till tjejkvällen på lördag, det ska bli så himlans myyys och fettigt kuligt. Man kan inte ha annat med dessa fina tjejor. Jag garvar verkligen aldrig så mycket som jag gör när jag är med dom. Alla vi är så olika men ändå så lika liksom. Dom är så enkla och man kan verkligen vara sig själv med dom. BÄSTA BÄSTA BÄSTA!



Rosa spolarvätska.

 

Dom flesta kollade väl på Rosa bandet galan i går. Jag kände direkt att jag ville hjälpa till på något vis. Så i morse när jag kom till jobbet så köpte jag den rosa spolarvätskan som vi har vars pengar går till cancerforskningen. Kan tyckas onödigt med rosa spolarvätska men det viktiga är ju pengarna till forskningen liksom. Dessutom behöver jag fylla på spolarvätskan i min bil.

 

Snart ska jag åka mot flygplatsen och hämta upp allra käraste syster. Jag har saknat henne a bunch. Så jag ser verkligen fram emot att få se hennes vackra fejs! Åhh i kväll är det Robinson mitt favvoprogram. Idol börjar bli mer och mer bra också tycker jag.

 

Nej nu: Back to buisness!


Back to work.




Fyfan vad skönt att vara tillbax på jobbet! Seriöst i går var nog en av de tråkigaste dagarna i mitt liv. Äntligen får man se lite folk. Jag tror inte att jag öppnade munnen och pratade förrän klockan fem på eftermiddagen i går. Det är ju inte normalt kan jag tycka. Sedan kan jag även tycka att det är jädrans skönt att vara frisk. Nu håller jag tummar och tår för att det förblir så några månader framöver i alla fall.

I morgon ska jag åka och hämta syrran på flygplatsen. Hon har varit spain en vecka. På lördag blire tjej/ute-kväll med tjejgänget. Först ska vi bubbla i mamma och pappas utespa, äta och sedan åker vi in till stan och festar vidare på krogen. Fan vad kul. Det ser jag verkligen fram emot.

krupp.



Åhhh vad jag älskar min Patrik ♥♥

 


Jag har varit hemma från jobbet i dag med. Åh herre frickin' gawd så tråkigt jag haft/har det. Jag får krupp. I morgon är det jag som åker till jobbet. Jag börjar som tur är bli frisk nu. SKÖNT.

Såå vad har jag gjort i dag? Typ ingenting. Jag sov en timma vid lunch. Jag har gått ut med vovven 2 gånger. Gjort lite smycken och betalat räkningarna. Det ser bra ut denna månad. Och de är ju skönt med tanke på  semestern. När man har semester vill man ju inte snåla.

Nu vill jag bara att sparven min ska komma hem så vi kan hitta på något tillsammans. Det bara kryper i hela kroppen.

Sorry för tråkigt inlägg...


Svettas och fryser.

Random pic.

 

Svettas fryser, svettas fryser.. ja så ser det ut för mig just nu. Jag pallar inte. Vi tvättade och städade bilen i går.. Den kommer förhoppningsvis att säljas till helgen, och efter det kan jag lova att jag var helt slut. Det finns ju en anledning till varför det finns ett ord som heter kurera. Ja det är precis det jag MÅSTE göra. Jaja man ska väl inte klaga det finns ju värre saker här i livet. Det positiva i detta är ju att jag förhoppningsvis är frisk då när jag åker till Thai. Det vore ju guld och gröna skogar.

nu fryyyser jag..


Goosen är framme.


Jag har tröttnat på att ligga hemma nu så jag sätter på mig goose-jackan för första gången i år och åker och kollar på VSK:s sista match för i år :-(


Taxfree katalogen.




Åh titta vad som damp ner i brevlådan i dag. Tax free katalogen. Åh jag blir alltid så glad när den kommer. Det är som att det är ett bevis på att man verkligen ska åka :-) 32 dagar kvaaaar!

Nu ska jag åka och handla.. även sjuklingar måste ha mat.



Sjuk igen - typiskt min otur.





Ja som rubriken lyder. jag är sjuk igen. Så jag är hemma från jobbet och sitter i myskläder och bara kurerar mig just nu. Jag känner att det blivit mycket klagande i min blogg på senare tid. Men vad fan ska man skriva om då om det bara är massa negativt som händer? Jag tänker ju inte ljuga och låtsas som ingenting. Jag skrev ju att jag inte tänkte skriva något om att jag var sjuk för någon vecka sedan för att det är så tråkigt att läsa om.. men vafan. Ni får helt enkelt stänga ner bloggen och inte läsa om ni inte gillart. Det gör jag när jag läser om sånt tråk i bland. Dubbelmoral. Haha. MEN i det här inlägget skrev jag ju om hur allt gått emot mig hela tiden, nu börjar det förändras en del. Och fan vad skönt det är. Det trodde jag aldrig.


Men på grund av sjukdom så tänker jag bara vara hemma hela helgen lång och verkligen liksom låta mig själv vara sjuk för det är nog bara då som man verkligen blir frisk. Sist gick jag ju till jobbet hela veckan och jobbade fast att jag var sjuk. Efter den veckan vart jag frisk men sen nu är jag ju sjuk igen veckan efter det. Samma symptom. Så jag tror det har att göra med att man inte kurerar sig. Men jag vet inte. Jag får ju spel om jag inte är frisk när vi åker till Thai om precis en månad. Det skulle verkligen vara typiskt min otur. Haha.

Fin dikt skriven av vinnren.




Ni minns tävlingen hos kändisbloggaren Micah´s va? Inte nog med att det var rekordmånga som hade skickat in och tävlat om ringen utan läs hur söt dikt vinnaren hade skrivit:


”denna ring är snygg på alla händer,
hur man än vrider och vänder.
kedjan lyser i silver så klar,
den liknar ingen annan jag har.
därför vill jag gärna vinna,
med den kommer folk tro jag är gudinna.”


Ursött tycker jag :-) Verkligen en värdig vinnare som till och med lägger ner tid och skriver en dikt liksom. Grattis Emma med fina namnet :-)




Shoot me.





PRUTT. Det är inte mycket som går som jag vill just nu. Inte riktigt mycket som är till min fördel. Det är helt sjukt när man tänker på det. Vill dock inte skriva ut varför. Men jobbigt äre i alla fall. Och ja inte fan kan jag göra mycket åt det. Lite mitt egna fel kanske men absolut INTE allt! Men så här är det, allt kommer på en gång. Inget eller allt liksom. Här snackar vi ca 6 grejor som gått/går fel just nu. Jag försöker muntra upp mig själv med att tänka på Thai-resan. Inte ens det går.


På detta så börjar jag bli sjuk IGEN. Jag har fått varit frisk en vecka. Någon där uppe måste ogilla mig starkt just nu. Stackars stackars mig va? Ja faktiskt lite synd om mig är det.




NEWS.



KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT.




Patrik skadad - igen!




Jo det är sant, min lille sparv skadade sig i 36:e minuten. I samma fot som han bröt i maj. Foten ser just nu ut som en fotboll. Stackars plutt. Typiskt hans otur. Men dom vann i alla fall VSK, det är ju bra. Även fast det inte hjälper dom denna säsong. Tyvärr. Bara att gilla läget och ta nya tag för nästa säsong. Vi får ett nytt försök om två år :-D


Annars vill jag bara skriva att FAN vad jag älskar mina föräldrar, ni är BÄST! Utan er vet jag inte var jag vart. ♥♥♥

Gräsänka.





I dag är jag gräsänka. Patte är i väg på bortamatch.. med fotbollen alltså ;-) Det är hans första sen i maj. Jag kommer följa den på radion så klart. Vad annars lix? Hoppas att han klarar av att spela dock. Han är nämligen förkyld nu. Han har otur min lille sparv. Men det går nog bra!

Jag har inget mer intressant att skriva just nu. Tråkigt inlägg jag vet men vafan... Hur mycket roligt kan man egentligen blogga om på en söndag när man inte varit ute dagen innan? Haha.



Alfapet med familjen




Sitter hos mamma och pappa och spelar alfapet. Snart dags för en god middag och sen ska mamma bjuda mig på en Spritze :-)


TÄVLING.

 

 

 

För att vinna detta halsband GILLA DETTA INLÄGG PÅ BLOGLOVIN'. Skriv sedan i inlägget här att du är med och tävlar, glöm inte din emailadress.

Tävlingen avslutas på måndag den 17:e oktorber klockan 16:00.

LYCKA TILL!



Helge helg.





H E L G ! ! Fifan vad skönt. Baby kom nyss hem från träningen och nu har vi ätit en supergod middag :-) Snart är det idol. Inte så jätteförtjust i det programmet men det fungerar :-)


Ha en supertrevlig helg ♥

Höst/Vinter=Two thumbs down, way down.





I morse när jag kom till bilen så möttes jag av frost på alla rutorna. Och utan vante så fick jag börja skrapa. AJJE! Fryst hand. Uscha det är nu man börjar fundera över varför man egentligen bor i detta land. Och på dom flesta bloggar kan man nu läsa meningar som "Åh vad mysigt att få krypa ner under filten med en kopp te och tända ljus" eller "Åh så mysigt att få ta fram den stora mysiga halsduken" NEJ det är inte mysigt, inte någon stans. Jag kan inte för mitt liv förstå det mysiga med det? Det är precis som att det är en grej som man ska tycka att det är mysig bara för att lixom. Nej jag gör tummen ner för både höst och vinter som varje år när de vankas. Och det värsta nu är att det kommer att bli kallare.. en massa massa med kallare.


Lite småirriterad.





Buuuh i morgon ska jag ta sån där twinrix-spruta, då man tydligen bör ta sånt när man ska till Thai. Det värsta är ju inte själva sticket eller sprutan utan det är ju priset! Man måste ta tre stycken och varje kostar ca 500 kronor styck. Ruuuliga pengar.. speciellt nu när man försöker spara. Inte fasiken tänkte jag på det när jag beställde resan. Men jaja det är nog resan värd. Men det stör miiiig i alla fall. Bah Hejdå 1500, see you never!


Nee nu ska vi vara glada här :-) Det är ju faktiskt torsdag vilket innebär att det är fredag i morgon vilket i sin tur innebär att det snart är HELG.



Hello paradise!













Så här är det, hotellet vi kommer att bo i, i två härliga veckor :-) Det är i Karon och vi har nära till både hav och strand. Vi har valt att bo med poolaccess+frukostbuffé. Åh så skönt, bara att hoppa i poolen liksom. Den 22:a november bär det av, oh boy. Det är så underbart att ha ett datum så att man verkligen får lääängta. Jag är så där töntig att jag till och med räknar ner dagarna.


Åh jag vill verkligen åka till dom där phi-phi öarna.. och den där stranden som The beach spelades in. Finns det något mer som man verkligen måste göra/se där? Kom med tips tack :-) Sååå nu blir det till att spara minsta lilla korvöre för när man väl är där vill man ju se sig om lite. Därför mina kära vänner blir det nog inte så mycket utgångar någon månad framöver. Och det är verkligen shopping-stopp :-)

Waiting.





Buu vad trött jag är i dag. Eller seg kanske är det rätta ordet. Men det skiter vi i nu. Jag väntar på att min lilla sparv ska komma och hämta mig för sen ska jag sno audin och växla in pengar för i kväll hörrni, i kväller ska vi beställa resan till THAILAND!!! Yippiieee! Och jag har fått sett vilket hotell Patte har valt. Jag är mer än nöjd. Han kan han min man. Ni får se bilder sen :-)


Annars så väntar jag på att våran "vattenfalls-kran" till badrummet ska komma hem så att vi äntligen kan sätta upp den nya badrumskommoden. Den vi har nu sitter kranen helt löst på plus att det rasar mögliga träbitar från den för dom inte haft något skydd mellan kommoden och badkaret dom hade innan. (Vi har gjort om till dusch.) Den här vi har nu är egentligen inte ens gammal så det är ju tråkigt att dom inte tänkt på det innan. Trä möglar ju när det blir fuktigt en längre tid dårårå. Men som skrivet innan så är den vi köpt nu mycket finare så vi klagar inte. Bara bra att få en orsak till att byta :-)

PG var bäst på plan. Woop woop.





Jag gick på matchen i går i alla fall. Ensam som jag skrev. Och jag vart inte alls lika nervös då. Jag är så glad att jag gick för vilken match det var! Och så stolt jag är över min älskling som var GRYM i går! Han vart även matchens lirare och det var han verkligen värd. Nu är allt som vanligt igen efter alla dessa månader med bryten fot ;-) För att citera deras tränare Eric efter matchen:

"Framhävas måste också Patrik Grönvall, som gjorde första startmatchen på över fyra månader.

– Han betyder jättemycket för vårt presspel och är otroligt aggressiv. ”Grönis” visar ett så stort hjärta och är modig i alla situationer. Han viker inte en tum någonstans och är precis vad man behöver i ett lag. Hans kampvilja smittade av sig över hela laget – helt fantastiskt att se honom spela igen, säger Erik Acar – som inte kunde låta bli att fortsätta:


– Han är som en stor tsunami som sköljer över motståndarna. Skönt att se vilket hjärta killen har
."


Stooolt flickvän!

Jag är med onepiece.

 

Jag har aldrig varit särskilt förtjust i Onepiece's. Men efter att jag sett Karro's i fredags i sin (se bild nedan) så vart jag riktigt sugen på en egen. Så jag åkte och köpte en i dag. Är ju hur mysigt som helst att vandra omkring med här hemma, jag som ändå alltid går med myskläder hemma. Och så kommer den bli perfa när vi flyger till thailand. Att åka i alltså för där borta blir den nog för varm :-D Jag har fått ledigt från jobbet så den 25:e ska vi beställa resan, weeyy. Så vi åker någon gång i november vilket ju är snart!! Denna gången är det Patrik som bestämmer landet OCH hotellet helt själv :-)

 

På tal om min älskling så är det snart hemmamatch. Han ska spela från start som han hela tiden gjort innan han skadades. Vi får se om jag åker och kollar.. jag klarar inte längre av nervositeten.. huvudvärken är hemsk efter matchen eftersom att jag spänner mig så mycket. Åker jag så tänker jag gå helt solo.. Jag kan nämligen inte prata under matchen ;-) Jobbigt. Och det värsta är ju att det bara blir värre. Ja jag säger då det.

 


Mysiga mysmiddagen.






Middagen med finaste tjejorna hemma hos bästaste Karro i går var hur mysig och bra som helst. Hon hade gjort sån god tacos så. Efter maten och massa tjej-snackelisnack i köket så vart det snack, idol och allmänt häng i soffan. Det blev dock tidigt hem för mig och syrran. Som för övrig tog med sig sin kära resväska som hon numera bor i och sussade över här hemma på soffan. Hon har sålt lägenheten då hon troligtvis åker till San Diego och pluggar till pilot i februari. Hon är rolig hon syrran min.


Deppiga dagen.





Jag försöker rita. Det går skit. Så jag lägger ner. Blööh. Jag har dessutom lovat er att skanna in min teckning som jag gjorde klart förra fredagen. Inte pallat. Min skanner är så komplicerad. Men ska göra det.


Ute regnar det och är grått. Fan vad deprimerad jag blir. Jag vill bara hem och dra täcket över huvudet. I dag är en sån där skitdag. En sån där dag man egentligen bara vill stryka i kalendern. Men i kväll blir det nog bättre.

JL.





Riktigt bra var JL:s show i går. Dock gillade jag nog den showen jag såg för några år sedan med honom lite mer. Kanske hade det lite att göra med att vi satt på andra parkett i går och listade därmed ut fem trick hur enkelt som helst. Det förstör ju lite fast att man ju egentligen vet att det alltid finns en lösning på tricken. Den sista han körde var dock helt sjuuuk.. den grubblar vi över än och kommer nog göra för all framtid. Både han och tjejen som var med svävade i luften. Enkelt tänker ni, linor från taket så klart. Nu var det bara det att man verkligen såg att där inte fanns några genomskinligt färgade linor eller något. Verkligen det sjukaste jag sett. Om det är någon som vet så är ni så välkomna att berätta hur fasen det gick till.

Well.

Näst sista arbetsdagen, skööönt. I morgon kväll blir det middag hos fröken Karolina H. med tjejorna. Jag ska dock inte gå ut efter.. har ju lovat. Höhö. Och i kväll ska vi åka och hämta våran nya badrumskommod och det. Våran nuvarande har gett upp helt. Lika bra det, den var endå så tråkig och ful.



Here we go.

Det var längesen ni fick en outfitbild så här får ni en lite halvtöntig en!




Joe Labero.





Just another day at work. Jag längtar till i kväll för då ska vi nämligen kika på Joe Labero. Jag har varit och kollat på honom en gång förrut, han är verkligen grymt duktig. Man blir så häpen liksom. Just för att det är live. På tv kan man ju faktiskt fuska, men här går det ju inte. Alltså magi är väl egentligen fusk men nu kan dom liksom inte klippa i programmet.

Rekond och kanelbullens day.

Nu har vi lämna in ena bilen på rekond. Audin, vi ska sälja den hade vi tänkt och köpa en Fabia kombi i stället eller ngt. Onödigt att ha en sån stor bil som Audin liksom. Dessutom drar den soppa som fasiken.


I dag är det by the way kanelbullens dag. Malle kom hit med göttiga kanelbullar och vi tryckte två var på en gång. Nu mår jag illa. Egentligen tycker jag inte speciellt mkt om kanelbullar, jag är mer för vaniljbullar men dessa kanelbullar vad supergoda. Tack sissy ♥


 

Tråååkig bild I know. Men jag kan inte lägga in egna bilder på jobbdatorn och jag orkade inte blogga från iphonen i dag.


New bangle.

 

 

 

 

Kika in mitt nya fina armband. Dock kommer det inte från min smyckes shoppis PRJ så jag tänker inte länka vart det kommer i från ;) muhawww.

Pratade nyss med mami o papi som är i Italien och dom har 30 graders värme!! Om jag är avis? Men J-A! Men bebe o jag drar nog till Thailand i slutet av oktober eller början av november. Beror på om jag får ledigt i två veckor. Vad säger du chefen?

 


Solning it is

Skööönt!


Sickowww.

Bild från igår.

 

Jaha då var det min tur att bli förkyld och att bli sjuk. Prickade ju verkligen in rätta veckan också, suck.. Typiskt min otur. Men jag tänker inte tjata om det här i bloggen framöver för jag vet hur sablans tråkigt det är att läsa om det i andras bloggar. Det och när folk skriver vad dom drömde om i natt. Stackars men det är faktiskt inte min favvoläsning.

 

Jag har ritat klart teckningen. Nu ska den bara skannas. Vi får se om jag gör det i dag eller i morgon. I eftermiddag ska jag och bäbii käka på stan och sen kika på bio. Det gillas. Starkt.