Valborg

Nu börjar valborgsmyset hos syrran. Ikv. blire det även lite partaj :-)


Big Brother-Sara bär PRJ i livesändning.




Om ni kikade på BB-liven i går så kunde ni se Sara Jönssons i ett halsband som kommer från mitt smyckesmärke PRJ :-) Lite kul att jag inte märkte det förrän i slutet av intervjuen. Fan vad snyggt halsband tänkte jag.. och så kom jag på att hon faktiskt köpt det från mig :-) PRJ gör TV-premiär liksom.

HÄR kan ni hitta halsbandet.



I love you more

 


I love you once, I love you twice
I love you more than beans and rice

I love you blue, I love you green
I love you more than peach ice cream

I love you north, south, east and west
You’re the one I love the best

It's a spooky dark day.



Den här dagen.. usch. Det är något mörkt och tungt över den nästan lite kusligt skulle jag vilja säga. Jag får kalla kårar. Fredagar är oftast min favoritdag på veckan.. inte denna fredag. Den enda lilla ljusglimt denna dag har bjudit på var när Patrik gjorde sitt mål i dagens hemmamatch som även den var mörk och tuuuung. Nu vill jag att Patrik ska komma hem så att jag kan krama om honom och säga att han är BÄST och så att vi kan gå och lägga oss tidigt så att denna dag tar slut.

Greece here we come!




Wiie äntligen är sommarens resa bokad. Denna gång testar vi Grekland :-) Hoppas att det levererar. Jag älskar ju grekisk mat och hotellet ser najs ut. Ett bra hotell är för oss A och O. 84 dagar kvar ;-) Nej jag har inte räknat ner, det stod i beställningen, haha!

ps. jag ääälskar att kunna publicera den här typen av inlägg. Resa är det bästa!

He's not perfect


SR.




Älsklingen om bortamatchen i lördags:


Sötnosar.




Kolla vilka sötnosar jag möttes av denna gång vi kom hem till mamma och pappa. Det känns lite som att mamma tog åt sig av detta inlägg. Haha sötan. Sånna här krukor skulle jag med vilja ha om jag inte bodde i en lägenhet dvs. Man blir ju helt glad av dem.

Matchen nedan slutade 1-1 by the way. Igen. Jag säger som sist, bättre med 1 poäng än ingen poäng alls i tabellen. På fredag vinner vi mot Sandvikens IF. Lookin' forward.

Det bästa med..



Det bästa med det här är att jag kan hoppa och skrika hur mkt jag vill. Utan att skämmas....


Dalkurd-VSK.

Dalkurd-VSK.

 

11 minuter kvar till matchstart. Som jag längtar. I dag följer jag matchen via webbtv då den spelas i Dalarna. Heja VSK!! Ikv. hade jag velat gå på terassöppningen på pluto.. men nu har jag bara tappat suget helt sådär? Jaja.. Neee nu kör vi VSK!!


Födelsedagsfika.

 

 

Malin aka Bree hade stått hela dagen i går och hela dagen i dag och gjort fika till oss nära och kära. Hon kan hon min syster. Haha. Liten miss att hon fick en ny röd elvisp av oss nu i kväll EFTER allt bakande.. Jaja armmusklerna fick ju jobba iaf ;-)

 


Grattis!




GRATTIS PÅ 25 ÅRSDAGEN ALLRA KÄRASTE SYSTER ♥

1-1



Bilder från matchen i går.


1-1 vart det i går. VSK ledde till en början så det var ju synd att Vasalund fick in ett mål även dom.. men hellre 1 poäng än 0 poäng ;-)

SERIEPREMIÄR!

VSK-Vasalund 2010.


Ja rubriken säger ju allt :-) Som jag har längtat och äntligen är dagen här :-) Två timmar kvar, tagga tagga!!

Grilleri.



Världens lyckligaste Patrik.


Ja i dag är han lycklig pojken min. Han har nämligen fått sig en ny grill. Han är lite som Fredrik i Solsidan.. ni ska se hur han sitter och pillar med den. I kväll blir det grilleri!

Dinner at Hedlunds.



Jag, syrran, okänd och Camilla i Lanzarote vintern -97.


I går var vi på middag hemma hos Hedlundarna och Ojala (där fann jag bilden ovan). Så himlans mys. Man har så mycket kul att prata om när man har känt dom sedan man var 1-2 år? Dock är det några år som vi inte har setts på men allt är liksom detsamma. Jag skrattade så att jag fick ont i bakhuvudet.. jag vet inte varför jag får det? Det liksom spänner i fästena där nacken och huvve fäster eller vad man ska säga. Svårt att förklara.. får även så när det drar kallt i nacken. Någon annan som kan få så? Jag har googlat men hittar inget om det, haha! Det är verkligen en sjuk smärta som infinner sig :-/

Mr and Mrs Torva.



1. Lourenco i sin nya One Piece. 2. Jennie visar hur man bär tallrikar. 3. Mr and Mrs Torva.


Jag hade så jäkla kul i går! Jag, syrran Jennie och hennes son Lou flängde runt hela gårdagen. Jag älskar att garva så man får ont i magen. Eller så att man typ börjar tjura. Haha. Hon har precis fått sin nya lya (Det är en fördel om man hittar hem till den dock ;-)). Och eftersom att hon precis är hemkommen från Portugal och knappt har någonting alls här hemma så blir det en hel del shopping till hemmet, speciellt på IKEA. Så himlans kuligt :-D

Hairy floor.




Detta är resultatet av 5 minuters kammning på våran lille skithund. 5 min till och man har en till lika stor hög. En extra hund liksom, bara det att man inte behöver gå ut med den.

Helgen var by the way jättebra :-) Pluto levererade! Nu längtar jag till nästa helg (fredag) då vi är bjudna på middag hem till familjen Hedlund :-) Barndomsbekanta. Underbara människor. Jag älskar att umgås med underbara och enkla människor. Det är så det ska vara :-D

Herr piggelin

Herr piggelin och jag dansar ikv. :-) och kussen med så klart. Damm is the shiiieeet!!


Dammarna

Rosor är röda violer är blå Dammarna är bästa det kan man förstå <3


Onda ting.




Ser ni hur läskig den här saken ovan ser ut? Usch. Vi var ju hemma hos mami och papi i fredags kväll och sussade där. Och mamma har så mkt sånt härnt. Troll, clowner, tomtar och gud vet vad. Den här mötte jag när vi kom och det var helt svart ute.. huga. Hon ser ju helt ond ut. Typ "haha I'm gonna kill you." När vi skulle gå och lägga oss får jag även se en utav clownenerna i trappan. Patte fick lägga bort den i ett annat rum på direkten, haha. För många skräckfilmer I guess?

Hur som.. I dag ska vi till vässans nya biograf. Vi ska se Titanic 3D, första gången jag ser en 3D film faktiskt. Intressant. Hoppas inte att dom förstör Titanicfilmen eftersom att det är en utan dom bästa filmerna jag någonsin sett.

Ikv. blir det restaurangfesten på Pluto (en nattklubb här i vässan) Har inte varit där på år och dar.. det kommer nog bli askul :-D

Mysfredag

Fredag ute hos päronen. Kinamat, Let's Dance och bubbelpool :-) mys på hög nivå!


I got feathered!



I dag har jag blivit fjädrad hos syrran. Sjukt snyggt! Om ni också vill ha fjädrar så gå till Malin Damm på västerås coolaste och populäraste salong Kloak. Hon är så klart utbildad frisör och sätter även i löshår osv.

Priserna är 150:- per styck eller 990:- för 10 stycken.

Jag har 10st.
Tre fjädrar på höger sida, i en i samma microring, två+två+tre på vänster sida.

Lorris 6 bast!




Min systerson fyllde hela 6 år i går. Självklart var vi och firade honom riktigt ordentligt. Han fick bl a två bandymål, hockeyspel, en onepiece,  lego, hockeykort och en fotboll. Han har ju nyss flyttat hit från portugal som han har bott i hela hans liv. Så han har ju knappt några leksaker här ännu stackarn. Inte heller några kompisar då han inte kommit in på dagis än heller. Snutten. Så det såg ut som rena rama julafton hemma hos mamma och pappa igår. Plus att han har en till familj där han även fick presenter. Hoppas bara att han får börja på dagis snart. Han börjar redan lära sig lite svenska, sakta men säkert :-) Det är lite svårt att förstå vad han menar när han snackar portugisiska liksom ;-)

Tory Burch.




Wiiiie nu har mina första Tory Burch flyttat hit :-) Så länge som jag velat ha dessa. Jag valde mellan dessa och mina gamla Jimmy Choo's (klicka för att se vilka) för 5-6 år sedan. (Oh my gawd I can't believe it's been that long) Well I bought the Jimmy's back then :-) Och dom Jimmysarna finns det flera roliga (hrmm not so roliga) historier om. Jag har kvar dom och använder dom fortfarande, flitigt! Det är det som är det bästa när man köper lite dyrare skor - dom håller längre. Jimmysarna kostade 3500 kronor back then. Ganska mycket för att vara flats. Dock så har dom ju töjt på sig något rejält eftersom att dom är i äkta skinn. Så ja jag tappar dom ju mest hela tiden när jag har dom.. Då menar jag tappar, dom flyger typ 2 meter framför mig i bland.. då fortsätter jag alltid bara att gå och tar upp dojjan, inga konstigheter liksom. Haha. Dom är inte särskilt snygga heller längre men jag älskar dom.. Men det gör inte dom i min familj ;-) Hahaha. Nu ska dessa bli mina nya älsklingar... för skor - dom ÄLSKAR jag!!

Humor to the core!




Alltså sorry men jag kan bara inte sluta garva. Ju mer jag tittar på det desto mer garvar jag! Typiskt min humor.

it's funny.


tröttisar.

 

Mina två söndagströttisar ♥