Middag och bowling i bilder.




Nu är jag precis hemkommen från en mysig kväll med familjen. Vi käkade på en fin restaurang här i västerås och sedan blev det disco bowling :-) Supermysigt. Finns inget bättre än att umås med familjen.

Det var längesen jag körde dagens outfit, här kommer i alla fall kvällens ;-)



 

Tröja: H&M

Leggings: Gina tricot

Örhängen: VILA

Skor (som inte syns): Din sko




Bilder från kvällen:

Mammsen och pappsen.

 

Pappa unt jag.

 

Boyie kastar klotet.

 

My babe and I.

 

 

Syrran och moi :-)

 

 

I LOVE family ♥


wehweh..ring me.

 

 

 

 

Hittade den här bilden på kissies blogg. Såg att hon bar ett utav mina egendesignade armband :-) Lite onödig info kanske men kul kul.


Inspirerad?



Jag är bara tvungen att visa vad jag såg på Fokis blogg i dag. Nämligen en teckning som en läsare hade gett henne.

Läsarens teckning.

 

 

 

Orginalet. Min teckning.



Hmm ser ni likheterna? Gulligt att hon inspirerats av mig. Lite störande dock eftersom att det är en väldigt personlig teckning och att det är jag själv som är modellen på bilden ;-)

Böcker och tidningar.


Hellow.

För ca två veckor sedan beställde jag hem fyra böcker då jag åker till teneriffa om 12 dagar. Jag läser BARA sanna böcker, självbiografier. Jag blir lätt rastlös i solstolen utan någonting att läsa. Well eftersom att inte böckerna kommit på två veckor och jag såg i går att det var en rejäl bok-rea på Ica maxi så hittade jag tre bra självbiografier som jag haffade direkt då jag ju inte sett röken av dom andra fyra. Vad får jag i dag om inte avi:n till dom fyra böckerna jag beställde? Suck. Just my luck. Men jaja jag får väl lägga dom på hög så har jag att läsa ett tag framöver ;-)

Sen har jag även sparat ca 10 tidningar däribland korsordstidningar. Och ja det lär ju bli fler. Tönt. Jag gillar att vara tönt. Allt blir så mycket enklare då. Jag gillar töntar. Sådetså.





Bild lånad från wikimedia.

TÄVLING!

 

 

 

Nu har DU chansen att vinna ett utav mina linnen med motivet Fashion på. Storlekarna som finns att välja mellan är small, medium och large.


Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)


- Skriv din e-postadress här i kommentarsfältet. Det är viktigt att du skriver det i detta inlägg för annars blir det för snurrigt för mig.





Vinnaren presenteras onsdagen den 3:e mars klockan 19:00

Lycka till! ♥


Kanskedetkanske.



Jag ska i väg nu.. men jag tror att jag kör igång en tävling så fort jag kommit hem :-) Hörs då!

Rihanna.






Rihanna. Done!

Lucky moments.






Sånna här kommentarer gör mig nog lyckligast i världen :-)

Gotta go...



Jag har varit lite busy här hemma. Jag håller nämligen på med ett utav mina projekt och det tar timmar vill jag lova. Ett superkul arbete inom konstens värld. Ni kommer självklart att få se resultatet. Det blir nog om 2 veckor. Jag är så glad, jag är så glad. Måtte detta gå hem :-P Dålig stöttning inom detta dock.. men vad gör väl det, jag tänker i alla fall satsa.


Gotta go my own way.

Krupp.



Men åh jag vill rita NU! Jag tror att jag får krupp snart. Men när jag äntligen blir frisk och kry och orkar ta mig an det så lovar jag att rita som en tok :-) Sanna mina words. Som konstnär har man ju sina ups and downs..







Orkar inte med väntan.


ÅÅHH jag vill åka NUNUNU!

Jag orkar inte vänta två och en halv vecka.













Bilder från fritidsresor.

Swarovski kristall-mobil

 

Som många av er har förstått så är jag väldigt pysslig utav mig. Och denna gången var inte ett undantag :-) Jag beställde hem äkta swarovski-kristaller och kristallade min mobil då jag tyckte den såg alldeles för tråkig ut. Jag har gjort en med liknande mönster innan och även en kompis mobil förrut. Jag limmar på VARJE kristall så det är verkligen pilligt :-P Det tog ca 6 timmar att kristalla denna mobil.

 

 








we're going to teneriffa!














Bilder från hotellet.


Yepp, jag mamma och min syster drar till Teneriffa den 9:e mars. I'm so excited! Ska bli så jävla skönt och så jävla mysigt att bara umgås med mamma och Malin en hel vecka. Det lär ju bli en hel del tjejsnack :-) Fast kommer så klart att sakna mina muppar här hemma också.


Men NU är min uppgift att sola några gånger i solariet innan vi åker så jag inte blir helt uppbränd på en gång, det finns inget värre.

Blubb blubb.

Hello hey what's your naaame?!

Jag och baby hade en supermysig dag i går med bio och MASSA popcorn, mumma. Sen tog vi med oss mat från spicy hot (kina mat) och dukade myigt här hemma med ljus och så där. Sen kikade vi på film, project runway, blåsningen och en annan del av köping :-) Vet ni förresten att vi har träffat Tobbe från köping? Haha. Han är precis som han är på TV om inte skönare. Härlig människa det där.

Nu har jag huvudvärk och snoret rinnet konstant. Jag hatar't.

Just nu har jag lite planeringar på G. Nämligen tre stycken :) Hoppas att jag lyckas med alla tre ;-) Men det tror jag nog. Man måste lite på sig själv i sådana lägen. Ni kommer att få veta mer senare.







Har fortfarande min mini-dator. Därav dåligt med bilder osv.

Lite mys sådär.

 

 

 

Nu blir det lite alla hjärtans dags mys hemma hos mamma och pappa. Sen bio, vi ska se Farsan och efter det blir det en fin och mysig middag.

 

Vad ska ni göra?


Happy valentine's day

 

 

 

Hoppas att ni får en dag alldeles full av kärlek ♥


Feeling blue.

Fan jag mår inge bra nu asså. Varken inne eller ute.

Varför i helvete ska saker och ting ta så lång tid?


Rah rah ah-ah-ah



Jag har lite svårt att blogga just nu då mamma har lånat våran stora laptop. Nu sitter jag vid min lilla rosa mini-dator och den är inte lika kvick :-) Eller kvick kanske den är. Men jag har ju typ ingenting i den. Bilder, program osv. Fast jag längtar nästan inte tills jag får tillbaka våran röda stora eftersom att denna jag har nu är så gullig och gör sig så fint på vårat svarta skrivbord. Denna pinkis används alldeles för sällan i mitt tycke.

Nåväl nog om datorer. Nu ska vi hem till mammi och pappi en stund. Sen blir det let's dance så klart. Hejja Elin Kling och Gudrun, hahaha.


p.s vit helg btw!




Wearingme.



Här kommer några bilder på folk som har köpt mina plagg. Om du har en bild på dig i något plagg från emma damm maila mig gärna bilden/bilderna!


http://annacondas.blogg.se





http://annasofiaisacsson.blogspot.com/






http://sexandthecitty.blogg.se/






http://egoinas.se/





http://englasshowroom.com/






http://ericafreij.blogg.se/








Linn, hittade inte länken. Skicka länken om du ser det här.







http://josefinslife.blogg.se







http://linnlowes.com/








http://mialooove.blogg.se/







http://minikultur.blogg.se/







http://bunnys.se/







http://nevnarien.se/







http://paow.se/







http://plastgolv.blogg.se/







http://twoinone.blogg.se/







http://viccipicci.blogg.se/







http://zusannas.blogg.se/




-




Jag orkar fan inte att rita, ge mig orken att rita!

Dead me.


Jag shoppade en del i stockholm i går. Bland annat två tröjor från Monki, en nit-tröja från H&M, ett fint diadem från Zara, ett läppstift från Makeup store, prickiga strumpbyxor från H&M och ett nytt puder från MAC. Det pudret köper jag varje gång jag är i sthlm då vi inte har MAC här i Vässan. Jag är supernöjd med alla mina köp :-) Så jäkla tråkigt att vi inte har H&M trend här i Vässan. Dom har så sjukt snygga kläder på trenden. Här är det bara b-kläder på H&M, vilket har resulterat i att jag inte ens går in på H&M här.


 

En Emma just nu. En väldigt död sådan.


Wearing Emma Damm.

 

Nu drar jag och syrran ner på stan och käkar på det ända rätta stället ; Vivaldi. Sedan tar vi bussen till stockholm och shoppar ihjäl oss typ ;-)

 

Här är några snygga bilder på Linn när hon bär mitt Not without my starbucks linne. Hon är så sjukt snygg. Dock ser man ju inte hennes ansikte här men kika på hennes blogg :-)

 


Läser, syster och sthlm.



Hellowww.

Jag sitter här och läser lite bloggar som alltid på förmiddagen. Jag läser korkade bloggar, roliga bloggar, bloggar som skrivs i jobbiga koder, intressanta bloggar, helt ovärda bloggar som jag egentligen borde ta bort från bloglovin', men som jag av någon konstigt anledning aldrig gör? Jag läser nog alla sorters bloggar.

I morgon vid lunchen åker jag och världens bästa syster och vän till stockholmia och shoppar. Eller ja det blir nog mest hon som shoppar. Hoho. Måste köpa ett nytt läppstift dock. Men att umgås med min syster är det bästa! Vänner kommer och vänner går liksom medan hon ALLTID stannar kvar och alltid finns där för mig! Och jag finns så klart där för henne i ur och skur.

Jag ska även rita klart teckningen på Rihanna i dag!



Jag och best starsistah ♥

 

 

 


Hon är lite lik Rihanna va?


Tjejkväll.

 

I går kväll var det tjejkväll hemma hos systra mii. Vi hade supermysigt med dipp och grönsaker, vin, öl och drinkar. Jag försökte köra på all in men det blev inte riktigt så. Haha.

 

Värden och världens bästa syster, EVER! ♥

 

Mums fillibabba!

 

 

Mallan, Ellinor och Malle.

 

 

 

Sen kom det en vän till Malinorna som heter Sanna. Hon hade tydligen fått ett utav mina linnen av en annan kompis när hon fyllde år! Inte ens Malin visste om det. Hur coolt är inte det?

 

Malin är stolt över att hon äger Life will change tavlan ;-)


Who is she.


Jag fick värsta rycket här på förmiddagen och började rita! Här är work in progressen :-)





Ser ni vem det kan vara?

--




Håller på att ritar.. visar er senare i dag :-)

Johnny Depp teckningen.



Eftersom att ni är så sjuuukt många som älskar Johnny Depp teckningen så har jag en fråga till er..

Just exakt VAD är det som gör att just den teckningen sticker ut bland mina teckningar enligt er?

Själv ser jag den ju bara som en utav mina teckningar i mängden.




Hade jag haft den kvar (det var en beställning) så hade jag lungt tävlat ut den till någon utav er!

Ang. plagg och design



För att klargöra en annan sak när jag ändå håller på :-P

Ni är supermånga som mailar mig med frågan om att få bli avritade och undrar om jag också kan trycka det på ett linne/tröja. Jag vet att jag har svarat på det här förut men kan inte hitta det inlägget. Så jag svarar igen :-)

Mitt svar är tyvärr nej det kan jag inte. Eller det är klart att jag kan men det skulle bli väldigt dyrt för er/kunden. Först tar jag ju 600 kronor för teckningen. och sedan kostar tryck och plagget.. så det skulle nästan gå på 1000 kronor för ett plagg vilket jag tycker låter lite väl dyrt? Ja det är tyvärr så det ligger till. Annars hade det ju varit supercoolt att kunna låta kunden designa sitt plagg helt själva.



Lasse W. intro.

 

 

 

Så jävla vackert. Höll på att börja lipa när dom visade den här videon innan Lasses konsert i december. Jag blir alldeles lugn av rösten och musiken.. Hela jag ryser.

 

Den är bara så jag på något vis.





"Knappt har ögonen vaknat

Så kryper dem levande fram igen

Lyssna en stund innan du kliver ut

Ljusblå trumvirvlar

Sorglösa fåglar

Tröga däck mot stenarna

Jag vet att jag såg dig där i asfaltsskogarna

På den genomfrusna snön

Ibland gick du med svarta fötter genom labyrinterna som en rik grevinna på dimmiga ägor

Andra dagar satt du bakom något av de blå fönstren och rättade till soffkuddarna framför tvn.

Din värld började ta form utan att du märkte det

Genom den svala höstluften blåste vi tankar emellan oss

Tvärs över lekplatserna, tvärs över parkeringsplatserna till ändhållplatserna

Plastpåsar från en liten närbutik fladdrade i vinden på väg mot olika hem

Jag gjorde en chansning och halkade

Slog ut en tand

Blodsmaken tårarna och den frostiga luften snurrade i några barnsliga sekunder

På kvällen klibbade köksgolvet under fötterna igen

Vi var där vi var

Med munnarna fulla av citronkolor vandrade vi till judéen för att skattskrivas

men visst ville vi uppleva till fångatas av illusionerna

gräva med bara händer i livets osynlighet

Allt tillhör inte bara andra vi får välkomnas själva

du och jag och i kväll är vi här, och nu, nu börjar det"


Random.



Fy bubblan för detta väder :-( Det snöar och är iskallt. Det är verkligen inte kul att gå ut med vovvsingen om dagarna nu. Men man måste ju.

I går kväll vann Jackie och Patrik PH och jag höll på Jackie från dag ett :-) Men fan vad tråkigt att det är slut nu. Bubä.

Hmms annars längtar jag till fredag. Först blir det 1-års kalas för min brors dotter Alina. Därefter åker jag och min allra bästa vän/syster hem till henne och fixar i ordning oss för en tjej/partykväll. Jag är taggad till tusen. Jag ska ha en utav mina nya fina klänningar som jag fick av min bejb i 2-års present.

Men nu tänkte jag sätta mig i soffan och läsa lite i nya Vecko Revyn som kom hem till mig i dag. Och nej jag tänker inte mysa och dricka te till, det är det så många andra som klarar av bätte än jag :-P Jag tror inte att jag har läst en endaste blogg som inte skrivit att dom ska mysa med te och en filt.




Believe in me.

 

 

Mitt senaste verk:

 

 


Black&White.

 

Nu är jag hemkommen från en supergod och mysig middag :-) Vi båda åt en varsin black&white med råstekt potatis. Mumma kan jag säga er :-) Här får ni tre bilder från våra kväll ♥

 

(Förresten, jag ändrade lite på designen så den fick en liten mer personlig touch också, banner osv :-))

 

På G till restaurangen.

 

En Emma Damm.

 

En Boyie med en supergod Black&White.

 

 


2 åriga år.

 

Ja som sagt så firar jag och mitt ALLT två år i dag :-) Två helt underbart fantastiska år! Jag åkte givetvis i väg och handlade en bukett röda rosor som jag skulle ge honom när han slutade jobbet. När han kommer hem springer jag fram med buketten och ser att han också varit och köpt röda rosor från samma ställe till mig. Haha. Bara det att jag gav sex stycken rosor och han tolv stycken. Han ska alltid vara värst han. Sedan gav vi varandra presenter :-) Jag fick 3 stycken The hills boxar och två klänningar som jag suktat så länge efter :-) Och i kväll blir det middag! Mumsss.

 

 

Rosorna.

 

 




Mina nya ursnygga klänningar från Club L :-)