Cleaning the house.

Jaha då var hela lägenheten städad då. Shit, det borde jag gjort för länge sen kan jag lova. Gosh vad dammigt det var. Det ända positiva med att städa är att det blir rent och luktar gott efteråt. Annars finns det inget!! Och huga, jag blev verkligen svettig av att städa i dag, dålig kondis? YES! Borde verkligen börja träna.
I alla fall så tog jag mig en svalkande dusch nu efteråt och nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska hämta upp mig då min bil är paj. Vi ska fira valborg hemma hos dom. Kan bli mysiiiigt. Synd bara att jag är festpepp! Men jag har lovat att inte festa förrän om två veckor.



 

Min städoutfit, hohahi.


Skjorta: H&M


Emma want panties this summer!






Gosh vad jag älskar alla dessa byxor!


Dom kommer från Asos.com

Ny design!



Designen är klar! :-) Vad tycks?

design.



Jag håller på med en helt ny design för tillfället.

Yikes.




På tal om shopping, är det bara jag som tycker att dom här jackorna är otroligt fula? Det är inte många som passar i dom.. skulle vara Mossan och Klingan i så fall då.

Shopping-cravings.



Åh fyfan vad jag vill shoppa just nu. Det bara kliar i fingrarna. Men vad göra när man inte har pengarna till det? Denna månad är jag fattiglapp. På grund utav min telefonräkning på flera flera FLERA kronor, eftersom att jag sms:ade alldeles för mycket när vi var i teneriffa förra månaden. Sucks, men what to do?
Brukar ni också önska när ni loggar in på er internetbank att det ska finnas mer pengar än vad man hade sist man checkade trots att det inte vart löning? Jag brukar tänka: Hoppas att någon har råkat föra över pengar på fel konto, dvs till mitt konto. Haha dock sker det ju aldrig. Baaajs.

Nee nu går jag ut och sätter mig i solen och drömmer om vackra sommarkläder, vädret är ju i alla fall fint i dag :-)


Gravve?



Alltså seriöst, vad hände här liksom? YIKES! Jag ser fan totally gravid ut. Kanske jag är också? Who knows!

we did the night.


Kvällen i går var amazing. Sista utekvällen på lääänge nu dock.



 

Tjej-förfest :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åh jag träffade på min gamla klassis Kathleen. Så jävla snyggve är hon!

 

 

 

 

Och så snyggaste Martina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och mini-cusco-Damm!


Purty all night long?







Linne: GT
Kavaj: Vila
Leggings: Lindex
Skor: Din sko
Smycken: Hermes, gt, glitter, jetset osv.


Tuuudels!

This is how you do Chanel.



This is how you do Chanel.

 

 

Satt och ritade denna här i förmiddags. Passar bra med en glass så här i vårvärmen :-)


We'll see.

Är det bara jag som tycker att det ser ut som att det är höst ute? April är en skum månad. Det snöade ju till och med i förmiddags. Nej nu vill vi ha fram svetthelge! Något väldigt postivit just nu dock är att jag håller på att bli frisk. WIHOUWW! Babe har fotbollsmatch i morgon och då vill man ju vara frisk så man pallar att sitta i kylan i två timmar lixxx.


Jag har hittat en speciell bild som jag så gärna vill rita av. Men orken på det är low. Tyvärr. Hoppas att den kommer för jag tror att den teckningen skulle kunna bli grym! Återstår att se.





Badbadbad.

Dåligt med uppdate här jag vet. Anledningen är så klart att jag är sjuk. Tänk att jag fick vara frisk i nästan två veckor och sedan blev jag dyng-sjuk igen. Det är fan inte okej alltså, inte alls okej. Patrik stod nyss och TVINGADE i mig äcklig hostmedicin, fan vad jag hatar hostmedicin. Men nu ska jag inte babbla på här om mina förkylningar.. Vill bara att ni ska veta anledningen till varför jag bloggar så lite och vart jag tagit vägen :-P


Well well har inte så mycket att skriva just nu. Tänkte fortsätta att ligga i soffan och ha tråkigt och inte göra någonting.





Bildregn.

 

Bilder från i lördags. Roligaste utekvällen på lääänge!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


See you on the floh-floh-floor.

 




Linne: Emma Damm

Shorts: H&M
Kavaj: H&M påsydda detaljer by me
Skor: Din shoe
Ringar: Glitter och GT

On my way :-)

Heya sweets!

Nu sitter jag i bilen någonstans mitt i ingenmansland. Och jag är SJUK. Ja du läste rätt. Jag vaknade i morse alldeles genomsvettig.. ont i halsen, svidande ögon, Patrik sa att jag hade feber och FAN. Ni som läser måste ju tro att jag är en hypokondriker och jag klandrar er inte för man börjar ju nästan undra själv. Men är det någon gång jag inte vill vara sjuk så är det just i dag.. :-( Men vet ni? Jag har verkligen bestämt mig för att inte vara sjuk så jag kommer låtsas som att jag inte alls är det minsta sjuk. Ne för i dag ska vi shoppa, glo på fotboll och festa. Jappjappjapp!


Ne nu ska jag käka upp min fina Vivaldi-sallad :-) Hööör sen.





Unmaked Emma.




 

 

Skjorta: Gina tricot

Linne: Emma Damm

Jeansshorts: H&M

Skor: Din sko

Armband: Hermes

Ringar: Glitter och GT.


Nailchanging.

 



Ja jag böt nagellacket. Jag kände inte för att vara en Blondinbella än. Det kommer om några år.

 

 

Sorry för no update i gåret. Vi åkte till Tuna park (köpcenter) i Eskilstuna i går. Det blev ett par chinos till baby och sen någon köksgrej som skivar potäter, haha. Jag hörde att det skulle vara dåligt väder i dag men det stämmer inte här, ne för här är svetthelge framme och lyser så klart :-) Two thumbs up, wayyy up!

 

I morgon är den dagen jag väntat på läääänge! Dagen med ett stort D. Patriks första seriematch i år. Den spelas i Borlänge och jag kommer vara där. Och innan den ska vi kika in city tyckte mammsen, kul :-) Efter matchen som jag för övrigt hoppas att dom vinner så är det PUUURTY all night long. Det är äntligen terassöppning på bästaste Pluto i morgon :-) Nu gäller det bara att hitta den perfekta outfiten.

 

Så nu: Röja runt i garderoberna!


Ems goes nudie.













Wuppsiiie Daisy. Jag har precis suttit i solen och paintat naglarna i en så inte emma-damm-nagellacks-färg. Nämligen beige eller ah hudfärgad kan man väl också skriva. Jag vet inte vad jag tycker om det än.. Jag brukar alltid köra med svart, klarrött eller vinrött. Eller tja alla färger som liksom skriker FÄRG. Men jag känner att jag måste variera mig nu när det är vår och allt. Jag går aldrig ut utan nagellack måste jag bara tillägga. Och jag har inte gjort det på ca 5 år men mina naglar mår sjukt bra ändå.

Är det bara jag eller är det flera som bara får värsta cravingsen att byta ut heeela garderoben och bara handla nytt nytt nytt? Jag känner suget.. och det suget är farligt. Och jag tror inte att jag tänker ge efter. NOPE.

Min bejb är magsjuk, haha råkade först skriva matsjuk. Kanske samma sak? Muppigt. Så jag ska i alla fall ägna mig till att ta hand om han fullt ut nu. ÅH han måste bli frisk till på lördag annars gråter jag! Han med.

Mömma!





Usch vad snygg. Och USCH för priset på 1795 crowns!

Varför kan inte jag fylla år eller något just nu?
1795

Another night at Bec's crib!

 

Myself.

 

 

 

Min Torie.

 

 

 

 

Lovely Pecc!

 

 

 

 

 

 

 

 


chew chew och chic.






Så här mysigt har jag på min soliga balkong just nu :-) I bland leker livet!

No longer just a drawingblog!

Tänkte förklara en sak för er. This is no longer just a drawingblog. NOPE. Jag ser inte längre min konst som mitt jobb. Eller jag vill helt enkelt inte att det ska vara mitt jobb längre. Det har förstört det fina med att rita för mig. Jag har känt press över att prestera och visa upp min konst för mina läsare hela tiden. Branchen är även SJUKT hård och allt handlar om tur. Att synas vid rätt tillfällen och vara på rätt platser. OM man inte sitter och försöker markandsföra sig själv 24/7 så är man lost. Min hobby blev något jobbigt helt enkelt. Och så ska det inte behöva vara. Jag tänkte ett tag att jag skulle lägga ner bloggen men nu har jag bestämt mig för att inte göra det och bara blogga om det JAG känner för. Men viktigt att poängtera är också att jag självklart kommer att fortsätta  visa upp allt jag ritar för er!

Ni är säkert många som enbart läser min blogg på grund av konsten och som väntar tålmodigt på att nästa alster ska dyka upp. Därav vill jag berätta detta för er så att ni förstår vad som pågår ;-) Hehe. Jag har kommit till den punkt i livet då jag vill göra något annat. Jag vet bara inte vad. Jag har sökt in till en skola, hemlis vilken än så länge. Men jag vet inte om jag verkligen vill börja där, om jag kommer in dvs. Jag önskar att jag visste vad jag ville hålla på med. Och ja jag skulle lungt kunna sätta mig vid skolbänken igen OM jag känner att jag vet att det är det jag pluggar till som jag vill hålla på med. Gosh det är svårt det där. Lyx er som verkligen vet vad ni vill göra. Ja det är lite virrevarrigt i skallen gällande detta just nu.

Jaja nu vet ni detta. Nu ska jag gå ut på balkongen och sätta mig i den under-under-underbara solen och njuuuta, vem vet i morgon kan det snöa.




Kramiskanin.

 

Hur mysig är inte denna? Det är en av min brorsdotter Alinas favvolåtar. Och min också nu. Ska lungt köra den på förferren nästa gång! :-)


Blev en patykväll ändå.

Oj.. det blev visst en utgång i går ändå. Och jag ångrar det inte! Så jävla nice kväll. Dock så var mitt batteri i kameran slut så det blev inga bilder. Hoppas på att jag kan sno Tories bilder sen. I dag har vi vart hemma hos mamma och pappa hela dagen. Och där grillade vi för första gången i år. Och ja det var MUMS! Nu hoppas jag bara att man snart kan sitta ute och avnjuta maten också :-)

Nu ska jag kika klart på Wipeout.

Sveriges nästa komiker?

Alltså jag dör. Bloggkommentatorerna skrev nyss om den här tjejen på deras blogg. Har aldrig sett den förrut, tydligen är hon rätt känd? Den här videon nedan är ju klockren! Hon kommer säkert bli sveriges nästa komiker. Haha. Hundra gånger bättre än Petra Mede eller vad hon heter!



1:37 är bäst "Ska ut med Bosse nu och dansa, det känns jätteskönt"


Nu ska jag fortsätta att kika på hennes videosar på tuban medan jag deppar över vädret.

Fuck you Brandon.




Ni som följer min blogg kan ha läst ett inlägg som jag skrev om Mischa Barton för ett tag sedan. Kan annars läsas HÄR. Nu har hennes gamla pojkvän Brandon Davis skrivit på Twitter vad han tycker om Mischas kropp. Brandon brukar vara elak i sina uttalanden men detta? Fyfan vad elakt. FYFAN skriver jag bara. Jag hoppas verkligen inte att Mischa tar åt sig av det han och så många andra elaka själar skriver om henne. Usch sånt här gör mig så ARG!


Bilden är från X17.

Svetthelge?



Usch vilken grå dag vi har i dag folks. Ännu gråare för mig då boyie är på match i norrköping. Så är det att ha en sambo som spelar fotboll i div. ett. Tur att han har en flickvän som inte klagar. Btw så hörde jag någon stans att det skulle vara sol denna helg. Hello svetthelge vart är du? Jag har värsta cravingen att ta min fina Canon ut och fota lite coolio bilder i solen. Gawd I long for the summer. Då är allt så mycket enklare.. I alla fall för moi.

Skulle vilja partajja i dag men jag sparar mig tills nästa helg, då jäklar. Det kommer bli fierce, Im telling ya! Sissy fyller år och det är terassöppning på det bästa utestället i vässan, Pluto. Dock firar Beccis också sin b-day då.. så vi får se vad som händer och fossingar.




Nicole Richie goes WIP.



Nicole Richie.

 

Så här långt har jag kommit. Ett ord: USCH! Alltså det märks på en gång när man inte har ritat på ett tag. Snacka om ringrostig. Jag trodde jag skulle dampa ihjäl mig när jag satt här och ritade och nu efter två timmar så gav jag upp. Fast jag kommer så klart att rita klart den, inte just nu dock. Fy bubbland för detta. Och ja den fula handen ska vara så där stor, den ser stor ut på bilden från början.


Yey!




Dra mig baklänges, nu ska jag rita! Show you latero!




Mumsfilli.




Detta är typ det godaste man kan stoppa i min mun. Och detta ska jag stoppa i min mun nu :-)


Vad föredrar ni? Frukt eller godis?

The ring.

 

Alla som känner mig väl vet att jag fullkomligt älskar ringar, och då i massor. Det ska inte sitta en eller två ringar på fingrarna utan minst fyra enligt mig :-) Det är väldigt viktigt att man inte mixar guld och silver också. Silver är just nu favoriten hos mig och dessa fyra godingar ovan får mer än gärna sitta på mina fingrar.

 

Ringarna är från Cocoo.se.


Marked for life.






Humm att steka korv på fyllan kanske inte är det bästa? Not så very fresch!

Hårfärg.

 

Så nu är äntligen håret färgat. Det blev lite mörkare än innan. I like, I like. Efter att syrran färgat håret på mig i går så gick vi och käkade på spicy hawt. Mums filli. Sen kikade vi på dating in the dark, hur jävla muppigt är inte det programet egentligen? Haha. Pinsamt på något vis.

 

Urk jag har fortfarande inte fått tillbaka ritlusten min. Så här långt uppehåll har jag inte haft på länge, länge! Det skrämmer mig lite faktiskt :-(

Tråkbabbel.

Usch vad tråkigt jag har just nu. Jag ligger i soffan och kollar på AF:s hemsida om det kommit in några nya jobb. Det har det naturligtvis inte. Inte något jag kan tänka mig att jobba med i alla fall. Och i min mening ska man trivas om dagarna, annars kan man lika gärna ruttna bort eller gå och gräva ner sig.

Syrran ringde nyss och frågade om jag ville komma till salongen och färga håret. Jag sa ja trots att jag egentligen inte alls orkar. Fan mitt hår ser ut som.. ja jag vet inte vad. Ett skatbo kanske?

Nu ska jag nog ta och fortsätta med mitt hemmafruande här hemma. Jag bakade bröd i morse och nu ska jag gå och fixa med tvätten och röja undan i köket.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bilder från i går kväller.

 

Murre, Sandra och Elin.

 

 

 

Me and my Torie.

 

 

 

Torie, jag och Marrisen.

 

 

 

Asså seriöst, vafan?

 

 

 

Girlsen rockar!

 

 

 

 

Modellerna Beccs och Sandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henric med C och jag i kön till BMB.

 

 

 

 

 

 

 

Torie doin the dancefloor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damm cusco numeros 1.

 

 

 

 

Damm cusco numeros 2.

 

 

 

 

Damm cusco numeros 3.


Weihow.

Nu bär det av till Becca för förkakis! Jag är taggad till tusen :-)

 

 

Body: American apparel

Kavaj: GT

Byxor: VILA

Skor: Din shoe


Lördag it is.

Wuhu. I dag är det så mycket lördag som det kan bli! Jag har precis gjort mig i ordning och ska snart ta bilen ner till stan för att möta upp min Torie och käka lunch och shoppa. För ja jag tänker shoppa i dag, det var fan längesen jag bara åkte ner till stan för att shoppade med ett stort S liksom. Annars åker jag oftast ner och köper en sak eller ett plagg som jag behöver och så inget mer. Sen ska jag och bejb åka hem till familjen mini-Damm och hälsa på, för dom har varit i Lanzarote en hel vecka, me miss! Och ja sen, sen blir det PATYYYY med ett stort party.


Smell ya!



Hellow.

Tjoho mina vänner! I dag är det fredag vilket betyder att det är lördag i morgon. Ganska logiskt i och för sig. Jag säger bara en sak killerday/killernight tomorrow. That's it!

I dag blir det en mysdag med min baby. Jag tror bestämt att jag ska boka in en bio utan att P vet om det. Jag vill se den där svenska filmen Änglavakt. Hoppas att han vill och blir glad. Jag vill färga håret mörkare också. Kanske ska jag ta en tripp till ICA och köpa en b-färg och slänga i? Då blir nog sissy arg för hon är frissa och bestämmer över mitt hår. Men nu jobbar hon ju inte över helgen så vad göra? Jag tror jag tar och ringer henne innan. Det känns säkrast.


Om jag är frisk? Det orkar jag inte ens svara på med risk för att låta som en hypokondriker på riktigt.




Fredag? Nee just another torsdag!

Varannan sekund tror jag att det är fredag i dag. Och sen när jag kommer på att det faktiskt bara är en vanlig tråkig torsdag så blir jag lika besviken varje gång. Suck. Jag vill ha fredag så att jag kan längta tills på lördag men ändå känna att det bara är en dag kvar till dess. Förstår ni? Jag menar vem längtar inte efter en partynight? Jag hoppas bara att jag är så pass frisk att jag ens kan partaya. Äsch det tänker jag se till att vara! Dock vet jag bara inte hur jag ska lyckas pussla ihop hela lördagen. Återstår att se.

Nu blir det Spicy hot för hela slanten.



Bläääää.


Jag MÅSTE ta tag i att rita. Åhh jag orkar inte, jag är fortfarande sjuk. Jag orkar varken rita eller vara sjuk längre. Fyfan!