Célines födelsedag.

 
 
Chockad liten tjej när vi kom insjungandes på morgonen.
 
 
 
Presentöppning i sängen är ett måste på sin födelsedag!
 
 
 
"Hur gammal blir Céline i dag?"
 
 
 
Kalasdags. Bufféfikabordet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morfar hjälper Céline med hennes presenter.
 
 
Läsa kort först så klart ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kusinlek.
 
 
 
 
 
 
Fina kusinerna. Lourenco, Alina, Amelia och Céline.
 
 
 
 
 
 
 
Cake smash!

Céline - 12 månader - 1 år.

 
 
 
Min bästaste älskling är nu ett år! Tänka sig att det gått ett helt år sedan jag klämde ut henne. Fattar inte. Jag tycker nog att det går lite för fort. Denna månad har hon lärt sig mest saker på i sitt liv tror jag. Eller i alla fall "störst" saker. Till min lättnad har hon börjat äta mat med bitar i. Det tog en jäkla tid och det grämde mig väldigt mycket. Nu äter hon både macka, vanlig mat som vi äter och burkmat med bitar i. Den andra lite större saken hon lärt sig är ju att hon lärt sig att GÅ. Alltså vad hände? Det gick så fort. Från att börja stå själv förra månaden i några sekunder så springer hon nu omkring här hemma. Nu har jag börjat vant mig men i typ en hel vecka kändes det så konstigt när jag såg någon i ögonvrån som kom tassandes i sina sockerplast.

Annars så har hon börjat stoppa grejer i grejer. Det är det roligaste just nu. Allting ska i saker, det spelar ingen roll om saken är för stor för att stoppas i. Haha. Hon har även lärt sig att kramas när vi frågar efter en kram och i bland pussas. Pussarna är hon lite snål med men det ska vi ta ur na ;-) Hon säger än så länge inte så många ord som man förstår men hon "pratar" på sitt sett mest hela tiden. Det man förstår är mamma och pappa än så länge. Hon sover nu bara en gång om dagen och det går jättebra. Att somna om kvällarna går sisådär. Ena veckan sover hon från 19:00-08:30 och nästa vecka från 23:00-07:00. Så det är helt olika. Vi har varit och tagit ettårsfoton hos en fotograf också. Céline var skeptiskt men tillslut gick det fint. Därav tog jag inga egna 12-månadersbilder denna gång. Bilderna ovan är från fröken söts födelsedagskalas. Bilder från hela kalaset kommer i ett senare inlägg.

Dr Martens x 2.

 
 
 
 
Favorit i repris kan man säga. Hihi. Dessa söta små Doc's är ju to die for! Jag vet att jag är lite nördig med våra skor men jag har alltid älskat skor. När jag bara var några år gammal så stod jag och glodde på skor i skyltfönster har jag fått berättat för mig av mina föräldrar. Och jag minns hur jag alltid försökte få mamma och pappa att köpa nya skor till mig när jag bodde hemma. När man var mindre fick man ju typ bara nya skor vid nya årstider eller när man växte ur sina gamla. Så jag brukade ofta låtsas att mina var för små. Haha. Det gick ju ett tag tills man blir så gammal att dom inte växer mer. Det problemet kommer nog aldrig Céline behöva ha. Hon har ca 15 par skor redan. Urväxta par, passande par och icke iväxta par. Tror jag måste ta kort på alla hennes små skor snart och visa er hennes lilla samling.

Nyårsafton 2013/2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våran nyårsafton var lugn. Vi spelade bingolotto och åt gott. Vid tolvslaget låg vi i bubbelpoolen utomhus och kikade på raketerna. Även fast vi inte var på någon fest så var såklart Céline uppklädd till tänderna på sin allra första nyårsafton utanför magen. Hihi.