Nya detaljer i Célines rum.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ett utav mina nya intressen har blivit att fixa och dona i Célines rum. Det är så himlans kul :-) Planen härnäst är att det ska bli en myshörna i ena hörnet också. Med massor utav kuddar! Där vi sen kan ligga och läsa böcker för henne när det är dags.

Nya knopps.

 
 
Vi köpte ju en ny garderob till Céline från IKEA här om dagen. Jag tyckte att den var superfin förutom knopparna man fick till. Men jag löste det som så att jag klickade hem ett par andra rosa söta knoppar från Blå Elefant. Vart superfint tycker jag :-)

Céline - 2 månader.

 
 
2 månader är nu vår lilla tjej. Pluttan. Hon har storlek 56 i kläder. Slår nu själv till leksakerna med händerna i babygymmet så att dom rör på sig. En utav dom roligaste sakerna hon börjat med denna månad är att hon börjat "prata", eller jollra kanske det heter. Det är dom gulligaste små ljuden som får ens mammahjärta att smälta. Den andra roliga saken är att hon ler jätteofta nu. Och det leendet skulle nog till och med få en människa med ett hjärta utav sten att smälta.
Hon är även vaken mer och mer om dagen och sover bättre om natten. Two thumbs up där.. way up! :-) Hon gillar att ligga i knät på oss och att sussa i vagnen.

Célines garderob.

 
 
 
 
 
I går var vi på Ikea och köpte en ny garderob till lillfisan. Det behödes verkligen då hon har så mycket kläder. Innan har vi haft en pytteliten byrå och bara fått proppat ner alla kläderna.. det blir inget bra system liksom. Jag vill ha så att man kan se kläderna så bra som möjligt.. så att man inte missar något plagg. Då skulle jag bli väldigt ledsen. Töntigt kanske men sån är jag! Åhh det är så kul det här med barn/bebiskläder. Man kan ju shoppa ihjäl sig. Garderoben ser liksom ut så här redan efter två månader.. hur ska den se ut när hon är ett år?! Gosh.

Buggan har fått sig ett lyft.

 
 
Vi kör ju runt med en Bugaboo Cameleon 3 som vi fullkomligt älskar. Vi är båda supernöjda med valet av vagn och vi hade inte velat haft någon annan vagn. Smidig, enkel och snygg. Nu har den dessutom fått sig ett litet lyft, förrut såg den ju ut såhär. Nu kör vi svart suflett ett tag. Kul att man kan variera liksom. Vagnleksaken är också utbytt ser jag nu men det gjorde vi innan hon kom till världen. Vi har dessutom vinterhjulen på.. hoppas på att få byta till sommarhjulen snart. Inte för att vinterhjulen stör mig utan för att jag vill att sommaren ska komma!
 

Owly.

 
 
Mitt senaste mobilskal.
 
Det är klart att även morsan ska ha ugglor, måste ju matcha med dotra mi. Speciellt eftersom att alla säger att hon är pappa upp i dan.. då får väl ugglorna hjälpa till och bevisa att hon faktiskt är min också ;-)

Nytt ugglenest.

 
 
Eftersom att vi har en liten tjej som förutom att sova även gillar att göra nr 2 i sitt babynest så att det står härliga till så har vi nu fått införskaffat oss ett nytt nest. Låt oss säga att det andra vita nestet inte är så himlans vitt längre ;-) Passade på att denna gången köpa ett babynest som man kan ta ur madrassen ur nestet så att det går att tvätta, blir lite jobbigt att köpa nytt varje gång hon tryckt ur sig lite för mycket liksom. Och ja självklart blev det ett med ugglor på. We like ;-) Så nej jag har inte tröttnat på ugglorna än, tvärtom.. jag blir mer och mer galen i dom. Nu har det nästan blivit lite utav en sport - att leta reda på dom finaste ugglorna/ugglesakerna till Céline.

Badflickan.

 
 
Min söta lilla skatt som tycker att det är så gosigt att bada. Det är nu man ångrar att vi kastade ut badkaret och satte in dusch i stället. Hade varit mysigt att bada tillsammans med pluttan.. det går ju inte i badbaljan liksom. Haha. Men vi hade tänkt börja på babysim med henne när hon blir runt 3 månader så då får vi passa på att bada tillsammans med henne då i alla fall :-)
 
 
Ser ni den nya designen by the way? Blev riktigt nöjd :-) Prinsessan måste ju synas nu också liksom.

Efterkontroll och shoppingtokeri.

 
 
I dag har vi varit på efterkontrollen på MVC min lilla dotra och jag. Det gick superb och mamma vart väl gokänd :-) Haha. Fick även alla papprena från förlossningen. Superkul att läsa! Jag har ju som sagt inga dåliga erfarenheter alls därifrån. Klart det gör ont att föda ut ett barn men mer än så var det inte. Efter kontrollen åkte vi och handlade lite roligheter som blöjor och sånt. Och jag kunde såklart inte stå emot suget efter Newbies bebiskläder inne på Kappahl. Blev en fin sommarklänning, en vit spetsbody och en ny dreggellapp denna gång. Ja denna lilla flicka har inte brist på kläder i alla fall. Man kan ju shoppa ihjäl sig.. farligt farligt. Får skylla på att hon spyr en hel del och då behöver ombyten ;-) Haha kan ju försöka i alla fall.

I feel kinda preggers again.

 
En sliten morsa med svarta ringar under ögonen och slarvigt uppsatt hår. Det bjuder jag på.
 

När lillkorven är lite tjorvig så åker bärselet fram. Och my do I feel preggers again när jag sätter på mig det! Jag kan inte fatta att hon varit i mig liksom. Visserligen 1 kilo lättare Céline men ändå. Inte konstigt att det är extra jobbigt på sluttampen. Det sjuka är att det i dag har gått 6 veckor sedan jag var höggravid och jag har redan glömt hur sparkarna kändes... :-( Dom kan jag faktiskt sakna trots att jag tillhörde dom kvinnorna som inte tycker om att vara gravid. Jag har även glömt hur det kändes att ta på en gravidmage.. är det inte konstigt? Jag kommer ihåg att när jag innan jag var gravid undrade hur en gravidmage kändes att ha och ta på, och nu undrar jag samma igen. Strange.

Célines rum.

Ni är flera som har frågat efter bilder på Célines rum. Och ÄNTLIGEN har allt kommit på plats så jag kunde fota :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom att vi inte visste om könet när jag var gravid, då vi renoverade bebisrummet så fick det bli neutrala färger i rummet. Väggkuberna väntade vi med att köpa till det att hon var född och vi visste könet så att det skulle bli någon sorts färgklick. Hade det blivit en pojk så hade det blivt gröna kuber, nu vart det lila :-) Jag är typiskt sådan som gillar blått och grönt på/till killar och rosa och lila på/till tjejer. Inte för att det SKA vara så utan för att jag helt enkelt tycker att det är fint. Och ja jag tror ingen har missat att jag älskar ugglor vid det här laget? ;-) Jag är väldigt nöjd med rummet. Kanske att det är lite "kalt" men det blir bättre när leksakerna börjar fyllas på. När hon blir äldre blir det även någon fin fondvägg. Fast jag hoppas att vi hunnit flytta till ett hus tills dess.

Till min fina lilla tjej ♥

 
 
Jag ser dig när du sover så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig när natten blir till dag.
Du ligger tätt intill mig din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen och allt vad den kan ge.
Vill skydda dig mot ondska och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet är ett löfte ifrån mig.
 
Men fortsätt nu att sova min underbara tjej
För ännu råder natten och jag vakar över dig.