akrylakrylakryl.



Åh vet ni vad jag just har gjort? Nee så klart ni inte vet. Jag har beställt hem massor utav målargrejor! Det blir akryl, det är roligast. Vad jag vet av min lilla erfarenhet inom målning.
Här ska det börjas måla, gud vad kul :-) Det är superlänge sen jag rörde en pensel. Det måste ha varit i skolan för ca två år sedan. Och mina målade tavlor är fåräknade.


Här kan ni se vad jag bland annat beställde hem:






- Målardukar
- Penslar
- Akrylfärger
- Målarförkläde
- Målarpalett




Här kan ni se min senaste akrylmålning som jag gjorde för ca fyra år sedan:



Parbeställningar.



Oj! Ingen uppdatering alls i går. Hoho det har väl inte hänt på hela tiden som jag har bloggat? Men whatever :-P

I dag ska jag börja på en beställning, alltså en teckning. Jag skrev precis och frågade killen som har beställt teckningen om det är okej att jag visar den i bloggen. Så vi får se vad hans svar blir :-) Han ska ge teckningen som julklapp till sin fru. En sak jag tycker är lite kul är att det nästan alltid är killar/män som beställer teckningar utav mig. Och då är det oftast på han själv och sin tjej, som han då ska ge som en gåva till sin andre hälft. Hur sött?


Två exempel på par beställningar jag gjort.





Jag fullkomligt älskar att rita kyssbilder.

Shine on me.

 

 

Shine on me.

Tack är dagens ord!



Gud vad skönt det känns att få stöd här i bloggen när saker och ting känns jobbigt för mig. Vissa av er är ju bara helt underbara. Det värmer något sjuuuukt mycket ska ni veta. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er.

Out of the blue tänkte jag berätta att Luftslottet som sprängdes var sjukt bra. En utav dom bästa filmerna jag sett rent ut skrivet!

I dag har vi städat lägenheten då mina fina föräldrar kommer hit på tre rätters middag i kväll :-) Mysigt. My how I love them. Det blir ett litet tack från mig och boyie för allt dom gör för oss och hjälper oss med. Det är hjälp med bilar, hjälp med Hugo-vakt, hjälp med firman och hjälp med massor utav annat! Så ja en middag är väl det minsta man kan göra?

Nu hade jag tänkt att rita vidare lite :-)




Backstabbad.



Jag känner mig så himla ledsen nu. Backstabbad. Rent ut sagt. Jag fösöker och försöker och jag ber om ursäkt gång på gång och sedan får man bara som en dolk i ryggen tillbaka? Vad är det här? Det här var sista gången jag fösökte... Tack för att du hela tiden sabbar för mig och gör allt i din makt för att klättra högre upp genom att trycka ner mig. Jag menar räcker det inte nu? Är det inte pinsamt att man ser hur uppenbart det är? Tråkigt :-(







Jag tror jag tar och lägger ner... Jag har i alla fall bevisat hur mogen jag varit.

Luftslottet.



God middag dear readers!

Nu ska vi snart till stan och kika på bio, det blir Luftslottet som sprängdes. Jag har hört att den ska vara ännu bättre än ettan och tvåan, och jag som älskade både ettan och tvåan! Jag har nog aldrig gått så här tidigt på dagen på bio någon gång innan tror jag :-P Men innan bion så ska vi käka på Vivaldi, muuuums!

Efter bion blir det storhandling då vi ska bjuda hem mina kära P's på trerätters middag i morgon kväll som tack för SPA vistelsen förra helgen.





Ser inte Lisbeth Salander lite läskig ut i denna film?

Boyie wants Christmas decorations, then decorations he gets.



Hua!
Det har inte blivit mycket till bloggning alls i dag. Men så kan det bli. Jag försöker att inte skriva så mycket om mig själv och mitt liv i bloggen. I stället försöker jag fokusera mig på konsten då jag vet att en hel del av er enbart läser min blogg pga mina teckningar. Men då kommer problemet med att inte kunna uppdatera så mycket vissa dagar till exempel. Eftersom jag kanske inte ritar varje dag.

Som i dag har jag inte haft tid till att rita eller skapa. Bland annat har vi varit och handlat en massa julgrejor! Haha. Eller nja kanske inte massa men en del. Patrik ville handla hela affären och ha fullt med julsaker i hela kåken. Njee sa jag då. Visst jag tycker att det är skitmysigt att åka hem till mamma och pappa när dom har jultomtar, lysen, ljus, gran, kulor, stjärnor och allt vad det är. MEN hemma vill jag ha det ganska nedtonat på den fronten. Men jag kunde sträcka mig till två julstjärnor och en adventljusstake. Det handlar om att gå halva vägen var, hihi ;-) Jag har värsta idén om hur jag ska pimpa våran adventsstake i morgon.

Nu har boyfriend åkt på möte. Då gör jag det jag älskar mest, överraskar honom! Jag tänker laga någon god mat, städa lite här hemma osv.



Jag själv a long time ago :-)

The winner of Peace!

 

 

 

 


Shine on me.

 

Jaha så här långt har jag då kommit sen jag sist skrev :-)

 

Shine on me.


Wipping.

 

 

 

Me doin' the WIP!


Fallen star.

 

 

 

Fallen star.

En teckning från en läsare 5.



HeeejzZzna
, som jag och Sowfajja i min klass på gymnasiet skulle ha sagt ;-) My how I miss her :-(

Anyway. I dag hade jag tänkt att jag skulle försöka hinna göra klart babe-teckningen. Fast först måste vi åka och handla och stanna vid IKEA och kika på deras julpyntisar. Det är ju snart dags för det! Förra året hade vi inte en endaste julgrej här hemma, förrutom paketen då. Men nu vill jag i alla fall ha några få saker. Jag personligen är inte så mycket för massa tomtar, julgardiner osv. Men kanske någon julstake UTAN massa torkad mossa i.



Jag bjuder på ännu en bild som en läsare har skickat in.

"Hej

Först måste jag bara säga att jag älskar din blogg, kollar den varje dag.
Den ger jättebra inspiration, och jag har blivit mycket bättre på att teckna

Här kommer en bild jag har gjort med hjälp av dina videotutorials

/Lillo
coolrule.blogg.se"



I do starbucks every day linne?



Kära läsare nu behöver jag er hjälp här. Jag tänkte lyssna med er om vad ni tycker om detta tryck nedan? Jag hade nämligen tänkt beställa hem något nytt motiv nästa gång jag beställer hem plagg.




Glöm inte att vara med och tävla om ett linne! Tävlingen avslutas på Onsdag.

Lite bilder från Yasuragi.

 

 

Moii, helt osminkad hela helgen. Så skönt!

 

 

Jag och Baby i utomhuskällan. Helt underbart.

 

 

På restaurangen.

 

 

Familjen mupp ska yoga.

 

 

Boyie i baren.

 

 

Mamsi och papsi i baren ♥

 

 

Ja jag kan ju säga att vi hade det sjukt skoj. Massa knäppa saker hände :-P

 

 

Våra söta valrossar :-)

På G hem.




Nu sitter jag i bilen på väg hem efter en helt underbar helg i stockholm. Vi har haft det så jävla kul och skönt. Jag tror inte någon av oss fyra har garvat så in i norden mycket som vi gjort i helgen.

Jag har fan världens bästa päron och pojkvän ♥

Det kommer mer bilder senare :-)

Updt.




Hej sugars!

Just nu sitter jag här i hotellrummet på spat. Det är supermysigt här. I går fick vi en personlig kock som gjorde en supergod trerättersmiddag. Nu blir det snart frukostbuffé och sedan blir det massage. Tänkte köra lite yoga sen också. Näe nu ska jag mysa vidare här.

Så här glad var jag i går innan vi åkte.


Yasuragi hasseluddens spa.



Just det jag har helt glömt att berätta, jag ska på spa för första gången i mitt liv i dag :-) Det blir en hel weekend Yasuragi hasseluddens spa. Jag har hört att det är ett utav sveriges finaste span. Hoppas att jag får se någon kändis för det brukar nämligen vara kändisar där och relaxa. Dom spelade bland annat in en scen till Beck där. Coolt.

Guud vad skönt det ska bli. Det blir Mamma, Pappa, Patrik och så jag då :-) Nice med massage, äntligen ska min onda bajsnacke få sig en omgång. Det var alldeles för länge sedan vill jag lova.

Självklart kommer jag ta massor utav bilder och ta med datorn :-)




Love you all!



Jag är HELT paff över alla era fina kommentarer i inlägget under. Det verkligen VÄRMER innuti. Och då menar jag verkligen värmer. Jag blir nästan lite röd om kinderna när jag läser dem. Jag vet inte vad jag ska ta mig till? Hur fasiken ska jag kunna välja EN enda vinnare? Det kommer ju vara helt omöjligt. Tänk om jag kunde ge varenda en utav er ett linne, åh vad jag vill kunna göra det. Men ja det går ju så klart inte :-(





Love you all ♥

TÄVLING!

 

 


Nu har DU chansen att vinna ett utav mina egendesignade linnen. Motivet på linnet är Peace. Storleken är Large. Dessa linnen är små i storlekarna. Modellen på bilden bär medium.

Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)

- Skriv här i kommentaren varför just DU läser min blogg.


Glöm inte
att skriva din e-mail adress då jag sedan kommer att kontakta vinnaren via mail.


Vinnaren presenteras på onsdag klockan 18:00
Lycka till!

 

 


Ansikte.



 

 

 

 

Resultat:


Video och ett tack till ER!



Hellow babes!

Nu håller jag på med videon där jag ritar ett ansikte igen.


[Klicka på bilden för att komma till mina video tutorials]



Men innan jag fortsätter med det så vill jag passa på att tacka ALLA er som kommenterar så himlans fint här på bloggen. Jag önskar att jag kunde svara varenda en utav er, men det känns som att jag bara skriver samma mening till alla och det känns så opersonligt. Men jag vill tacka er alla från djupet av mitt hjärta. Det är NI som får mig att vilja fortsätta med det jag gör och kämpa för att kunna leva på detta. Jag tvivlar ofta och grubblar mycket angående detta men så får jag dessa fina kommentarer och vips så mår jag genast bättre :-) Så TACK!

Klickat hem ritmaterial.



Nu har jag precis klickat hem lite nytt rit-material då det börjar sina på den fronten. Jag brukar alltid beställa mina grejer från en sida som heter Artistica. Dom har superbra grejer och har nästan allt.
Jag tänkte att jag visar er vad jag klickade hem då dessa saker i stort sett är det jag använder när jag ska rita en teckning.


 

 

1. Faber-Castell pennor, FC Graphite


Jag beställde hem 10 st. 2B, 6 st. 3B och 4 st. 4B då det är, som jag sagt många gånger tidigare, mina favvo-pennor.

 

 

2. Stompf-Set


Ett set med 6 olika storlekar av pappersstompfar från 4 till 12mm. Jag kände att jag behövde en förnying där då mina stompfar nästan ramlar isär.

 

 

3. Radérgummi Koh-I-Noor


Ett extra mjukt naturgummi för blyerts.
Jag har använt ett och samma suddigummi sedan 2003 som jag fullkomligt älskar och fortfarande har kvar endel av men jag fann till min besvikelse att dom inte längre finns kvar så nu ska jag ska testa på detta.

 

 

4. Knådgummi


Formbart. För tongivningar och ljusa accenter i kol och mjuk grafit.
Ja det fick bli ett paket knådgummi denna gång också trots att jag har flera på lager. Det känns bra att alltid ha ett lager om jag skulle få ritfnatt, haha :-P


Babe3.

 

Trots att jag är sjuk och seg så satte jag mig ner i alla fall och ritade lite på babe alldeles nyss.

I think she's pretty :-)

 


Egoina goes ED.

 

 

Söta Egoina i Emma Damm :-)

 

 

 


Nelly high heels party.



I går kväll vart det Nelly high heels party på Pluto, ett uteställe här i Vässan :-) Där fick vi skor, drinkar, goodiebags osv. Jag hittade ett par superfina skor även fast det var sjukt svårt att bestämma sig för vilka :-P
Min fina familj var även där då dom hade ätit middag där med jobbet. Hur mysigt som helst men lite konstig känsla att ha hela sin familj på Pluto liksom. Haha. Plus att en utav mina kusiner också var där :-)




Gårkvällens look :-)

Stay again :-)



Hej alla söta nya läsare! Hoppas att ni gillar min blogg och att ni stannar :-) Klicka på den coola bilden nedan för att spara min blogg på bloglovin :-)

bloglovin

KLICKKLICK!


Babe2.

 

Nu har jag tecknat i ca en och en halv timma på min lilla babe här. Och ja jag är mycket väl medveten om att hon är helt sabbad. Verkligen SABBAD! Jag blir så sur på mig själv när jag skissar upp och tror att den här teckningen, den kommer jag verkligen lyckas med och så blir det bara skit av allt! Jaja vi får se om jag orkar fixa till alla misstakes som jag gjort. Läpparna, näsan.. ja typ det mesta borde få sig en till omgång.

 

Och hon som var så fin innan skuggningen :-(


En teckning från en läsare 4.




Ännu en till inskickad teckning med hjälp av mina videotutorials :-) Nu ska jag själv fortsätta på denna teckning. Jag måste få variera mig lite och inte bara sitta med ansiktstutorialsarna hela tiden.



"Så här ritade jag, fick inte riktigt till håret.

Men blir nog inte bättre än så här från min sida ;P


MvH Eriiza
http://eriiza.webblogg.se/"



Ansikte.



 

 

 

 

Resultat:


Babe.

I dag har jag i stort sett ritat halva dagen. Först på videon och sen på denna teckning nedan. Jag är riktigt kreativ idag. Så ja varsegod en WIP bara för er mina fina läsare :-)

Videon kommer mot eftermiddagen/kvällningen någon gång.





Vad tycker ni?

En teckning från en läsare 3.

Hi you guys. What's up?

Jag håller på och börja rita vidare på ansikts-tutorialen :-) Tänkte visa er en bild här innan som jag fick skickad till min mail av en tjej som heter Melinda. Jag har dock inte någon bloggadress till henne, så Melinda om du ser det här skicka gärna din bloggadress. Om du vill förståss.

"Hej :) först vill jag säga att du har en underbar blogg :)
Jag ritade en bild med hjälp av dina tutorials. Jag ritade mycket förut, men tröttnade eftersom att jag aldrig lyckades att rita en fin bild. Men med hjälp av dina tutorials så har jag börjar rita igen och jag tycker att det är jättekul :D jag bifogar en bild som jag har ritat :)

/Melinda :)"




Alltså gud vad kul! Och ser ni hur likt hon har lyckats med fejs-delarna som jag visat? Grymt bra tjejen!

Ansikte.

 

 

 

 

 

 

Resultatet:


Malin bär Emma.

Jag fick lite bilder skickade till mig av en supercool tjej vid namn Malin när hon posar i "mitt" linne :-) Jag tycker verkligen att bilderna är superballa! I like.

 


Video på G.



Nu mina vänner hade jag tänkt att börja på ett nytt video-klipp där jag kommer att rita ett helt ansikte i olika delar :-) Vi får se när den första delen kommer upp i bloggen. Kanske i dag redan? Ja det visar sig :-) Håll utkik!




En teckning från en läsare 2.



Ännu en tjej som tagit hjälp av mina videosar :-)

"Hej Emma! Du är en otroligt bra tecknare, och dina turorialer har hjälpt mig att teckna bättre. Såhär såg mina ögon ut när jag ritat dom efter att ha sett videosarna (se bild)
Ha det super! Kramar från Chokko.blogg.se"




Är KanDee din syster?

 

 

 

Nu tänkte jag svara på en fråga jag får så ofta. Och frågan lyder...

 

Är du och KanDee, eller Sandra som jag kallar henne, verkligen systrar?

 

Nej nej nej och åter NEJ. Vi har inga som helst blodsband. MEN vi har däremot en gemensam halsyster som heter Jennie. Jennie och Sandra har samma mamma och min pappa är då också Jennies pappa. Jennie är helsvensk men bor nu i portugal med sin son då hon en gång fann kärleken där :-)

Men åter till Sandra och mig. Vi är som sagt inte systrar men vi gillade att kalla oss det en gång i tiden då vi var väldigt nära varandra i tonåren. Våran vänskap har varit hattig och dattig hela tiden då vi kan vara ganska lika till sättet hon och jag och det kan lätt leda till tjafs och bråk. Jag tror vi båda kan säga att vi har gått från att älska varandra till att hata varandra flera gånger.
Våra familjer har spelat golf ihop och umgåtts och dom känner fortfarande varandra och har aldrig haft med mina och Sandras bråk att göra.

Det absolut största bråket hade vi för några månader sedan som uppstod när hon startade sin konstblogg och vi blev bittra konkurrenter. När hon startade sin blogg hade jag redan haft en konstblogg på metrobloggen ett tag och hade då precis startat en ny konstblogg på blogg.se. Jag blev irriterad när hon kom med samma idé och hon var lite bitter över att min blogg gick lite bättre än hennes på den tiden. Vi började skriva elaka saker till varandra och i bloggarna och betedde oss som barnungar rent ut sagt. Nu är Sandras blogg mycket MYCKET större än min lilla sketna blogg ;-) Men någonstans där emellan så ringde jag upp henne och vi talade ut. Det kändes skönt och nu är vi kanske inte vänner i dag men heller inte ovänner.

Visst kan jag också bli lite bitter över att det har gått så sjukt bra för henne medan jag står och stampar på samma plats hela tiden. Men då brukar jag fråga mig, tänk om det var jag som var där hon är i dag? Vill jag inte att andra ska unna mig den lyckan och chansen då? JO självklart.


Sandra och jag i portugal juli 2007.

Förnying :-)

Som ni kanske ser så har jag äntligen bytit ut headern :-) Själva färgerna trivs jag bra med fortfarande så dom får stanna helt enkelt. Kul med en liten förnying i alla fall. Vad tycker ni? :-)





Skicka era bilder!

 

 

Please please kan inte alla ni som köpt ett plagg av mig visa mig bilder där ni bär plagget? Antingen om ni skickar en länk till er bild på bloggen om ni lagt upp bilder där eller om ni mailar bilden till mig? [email protected]

Vore så himla skoj att se plus att ni säkerligen kommer att få vara med på min blogg :-)

 

Här är en läsare som skickat in sin fina bild till mig :-)


En teckning från en läsare.

Ni är många som skriver om hur ni uppskattar att jag gör videotutorialsen och i dag fick jag ett mail av en söt tjej som använt sig utav videosarna för att rita teckningen. Hur kul är inte det? Ni får gärna skicka era teckningar som ni ritar med hjälp utav mina tutorials till mig, det är himla kul att se :-)


Elins fina teckning :-)


Update från Emmas liv.




Grattis på fars dag alla pappsor! Speciellt grattis till MIN underbara pappa! Älskar dig.

I går Städade vi som sagt halva dagen och sedan kom min syster + boy och käkade middag hemma hos oss. Självklart vart det alkohol och roliga lekar/spel :-) Hur mysigt och kuligt som helst. Vi konstaterade att det var alla fyras riktiga parmiddag och jag tror vi får göra om det snart igen. Fast nästa gång får faktiskt dom mupparna bjuda in oss så det så.

Änywäy jag kände att jag hade en riktig ful-dag i går, det har vi ju alla då och då. Men jag postar endå en bild för att visa för er hur jäkla söt min klänning var :-) Hihi.


 


Nu blir det till att kika på någon skräckis eller Johan Falk film och sedan åka hem till mamma och pappa senare och fira pappsi!

Citty wearing Starbucks no.2

Hej allesammans!

Just nu sitter jag hemma hos min sambos föräldrar i katerineholm och bloggar. Snart bär det av hemåt till västerås igen för det ska bli storstädning halva dagen typ för det ser förjävligt ut hemma hos oss rent ut sagt. Och så kommer syrran och hennes boy över på middag vid sju. Där fick ni en liten update från mitt liv :-)

Nu till konsten. Ser ni vem som bär mitt linne på bilden här under? JO snygga och coola Citty! Vem älskar inte hennes lovely klädstil? Linnet är ju hur snyggt matchat som helst!






Hår tutorial.

 

 

Hur man ritar hår.


 

 

 

Resultatet:

 


Wearing Emma Damm.

Hellow bejbs!

Vad kul att ni gillar mina video-tutorials så mycket! Så himla kul när ni skriver och berättar att efter att ni sett dom så har ni provat själva! Det är ju det jag vill med dessa videos, att få er att försöka och kanske lära er lite i alla fall :-) Så självklart kommer jag att fortsätta med dom :-)

Nu ska jag börja med hår för det är det stora efterfrågningar om. Vi får se om jag hinner posta det i dag då jag har massor utav saker att göra i dag, men jag ska verkligen försöka! :-)

Min bästis Torie bär Emma Damm så klart ;-)


Stay!



Hej alla söta nya läsare! Hoppas att ni gillar min blogg och att ni stannar :-) Klicka på den coola bilden nedan för att spara min blogg på bloglovin :-)

bloglovin

KLICKKLICK!


Mun tutorial.

 

 

Hur man ritar en mun.




 

 

 

Resultatet:

 


Tiden tickar iväg...




Förlåt för dålig uppdatering men jag håller på att få panik här. Jag har försökt ladda upp videon där jag ritar en mun sen klockan ett i dag! Det är något sjukt allvarligt fel på mitt internet. Jag hoppas att klippet hinner laddas klart till i kväll i alla fall. Direkt när det är uppladdat på tuban så postar jag klippet.







Elin Kero bär Emma Damm :-)

På g.




I morgon mina kära vänner kommer nog mun-tutorialen att ritas och förhoppningsvis komma upp här i bloggen :-) Så ja, håll utkik. Så länge kan ni ju som sagt kika på näs- och ögon videosarna.






Hur en teckning kan förändras.




Jag tänkte bara visa er hur mycket en teckning kan förändras under tidens gång eller hur man nu säger :-P







1. Jag har börjat skissa upp den vänstra tjejen och lite på den andra.

2. Här har jag börjat skugga den vänstra tjejen och skissat upp den högra tjejen. Jag börjar alltid med att skugga från vänstra sidan och utåt så att det inte ska bli så kladdigt medan jag ritar då jag flyttar handen över högra sidan av pappret hela tiden. Förstår ni hur jag menar? :-P

3. Nu har jag påbörjat håret på högra tjejen och sedan så jobbar jag mig nedåt så det inte blir kladdigt för det vill vi inte ha :-P Hoho

4. Och nu har massor utav förändringar skett här. Tjejerna har fått kroppar. Jag har använt mig utav gummit och tryckt på hela vänstra tjejen då jag tyckt att skuggan blivit alldeles för mörk. Ansiktsformen på henne har även blivit lite mer hjärtformat. Högra tjejen är nu skuggad och högra ögat har även flyttats in mer mot näsan.

Hugo says yummie!



Förlåt för världens sämsta bloggdag i går! Ett enda inlägg på en hel dag, ujujuj.

MEN nu måste jag få visa er vad jag beställde hem till min älskade puppy Hugo som både har namsdag i dag och fyllde ett år förra veckan.


Massa candy :-)



Muuums.



Liten söt leksak.



Hugo blev som tokig när han fick sätta tänderna i dessa goda cupcakes och doughnuts.

 

 

Det var så sött för man fick till och med ta bort muffinsformen :-P


NYA PLAGG!








239 kronor styck plus 25 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo:

[email protected]

 

 

Storleksmått:

S- Midja 30 cm. Längd 75 cm.
M- Midja 34 cm. Längd 76 cm.
L- Midja 37 cm. Längd 77 cm.




Not without my starbucks










I <3 Boyfriend












Starbucks no.2







Pappa fixar!

 

 



Titta vad jag har här! En mycket väl fungerande kamera! Ja just den som jag tappade i glaset och aldrig trodde skulle få se ljuset igen. Vad jag gjorde? Jag åkte till pappa och lät han få fixa den så klart, pappa kan allt! Ja okej, allt förutom datorer ;-)

Så ja summan av kardemumman är att det kanske kommer en ny videotutorial i morgon :-)