Kartell Bourgie ♥




Åhhh världens bästa söndag typ. Happy me! Vi åkte nämligen och köpte oss en Kartell lampa. En Bourgie. Som jag har suktat efter den. Aldrig trodde jag väl att jag skulle köpa en lampa för 2360 spänn. Men ååååh jag är så nöjd. Den passar så bra där på tv-bänken. Jag kan knappt sluta kolla pån. Nu är det bara att börja spara till fyra Louis Ghost kartell stolar som dock har ett lite saftigare pris. Men fyra sådana till köksbordet ska det bli i alla fall :-)


Me loves Kartell ♥



Svinalängorna.







Filmen var superb så där djup och fin som jag vill ha det :-) Och maten var också finfin kan jag lova er.

I dag vet jag icke vad som händer och fötter. Det är ju söndag. Perfekt dag att rita och skapa på men jag känner inte alls för det så det hoppar jag nog. Om inte inspon kommer dvs.


Vad ska ni göra i dag? Glöm inte bort tävlingen by the way!



Cinema.







Nej nu är det dags att göra något av den här dagen också. Så nu drar vi på bio. Det blir Svinalängorna, jag har en slags förkärlek för svenska filmer. Hoppas att den är bättre än Änglagård som jag såg då den hade premiär. Den var en riktig besvikelse.

Oh well först blir det käk på Grekiska - MUMS!



Saturday :-)







I dag när jag vaknade var jag hundra på att det var söndag. Söndag = tråkig. Men sedan efter ngn timma såg jag att det var lördag på en bloggish och vart genast gladare. Lördag = kulig.  Så änyway, vi tänkte ta och åka ut i skogarna hem till mami och papi när älskot har jobbat klart, eller ja tränat klart borde det stå men det är ju även hans jobb så.

En annan liten inflikning är att jag saknar mitt långa hår. BAJS att jag klippte av mig det :-( Skitabajskorv rent ut sagt. Varför gjorde jag det? DUMMA mig!! Så här är det alltid. När jag har kort vill jag ha långt hår sen när jag väl har fått det så vill jag klippa av mig det trots att jag egentligen älskar mitt långa hår. Men det är väl det att man gärna vill ha det man inte har. Eller en förändring helt enkelt. Den enda tröst jag har är att mitt hår växer onormalt snabbt. I stället för att det ska växa en cm varje månad så växer mitt två.





Not without my Starbucks - TÄVLING.

 

 

 

Nu kör vi igång med en tävling. Det var ju nästan precis ett år sedan. Så nu har DU chansen att vinna ett utav mina linnen med motivet "Not without my Starbucks" på. Storlekarna som finns att välja mellan är small, medium och large.



Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)

- Skriv din e-postadress här i kommentarsfältet. Det är viktigt att du skriver det i detta inlägg för annars blir det för rörigt för mig.




Vinnaren presenteras nästa fredag, alltså den 4:e klockan 17:00

Lycka till! ♥



My beloved shorts.

 

 

 

 

Här är shortsen från bickan som jag köpte i går. Gawd how I love them.

 

 

I kväller blir det min och babys obligatoriska myskväll. Det vill säga Let's dance med naturgodis. Finns det för övrigt något godigare än det? Lakrits i yoghurt, mumma!




All over my head.

 

 

 



Nu är jag hemma från en tripp på stan. Det blev ett par sjukt snygga shorts från BikBok. Jag brukar aldrig hitta några snygga kläder där och gjorde inte det i dag heller förrutom shortsen som jag köpte då. T-shirts med fransar till exempel? Hmm nää tack. Jag gick även in på Bokia och handlade fyra nya böcker. Och sen så hittade jag det som jag egentligen åkte ner till stan för - presenter till min älskling då vi fyller tre år på tisdag ♥



Amanda Astor i silvercross.








Snyggve Amanda Astor i silvercross örhängena. ♥



Mary-Kate Olsen.






Tvillingskådisen Mary-Kate Olsen. Gjord med 2B, 3B och 4B :-)



Crazy bananas.



 

Gu' va jag ritar va? Crazy bananas. Men jag kan inte annat än att gillat. Denna gång blir det en kändis. En lite halvtokig bild som jag verkligen älskar.

 

 


Amanda Astor wearing me.



 

 

 

 

 

 

Snygga Amanda Astor skrev och frågade mig om hon kunde få några smycken i utbyte mot lite bilder där hon bär dom. Jag tackade inte direkt nej till det då jag tycker att hon tar sjukt snygga bilder. Och ovan kan ni se dom. Det kommer även att komma fler, I'll show you!

För att köpa smyckena klicka HÄR! Jag har även lagt till lite nya smycken, kika.


It's all in my head.

 

 



Alltså sorry men fyfan vilken tråkig teckning detta var att rita. Från första draget så kändes allt bara fel.. och känslan blev bara värre och värre. Ni konstnärer som läser detta förstår nog denna känsla. Aya jag beastämde mig i alla fall för att rita klart den. No mercy liksom. Och tja jag kan ju så här efteråt erkänna att jag inte gillar någonting med den.. INGENING. Men whatever det är sånt man få ta ;-)

FRIHET & LÄNGTAN.

 

 



Nytt halsband med en söt text finns nu hos PRJ. Texten är från Lars Winnerbäcks låt Singel. En text jag älskar.

NU: fortsätta med teckningen jag börjat på.



Kuddar och portugal.

 

 


I dag måste jag fasiken åka till IKEA och köpa nya kuddar. Jag får spel på dom jag har nu, vadden i dom liksom flyttar sig så när jag legat på dom ett tag så hamnar vadden uppe där jag inte har huvudet så då måste jag vända på kuddfanarna. Jag måste ha puffiga kuddar. Billiga skitkuddar från IKEA men dom är dom skönaste från början så det är ju bara byta ut dom 2-3 ggr om året.

Annars så kan jag ju skriva att det snöar sjukt mkt här i vässan. Not so very cozy anymore. Nee för nu vill jag ha sommar. Smaka på det ordet, SOMMAR. Mhmmm. Gaaawd. Vi ska by the way till sissy i portugal hela familjen i maj och fira henne då hon fyller hela 30 bast. Longing.

P.s kul att du som skrev denna kommentar bad om ursäkt, uppskattas :-)



Again!

 

 

 

Im on it again!! :-) Woop wooop!


Colorized.







Jag exprimenterade lite i morse. I like :-) A lotsa. Längesen jag colorizade en bild. Jag gjorde det ganska ofta förrut här ser ni några :-)



Svar på tal.



Jag brukar inte få elaka kommentarer men fick en från någon feg person i uppsala idag. Tog bort den för jag vill inte ha negativ energi i min blogg. Men ångrade mig sen för jag vill visa er och förklara eftersom att detta är ett sjukt påstående.

"haha http://kandeedrawings.blogg.se/images/2011/ins_128119893.jpg ser du ??? höger tredje uppifrån. det var den du ritade av. inte att du blev inspirerad av en musikvideo och sådant skit. varför är du så falsk? Erkänn bara att du inte kom på't själv utan att du ritatde av. fyfan, nu slutar jag följa din falska blogg bara så du vet. jag såg upp till dig, nu ser jag ner till dig och skakar på hvuudet, vem fan tror du att du är?"

Alltså först vill jag börja med en fråga till dig, vem tror du att du är? Fega människa som inte vågar skriva ut varken blogg (om du nu har en sådan) eller mailadress (Det har alla som brukar internet i dag). Det är sant att den även är inspirerad av Twiggx bild. Vi har haft kontakt och jag har fått tillåtelse att använda Twiggx bilder. MEN den representerar ju mina tankar från början. Jag ritar väl ingen bild som inte får mig att känna något? Personen som lagt upp bilden i sin blogg har endast gjort det för att jävlas. Varför har hon annars lagt upp den samma dag någon timma efter att jag lagt upp teckningen i min blogg? Patetiskt. Jag har inga problem med att skriva ut att den inte kommer från mina egna huvud helt, den är INSPIRERAD. Den är INTE från mitt huvud, står det det någonstans?

Och ja du får gärna sluta följa min blogg, sånna som dig vill jag inte ha som läsare ens. Och jag hoppas den andra personen som du såg bilden hos som verkligen är besatt av min blogg och aldrig kan släppa taget och ägna sig åt sitt egentligen tragiska liv slutar att följa min blogg. Om ni visste. Det börjar bli sjukligt. Riktigt scäry! Hon har fått så många chanser av mig (hon är min halvsyrras halvsyrra därav chanserna) men nu är det fan nog. Detta har pågått i fyra år nu och om detta inte slutar snart kommer jag vidta åtgärder!!





Orginalbilden och en FET jävla länk till Twiggx som är en helt grym fotograf!



LISTEN TO YOUR HEART.

 

 

 

Här har ni den. Årets första teckning skapad av Emma Damm :-) Självklart inspirerad av låten och världens finaste musikvideo. KLICKA för att lyssna och se på den. Klicka även här för att se orginalbilden.


Almost done.







Snart är den klar and I kind of like it :-)



Vem är inte Rädd ibland?



 

 

Mmmm kan inte annat än att hålla med these days....

 

 

 


Snyggaste ringen ever!

 

 

 

 

Jag har fått hem världens snyggaste ring, den på bilden ovan! Den kommer bäras flitigt. Det finns även fler nyheter. Klicka på bilden för att komma dit.

 

 


Dikeskörning.

 

 

 

 

Bland det muppigaste som kan ske har i dag skett. Vi åkte ner i diket med Audin i dag!! Haha. Jag har aldrig åkt ner i diket i hela mitt liv och har alltid varit livrädd för det. Men tur nog så var det så mycket snö så det gick bra. Fast jag låg verkligen ner på min sida. Alltså vägen var GLANSIG av is. När jag kröp ut kunde jag knappt gå på vägen utan att halka, scäry. Sen kom pappsen och skulle bogsera upp oss (vi hade vart på lunch hos dom) men det gick inte så då fick kåren komma. Haha. Så en och en halv timma tog det.. Niiiice måste man ju säga eftersom att det tog en sekund för bilfan att glida ner.


NEWSNEWSNEWS!

 

 

 

 

MASSA NEWS HOS PRJ. KLICK KLICK!

 

 


Worked the magic.

 

 

 

 

ÄNTLIGEN!!!

 

Jag tror bannimej att det var nya skrivbordet som wörkade the magic!


Nytt skrivbord.



I går åkte jag och Patrik till IKEA och kikade på skrivbord då mitt förra var på tok för litet. Speciellt nu när jag grejar med smycken och sånt därnt. Patrik var inte direkt ett fan av det nya skrivborde då han tyckte det så alldeles för B ut. Men detta var det enda som var stort liksom så det fick bli det. Dessutom tyckte han att det var nice när vi väl hade det hemma. Fast jag misstänker att han bara säger så för att göra mig glad ;-) Så jag tänkte att ni skulle få se en förbild (hade bara en) och några efterbilder.




Före:

 

 

 

Efter:


 

 

 

 


Shopping shop!

 

Min deppdag i går resulterade i shopping i dag. Jag fick även hem mina kläder från asos.com. Det är inte ofta alla plagg man skickar efter från internätet passar men dessa gjorde det :-) Love them!

 

 

 

Ett par höga shorts från asos med bälte i midjan. Jag visste inte hur jag skulle ta kort på dom så det fick bli asos-bilden.

 

 

 

En supersnygg klänning från asos som man bär med ena axeln bar. Mycket finare irl.

 

 

 

En tunika/klänning även den från asos. Och även den är finare irl.

 

 

 

Supercute croppad top från gamla kära Gina.

 

 

 

Slapp och skön tröja från Monki.

 

 

 

Från Monkan.

 

 

 

Söt spetstopp från Monki.


En tung dag.



I dag är det en hård dag för Emma Damm. Riktigt hård. Jag vill inte skriva ut vad det handlar om. Men ett ord som sammanfattar det är VILSEN. Det är liksom dags att ta tag i saker som är riktigt tunga. Det enda jag kan göra egentligen är att hoppas.. hoppas på något som känns omöjligt. I alla fall nu.

Det blir nog inte mycket mer till bloggande i dag.. Det är tur att jag har min älskling, speciellt i dessa stunder.



 

 


Marie and Per, here I come!

 

 


Alla som känner mig bra vet hur mycket jag älskat/älskar Roxette. Och nu.. nu ska jag äntligen få se dom live!!! Helt jävla galet! Spelar dom Listen to your heart så kommer jag pissa på mig.

Handcuffed.



 

Kolla in vilket coolt örhänge som nu går att köpa hos PRJ, luuuve it.


A few from saturday.





At Sandys crib.






Egengjorda cosmos.







She's got nothing on but the radio.






Goshiga bruds.






Jag var spelklar som familjen Grönvall hade sagt :-)











Sen vart det partajjspel. Ett väldigt roligt sådant. Jag knäckte ;-)







Sandy med sitt pluppglas.







Enrolig händelse inne på toan. Haha.







Sen drog vi till Cirkus och träffade på dessa söta tjejor.



Grinig Emma.



Jag sitter här och är lite irriterad. Varför ska alla festa i dag förutom jag? Så bad style. Jaja jag får väl skruva upp Roxettes nya dänga på max och låtsas då...

update: det blir party och inte med vem som helst.. utan Toriiiiieeee mfl ♥



uh-la-la-la

 

Alltid lika kul att se tjejer som bär mina plagg. Här ser ni bloggaren Paow i Life will change linnet.


In my new jeans.

 

 


Jag bara älskar mina nya jeans ♥

Shortyhaired.

 

 

 

 

Äääntligen lät jag malle klippa av mig allt barr.. eller inte allt men väääldigt mycket. Behöver jag ens skriva hur skönt det är? ;-)

 

 


Dag 11 – Mina syskon.




Vi tar dom i åldersordning:


Fredrik, 30 - Min fina bästa och händiga storebror som är familjens skämtare med en sjuk rolig humor. Men han har också en allvarlig sida och är väldigt känslosam. Han är även väldigt enkel som människa och det finns inget ont i honom alls.








Jennie, 29 - Familjens lille snurrboll, på ett väldigt charmigt sätt. Min egna Julia Roberts. Precis som Freddan så finns det inget ont i den människan, hon är genomgod. Kanske lite för god ibland. Trots att vi bara träffas ca tre veckor om året så är vi alltid lika nära varandra. Vi pratar i stort sätt om allt. Även om ålderskillnaden är ganska stor så känns det inte alls.








Malin, 23 - Min drivna syster. Peppande syster. Min bästa kompis som förutom sambon står mig närmast i livet. Henne som jag kan prata med allt om. Eftersom att vi är uppväxta med varandra så har vi ett väldigt speciellt band. Vi har gjort så mycket tillsammans att det är helt sjukt. Alla dessa minnen. Vi har samma humor och behöver bara titta på varandra för att den andra ska förstå. Vi är lite som bananerna B1 och B2 ;-)



I mina nya boots.

 

 

 

 

Fick hem dessa godingar från Have2have i dag. I like :-) It's a keeper!



Handsmycke.



Jag ville bara visa ett utav smyckena jag satt och knåpade ihop i går :-)


 

För att köpa klicka in här för betalningsinfo.


Öroninflammation.



När jag äntligen trodde att min feber-frossa-sjuk-skit tagit slut så vaknade jag upp med öroninflammation i morse. Kul va?! Trött blir man.

Tänkte skriva och berätta varför jag inte har bloggat på ett tag men jag skippar det då jag tycker att man läser om det i var och varannan blogg nu för tiden. Första meningen är oftast: "Förlåt för att jag inte har bloggat men...." Tjaaa så jag skippar det. I alla fall för den här gången.


Jag sitter istället och pillar lite med mina smyckesdelar. Lurar på lite nya modeller och ting :-) Vad säger ni om det nyaste jag knåpat ihop?







Nyårsafton i bilder.

 

Här kommer mina pics från nyårsaftonen.

 

 

Förrätt: skagentoast.

 

 

 

Galen sis.

 

 

 

Jordegubbs.

 

 

 

Mmm smirre.

 

 

 

Hungriga muppisar.

 

 

 

Jag vet det ser inte alls gott ut men det kan jag lova er att det var. Potatisgratäng med fläskfile, bacon och purjolök i championsås tror jag att det var :-) Kletigt och gött.

 

 

 

Tre trötta små karlar däckade efter käket. Ja i alla fall två av dom ;-)

 

 

 

Girlsen, förrutom Ronja då.

 

 

 

Och till efterrätt blev det Gino med glass. Så jääävla gött vare.

 

 

 

 

 

Efter det blev det spel. Ett typ av rita och gissa spel.



 

Mammas "svan" fan vad vi garva. Halsen, vart är den liksom? Det är nog hennes skills jag har tagit efter ;-) Tack mami!

 

 

 

På kvällningen blev det kex och ost. Om vi vart mätta? Ehhh JA.

 

 

 

Vid tolvslaget låg mamma och mallan i plurret. Jag hoppade det då jag blir tokig av klor-kliandet plus att jag inte kände mig helt frisk.

 

 

 

Mallan öppnar champisen.

 

 

 

 

 

Patte och pappa var raketansvariga. Och dom vart som barn på nytt.

 

 

 

 

 

 

 

GOTT NYTT ÅR ♥