SHINE ON ME.

 

 


SHINE ON ME.

 

Sitter på wörket. Ahhhh äntligen är det fredag! Fan vad nice. I dag blir det solning och sedan en Spicy hot efter det (kinamat). M u m m m s i i e . Sen kör vi nog en film och myser i soffan. Läängtar. Jag hörde i går att det tydligen är valborg i morgon? Vart har jag vart? Nedgrävd eller? Skumt i alla fall. Så well vi får se vad som händer och fossingar i morgon. Det återstår att se hörrenini. Känner egentligen inte för något speciellt.

 

Now: Getting back to business!

 

 


Random stuff.

 

 



Jag är så djävulsk t r ö t t i dag. Och varför känns det hela tiden som att det är torsdag i dag? Har väl med långhelgen att göra på något vis gissar jag.


Baby är ledig i dag. Så vi sitter just nu och väntar på att säljaren av våran nya lägenhet ska ringa. Vi ska nämligen dit och kolla in att flyttstädningen är okej i eftermiddag. Ska bli så kul att se lägenheten igen det var så längesen nu. Och ja, näääästa vecka får vi den ju :-) Sen så, sen så ska ni få följa med under våran reonvering kan jag lova er :-)


Chained vest.

 

 



Ännu ett nytt kroppssmycke FYI :-)

Bensmycke.







Nya smycken i shoppen, bland annat detta bensmycke. Det kommer att komma fler kroppssmycken snart :-)



Too long ago.






A s s å my gawd det är en hel vecka sedan jag sist skrev. Rekord eller vad? Jag har liksom inte haft någon ro till att sätta mig ner och skriva inlägg efter inlägg på senaste. Nu är det mest solning på ballen som gäller. Jag håller även på att tillverka helt nya smycken.


Glad pårre vill jag också passa på att säga. Gårdagen spenderades ute på frössan med family. Med massa goood påskmat såklart :-) Därefter blev det kubb och badminton. Och så liiiite solning så klart. Gosh det känns som sommar i solen ju, helt sinnes. But we like we like!! ♥



Lördagens festbilder.

 

 

 

Festgänget i Emlans nya lya!

 

 

 

Den här tyckte vi ju var sååå rolig :-P

 

 

 

Sissy, Emlee, jag och Barbie.

 

 

 

Mejje, Freddie och söta Cissi.

 

 

 

 

 

Vi fick massa lyspinnar. Och som vanligt på fyllan så tycker jag sånt därnt är sååå roligt så jag fick typ allas :-P Juste nu kommer jag på att jag kom hem och la dom under kudden för att dom inte skulle lysa. HAHA måste gå och kolla om dom ligger kvar. Sov ju där i natt, haha fyfan vad muppigt alltså!

 

 



Freddie och moi med dom fina pinnarna. Gawd.



Outfitttttt.







Gårkvällens outfit. (Frisör-syrran fixa frillan efter detta)


Tröja: h&m conscious collection. Jeans: Gina Tricot. Skor: Belle. Smycken: PRJ, H&M, Asos & Lindex.





TERASSÖPPNING.

 

 

 

H e l l o w boys and gurls. I kväll står puuurteey på schemat och jag är så tagg. Festen blir då hos tjejen ovan även kallad Emlee. Lite roligt att bilden är tagen för exakt ett år sen. Vit och fin var man.


Men men jag har väl egentligen inte så mycket mer och säga. Nu ska jag rota runt i garderoberna och se om jag finner något passande inför kvällen. Det är ju terassöppning på Pluto och allt :-) Sen så ska jag traska hem till syrran.


Vi hörs i morgon och då kommer bilder från kvällen!




Ny medarbetare på jobbet.

 

 

 

S i t t e r på worket och fick helt plötsligt en medarbetare. En hårig sådan. Så i dag är jag ekonomiansvarig och Hugo ekonomiassistent :-) Det ska bli sååå skönt med helg snart. Och jag längtar till i morgon för då har Patte match och kan vara med och spela, dock bortamatch men man kan ju alltid följa via webben. Så spännande. Synd att dom inte sänder denna match på tv:n.

 

I alla fall, sen ska jag till syrran för vi ska våldgästa Emelie i hennes nya lägenhet fast vi egentligen inte får, tror jag ;-) Men det skiter vi i för vilken hejdundrans inflyttningsfest vi ska ha. Slash födelsedagsfest eftersom att Malle fyller på måndag! Sen blir det även b-day firande med familjen på söndag.. so thats my weekend.

 

 


Dom förloooorade :-(

 

 

 



Dom loooosa i går :-( 2-0 till Åtvidaberg. Så är det när dom bästa spelarna är skadade ;-) Nee skämta bara. Eller? Klart man tycker att sin älskling är bäst liksom. Ja ja vi får hoppas på bättre resultat nästa match.


Innan matchen i går så åkte vi till återbruket med massa skit som vi inte ska ha kvar inför flytten. Bland annat diskmaskinen som är helt paj, Patte hittade typ 10 delar som ramlat ner. Tur att vi bara behöver diska för hand i 3 veckor då. Man blir så bortskämt liksom. Sen rensade vi i förådet, en hel del. Ändå så syns det inte att vi rört något där inne. Så det blir nog några gånger till återbruket igen.



Premiären.







I   d a g är det premiär.. för VSK alltså. Jag hade varit så jävla glad och spänd om det inte vore för att min Patte har ont i vaden och inte kan spela... Ja nu är det vaden :-P Han har både en bruten fot och en bristning i vaden eller vad det nu är just nu. Jag har faktiskt inte koll på alla hans skador nu för tiden ;-) jag har ju alltid sagt det, det är inget bra att träna och ha sig man gör bara illa sig. Hahaha. Skämt å sido. Jag ska naturligtvis åka dit och kika med min karl. Man kan ju inte missa första matchen i superettan!! Det vore ju rent utav ett helgerån. Det lär ju vara sjuuukt mycket folk där. Vässans största händelse för i år typ. Haha.






Smyckesselleri på Möller.

 

Nu är jag hemma efter en dag på Möller Bil här i västerås. Jag visade upp/sålde lite av mina smycken dårå. Gick helt okej, dock var det ganska dött där i dag. I alla fall på damer, det var ju mer herrar eftersom att det ju trots allt är en bilhall.

 

Well. Just nu sitter jag i min lille ensamhet här hemma. Eller ja Hugo är ju så klart här men min älskade är på Strike och bowlar med laget. Sen skulle dom käka någonstans. I miss him ♥ Och jag tror att han saknar mig med :-)

 

 


Mitt smyckesbord.







Jag fick mina naglar målade och dekorerade av snälla Lotta :-)






Så fiiiint :-)

SHADY.







SHADY.


Så här kan en kladd-från huvudet-teckning by Emma se ut :-)




Snyggaste Jennifer Åkerman!









Alltså oh my gawd vad snygg denna kvinna är! Jennifer, Malin Åkermans syrra som också bor där borta i drömlandet LA. Här uppträder Jennifer på en show och vet ni vad? Hon bär denna earcuff från mitt lille smyckesmärke PRJ. Och det kuliga är att det hade kommit fram två stycken och frågat vart hon köpt det. Det kallar jag coooooolt ♥ 


Tre fucking jävla timmar.

 

 

 

Jag är heeelt jävla slut. Efter jobbet så åkte jag och älsklingen till City Gross som har öppnat här i Vässan i dag. Och det var så sjukt mycket folk! Så varför åker man då dit på öppningsdagen kanske ni undrar. Då kan jag säga att det undrar vi med så här efteråt. TRE fucking jävla timmar tog det. En timma att trängas i butiken och två hela timmar i kön. Asså det var kaos! Folk trängde sig, skrek och allt möjligt. Jag fattar inte hur folk tänker i bland. Sjukt pinsamt i alla fall. Det fanns även dom som lämnade sina vagnar och drog pga kön. Så där låg bland annat färsk fisk med öppen påse och luktade.. ja just det fisk, eller rättare sagt rutten fisk. Hade vi inte handlat så mycke så hade vi gått tillbaks med varorna på en gång men nu fick vi stå där med våran vagn i två timmar och vänta så snällt så. Tänk vad man hade kunnat hitta på under den tiden i stället. Alltså jag ska säga er att när vi äntligen kom ut från placet så sken solen så var vi verkligen tvugna att kisa med ögonen och det sved i eyesen ska ni veta. Haha sjukt. Gaaah!


Only a month left.



JUST DET! Jag glömde att informera er om en viktig sak och det är att i morgon är det exakt en månad kvar till vi får lägenheten!! Våran alldeles egna lya. Uh my gawd. Denna duschpanel från Westerbergs fick vi hem i dag. Åhh den är så fin och lyxig med massage liksom. We like a lot! Jag vet att 6000 kanske är mycket stålar för en duschpanel men då har den ändå kostat tio papp innan. Och rean tar slut den 30:e april så Patte G tyckte att vi skulle slå till på dirren. Vi var helt enkelt tvungna.


Första jobbardagen.

 

 

En liten fisk på hennes första jobbardag.

 

Det gick galant såklart. Kan det gå annat när chefen och upplärnings kvinnan heter Monkan Damm, skulle inte tro det väää! Jag trivs i alla fall kan man säga.


Just det! I dag är det 46 dagar kvar till portugal. Där är det redan strålande sol och över 20 grader varmt. Fubbis syster! Jag vill meeeed. NUNUNU!!! Jag vet att jag tjatar om det och jag kommer att fortsätta tjata om det men det får jag för det här är bara MIN blogg, sen får NI själva välja om NI vill läsa den, sådetså! :-)

 

 

 


New smyckeriiiis.

 


S o m e  news in my little blogshop :-)




I wish.



Fifaaan vilket jävla väder. Regnigt och grått. Alltså ännu en gång, varför VARFÖR bor man i detta land? Just nu önskar jag mest av allt att bara få ta en sista minuten till något varmt land en vecka med min love. Men det är ju HELT impossible. Alla pengar från och med nu måste sparas till renovering av lägenhet och diverse. Jag hatar att spara pengar. Så ovärt liksom. Man kanske dör i morgon eller just i detta nu.. då ligger ju bara pengarna där liksom. Helt ensamma och orörda. Men men man får väl försöka att inte tänka så och i stället tänka på hur fint vi kommer få det i lägenheten istället.

Dessutom finns det ingen möjlighet för älsklingen att få ledigt från fotbollen nu när premiären börjar den 11:e. Inte förrän i vinter kanske. Ja då med betoning på kanske också. Just nu verkar det inte som att han kommer att få en hel vecka då heller ledigt. Men men så är det att ha en kille som spelar i superettan. Det känns konstigt att dom som spelar i allsvenskan verkar ha mer ledigt än dom i superettan? Jag kanske har fel men det verkar så i alla fall. Jag tror bestämt att jag måste fråga Patte om det när han kommer hem.







Wippie.






A work in progress :-) Inget speciellt utan bara lite kladd egentligen. Vi får se vad det blir av det :-)