I chock.




Jag är så jävla chockad i dag. Chockad över hur många fina människor det finns! Gud jag kan inte tacka dom/er nog





The B-day is here.




Ett år äldre i dag då. Känns inte speciellt mycket. Nu för tiden är det ju nästan bara jobbigt att fylla år. Det är ju mest pinsamt att få paket nu för tiden, tänk när man var mindre och önskade sig dom dyraste sakerna man kunde och inte skämdes man ett dugg när man öppnade dom heller, tvärtom. Haha. Det var systemkameror, digitalkameror, mobiler, tv-apparater, ipods, dvd:s ja oftast saker från Elgiganten eller OnOff. Förrutom när man var en liten liten flicka då ville jag mest ha barbies, dockor och allt rosa och glittrigt. Och nog har jag oftast fått det jag önskat mig. Jag har haft turen att ha fått både otroligt mycket kärlek och materiella ting i mitt liv. Dock märker man ju på senare år vad som är viktigast och vad som egentligen betyder något här i livet.. kärlek, sambo, vänner och familj ♥



 

Bild från förra årets födelsedag.

 

 

 


Girlsnight.







Det vart en spontanmiddag hemma hos söta Susanna i lördag. Hur mysigt som helst med söta tjejor :-)

Malle och Karro på bild.








Lojjan,  Malle och Karro.








Jag och kvällens värd :-)








Malle och Lojjan.








Jag och sissy ♥



TGIF!



Yes thank god it's friday. Denna vecka har varit piss rent ut sagt. Ja ett ord som samanfattar den är just ordet PISS. Det är så skönt att den snart är slut och att man förhoppningsvis kan börja om på ny kula inför en bättre vecka.


Det blir en lugn helg. Säkerligen lite filmtittande och kanske fixeri i lägenheten. Nu står nya lister på schemat. Tråkigt jobb kanske men det är verkligen pricken över i:et. Fast det blir bara i trappan för i själva lägenheten ska vi ju ha helt nytt golv sen så då är det ju onödigt att sätta dit listerna där redan nu.

Ne enough med klago nu. Jag älskar egentligen mitt liv men i bland blir det bara för mycket.


Annars har jag gjort massa med nya smycken.. Dom kommer snart upp på PRJ-bloggen. Håll koll vettja!



 

Snygga bloggaren Amanda Astor i det nya peace huvudsmycket.

 

 


Bakeriiii.



I dag hade jag, min käraste P och syrran bakdag här hemma. Och då menar jag bakdag.. Vi gjorde kakor, brownies och muffins. Vi hade tänkt att överaska mamma och pappa genom att åka hem till dom med massa fika men mitt i allt bakande så plingar det på dörren. Det var mamma och pappa. Jag tror nog att en liten fågel hade viskat i deras öron om bakning hemma hos dotra deras ;-) Nejdå men det var ju bra tajming i alla fall och gött vare. Kanske lite för gött för min mage. Hoho.







Syrran in action.








PG och MD.








Våran lilla bajskorv ska alltid vara med överallt.. till och med i degen. Uääk.








Vita chokladkakor! Fifan så snuskigt goda.









Blåbärsmuffins.







Brownie med vit choklad på.








Mamma med ett av sina hårigare barnbarn.



Pappsen och jag hamnade inte på bild.. tyvärr. Men vi är minst lika bra som dom andra endå!!





Jag hatar sladdar.

 

 

 

Mååånga olika tapeter i ett och samma rum.




 

 

Jag tänker inte ta förklaringen till inlägget nedan. Kan bara säga att jag inte gjort illa mig fysiskt sett.

 

Ännywäy. Hemma är det en enda röra just nu. Jag får bokstavligt talat panik när det är rörigt i mitt hem! Speciellt sladdar på golvet, åh herregud så jag HATAR salddar. Men man får tänka på att det kommer att bli superfint. Ska det bli fint får man ju lida pin som det så fint brukar sägas. Just nu håller vi på med det stora rummet som vi sedan kommer ha som sovrum/datarum i stället för det vi har just nu, det kommer i stället bli en stor garderob. Så tja vi tapetserar om och grejar. Trappen som vi slitit/sliter som djur med börjar ta sin form och vi börjar se ljuset i tunneln där. Nu är det bara lister och klinkers kvar sen är den så gott som klar, yaaayyy! Men klinkersen kan vi inte fixa själva.. så vi måste vänta till pappisen har tid. Det kommer bilder på det senare. Dock har jag varit så dålig på att fotta för-bilder. Men tja det viktigaste är väl resultatet ;-)

 

Såå helgen kommer spenderas i renoveringens tecken. INGET festande denna helg. Känner att det blir alldeles för mycket sådan på senaste. Och läser man bara min blogg och inte känner mig så måste man ju tro att jag är alkis på riktigt och inte gör något annat eftersom att det är enda gångerna jag uppdaterar nu för tiden typ. Men veckodagarna går åt till jobbet och sedan när jag kommer hem så är det renoveringen.. liksom inte så kul att läsa om varje dag kanske.

 

Well over and out.

 

 

 


--






Vissa saker gör bara ont. En massa med ont...






Det blir hick hick i kväller!





jag-är-besatt
-oh-gawd




Marre Marre vad gör du med mig? Oh gawd som skrivet.


Well nu till något helt annat, i dag är jag LEDIG! Egentligen skulle jag befinna mig på Brohofs golfbana i dag med firman. Mamma kallar det för vår friluftsdag. Dock kunde jag inte följa med då någon måste ta hand om hundarna. Det är iof rätt okej då jag själv inte spelar golf längre. Men jag fick ju ledigt i alla fall :-) Vi måste ha världens bästa chefer på Skodaspecialisten Roffe D´s bilservice AB. OBS! jag är inte bilmeck utan ekonomiassisten på kontoret dårå. Haha.


Men i kväll ska jag med. Då ska vi åka Taco båten. Tacobuffé, muuums! Som jag ska moffa. Pappa säger att tacobåten kommer att rocka i kväll och jag litar på honom. Kommer bli hick hick säger han, ja han är rolig han.


Nu är frågan - vad i h-lvete ska man ha på sig? Hmm svårt. Vi får se vad jag kommer fram till :-)




Jordens bästa kväll!






En spelsugen syster. Fager som få ♥








Jag muppade mig i väntan.








Jag var tvungen att ta kort på detta enligt Malle. Vi letade efter en boll och vi fann detta, om vi skratta... J-A!









Malles pojkar.








Sen åkte vi hem till Mallan och fixade i ordning oss.








Efter det träffade vi upp Emlan inför pluto-middagen.









Brorsan och moi.









Min brother from another mother (and father) Ankan :-)









Toan fick sig en påhälsning.








Bästa och jag. "En till, en mer seriös bild på dig Malle"







Resultatet.








Och sen gick vi vidare och dansade :-)








♥♥♥








Svägerskan och jag :-)









Fina tjejorna.



Det här har varit den bästa kvällen på länge.. shit. Det enda som fattades eller den enda som fattades rättare sagt var min fina älskling. Önskar att han kunde varit med.

Dinner.

 

 

 

 

Golfen avklarad.

Nu - middag.

 

Olika kameror därav olika färg på brännan.. höhö.




Plutogolf.



FREDAG
. Och helge helg är här. Så skönt. Jag är helt sluuut i dag. Egentligen har det väl inte varit en sån jobbig vecka. Förrutom jobbiga tankar. Men det ordnar sig nog. Jag fick sluta en timma tidigare i dag, det var guld värt kan jag säga.

Trötttrötttrött. I kväll blir det tidigt i bingen för i morgon ska vi på Pluto-golfen och golfa. Eller jag ska inte golfa utan syrran och henns lag.. som kallas för "Malins pojkar" Haha jag döööör. Literally. Men ah Patte och jag ska i alla fall gå med som stöd dårå. Efter det blir det middag och lite fest. Jag har hört att det ska bli sol här i vässan i morgon så då får vi hoppas på en liten bränna till kvällningen också :-)



Här är några pics från förra årets Pluto-golf :-)






























:-)








Hos Malle blev det piggelindrink, muuuums!









Malles spargris är så full så han hamnat på trynet :-)









Så klart ska Mallan måla nailsen när spriten kommit fram. Höhö.










Söta Matilda kom :-)










Och min bästiiis-babe Torie.










Girltalk.









Best friends gotta have the same rings from PRJ.









Snurrelisnurr!









På Cirkus med mina faves.










Malle... jag finner inga ord ;-)









Sen gick vi till Å där jag fann denna fina pöjk. Det är inte var dag man hittar han ute i svängen! Don't mind the grodvinkel.









Pattes lagpolare :-)