Céline Emma Damm Grönvall

 
Nu är hon här vår fina prinsessa! Hon föddes den 25:e januari 12:21. Hon vägde 3360 gram och var 47 cm lång. Och är så älskad redan från allra första stund. Jag är så kär i min dotter. Hon är det absolut finaste jag sett i hela mitt liv. Jag kan inte förstå att vi fått en sån fin bebis. Jag kan sitta och titta på henne i flera timmar och bara börja gråta av lycka. Förlossningen gick hur bra som helst. I den här bloggen blir det dock ingen förlossningsberättelse då det känns som att det är något jag vill bevara. Jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa om den liksom. Sån är jag :-) Men jag kan ju säga att det var den finaste dagen i mitt liv.
 
Mamma och pappa älskar dig så himla mycket Céline. Du är det absolut bästa som har hänt oss ♥

Vecka 40.

 
 
Jag är där!! I vecka 40! Jag kan inte fatta det! Det är ju helt sjukt. 3 dagar kvar till BF. Fatta 3 dagar! Fast med min otur så räknar jag med att gå minst en vecka över tiden.. men ändå. Jag vet att jag ofta har skrivit att jag har ont och massa graviditetsbesvär.. Men det är ingenting mot hur tungt och jobbigt det är nu. Alltså. Jag tänker inte ens skriva ut huuuur jobbigt det är för då blir det för mycket klag. Dock vädjar jag till er alla som sms:ar och frågar om bebis har kommit, om jag känt något eller om det inte är dags snart att kanske inte skicka sådana sms så ofta just nu.. eller alls ;-) Jag går nämligen omkring och undrar exakt samma sak HELA tiden och det är så sjuuuukt jobbigt. Sen när även folk omkring en frågar så blir man ännu mer otålig. Jag lovar er att ni kommer få veta när bebis kommit ♥
 
Och förhoppningsvis så har jag fått bebis nästa gång jag uppdaterar här ;-)

Ensiffrigt kvar till BF.

 
 
Om ni bara visste hur jädra länge jag har längtat efter att få skriva den där rubriken som jag just skrev. MEN det sjuka är att ju närmare man kommer BF datumet ju overkligare känns det. 9 dagar kvar till BF i dag. Så max 23 dagar kvar till bebbe är här liksom. Man får nämligen max gå över 14 dagar här i v-ås. Den skulle ju till och med kunna komma NU om den vill. Inga som helst kännetecken på det ännu dock. I helgen blir sista magfotograferingen för då går jag in i vecka 40. Jag har ju "bara" fotograferat min mage var 5:e vecka (förutom i början). Jag tycker inte att man ser såååå stora skillnader på bilderna om man tar varje vecka.. känns lite onödigt.
 
Allt är liksom klart nu inför bebisens ankomst. Babyrum renoverat och uggleinspirerat (förutom sånt som ska upp på väggarna såsom tavor och väggkuber. Det fixar vi när vi vet könet), vagn köpt och bäddad, bilbarnstol med en bas monterad i bilen, vaggan i vårt sovrum är bäddad, och spjälsängen i bebbys rum är även den bäddad, alla bebby-kläder och snuttisar är tvättade, skötbordet hänger på plats med en musikmobil över, blöjor är också köpta. Ett par mini-converse som var bland det första jag köpte står till och med och väntar på att få bli använda. Hihi. Och ja mamma och pappa är redo. Så kom ut NU bebis!! ♥

New years.

 
 
 
 
 
Nyårsafton blev inte riktigt som planerat. Vi skulle ju vara ensamma hemma jag och Patrik men i sista sekunden blev det ändrat då mina pärons vänner som skulle komma till dom blev sjuka. Så vi packade bilen och åkte hem till dom i stället :-) Det blev en lugn nyårsafton framför binglotto och en god trerätters. Precis som jag ville ha det.
 
I dag är det by the way 20 dagar kvar till BF. Räknade och trodde att det var 2 veckor kvar men det är ju 3 veckor.. kom tidigare snälla bebby. Komsi komsi!