Sthlm

Sthlm var underbart! Vi shoppade och gick på Gyllene tider. Sen sov vi på hotell diplomat en natt. Det vart såklart mest shopping till lilla skrotnosan som var hemma med mormor och morfar. Det hade gått hur bra som helst! Skönt. Hittade till bästa butiken Livly som har dom finaste barnkläderna. Vi köpte hur mkt som helst där. Och vi hade kunnat shoppa mer men det finns även ett stopp här ;-)

 

Gyllene tider var så klart bra.. Dock hade dom ju, som som flesta kunnat läsa i aftonblaskan, inte dragit av taket från arenan. Det var en ganska stor miss för man tappade ju sommarkänslan som ju Gyllene tider är liksom. Sommar. Jag drack min första Strawberry daiquiri på typ två år. Lika god som jag minns den :-) om inte godare.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vallby friluftsmuseum

 

I går hängde vi på Vallby friluftsmuseum en stund. Patrik hade aldrig varit där innan. Det är ju så mysigt nu mitt på sommaren för då är museumet "levande" med skådisar och sånt därnt.

 

 

 

 

 


Céline - 6 månader.

 
Ett halvår har gått med vår lilla tjej. Och som vanligt kan jag inte fatta det. Ett helt halvår liksom. Nu händer det mycket känns det som. Hon har börjat äta mycket bättre. Egentligen tror vi nu så här efteråt att det inte var så att hon tyckte maten var äcklig utan hon visste bara inte hur hon skulle göra med den. Nu gapar och sväljer hon så fint så. Favoritmaträtten är sötpotatis och kyckling. Hon sitter även i sin barnstol och äter nu, förrut var hon lite för ostadig och fick sitta i babysittern och äta. Det tycket mami var lite jobbigt eftersom att hon fick tvätta den så ofta. Hon sitter även själv kortare stunder, det handlar bara om sekunder än så länge men det är på gång.

När hon ligger på sin lekmatta som nu är utbytt från babygymet så ligger hon inte still många sekunder, det ska rullas, ålas och röjas. Medan hon snackar, för snackar det gör hon nästan hela tiden nu. Än så länge inget man förstår. Hugo (Våran Amerikanska cockerspaniel) är hennes absoluta favorit just nu. Honom skrattar hon högt och ljudligt åt så fort han går förbi henne. Från att inte alls ha lagt märke till honom till älska honom. Det är mycket som är kul just nu och hon har lätt till skrattet. Mamma och pappa tycker så klart att hennes skratt är finast i världen!

My life ❤

 

 

 

Ni är det bästa jag har.

 

Tänk att vi har bilda oss en egen liten minifamilj nu :-) bästa ni! Nu ska vi snart ner och käka på kajen och mysa. Sen ska Patrik testa på det här med att göra egen mjukglass. Vi får se hur det blir :-) ha en underbar lördag!


Geocaching.

Haha jag orkar inte med mig och min vän Elina ibland! Hon var här och hängde halva dagen i går och när vi skulle gå ut och gå kom jag på att vi kunde testa på geocaching. Det där när man letar efter en skatt i skogen ni vet. Trodde aldrig att vi skulle hitta dit men vi tog oss dit..eller ja Elina tog oss dit för jag och kartor går bara inte ihop. Men tror ni vi hittade skatten då?! Nää såklart inte. Trots att det stod att vi stod 0 meter ifrån den. 15 min senare gick vi därifrån med typ 20 myggbett. Det måste ju ha varit någon som trott att man fick ta med sig skatten och snott den eller något. Typiskt våran otur i alla fall.

 


Sommarens planer och bilder.

Oj.. två veckor sedan jag skrev. Och det är inte i brist på att ha något att skriva om utan snarare tvärtom. Och när det blir det för mycket så hoppar jag helt enkelt över att skriva om mina dagar i stället.
 
Änyhow. Just nu längtar jag till den 27:e juli. Då ska nämligen jag och sambon åka till Stockholm och kika på Gyllene tider, shoppa och övernatta på fint hotell över en natt. Det kommer att vara den första natten utan Céline på 6 månader (HJÄLP). Ja det kommer nog att vara jobbigast för mig, Céline kommer nog att stortrivas med mormor och morfar här hemma. Vi känner oss så klart trygga med att lämna henne till dom eftersom att hon känner dom så väl. Vi träffar dom alltid flera gånger i veckan. Dessutom ska dom sova här hemma där hon känner sig extra trygg :-) Det kommer att bli så bra såååå.. (peppar mig själv) Det är bara det att JAG kommer att sakna henne och undra vad hon gör och hur det går osv hela tiden.
 
Sen så drar vi förmodligen på semester den 29:e juli. Husbilssemester. Ja herregud... det trodde jag aldrig. Patte, jag och Cess i en husbil, haha. Men det kommer nog att bli mysigt. Vi ska bland annat till Astrid Lindgrens värld. Och ja inte för Célines skull för hon kommer nog inte bry sig om vart hon är och kommer heller inte minnas ett skvatt utav det. Utan mer för min och Patriks skull. Vi är nämligen tokiga i Astrid Lindgrens filmer. Speciellt jag. Jag kan dom utan och innan. Vi tänkte även åka och kika där Astrid Lindgren är uppväxt, katthult där dom spelade in Emil samt där dom spelade in Barnen i Bullerbyn. Och ja så har vi planerat in massa fler ställen att stanna vid.. men vi får se hur det blir under resans gång :-) Jag tror att det kommer bli supermysigt i alla fall.
 
Här får ni btw några bilder på min skatt från dom senaste veckorna..