Storstädning på möra.







K u u u l att min dag började med en storstädning. Det kommer nämligen hit folk som ska titta på våran lägenhet i morgon, och eftersom att vi förmodligen är bakis då så känner jag inte för att städa i morgon förmiddag. Älskot är i enköping och matchar sig.


Om nästan exakt två timmar ska Elina infinna sig här.. fast jag gissar på att hon kommer vid 16.45 eller något sådant. Och det blir nog troligtvis jag som får fixa hennes barr och makeup i vanlig ordning. Om jag känner den flickan rätt. Och det gör jag.


Jaja nu är det bara dammsugning och torkning av golv kvar. Lets just do it.



TGIF


 

Ä n t l i g e n  f r e d a g !

 

Nu är det bara 1 ynka dag kvar till i morgon. Vilket stavas UTGÅNG! Wihuw. Det gillas. NU mina vänner ska jag ta och starta på en ny teckning. YEY. Go me liksom. Dags att få se något nyss liksom.

Latero!


Sowwah!

 

 

 

 

M e n  b l ä ä ä h på mig för att jag inte har bloggat på flera dagar. Ja två dagar är många dagar i en blogg. Men gaah jag har typ inte haft något att skriva om. Värt att skriva då? Jag har gjort massor denna vecka men inget intressant för er att läsa om.. typ. I dag känner jag att jag vill rita. Men jag vet inte riktigt vad ännu. Men det får i alla fall bli senare i så fall för vid tolv blir det fika med Philippa. Så man får bara hoppas att ritlusten sitter i då med.

 

I morgon blir det mommy and daddys house för vi ska vara hundvakt till deras doggie. Men ooh vad jag längtar till på lördag för då blir det tjejmiddag och party. Och äntligen ska älsklingen festa, det händer typ 2 gånger om året om ens det. Dom har nämligen lagfest. Och det ni det kommer att bli superb.


Noname.







Just det. Jag har ju helt glömt bort att skriva om födelsedagsfesten i lördags. Den var superskoj :-) Bara en hel massa sköna människor där. I like. Jag är en sån där person som gillar förfesterna mer än krogen och detta var som en blandning eftersom dom hade hyrt en lokal på en krog liksom.


I dag har vår lilla mupp till hund klippts och han vart så fin så :-) I detta nu så väntar jag på att min man ska komma hem från träningen för då ska jag ta med han till Bauhaus och kika på tak, golv, badkar och så vidare till lägenheten. Fast det vet han inte om ännu :-P Men han kommer gillart! I promies.






Födelsedagsbarnen körde på blue lips!

Veckans blogg.






W u h u u u w .
Denna vecka är jag med som veckans blogg på blogg.se:s foto/illustrations-sida :-) Superkul ju. Klicka HÄR för att se texten bättre. Det är alltid kul att få lite extra credit för det man gör :-)




B-dayPARTY.








Nuuu är jag klar för födelsedagsFEST. Och gosh så tagg jag är :-) Självklart bär jag bara mina egna smycken ;-)



I got earcuffed.








Sorry om jag tjatar om PRJ's smycken men jag måste bara visa upp det senaste. Nämligen min första earcuff :-) Och jag är nöjd till tusen. Om ni vill köpa det klicka er in HÄR. Det har även kommit in lite andra nyheter, så gå in och kika vettja.



B-days.






H e l l u u u e . Jag har precis kommit ut från duschen och håller redan på att tagga till för Torie och Sandys födelsedagsfest i kväller. Kommer nog att bli grymt. Men först ska jag följa babys match via webben här klockan ett. Jag pallar verkligen för första gången inte att sitta i den här kylan och titta. Jag är redan väldigt fryssen av mig trots UGG's och Goosejacka så njaa jag hoppar nog denna. Även fast det ger mig skit dåligt samvete. Sen blir det ett till födelsedagsfirande, nämligen mormors. Så mycket b-days i dag lix.


Aya jag ska inte ta upp mer av er tid nu. Men det kommer säkert en festoutfitbild senare.



CROSSED FEATHER.







G a a a w d . Vilket snyggt örhänge! Finns att köpa här och det kostar 129 rikstaler.
Snart kommer även earcuffs in på smyckesbloggen min.



I DO IT MY WAY.





I DO IT MY WAY.

Done! Här har ni orginalbilden. Fick töntigt nog inte ha med mössan som var en ss-mössa. Vilket jag iof. inte visste så den är bortklippt. Som ni ser har jag ändrat en del på den. Bland annat blondt hår i stället för mörkt. Även ögonbryn och mun.

Random shit.



F i f a n .
Vilken jävla smärta jag har i nackfan. ONT! Jag måste ringa naprapaten i dag. Jag har gått så länge med nackvärk men nu har den blivit ännu värre så jag måste ta tag i det genast. Det är såna där tråkiga grejer som egentligen är mycket viktiga.


Nåväl. I går var vi på Bauhaus och köpte flyttkartonger och kikade lite på golv, badkar, kommoder till badrumet osv. Det viktigaste som måste fixas på dirren. Åeeehh vad kul det ska bli. Och gawdie vad jag har roliga saker framför mig den här våren/sommaren som jag inte vill berätta ännu :-) Men jag kan ju tala om för er att den här sommaren kommer bli en utav dom bästa hittills. Hoppas jag på i alla fall.


Dessutom tänker jag rita mycket mycket mer detta år. Jag har ju redan hunnit med fyra och en halv. Jag menar jag gjorde ju bara 12 stycken sammanlagt förra året. Skandal. Helgerån rent ut sagt. Which reminds me, I need to finish this one.



You lovely shooting thing.






I just love it! 119 rikstaler.



OK.





Guud vad skönt. Nu har dom varit och besiktat hyreslägenhet vi bor i nu och den är heeelt ok :-) Ett problem mindre inför flytten. Nu är det dags att åka och köpa på oss flyttkartonger. Hyresvärden trodde att denna lägenhet skulle gå fort då det bara är vi som bott i den. Så det är nog dags att börja pö om pö. Får vi inte vår andra lägenhet så sover vi nog ute i stugan hos mamma och pappa i två månader. Gosh vad jag längtar tills vi får börja renovera i våran lägenhet. Det kliar i fingararna på både min älskade och mig.


Nu; Smyckeri i stooora lass.









Åh jag är helt slut. Jag har städat hela lägenheten. Buu vad tråkigt. Jag blir inte ens glad när jag är klar längre för jag vet att om en dag är soffan lika hårig igen. Om två dagar är det hundhår över hela golvet och om en vecka är det lika dammigt igen. Och så fortsätter det så hela livet ut. T R Å K I G T.


Nåväl i dag är det alla hjärtarnas dag. Jag älskar sånna härna dagar. Jag blir så trött på folk som klagar och skriver i sina bloggar om hur dom bojkottar alla hjärtanes och att det är som en heeeelt normal dag. Gud vad tråkiga. Det är ju just det det inte är. Kan man inte ta vara på sånna här dagar och skippa vardagen för en dag? Njuuuta av kärleken liksom. Jag vet att man säkert är lika kär eller ickekär vad det än är för dag men man kan väl i alla fall uppskatta händelsen lite? Ta en dag och verkligen bara tänka på sina nära och kära ännu mer än annars. Överraska varandra och säga extra mycket hur mycket man älskar varandra? Man behöver inte ha en älskling för att fira hjärtans dag. Man har ju även vänner och familj. Så firade i alla fall jag innan jag träffade min drömprins ♥







Happy valentines sweets!



ROXETTE - CHARM SCHOOL♥






Jag tror att jag dog lite när jag såg att Roxettes sprillans nya album Charm school hade släppts i dag. Det är lycka mina vänner. Lycka i sin renaste form! Ni förstår inte hur mycket jag älskar roxette. Jag andas Roxette. Åh gawdie. I dag har varit en så bra dag och så händer också detta.. kan nog inte bli mycket bättre. Äeeh nu ska jag dansa och sjunga vidare! Verkligen plugga in dom till konserten i sommar. Det lär iof gå ganska så fort om jag känner mig och Roxette rätt♥

tired shit.

 

 

 

 

G a w d . Jag är helt slut i dag. Jag vill verkligen ta fram teckningen och pennorna och fortsätta att skapa men jag har ingen ork. Det har varit så mycket denna vecka. Massa ärenden har uträttats här och där. Men SKÖNT att allt det tråkiga typ är klart nu.

 

Jag längtar tills i morgon för då mina vänner, då är det myyyysfredag (Inte fredagsmys utan just mysfredag, viktigt!) med mina bästa. Älsklingen och vovvisen ♥

 

Alltså teckningen ovan, så dåligt ritad men ändå så värdefull. Värdefull för mig.

 


Började om.







Jag sket i teckningen som jag påbörjade i går och började på denna i stället. Denna kan bli riktigt schysst! :-)


Ringeliring.







Ny ringeliring i shopen



Kan inte rita rätt.





Jag håller på och ritar men det går bara skiiiiiit just nu.. Så jag bjuder på den här gamla godingen så länge.


Vi är med lägenhet.











YEEEEEY! Nu är vi med lägenhet ♥ Vi fick den som vi ville ha :-) Eller fick och fick. Vi får köpa snarare. Åh det ska bli så kul. Jag kan knappt vänta. Men det måste vi.. i tre månader. Sen så, sen så blir det renovering av :-) Det ska bli så kul att äntligen kunna få en lägenhet precis som man själv vill ha den. Det kan inte bli bättre. No more hyreslägenhet :-D Ni kommer självklart att få följa med under renoveringens gång.


Detta år är mitt och älsklingens år ♥






The winners!



FÖRLÅT! Jag hade helt glömt bort att jag skulle presentera vinnaren av tävlingen i fredags! My bad. Dock kunde jag inte bara välja en vinnare, får så otroligt dåligt samvete när jag ska välja ut vinnaren. Så nu valde jag ut två stycken. Tjejer ni är kontaktade!


http://theresengbergs.blogg.se/









http://linneawass.blogg.se/






CONGRATS!

Till er andra gullrumpor, det kommer komma fler tävlingar. Håll utkik!




Jennifer likes it :-)




Det är tydligen inte bara jag som gillar teckningen nedan, utan jag fick en kommentar av självaste Jennifer Åkerman som skrev hur mycket hon gillade den. Bilden är ju inspirerad av en utav hennes bilder. Jag klickade mig in på hennes blogg och möttes av det här fina inlägget: KLICK. Hon är en väldigt vacker, ödmjuk och driven tjej. Hon kommer verkligen att komma långt där borta i L.A. Hon har redan varit med i tv-serier, musikvideor och dylikt. Plus att hon sjunger. Drivna människor gillar vi :-)







LIVING THE DREAM.

 

LIVING THE DREAM.

 

Åh vad jag gillar denna teckning. Om man nu får skriva så om något man själv skapat? Den är så... jag vet inte. Kan inte sätta fingret på det.. men jag älskar stilen. Den är inspirerad av en bild på Jennifer Åkerman. Dock är inte fejset helt avritat.

 

 

 


Sweet friday!







Jag är snart klar med teckningen nedan. Vi får se om den blir helt klar till kvälleri.


Åhh i dag är det bästaste fredag. Vilket betyder Let's dance och naturgodis med min älskade bästa lille muppis.
I morgon blir det stockholm med min söta Elina då vi ska kika på älsklingens första träningsmatch för säsongen. Mot AIK dårå. Lär bli kul. Jag kommer oavsett ha det kul hur matchen än är för jag ska få umgås med Ellish en halv dag. Efter det blir det stress hem för då vankas det festligheter hemma hos fröken Rebecca Andersson. Hon ska ha något som kallas för lyckoparty tror jag. Det kan garanterat bli ruuuligt!




Skaperiryck.



 

Jo tack jag mår mycket bättre i dag :-) Och nu fick jag ett skaperiryck och började rita på en ny teckning. Vi får se hur långt jag hinner på den i dag.

 

Latero.


Hulkhulk.







Hello everyone and welcome to my blogg. Höhö. Nemen jag fick mig en liten överraskning mellan mina hulkningar i morse när jag såg att jag låg på framsidan på blogg.se. Ja, jag vaknade i morse av frysningar, ont i kroppen och illamående. När jag reser mig så vänder det sig i magen på mig och jag springer in på toan och hulkar. Hulkarhulkarhulkar. Trevligt va? Nej verkligen inte. Och jag får verkligen panik varje gång det händer för det känns som att det aldrig ska ta slut och att jag aldrig ska få tillbaka min luft igen. USCH!
Tror ni att jag någonsin kommer vilja äta min favoriträtt på Di spagna som vi åt på vår treårsdag i går igen? Jag tror att det kan bli svårt. Det skulle i så fall få dröja en lång tid.


Vad jag inte förstår är hur jag kan ha så ont i kroppen och frysa så mycket? Jag har bara haft magsjuka en gång tidigare i mitt liv, vad jag minns, så jag har ingen erfarenhet av detta. Brukar ni när ni är magsjuka få ont i kroppen och så som man typ känner sig vid en riktig förkylning?

Åhh jag som skulle luncha med min vän Elina och kika på stan i dag.. Jaja nu ska jag väl snart återgå till mitt kära badrum igen.



edit. jag googlade och såg att det är lätt att man kan få muskelvärk vi magsjuka. Pust!


Waiting for my love ♥










Nu sitter jag här och väntar på att baby ska komma hem från träningen sen drar vi till Di spagna. Kolla in armbandet jag fick i dag.. eller ja man ser det ju knappt men det fick jag av baby tidigare i dag, så himla sött ♥

3 år ♥



Awww i dag fyller jag och älsklingen hela 3 åriga år. Tre helt underbara år. Och många många fler ska det bli. Lita på det :-) Så i dag blir det restaurang, Di spagna närmare bestämt. Som varje årfirande :-)
Åhhh jag älskar dig så jävla MYCKET Patrik Grönvall






Ettårsdagen.





Tvåårsdagen.