Ems bär.

 

Kofta: Gina tricot

Linne: Egendesignat

Leggings: Gina tricot

Örhängen: Gina tricot

Armband: Asos och Hermes

Klocka: Triwa

Ringar: Primark och Asos.


Linnen som kommer att komma hem!
Här är motiven som kommer att tryckas på dom vanliga oversizde ickeribbade linnena nästa vecka!

 

 

 

 

 


Linne.
Nu har någon betalat för ett linne igen och bara skrivit Linne som meddelande. Om du vet med dig att det är du som skrivit det så maila mig NU!


Svaren på era frågor.
Här kommer svaren på era frågor :-)
Hur länge har du och din pojkvän varit ihop?


Ett år och åtta månader.Hej, alltså om man skickar en bild till dig kan du då rita av den ? och sen får man köpa den eller går det ? :)

Självklart! Det kan du läsa mer om här.Vad är roligast med att rita?


Det är helt klart att just kunna skapa något. Det är ju helt underbart att man kan rita saker man ser och som andra tar kort på. Det är en speciell känsla.Har du funderat på att öppna plagg-shopp för dina klädesplagg du gör?


Japp! Det kommer att komma. Det har jag tänkt på enda sen innan sommaren och hade även en shop på G med en firma som sedan lurade mig på massor av pengar. Så ja det har blivit riktigt fördröjt.Tycker du själv att du ritar snyggt?


Hmm. Jag tycker att jag ritar helt okej men att jag alltid kan bli bättre. Jag känner mig aldrig helt klar inom tecknandet och känner att jag hela tiden utvecklas mer och mer med tiden. I bland kan jag dock sitta och stirra på mina teckningar som hänger på väggen och bara bli helt stum medan jag tänker: Va i hela helvete, har JAG ritat det där och sedan så tittar jag på mina egna händer.Vad säger din pojkvän om dina konstverk och sånt?

Han har aldrigt gjort en stor sak utav det. Men nu när jag frågar honom om vad han tycker så säger han att han tycker att min konst är helt fantastik och att jag är bäst på det jag gör. Men det skulle väl allas pojkvänner säga? ;-) Hur som helst så stöttar han mig i allt jag gör och vill själv att jag ska satsa helt på min konst när jag många gånger tvivlat och velat gett upp för att i stället ta ett 8-timmars jobb på någon butik igen eller något. Men då blir han bara arg på mig, haha. Det finns ingen som stöttar mig så mycket än han.Bilderna som du ritat på dig och din pojkvän är helt underbart vackra! Hur har du kunnat rita dom SÅ bra? Det ser ut som att det är fotat med en kamera och bara omgjort. Alltså inget dåligt med det, det betyder bara att du är grym på att rita! :)

Åh tack så jättemycket, det värmer något enormt mycket. Jag vet inte hur jag kan ha ritat dom så bra :-P men om man jämför med den jag ritade -08 så kan man faktiskt se en klar utveckling. Den första jag gjorde skulle jag nästan villa göra om helt. Men det gör jag så klart inte för det är ju en del av charmen att den ser ut som den gör.Tycker du att det är svårt att måla?


Måla tycker jag är jättesvårt! På gymnasiet tog jag en extrakurs inom bild och form och där målade vi jättemycket och läraren tyckte att jag nästan var duktigare på det än att teckna. Men nja jag tycker penna och papper är roligare. Nu i alla fall, med det säger jag inte att jag inte kommer att testa på det mer i framtiden.Var får du din insperation från till dina teckningar?


Väääldigt olika. Jag älskar att mixa från huvudet och från en inspirationsbild.Vilken är din favoritblogg som du läser typ varje dag?


Jag följer alla bloggar jag har på bloglovin varje dag. Mina favoritbloggar är självklart mina vänners. Annars så är det Avannas blogg.Hur lärde du dig rita? tog det jättelång tid, gick du på kurser och sånt eller är det en naturbegåvning?


Jag är HELT självlärd. Vi hade en bild och form kurs i skolan som jag tog på gymnasiet som sagt. Dock tecknade vi inte mycket där och när vi väl gjorde det så vägrade jag ta min lärares tips och råd om hur man skulle rita. Det gjorde henne lite irriterad i bland faktiskt. Sen så har jag ritat och ritat och utvecklas på det viset. Vet inte riktigt hur det gått till, haha.Hur lång är du?

Hela 178 cm.Först vill jag bara säga.. WOW vilken talang du har :o Vart har du lärt dig allt det hära? Har du gått på ritskola? Jag älskar dina tekningar och har funderat på att köpa ett linne.


Åhh tack så mycket du rara. Svaren på dina frågor kan du läsa om ovan :-)När började du rita och hur väcktes ditt intresse?

Jag började rita 2003. Jag hade aldrig ritat särskilt mycket innan dess faktiskt. Vad som fick mig att börja rita var när en tjej på min skola skulle rita av en idol jag hade till mig och då tänkte oj det där kan jag nog göra mycket bättre, haha låter ego men ja det var så jag kände. Och tja sen dess har jag fortsätt.Vad ritar du helst? Människor, djur, växter m.m?

Helst människor men jag gillar att göra djur också. Växter är dock inget för mig :-)Målar du även med färg eller är det bara blyerts? :)

Det är oftast blyerts. Jag har testat på färg också men det är inte riktigt min grej känner jag :-)Hej, kommer du få in not without my starbucks linnet igen ?


Ja det kommer att komma. När vet jag dock inte riktigt ännu.Är du helt självlärd eller har du gått nån konstutbildning?

Jag är helt självlärd.Vad kostar det att köpa en bild av dig? :D


Här finner du alla priser.Vet du några bra design sidor till bloggar ?(:

Oj, nej det tror jag inte. Jag brukar mest kolla på designadinblogg.se Det är ett hett tips! Jag tycker att det är roligare när man gör sin design helt själv :-)Vilken är din absoluta favoritfilm?

Film, hmm.. Tror det är Pearl harbor. Jag kan nog varenda mening i den filmen, nej men halva kanske. Men just nu så kollar jag mycket på serieboxar, speciellt svenska hjärtan. Om och om igen ;-) Haha,Vad har du för favoritgodis?

CHOKLAD! Muuuums!Om jag kom till västerås och hälsade på vad skulle vi göra då?

Fika? ;-) Nee men jag skulle nog bjuda in dig i våran lilla lya och umgås, prata och mysa liksom.Vad har du för drömmar och mål karriärmässigt?

Oj, vad svårt. Hmmm, jag skulle nog säga att min högsta dröm inom karriären är att kunna leva på min konst och mina plagg. Att kunna leva på det man tycker är roligt är ju helt underbart.Skulle du kunna tänka dej att lägga ut en tutorial när du ritar nåt? :) vore väldigt kul att få se!


Självklart skulle jag kunna tänka mig det. Jag har en liten halvkass gammal tutorial som ni kan finna här.Varför svarar du inte på mail? :P


Jag har haft så sjukt mycket förra veckan och fick över 70 mail. Jag kunde därav inte svara på alla på direkten men nu tror jag att dom flesta är svarade, maila igen annars!Varför är alla linnen så dyra?


Dyra? Oj jag som tycker att jag säljer dom billigt. Så ja jag kan tyvärr inte svara på din fråga.Hej Emma. Vad tycker du egentligen om Kandee? Jag har läst din blogg från början och vet att hon härmat dig och att hon har åkt på en räkmacka, nästan på dig och lyckats få hennes läsare att tro att du har härmat henne fast vi som har varit med från början vet att det är hon som nästan förstört för dig. Hennes cancersjuka tjejer som hon ritar är läskiga och du kommer alltid att vara den riktiga konstnären i mina och många andras ögon. Kämpa på!! kramar från mig!


Ja du, jag vet inte vad jag ska svara på den här kommentaren. Det är ju superkul att du gillar det jag gör och att du vet hur jag har kämpat. Men Sandra är bra på det hon gör. Och visst kan jag tycka att det är förjävligt rent ut sagt i bland att hon har kommit längre än mig när det var min ide först att sälja konst och plagg via bloggen förrutom Avanna, hon var allra först. Men samtidigt kan man kanske inte hålla på att tänka så. Det kommer ju alltid kopior.
Och om folk nu gillar det hon gör mer än vad dom gillar det jag gör så är det väl upp till dom. Hon är grymt duktig på sina tjejor som hon ritar, det är det verkligen inget snack om. Och ja sånt kanske är vad dagens ungdomar vill ha på sig och se. Jag själv kör på lite mer variation inom mitt tecknande, känsloteckningar, porträtt och ja en blandad kompott helt enkelt, vilket jag tycker är roligare att se :-)Jag har tänkt å fråga om din talang när de gäller att måla går du någon sorts konst-skola, eller har du gått?


Svar på det finner du längre upp i inlägget.kan du göra en header till mig?

Tyvärr gör jag varken headers eller bloggdesigns till andra.Du ritar så himmla fint! jag ritar nästan varje dag och vill verkligen bli bra men jag blir aldrig nöjd med det jag ritar, har du något bra tips så att jag kan bli bättre på det jag älskar att göra? någon bra bok eller liknande? hur blev du så bra på det?

Aww tack så hjärtligt. Mitt tips till dig är att fortsätta rita rita och rita! Det är det bästa sättet att utveckla dig. Snöa inte in dig på ett speciellt område utan försök att utveckla dig inom alla olika områden.Kommer du någonsin att få hem dom där lite oversizade och icke-ribbade linnena igen?


Japp jag har lyckats luska ut vart dom andra linnena fanns som är liknande mina första som tagit slut i lager. Jag har beställt hem dom så förhoppningsvis kan jag lämna in dom på tryckeriet nästa vecka!Hur många besökare har du om dagen ungefär? Det spelar ingen roll hur många, du förtjänar fler! :)


Inte många alls förrutom om jag blir länkad i någon stor blogg. Men runt 400-500 om dagen. Mina trogna och fina läsare :-)

Svar på Emma's frågor.


Jag fick detta mail från en tjej som heter Emma här om dagen.

Hej Emma!
Jag är sexton år och går journalistik programmet på rosendalsgymnasiet i Uppsala.
Vi har fått i uppgift att skriva en artikel om någon bloggare/bloggerska som vi tycker om och göra en intervju via mejl med personen.
Så jag skulle bli jätteglad om du ställde upp!
Mvh Emma


Så självklart svarade jag mer än gärna :-) (Dom andra svaren på alla era frågor kommer förhoppningsvis i morgon)var du hittar inspiration till dina teckningar?

Det är så olika. vissa teckningar kommer helt från huvudet ofta baserade på mina tankar. Vissa kommer från någon cool bild jag har sett. Och porträtten ritar jag oftast för att se vad jag kan åstadkomma och hur bra jag kan rita av någon. Om jag utvecklats osv.Har du någon förebild?

Tyvärr har jag ingen speciell konstnär som förebild. Det låter kanske tråkigt då jag älskar konst. Jag har liksom ingen speciell förebild annars heller men människor som fascinerar mig är människor som har empati och sympati för andra människor. Människor som kan glädjas åt andras framgångar bland annat.Vad fick dig att börja blogga?

Först och främst hade jag ingen tanke på att blogga om just min konst utan det var mer en blogg om mig, om Emma Damm. Det är därför som bloggen heter just EmmaDamm.blogg.se. Men senare kom jag på att det faktiskt vore en grym ide att nå ut med min konst. Vid det laget som jag började blogga om min konst fanns det inte så många konstnärs bloggar. Nu har det dock ploppat upp en hel del vilket jag själv kan tycka är ganska tråkigt. Man är liksom inte "ensam" längre om det man gör och hur man vill nå ut. Det blir tuffare och tuffare. Tyvärr.
Om du läser någon blogg, vilken/vilka?


Jag läser en hel massa bloggar, nästan för många. Haha. Favoriterna är först och främst kompisar och nära och kära. Annars läser jag väl dom bloggarna som dom flesta läser. Blondinbella, Kenza och Stina-Lee. Jag gillar bloggar som postar många bilder, en blogg som jag gillar som gör just det är sexandthecittys blogg.
Vad gillar du att läsa om?

Det beror på vilken blogg det är. Är det någon som tar fina bilder så vill jag helst se dom. Är det någon som jag tycker har ettintressant liv så är det roligare och läsa om deras liv. Är det en konstnärs blogg så vill jag så klart se nya alster. Osv.

Vi ses på hjärtats bar, det här är brustna hjärtans höst.

 

 

 

 


Finaste låten som någonsin skapats och sjungits.

Jag tror inte att jag har flera ord att säga än vad som sjöngs i låten just nu...

I<3GT

Hola!

Titta vad jag fick hem i brevlådan i dag :-) En kofta och halsduk från Gina tricot. Båda två är så där varma och goa. Och ja det är vad jag behöver då jag i stort sätt alltid fryser.


 

Gina tricot - billigt och bäst :-)Brownie.


Det blev brownie som vanligt. Lite mörkare bara. Det är jag liksom.


Massage och hårfärgning.

Jag är precis hemkommen från naprapaten min. Som vanlig har han knäckt min satans nacke och rygg. Jag undrar om man någonsin kan få någon ordning på skiten. 21 år och redan problem med nacken?

Whatev.

vid ett ska jag åka till stan och färga håret hos min syrra. Vet inte vad det blir. Lusare? Samma? Mörkare? Svårt val. Det är så tråkigt att köra på samma men samtidigt trivs jag i denna färgen. Ja vi får se hur det blir med den saken.Sissme


Söndagsoutfit.

 

 

 


T-shirt: GT

Leggings: VILA

Skor: Converse

Jacka: Cubus

Örhängen: GT

Armband: ASOS och Hermes.

Ringar: Primark, ASOS och SWE.

Klocka: Triwa

 

 
Ask me.

 

 

 


Jag tycker vi kör en liten frågestund här.

Såå fråga Emsan om vad ni vill :-)


Filminspelning.I dag ska jag hänga med på filminspelning med den här snygga bruttan.
Cute earrings.

Hellu

Filmen var superbra :-) Tycker det är konstigt att den fått så mycket dålig kritik? Eller vad säger ni som har sett flickan som lekte med elden?

Ja och så vart det käk på vivaldi, omklackning av skor och så liiiiiite shopping. Köpte mig dessa två urgulliga örhängen som jag kikat på flera gånger så nu slog jag till!


Söta va? :-)


DO.

Dagens tråkiga outfit.

 

 

Tröja: GT

Jeans: VILA

Armband: Bracy, marknad, GT och Chicy.

Ringar: GT och H&M

Örhängen: VILA


Fina ni.

Tooodlers!

Det är mycket bättre med moi i dag. Konstigt det där hur det kan skifta? Haha.

Änyw. i dag ska vi äntligen gå och se Flickan som lekte med elden. Det är inte en dag för sent. Jag har velat sett den enda sen jag såg den första men dom går sådana knasiga tider under veckorna, man vill ju inte missa idol och allt som är på tv.
Så ja det blir la lunch på Vivaldi och en liten svängom på staden våran.  Måste klacka om mina nya pjucks bland annat.

Just det, TACK så jättejättejätte mycket för ALLA era fina och värmande kommentarer. Ni ska veta att det värmer ända in i hjärteroten min! Jag är så himla dålig på att svara på både mail och kommentarer så att jag skäms. Måste bli bättre på det. VERKLIGEN!
Tog mig i kragen.

Nee jag kände att jag var tvungen att ta mig i kragen och göra något utav denna tråkiga dag. Så jag gick till posten och hämtade ut mina kläder som jag beställt. Fy satan vad jag älskar skorna! Goshgosh. Kläderna med men skorna är ett strå vassare tror jag :-)


Annars så saknar jag min sötnos som jag inte har träffat på hela dagen :-( Jag fattar inte hur man kan älska någon så mycket som jag älskar han. Han är underbar helt enkelt.Två teckningar på oss som jag ritat till honom. Den till vänster gjorde jag i år och den andra gjorde jag sommaren 2008.


Dagens feeling.


Jag är trött, fryser, skakar och har ont i kroppen.
suck.

Got a new watch.

Åhh i dag fick jag hem min nya fina fina klocka från Triwa som boyie gav mig i fördelsedagspresent för cirka tre veckor sedan. Den är så snygg!! Jag tycker den ser ut lite som godis? Haha. Det är en sån grej jag alltid kommer att ha på mig :-)
Blogawards.

Ska du på VR:s blogawards?


Lulu.

Nu har jag klickat hem både skor och outfit till blogawards :-) Hoppas att den kommer bli lika snygg som jag tror. Hihi. Vi får hoppas på det. Annars måste jag ut på jakt efter nya saker igen. Hehe.

Det har inte blivit mycket bloggande i dag. I'm sorry för det. Jag har varit helt slut i dag så jag har inte ens hunnit med att sortera upp alla linnen. Måste göras! Får ta det i morgon.

Howev. nu ska sätta mig i soffan och vänta på att kändisdjungeln och idol ska sätta i gång.
Tandläkare.

Snart dags för tandläkaren. Huga buga. Nee men jag är faktiskt inte rädd för tandläkaren alls. Tycker bara att det skulle vara sjukt drygt om jag mot förmodan skulle ha ett hål. Har dock inte haft det på flera år men varje gång jag ska dit så tror jag starkt på att jag har minst ett hål. Hoho.

Vad kul att ni gillar linnena! Snart kommer det komma bilder när en modell bär dom. Då ser man lite bättre hur dom sitter osv :-)Detta är mitt favoritlinne :-)


Långa ribbade linnen.

 

 

 

 

 

239 kronor styck plus 25 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: emmamariadamm@hotmail.com

 


Längdmått:

S- Längd 68 cm.
M- Längd 70 cm.
L- Längd 74 cm.
XL- Längd 77 cm.


Ta gärna några storlekar större om du vill ha det lite längre. Själva bredden på linnet töjer sig så nästan alla kan ha det då det är ribbat.

I <3 BoyfriendFågeln Moa.

Det här måste vara det roligaste klippet ever alltså.De nya linnena!

I dag mina vänner kommer dom nya linnena hem :-) Det kommer självklart bilder på dom senare i dag. Jag är så nyfiken på hur dom kommer att se ut :-) Speciellt på det nya trycket :-)

 


I vilken stad?
I vilken stad bor du?

What to wear.

Jag är på ett heeemligt uppdrag denna vecka. Därav kommer jag inte kunna blogga lika mycket.
Just nu sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig på blogawards. Jag tror att jag kan ha en riktigt snygg outfit på G (i min mening). Men den får ni inte se förrän då ;-) Hoppashoppashoppas på att det blir av, att åka dit det vill säga.Ne nu ska jag gå och slänga in lite kläder i tvättmaskinen och så där.


emmapemma

Sisterday.

Behövde tänka på annat så i dag har det varit en riktig systerdag. Malin och jag åkte till stan och fikade (hör och häpna, haha) och så gick vi och kikade lite. Köpte dock bara våtservetter inne på H&M. Mer var jag inte värd, hoho.
Nu sitter jag och väntar på att mitt lilla hjärta ska komma hem. Han har nämligen varit på match i Sthlm. Dom vann, yey! 

Jag och syster.


Varför.

Varför. Varför gör jag detta mot mig själv. Efter alla dessa år.
fyfan.

Home.

Nu är vi hemma från key-holm. Jag är supertrött. Vi stannade och köpte kina mat på vägen hem så det var mummigt :-) Nu ska vi kika lite på Hajen.

Hööörs i morgon!

Key-holmen.

 

Så nu drar vi till Key-holmen.


Lördag.

Hellow.

I dag blir det Katrineholm för hela slanten. Boyfriends familj och släkt bor ju där och då ska vi fira både han och hans mamma då de fyller år. Just nu är jag så trött så jag funderar på om jag ska försöka ta en nap innan vi åker. Vi får se.

Hoppas mina få, okommenterande, trogna och några hundra läsare får en superlördag :-)


Prinsessa

Det blev bio och Vivaldi-sallad innan bion här i kväll. Vi såg filmen Prinsessa och jag tyckte att den var superbra. Boyie med faktiskt! Filmen hade ett väldigt bra och fint budskap. Verkligen sevärd, man fick sig en tankeställare.


 

 

 

 

Emma wearing.

 

Tröja: Gina Tricot

Leggingsjeans: VILA

Ringar: Massa olika

Skor: Ballerinas från Primark


EMD

 

Emma Maria Damm


La picciias.

Lite olika piccies från kalasandet i går.

Livet har sina goda stunder.

Boyfriend and me.

I dag är det boyfriends födelsedag (GRATTIS!!) och detta var en utav sakerna han fick av mig i morse :-)En A3-teckningen därför är bilden fottad med kamera.

Thinking.

 

Känns lite jobbigt. Tänker ganska mycket just nu, kanske för mycket?

Jagvetinte.


Trycken.

 

Detta är motiven som kommer att gå till tryck denna gång.


Tanks are home.

Wihow! I går kom linnena hem. Så i dag är det jag som åker till tryckeriet med dom. Så om någon vecka har jag linnen hemma igen. Det kommer att bli tre olika tryck denna gång. Ni får se vilka senare :-) 

Nee det är inga bebiskläder i :-P


No topblogger.

Jag har inte haft någon ork till att blogg i dag. Jag är en usel bloggare, jag vet. Men sen så ligger jag inte på topplistan heller ;-) Förrutom på lilla skit-vässans då vill säga.Dagens of.

Drog ner på stan och käkade lunch med boyie. Blev även en ny oversizad tjocktröja och ett par örhängen från Gina tricot. Egentligen åkte vi ner för att kika på en klänning till mig. Eller ja två att välja mellan. MEN båda två var slut. Kul. Dom finns dock på nätet men jag vill ju testa vilken som sitter bäst. Suck.


Tröja: Gina tricot

Kavaj: H&M

Lackleggings: Urban outfitters

Skor: Nelly.com

Väska: Topshop

Örhängen: VILA

Armband&ringar: Massa olika


My votes.

Oj det har varit ett jädrans tjat om Veckorevyns blogawards i dag. Näst intill alla storbloggare har postat om omslaget på VR-tidningen och många tipsar om att rösta i sina bloggar. Jag är inte den som brukar lägga ner min tid på att rösta då jag alltid tänker att min röst inte märks. Och för att jag inte känner till alla nominerade bloggare heller. Men denna gången gjorde röstade jag i alla fall. Jag har ju endå blivit bjuden på galan så då kan man väl vara schysst nog att lägga några röster? :-)

Tycker dock att det var lite sisodär med VR:s val av nominerade bloggar.

By the way, är det någon av er som kommer på galan?


Ett jobb.

 

Jag gör ett jobb till en firma som heter PeGe. Jag kommer att jobba en del med dom från och med nu. Detta ska då bli en skiss på en väska. Men som vanligt kan jag inte hålla mig till att INTE göra skuggor. Dock blir det inga perfekta skuggor eller detaljer. Riktigt nice med ett jobb vid sidan av :-)


Wearing.

And she's wearing...

 

 

Tröja: Gina tricot (Jag bor typ i den, hoho)

Leggings: Gina tricot

Skor: Nelly.com

Armband: Chicy & bracys

Klocka: Jetset

Ringar: Gina tricot, gåva och H&M


Breddad&kategorier.

Gosh nu har jag hållt på hela morgonen/förmiddagen med designen. Jag håller på att bredda den samt fixa underkategorier över headern igen. Det är massor utav fel i min stilmall och kodmall som jag har här nu så jag tänkte att nu gör jag om ALLT från scratch. Kunde nämligen inte ha underflikar då något inte stod rätt till i kodmallen som jag för mitt liv inte kunde klura ut vad. Lika bra att börja om då ;-) Det blir alltså ingen större förändring vad det gäller header och färger och så, det är koderna jag mest vill ha ordning på. Ja ni får väl se resultatet senare.

Nu mina vänner ska jag ta paus i mitt design-skapande och åka och storhandla med boyfriend samt hämta upp ett jobb jag ska börja med i eftermiddag.


Age.Hur gammal är du?

Goosebumps.Shivering down my spine säger jag bara.

MaryJet

Trycka eget motiv på linne?
Jag får så sjukt många mail där ni frågar om jag kan rita av er och sedan trycka på ett linne.

Svar: Det skulle bli alldeles för dyrt för er. Om man tänker på att jag först ska rita av er sedan lämna in det på tryckeri för ett helt nytt tryck vilket kostar runt 500 och sedan en slant för linnet. Det betyder att erat linne skulle gå på ca 1500. Visst om man är berädd på att lägga ut den summan för ett alldeles egendesignat plagg så gör jag det mer än gärna då jag själv tycker att det är en ganska rolig ide.

Slut på veckan.

Det är slut på veckan, jag är sjuk och det är dags för lördagsmys.Yes you do the math.

How do..
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of everyday's
Most quiet need, by sun and candle-light.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love thee with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints, --- I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life! --- and, if God choose,
I shall but love thee better after death.

no purrrty.

Det blir inget festande i kväll. Inte när man mår som man mår.

I morse, går & kväll...

I morse försov jag och boyie oss.
I dag blir det filmtittande.
I kväll blir det party party med dessa två brudar.Kommer att komma kvällens outfit osv ofc.

Kastad.

 

USCH! Jag kastade henne all världens väg.

 

Nu tänker jag börja på något annat.. En söt liten kissekatt kanske? :-)


tweet tweet.

 

Me doing some sense.


I min lilla lilla värld av blommor.

Nu börjar faktiskt nacken min bli bättre. Jag var ju hos naprapaten i morse. Sedan åkte vi ner till stan och köpte med oss sallad hem. Vi hittade då denna fina blomma på vägen till bilen. Gud vad fin den är. Jag har inte en enda levande blomma hemma då jag inte alls har gröna fingrar. Som tur var så sa killen som sålde blomman att man knappt kunde ta död på denna. Och tja det var då jag slog till, hoho. :-)
Populära bloggar just nu.

En uppmärksam läsare skrev och berättade att jag tydligen hade vart med på "Populära bloggar just nu"-listan på bloglovin'. Synd att jag missade det helt men vad kul att jag fick vara med där. Jag kan minsann jag med :-) hihi.
upphittad.

 

Hmm undrar vem den skyldige kan vara?


Jobb & utan mus.

Toodlie,

Gud sicken fin dag vi har här i västerås i dag. Solen skiner och varmt är det, wiho me like :-)
Boyfriend är sjuk lille plutten. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på i dag, förrutom att posta i väg lite plagg. I morgon blir det naprapaten med nacken, besikta bilen och jobb. Ja jag kan ha fått ett jobb. Alltså inom konsten. Det ska blir intressant. Ni får veta mer om det i morgon efter mötet.

Hmm jag har tappat bort den där lilla usb-grejen som hör till musen, hur jag nu lyckades med det. Det är väl en viss Hugo inblandad kan jag tro ;-) Men hu så jobbigt det är utan mus.
Fin kommentar.

 

I bland så värmer ni verkligen sönder mitt hjärta med era fina kommentarer.


Börja följ.

Hej alla nya läsare och välkommna! Hoppas att ni kommer att stanna här :-) Klicka bara på ikonen nedan för att börja följa min blogg!

 

bloglovin

 

 

Ni kommer inte att ångra er ;-)


Slut och webshop.

Hellow.

Alla långa linnen är nu slut! Finito. Tyvärr :-( Jag är så ledsen över att just modellen jag har haft hela tiden inte längre går att beställa. Jag vet dock att det finns liknande linnen från någon annan grossist som jag inte kan hitta!! Störigt. Men men vi får väl köra på dessa långa ribbade linnen som sagt. Dom är ju skitsnygga dom med, eller hur?
Jag känner mig så fattig när jag knappt har några kläder på lagret, det ska alltid finnas hemma i min mening. Ni ska kunna klicka hem plagg hela tiden.

Jag hade ju en webshop på G. Men företaget blåste mig på flera tusen! De går inte att ta kontakt med dom längre och inte ett jota har hänt. Dom måste alltså gått i konkurs eller något. Fyfan vad det svider. Nåväl jag ska fixa en längre fram. Lita på det.

Fika?

Vad säger meningen Hej ska vi ta en fika er? För mig är det bara: Hej-ska-vi-ta-en-fika-för-vi-har-inget-annat-vi-kan-göra-tillsammans. Jag får denna fråga flera gånger i veckan. Okej om man dricker kaffe. Men jag dricker inte ens kaffe eller te. Jag tycker att den timman man sitter där mitt emot varandra kan vara ganska så krystad. Man måste ju verkligen prata om saker hela tiden annars blir det ju bara en pinsam tystnad.

Är det med någon jättenära såsom syrran eller Torie så är det ju okej men dom fikar jag typ aldrig med för dom hittar jag alltid på annat med. Det är oftast kompisar man träffar sällan som vill ses på en fika. Vad ska man prata om liksom? Nee fika är inte min grej guys.
Lite pill.

 

Ja jag kom inte särskilt långt på teckningen då vi helt plötsligt fick för oss att åka och hyra film boyfriend och jag :P


One thumb up!

Detta är vad jag pysslar med just nu. Ritar så klart ;-)

 

 

One thumb up, way up!


Linnena & tryck.

 

Det ser ut att bli dessa linnen på bilden som jag kommer att trycka på och sälja framöver. Självklart kommer dom att vara helt vita. Men på bilden ser ni hur modellen kommer att vara i alla fall. Vill man ha det långt köper man bara några storlekar större för linnet formar sig efter kroppen eftersom att det är ribbat. As snygga tycker jag :-)

 

 

 

Och så ser det ut som att det blir dessa två tryck som kommer att tryckas på dom.


Dagens och staden.

Boyfriend och jag drar till stan. Jag ska köpa nya leggings. Bara.

 

 

Oversizad Tröja: Gina tricot

Jeans Leggings: VILA

Ringar: H&M och Gina tricot.

Armband: Bracys

Klocka: Jetset

(Skor: Converse)


WIP.
Det blir ännu en teckning av Nirrimis vackra bilder!

vad?

Jag känner för att rita i dag. Men jag vet inte VAD jag ska rita?

Sen afton = sentimalitet.

Jag ligger här i sängen med min söta lilla råsa mini pc. Ligger och myser och tänker över livet sisådär som man brukar göra om kvällarna ni vet? Det har hänt en del den här veckan som jag valt att inte skriva om i bloggen.. alltså vardagliga saker så som spakväll hemma hos mamma och pappa med mamma och malin. Klippning av Hugo.. handling och massa annat. Inget allvarligt med andra ord utan bara vardagliga saker. Jag har inte skrivit så mycket om mig själv och mitt egna liv just för att jag inte vet om det hör hit? Gör det? Jag vet inte riktigt om detta bara ska vara en konstblogg eller om den ska handla om MIG men samtidigt konsten mest?

Hmm jag vet inte... jag vet bara att jag har så satans ont i nacken. Var hos naprapaten och fick behandling i fredags. Han knäckte den som vanligt osv. Men det blir ju aldrig bättre känns det som.

Usch vilket värdelöst inlägg, det märks att det är sent för fröken Emma Damm.

God natt!Shoppingsug? Oh yes!

Hallå jag vill shoppa! Åh jag har sånt enormt shoppingsug och jag hatar det men samtidigt så älskar jag det. Jag behöver nya svarta vanliga leggings då mina är håliga på knät. Sen behöver jag väl inget mer, nee för sen är det bara cravings.. så som koftor, långa tröjor, oversizade skjortor, nya leggingsjeans från VILA, nytt mysställ från Juicy och UGG's.Ursäkta mina dåliga val av ord men fuck you shoppingsug.Förresten mamma, tuggade inte Baloo sönder mina förra Ugg's?


Emma Damm plagg.
279 kronor styck plus 25 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: emmamariadamm@hotmail.com

Chica och AngelMått:

S- Bröst 36. Midja 32. Längd 63. Ärm 10 cm.
M- Bröst 40. Midja 38. Längd 64. Ärm 10 cm.
L- Bröst 42. Midja 39. Längd 65. Ärm 11 cm.


319 kronor styck plus 35 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: emmamariadamm@hotmail.com

Life will change och angel


Mått:


S- Bröst 38. Midja 34. Längd 59. Ärm 51 cm.
M- Bröst 41. Midja 37. Längd 61. Ärm 52 cm.
L- Bröst 42. Midja 39. Längd 65. Ärm 55 cm.

Vad vill ni läsa om?

Hej mina kära bloggläsare!

Jag tänkte fråga er en sak, VAD vill ni läsa om i min blogg? Jag förstår att ni vill se nya konstverk hela tiden och det försöker jag posta så ofta jag bara kan eftersom detta i storts sett är en konstblogg. Men det går ju så klart inte att posta inlägg bara om det för då skulle det bli stora glapp mellan uppdateringarna. SÅ vad vill NI att jag ska skriva om när jag inte skriver om konsten?

Shopping?
Dagens outfit?
Vardagen?

vadvadvad?Svar på tal.

Nu måste jag få reda ut en sak här.

Jag har fått två kommentarer om att jag skulle härma KanDee eller Sandra som jag kallar henne. För det första så har vi inte alls samma tecknarmotiv och för det andra så var det egentligen JAG som började sälja egendesignade plagg via bloggen. Långt innan henne. Hon har däremot synts mer än jag på senare tid så hon kanske var först i media och för en del av er men vad det gäller att sälja egendesignade plagg så var det jag.
Hon och jag har haft endel bråk oss emellan då vi båda tycker att vi härmat varandra. Jag för att hon som sagt öppnade sin blogg efter mig och började trycka upp och sälja exakt samma linnen som mig. Hon för att hon tyckte jag ritade likadant som henne. Men nu har vi i alla fall lagt det där bråket bakom oss.

Jag vill inte låta som en barnunge här som säger: Jag gjorde det först så ingen får härma mig och göra som jag, blablabla. Men jag tycker det är förjävligt rent ut sagt att vara den som härmar Sandra när det egentligen var jag först som började med detta.

Det är bedrövligt att inte flera kan hålla på med liknande saker utan att man ska bli påhoppad. I den här branchen handlar det om tur när man ska ta sig fram, sen spelar konsten roll när man väl börja synas. Har du turen att bli länkad i ett ex antal kända bloggar så blir du ju känd själv. Det säger sig självt. Jag har inte haft den turen tyvärr. Och numera känns det som att det bara får plats en tecknare som designar linnen, för tjaaa annars är man ju bara någon som kopierar den andra... Tråkigt nog.

Ribbade linnen & Paow.

Det ser ut som att trycket under kommer att gå till tryck nästa gång och även Starbucks no.2  som nu är helt slutsålda. Men ja, jag håller som sagt på att letar efter nya linnen från nya grossister och jag tror nu att jag kan ha funnit ett bra ställe nu. Visserligen från tyskland och då tar det lite längre tid att få hem linnena men men. De är då långa och ribbade linnen, vita så klart. Tror ni det blir bra? I think so :-)
Söta Paulina i EmmaDamm :-)


Ska det tryckas?

Vad tycker ni? Ska detta tryck tryckas?

I ♥ boyfriend.

 

KLAR! Vad tycker ni? :-)


Revyn blog awards 2009.

 

 

Åh jag har blivit inbjuden till Veckorevyn blog awards 2009! Gud vad kul :-)

Anna bejb, kommer du?


I ♥ boyfriend

 

Det får duga för i dag :-)


Creating this.

And this is what I'm creating.

 

Händer tar tid vill jag lova.


Inspirerad av en utav den duktiga fotografen Nirrimis bilder. Självklart med tillåtelse.


Finally!

 

Ja äntligen känner jag för att rita!


Hösten makes me mad.

Jag känner att hösten är på G....

Tom på ord.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag känner mig bara tom på ord just nu...

 

 


Yrvädret.

Jag måste nog allt ha världens sötaste lilla yrväder!PERSONLIGA.


(Bilderna är klickbara)

Emma DammJag hösten 2006.

Patrik and meEn teckning jag ritade till boyfriend. En utav dom första kyssbilderna på oss :-) Så ja, den betyder mycket.

I love you dadEn present till pappa då han fyllde år. Det är mina egna händer.

I love you momEn teckning jag gav till mamma på mors dag. "Modellen" är jag själv.


Malin DammDen här teckningen ritade jag till min syster då hon fyllde 21 år. Bilden är även tagen av mig. Min syster betyder så himla mycket för mig. Hon är helt klart min bästa vän. Hon har även som jag en stjärn-tatuering på handleden. Därför brukar vi kalla varandra för best starsistahs ;-)

Emma Damm
När jag ritade denna bild så hade jag en ganska tuff period i livet. Min tanke när jag ritade den var ungefär känslan utav att stå på marken och försökta sträcka ut sin hand för att nå en stjärna, men hur mycket man än försöker så är ju detta en omöjlighet. Allt kändes omöjligt och ouppnåeligt.ViktoriaDetta är en teckning av min nära vän Viktoria. Bilden är även tagen utav mig. Denna tjej har alltid funnits där för mig. Jag arbetar alltid hårt med att försöka ge alla som betyder mycket för en teckning. Så om man går skilda vägar någon gång så har dom alltid teckningen dom fått utav mig och kan tänka tillbaka på vår tid tillsammans. Man vet aldrig vad livet och åren tar en.


Fredrik and JessicaJag kan ju börja med att säga att denna är en utav dom svåraste teckningarna jag någonsin har skapat med mina händer. Bilden som jag själv tagit hade knappt några skuggor alls, speciellt inte i jessicas ansikte. Jag är inte alls nöjd med denna teckning, kanske lite med Fredrik men inte alls med Jessica. Dom fick denna teckning som en bröllopsgåva.


Goodbye GrandmaJag ritade denna teckning efter min farmors begravning och det var nog den jobbigaste dagen i mitt liv. Aldrig har tårarna runnit så mycket ner för min kind som den gjorde då i kyrkan.


GrandmaJag gav min pappa denna teckning när han fyllde år. Bara några dagar innan gick hans mamma bort. Jag har aldrig gråtit så mycket medan jag ritat en teckning. Det var riktigt tufft, en riktigt konstig känsla att sitta och rita henne när hon precis hade försvunnit, för alltid. Jag gråter än i dag när jag ser denna bild. MEN det var värt alla tårar i världen för jag vet hur mycket pappa uppskattar denna teckning.CaroDetta är en A3 teckning av våran gamla hund Caro som gick bort en månad innan jag ritade teckningen. Jag växte upp med den hunden så han var verkligen som en familjemedlem. Jag vet hur mycket han betydde för mamma och pappa så jag gav denna teckning till dom i julklapp för några år sedan. Denna bild är superdålig på teckningen eftersom att jag som sagt bara har en A4:a scanner.DaddyEn teckning på pappa när han var barn. Han fick den på fars dag år 2006.
ZimonaDetta är en bild på min mosters hund Zimona. Rätt rolig bild, hehe. Hon står nämligen på mina höfter.
Kitson L.AEn bild jag tog på mig själv. Jag älskade dom där skorna som jag köpte på Kitson i London för ett par år sedan. Det är glassar och pärlor på dom, supersöta!


Bobby
Detta är en bild på min första egna hund Bobby. Tyvärr tappade jag helt orken och intresset för en hund då, vilket jag fortfarande mår dåligt över för jag älskade honom verkligen. Nu har min farbrors fru honom och jag vet att han har det bäst där!


Mommy
Hihi var hon inte bara för söt? Det är min mamma som bebis. En enda tand i munnen. Jag skulle bara vilja ta tag i henne och pussa henne. hihi.


A gray dayEn bild på mig själv som min vän Elin så gärna ville ha. Hennes ord var min lag så hon fick den så klart, hihi ;-)Amelia and FredrikDet här är då min bror fredrik och hans första dotter Amelia, även min guddotter, ja jag är stolt ;-) Denna teckning är jag faktiskt riktigt nöjd med.

AmeliaChubby chubby legs :-)


Malin and Mattias
Jag vet inte om det är okej att lägga upp den här bilden då dom inte längre är ett par? Jag vill ju liksom visa allt för er :P Äsch det är så längesen nu så det borde nog vara okej.


Emma DammEn sommarbild av mig själv. A3 så den är tagen med kamera.


Angel babyMin brors dotter Amelia igen :-)Fredrik Damm
Bror min. Pappa beställde denna och teckningen under till hans firma. Freddan jobbar även där som bilmeck.Roffe Damm


Ja som sagt detta är då min pappa. Och den här och den över hänger då på pappas firma.

Halft död.

Hej alla trogna läsare :-)

Här sitter jag lite haft död så där framför datorn. Ska snart byta om och skutta till bilen min. Ska uträtta några ärenden. Bland annat tänkte jag åka och köpa lite presenter till boyfriend som fyller år den 17:e september.

Så vi hörs senare, toodiiieee!

Jag just nu.

 

Bild från derbyt i går. Boyfriend i grönvitt så klar ;-)

(Bild från vlt.se)