Denna thaft är den bästa thaft thythemet haft, denna thaft är den bästa thaaaaaft vi haaaaft!



 

Torie och baby doin' the kitchen.








Årets första midsommardrink. Den "packade musen" passade så väl in så.








Patte var så klart kocken. Då trivs han :-)








En utav våra fina harar var med oss hela kvällen :-)








Lätt den godaste midsommarmaten jag någonsin har ätit. Det bara smälte i munnen :-)








Den finaste i hela min värld♥








Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden för att både Torie och Pattie sa att detta var en typisk Emma Damm blick. Jag skulle ha respekt. HAHAHA








Och nu dör jag av skratt. Ett litet internskämt vi har kan man säga. HAHAHAHA








Jag har i alla fall världens vackraste vän. Punkt och slut.









Happy me :-D








Självklart körde vi snapsvisor. "Denna thaft är den bästa thaft thythemet haft, denna thaft är den bästa thaaaaaft vi haaaaft! SCHHHKÅÅÅL!!"








Jag fick by the way byta klänning eftersom att jag spillde ner den lila som jag hade innan. Till mammas glädje dock då hon är helt kär i detta vita nummer.








Sedan åkte vi till Västerås golfklubb och dansade loss, här med syrrans svärfar och min mammi. Så jäääävla kul hade vi.








Glada flickor.








Klart Torie körde på cosmopolitans, vad annars?









Mitt hjärta ♥








Wihuuu I love my mom!! Och min pappi med så klart!!









Mamma och pappas sista dans får avsluta denna bildkavalkad :-)





happy midsum.






Wihuuuw. Det är midsommar, vi har storstädat, snart ska jag plocka upp Torie, vi har bokat resa OCH vi är på väg till portugal. Eller ja på tisdag i alla fall :-) Vi bokade hotell nere vid beachen denna gång. Vi hade tänkt bo hos Jennie men hennes kompis hade hennes lägenhet denna sommar. Jennie bor hos boyien dårrårå. Så ja det blir hotell :-) Gud så vi läääängtar. Känns så overkligt när man bokar så nära inpå liksom.


I dag kan man inte vara annat än att vara GLAD. Solen kikar ju till och med fram emellanåt så jag bär en klänning dagen till ära :-) I'll show you tomorrow.


midplans.






I morgon är det midsommar. Hallå vart tog tiden vägen? Det går alldeles för fort på sommaren. Vi ska äta hemma hos oss, jag, Torie och Patrik och senare så åker vi till Västerås GK och festar med massa peep's. Jag och Torie ska definitivt gå ALL IN. Det är det enda rätta.  Det blir ingen typisk midsommarmat hos oss utan vi tänkte grilla grillspett och så där. Way better :-) Vi får se om klänning blir aktuellt i morgon med tanke på detta mongoväder. Skulle ju vara perfekt med lite stekhet värme liksom.





Grå söndag. Mhmm me not like.



Fii satan vilken söndag. En riktigt grå söndag. Jag som redan ogillar söndagar liksom. Vart tog den helt underbara sommaren vägen? :-( Hoppas verkligen att vi åker till Jennie om två veckor så att vi får lite värme och färg. Där borta är det typ 30 grader och sol. Jag föredrar nog det om jag ska vara riktigt ärlig.


Annars då? Jorrå. På högra sidan om mig ligger en PG och sover och på vänstra sidan om mig ligger en Hugo och gör likadant. Vi skulle kika på en film här men tjaaa dom slocknade visst. Vi har slipat näst intill hela jäkla trappen i dag= slipdamm. Och då menar jag inte själva trappstegen utan väggarna där. Så jag gissar på att det är orsaken till varför PG sover. Jag själv kan ju verkligen inte sova förrutom om natten. Och i bland inte ens det :-P


Ne nu ska jag väcka min plutt med massa pussar för nu får han inte sussa längre, klockan är ju fasiken över sex.




wipwoop.

 

 

Håller på och wippar mig lite. Woop wooop!

 

 


NEWS.

 


KLICKKLICK!




Skadade lilltossingar.

 

 

 

Jag har så jävla ont i tån ska ni veta. I lillisen. Eller ja emellan skulle man kunna så säg. Det var så här va att i går när jag var i full gång med städning osv här hemma så snubblar jag på något. En skurhink med andra ord. Lilltån fastnar på kanten av hinken eller hur man ska säga så mellan lilltån och ringtån skärs det liksom upp precis som att tån skulle slitas av helt (tur nog så gjorde den inte det) och därmed har både jag och älsklingen en varsin vänster lilltå som är skadad. Klaaaantisar. Jaja det bevisar ju bara än en gång hur bra vi passar ihop :-) Dock är ju inte mitt lika allvarligt så jag får fortfarande snällt gå ut med vovven själv fyra ggr om dagen, bära kassar, kånka, städa och grejsa. I dag har jag till och med borrat upp en fönsterbräda och gardinstänger. Duktig cheeeyyy.

Meeen det är nu värsta köttiga, djupa och äckliga snittsåret där. Patte ville att vi skulle åka upp och sy på akuten men man är väl ingen kyckling heller. Tänkte ta en bild till er här och visa såret men jag hoppar nog det för eran skull :-P Nee men nu är den i alla fall tejpad.


Haha ps. kul att jag har haft dessa t-shirtar på tre bilder i rad här på bloggen nu. Dock är den under detta inlägg en vit och den andra är beige.

Men pallar inte att komma på en rubrik.



 

 

Nämen tjenna här har ni mig i egen hög person. Trevligt lixom.


Änyways. Jag sitter och väntar på att klockan ska bli fyra för då är det dags för swedbank park. Ska kika på babys match. Tillsammans med honom så klart. Hans fot är ju inte direkt bra än. Förhoppningvis kommer han tillbaka i höst. Om allt vill sig väl dvs. Annars händer det väl inte så mycket i dag. Hade ju vart kul att festa loss lite. Det var ju år och dar sedan känns det som. Nästan 2 månader sedan ser jag nu när jag kikar i arkivet här. Öjj öjj. Jaja men det blir nog ingenting av med det i alla fall. Men det hade vart skoj :-)

 

 


Happy Emma is back!

 


Jag trivs verkligen i nya lägenheten. Mer än jag trodde. Jag trodde verkligen att jag skulle sakna vårat gamla boende mer i början men icke sa nicke. Det är så himla kul att hålla på att fixa och dona här hemma. Nu är det ju apseluuut inte lika stökigt och det känns som en enorm lättnad. Älsklingen kan nu stödja 20% på sin brytna fot och även det har underlättat en del. Dock är det ju fortf. jag som får kånka på allting ;-) Men det är OK. Och Hugge verkar helt bra i benet/ryggen.

NU längtar vi till att få åka till Portugal på den enda lediga veckan som Patte G har i sommar. Jag förstår verkligen att han vill i väg. Han kunde ju inte följa med när vi var i Portugal. Så tjaaa vi väntar bara på att flygbiljetterna ska sänkas lite sen beställer vi :-)


Första natten i nya lägenheten.









Första kvällen, även kvällen jag kom hem från porte i lördags, firades med göttig champagne och pussar ♥



Jag var ju rätt deppig där i måndags och tisdags. Nu är det mycket bättre. Vi har fått mycket mer ordning här hemma. Dock har jag ont i axeln och är helt slut då jag själv fått flytta omkring/kånkat på allt helt själv pga Pattes brytna fot. Lådor går ju rätt OK med möblerna är ganska tunga och jobbiga för klena mig. Men viljan är starkare än klenheten i detta fall. Jag mår inte bra när allt är i en enda röra liksom. Men ja det är lååångt ifrån klart.

I dag blir det uppfyllning av mer sopor i bilen som sen ska till återbruket. Dom har nog inte öppet i dag med det är skönt om soporna redan ligger i bilen. Sedan så blir det nog lite Bauhaus, IKEA och ICA Maxi för våran del. OM älsklingen orkar med kryckorna. Men han är så envis så jag gissar att vi åker.




The trip pics.






Svägerskan och syrran klockan tiiiidigt tiiiidigt på arlanda. Båda hade utan planerat på sig mina linnen. Hmmm smörning på G? ;-) höhö





Resledaren Alina.







Alinis med storesyrran Amelia, även min guddotter.







Frukosten.








Jessan och jag när vi precis kommit fram. Här väntade vi på lunch.








En liten outfitbild från mitt och Malles rum innan...







...första måltiden där Jennie jobbar ♥







Mammi och jag.







Brorsan och Ammis.







Alina och Jessan.








The beach.







Jennie filéar fisken.








Mammsen och Alina myser.








Busungarna.








Jennie fick ett armband av mig med massa berlocker på bla. hade jag fixat en berlock med två bilder på oss två.







Raaandoooom.







Stor schteeekarna.








Finisen.








Me doin' the bomb för kidsen.








Pappa och Alina.








Sötungarna/kusinerna.








The sisters på Zoomarine. Plus en liten mupp-Lourenco i bakgrunden.

















Delefinshow.








Amelia, Lorris, Freddan och Alina.









Coolingen.








Familjebild. Haha kolla in pappa och Freddan. Kan aldrig vara seriösa liksom.








Jag, redo för Jennies 30-årsfirande på en restaurang i gamla stan.








Syrrornas armband som dom fick av mig.








♥ ♥ ♥ ♥








Love♥









Pappsi by night. Här leker han med barnbarnen med en lys-propeller typ.









Kiss from me.









Huvudlös karl.









Haha dagen efter regnade det och då när jag och Malle gick till affärn så satte hon, frisör som hon är, på sig en plastpåse på huvudet. Det sköna/roliga utomlands är att INGEN bryr sig eller ens kollar. Dom är så avslappnade liksom. Tänk om man hade gjort så här hemma liksom?









Jag och Jennie drog till köpcentrumet och käka food och kika lite.








Sista kvällen. Jag och Malle gick till affären och köpte MASSA gött och mös med mamma och pappa.








En lite deppig syrra på flygplatsen.








Men Alina var glad....








... som hade fått "en" egen godisklubba.





TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR EN HELT UNDERBAR RESA I PORTUGAL! Förhoppningsvis kommer älsklingen och jag tillbaka om exakt en månad, one can only hope :-)