Bildbomb från partyt.

 

 

En liten bildbomb från i går :-)

 

Hemma hos sissy.

 

Världens bästaste och vackraste syster. Och ja jag vet att hon är lik Rihanna som ni påpekar varje gång jag postar bilder på henne :-) Hon får höra det jämt, hihi.

 

Bildserie när Emma käkar popcorn utan att hon märker att syster tar kort :-P

 

Muuuums.

 

Nämen tar du bilder när jag moffar? Haha.

 

På Blue moon bar.

 

 

Jag träffade även min bästis-vän där, helt utan att vi visste att den andre var där :-)

 

 

Kramis kramis

 

Älsklingen min var också där så Malle bjöd boyie och mig på shots, men jag tackade snällt nej.

 

Åhh vad smarrigt?

 

Malle och någon?

 

Söta paret, Malle och Tooobie. Naaw naaw.


Partylook.



Här får ni gårdagens look :-)








hihi roliga sugrör min syrra har va? :-P

Video tutorial - my ass.

Nu mina vänner ska jag ta och berätta vad som just hände mig. Jag satt mig ner för att börja på en video tutorial där jag skulle visa er hur jag ritar en mun. Jag ställde upp kameran på ett glas som jag alltid brukar göra när jag filmar dessa tutorials. Jag hade börjat filma och kommit en bit på min mun och sen, vad tror ni händer?! Kamerafan fick fnatt och hoppa ner i glaset som var - FYLLT med vatten. Jag blir arg då jag faktiskt ritat en bit på munnen och tänker att nu ska jag få börja om. HAH när jag försöker starta den så går den inte igång, det borde jag väl i och för sig ha fattat, haha. I ren panik springer jag in på toan och försöker torka den med hårtorken i alla hål och vrår. Tror ni jag fick i gång den? Nee den är sjukt död :-(

Och jag som ska ut på galejj med syster i kväll.. ingen kamera = helgerån! Jag får helt enkelt åka hem till mami och papi och låna deras kamera för kvällen även om den är, ursäkta mamma, i urusel kvalitet.

Jag som älskade min digitalkamera :-(






mihmih, ledsen smiley.

Is this what the sick ideal do to us?

 

 

 

Is this what the sick ideal do to us?


Deysan and friend.

Jag sitter just nu och ritar lite på Deysan och hennes polare ;-) Superkul faktiskt.

 

 

Daisy & Friend


Daisy




Jag tycker Daisy, ja för det är det hon ska heta, börjar bli lite docksöt nu :-) Skapligt svårt att rita så litet, ögon som knappt är en cm liksom.


Ritar from my head.



Nu sitter jag och skissar på en teckning från huvudet, som några av er inte tycker att jag klarar av. Vi får väl se hur denna blir då och vad ni neggosar tycker.



Om video tutorials.

Hola friends and enemies ;-)

Fortfarande lite sjuk. En får ju hoppas på att man inte har thöö swine flu. Whatever.

Många av er har gett tips på vad jag ska filma för video tutorial här näst. Allt i från mun till ben. Jag tror jag kommer att göra munnen då jag ju redan gjort två delar av fejset. Där efter blir det hår och så går jag väl neråt. Haha. Efter det hade jag tänkt att rita en hel teckning för er fast inte på en och samma video, det blir för långt och då skulle ni tröttna. Men att jag gör som nu fast att det blir ett helt resultat i stället. Nu ritar jag ju bara en kroppsdel på pappret och sedan byter jag papper till nästa kroppsdel.

Om du inte har kikat på dessa tutorials än så kan du ju göra det nu tills du väntar på nästa :-)




Nosejob

 

 

 

 

eyejob


What's she wearing?

 

 

 

Världens sämsta bild men men.

Tröja H&M . Brallor VILA . Skor Din sko . Jacka Gina tricot . Ringar Glitter&Present


About linnena.

Hey lovers!

Jag ringde tryckeriet nyss och dom sa att mina tryck blivit försendade då det var något strul med duken dom använder. Men han trodde att dom skulle bli klara till på fredag. Så det får vi hoppas på :-)

HÄR är linnena som kommer hem på (förhoppningsvis) fredag. Det går redan att förbeställa och det gör du genom att maila mig om storlek och motiv.

HÄR kan du också se vad jag har hemma just nu! Samma där, för att beställa maila om mig storlek och motiv. Mailadressen är: [email protected]





En jävligt snygg och modemedveten tjej som bär upp "mitt" linne med stil!


(Precis det linnet som Anna bär på bilden kommer att komma hem denna gång)

Näsa tutorial.

 

 

 

Hur man ritar en näsa.



 

 

Resultatet:


Ny tutorial!



Nu mina vänner så har jag precis gjort en ny tutorial. Nämligen en näs-tutorial :-) Men som vanligt så tar det typ tre år att ladda upp den på tuban. Så håll uuuut ;-)

Whinande..




Fyfan vilken helvetes dag det har varit i dag. En typiskt söndag. Fast än värre! Jag känner mig sjuk och trött och buuhhlää. Därför tänker jag inte blogga mer i dag då jag hatar whinande.


Soon to be mine!

 

 

 

 

 

Yes yes snart är ni mina. Lovely UGG's. Det finns verkligen inga skor som är skönare än dessa!

Mina är beställda/köpta från Brandos.se.


Svammelsvammel!

Usch är det bara jag som har börjat tröttna på Gina tricots kläder? Det är kanske bara en period jag är inne i? Det är absolut inte det att jag tycker att så många handlar där så att det är tråkigt för jag tycker endå att dom flesta matchar kläderna efter sin stil. Nee jag tycker bara att kläderna är så.. äsch jag vet inte vad jag svamlar om här? Får skylla på att jag är trött och har huvudvärk gissar jag. Så vi lämnar det ämnet för i dag.

Jag var i alla fall nere på stan och gav killen teckningen som han köpte av mig, han vart super-nöjd och det är det som är det viktigaste :-) Han skulle lyssna med sina döttrar om det var okej att jag la upp teckningen på dem här i bloggen så vi får la se.



BTW!
Glöm inte att kika på galan på tv400 klockan 19:30!

Ich bin in de magazine.

Moi och min halsyrras halvsyrra Sandra in de magazine.





Drawing my life away!

Nu är nästan teckningen helt klar! I morgon förmiddag är den förhoppningsvis HELT klar för vid tre någon gång ska jag möta upp killen som har köpt den :-)

Och tyvärr kan jag som sagt inte visa hela bilden då han som beställt den ska ge bort den i present! Men förhoppningsvis får jag visa den efter det att han har gett bort den!


Hullabandulla.

Huppla,

Geeh vad vi har varit runt och farit i dag. Flera hours. Letade efter stompfar till teckningen på stan då jag bara har för stora just nu. Trodde det skulle vara piece of cake att hitta dom för det har alltid varit lätt att hitta förrut. Neherrå. Men tillslut hittade jag en ynka stompf i rätt storlek. Eller ja egentligen var den lite för stor, men endå. Sen storhandling på ICA Maxi och gud vet vad....

NU tänker jag sätta mig ner och försöka rita klart beställningen!



 

In mah face!

Fokis wardrobe!

 

 

I'm in Fokis wardrobe!

Eller ja, lovely "Not without my starbucks" är i alla fall :-)

 


Frysing and riting.

Jag sitter här hemma och fryser röven av mig. Geeh. Jag fryser näst intill alltid. När det inte är sommar dvs. Jag har ägnat dom två senaste timmarna åt att rita på en beställning. Svåraste typen av beställning. Nämligen två personer på ett A4:a papper. Dessutom så är bilden jag ritar från liten och suddig. OCH teckningen ska vara klar på lördag och jag började i dag! Kan det bli mycket svårare? Nej inte i min mening.

Tyvärr vill inte han som beställt teckningen att den ska visas på bloggen ännu då det är en present till hans sambo. Men förhoppningsvis får jag visa den efter hennes födelsedag. Vi får se.

Här får ni ytterligare några fler bilder från BA:






Ynka hundra kronor!

Tjoho!

Tänkte visa er vad jag köpte i går för ynka 100 kronor!







Hur fan gick nu detta till? Jo det ska jag ta och berätta för er kära läsare. Clutchen fick jag av vecko revyn då vi fick "ta en valfri vara på glitter" Och det roliga är att jag hade kikat på denna clutch två dagar innan galan men var för snål för att köpa den. Så tack VR!

Skorna då? Jo jag köpte ett par festpjucks på Din sko som jag hade tänkt ha på tea partyt på galan men det blev inte så då jag inte tyckte dom passade helt plötsligt. Jag kände då att nee vad ska jag då ha dom här till? Hade väl varit bättre att köpa något lite mer varmare nu till hösten/vintern. Men så hade jag slängt kvittot på skorna. Jag och mina j-vla kvitton. Men jag gick dit endå och frågade om det var okej att byta och det gick :-) Jag fick bara lägga 100 kronor emellan. Hur nice? Mycket nice.

Det var historien om dom hundra kronorna det!

We-we-wearing.

 

Wearing this (ursäkta mongofejset!):

 

Linne: Egendesignat

Leggings: Urban outfitters

Skjorta: Gina tricot

Skor: Din sko


Done.

 

Intervju - Check!

 

Been there done that. Han som intervjuvade mig var hur jävla härlig som helst!

 

Västeråsbor checka V-åsan på söndag!


Foki grattas.

Jag filmade förresten en film från galan då vi alla sjöng för Foki då det var hennes födelsedag :-)



Ninisens bilder.

Jag snodde några BA bilder från söta Nina.

 

Lite längre än resten av gänget? Haha.

 


Väckt av mobilfan.

Hello

I dag känns det mycket bättre för mig, med förkylningen alltså. Är dock lite trött. Jag blev väckt utav att mobilen ringde. Jag ogillar verkligen att bli väckt på det viset, speciellt när det är något nummer jag inte har någon aning om vem det är. Plus att man måste låta vaken när man bara vill sova. Men jag svarade. Det var en tidning från Västerås som ville att jag skulle komma dit i morgon och intervjuvas. Det var någon läsare som hade tipsat om mina linnen och plagg osv. Och det är klart jag ställer upp!
Hoppas att tryckeriet ringer och säger att plaggen är klara för då kan jag ta med mig några av dom nya linnena och visa :-)

Självklart kommer jag att skanna in artikeln när den kommer, ja om ni vill se förstås?


Sist mina linnen var med i tidningen.

 


Dah gala outfit.

 

BA outfiten.

 

Klänning: Lipsy

Skor: Nelly

Armband: Hermes

Örhängen: Gina tricot

Ringar: Gina tricot och farmors gamla


About BA and stuff.

Usch jag känner mig riktigt seg i dag. Det känns som att jag börjar bli sjuk. Bejb ringde nyss och sa att han är på väg hem från wörk för att han inte kände sig bra alls. Ja då blir det väl sjukstugan här hemma snart.

Angående Blog Awards, det var superkul som sagt. Jag säger bara att ni som inte gick, ni missade en helt fantastisk kväll! Dock kände jag mig riktigt ugly. När jag var på hotellet och gjorde mig i ordning tyckte jag att jag såg bra ut men sen när man kom dit och var omringad av alla dessa helt underbart vackra tjejor så ångrade jag mig rätt snabbt. Men vafan whatever. Vad gör det om hundra år? Det viktigaste var ju att kvällen/dagen var helt amazing. Såå done med det snacket for now :-)

Och just ja, vad kul att ni gillade tutorialen på ögat som jag la upp. Självklart kommer jag att visa fler!




Bildbomb från bloggawards galan.

Och så kom den glammiga galan :-) Hur fin och kul upplevelse som helst! Tack igen tjejor för att jag fick gå med just er, ni är guld!











Nydushad/sminkad/fönad och tjaa klar för att hämtas helt enkelt.





Söta söta Emma i kö. Och Sanna Brådings coola örhängen ;-)




Emma och Emma i kön.




Alexandra och Amir




Alexandra.




Jag och vackra skönheten Nina.





Jag och min söta pudding Angelica.









Jag och Marie Serneholt. Vi hade likadana väskor för övrigt :-P





Emmzzza och Kenzzzza








Hängde lite med coola Sanna ;-)





Alltså hur snuggve är inte Emma?





Dinner-time.







Moii doin' the wine.





Mingel.





Jag Elin Kling och Nina.




Alexandra, Amir och jag på toan.





Busar på toan :-)





Snyggingen herself.





Vi diggade den där så mycket att ... hmm :P whatever.





konfrenciern Carin Da Silva.




Foki vann så klart årets nykomling :-)







Kissie vann årets kaxigaste.




Foki vann årets mest orginella blogg :-)







Elin, Nevnarien vann årets bästa design/foto. YESSS. Shit vad jubel hon fick! Hon är grym.




Isabella som vann årets blogginspiratör.






Mogi vann årets videoblogg :-)





Blondinbella och Kissie kramades och skrattade tillsammans. Eller snarare Isabella och Alexandra skulle jag tro. Hoho.





Några utav vinnarna!





Och till sist, jag och rara Isabella.



UNDERBAR Dag/kväll! Tea-bilder!

Alltså guuud vilken underbar dag/kväll det var i går! ÅH! Tack vecko revyn för att jag blev bjuden och tack världens finaste tjejor: Angelica, Nina och Emma för att jag fick träffa er. Ni är helt underbara. Jag är så himla glad att jag fick chansen att gå och att jag gick.

Först så var det ju tea party.. jag mötte upp tjejerna på stationen och Patrik visade oss vägen till cafe opera. Det regnade hela vägen dit och ingen av oss hade paraflax. Så tjaa vi var som dränkta katter när vi kom fram, haha. Väl där så mingade vi runt med lite bloggare. Kramades med söta Foki och pratade med henne.. åh så himla SÖT är hon. Som en liten söt karamell. Hihi.
Sedan så fick man massa massa gratisprylar och goda cupcakes, muffins, kladdkakor osv. Och så var det modevisning och goodiebagutdelande.
Efter det kuuuutade vi hem till alla våra olika place. Jag till hotellet som vi bor på. Väl där var det dags att styla om sig inför gallan. Det kommer bilder från galan senare!

Här kommer bilder från tea partyt:


Muuums, cupcakes!

 

Finafina Nina!

 

Och fina Angelica och Nina :-)

 

Angelica och Alice från Idol.

 

 

Angelica, Foki och jag.

 

Louise Bratt

 

Topshop catwalken. Tyra.

 

 

Goodiebags bilder

 

MASSSAAA fina grejor :-)


wihuw.




Tea party - check!
Gala - ready to go!



Sthlm here we come.

 

Osminkad och trött i en rosa juicy couture dress.

Stockholmia here we come!


Ögon tutorial.

 

Hur man ritar ett öga.



 

 

 

Resultatet:

 

 


The winner of smoker!

 

 

 

 

 


Promies.


Var lugna, i morgon kommer klippet. Jag ska bara dela på det och försöka få upp det på tuben igen :P Allting går bara så seeegt. Och förlåt för att jag inte har presenterat vinnaren av linnet ännu, det kommer också i morgon, promies!

Seeega tuban.




Fasiken vilken tid det tar att ladda up klippet på tuban! Det är hela 3 timmar och 40 minuter kvar! Sjuuukt segt. Jaja men den kommer direkt när den är klar :-)



Ögon.




Snart you guys kommer ett videoinlägg där jag visar hur jag ritar ögon :-) Så håll utkik!

My BA Makeup.

Toodlers!

Jag har stått framför spegel i en timma nu och glott på mig själv. Och varför i herrans namn har jag gjort det undrar ni nu. Jo för jag har testat massor utav makeups till BA. Mixat alla olika färger och nu har jag äntligen bestämt mig för vilken ögon makeup jag ska ha. Det blir dessa två som ni kan se på bilden nedan.

Den första ska jag ha på galan och den andra ska jag ha på tea partyt.


Sissyme.




Har precis varit på stan och tagit en fika med världens bästa syster. Det är liksom alltid hon och jag!





Done!



Hola-bandola-titta-under-kjola!

NU ni är allt klart inför den uttjatande blogawardsen. Tjattjattjat om det, jag vet. Men i alla fall för er som är intresserade så är:

- Hotellet bokat.
- BÅDA outfittarna klara.

Och ja.. det var väl det hela? Haha

En sak jag inte förstår med BA är hur dom har tänkt att alla som åker tåg ska göra när dom ska byta om till kvällen då galan är? För först är det något som kallas tea party och då ska man komma "as fabulous as you are", antar att det är att komma vardagsklädd fast lite finare liksom och sen två och en halv timma senare är det dresscoden "gala". Men hur ska då dom göra som ska ta tåget både dit och hem göra? Stå på en mcdonalds toalett och byta om eller? :S

TUR för mig är ju att hotellet jag ska bo på ligger väldigt nära Café opera så att jag hinner springa dit och byta om och byta sminkning och fixa om håret. Hmm lite knasigt det där tycker jag. Men men det blir säkert jättebra.



TÄVLING PÅ GÅNG!


Nu har DU chansen att vinna ett utav mina egendesignade linnen. Motivet på linnet är Smoker. Storlekarna som finns är Small, Medium och Large. Dessa linnen är små i storlekarna. Modellen på bilden bär medium.

Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)

- Skriv här vilket som är ditt favoritmotiv på mina linnen. Och skriv det i detta inlägg för annars blir det så snurrigt för mig.

Glöm inte
att skriva din e-mail adress då jag sedan kommer att kontakta vinnaren via mail och fråga vilken storlek och vilket motiv du vill ha linnet i.


Vinnaren presenteras på torsdag klockan 18:00
Lycka till!

 

 

 


Tävling?




Kanske skulle ta och köra en tävling snart igen.


Vad tycker ni? :-)

Dom kan simma hörredu.






"Du, vad fan gör du?"

"Jag dränker mina sorger"

"DU, dom jävlarna kan simma!"

The rings.



Dessa ringar köpte jag i dag. Jag är rätt inne i en gammeldags guld-period, annars har det alltid varit silver ;-)

Lalula.

Dags för en sen lunch på vivvan.

 

 

Leggings: Monki

Tröja: GT

Örhängen: Nelly

Klocka: Triwa


Euphoria.

När mamma och pappa var i portugal för några få veckor sedan så köpte dom i vanlig ordning med sig parfym hem till mig från taxfreen. Denna gång hade jag inte sagt någon speciell parfym och förväntade mig inget men så hade dom köpt ett sånt där paket med massa småparfymer i ni vet? Jag fick då Calvin kleins settet. Alla luktade supergott! Favoriten är helt klart CK IN2U Så den ska jag köpa i stor flaska nästa gång vi reser någonstans boyie och jag! Sjukt smart med dessa småflaskor, speciellt för märket.

Men i alla fall, i var det också en parfym som jag redan hade, nämligen en stor Euphoria. Jag tyckte den lille var så himla söt mot den stora så jag var tvungen att ta kort på dem :-)

 

 

Sött va?


Uäck.


BLÄÄ.

Vet inte riktigt vad jag håller på med nu asså.


Doin'.

yesido.


Vantar och leggings.

Ja det vart inte mycket shopping alls i går, varken för mig eller älsklingen. Men det gör inget för då har man ju pengar kvar till annat :-) Och jag älskar dom två sakerna jag köpte. Bejby hittade en sjukt snygg tröja också.

Här är i alla fall vad jag köpte.



Why can't they accept that I wanna be alone?

 

Pretty ugly just nu, men det blir nog bättre när jag skuggat lite mer i fejjan och när jag sätter dit kropp osv.

Bild tagen med kamera.


Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen.




I december ses vi igen älskling. Så som jag har längtat!






Bilder tagna av mig i somras.

I do starbucks every day linne.



Vore inte det här linnet coolt? Vad tycker NI?

I do starbucks every day.

Ja här är nya teckningen jag har hållt på med. Den är ju ganska tråkig i sig själv, men jag ska fixa en text till den så kommer det nog bli ganska coolt på linne :-)




Klargöra en sak.

Jag vill bara klargöra en sak nu. För det första så är det lite jobbigt och pressande när ni skriver att jag postar teckningar alldeles för sällan speciellt då jag redan har ångest över att dom kommer så sällan nu. Det är så för en konstnär, det går i perioder det där. Dessutom har jag aldrig sagt att detta bara är en konstblogg, som ni ser i bannern så står: ART LIFE AND SHOPPING. Alltså är det inte enbart konsten jag fokuserar mig på i denna blogg. När jag känner att jag orkar och har tid så ritar jag och jag visar ALLTID er det jag skapar.

Jag har alltid känt en viss panik över att kunna visa er nya alster hela tiden och gör de så klart fortfarande en del. Men nu är det inte på samma sätt. Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt. Om ni inte tycker om att läsa om mitt liv eller mode so be it, det är inte upp till mig. Jag skriver inte för att tjäna pengar på min blogg. Jag skriver för att jag tycker det är kul och att jag vill nå ut med min konst i den mån jag kan. Bloggen är inte allt.

Så alltså - min konst kommer när den kommer, det är ingen ide att ni försöker stressa på mig, även om det är väldigt smickrande att ni gillar min konst så pass mycket att ni vill se mer utav den. Men ja som sagt stressen gör det bara än värre än vad det är.


Det var bara det jag ville säga for now ♥



They are hooome.

I dag har jag fått endel uträttat. Jag har bland annat varit ute och gott i vanlig ordning these days ;-) Sen har jag bland annat dammsugit eller dammsugat som jag alltid säger, plockat undan, hängt tvätt, tvättat, umgåtts med systra mi och hämtat dessa linnen på posten!
I morgon tror jag att jag ska sortera dom och sedan åka till tryckeriet med dom. Så snart kommer det nya linnen igen, YAYNESS! :-)





Change my design?




Åh vad trött jag är på min design nu gott folk. Den är så tråkig och grön. Haha. Kanske en lite mer "enkel" design? Vad tror ni?

Back on track?

Hello,

I natt när jag hade svårt att sova på grund utav en snarkande karl så kom jag på en cool idé till plaggen. Ett ganska coolt motiv alltså. Det kommer inte att bli värsta teckningen men det kommer bli ett coolt motiv på plagg med en text till som jag också redan spånat på :-) Så i morgon hade jag tänkt att jag skulle börja med den teckningen.

Såå skööönt att drawings-tankarna börjat komma tillbaka :-)




Skynda innan dom tar helt slut.

Hörrni jag tänkte bara passa på och skriva att det finns väldigt få linnen kvar nu av dom långa ribbade. HÄR kan ni se vilka storlekar som finns kvar. Flera storlekar är det bara ett linne kvar utav. Så skynda skynda :-)








Just det den här veckan som kommer eller veckan där efter kommer dom andra linnena hem :-)

Längtar!

Åh vad jag längtar till den 17:e, då ska nämligen jag och boyfriend åka till stockholm. Med egen bil för en gångs skull, skönt! Hatar att åka tåg nämligen. Okej hatar var ett starkt ord men endå. Så ja då blir det lite liiiite shopping på förmiddagen för sedan ska jag möta upp bl a den här snygga flickan :-) Åh så kul det ska bli.

Boyie kommer nog hänga med någon kompis där för sedan så har vi bokat hotell på hotell diplomat. 0,5 km från Café opera så det blir skönt! Och hotellfrukostbuffe, finns det något bättre än hotellfrukost? Njee nästan inte.


Bilder från Hotell Diplomat.


Moiii

Just det, dagens outfit såg ut så här:


Tröja/tunika: VILA
Lackleggings: Urban outfitters
Armband: Massa olika
Klocka: Jetset
Ringar: H&M och Gina tricot
Örhängen: H&M

2 timmar är faktiskt för mycket.



Asså fysatan så trött jag är. Jag har varit ute och gått i två timmar. Ja två hela timmar vilket inte var meningen först. Haha jag hade tänkt typ 40 minuter men sen gick jag helt fel.. och ujujuj så fel jag hamnade. Fasiken så tråkig den sista timman var. Jag övervägde till och med att ringa till mamma och be henne komma och plocka upp mig och sjussa mig den sista biten, men nej jag stod på mig :-) Men usch ingen mer tvåtimmars promenad blir det. Inte på länge i alla fall. Blää rent ut sagt. Haha så nu har jag fått avreagerat mig.


När jag kom hem fick jag i alla fall en liten kul överraskning. Nämligen BA inbjudan :-) Gud så kul vi ska ha det Angelica och Nina!



Webshop :-)

Nu mina kära vänner håller jag på att skaffa en webshop :-) Det kommer ta ett tag innan den öppnas. Det är mycket som ska fixas innan. Påfyllning av plagg, design osv. Men det ska bli superkul och så mycket enklare för både mig och kunden :-)


Bad blogday.




Det har inte vart en bra bloggdag i dag känner jag. Men har man inget att säga/skriva så ska man väl inte skriva något heller.




Hurtiga Emma.

Jag har verkligen inte haft tid till att blogga förrän nu i dag. Jag har varit hos läkaren, apoteket, mediamarkt och sedan mina vänner, sedan har jag varit ute på en riktig powerwalk. Det kanske inte låter som någon stor grej för er men för mig är det det. En timma pinna jag på där med mina långa och snabba ben. Och så skönt det egentligen är, det jobbiga är bara att tänka att man ska göra det innan. Nee nu jäklar får vi hoppas att det håller i sig och att jag fortsätter att gå promenader minst en gång om dagen. Lazy lazy me.





Nu köööör vi! :-)