Nu kör vi!!


Trötter.



Någon som laddar inför nyår. Det blir ju en sen kväll ;-)


Hello everyone! Är ni taggade inför i kväller? Det är i alla fall jag :-) Planerna ser ut så här (Just nu, dom kan ändras fort, haha) att vi först ska hem till Karro vid fem, efter det ska vi hem till Tomas och käka en trerätters (Vi åkte på att göra efterätt.. det blir marängswiss, enkelt och göttigt) och dricka champagne och därefter drar vi vidare till Varda. Dit typ halva västerås ska känns det som ;-) Kan ju inte bli bättre. Dock blir det ju inga egna raketer men det tycker jag i och för sig är ganska bra.. är alltid lika nervös när Patrik ska dit och pilla med fingrarna.

La en liten halvrolig kommentar om raketerna och djuren på Facebook by the way. Den löd: "Så jävla trött på alla uppdateringar: "Tääänk på oss djuren smäll inte smällare eller raketer." På nyår liksom?! Man har ju fan smällt smällare i alla år. Sätt i öronproppar på hundarna då."
Många fattade att det till stor del var ironi i det hela.. men det fanns en typ tre stycken som tog lite illa upp. Ni som tog illa upp, jag skulle gärna vilja ha öronproppar för hundar om ni vet vart man kan köpa sådana för våran Hugo är så dryg och skäller varje gång han hör grannarnas ljud genom betongväggarna.. skulle vara aschyrre om ni kunde fixa fram sådana som sagt :-)


Humor, ironi. Be happy, det är nytt år år liksom.

Almost done!


Förra nyårsaftonen vid tolvslaget.

I dag har vi typ fixat med allt inför nyår. Champagnen är inköpt, biljetter hämtade osv. Men inte vet jag vad jag ska ha på mig än. Äsch det får bli vad det blir. Viktigaste är ju att man har kul eller hur? Vi spelade by the way bingolotto i går som härmed kommer kallas för mongolotto. Vi köpte 5 stycken lotter och inte någon av dem var det ens en ny lott på. Buu för det. Typiskt våran otur. Men vad gör väl det om hundra år?


Nu ska jag gå och hänga tvätten så att den inte ruttnar i tvättmaskinen!

Det var inte jag!




"Ooops det var iiiiiiinte jag som åt upp den"



Texten under bilden är ett internt skämt. Lovade syrran att lägga upp den i bloggen.. haha. Well eftermiddagen har spenderats med sissy Jennie som är hemma i sverige. Vi åkte till shoppingcentret och letade efter en nyårsklänning till Chen, förgäves dock. Inte finns det mycket kläder i butikerna där på erikslund shopping inte. Tråkigt nog eftersom att det är så smidigt att åka dit, till skillnad mot stan. Gratis parkering osv. Så ja det vart ju som sagt ingen nyårsklänning i dag dårå. Which reminds me om att jag själv inte hittat någon än.. äsch jag får väl ta någon gammal blåsa och piffa till den med smycken eller något.

Nu har vi sjussat hem sissy som åker hem till portugal i morgon igen, men nu kommer tillbaka till sverige för gott i slutet av januari. Hon har ju bott i portugal i 9 år tror jag? Eller hur många år är det sissy? Så ja det känns ju lite overkligt att hon och hennes son ska flytta hem igen.

Nuuuu: Miljon bingo!


Update: 10 år har hon bott i portugal!

Nyår och Åre.



Jag kan inte fatta att det är över en månad sen vi var i Thai. Det känns inte ens som att vi har vart där :-(


Jahapp nu är i alla fall nyår spikat. Vi skulle ju ha vart hemma hos mamma och pappa då vi har hund och det, men sen kunde mamma och pappa ta honom endå så nu blir det Varda med Karro, Rödlund, Holappa och massor av annat folk. Kan bli hur bra som helst. Och ääääntligen får jag klä upp mig på riktigt på nyår vilket var 4:a år sedan sist. Nu är ju dock problemet med att hitta något att ha på sig. Haha. Men det löser sig förhoppningsvis i dag, för bebbe och jag ska ner på stan och kika lite.


På onsdag blir det Åre med tjejerna. Det är kaos kan jag be att få tala om. Jag vill men jag vill samtidigt inte följa med. Jag kommer liksom inte åka något.. hur kul är det liksom? Sitta nedanför backen och glo halva dagen. Men samtidigt kommer det ju bli kul på after skiin och festandet på kvällen. Har liksom aldrig gjort Åre innan. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska följa med eller ej. Men om jag inte gör det kommer Malle och Karro få spel på mig, haha. Jobbig situation det där. Jaja vi får se hur det blir med det där.

Juldagenbilder.



Juldagskvällen började hemma hos Karrolajnen redan klockan sex. Med massor med skönt folk.





Emlee och Malle





I ♥ my sissy!





Sen drog vi vidare till BMB. Älsklingen, Vicki och Robin.





Bild på toan is the shit.





Emelie diggade snöflingan eller vadfan det nu skulle föreställa. Haha.





Sourz shots går alltid ner. Jag ser slitnare ut på bilden än vad jag var kan jag lova.





Grabbarna gjorde stången.





Sen vart det fyllekäk. Malle hade lite otur med gaffeln. Hahaha.

Julaftonsbilder.



Lilla Alina var julfin och redo för julklappsöppning.





Min finaste älskling ♥





Ett stycke livrädd unge som gömde sig för tomten.





Hugo nosade på sina klappar.





Fasters flickor. Fråga mig inte vad jag gör för min.





Syrran, en intryckt Ammis och moiii.






Världens sötaste vovve ♥






Tomten kom.





Klappöppningsdax.













Bästa julaftonskvällen med två nya spel. Haha jag har inte garvat så mycket på länge. Ruuuligt att jag verkligen sitter med handen och funderar på bilden också. Mycket seriöst tog vi det kan jag lova. Värst var nog mamma och pappa, haha.

Scarlet collection deluxe

 

 

Jag önskade mig en plattång av Patrik och detta var vad jag fick. En GHD plattång med lite tillbehör, så som en väska, hårfön, spännen. Och allt ligger i coolaste lyx förpackningen som jag sen tänker ha mina smycken i :-) tack älskliiiiing!! <3

GOD JUL ♥


Syrran har potential.




Jag höll på att dö på riktigt när jag fick denna video av sissy för några minuter sedan. Hon är verkligen ingen bloggmänniska at all. Men detta kan hon! Potential. Haha

Succé succé succé!

Kvällen i går var en succé! Så jääävla kul hade vi. I dag mår man dock som man förtjänar. Började jobba klockan åtta i morse och jag kan ju erkänna direkt att jag inte var heeelt nykter dom första två timmarna. Tur för mig att det var lugnt på jobbet för en gångs skull då :-)




Förfesten började så klart hos Karrolajn! Här är by the way mina söta nya strumpisar. BÄSTA!





Åhhh Junias söta små tofflisar, var tvungen att fota!





Karro hade laddat upp för jobb i dag. Smart tanke att ladda upp innan det gick utför. Haha.










Sen drog vi hem till Jonny Rödlund som fyllde 40 barre och där blev vi väl omhändertagna med juleglas och allt :-)





Ville bara visa upp min mongo-arm här. Vad hände liksom?





Födelsedagsbarnet och Micke på Pluto.





Haha jag vet inte vad Jonny gör för min här men lite rolig så där varen ju :-P I alla fall tack för en superbra kväll grabbar och tjejer :-)


Nu måste jag fan vila och sedan åka och köpa den sista klappisen till världens BÄSTA syster ♥

All in!



 

Jobb klockan 08:00 och jag kör all in i kväll! Skiterit! Nu köööör vi <3


Måleri.




Här på jobbet målar vi för fulla muggar! För även grabbarnas kontor måste ju vara fint så här till jul. Vi är duktiga vi, jag och mamsen :-) Och inte har jag råkat måla mig på kläderna heller. Duktiga jag. Trots att jag varit så snurrig på senare tid. När jag ska åka hem från jobbet så har jag flera gånger denna vecka åkt fel och åkt till min mamma och pappas gamla hus? I morse försökte jag öppna bilen med hemmanyckeln och jag har även ett flertag gånger försökt använda mobilen som datamus. Go me liksom!

Ett paket från mig själv, eller ja från tomten..





I år har jag varit lite finurlig av mig. Jag har köpt en julklapp till mig själv. Eller ja, tomten har :-) Låtsas jag som i alla fall. Nu för tiden får man ju aldrig riktiga paket eftersom att vi alltid önskar oss pengar. För med facit i hand så är ju pengar egentligen bättre. De enda klapparna som är inslagna får jag och min älskling av varandra. Därför tänkte jag vara lite smart i år och ja som sagt köpa och slå in ett till mig själv. Något som jag velat ha i flera år men alltid varit för snål för att köpa. Så nu slog jag slag i saken :-) Läängtar till jag får öppna det :-D

Bara ca 2 veckor sedan.




Jag kan inte fatta att det i morgon är två veckor sedan vi kom hem från Thai. Det känns allvarlig talat som att det var 2 månader sedan, MINST! Jag avundas er som har era resor kvar nu i vinter. Gawd. Att resa är LIVET. Kan man må bättre än vad man gör när man är utomlands med sin älskade. Skulle inte tro det. Jag vet i alla fall vad jag skulle göra om jag vart stenrik och inte behövde jobba en dag - resa, resa och åter resa.


Nåväl. På lördag är det självaste juleaftonen. Och lite julfeelings har jag fått då snön har behagat att komma hit till västerås. Det tackar vi för. Det blir så mycket ljusare ute, inte så där grått och deprimerande. Fast dagen efter julafton så längtar jag till sommaren så då kan gärna snön smälta och solen kika fram. Haha vad man önskar mycket. Men det får man för det är heeelt lagligt :-)

Julfest - Check!



Julfesten i går var en succé (förutom att inte alla kunde komma)! Susanna hade gjort så fint och så gott julgott :-) Tack för i går tjejor ♥





Fina tjejerna ♥





Julklappsbyte.





Susanna söp sig full på glögg, haha.





När vi skulle gå hem till Karro så låg det snö på marken! Happy me.





Weiii!






"-Nu köööör vi!" Karros standardfras. Haha.


Dagens miss.

 

 

Typiskt min otur att när jag köpt mig en ny fin juleklänning till julepartyt i kväll så lyckas jag spilla ner den innan jag ens hunnit sminka mig.. Från och med nu åker klänningen på sist av allt tycker Patriken min. Jag håller med ;-)

 


Plastik.




Här har ni en plastikopererad Emma. Tänkte fixa till näsan och hakan lite.. Det är ju så populärt nu inom bloggvärlden så jag tänkte att jag inte skulle vara sämre. Min lille juklapp till mig själv. Nee skämt o sido jag kände bara för att fräscha upp hyn i fejjan nu så här inför jul och allt ;-)

DET SNÖAR!!




Min önskning came true! Det snöar i vässan och det är inga små flingor vi snackar om här. Man ser inte hur stora dom är på bilden. Jisses på två minuter var vägen täckt av snö!! Låt nu snön ligga kvar över julafton tack! :-)

Det skälvde när du rörde vid mig

 

Thanks god its friggin friday! Jag är så trött så trött.. Jag har inte sovit många timmar denna vecka och det känns. Det är rätt segt på jobbet i dag också. Ni vet när tiden går så där sakta? Det är ju bland det värsta som finns! Fan vad jag ska njuta av den här helgen alltså. Och som jag har längtat till julfesten i morgon, fan vad vi ska rocka tjejor! Det var ett tag sedan jag fick klä upp mig också så det blir ju kul det med :-) Och på söndag blir det kanske bio.. jag vill se den där breaking dawn som ska vara så bra tydligen. Vi tänkte se den i dag men som skrivet så är jag för trött för det. Ovärt att betala över hundra riks om man ska sova sig igenom den liksom.

 


Snön kan du komma nu?




Jag sitter här i soffan inlindad i en filt och har precis kikat på Jullotta på Liseberg. Inget jag är intresserad av i vanliga fall men nu är ju Chris Medina med så då måste man ju kika :-) Och det visade sig ju vara ganska bra ändå. I alla fall detta program.

I dag har jag slagit in massor utav paket. Gud vad jag äääälskar att slå in paket. BÄSTA! Och fina ska dom vara också :-)

OCH jag trodde verkligen aldrig att jag skulle skriva detta men nu vill jag att snön ska komma. Jag vill få mina jävla julfeelings som aldrig behagar att komma fram.. Och jag tror att med snö skulle det hjälpa. Asså tvi för en julafton utan snö?! Nee det fungerar ju inte bara.

Nu ska jag hoppa i bingen och kika på film med min beloved one.

Shopping.



Elina ♥





Moi.


Pheew jag är alldeles slut efter tre timmar i ett varmt shoppingcenter med min finaste vän Ellish. Alltid lika kul att träffa min fina vän. Shoppade lite inför julen. En ny skjorta till Patte G. och en klänning till mig som vi dårå ska ha på julaftonen. Och ja även lite andra grejor.


Liten kul grej.




Vill ni veta en rätt festlig sak? (Tycker jag i alla fall) Jag visa ju er den här bilden ovan som är från Ving innan vi skulle åka till Thai i detta inlägg. Det komiska som jag såg just är att det var exakt detta rummet vi hade. Vad är oddsen liksom? Jag ser det pga skylten utanför och det. Lite kul sisodär.


En rätt så random update.




Sissy kom förbi en sväng här på jobbet i dag. Då blir man glad :-) Min bästa bästa vän. Lucky me.
Jag är så j*vla trött i dag. Jag vaknar klockan fyra varje morgon och kan inte somna om.. Det kan omöjligt vara omställningen från Thai, det är i dag 1 vecka sedan vi kom hem liksom. Jaja jag och min sömn.

Annars så längtar jag tillbaka till Thai och "overkligheten". Inga ansvar alls. Inga måsten bara att vara. Värme och sol. Nu är det ca 6 månader kvar till vi kan åka utomlands igen. 6 månader, herregud. Men man ska välle tänka att vissa människor inte kan åka utomlands alls. Ja så får man tänka helt enkelt.

På lördag är det jufest med tjejorna mina, jag lääängtar! Kommer att bli succé skulle jag tro. Eller det vet jag att det blir :-)


Julbord.



Jag är nyss hemkommen från årets första julbord med jobbet/familjen. Här på bild är mammi och min söta brorsdotter Amelia ♥






Vackra sissy ♥






Det är jobbigt med julbord tycker vissa ;-) Sötis Alina ♥

Blev tyvärr inga fler bilder. Men men gott vare, tack mutti und fatti!



Ps. Åter igen - inga som helst julfeelings.

Lussebak.




Lussebullarna vart en succe! Saftiga och stora. Godaste ever, speciellt mina med pärlsocker på ;-) Jag vet, jag hade redan naggat på ena där på bilden, men kunde inte låta bli :-P

Ps. Fortfarande inga julekänslor här.

Pressy.





Kolla in coolaste julklappen vi fick på jobbet! Det är choklad, tro det eller ej! Pappa ska käka upp saxen inför barnbarnen på julafton, undrar vad dom säger :-P

Våran första julegran.




Jag har verkligen haft no julfeelings alls. I dag ville Patte att vi skulle köpa en gran och visst tänkte jag då kanske jag äntligen kommer in the spirit liksom. Det var intressant att få pynta sin första egna gran med julmusik pumpande i bakgrunden utan att pappa tog över pyntningen helt, HAHAHA. Well, vi vart supernöjda över våran vit/lila gran. Om jag fick några julfeelings? Njaa.. det lyckades vi dock inte riktigt med. Synd för förr har jag alltid älskat allt med julen. Men i morgon kväll blir det lussebullsbak så kanske, kanske att jag får tillbax julkänslorna då.



Thailand i bilder. Del 2.





Glada mig.




Love ♥





Denna bild tillägnar jag min svärfar. Vi visste inte att du hade en pizzeria i Thailand GG!? Gott var det i alla fall :-)





Skipbo=världens bästa kortspel :-)





Roomservice är the shit! ;-)





I tuk tuken på väg till favvorestauranten Two Chef's (Tack än en gång Elin för tipset).





BÄÄÄSTA!





Fishspa. Asså kolla hur jäkla många fiskar som ville sätta tänderna i Pattes fötter! Sjukt.





Vi träffade på världens söta lille elfie mitt inne i stan.





Sedan gick vi till stranden och köpte oss en Lucky baloon. Så mysigt var det.











Hejdå lucky baloonen!





Vi hade hela tiden garvat åt alla som posade på hotellet. Och då menar jag sjuuukt muppiga poser mina vänner. Och en morgon när vi typ var dom enda som var vakna så knäppte vi en massa muppiga posebilder vi med. Sådana som alla andra hade gjort. Fan vad vi garvade alltså. Typiskt våran humor.





Poolbaren vid den poolen vi låg vid.





Så jävla fint.





Sööötaste!





En blå tå och en asgarvande Emma.





Gooodaste! Vi åt en sån här typ varje dag.






Fina el-ledningar va?






Vi spelade minigolf på Dino's.





Sån himlans mysig bana.








PUSS!





Finaste du ♥





Poseing som sagt! HAHA. Turista turista.





Sista kvällen. Här på Two Chefs.





På väg hem. Ledsen Emma :-(

Thailand i bilder. Del 1.



On our way! Planet var bara 7 timmar försenat. Skit kul. Tur att det var på ditvägen när man hade något att se fram emot i alla fall :-)




Happy meee!





FRAMME på hotellet. Detta var våran poolacces från balkongen.




Sååå fint och underbart!





Jag hoppade i på dirren :-D





Fina rosor som dom hade gjort med löv/gräs strån.





Dålig bild på Karon by night!





Patte kramas med badmadrassen :-)





Denna bild tillängnar jag min pappa. I stället för korvmojjen du vet pappi ;-)





Glaaad flicka :-)





Moi på väg till Phi Phi öarna och det :-)




Det var kineser med på båden, och dom var helt spelklara!! Dom sjöng för hela båten kan jag lova. Önskar att jag hade filmat. Haha vi höll allvarligt talat på å dogde!





Underbara soliga dag!





Viking caven! Och det sjukt vackra vattnet.





Sen vart det snorkling men det fick vi inga bilder på :-(





Paddling ut till Monkey Island.





Söta monkeysarna!








Så sjukt fint. Jag har typ inte sett något vackrare.




Jo i för sig, denna bild eftersom att min baby är med ♥







Fler bilder kommer :-)



Fel dag!

En och en halv dag kvar in paradise. Roligaste ar dock att vi vart helt hudra pa att vi skulle aka hem i morgon bitti under hela resan (lokala tiden) men sag nu att vi tagit fel pa en hel dag! Haha. Vilken pressy liksom. Tur att vi sag det annars hade vi setat vakna till fyra i natt och vantat pa flygbussen forgaves. Vi visste liksom att vi skulle hem den 7:e men har trott att den 7:e var i morgon redan. Men vi klagar absolut inte, det ar bara att tacka och ta emot :D

Pa torsdag kommer nog alla bilder fran varan underbara resa upp i bloggen :)

Ha det bast ♥

Gran Canaria? My ass no!

Har borta ar det fortfarande lika underbart! Det enda problemet nu ar att vi inte vill aka hem. Nu har vi bara 4 dagar kvar i solen for den 5:e dagen aker vi tidigt pa morgonen hem till kalla och morka Svea. Prutt pa det.

Vi var ju pa phi phi oarna och allt det dar. Det ar ju nagat sjukt fint dar ute.. Stranderna och vattnet. Gran Canaria slang dig i vaggen! Dessutom sager folk att Phuket ar som kanariona.. My ass no! Nu ligger ju inte Phi Phi och allt det dar i Phuket men Phuket ar i alla fall saaa javla mycket battre an gran canaria :)