Porträtt på Fredrik.

Jag orkar verkligen inte rita mer på porträttet jag håller på med just nu på bror min. Jag vill egentligen inte lägga upp bilden på den då teckningen verkligen är i uselt skick just nu. Det är massa små detaljer i fejset som ska fixas på denna. Så Fredrik, Jessan, mammsen, pappsen den ska fixas till en massa! Gud så långtråkigt det är att rita porträtt just nu pluss att jag har så jäkla ont i min cp-nacke! Jag vill skapa massa feelings-teckningar och mixade saker.. inga porträtt. Men har man en beställning så har man. Speciellt är det ju viktigt när man får betalt för det också. Och dessutom vill jag ALDRIG göra slarviga teckningar.



Ny mus.

Åh kika in min nya gulliga mus då! Hur bra passar inte den till min rosa lilla mina laptop? Hur bra som helst :-) Nu ska jag sätta mig och rita på poträttet. Bilder på det kommer sen.





Starbucks-linnet.

Denna vecka kommer förhoppningsvis Starbucks-linnena komma hem. Jag har folk som har förbokat men det finns fortfarande kvar några så om du vill beställa ett så maila mig på: [email protected]. Som vanligt är det 199 kronor plus 20 kronor i frakt. Storlekarna skiljer inte så jättemycket upptill utan mest på längden. Starbucks-linnet är verkligen ett måste i sommar! :-)



Ny design.

Så nu har jag ändrat designen en hel del :-) Jag vart så trött på den grå-gula. Och jag blev riktigt nöjd med den nya! Nu sitter vi och kikar lite på färjan, roligt program det där! Haha. Men mest längtar jag till Project Runway börjar, det är bäst!

I morgon blir det nog till att rita lite på porträttet av min brorsa. Var ett tag sedan jag satt med pennan nu :P Måste köpa lite nya pennor också, dom börjar ta slut. Viktigt viktigt!




Ny mobil.

Vi åkte ju och storhandlade och då stannade vi till vid Tre och jag hämtade ut en ny mobil då min gamla är helt söndrig. Men jag har iof haft den i mer än två år så nu fick det bli denna :-)



London 3.

Bilderna från London!


Incheckning!



Inchekning!



Ååhh äntligen fick jag träffa min lilla Elina!



I tuben.



Vi kom typ hem till Elina vid halv två på natten.



Redo för en dag på Oxford Streetan.



Fast först käka vi fresh fruit på Starbucks.



I bussen var vi kärleksfulla.



Första anhalten vart Primark.



Och vi fyllde två sånna här bags.



På H&M köpte Elina en jacka och jag var tvungen att ta kort för hon är så kort att hon knappt når upp till den. Haha så söt.



Urban Outfitters såklart!!



Endel av mina saker. När vi jag la upp alla saker på sängen så såg vi att vafan allt är ju typ svart!! Svart, lack och läder. Haha man kan tro jag är värsta motorcykel-knutten eller något. Jag gissar att jag behövde svart? Hoho.



Det vart fyra par skor.



Min fina nya fransväska från Toppan. Ville egentligen ha den i brunt men det fanns ju inte såklart.



Bikerjacka, ring, tvål och scrub. Tack Torie för att du gav mig skrubben och tvålen i julklapp för jag älskar dom nu!



Lite mer grejjor.









Sen var det dags för fest och jag fick sminka Elina. Detta är före.



Och efter!



Mina nya shoes. Torie visst är det sånna du har?!






Hemma hos Linnea.



Anna, Johanna och Gustav.



Linnea, Jossan, Johanna och Gustav.






Linnea, Anna och Anna.









Dagen efter på G till Starbucks. Elina i en typ helt ny outfit.



På Starbucks.



I väntan på bussen som skulle ta oss till tuben och sedan flyget. Jag uppdaterar mer om den sista dagen i ett annat inlägg senare för nu måste jag i väg och handla!

London 2.

tjolahopp!

I går blev det ju shopping så klart. Och jag tror aldrig att jag har shoppat så mycket. Det vart kaos då våra papp-påsar envisades med att gå sönder två gånger. Ena gången mitt inne på urban outfitters och en gång inne på Top shop. Då fick vi stå och flytta över sakerna i andra påsar. Pinsamt värre. Jag vet inte varför dom bara kör med papp-påsar här? De verkligen SKÄR in i händerna när man går en hel dag med dom, dessutom så går dom ju sönder också. När vi skulle hem så kom inte bussfan så vi fick gå till oxford circus och ta tuben, byta och grejer. Jag trodde att mina fötter och händer skulle döda mig. Vem visste att shopping kunde vara så jobbigt? Nåväl när vi tillslut kommit hem så la jag upp alla mina inhandlade saker på Elinas säng och tog kort så bilder på det kommer senare.

På kvällen blev det fest hemma hos en tjej som heter Linnea och så var det fem andra svenskar där. Jättekul var det och hela gänget var helsköna! Sen skulle vi gå ut men jag och Elina sket i det då mina fötter fortfarande höll på att ta kol på mig och Elina var trött.

Det har varit superkul här men i dag åker jag hem :-( Fast det ska bli skönt att få komma hem också och träffa min älskling och lille Hugo. Mindre tråkigt att flyga iof men men. Snart ska jag försöka få med mig Elina till Starbucks för jag är grymt sugen på en burk med fresh fruit!

Alla bilder kommer i morgon!

London 1.

Heluuu!

Jag skrev ju att jag skulle uppdatera på flygplatsen men jag hann verkligen inte med det. Det enda jag hann med innan vi åkte var att köpa en parfym på Tax free och ringa min babe. Det blev en Burberry-parfym. Supergod. Jag har det lite som vana att alltid köpa minst en parfym när jag åker någonstans.
Well resan gick bra och snabbt gick det. Fast när vi skulle ta tunnelbanan och bussen gick det segt så vi var väl inte hemma förrän ett på natten eller något sådant.
Snart ska vi göra oss i ordning här för att sedan ta oss till Oxford streetan och leva loppan! Fast första stoppet är ju givetvis Starbucks. WIHOOOO I love my life :-)

Bilder kommer senare då jag inte orkar hålla på att tömma kameran och sådär. Kanske blir i morgon då vi kommer ha mer tid. För i kväll så är det festligheter som gäller.

Ha en fin dag för det ska jag ha!

På väg!

Då bär det av, sitter i bilen på väg till Arlanda :-) Bloggar på flygplatsen sen.




Jag vet inte men jag får typ kväljningar varje gång jag ska logga in på blogg.se i dag :S

What would the world be without me?



När Emma inte har något att göra så blir det oftast pill med teckningarna i PSP :-) Likväl denna eftermiddag!

Jag sitter här med fjärilar i magen och väntar på att klockan ska bli sex. Fick nyss ett samtal från min kära vän Torie. Hon är så sweet den ungen. Alldeles för längesen vi sågs så det måste vi styra upp! I love you Torie. (Jag vet att du läser detta ;-)) Nee nu måste jag fixa det sista med packning OCH mig själv. Det kan ju ta ett tag ;-)

Londonia here I come!

I morgon vid den här tiden så gör jag mig förmodligen ordning för en shoppingdag på Oxford street. Fy fasiken vad jag ska shoppa! Ååååhhh jag längtar. Klockan sex i kväll kommer mammsen och pappsen och hämtar mig för dom ska då sjussa upp mig till Arlanda. Planet lyfter klockan 20:55. Jag är så nervös för jag har aldrig flygit själv och jag är liksom flygrädd. Som tur är har jag i alla fall varit på Heathrows flygplats tre gånger så det ska väl gå bra. Eller det vet jag att det gör. Drygt att sitta och vänta innan planet lyfter själv bara. Men jag har ju iof nya Chic och min lilla söta minidator med mig så det ska väl underhålla mig lite :-) Sen kan jag ju alltid börja shoppingen på Tax free ;-)

Ja och sedan blir det väl party party på lördagskvällen också. Elina har ju redan fått vänner där borta, superkul! :-)





Elina kommer självklart få gå och bära alla mina shoppingsbags och jag kommer gå med BARA Hermen och bara se snygg ut. Eller ja, inte ;-)

Vårstädning!

Jag och Patrik fick ett ryck i dag och bara började vårstäda. Sådana ryck får vi i bland. Inte allt för ofta men men. Nu har vi i alla fall städat i fleeera timmar. Jag har dammat verkligen överallt. Jag förstår verkligen inte hur det kan bli så dammigt så fort? Har det kanske något med mitt efternamn att göra eller är det fler som har samma problem? Värst är det ju under sängen och vid dom stationära datorerna vi har, det samlas verkligen tjockt med damm där! Man kan ju tro att hela Damm-skäkten sitter där bakom och har kafferep och vi är en stor släkt! Nu har vi iaf tagit en paus men ska fortsätta när älsklingen kommer hem från sin träning. Verkligen storstädning! Men ja det doftar ju riktigt gott.



My pink notebook!

Hihi titta sicken sötnos jag hittade i går och nu sitter och bloggar med :-) Eller tjaa Patrik vann den närmare bestämt! Alla bloggare borde ha en notebook.




Min nya bebis ;-) Perfekt nu till london och allt!





Se vad tiny den är i jämförelse med Patriks Laptop!

Ny design?



Sitter och pillar lite med mina teckningar i PSP och funderar på att göra en ny design snart. Det vore kul att ha en helt ny design nu mot våren/sommaren. Vi får se..

Fortsättning.

Mer än så här orkade jag inte :-) Men den är snart klar. Posen är inspirerad från en bild på Nicole Richie.




Fortsätter.

Jahapp då fortsätter vi väl då :-)



Inte världens bästa bild kanske. Då den är tagen med mobilkameran.

Tröttnade.

Jag ritade klart benen och huvudet men sedan orkade jag inte mer. Tappade lusten. Så jag åkte och hämtade ut mitt Nelly-paket på posten. Sedan posa jag lite så att ni kan få se mina nya fina plagg. Jag älskar dom båda två! Speciellt tunikan från Vila. Vila har verkligen blivit ett favvo-märke för mig!



Från Vila. Jag tog en för stor eftersom det var den enda som fanns kvar men den funkar endå då jag endå gillar när tunikor är lite större.





Från Rut mfl.

Nu kör vi!

Ne nu är jag trött på att inte rita! Nu ska jag bannemej rita här! Så att pennan glöder. Tyvärr kan jag inte fortsätta på porträttet på min bror då bilden är på den andra datorn som har kraschat. Men det kommer någon snubbe i veckan och reparerar den förhoppningsvis.



Segot.

Hoho!

Solen är framme ute men kallt så in i helvete är det. Åh jag är så glad i dag för i kväll är det DH och åååh vad jag älskar det programmet. Tror jag ska slå till på en Ben&Jerrys också helst ska det vara macadamian, mumma!

Humm jag måste verkligen fixa skrivaren så jag kan skriva ut mina biljetter så att jag ens kan åka till London i övermorgon. Och kanske ta fram resväskan vore bra då jag behöver space att få med allt hem sen som jag shoppat. Måste även skriva till Elina så hon inte har glömt vilken tid hon ska hämta mig på flygplatsen. Viktigt viktigt. Första gången jag ska flyga själv och jag är pissrädd. Det är jag ju annars också men då har jag ju någon hand att krama, jag vill inte ta tag i en främlings hand direkt.

I morse fick jag denna Avi, vem blir inte glad när man får en sådan? :-)


Svar på lite frågor.

Alla andra göre ju, så varför inte jag?

Lovar du att vara ärlig? Jadå jag har inget att dölja.

Du heter: Emma Damm.

Smeknamn: Ebbe. Det är en lång historia ;-)

Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj... det är olika beroende på hur jag är ledsen.

Beroende av: Olika, men jag har nästan altid ett beroende. Mitt beroende just nu är datorn och sallad.

Vem behöver du mest just nu: Min älskling, Hugo och min familj!

Vad tror folk om dig? Jag tror nog att jag kan uppfattas som ganska bortskämd och kaxig.

Stämmer det? Det beror ju på vad man tycker eller hur folk är mot mig. Men jag går aldrig in med den inställningen att vara kaxig mot någon! Tvärtom jag är verkligen jättesnäll om folk är snälla mot mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Min konst och mina ögonfransar.

Vad säger du för att imponera på någon? Det känner jag aldrig att jag behöver göra.

Hur imponerar man på dig? Om man är kunnigt inom något område och går för det. Det kan vara mode, politik, fotta eller vad som helst.

Brukar du skratta för dig själv? Haha jadå.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag saknar dig baby! <3" Från Elina.

Var bor du? Västerås

Trivs du där: Så där, jag vet inte så mycket annat.

Äger du några converse: Yes ett par vita. Älskar dom. Ska köpa fler.

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit.

Brukar du bli för full: Det kan hända ja, haha.

Vad har du för mobil operatör: Tre.

Är du allergisk i mot något: Nej.

Har du haft sex idag: Nope.

Nästa mål i ditt liv: Att komma ännu längre inom konsten.

Hur svarar du i mobilen: Emma!

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att det var dags att hämta dom vid stationen.

Antal timmar sömn inatt: Åtta timmar kanske?

Sov du ensam: Nej med Patrik och lilla Hugo.

Brukar du komma i tid: Njaa, det är inte min starkaste sida om man säger så.

När mår du bra: När det är sommar och varmt. Och när jag är med min familj.

När blev du fotad senast: I dag.

Hur känner du dig nu: Ganska så seg på grund av vädret.

Vanligaste färg på dina kläder: Hummm.. Svår fråga :s Jag har olika hela tiden. Ingen speciell färg som jag har mer, eller ja kanske svart i såfall.

Vad tycker du om fötter: Inget speciellt bara jag slipper ha dom i fejjan.

Vad saknar du: SOMMAR!

Hade du en bra kväll igår: Ja det var ju Wipeout och Sanningens ögonblick! Älskar mina och Patriks tv-kvällar.

Favorit dryck på morgonen: Vatten.

Rakar du benen: Självklart! Jag är väldigt noga med sådant.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt elva-tolv.

Är du blyg? Beror helt på sammanhanget. Men inte så jättemycket längre.

Sysslar du med någon idrott: Nope.

Vill du hellre ha mail än brev: Brev känns ju personligare och roligare men mail går fortare och är enklare.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Yes.

Har du spytt offentligt: Nej. Kanske när jag var spädbarn då.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle vilja testa att ragga upp en tjej. Se om vi verkligen är så dissiga som dom oftast tycker.

Är du nöjd med ditt liv: Jo det är dumt att klaga du.

Är du bortskämd:
Nej det tror jag inte. Inte längre i alla fall, nu när jag inte bor hemma. Fast många skulle nog säga att jag är det medan det finns andra som inte alls tycker det.

Vad gör du i morgon: Då måste jag nog åka hem till mamma och pappa och hämta min resväska. Kanske fixa mina glasögon.

Vad är det värsta du vet? Falska och avundsjuka människor som aldrig kan låta andra vara lyckliga.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj ingen aning. Inte så mycket tror jag. Beror väl helt på vilken vecka det är?

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Meryl Streep.

Vad längtar du till? Sommaren.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Några stycken :-) Love them.


Vad använder du för shampoo?
Körde på Matrix förrut men alla frisörs-shampoon förstör bara mitt hår så nu har vi barnängens.

Vad är det finaste du fått?
Min pojkvän.

En speciell dag du minns: 4:e juni 2005 då jag träffade min idol i L.A. Och så den 1:a februari då jag och älsklingen blev ett par.

Hur gammal är du: Jag blir 21.

Tycker du om någon just nu: Många.

Om fem månader: Är det sensommar och sköööönt!

Du samlar på: Skor!!

Gröna eller röda äppeln: Röda, Royal Gala.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma! Alltid.

Gillar du golf: Ja det kan vara kul faktiskt. Jag har grönt kort och hela min familj/släkt har alltid spelat golf så jag är mer eller mindre uppväxt på en golfbana.

Vilken tid gick du upp idag: Tror den var runt halv nio.

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp!

Har du strumpor på dig nu: Alltid! Jag kan inte gå barfota om det inte är sommar såklart. Shit vad ordet sommar har ingått i detta inlägg. Märks det att jag längtar?

Är det okej att gråta: Jamen herregud ja! Det är bland det finaste som finns när man kan visa för andra att man är ledsen och gråter. Det bevisar att människan kan lita på en så pass mycket att hon/han kan visa sig svag inför en.

När grät du senast: Faktiskt för ca en timma sedan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa och shoppa med min älskade.


Bär du glasögon eller linser:
Egentligen ska jag använda glajjer men jag har inte fixat glas i mina Channisar ännu. Ska faktiskt fixa det snart.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej inte alls. Tvärtom numera tycker jag det är coolare när man mixar och trixar med billigare märken och får det att se exlusivare ut.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 8-9.

Har du piercing: Hade i naveln i kanske 5-6 år men det blev en riktig infektion när jag var utomlands i vintras men jag ska nog fixa en ny sen. Men sen så har jag ju i öronen.

Vill du gifta dig: Japp, det tror jag!

Vill du ha barn: Det tror jag och hoppas jag också.

Solar du ofta:
Det går i perioder, inte just nu. Antingen sol-köttar jag verkligen eller inte alls.

Är du bra på att laga mat: Jag kan om jag vill. Fast nee inte så som Patrik. Men han lär mig.

Är du flygrädd:
Jag är skiträdd.

Hur vig är du: Asvig, jag kan få båda benen över huvudet.

Är du musikalisk? Nej gud nej!

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten.

Vilken är din favoritglass: Alla Ben&Jerrys förrutom cheesecaken.

Tror du på ett liv efter döden: Jag vet inte. Jag tycker inte om att tänka på sådant. Det skrämmer mig.

Tycker du om sushi: Nej fyfasiken!

Vad äter du helst när du ser på film: Frukt! Love it.

Bor dina föräldrar tillsammans: Japp! Dom är mina förebilder när det gäller både karriär och att ha familj!

Har du tandläkarskräck: Nej inte alls.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och.

Vilken ögonfärg har du: Tråkigaste färgen, blågröna.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många många gånger.

Biter du på naglarna: Ja! Fy! Jag slutar om vartannat men nu är jag inne i en bitarperiod igen.

Röker du: Nej. Har aldrig testat och kommer ALDRIG att göra!!

Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig, haha! Jag är den lataste männsika du kan finna på denna jord!

Senaste låt du hörde: Någon med Laurel Music i bilen på vägen ner till stan.


Växlat pengar.

Vi åkte ner på stan och växlade lite pengar så nu är äntligen det klart. Självklart lunchade vi också på Vivaldi. Mumma!




Godaste salladen och maten i huvud taget. Skulle kunna leva på den!





Dagens Outfit:

Tröja/klänning: Chicy.se
Leggings: VILA
Nitarmband: Chicy.se
Ring: Asos.com

Bett om ursäkt.

Angående inlägget nedan så har tjejen bett om ursäkt och tagit bort blogginlägget. Jag vill säga det att det hade varit helt okej om hon skrivit att den var inspirerad av mig eller frågat mig om det var okej om hon fick rita av den. Men nu hade hon inte gjort det och det var därför ja tog så pass illa upp.

However, jag tänkte värma upp lite med shoppingen innan London på fredag så jag beställde hem dessa två skönheter från Nelly.com i går kväll.


Härmapa!

Hmm nu är jag lite sur här! Jag fick en kommentar av  Jenny om att en tjej har kopierat mitt EGNA motiv rakt av! Ni hittar det här. Till och med samma text och precis så som jag skrivit texten. DET kallar jag att härma någons konst. Jag menar den där teckningen betyder något för mig så det är inte så kul att någon kopierat den rakt av även om hon gillar den så pass mycket att hon gör det. Get a life.



The one and the only real "Life will change" teckningen!

Laptop.

Jäklarns asså, våran laptop har gått sönder. Inte ens ett år och har redan lyckats gå sönder två gånger. Jag menar en laptop för 17000 kronor ska väl inte fan gå sönder hela tiden tycker man. Nu är det ju tur att vi har två stationära datorer hemma också men dom är ju sega som bara den. Det skriker ju virus om dom. Men vad göra? Kanske inte blir lika mkt bloggande då men kanske desto mer ritande? För vem orkar sitta med en dator som låter som en dammsugare och tar en minut på sig varje gång man ska byta sida på internet, inte jag i alla fall.

Älsklingen har gått och blivit sjuk den stackaren, feber och allt så han kunde inte spela match i dag mot Dalkurd, hahahahha ja dom heter Dalkurd. Kurder från Dalarna. Passande namn kanske men jag tycker ändå att dom kunde kommit på ett lite bättre namn än så. Haha. Men i alla fall så är det är väl jag som har smittat stackarn, jag är ju förkyld för jämnan nu känns det som.

Nee nu ska jag gå och kolla till maten där borta i köket! Hejsvejs!



Bilder.

Lite bilder från dagen :-)



Ja gosar man med den ena så ska den andra också vara med! Haha så söta.




Syrran spelar Mario Bros och är allmänt snygg som vanligt!



Jag ser mest ut som ett härke med färg i håret, men jag älskar det så det spelar ingen roll!

Emma gillar&dissar.




- Solen. När solen kikar fram lite då och då blir vi ju alla lite extra glada, så såklart att solen måste vara med på listan!

- Super Mario Bros. Så jävla cult och alltid lika kul. Plus att jag håller på att bli grym igen!

- Färgad hårutväxt. ÄNTLIGEN ska systra mii färga min utväxt som typ är 2 cm nu!! Jag mår piss när jag har sådan utväxt och känner mig skabbig och bara en massa usch!





- Utväxt. Som sagt!

- Avundsjuka människor. Ja fy vad jobbiga dom är.. Varför är det oftast så här i sverige att om man tjänar bra med pengar eller har förmåner så ska man verkligen hålla tyst om det annars så tror man är något eller så är man bortskämd. Jag menar jag tycker inte alls att Paris Hilton är en bortskämd människa för att hon alltid fått vad hon velat av sina rika päron, hon har ju dom förmånerna och det är väl bara normalt att ens föräldrar tex vill lägga dom på sina barn?

- Ickeritar-perioder.
Åhhh jag vill rita men jag har inte motivationen.. jag blir så less när dessa perioder kommer. Jag vill bara skapa mer och mer och ha något att visa er som verkligen gillar det jag gör!

Fairy dust.

Det vart inget läsande i Cosmo i går. Precis när Jag postat blogg-inlägget ringde Patrik och sa att han var på väg hem. När vi la på ringde Malin nästa precis upp. Hon hade precis slutat och undrade om vi också ville ha käk från Gekriska grillen. Jag och Patrik har aldrig käkat där men vi tänkte att vi kunde testa och fy satan vad gott det var! Grillade kycklingspett med ris och tsatziki. Kycklingen smakade liksom svenks-grillad. Som när man grillar ute vetni? Ät där om ni inte redan har ätit där och bor i Västerås.

För övrigt så stinker jag parfym om fingrarna. Låter konstigt va? Ja det var i går kväll jag klantade mig. Man fick nämligen Paris Hiltons nya parfym Fairy Dust med Cosmotidningen på prov. Jag råkade slita upp den och all parfym hamnar i mina händer. Den likson bara flög i väg för mig. Och hur mycket jag än tvättar mina händer så går inte lukten bort. Sicken tur att lukten var god trots att den är framtagen av Paris Hilton.




Paris vet hur man håller i Fairy-flaskan i alla fall!

Pärons house.

Nu har jag precis sjussat mina kära päron plus ett par kompisar till dom till stationen. Och sen åkte jag och handlade lite så vi kan äta något medan vi bor här hemma hos dom. Det konstiga är att det inte känns konstigt att "bo" här hemma igen trots att jag har bott hemifrån i mer än ett halvår nu.. Utan allt känns helt normalt. Tänk att jag har flyttat ifrån detta fina hus och mitt rum, jag som var så hemma-kär, jag om någon älskade verkligen detta hus och att vara runt min familj 24/7. Tänk vad kärleken kan göra med en ;-) Visst man kan inte bo hemma hos sina päron hela sitt liv men jag saknar det endå.

Men nog skrivet om det för i dag för nu ska jag ta min nyinköpta Cosmo och läsa en liten stund innan Patrik och Malin kommer hem som båda slutar sex, då blir det väl ett jäkla liv här hemma ;-) I alla fall full fart på hundarna.




Yoggi och Cosmo-dags!

En vecka kvar.

Blää vilket tråkigt väder, helt grått och mulet. Nu har man blivit för bortskämd med solen i flera dagar. Sitter här och gör mest ingenting, borde väl rita kanske men har ingen lust eller ork. I kväll åker vi hem till mamma och pappas mansion, haha, och tar hand om deras hund Ronja hela helgen. Så vi ska bo där dåra. Bra då kanske syrran kan färga mitt hår, eller kanske hon SKA färga mitt hår. Har man en frisör till syster ska det utnyttjas också, sådeså! ;-)

Åh och just ja i dag är det förresten 1 vecka kvar till London, då får jag äntligen träffa min älskade vän Elina igen! :-) Pluttan. I London skiner förresten solen hela tiden säger Elina, gud så bra. Hoppas att den gör det när jag kommer också.



Buss och pensionärer.

Jag är nyss hemkommen från stan, vart så himla sugen på Vivaldis sallad att jag var tvungen att åka och köpa en. Jag åkte buss i dag, fråga mig inte varför. Jag kan nästan räkna på mina två händer hur många gånger det har hänt. Well jag satt där och väntade på bussen för att åka hem igen och frös, då jag hade tagit en alldeles för tunn jacka för att jag trodde att det var varmare än vad det var då solen lyser. Bussen skulle komma om 12 minuter men jag väntade i ca 20 minuter, ja och minutrarna går segt när man sitter i kylan och väntar. När jag sitter där så är jag ensam med att vänta. Men medan tiden går så kommer det fler och fler. Då går en tant förbi och skriker till sin väninna: -Ja jag går väl och ställer mig här borta i solen eftersom att sittplatserna är upptagna! Ja det är lätt att resa på sig och erbjuda en plats när hon bara går förbi.

När bussen tillslut kommer så blir det en lång kö och jag tänker på att jag har setat där längst och väntat och blir lite bitter innuti. Men jag står snällt och väntar på min tur och när tanten kommer så släpper jag förbi henne och låter henne gå före. Då kommer det en annan tant och verkligen tränger sig förbi. Jag blir helt paff och kvinnan bakom mig tittar på mig och skakar på huvudet lika paff hon. Då börjar båda kärringarna med att ta upp plånkan och ska betala med pengar vilket inte går längre. Arga blir dom och skäller på stackars busschaffisen som inte har något att göra med det nya systemet. De muttrar och tränger sig ur bussen och jag väntar otåligt på att få komma in.

Jag tar en plats och sätter mig längst ut och har som vanligt väskan längst in. Och jag tänker, äntligen på väg hem. Då vid nästa busshållsplats kliver en annan pensionär in och börjar strula med betalningen men löste det efter vad som kändes som ett långt tag då min sallad lockade i påsen. När hon sedan blir klar stannar hon vid min plats och lägger väskan i MITT knä och säger: Jag vill sitta här. Humm hallå? Vad hände med lite hyffs? Jag makar på mig och hoppar in och jag får nästan ha hennes gång-stavar i mitt knä hela vägen hem. Chockad är jag och buss blir det nog inte på ett tag. Jag tycker det är konstigt det där med att pensionärer alltid trängs och har mest bråttom när dom egentligen nästan aldrig har tider att passa.




Förra året satt min bejb både på bussarna och busshållsplatserna här i stan. Långhårig och skäggig dock.

Ny fas.

Godmorgon kära vänner! :-)

I dag är jag glad, varför? För att solen lyser så klart! Det kanske börjar bli uttjatat att läsa i varenda blogg om hur glad man blir när solen tittar fram i detta land men vafasiken man måste ju! Tänk om det verkligen är vår nu, om det verkligen vänder. Jag känner att jag är på väg in i en ny fas i livet. Och när jag är det byter jag alltid perfym så att den ska påminna om den nya fasen i livet. Sedan när jag luktar på den ett år senare så tänker jag, ååh det var den fasen i livet, haha. Känner ni aldrig det där med faser i livet? Jag gör det så starkt. Och jag frågade Patrik i går, - Älskling känner du hur vi är på väg in i en ny fas i livet!? - Va? Nee, vaddå? Fas? Haha.. då blev jag påmind, alla tänker/känner inte lika djupt som jag. En ny fas behöver inte betyda att allt varit skit innan, nej det handlar bara om känslan att det blir nya tider. Det är lite svårt att förklara. Ett exempel för mig är att på hösten/vintern så låser jag ofta in mig och gör saker i hemmet, är knappt ute någonting och är osocial mens jag på våren/sommaren tar min bil stup i ett och hittar på saker. I och med det byter jag fas. Förstår ni? Haha.

För vad är väl vackrare än en sommardag? Att kunna dra på sig bikinin, en kjol över, ett linne, ballerina Jimmy-choo'sen plus Dior-brillorna och dunka Gyllene tider i bilen det är lycka i den renaste form. Jag bara älskar det.



Suprise dinner!

Jag har precis varit och handlat, denna gång tog jag bilen till en annan affär som ligger vid mina föräldrar, mycket tryggare ställe ;-) Jag fick ryck och tänkte att jag skulle överraska älsklingen på en fin middag utan att han vet något. Så det blir fetaostfylld kycklingfile inlindade i bacon, potatisklyftor och Tatziki. Mums. Jag är bara orolig att jag inte ska hinna pricka in tiden rätt, haha. Jag tycker det förstör lite om han hinner komma mitt i matlagningen och blir den klar för tidigt blir den ju kall. Sedan köpte jag även en bukett blommor. Jojjomänn grabbar gillar också att få blommor :-)

Förkylningen börjar bli bättre och fyfaaan vad jag älskar solen!



Hugo.

Alltså kan man vara sötare än vårat lilla trasselsudd?




Obehaglig händelse.

Fyfan jag måste få berätta. Jag kom nyss hem från affären som ligger en bit bort i från där vi bor. Jag gick dit själv då älsklingen är på träning. Normalt sett brukar jag inte vilja gå själv här på detta område som vi bor på. Men nu är det ju ljust ute och så där. Innan jag berättar om vad som hände så vill jag först berätta om stället vi bor på i Västerås:

Är man uppfödd i Västerås som jag är så flyttar man normalt inte till detta område vi bor på då det är känt som ett rätt stökigt ställe, men nu var det så att jag blev ihop med en kille för ett år sedan som kommer från Katrineholm och som flyttade hit pga fotbollen för fyra år sedan - alltså han visste inget om områdena här i V-ås. Aldrig trodde jag att jag skulle bo på ett område som detta, speciellt inte som min första lägenhet men nu när jag har bott här i mer än ett halvår vill jag inte flytta för lägenheten är typ 4:a år gammal och superfin, endast jag och Patrik har bott i den. Plus att den är stor och har en skitbra planlösning och egen tvättmaskin har vi och även torktumlare.

Hur som helst så hände det något jag tyckte var obehagligt i dag, kanske inte lika obehagligt som den gången jag och Patrik kom hem från en middag och märkte att en man stod och stirrade på oss och vi båda kände obehag och började springa upp för vår trappa och in och låste snabbt och nån timma senare var min bil snodd, men ändå obehagligt. När jag stod inne i affären och kollade på frallorna så fick jag en känsla av att någon stog bakom mig så jag vände mig om och där stod en snubbe i 45-årsåldern och läste (läs skrek) på lappen över mig: - 5 för 10 kronor?! Varför inte 50 för 100 kronor?! Eller varför inte 2 för 4:a kronor? Vänlig som jag är log jag och pep fram ett : -Jaa jag vet inte... - Ja! De vill väl att man ska bli tjock!! Skrek han och jag började känna mig illa till mods.. Jag kollade runt om ingen annan hörde hur han skrek men alla var upptagna med att plocka sina varor ifred. I vanliga fall skulle inte detta ha stört mig, tvärtom jag tycker om när folk är öppna och pratsamma! Men just denna gubbe skrämde mig, hans underliga sätt och hans ögon.

Han babblade på och på om mackor och allt vad det var och jag stod och skruvade på mig. Jag ville inget hellre än att gå där ifrån. Men hur gör man då? Till slut ursäktade jag mig och gick mot tidningarna, men han följde efter. Nu började jag svettas och bli nervös. Jag sprang runt hyllan och gömde mig och lossades att jag kollade på olika kakor. Efter, vad som kändes som ett långt tag så gick jag fram mot kassan och där stod han fortfarande och vände sig om och tittade på mig på ett läskigt sett. Jag vände mig snabbt om och tog upp en tidning. När jag vände mig nästa gång hoppades jag innerligt att han skulle vara försvunnen och nu var han det! När jag sedan handlat mitt och betalat så kom jag på att jag varit så förvirrad att jag glömt en påse så jag tog mina varor så gott det gick och bara gick snabbt. När jag kom ut från dörrarna står han där med sin cykel och väntar på mig? - Eyyyy tjejen men mackorna skriker han. Jag tar av ren reflex upp min mobil och ringer mamma. Jag vågar inte titta bakåt. Tuuut tuuut inget svar. Jag lägger på och vänder mig om och märker att han äntligen är borta. Jag springer nästan hem livrädd för att han ska dyka upp igen. Men som tur var kom han aldrig. Nu sitter jag bara och väntar på att det ska börja rycka i vårat hantag då det har hänt flera gånger att någon gjort det. Dock har vi inte något öga så att vi kan se ut. Han var en sådan som säkert skulle kunna vara en som gör det.

Usch. Riktigt obehagligt.

Thopshop&Urban Outfitters

Har kikat runt lite på internätet på bland annat Topshop och Urban Outfitters. Dessa saker kommer jag hålla ett extra öga på när jag åker till London! :-)







Klagan.

Jag ligger här i min kära divan och läser nyaste VR som kom med posten nyss och har det allmänt tråkigt. Men så är det ju när man är sjuk. Saker och ting blir tråkiga och jobbiga. När Patrik åker till träningen så ska jag försöka pallra mig upp och börja på den andra beställningen mamma och pappa har. En teckning på min bror. Jag gissar att det också kommer att bli tråkigt och jobbigt. Nej nu ska jag sluta klaga, solen lyser lite svagt ute för bövelen, då ska man vara glad och få massor utav energi som svensk! Det är ju nästan helgerån att klaga!



NWMS.

God morgon.

Usch jag är sjuk igen. Känns inte alls som att det var längesen då jag hade bihåleinflammation. Bara jag inte får det igen.
Nåväl, jag har pratat med tryckeriet om att trycka upp Not without my Starbucks och det blir nog det större trycket då det fick flest röster. Fast han på tryckeriet visste inte riktigt om det gick.. Det kanske blir en blandning. Vi får se :-) Dock kommer jag inte att ta hem så många första gången då jag inte alls vet hur trycket kommer att sälja. Men vill ni att jag ska hålla ett linne så hojta till! :-) Jag skulle vilja ha ett innan jag åker till London.. hoppas att de hinner bli klara!



Teckning på pappsen!

För ett tag sedan när mamma och pappa flyttade deras firma så bad dom mig rita pappa och min bror som också jobbar där. För att hänga där då jag har ett litet galleri på deras firma. Det har tagit ett bra tag innan jag tog tag i det eftersom att fotografierna saknade en massa skuggor, urusla bilder var det. Men jag gjorde mitt bästa och jag är väl sådär nöjd.. Inte världens bästa kanske. Kanske jag ska försöka ändra den.. Men det får bli senare i så fall. Vi får se vad mamma och pappa tycker.


En Chanel-tårta?

Alltså kolla in TÅRTORNA nedan! För ja det är tårtor. Den första skulle inte jag tacka nej till, min drömväska. Fast jag skulle aldrig vilja ha sönder tårtan så jag får väl hoppas att jag får en riktig i stället någon dag. Tårtorna kommer från pinkcakebox.







Svar på frågor.

Okej, då kör vi!


När började du med att teckna?

2003 började jag gå in för att teckna och göra det till en stor del av mitt liv.

Vad är ditt favoritmotiv?
På teckningar jag har ritat? Oj, i så fall är det nog denna bild.

Kan du leva på att teckna?
Inte riktigt än men det är ju en dröm! Men jag tjänar ju en del på min konst beroende på hur mycket jag säljer från månad till månad.

Hur länge har du tecknat och varför började du?

Jag har tecknat i 6 år och jag började för att jag beställde en teckning av en tjej förrut på en utav mina idoler och blev så sjukt besviken över resultatet att jag kände att jag måste testa hur svårt det kan vara själv. Så på den vägen var det. Jag fick beröm för den teckningen och det var det som gjorde att jag fortsatte, annars hade jag nog inte fortsatt.


Hej Emma! Vilken sorts musik lyssnar du på?
Oj det är verkligen olika, men jag lyssnar inte på hårdrock. Jag älskar Winnerbäck, Per Gessle, Roxette och Gyllene tider.

Var köper/beställer man dina linnen ? :)
Man mailar mig och så berättar jag hur du ska föra över pengarna osv.

Gud så duktig du är. Mina frågor är då om du säljer din konst?
Tack så jättemycket, vad glad jag blir. Och för att svara på din fråga, ja jag säljer min konst.

Riktar du av folk?
Ja, jag ritar av i stort sett allting.

Och vad kostar det? :)
Det är olika beroende på storlek och motiv. Men priser kan du finna här på min hemsida.

Du är riktigt duktig, när började du rita med blyerts?
Tack. 2003 började jag.

Hur mycket tjänar du på att rita?
Väldigt olika.

Hur länge har du hållt på med det här =)?
Läs ovan.

Du målar JÄTTEFINT!!! Vad får du din inspration ifrån?:D
Oj det är olika. Men oftast från mig själv beroende på hur jag mår. Mår jag dåligt visar sig det i teckningarna, mår jag bra visar sig det.

Får du pengar för dina målningar?
Ja det får jag.

Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Vilken rolig fråga! Det är en hel sommardag hemma hos mina föräldrar med min pojkvän och hela familjen, vi badar, äter vattenmelon, solar och grillar på kvällen. Det är frid i hjärtat för mig!

Har du någon kille?
Ja det har jag. Sedan ett år och en månad sedan.

Verkligen läcker design. Har du gjort den själv? :)
Tack så jättemycket. Ja den är helt egengjord.

Kan man beställa och köpa en egen bild som du ritar av och sedan trycker på ett linne?
Vad bra att jag fick den frågan här för den får jag så ofta! Nej tyvärr gör jag inte det. Eller jag skulle kunna göra det men linnet skulle bli alldeles för dyrt. Först kostar teckningen och för att trycka upp ett linne med ett nytt motiv kostar mer än om det redan har tryckts upp en gång. Jag måste alltså köpa ett visst antal linnen av tryckeriet och sälja dom för att tjäna på det, om ni ska få ett rimligt och bra pris på linnet. Jag tror ett linne på ca 1000 kronor blir lite väl dyrt ;-)

Heej:) du är verkligen jätteduktig! Hur blir man så bra?
Hej och tack :-) Jag vet inte hur man blir så bra. Och jag vet faktiskt inte om man måste ha en del av det i blodet eller ej. Men man kan nog alltid träna upp det.

Har du övat jätte mycket/länge?
Jag känner inte att jag övar när jag ritar, däremot utvecklas jag ju mer jag ritar.

Hur har du övat för att bli bra?

Som sagt har jag bara ritat på och sedan utvecklas vart efter.

Kan du inte måla av en bild av mej? :)

Jo det kan jag :-) Priserna finner du här.

Brukar du rita på beställning?

Japp.

Favoritbloggar?
Jag har kanske 50 bloggar jag följer men dom jag verkligen läser igenom och blir extra glad av när dom uppdaterat är bland annat mina närmsta vänner, Elina, Torie, syster Jennie och Rebecca. Sedan är det bloggkommentatorerna, Garderobsgrubbel & Byråbekymmer, , Hollywoodspionen och Stina-Lee.

Favoritskiva?
Hmm.. just nu är det Laurel Music.

Var står du politkst?
Höger.

Favoritkonstnärer/designers?

Självklart Avanna, hon är lite utav en förebild. Favoritkonstnärer har jag inte så många. Eller någon jag imponeras av är Myltan. Jag gillar mer småkonstnärer och designers än större och framgångsrikare. Det känns som att vi gör det mer med hjärtat.

Drömyrke?
Att leva som konstnär eller designer.

Shit girl, du kan verkligen teckna. Det var bannemej det finaste jag sett :) Önskar jag själv kunde rita så bra. Om man ska bli så duktig, i vilken ände ska man börja?? Fast alla kan nog inte bli så bra, jag är dessvärre än av dom.
Åh tack så mycket. Börja rita, få ner dina ideer på pappret och fortsätt och fortsätt så utvecklas du med tiden. Ta dig tid för en teckning. Om du inte orkar pilla på den så gå därifrån och fortsätt nästa dag, vecka eller månad, känn aldrig ett tvång. Även om jag vet att alla vi konstnärer gör det mer eller mindre.

Gud så söt blogg du hade! Är det du som har gjort designen själv?

Ja jag har gjort den själv.

Säljer du sånnna?
Tyvärr inte. Jag tycker nog det är mer jobbigt än roligt att pilla med designen.

Vad lyssnar du på för musik? :D

Läs ovan :-)

Heey Emma! måste säga att du målar grymt bra! målar också en del men får aldrig till håret på personer så levande och bra som du! Tänkte bara höra vad du använder för pennor till håret och till porträtt över huvudtaget?? ha det bra!
Tack! Jag vet faktiskt inte varför så många tycker att jag lyckas med hår så bra då jag tycker att det är en utav mina svagheter när det gäller att teckna. Men jag har som regel att aldrig titta på bilden jag målar av i från, om jag nu målar av något, och tänka att det hårstråt ska ligga så osv. Jag tittar på färgen och fallet och sedan gör jag min egen version av håret. Det är omöjligt att ens försöka få alla strån att ligga på samma vis som på fotot. Pennorna jag använder till håret är antingen B eller 2B. Jag vill oftast ha en penna som är lite ljusare och så måste den alltid vara vässad bra så att hårstråna blir så tunna som möjligt.


Hej! Hur går jag tillväga om ja vill köpa ett av dina linnen. Verkligen ascoola! Du har verkligen en talang. Kram Hannah
Maila mig på [email protected]

Hur upptäckte du din tecknar-talang?

Vet inte riktigt, när jag började få beröm för det jag ritade kanske. Frågan är om jag ens upptäckt det ännu, jag utvecklas hela tiden som sagt och kan alltid bli bättre.

Målar du helst av "verkliga saker" eller från en bild?
Från bild. Att rita av "verkliga saker" är lite utav min svaghet men något jag borde träna mer på.

När började du blogga? :D

Oj längesen. Jag hade först Livejournal som jag skaffade 2003 tror, sedan en egen på min hemsida, sedan metrobloggen och nu blogg.se

Går du i nån konstskola eller ritar du bara själv?

Jag ritar bara själv och har aldrig gått någon konstlinje eller på någon konstskola.
 
Vad kostar det om jag vill ha en teckning på Robert Pattinson? Kram!

Olika beroende på storleken. Kika här.

Vilka pennor målar du med? Och vart köper du dom?
Jag ritar med Faber-Castell och Staedtler Mars Lumograph och dom köper jag på Akademibokhandeln och Bokia i västerås.


Tack för alla frågor söta läsare!!

Endless summer.

När man sitter i soffan och tittar ut genom fönstret därifrån vi bor så ser man bara blå himmel och sol. Och i högtalarna hör man Endless summer. Och för ett tag tror jag att det är sommar tills jag reser mig upp från soffan, ser att det är snö på backen och musiken har slutat spelat. MEN solen skiner i alla fall! :-) Hoppas inte att det kommer mer snö nu, men det gör det nog.




Fråga Emma!





Avslutas i morgon klockan 18:00

Kommentarer.

Ett litet tips för er som inte vet och godkänner kommentarer innan de publiceras:  Gå in på arkiv och sen kommentarer så kommer du finna ton med kommentarer som du inte godkännt för att dom inte har kommit upp som nya på din sida :-) Märkte det inte förrän nu. Hoho.

Födelsedagskalas.

Nu är jag precis hemkommen från min lill-kusin Albins födelsedagskalas. Mysigt med alla dessa knoddar som springer omkring och har det kul. Och som vanligt får ni får se lite bilder.




På väg att hämta upp mammsen och pappsen som hade lite för mycket vin i går :P



Haha vi åkte förbi och plockade upp ett bord dom skulle ha.. Lite stort för min lilla bil.



Födelsedagsbarnet Albin. Dock en väldigt ljus bild.



Lilla pluttan Ammis.



Söta Alina som bara sussar och sussar.



Jag och Jessica :-) <3



Lite av folket.

Not without my Starbucks linne.

Jag har funderat på att trycka upp detta tryck på mina linnen ett tag nu. Men vad tycker ni? Ska det vara ett större eller lite mindre tryck?



Större eller mindre?

Louise, Malin & Jag.

Det var en mysig kväll hemma hos mamma och pappa. Min storesyrra hade sin kompis Louise där också och dom skulle festa så jag satt och prata med dom en hel del när dom gjorde sig i ordning medan dom andra kika på hockey. Det är inget för mig dårå. Det var längesen jag träffa lilla söta Louise, hon bor ju i norge nu och ska öppna egen frisörsalong och så vidare. Himla kul att det går bra för henne där. Saknar tiderna från henne och syrrans gamla lägenhet.




Bild på Louise, Mig och Malin 2007. Alla är vi verkligen förändrade sen dess!

Plankstek.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och snart ska vi äta lite middag. Det blir Plankstek :-) Snart kommer Hugo och älsklingen hit också. Mysmys kväll blire :-)




Hoppas ni har en bra fredagskväll!

Lista.

Nu är Londonbiljetterna bokade, jag åker på fredagen den 27:e istället. Åh gosh vad jag längtar!

Men här kommer en liten lista,

Var kommer du ifrån?
Västerås.
Heter?
Emma Maria Damm
Hur gammal är du?
Blir 21.
När fyller du år?
31 Augusti.
Tycker du om någon just nu?
Ja många! Hela min fina familj, Hugo och min älskling Patrik!
Jag samlar på?
Skor och väskor.
Gröna eller röda äpplen?
Röda.
Vilken tid gick du upp idag?
Minns inte. Kanske halv tio?
Har du sovit i din egna säng inatt?
Yes.
Har du sovit ensam inatt?
Nej nej, med Hugo och Patrik vid min sida!
Har du strumpor på dig nu?
Alltid! Förrutom på sommaren såklart.
Hur svarar du i telefon?
Emma. Eller Damm.
Vad ska du göra ikväll?

Äta middag hos mamma och pappa.
Vad ska du göra imorgon?
Vet inte riktigt ännu.
Var vill du bo när du blir stor?
L.A.
Vad vill du bli när du blir stor?

Känd konstnär.
Är det okej att gråta?
Alltid.
När grät du senast?
I går.
Vilken årstid tycker du bäst om?
SOMMAR!
Laddar du ner musik och filmer från internet?
Yes.
Skulle du göra om du vann en miljon?
Åka direkt till L.A på shopping-semester.
Bär du glasögon eller linser?
Nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Tyckte det förrut men inte längre.
Har du piercingar?
Öronen.
Har du tatuering?
Yes en stjärna på handleden.
Vill du gifta dig?
Tror det.
Vill du ha barn?
Vi får se.
Solar du ofta?
Periodvis.
Är du bra på att laga mat?
Nej fifan.
Gillar du att dansa?
Njee.
Vilken är din favoritglass?
Alla Ben&Jerrys,
Tror du på ett liv efter döden?
Nej.
Bor dina föräldrar tillsammans?
Ja.
Är du morgon eller kvällsmänniska?
Hmm.. vet inte riktigt.
Vilka hårfärger har du haft?
Blondt, brunt och svart.
Är du beroende av något?

Datorn!
Röker du?
Nej aldrig testat heller och kommer aldrig att göra!
Senaste låten du hörde?
Det minns jag inte..
Vad gör du på helgerna?
Oj olika.
Vem kramade du senast?
Min bejby.
Saknar du någon nu?
Elina!
Vem ringde dig senast?
Malin tror jag,
Var du glad igår?
Både glad och ledsen.

London here I come?

Tjoho!

Nu äre helg, gapa och svälj. Nej riktigt så kul ska vi inte ha det. Fast vi ska ha det kul ändå för vi har blivit bjudna på middag hem till mamsi och papsi. Eller bjudna och bjudna jag bjöd hem oss dit på middag närmare bestämt. Haha.

Just det, jag åker nog till London torsdagen den 26:e och stannar till på söndagen. Åhh vad jag längtar! Då ska här shoppas. Nu är det ju faktiskt 2 år sen jag var där sist.. Tror jag att det var. Alldeles för lång tid. Jag ska till Starbuckan och äta fresh fruit, jag ska in på Top shop och trängas, jag ska springa ut och in på Urban typ 70 ggr och göra slut på slantarna, jag ska till Primark, jag ska handla minst ett par skor!! Och jag ska självklart in på Selfridges & Co. Men framförallt så ska jag träffa min kära vän Elina. Bara dom hon bor oss säger att det är OK att jag kommer den helgen så blir det spikat. Wihuuw!



En gammal teckning.

Love my family!

Åh så mysigt vi hade det jag, Amelia, Jessica, Alina och mamma. Vi skrattade och hade oss en hel del :-) Sedan så kom syster förbi och visade upp sin nya Rihanna-frilla! Ascool!



Vi spelade prinsessaspelet :-)



Jag med lilla Alina.



En stolt farmor med flickorna :-)



Alina fick byta outfit tre ggr då hon spydde ner sig, stackarn.



Min coola syster :-)



Hahahahahaha, jadu Jessica ;-)

H&M.

Jag åkte och handlade lite på H&M. Behövde verkligen en ny BH och hittade då denna snygga väska och ring också. Köpte mig även nya Glamour. Sedan stanna jag vid mamma och pappas firma och pratade lite med mamma om massa djupa saker och det kom en liten skvätt allt, men så skönt att få prata ut lite. Nu väntar jag på att min bejby ska komma hem med maten och sen ska jag åka hem till Freddan, Jessica, Amelia och Alina och mysa lite där :-)



What's left right now.

Dessa är de tryck jag har just nu att beställa av linnena.





Dock har jag bara två small kvar av den gråtandes tjejen till höger. Och medium av Life will change börjar ta slut, tror jag bara har tre kvar eller något sådant. Alla storlekar finns av det motivet dock!
199 kronor styck + 20 kronor i frakt. Maila på: [email protected] om du vill köpa ett linne då kommer även info om betalningssätt.

Sleeping in my car.

I've got a new car! :-) Finally lixom. En liten gul Skoda Fabia. Vad är grejen med mig och gula bilar? Jaja jag antar att det ska synas när Emma Damm kommer på gatorna. Jag menar mina körningar i kurvorna är inte särskilt fina men jag är en jevul på att parkera.

Åhhhh nu vill jag att sommaren ska komma, tänk så mysigt att sätta sig i bilen och poppa ashög musik och åka hem till mammsen och pappsen och ligga och steka med Jessica, Amelia och så nu lilla Alina vid poolen hela dagarna. Måste bara införskaffa mig en liten netbook så att jag kan blogga därifrån också. För jag kommer bo där i sommar, tro mig. Mysiga soliga dagar och grill-kvällar. Åh åh. How I love my parents house!




Not without my Starbucks.

Har setat i timmar nu och skapat. Detta är ena teckningen som blev klar. Jag tror den skulle vara ganska cool på ett linne. Så kanske att jag låter tryckeriet trycka upp några. Jag själv skulle i alla fall vilja ha ett :-) Vad tycker ni?



Vaknat på fel sida.

Usch och fy så seg jag känner mig i dag. Jag försov mig till klockan 10.10 och missade därmed ett litet möte som jag skulle haft i morse. Suck. Tur att det inte var ett superviktigt möte men endå. Jag känner mig som en dålig människa om jag missar saker. Usch. Inte nog med det så kommer det väl hem en räkning sen på ett uteblivet möte, blablabla.

Nåväl jag funderar fortfarande på London... näst-nästa helg kanske? Hoppas.



Sweet dreams.



Ja för nu ska jag gå och sussa :-)

London?

Nu har vi varit i väg och fått en massa ärenden uträttade då min andre hälft har en dag ledigt från jobbet i dag :-) Vi har bland annat fixat mobilt bredband från 3, handlat och vart hos mamma och pappa och hälsat på. Och sedan har vi tagit tag i oss själva och ringt till massa ställen som vi skjutit på. Så det känns skönt.

Hmm funderar på att åka till Elina i London över en helg och shoppa och kanske festa lite. Vi får se, det vore superkul i alla fall. Jag älskar London. Det är så himla mysigt att sitta på Starbucks på Oxford Street och titta på folk. OCH att shoppa på mitt favvo-plejs Urban outfitters. Men vi får la se! :-)



Tatueringar.

Jisses vad många ni är som skriver och frågar varje dag om jag kan rita tatueringar till er. Jag har aldrig gjort det då jag inte vet om jag vågar liksom. Jag vill inte göra något halvdant, speciellt inte eftersom man ska ha tatueringen på sig för resten av livet.  Sedan tycker jag att det är riktigt svårt att förstå varandra över internet när man ska bolla ideer om hur man ska rita upp tatueringen. Vi får se om jag vill ge mig in på den biten.. Jätte smickrande är det ju så klart att ni tror att jag är den rätta för att rita upp något ni ska ha på er kropp för resten av livet men som sagt, vi får se..



Want me on your back?

Gynning är klar.

Så där då, då var ännu en teckning klar. Jag vet inte hur lång tid den tog. Räknade inte ihop timmarna.. men kanske runt 4-5? I dag satt jag tre timmar, fast då satt jag kanske bara en haltvimma med denna och sedan började jag direkt på en ny. På en idé som jag har haft ett tag till mina linnen. Jag tror det kan bli ett riktigt bra tryck! Vi får se. Och ni får se den teckningen lite längre fram ;-)



Torka.

God middag sverige!
Jag vaknade med nackont vilket måste betyda att jag legat tokigt med huvudet i natt. Hatar när sådant händer. Nåväl, slog upp Västerås läns tidning i morse och såg att mamma, pappa, bror, Amelia och Alina var med på ett helt uppslag. Så himla söta bilder.

Jag har inte så mycket att skriva just nu känner jag.. men jag skulle bara vilja tacka alla mina fina läsare. Ni är så himla underbara vissa av er att man tror knappt att det är sant.




Hackar tänder.

Det vart som jag trodde, jag höll på att frysa ihjäl. Alltså det spelar ju ingen roll hur mycket man klär på sig man fryser endå när man sitter still länge. Så vi åkte hem lite tidigare. Hann se älsklingens mål i alla fall. Nu har jag bäddat ner mig i soffan med filt och allt. Längtar tills min älskling kommer hem så att han kan värma mig.




Min bror Fredrik och fasters lilla älskling Amelia var också med och kika fotboll.




Jag och sötnosen.

Äsch vafan!

Äsch det blir fotboll ändå. Vad ska jag göra här hemma liksom :P Mammsi och pappsi kommer och hämtar mig om 10 minuter och lilla Hugo får också följa med i dag. Sen att jag kommer frysa arslet av mig som vanligt är en annan femma. Det har jag inte någon lust på att tänka på nu då jag sitter här hemma INNE och fryser redan :P




I dag har jag på mig:

Tisha: Heidi Klum från Nelly.
Jeansleggings: från Gina tricot
Hårband: från Asos
Ring: från H&M
Sen har jag tre par strumpor på mig och så blir det nog lite andra klädesplagg på som kan värma mig.

Fotboll i snön.

I dag ska älsklingen spela match mot Falun. Träningsmatch så ingen viktig. Han ska spela på mittfältet vilket jag och många andra tycker är katastrofalt. Han är forward sådeså. Han gör sig bäst där och det vet allihoppa. Men nog pratat om fotboll. Jag ska ändå inte gå då det är för kallt för mig. Jag ska stanna hemma och rita klart det lilla jag har kvar på Gynning. Om jag känner för det dvs. Annars gör jag det i morgon.

Men nu ska jag ta och läsa tidningen!




I tidningen.

Just det jag, eller mitt ena linne är med i tidningen EGO som vi har här i Västerås :-)




So home.

Sådär då, nu var man hemma från stan. Bion, Män som hatar kvinnor var asbra! Verkligen. Den tycker jag alla ska se. Hemsk men bra liksom. Innan åt vi så klart på vivaldi och så hämtade vi Patriks nya klocka som blivit lagad. Och jag köpte även två saker (se nedan;) Efter bion åkte vi hem till mammsen och pappsen och hämtade våran lillskit. Nu är vi hemma och snart blir det mat. I kväll lär det väl bli andra chansen på tv:n. Jag kommer skratta när Ugglas skriker sitt: så snällaaaa snällaaaa snällaaa snälllaaaa med inlevelse om och om igen. Det är humor.





Jag var tvungen att byta ut klänningen till denna eftersom den andra var skitig. Denna är också från Chicy.





Man måste alltid mysa lite när man är på bio :-)





Det blev ett par Jeansleggings från Gina tricot och ett par skor från Din sko.

Män som hatar kvinnor.

I dag blir det en stund på stan innan vi ska på bio klockan två.Vi ska gå på Män som hatar kvinnor, vi skulle sett den förra helgen men då orkade vi inte. Skönt att gå mitt på dagen då den är rätt lång. Så det blir nog en sallad på mitt favoritplace Vivaldi. Mums dom har den bästa salladen i stan. Man får plocka ihop vad man vill ha själv i den, perfekt :-) Kanske blir lite shopping också. Men det skulle vara lite i så fall.





Detta bär jag i dag:

Klänning: Chicy.se
Skor: Converse
Armband: Chicy.se
Lackleggings: Vero Moda.

Och så tråkiga men sköna Goosen.



Konstigt.

Humm såg en liten lustig sak nyss.. Kan någon förklara för mig hur jag kan ha haft 394 besökare enligt blogtoplist.se på hela veckan när jag en dag utav veckan tex hade 518? Ligger vanligtvis på några hundra om dagen. Något som inte stämmer där va? :P





Two hours later.

Och tjaa.. två timmar senare kan teckningen se ut så här :-)



Gynning, Winnerbäck & Damm.

I dag är det Gynning, Winnerbäck och jag i några timmar framåt.




Freitag.

Hallue hallue!
Fredag i dag och inga speciella planer på varken dagen eller kvällen. Det blir nog en lugn fredag. Jag ska nog om jag har motivationen till det, ta och rita vidare på min Gynning-teckning senare när min älskade Patrik har åkt till träningen. Kände egentligen för att festa loss i dag med Malin men nu är hon på något annat galej i Jönköping med salongen och har sig. Ingen festar som syster och jag :-)

Nej nu måste jag gå och fixa lunch och sen får vi se om vi åker och handlar och tvättar Patriks bil hos mamma och pappa på verkstaden.



En utav mina favorit teckningar på Lindsay Lohan :-)

Diskmaskin.

Pontus, Patriks bror kom från Katrineholm där Patriks familj bor med deras förra diskmaskin då dom nu köpt ett helt nytt kök och ska ha en inbyggd diskmaskin istället. Men varken Patrik eller Pontus klarade av att koppla in den, förlåt älskling ;-) Så pappa och mamma fick komma över mot kvällningen och pappa fixade det där galant. Helt sjukt hur händig den karln är alltså. Han kan nog allt utom datorer. Det har alltid vart: -Pappa fixar! Och det gör han ju också. Dessutom tog dom med sig vaniljbullar och frukt hit så vi fikade lite granna. Medan karlarna höll på i köket satt jag och mamma och spelade super mario. Mamma spelade med hela kroppen, dvs följde med Mario i hoppen och sidorna. Sötis-mamma. Hoho. Jag har verkligen världens bästa föräldrar. Jag älskar dom så!



Pappa agerar rörmokare.



Mamma och Mario går hand i hand.

Oh my!

Jordens jävla grej inträffade nyss! Eller Pettersbergs grej i alla fall. Det var nämligen så att klant-Emma höll på att rostade lite mackor, då jag gjorde typ hundra hemmafru-saker samtidigt hör jag mackorna ploppa upp och bråttom får jag för jag vill ha dom varma och kommer på att juicen står i kyskåpet. Jag springer dit och bokstavligen rycker upp kylskåpsdörren och ut far en ny stor ketchupflaska. SPLASH! säger det och vips så har jag ketchup över hela golvet. Fyfan. Jag stod där i min ensamhet (som tur var är Hugo med på Patriks träning) och funderade i kanske en minut hur fan jag skulle lösa detta. Det var ju tjockt med ketchup. Inte går det att ta disktrasan inte heller skurborsten eller papper. Så jag tog två påsar, satte mig på knä som en askungen och började hiva ihop allt i en påse, som man gör när man tar upp hundbajs ni vet. Fan sicken tid det tog. Och det stank ketchup vill jag lova och gör ännu.

Tror ni att mackorna var varma efter det? Njaa inte direkt.


Det ser inte ut att vara så mycket, men jag lovar att det var det.



Mumma.



Även mina helt nytvättade Juicy Couture fick ta stryk. Suck.

Doing the WIP!

Hejsan hoppsan! Jag har spenderat morgonen med att försöka förstå mig på hur jag ska kunna uppdatera min hemsida på alla sorts datorer. Insåg nu att man kan göra det via sin domän men jag lyckas ändå inte. Så jag skjuter upp det som vanligt. Inte bra.

Annars  så håller jag på med en ny teckning till det jobb som komma skall. Det var ett önskemål från "chefen" hehe. Hemliiissss. Ser ni vem det är? Det ska denna gång bli en "helbild" fast bara till låren. Jag måste säga att detta är den största utmaningen jag har haft hittills när det gäller att rita något. Det är från den minstaste pixligaste bilden jag har ritat från ever plus att ansiktet är mini-mini då kroppen även är med. Det blir med andra ord riktigt pillrigt.




Bilden är tagen med kameran.

Klar: Untie Me.

Så där! Nu var Untie Me teckningen klar :-) Skönt för jag ville hoppa vidare till en ny. Ett helt annat sorts motiv. Ni ska få se sen. Well about this one, jag älskar verkligen känslan i den här bilden. Den handlar om att släppas fri och om att man kan göra mer än vad man tror i sitt liv. Bara man vill och kämpar!




Untie Me.

Skapa, baka och solsken.

Nu har jag precis bakat lite och även hängt och kastat in tvätt. Fattar inte vart vi får all skittvätt i från, hoho. Nu sitter jag i alla fall redo med pennan här i högsta högg! Här ska skapas. Och vet ni? Jo solen lyser in från fönstret, just det fönstret jag sitter vid också så jag har solen i ryggen :-)




Mysdag.

I dag har vi lite mysdag här hemma, Hugo, Patrik och jag. Hugo busar lite med sina hundratals leksaker, vill ha kärlek lite mellan varven och Patrik spelar Mario som han snart klarat. Jag sitter och läser lite bloggar och kikar i min nya VR som kom med posten i dag. Det enda som fattas är solen som borde skina genom våra fyra fönster i vardagsrummet. Men det kommer väl det också.

I går sa jag att jag tänkte rita vilket jag borde ha gjort också men jag orkade verkligen inte. I dag känns det bättre och jag tror att motivationen är här. Som vissa av er vet så vill jag rita i lugnan ro och brukar då göra det när min älskling åker till träningen på eftermiddagen. Men vi får la se!







Lars W.

Jag sitter här och lyssnar på massa Lars Winnerbäcks-dängor. Jag vet inte om jag blir glad eller ledsen av vissa låtar som han sjunger. Glad blir jag för att jag lyssnade en massa på just dessa låtar som jag lyssnar på nu, när Patrik och jag blev ihop och även en massa i somras. Sommarn som var (Studenten bla) plus sommaren 2005 (Min dröm blev sann att få åka till L.A) var dom bästa sommrarna i mitt liv, bästa stunderna med. Och när jag lyssnar på dessa så blir jag lite ledsen då jag tänker tillbaka och tänker: Inget kan slå dom två sommrarna eller tiderna i mitt liv, jag vill ha det där igen. Men samtidigt så är jag ju glad för att dom var så fina, stunderna alltså.

Och dom som gjorde just dom sommrarna så fina var främst: Pappa, Mamma, Malin, Fredrik, Jessica, Amelia, Patrik, Elina och så Lars så klart ;-)




Det här är en utav de finaste låtarna han har gjort enligt mig.

Desperate Housewives.

Åh i dag startar Desperate Housewives igen! Och ingen är nog gladare än jag och min lilla älskling. Cuz we luuuuv DH :-) Så skönt att ha en kille som gillar (oftast) samma program som en själv. Förrutom Top model då, det avskyr han lika mycket som jag avskyr fotboll på TV. Men vi låter varandra så klart titta på det vi vill.
Nu har vi nyss ätit hemmalagade köttbullar och friserat Hugos tassar, så jäkla söta är dom nu. Korta och knubbiga.



Vem är din favorit? Min är Susan! Hon är ju så otroligt söt och klantig hela tiden.

Butterflies and flowers.

Jag grejjade lite i PS Pro. Do you like? Ska nog rita klart på den här teckningen i dag också. Men nu ska vi först ta och laga lite mat här hemma.



Ett strå vassare.

Klickade hem ett par sandaler och en tisha från Nelly.com förra veckan och fick hem dom i dag :-) Jag älskar både skorna och tishan men jag måste säga att mina linnen är ett strå vassare ;-)







Egen firma och så vidare.

God morgon alla underbara läsare :-)
Hoppas allt är bra med er?

I dag har jag tänk att först åka och posta i väg några linnen och sedan åka och köpa fler vadderade kuvert samt frimärken. Snart dags att öppna egen firma också. Man får inte tjäna för mycket på en hobbyverksamhet nämligen :-) Så jag hade tänkt åka förbi mamma och pappas bil-firma och lyssna med mamma och få hjälp med det där att skaffa egen firma. Patrik ska då tvätta sin bil. Snart ska jag skaffa en ny bil också, jag är handikappad utan en. Jag saknar verkligen min lilla Ford KA jag hade i sommras. Synd att den pajjade hela tiden bara.
Ja i alla fall sedan behöver vi stanna till vid hundsport och köpa en liten frisörsax till hugo, han börjar få alldeles för mycket hår runt tassarna. Då ska han även få lite nya leksaker och godis den lilla godingen.

Hoppas ni får en underbar dag och vecka!



Beck & Mario Bros.

Fy satan sicken tråkig dag! Så jag och älsklingen kör Mario Bros och tittar på Beck om vartannat. Haha. Men i kväll blir det bio; Män som hatar kvinnor.




Beck.




Och Mario Bros spelande!