Två datum.

Dear blog,

Just nu längtar jag lite extra till två datum. Nämligen nu på lördag den 3:e och den 17:e april. Lördag för att jag ska på stan med dundervickan och shoppa. Och där efter är det festligheter som gäller förstår ni. Jag känner att det kommer bli en dag på topp OM min hosta och mina öron och allt skit ger med sig.

Och den 17:e april ska vi på P:s första seriematch! Weihoow. Den kommer att spelas i borlänge som är ca 10-15 mil här i från Västerås, men mamma och pappa har lovat att vi ska åka på den. Då blir det tyvärr ingen bloggfest för mig men det är okej för P och hans seriematcher är faktiskt lite viktigare för mig :-) I luve it!





Patrik.


Blogawards 2010

 

 

Detta fick jag i postis i dag. Alltså fick jag två VR-tidningar då jag premunierar också. Roligt med Blogawards i år igen. Förra årets BA var ju asrolig :-)


Outie.

 

I dag känns det faktiskt bättre hör och häpna! Och jag fick med sömnmedel hjälp att sova, finally. Hade telefontid med läkaren i morse och hon skrev ut kortison nässpray så att jag ska få börja höra igen, förhoppningsvis dvs, det kunde ta flera veckor, WHAT liksom?!

Änywäy, jag bestämde mig för att ta mig i kragen och fixa i ordning mig för en lunch på stan med best starsistah malle balle. Vi käkade sallad på Vivaldi så klart, what else liksom? Köpte även med mig en sallad till min bästa bejby som han kan ta med sig i spelarbussen då dom har match i kväll. Nu är jag hemma och ska dega i soffan.

 

 


Tröja: Gina tricot

Leggings: Gina tricot

Skor: Scorett

Sjal: Gina tricot

Diadem: Zara

Väska: Topshop

Ringar: Massa olika

 

 

 

 

Facelookie typ. Med inga röda ögon längre :-)

 

 

 

I luv my shoes!

åååh jag började nästan sväva i mina hyllene skor..


Red eyie.

Förlåt för värsta sjuk-bloggen just nu men jag måste bara få visa hur mina ögon ser ut efter 6 timmars sömn på två nätter. Om det svider i dom? Yao.




Vääldigt trötta och röda ögon men ingen trött Emma.

Immunförsvaret tryter.



Fyfan för mitt immunförsvar.. detta kan inte vara normalt. Detta är bara inte okey. Jag fick penicillin för fem dagar sedan och skulle efter fem dagar vara frisk. Tror ni att jag är det? NEJ. Jag var okej i två dagar men nu är det samma sak igen. Ja förutom att jag nu är döv också. Hör nästan ingenting efter denna öronflammation. Snacka om panikkänsla. När jag vaknar är jag nästan dränkt i svett och när jag går upp börjar jag frysa som en gnu. OM jag ens får sova det vill säga.. på två nätter har jag sammanlagt sovit 6 timmar. Det är nice va? Det är nu man är glad över att man inte ha något jobb som man måste åka till tidigt på morgonen. Tänk er att titt som tätt behöva sjukanmäla sig. Nej nu måste jag ringa sjukan, det måste ju gå att göra något sånt där immunförsvarstest eller något?




Mischa tjock?! What?!

 

Jag såg just dessa nytagna bilder av vackra Mischa Barton. De är från siten X17 och dom beskriver henne som thick-legged. Jag tycker det är helt sjukt. Hollywood är en sjuk värld. Jag är så jävla glad att hon stolt går i korta byxdressar och klänningar och visar upp hennes fina kropp. Jag menar TJOCKA? Dom är normala. Inte i hollywood ofcourse. Men i den världen som borde vara enligt mig. Jag menar hon kan inte ha mått bra på dom två sista bilderna? Nu är hennes ansikte fullt av liv igen och jag hoppas att hon inte lyssnar på skitsnacket om att hon skulle vara tjock.

 

 

 


Mischa för någon dag sedan.




 

Mischa för ett år sedan efter det att tidningarna skrivit att hon var tjock.


Lyx vs Budget.


Jag är en av alla dom som har fallit för Acne pistols skorna. Dom är så sjukt snygga och skulle passa till det mesta. Dessutom ser dom även bekväma ut. Dock kostar dessa par saftiga 2995 kronor.










Men så hittade jag en liknande "budgetvariant" från Scorett för 1099 kronor. Åh me wants.



Vote for Emma.


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Öronbarnet har blivit öronvuxen.



I natt har jag inte sovit många minuter. Ja det var som jag befarade - öronhinneinflammation :-( Så ja nu går jag på penicillin hela veckan. Kåvepenin närmare bestämt. I natt trodde jag verkligen att min sista stund var kommen, så jävla ont gjorde det. Det var förmodligen trumhinnan som sprack då varet rann ut i hörselgången. Ja, jag har haft problem med detta under hela min barndom, Jag var ett sk öronbarn. Jag var hos öronläkaren så ofta när jag var liten att jag var livrädd för vita rockar vart jag än var har mamma berättat. Jag minns än hur jobbigt det var med den där jäkla syrgasmasken man fick när som skulle operera in plaströren och hur jag spydde efter operationerna. Usch värsta traumat det där var.

I dag är boyie ledig från jobbet och jag är sjuk så vi ska hämta sallad från Vivaldi vid lunch. Mums säger jag och mums säger han.

Nää nu ska jag bädda ner mig i soffan med en korsordstidning.

Bildkälla.


Scones och öronhinneflammation.


Jag vaknade upp med öronhinneflammation. Not nice. Not at all. Fick som tur var en läkartid redan 13:30 i dag så då blir det väl till att knapra kåvepenin hela veckan. Well trots min öronvärk ställde jag mig och bakade scones på morgonkvisten. MUMS! Jag blev så sjukt sugen i går när min vän Torie åt det på Waynes. Och tja jag kan ju säga att det blev en succe :-) Jag har blivit en riktig baddare i köket. För någon dag sedan stod jag och lagade ca 5 matlådor till P. Det ni, inte illa för att vara Emsan. Haha.






Mums filibabba!


Happier.



Åh i dag är jag gladare än i går. Men vem kan inte bli annat när man vaknar av att solen lyser rakt in genom fönstret? Jag blir i alla fall happy girl! Nu ska jag göra mig i ordning för en lunch på stan med girlsen. Mysigt värre :-)

tiesdagen.


Huga vilket dåligt väder det är :-( Jag ligger i soffan, gosar med Hugo och kikar på tv. Känner mig så sjukt förvirrad. Aldrig kan allt vara perfekt ju. Förutom mitt förhållande med P, det är fasiken alltid bra. Bloggen och konsten har ju gått helt åt fanders alltså. Men jag orkar inte längre bry mig, vad tjänar det till liksom. Har i alla fall bestämt mig att söka till några skolor. Vi får se vart det leder. Och vad som händer och fötter.




"Det är ett heltidsjobb"


Jag kan ju börja med att berätta att utekvällen i lördags blev lyckad. Mucho nicho!

Just nu sitter jag och kikar på AF om det kommit in några nya jobb. Jag funderar på något extra jobb eller så. Men nejdå inget intressant har ploppat upp. Jag vet i och för sig knappt vad jag vill jobba med. Självklart vill jag helst av allt jobba inom skapandens värld men där finns det inte mycket att hurra för vetni. Men så länge får jag forsätta med att vara hemmafru på heltid här hemma som P tycker att jag ska vara. Städa, tvätta, ta hand om vovven, räkningar osv osv.. ja hushållsarbeten som hemmafruar sysslar med helt enkelt ;-) "Och det, det är ett heltidsjobb" som maria montazami sa ;-) Hahaha. Skämt åsido, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra någon nytta.



Kan man annat än älska henne? Anna Anka who?

Romantikern.



Stämmer bra stämmer bra!

Me likey.







My absolutely fave!
Detta skulle jag kunna leva på ♥

Paraiso de albufeira



Hellow my friends.

I dag är blir det party så det skriker om det. Jag är sjuukt taggad. Och ja när man snart är 22 får man skriva om supa och slåss i sin blogg ;-) Haha inte slåss då kanske, sånt sysslar inte jag med. Well well nu ska vi snart åka hem till mamma och pappa och mysa lite.

JUST det! Vi har bokat resan till Portugal i sommar nu jag och min älskling. Vi åker den 13:e juli och blir borta en vecka :-) Min syster bor ju med sin son där sen några år tillbaka. Och min och Patriks första resa tillsammans var just till Porte. OCH vi ska bo på exakt samma hotell som då. Owh Owh how I long!


Fan känner att detta har blivit lite utav en reseblogg på senare tid, haha.




Bilder från hotellet vi bodde/ska bo på:

 

 

 






Två bilder där för 2 år sedan när vi sist var där :-)

 


Let's dance och Spicy hawt.

 

Nu har jag precis målat naglarna och kikat efter en nice outfit till i morgon för då blir det UTEKVÄLL mina vänner. Weehoow vad jag har lägtat till att få festa igen. Det var alldeles för länge sedan.

 

I kväll however blir det let's dance och lite god mat från spicy hawt.

 

 


Hopp om våren.



Gud vad glad jag blir när jag och Hugo (vovven våran) gå ut och går och ser att snön verkligen håller på att smälta bort. Jag älskar att se hur snön blir till vatten och rinner ner i brunnarna. Man får äntligen hopp om våren.

Det var jätteskönt i Teneriffa by the way. Nice att kunna gå i sommarkläder i en hel vecka. Flygningen gick bra trots min flygrädsla och ingen baby att hålla i handen. Nu är det dags att beställa ännu en resa och hotell till Portugal i juli. Då åker jag med min bejby. Tänk att det då kommer att vara ett helt år sedan vi var utomlands sist, gosh. Alldeles för längesen i min mening.





Borlänge.

 

Jag fick en inbjudan på posten i dag, till en bloggfest i borlänge. Jätte skoj. Men det komiska i detta är att jag ser på min pojkväns seriematch tablå eller vad man ska kalla det att han ska spela mot Borlänge samma dag i just det Borlänge! Sjukt läskigt tycker jag. Jag menar hur ofta spelar dom match mot borlänge i borlänge? Jo en gång om året. P:s match börjar 16:00 och slutar ca 18:00 och bloggfesten börjar 18:00. Detta innebär nog att jag får åka bil till dalarna om min sambo inte nödvändigtvis måste åka med spelarbussen dit. Om jag går dvs. Jag tyckte det var lite lustigt sisådär.

 

 

 

 

Förresten är det några av mina läsare som ska på festen?


Teneriffa i bilder.

 

 

 

Mamma på vag mot arlanda.

 

 

Mamma parkerade bilen så nära en annan bil så jag var tvungen att hoppa ut från förarsätet. Haha

 

 

On the plane.

 

Framme och redo för en dag på en utav europas största vattenpark, Siam park.

 

 

Sjölejonen.

 

 

 

 

 

 

 

Hajar hade dom också.

 

 

Moi på väg för att köpa glass.

 

 

Lyssnar på lite musica.

 

 

Mamma och Malin i "floden".

 

 

 

 

Malin åker fritt fall.

 

 

Här är vi inne i stan och käkar på en restaurang.

 

 

I spelhallen på hotellet. Här har vi biljard-turnering typ :-P

 

 

 

 

 

 

Hotellet by night.

 

 

Min supergoda drink Canarias.

 

 

 

 

Sol och bad varje dag. Såklart!

 

 

Ormshow på hotellet.

 

 

Mimmi pig var och hälsade på en dag också.

 

 

Mamma på flygplatsen på väg hem.


Hellou.


Hejsan allihopa.

Nu sitter jag i teneriffa och skriver. Vi har det varmt och bra har. Anledningen till att jag skriver ar for att beratta att jag tyvarr inte kan ta emot nagra bestallningar just nu eftersom att jag ar har. Men jag kommer hem pa tisdag sa da hor jag av mig till er alla direkt! Promies promies :) Nu ska vi ga och ata nagon stans!

Ha det bast. Bilder och fler inlagg kommer pa onsdag :-)

I livets osynlighet.




En hel del av er har undrat vart jag får min inspiration i från. Och ja oftast kommer det automatiskt genom mina känslor. Om jag inte ritar ett porträtt det vill säga. I dag satt jag och lyssnade på min favorit Lars Winnerbäcks intro från höstturnen som jag alltid gör när jag vill bli lugn eller djup ;-) Och tja teckningen nedan är vad som blev av det. Den är alltså HELT inspirerad av rösten/texten i introt. Den är inte perfekt och så vill jag ha det.





I livets osynlighet.




Introt.


packning osv.



Nu är det ynka 14 timmar kvar tills det att vi åker till arlanda. Åh så mysigt det är att åka till arlanda när det är alldeles becksvart ute! Just nu springer jag runt som en virrig höna här hemma. Mellan resväskan och alla olika rum. Man vill ju inte glömma något. Jag är fakstiskt ganska duktig på att aldrig glömma något. Och är det något så kan man ju nästan alltid köpa det där. Den här gången är mascara det ända i sminkväg som följer med. Vad ska man med ögonskuggor och foundation till när man ändå bara ska ligga och slappa dagarna/kvällarna i ända? Och så spela vändtia så klart ;-)

Vi får se hur det blir med blogg-updaten. Förmodligen inte ett inlägg varje dag då jag inte alls känner för att sitta framför en dator på semestern. That's a crime mina vänner.




 

Så ser innehållet ut än så länge ;-)


Happyme.



Jag vill bara skriva att jag känner mig så jääävla lycklig just nu. Min underbart fina boyie, min underbara familj och mina fina fina vänner! :-) Ni som finns där för mig i vått och torrt. Och så äntligen har jag lite nya framtidsplaner som jag hoppas så innerligt på.

OCH
den här veckan kommer att bli oslagbar, det känner jag :-)




Don't be bitter. Do the love-thing

Drinks.


Faan vad jag frös på fotbollsmatchen alltså. Är fasiken kall om fötter och fingrar ännu! Blöö. Var nära på att gå ut i dag men Mallan bangade :-( Jag som var/är så festsugen. Jaja det är inte hela världen jag får ta igen det med drinkar på tisdag kväll :-) Då ska det bli strawberry daiquiri i mängder. Lita på det.



Bild från supercocktails.

Sun in the cold.




Ääääntligen skiner solen. Brabra. För jag ska nämligen åka och kika på boyies match klockan tre. Så för en gångs skull hade jag tänkt att ställa mig på ståplats-sidan då solen alltid ligger på just på den sidan. Men termobrallorna åker på. Jag vet nog ingen som fryser så som jag. Alltså det är inte normalt egentligen att gå och titta på fotbollsmatch i den här kylan. Men vad gör man inte för sin love?

Annars har jag lite gå-ut-och-festa-i-kväll känslor i dag. Men jag tror inte att det blir något med det.. får se.

Måste börja tänka på vad jag ska packa till teneriffa nu också.. det är ju trots allt bara tre dagar kvar.. eller i och för sig närmare två.



 

 

I say yey for the sun and no makeup!



Feelings.

 

Här är en utav mina favorit känslo-teckningar som jag gjorde för något år sedan. Jag hittade fotot som jag ritade av på google förrut, men jag minns inte vems bilden var?

 

Nåja, I like it ♥


Ny design.



Vad tycks om min nya design? :-)

Det är lite småsaker som måste justeras men den är i stort sätt klar :-)

Some löve.




Just nu sitter jag och lyssnar på massa musik som jag ska ladda in i mp3:n tills vi åker samtidigt som jag pillar på en ny design. Jag blir aldrig riktigt nöjd med designerna. Då är det ju bra att man kan ändra dom liksom, eller hur? Sedan så tycker jag att det är lite tråkigt när man har samma design vecka efter vecka. Det känns liksom långrandigt. men men ni får se när den är färdig, det kommer att ta ett tag. OM jag ens byter.

Well well nu kommer snart min bejb hem och gosh vad jag ska pusselipussa på honom. Känner mig kärleksfull i dag! Så här får ni en dos av kärlek från mig ♥





congrats.



Grattis http://freakshow.devote.se/

Maila mig din adress, jag fick den aldrig i kommentaren.

Solarium.



Guud så trötter jag är i dag. En riktig segdeg. Tänkte ta och åka och sola solarium om en stund. Måste grunda lite så inte hela semestern blir förstörd pga solbränna. Plus att det är så sjukt avslappnande och skönt att ligga där i solariumet och dröma sig bort. Risken för cancer orkar jag inte tänka på. Det kan man ju få av allt nu för tiden. Tyvärr.

Latero.




1 vecka.



Tjohoooo om en vecka åker vi till teneriffa! 7 ynka dagar. Knappt det då vi åker på natten. Gud det låter som att jag aldrig åker utomlands fast att jag minst brukar åka två gånger per år. Men nu är jag så jävla taggad så det inte är sant. I och för sig är det alltid lika undebart att åka utomlands och det är nog samma taggning varje gång. Finns fan inget bättre än att åka utomlands. Dock är jag SJUKT flygrädd. Inte när vi väl är uppe i luften utan när vi ska starta och landa, om det inte kommer luftgropar dvs.

Funderar dock på hur jag ska klara mig utan min bejb i en hel vecka? Jag har aldrig sedan jag träffade honom för första gången varit ifrån honom mer än fyra dagar. Det är i och för sig säkert bara nyttigt.

Nu ska jag åka och handla lite och sedan åka och kika på bejbs match.




wippie.

 

 

 

me drawing some.

kladdig och dan.


Bittra.



Jag är bara tvungen att svara alla er bittra läsare som skrivit till mig anående det här inlägget.

JO det är jag som är modellen på bilden. Och tjejen har redan erkänt att det var min teckning hon ritade av. Så snälla kan ni lägga av? Jag är inte sur på henne alls, jag skrev att jag tyckte att det var gulligt men samtidigt lite störande då bilden är på mig och teckningen var en personlig gåva till min mamma. Svårare än så är det inte.

Sorry för inlägget men jag kände att jag ville få ur mig detta.



 

Här är bilden jag ritade av och det är jag och min hund Hugo i bakgrunden.