prinsen/prinsessan ♥

 
Här kommer två nya bilder på lille prinsen/prinsessan, vi vet inte och kommer heller inte att ta reda på vad könet är innan. Det får bli vår lille surprise. Här ser man lite bättre än på förra bilden. På förra bilden var jag bara i vecka 14 och här i vecka 18. Dom hade tagit fel på tiden när dom skulle boka in mig och trodde att jag var i v 18 när jag egentligen bara var i v 14. Jag tackade inte nej precis ;-) Dessa bilder ovan togs förra veckan och allt såg bra ut. Pheew. Den vinkade till oss och sparkade sig upp och ned i magen helan tiden så BM fick leta efter den flera gånger. En riktig liten vilding redan. Eller det där klyschiga "en fotbollspelare" som Patrik sa.
 
Barnrummet går framåt btw! Ni ska få se lite pixies sen när det är helt klart :-) Inte mycket kvar alls nu utan mest inredning. Och på fredag fyller jag år och samma dag går jag in i v. 20 vilket betyder att jag gått hälften av min graviditet. YEY!

Renovering av babyrum.

 
 
Här hemma håller vi på med renovering av babyrum. Det går sakta men säkert framåt :-) Vi kommer att byta både golv och tapeter (som ni kan se förstås). Det är ett jäklarns göra det där med underarbetet på väggarna. Jag hade nästan glömt. Riva ner gammal tapet, spackla och slipa. Speciellt jobbigt är det när dom förra ägarna inte dragit bort dom gamla tapeterna under så det sitter 4-5 lager med olika tapeter under. Grejjjjt liksom.
 

Preggers.

 
Äääntligen kan jag nu skriva ut till er alla att jag har en liten plutt i min mage :-) Vi ska bli fyra (med hunden). Fast det är låååång tid kvar. Nu när jag har avslöjat min stora hemlighet kanske det kan bli mer bloggande igen. Jag har känt mig så begränsad dom senaste månaderna eftersom att jag inte har kunnat skriva ut exakt allt som händer i mitt liv. Kan tyckas att man kan skriva om annat än detta men det känns liksom som att jag ljuger på något vis då. Haha. I denna långa väntan håller vi på att renoverar bebisens rum. Och nu tänker jag faktiskt ta en förebild och inte bara efterbild på rummet så att ni får se.
 
Mamma och pappa längtar efter att få träffa dig tilla bebby ♥