Tapetsering&Middag.

Så nu har vi fått våran fina fondtapet uppsatt :-) Supersnyggt men VÄLDIGT ovant! Vi gjorde även en skitgod middag till oss och våra familjer. Till förrätt blev det vitlöksbröd. Och sen blev baconlindad kycklingfile med fetaost och soltorkade tomater innuti. Sen till efterrätt blev det glass, jordgubbar och grädde. Patriks familj hade med deras valp och gud vad han och Hugo lekte, dom har aldrig träffat varandra innan så dom hade mycket att snacka om. Hoho.
Nu har alla åkt och jag har diskat så sjukt mycket disk så nu är jag så trött att jag tror jag tar och däckar här och nu!



Pappa och Patrik slipar gamla tapeten.


Dags att börja limma på väggen.


Andra våden på.


Klart! Fast den ser inte lika bra ut på bilderna för dom är tagna med mobilen. Tapeten är i alla fall svart och silver :-)


Käk-dags.


Trevlig kväll!

Kaos!

Här hemma är det lite kaos just nu! Vi har städat hela lägenheten hela morgonen eftersom att pappa ska tapetsera här och sen ska vi ju bjuda båda våra familjer på middag och då vill man ju ha det lite fint. Hugo är vildare än aldrig förr. Patrik är grinig för att han är hungrig. Och jag håller på att få krupp... ;-)



Bästa bästa syster!

Världens BÄSTA syster var nyss här hos mig medan Patrik var på middag med fotbollslaget. Vi kikade på filmen Zack and Miri Make A Porno. Haha en asrolig komedi.




Snyggt linne va? ;-)


Patrik vart Årets spelare. Och han fick lite blommor och så.

Nya tryck och gamla tryck!


Det här är dom andra trycken som kommer att tryckas :-) Jag vet inte när dom kommer att komma hem men det tar nog 2 veckor i alla fall. Storlekarna som kommer komma av varje är:

4 small
4 medium
3 large
2 xl



Dessa linnen finns fortfarande kvar att köpa.




Gråtandes tjejen med flätan:

2 small
2 medium
2 large
1 xl

Sittandes tjej:
1 small
1 xl

Håll hårt i börsen Emma!

Hemma från stan. Fikan med Rebecca var supermysig! Jag tycker verkligen om den goa tjejen. Vi pratade om allt möjligt. När jag gick där i från så var jag superglad för Rebecca är en sån där sprallig och glad person som man blir glad av.

Efter det kom Patrik och mötte upp mig för Rebecca skulle börja jobba. Då gick jag och Mr. P in på Lagerhaus, mitt favvohak och köpte lite ljus och några nya plastblommor. Efter det var jag bara tvungen att knalla till Gina, känns som det var tre år sen jag var där. Medan jag kikade runt där inne gick Patrik till Gränden och köpte med sig lite mat och jag hittade så klart tusen saker som jag ville ha. Fy fy håll hårt i din lilla börs Emsan. Men jag kunde fan tillslut inte motstå dessa två saker nedan. Dock var dom billiga :-)



Gomorrn fredag.

NU har jag precis gjort mig klar och är på G till stan för en fika med Rebecca :-) Vi hörs sen!




I did Torie.

I dag har Torie varit här. Vi skulle titta på Chengeling eftersom hon inte har sett den men det blev det inget med eftersom att vi hade så mycket att snacka om då vi inte har setts på flera månader. Jag har varit lite insnöad den senaste tiden tror jag.. haha. Men det var mycket trevligt att få träffa henne hon är så sprallig och go så. HEJ TORIE!



Min kära Torie.


Titta vad jag fick som en väldigt försenad julklapp :-) I love Body shop!!


Sen kom min arbetande man hem och busade med Hugo som han inte träffat på hela dagen. Då blir Hugo så glad.

Duktig.

Nu har jag städat klart för i dag. Jag plocka i och ur tvätt och har en tvätt på G nu, bäddade rent jag verkligenälskar känslan av nybäddat, plockade undan överallt. Diska klarade jag inte av pga mitt finger. Buhu. Nu sitter jag och Hugge och myser här i soffan tillsammans. Ja det här känns som ett ganska tråkigt och onödigt inlägg men jag ville berätta hur duktig jag vart som har städat i flera timmar ;-)


städ&mys.

Go mörrn go mörrn. Eller god middag kanske man ska säga. Höhö. Nu ska jag snart ta tag i att städa lite här hemma. Det är lite halft katastrofalt. Nej men så farligt är det väl inte. Men jag skulle vilja fixa tvätt, bädda rent och plocka undan lite i alla fall. Det vore skönt. Patrik är på mamma och pappas jobb i dag med och fixar. Jag skulle ha fixat min vägg där i dag men eftersom att jag knappt fått sovit på två nätter i rad nu så fick jag stanna hemma och sova uuut. Får ta det i morgon efter tolv för först ska jag på stan och fika med Rebecca. Och vid fyra i dag kommer Torie, vi ska kika på film och bara mysa. Då åker det råsa Juicy Couture settet på i dag. Skööönt.


Förbannelse?

Oootroligt. Här sitter jag igen och kan så klart inte sova! Trots att jag bara fick sova några få timmar i natt. Och så har jag gått runt som ett lik här hemma hela dagen men jag har tröstat mig med att jag skulle få sova tidigare och bra i natt i alla fall. Men neej, så klart blir jag helt KLARVAKEN så fort jag lägger mig i bingen! Jag börjar tro att det vilar en förbannelse över sovrummet. Hoho.



Gjord för två år sedan.

Elina.

I dag har jag myst med min kära vän elina som jag har gått i skolan tillsammans med i 6 år. Under hela gymnasietiden så var vi ett liksom. Och innan i dag var det tre månader sen vi sist sågs. Det var himla kul att "catcha up" med varandra :-) Vi kikade på SATC filmen. Och lite skitsnack måste man hinna med också. Lets face it det hör oss tjejer till. Hoho ;-)
Patrik hämtade upp våra fina fina fondtapet som pappa ska sätta upp på lördag sen har vi bjudit våra föräldrar på middag på kvällen också. Vet inte om Göran och Annika skulle komma men det vore ju himlans kul. Dom träffar man ju inte så ofta.


Min kära mupp-kompis Elina.


Haha det där tyckte jag var en finurlig tröja! Haha.

Today I'm wearing this!


Så här jag ser ut i dag.

-  Today I'm wearing this Tisha från Avanna
- Kofta från Gina tricot
- Slitna jeans från Gina tricot.
- Hårband från indiska.
- Och slitet nagellack från Lancome.

Blodbad.

God morgon! Har ni sett mig posta ett inlägg så här "tidigt" på morgonen på länge egentligen? I dag kunde jag inte sova länge alls trots att jag inte somna förrän tre kanske? Så då tänkte jag att det var lika bra att gå upp och duscha så kanske man kan somna tidigare i kväll. Duscha ja... medan jag duschade så rakade jag mina ben och hade fingret i vägen på något vänster och skar av mig en stor skinnbit från knogen. Oh no jag känner hur benen börjar skaka och jag blir yr och svimfärdig. Jag springer ut i duschen och sätter mig ner på golvet och allt bara snurrar. Sen tänkte jag att nu är det okej nu går jag och hämtar ett plåster i köket. När jag stod där så snurrade det så mycket att det nästan svartnade för ögonen så jag sprang till soffan och satt mig och svimma nog av en liten stund. Jag vet att jag är en klenis men vafan SMÄRTA! Skinnbiten sitter kvar i hyveln än.



Ska jag trycka dessa linnen?




Va tycker ni om dessa linnen? Ska jag trycka upp några av dom?

Hur snygg får man bli?

Jag har alltid gillat Lindsay Lohan.. Men guud hur snygg får man egentligen bli?







Stucken gris?

Sååå, nu har vi kommit hem från mamma och pappas verkstad. Det vart aldrig klart med väggen så det vart inga bilder där ifrån. Nu när vi kom hem så badade vi nyss Hugo. Det tycker han verkligen inte om. Han skriker som en stucken gris. Eller nee inte som en stucken för så låter han när man ska klippa klorna på honom, när man badar honom så gnyr han mer. Hoho.



Jag, osminkad och sliten.


 Mallan, syster, som käkar mat.


Grabbarna fixar verkstaden.



 Hugo ligger i husses väska eftersom att han är sur över att han var tvungen att badas. .

Meningslöst inlägg.

Nu ska jag snart i väg till mamma och pappas jobb och fixa den där väggen med min konst på. Det blir några tavlor och något linne till att börja med. Jag får ta någon bild sen. Älsklingen har varit där ända sen halv nio i morse och hjälpt till att flytta in alla saker, pappas firma har nämligen bytt lokal.

Oj nu var klockan mycket! Nu måste jag klä på mig och åka! Hej svejs!


Wishlist.

Man kan ju alltid önska!




Allt är från Asos.com

Fondtapet.

Nu har vi varit och beställt så himla fina fondtapeter till vårat vardagsrum. Dom är svarta och silver. Åhh det kommer bli så satans snyggt med vår nya svarta soffa som aldrig kommer ;-) Jo jag är bitter på Nordik fortfarande. Ni kommer garanterat få se bilder på det senare. Sen köpte jag även nya vadderade brev till linnena och fler frimärken. Därefter åkte vi hem till mamma och pappa en mini-stund och pratade lite om min vägg på deras jobb där mina tavlor och linnen ska hänga. Jag ska börja med det i morgon.

Nu ska jag kika i nya H&M vårkatalogen som jag fick med min fina bikerjacka :-) Sen blir det nog dom två sista avsnitten av Dexter från säsong ett. Såå spännande.



Kaos med Twiggy.

nee nu orkar jag inte sitta och rita mer för i dag. Jag kommer ingen vart på kära Twiggy känner jag. Ju mer jag ritar desto olikare blir det. Ni ser ju på bilden nedan. Jag vet att ni kommer tycka att det är näsan som är för stor. Det trodde jag med. Men jag har till och med mätt nu och den är INTE det. Det är skuggningen som är fel fel fel. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Den är inte helt klar ännu som ni ser. Handen, håret, kragen, tänderna på polotröjan. Eller ja i stort sett allt ;-) haha. Men vi får se om jag orkar fortsätta på ladyn.. Hon är ju så snyyygggg! Och jag hade värsta iden till linnet med denna teckning.. Jaja den som lever får se! :-)


Nu kör vi!

Så då sätter vi på lite Hello Saferide på högsta volym och så kör vi :-) Oh how I love this!




Osammanhängande.

Usch vilken tråkig mörk dag. Snart ska jag fortsätta på min Twiggyteckning i alla fall. När man ritar går tiden alltid så fort. Jag brukar alltid sitta två timmar i streck, sen väntar jag någon dag sen sitter jag två timmar i streck då med. Det brukar ju ta ca 6-8 timmar för en teckning vilket betyder 3-4 omgångar på en teckning. Intressant. Hoho.

Vill ni veta ni något roligt? OKej! Min bikerjacka från H&M har kommit i dag, den jag beställde för någon månad sen. Jag ska hämta ut de efter fem i dag. Wihuu.



Thirsty?

Törstig, någon?!





dissar och gillar.



- Kallt och grått land. Isch I hate it! Slask och snö är det ute också. Och i våran lägenhet är det inte ens tjugo grader varmt. Nu vill jag ha vår och sommar! Jag vill kunna använda fina vackra vår och sommarkläder.

- Hugos, våran hunds pruttar. They taste like shit. Verkligen som ÄGG. Men det börjar bli lite bättre nu när han har fått ett annat foder.

- Nordik. Sämsta möbelaffären ever. I alla fall om man ska köpa en möbel. Ännuvärre om möbeln måste beställas för då kan man få vänta i över två månader fast man har blivit låvad 4-6 veckor.





- Päron. Jag har som sagt dille på päron, så jävla goda är dom. Och de ska vara av märket Conference och gärna ska dom ha legat en eller två dagar då dom blir vattniga och goda.

- Mina linnen. Jag blev supernöjd med dom. Jättebra tryck och jättebra modell på linnet.

- Internet-shopping. Jag tycker det är roligare att shoppa via internet för då har man lugn och ro att kika igenom vad man vill shoppa. Och sen när man har beställt saken tar det ett litet tag tills paketet kommer på posten så jag brukar oftast glömma bort att jag beställt något och då blir jag så glad över paketet när det kommer! :-)

Bebis och jag.

Jag tror att detta kan bli en ritar-eftermiddag, men jag är inte helt säker ;-) Patrik är i väg och spelar cup med fotbollen någonstans. Han har sagt vart flera hundra gånger men jag kommer i alla fall inte i håg vart dom är. Mitt minne har en tendens att svika mig. I alla fall så är det jag och Hugo mot världen i dag ;-) Han ligger som vanligt i mitt knä när vi är ensamma och jag sitter och bloggar. Det verkar han tycka är mysigt. Att höra när det knapprar på tagenterna. Och då och då lägger han upp huvudet på kanten av laptopen. När han känner att han vill vara med :-)



Min kära Patrik G.

Patrik och Hugo sover så djupt så djupt. Patrik klagar hela tiden över att han sover så lite så lite hela tiden. What? Han brukar somna innan tolv i alla fall. Jag kan INTE somna innan tre och har aldrig haft en bra sömn, det har jag efter far min. Det handlar inte om att jag har vänt på dygnet eller något sådant. Nåväl det låter precis som att jag tvingar honom att stanna uppe med mig ;-) Killar killar. Alltid vill dom att man ska tycka synd om DOM, alltid! Ni vet så fort dom hittar minsta tillfälle så slår dom till och åmar sig. Haha! Lite små-gulligt sisodär.

När min lilla älskling är sjuk och jag frågar sötnöten om han vill ha en halstablett så hostar han alltid till lite och säger: Ja, tack det skulle jag behöva. Trots att han knappt har hostat något innan. Och när han ringer till sina föräldrar så brukar han oftast dra på lite extra och låta sjukare än vad han egentligen är. Detta vet han om själv också. Jag har påpekat det någon gång och då skrattar han och säger: Det är klart man vill verka sjukare än vad man är, då tycker dom ju synd om mig. Haha. Grejen är att hans föräldrar bor tio mil ifrån oss så dom kan ju inte se hur pass sjuk han är.

Det här med att hans föräldrar bor så pass långt ifrån oss tycker jag ibland är ganska tråkigt med tanke på att jag aldrig riktigt lyckas lära känna dom. Jag som person är alltid jobbigt blyg i början, tvärt emot vad jag är sen. Eftersom dom bor så långt bort betyder det att vi sover över där en eller två nätter när vi är där. Och jag har alltid haft svårt att sova borta, äta borta, vara borta. Det spelar ingen roll att dom jag sover hos är supergulliga, jag har ändå problem med detta. Precis som när man gick på fritis och inte vågade sova borta. Vilket jävla problem, 20 år och problem med att sova borta? Terapi kanske? Nej detta har verkligen inte resulterat i att vi åker dit mer sällan. För jag skulle ALDRIG bestämma över min älskling. Jag är faktiskt en snäll flickvän/sambo. Och förresten det kanske är terapi att träna att sova borta? Haha






Jag släpper er ALDRIG!

Roses are red my love.

Vi har fått mycket uträttat i dag :-) Vi har kastat bort allt skit här hemma som har stått alldeles för länge och skräpat. Pantat burkar osv. Sen åkte vi hem till mor och far där Amelia, min brors dotter också befann sig. Hon skulle sussa hos farmor och farfar den lilla tösen. Vi blev bjudna på mat, hon ville ha kinamat och självklart ska ungen ha kinamat. Hon ville ha glass och godis och självklart ska ungen ha godis och glass ;-) Den lilla bortskämda sötnosen.
När vi nyss åkte hem därifrån så skulle Patrik gå in på affären och köpa juice, när vi kom hem kom tog han fram en rosbukett ur påsen. Åhh så glad jag vart. Man blir verkligen så glad av blommor :-)





Let's Dance, planer och soffa.

Kaos att Bella fick lämna i går. Jaja det är som det är. Jag tror många glömde att rösta, dom tänkte att det finns ju andra som röstar. Så tänkte i alla fall jag. Tänk om det var just min röst som fattades! Helt plötsligt är inte Let's Dance höjdpunkten i veckan längre och jag tror tv4 kommer tappa en hel del tittare på att Bella åkte ut. Nåväl, så är det med det.

I dag vet jag inte riktigt vad vi kan tänkas hitta på. Vi hade i alla fall tänkt att vi skulle åka hem till mammsen och pappsen en stund. Jag tror vi ska åka till soptippen också och kasta massa grejor som just nu står och skräpar ner halva våran lägenhet.

Soffan kommer inte förrän 13:e februari. 8 veckors väntan när dom lovade 4-6 veckor. Jävla Nordik. Aldrig mer Nordik säger jag bara. Plus att det fattades en sån där tuss under bordet vi köpte så det stod och vinglade.. Vi fixade det genom att köpa sånna på IKEA, men ändå! Här betalar man dyra pengar och dom beter sig så här!



Våran blivande soffa fast i svart.



God morgon förresten.

Börja dansa.

Jaha då var det färdigtdansat för denna vecka :-) Vad tråkigt att juryn inte gillade Bella så mycket i dag. Hoppas hon håller sig kvar i alla fall. Usch vad jag tycker att det är drygt med reklam när man tittar på ett bra program, speciellt nu när man måste vänta i ca en halvtimma till man får veta vem som ryker. Hoppas att Carl-Jan eller George åker. Dom är alldeles för tråkiga för min smak. Inga vidare dansare heller. Eller vad tycker ni? :)



LINNEN TILL SALU del 2 :)

Yeey gråtande flickan har kommit nu :-) Så den gå att beställa.

Storlekarna jag har nu är:
- 3 small.
- 4 medium.
- 2 Large
- 1 XL



- Linnena är rätt vanliga i storleken. Dom slutar på mitten av rumpan, beroende på storleken så klart. Ta hellre en större storlek om du vill ha den lite längre.
- Linnena kostar 199 kronor styck och frakten är 20 kronor.
- Maila på min email adress om du vill köpa ett: [email protected]

Hola.

Håller på att ladda upp en videoblogg som kommer strax :-) Det går så segt att ladda upp filmer på Youtube tycker jag. Men här kommer lite bilder från när vi var i nya lokalen som pappas firma ska flytta till i dag.



Mamma muppar sig! Haha



Fredrik/bror i full gång att renovera lokalen och göra den snygg :-)


Förrästen glöm inte att IP-adresser syns, även om ni är anonyma ;-) So I know who you are!

Hemligt uppdrag.

Snart kommer mammsen och hämtar mig, vi ska på hemligt uppdrag. Hoho. Jag är svintrött btw. Jag tror jag ska ta en nap när jag kommer hem. Annars kommer jag bli så där trött och slapp i kväll och då kommer jag inte ta mig för att fortsätta rita klart teckningen below.

Kul att ni som beställde linnena gillade dom :-) Det glädjer mig!


Parenting never ends.

Mother, give me
back my old room
I won’t make a mess like I used to,
I won’t play my records

loud at nights,
I’ll keep it quiet
Mother, let me have my old bed back
and lay out clothes for me.

People give me work and money
They depend on me now,
if they only knew how thin the ice they walk on is.
If they only knew how thin the ice they walk on
is

Mother, please make
my decisions
like you once did,
this time I won’t pester you about it,
I’ll surrender

Mother, these streets
are too cold for me
I’m standing by your door
A plant under each arm,
let me move back in

Father, the last time you offered to teach me
all about the Baltic Sea, it was wasted on me.
Now I’m ready, throw me once again
the footballs you tried to throw and this time
I will catch and learn and know

Mother, if that’s not enough
bring me all the way back to
my original address
to your womb.

I have trouble sleeping but I don’t recall I had while in your womb.



Jag vill absolut inte flytta hem för jag trivs här i min och Patriks lägenhet, men i bland så saknar jag verkligen att bo hemma hos min familj. Jag saknar DOM.

Slutritat för i dag.

Så nu får det vara slutritat för i dag :-) Jag har i alla fall setat i snart två timmar. Börjar ni känna igen denna vackra lady? Näsan är ju inte så lik ännu men ni kanske ser på ögonen? :-)



Nu ska jag ta min cosmo och lägga mig i soffan och läsa lite :-)

Knåpar.

Detta sitter jag och knåpar med just nu :P



Elaka tjejen i högstadiet.

Jag satt och tänkte nyss.. Patrik har åkt till träningen och då har man massor utav tid till att tänka. Jag tänker på hur ens liv har förändras med åren. Vad man själv har förändras. Framförallt när det gäller att stå på egna ben och säga i från sånt man inte vill. Till människor man förrut inte skulle ha vågat säga ifrån till. Det fick mig att tänka på hur rädd man var att inte passa in när man gick på högstadiet.

Alla hade väl den där tjejen i klassen som alla såg upp till, som alla ville vara med och som alla ville vara som? Det kan jag säga att vi hade i högstadiet i alla fall. Hon var blond, liten och många tyckte att hon var väldigt vacker. Visst kunde man tycka det vi första åsynen, tills man lärde känna vem hon var och hur falsk hon faktiskt var. Hon hade alltid något emot mig. Jag tror att det var för att jag visade att mig kunde man inte köra runt med som hon kunde med alla andra. Det sjuka var att ena dagen kunde hon säga till en att hon verkligen tyckte om en och prata skit om någon annan, nästa dag gick hon till henne hon snackat skit om till mig och snackade skit om mig till henne. Jag hade en bästa kompis i högstadiet som aldrig vågade säga ifrån som hon hela tiden ville ta ifrån mig, hon försökte hela tiden få mig att må dåligt. Hon var en sån där människa som var duktig inom allt, som hade fördelar. Hon var jätteduktig i sport, i skolan, hade pengar osv. Lärarna älskade henne eftersom hon var så söt, liten och duktig i skolan. Det var inte många som tyckte om henne i klassen, inte andra heller eftersom hon var så falsk men ingen vågade säga ifrån när hon frågade om dom ville vara med henne osv eftersom hon var så populär. Hon kunde gå förbi en och sticka in ett finger i sidan av magen och sedan asgarva mendan man själv fick ont. Hon fick alltid det hon ville och om hon sa något så var alltid det rätt. Hon kunde behandla andra som skit medan dom alltid ställde upp för henne när det passade HENNE.
Vi skulle aldrig hälsa på varandra i dag om vi träffades någonstans vilket är ganska konstigt när man har gått i skolan i nästan fyra år tillsammans. Jag vet inte om hon fortfarande är som hon var då men det sägs ju att Leopards never change their spots. Men man vet ju aldrig..

Tre linnen kvar!

Det finns tre stycken linnen kvar av detta motvivet people :-) Ett linne kostar 199 kronor och det är 20 kronor för frakten :-)




1 Small
1 medium
1 Xl

Storhandling.

Nu har vi precis kommit hem från storhandlingen. Och det vart en riktig storhandling! Nu har vi mat så det räcker för ett bra tag framåt. Det är så kul när man har helt tomt i kyl, frys och skafferien och man får fylla på med massa nya grejjor :-)
Nu ska jag ta mig ett päron och kika på Top model :-) Mys mys. Sen blir det nog en film efter det.



45 min för ett öga.

Nu får det vara nog med ritandet i dag. Vänstra ögat på ladyn below tog mig 45 minuter att göra. Så jag ritade det och sen började jag lite med näsan. Men sen så orkade jag inte mer så då väckte jag min lilla miniprins Hugo och tog en liten promenix med han. Därefter tog jag mig en dusch. Och nu är jag som en ny människa typ. Hoho ;-)

Patrik är på G hem, vi ska ta en sväng till Ica Maxi och storhandla lite mat. Det behövs verkligen. Och jag behöver nya päron vilket dom har bäst på just Ica Maxi. Nu hör jag att han kommer uppför trappen så nu ska jag resa mig och gå.

Hörs sen!

Vackrast i världen.

Håller på med en ny teckning. Det kommer bli en kvinna som jag personligen tycker är en utav dom vackraste i världen :-) Konturerna är påbörjade.


Freaky girl.

Här är den där teckningen jag gjorde från mitt huvud.. Jag gjorde nyss klart den. Jag kallar henne freaky girl eftersom inte mycket stämmer på henne. Men det är just det som jag har märkt är det sköna med att rita direkt från huvudet. Vet ni varför? För då har man inget man måste rita av, motivet på papperet får se ut HUR det vill. Fast jag måste erkänna att jag tycker liiite bättre om att rita porträtt ;-) Det är mer min grej men att variera är inte helt fel det heller :-)



Tanda och ritdags!

hallojs!

Jag var till tandplågarn i morse. Han såg att det inte såg bra ut med visdomstanden så dom ska rycka ut tanda. Fast inte hos honom utan hos nån nerv-kirurg eftersom jag hade den stora oturen (som alltid) att ha en nervkanal precis under tanden. Suck. Jag som inte var nervös alls inför att plocka ut den. Nu blev jag genast det.

Hur som helst. I dag ska jag rita. Jag ska börja på ett porträtt av min kära far :-) Det ska bli en bild på honom och en på min bror för sen ska dom tavlorna hängas upp på  min pappas firma. Min bror och mamma jobbar även där. Det kommer bli som lite reklam för mig.. Hehe. Jag kommer självklart posta bilder under tiden av mitt arbete på teckningarna som alltid.



Teckning på mig och Patrik.

Bloggat dåligt + Top model.

Jag har bloggat lite dåligt i dag känner jag.. Men först så åkte vi till vettis för Hugo fick vappis-sprutan där. Efter det så åkte vi och fixa med linnena och köpte alla vadderade kuvert och frimärken osv.. Tiden bara sprang i väg. Sen nu har jag nyss kikat på Top Model. Tråkigt att Isis fick åka då jag tycker det är lite kul när någon som står ut lite mer är med. För övrigt tycker jag att programmet har blivit så överdrivet. Det är mest Tyra som överdriver så himla mycket. Onödigt tycker jag.

Kul att ni gillar mina linnen, de kommer som sagt mera av Life will change. Och så kommer den söta gråtandes flickan med flätan förhoppningsvis någon dag denna vecka :-)



LINNEN TILL SALU :)

Wooow! Nu har jag fått hem vissa av linnena :-) Resterande tio kommer att vara med den andra gråtandes flickan på, hon med stora flätan. Jag kommer alltså inte trycka upp det där paret som jag hade tänkt. När den beställningen kommit, borde vara i denna vecka så ska jag sen beställa hem flera linnen av dom trycken ni gillar mest, vilket verkar vara Life will change ;-)


Här är Life will change linnet. Det är tyvärr tillfälligt slut.  Det kommer komma många fler linnen med detta tryck  eftersom jag snart ska beställa flera, så var inte oroliga :-)



Och här är den gråtandes flickan. Den finns i:
-en small
- en medium
-en xl.



- Linnena är rätt vanliga i storleken. Dom slutar på mitten av rumpan, beroende på storleken så klart.
- Linnena kostar 199 kronor styck och frakten är 20 kronor.
- Maila på min email adress om du vill köpa ett: [email protected]

Tandjäkel och vettis.

Jag är så vidrigt trött i dag. Och ute snöar det utav bara h*lvete. Vi skulle åka till vettis och ta spruta på Hugo vid elva. Men så vart det missförstånd med mamma som ska följa med, om tiden. Så nu vet jag inte om det blir senare i dag eller när det nu blir.
Imorgon ska jag i alla fall till tandplågarn och förhoppningsvis dra ut en äcklig visdomstad som ligger helt fel och inte kan komma upp. Det gör ont och fastnar mat där så jag vill bara bli av med den nu. Där gör den ju inget annat än onytta.





Så här ser det typ ut fast den ligger ännumer åt höger, nästan vågrätt.

Svar på frågorna om linnena.

Eftersom så många söta läsare har skrivit och frågat om linnena så tänkte jag att jag kunde ta det här för nu har jag svarat till massor samma sak om och om igen :P Såå så här är det:

- Jag har gjort teckningarna på linnena och sedan lämnat in dom på ett tryckeri.
- Jag kommer förhoppningsvis att få hem dom någon gång denna vecka.
-  I denna första beställning kommer det att finnas 20 stycken exemplar, sen får vi se vilka av trycken som går bäst och så trycker jag upp fler av dessa.
- Storlekarna som kommer att finnas är av varje tryck är: en small, en medium, en large och en xl. Förrutom det linnet med den gråtande tjejen på för den kommer det finnas två small och två medium och så en large och en xl. Tyvärr fanns inte xs alls.
- Dom kommer att kosta 199 kronor. Och fraktkostnaden kommer att vara  20 kronor.

Bilder och sådant kommer när linnena har kommit :-)

Pheeww.

Här har ni han - Storfisarn! Pheeww.



Fis.

Fy satan vad våran lilla vovve ligger och fiser alltså. Huga. Och det är alltid värst om kvällarna. Det luktar verkligen ÄGG! Nee på fredag är det vi som byter foder åt stackarn!



Duktiga oss!

Både jag och Patrik fick ett ryck och började städa här hemma. Vi sa ingenting till varandra utan vi bara började. Sånna gånger är det kul/skönt att städa för då är det inget tvång. Så nu är det riktigt fint. Vi måste bara åka till soptippen och kasta i väg lite gamla elgrejjor, kläder osv. Men det hann vi inte med i dag eftersom att Patrik åkte till träningen nyss.

Just det till alla er som frågar frågor eller något i bland kommentarerna och är anonyma eller inte har skrivit någon blogg som jag kan svara på, skriv gärna ut bloggen så att jag kan svara.


Inte min bild.

Dessa linnen!

Herrooww!

People people denna vecka borde mina linnen komma! Annars blir jag rent ut sagt tokig. Eftersom denna beställning bara var test så kommer det bara finnas 20 stycken linnen. Och det är dessa motiv dom kommer att finnas i. Hoppas att ni gillar dom :-)



From my head.

Några har bett mig göra lite mer teckningar från huvudet som omväxling. Det är inte riktigt min grej men men ;-) Här är i alla fall den jag håller på med just nu. Tagen med kort som vanligt, därför kroppen ser lite lång ut. Hehe



Sabbad Ugg-sko.

Vi var precis till affärn och köpte lite frukt. Det är ju så jävla gott! Just nu har jag dille på päron.

Kolla vad mitt sattyg till hund har lyckats med! Bitit sönder mina fina UGG:s, favvoskorna ever! Inte helt billiga heller. Grejen är att han bara har bitit sönder en av dojjorna, är det någon som har en ny? Haha. Fy Hugo, FY!


Försöker verkligen att rita.

Ni är endel som skriver att ni tycker att jag ska posta mer av mina teckningar, oftare. Jag måste tyvärr göra er lite besvikna där. Som ALLA andra konstnärer så kan jag bara rita vissa dagar. Det är svårt att förklara. Men jag kan inte bara bestämma mig för att nu ska jag rita. Det funkar inte så. Jag måste ha det i mig just denna dag annars blir allt bara kladd. Det kan vara svårt för icke-konstnärer att förstå, vilket jag kan förstå. Jag vill verkligen rita hela tiden och visa er nya verk. Och som alla konstnärer så känner jag pressen. Men lugn, det kommer att komma lite här och var. Jag kommer inte sluta posta dom, bara så att ni vet ;-) Jag lägger alltid in dom här först.

Men jag hoppas att ni gillar min blogg i alla fall :-)



Segsöndag.

God söndag allihoppa. Hoho.

I dag är det en riktig segsöndag känner jag. Typ som en bakis-söndag fast jag inte ens är bakis. Fan vad jag har haft svårt för söndagar i hela mitt liv. Dom är alltid så gråa och tråkiga. Fast det är ju lite bättre nu än förrut för nu har ju butiker öppet på söndagar, så hade vi ju inte i Västerås förrut.
Jag har bestämt att vi ska se Gökboet i dag i alla fall, för den såg vi ju aldrig igår. Vilka jävla filmnördar alltså. Jag måste skanna in en bild som jag ska börja rita av sen också. Hur nu det ska gå till med tanke på hur cp-ig min skanner är.



Changeling.

Bloody Mary var väl OK.. inget jag skulle rekommendera. Däremot kan jag starkt rekommendera den andra filmen vi såg, nämligen Changeling. Det är nog bland de bästa filmerna jag har sett. Gud vilken underbar film. Så hemsk och så fin på något vis. Om ni inte har sett den lova att titta på den, ok?! Jag kommer i alla fall att se den igen, igen och igen.




Bloody Mary.

Vi håller på att kikar på en skräckis, The legend of bloody Mary. Den verkar så där. Men vi får se hur bra den är :-) Sen blir det nog en till film, Gökboet. Jag måste vara den ända som inte har sett den. Hoho.



Tråkiga lördag.

Nu har varit hos mamma och pappa för att klippa Hugges klor. Jag tycker inte om det där för det är så läskigt ifall att man skulle klippa för långt in. Men nu gick det bra iaf. Sen åkte vi och hälsade på morfar och det var sämre med han. Tyvärr. Sen har vi inte gjort så mycket mer förrutom att haft det tråkigt. Nu när jag tänker efter så fan vilken tråkig dag det har vart.

I går började jag iaf rita på en ny teckning. En från huvudet. Inget porträtt alltså. Måste börja variera lite. Ni kan få se den nästa gång jag har ritat på den för jag orkar verkligen inte ta kort nu.


En trött jag i bilen.


En allvarlig Patrik som kör.


Och en trött Hugge.

Minilaptop.

Fasiken hade hänt med bloggen nu i förmiddags? Jag kom inte in. Var jag den enda? Jag får lite smått panik när jag inte kommer in på bloggen. Hehe. Jag har fått värsta dåndimpen på en sån där minidator. Skulle verkligen vilja ha en sån. Tänk vad skönt att kunna ha med sig den och bara blogga lite här och var. Och snorbilliga är dom ju också!
Men man kan ju önska.. buhu. Synd bara att det varken är min födelsedag inom en snar famtid eller julafton. Hehe. Jag får kämpa på och rita så många teckningar som jag kan nu! :-)


Blondinbella eller Let's dance?

Lets Dance är verkligen mitt favorit program. Och jag hejjar så klart på Blondinbella. Hehe. Jag tror att hon är en sån där person att antingen gillar man henne eller så gör man det inte. Det finns inget mellanläge typ. Jag tänkte som alla andra gjorde om henne i början, vissa gör det fortfarande, man gillade henne helt enkelt inte. Men hon är så förändrad sen dess. Och snygg kropp har hon! VERKLIGEN. Den skulle man inte tacka nej till. Inte hennes pengar heller. Ojj nu vart det ett inlägg om Blondinbella här när det skulle bli om let's dance. Hoho.
Jag tyckte rätt åkte ut. Vem är Linda liksom? Hon kanske var känd förrut men inte längre. Ofta vill man ju veta vilka dom är. I alla fall jag.
Nee nu tror jag att jag ska pussas lite med Patrik han är så söt.



Lite fika och shopping.

Var ju som sagt på stan med syster i dag och fikade. Riktigt mysigt att bara sitta och prata med henne. Vi kan berätta allt för varandra och då menar jag verkligen ALLT! Och dom inte jag gillar, gillar inte hon. Dom inte hon gillar, gillar inte jag! Vi är så jävla lika till sättet att det är inte klokt. Och vi kan dessutom varandra utan och innan. Jag älskar dig systra mii! Du är den bästa vän/syster man kan ha!
Det vart förrästen lite mer än fika också. Men mest för Malle. Jag hitta lite smått och gott jag med. Jag ska ju skära ner på shoppandet men man måste ju gå stegvis. Jag köper tex inte bara märkessaker eller dyra saker längre. Inga nya Hermes så långt ögat kan nå. Hoho.


Allra käraste syster. I heart you!


Jag lyckades till slut hitta dom där jäkla lacktightsen som jag så länge har letat efter. Det är brist på dom. Sen  vart det två nagellack och ett par trosor somser och känns exakt som Hanky Panky.

Dagens outfitt.

Det blir en fika på stan med älskade syster. Mysmys. Nu sitter jag och väntar på att hon ska dyka upp och hämta mig. Vilket borde vara om 15 minuter :-)



Dagens outfitt:


Tröja: H&M
Jeans: Lee
Halsband: Chicy
Armband: Två från Ms Bijoux samt ett från Hermes.

Stökigt.

God morgon! Eller god middag kanske man ska säga? Jag sov riktigt länge i dag eftersom att jag inte somna förrän halv fyra. Känner mig seg. Jag gäspar om vartannat. Har fortfarande ont i halsfan. Jag äter halstabletter typ hela tiden för att pinan ska försvinna men dom får min mage att inte må så bra.

Annars vet jag inte vad som händer i dag faktiskt. Jag borde väl ta tag i alla dessa kläder som ligger i hela lägenheten. Dom vi ska kasta och ge bort alltså. Det är lite halvstökit här hemma. Om jag tänker efter så är nog Walk-in-closet det ända stället som är städat just nu. Men vi hade tänkt att ha en riktig storstädning när soffan kommit, för då kommer vi vara så glada och vilja få allt så snyggt igen.



Soffan, fast våran är svart.

Vad hände?

Vad har hänt? JO en raderad blogg-design har hänt! Nu har jag alltså setat i mer än fyra timmar och byggt upp en ny likadan. Fyfan. Ändå är den inte perfekt för jag kan inte för mitt liv förstå hur jag får upp reklamen högst upp. Det var inga problem förra gången men nu är det tydligen det. Sucks. Vi får se om jag kan fixa det under dagen i dag. För nu orkar jag inte röra stilmallar/kodmallar mer för i natt. Fast det är tur att jag är en nattmänniska så att jag kunde få ordning på skiten innan alla kunde se vilket spektakel det var.




Varför kan man inte kommentera?

Är det någon snäll själ som vet varför man inte kan kommentera mina inlägg? Snälla maila mig i så fall och berätta: [email protected]. Jag länkar dig!

my blogg is a mess!

Skönhetsoperationer.

Jag är så himlans trött. Patrik ringde och berättade att han är på G hemåt. Det blev lika 2-2. Tyvärr blev det inga mål för herr Grönvall. Men jag vet att han är bäst på plan ändå.
Här hemma sitter vi och kikar på något skabbigt skönhetsoperations program på tv4 fakta. Åhh i morgon är det Let's Dance. Jag längtar. Jag älskar det programmet som sagt.



Pappa och mamma!


Jag och pappa.

Morfar.

Har precis varit och hälsa på min morfar på ett boende. Han har ramlat och slagit i huvudet så nu minns han knappt något. Det är helt hemskt. Men han är i alla fall friskast av alla där. Det kom en gubbe i rullstol till mig och tog tag i mig och viska: Vatten, vatten. Då blev jag lite rädd.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Jag vågar inte vara hemma själv där jag bor ända till elva. Området jag bor på är väl inte det bästa precis. Då känns det bra att kunna åka hem till mammi och pappi. Hmm undra om det är något bra på tv i kväll. Det är det väl inte.



Morfar på julafton när han var helt normal. Det är läskigt hur fort saker kan gå.

SATC kikande?

Gud jag är så himlans trött i dag. Känns som att jag ska somna när som helst. Men ajja bajja det blir inget av med det för då kan jag inte slagga i kväll. Patrik har precis åkt till bussen som ska ta hans lag till sthlm tror jag? hehe håller inte koll. Men dom ska iaf spela match. Kul jul. Jag tror jag ska sätta på Sex and the city filmen och glo på den. Roligaste scenen är när dom är på Hawaii och Samantha säger något i stil med: "-Gee Miranda, shave much?" Fan vad jag garvar då. I bland brukar jag till och med spola tillbaka och titta igen. Haha.




Vart på tryckeriet.

Jag var till tryckeriet i dag. Dom som ska trycka linnena ni vet. Och fan jag tror det kommer bli nice! Jag fick se linnena och dom såg bra ut. Jag tror dom blir lite längre. Kanske inte så att dom täcker röven men nästan. Det beror väl på storleken i och för sig. Jag böt ut så att jag fick med två andra motiv också. Det blev tender love och sad girl. Det var tydligen dom ni gillade mest :-) Så hoppas att dom kommer snart!

Dessa tryck blir det :-)



Förra inlägget var INTE till Avanna, det var någon som skrev det. Och herregud NEJ! Jag avgudar Avanna.

Tack alla läsare :-)



Ok i går hade jag mitt läsar rekord!
Ja ni ser ju själva. Så går det om man får ha en stund i rampljuset :-) Himlans trevligt. TACK till ALLA som har skrivit och kommentera i alla möjliga inlägg. Supergulligt, verkligen :-) Hoppas att många av er fortsätter att följa min blogg? Jag tycker om varenda en av er. Och jag lovar att fortsätta rita och visa alla mina skapelser!






Förrästen så vill jag INTE vara som dig tjejen (du vet vem du är) och det är INTE Anna som någon skrev!

Mitt porträtt av Blondinbella.

Här kommer det! Porträttet på Blondinbella. Hoppas ni gillar det. Jag har inte klurat ut hur min nya HP-skanner fungerar ännu så denna är tagen med kamera. Inte asbra kvalite alltså. Den tog cirka sex timmar att rita.



Vill ni köpa mina porträtt?

Så att alla vet, ni kan bjuda på vilka teckningar ni vill från min hemsida. Vissa går inte att köpa eftersom att dom antingen är personliga eller sålda. Klicka här >Hemsida< och så kan ni maila bud på: [email protected]



Nu får det vara nog!

Fyy efter två timmars vikande och städande i den där jäkla garderoben så tar jag nu en paus. Ja fortsätter i morgon i stället. Nu ska jag försöka varva ner så jag får kraft till att rita klart Bella-teckningen. Vi får se om jag orkar. Och sen är det ju Top model i kväll. Det får man ju inte missa! Patrik ska kika på hockey så jag och Hugo är ensamma hela kvällen.


Börjar bli lite ordning på det hela.


Kläder som vi ska slänga eller ge bort.


Jag. Ser ut som en kille utan smink vafan! Den äckliga fläcken bakom mig är från förra skinnsoffan. Vi måste tapetsera om där.

Jobbigt att röjja en wic.

Uscha det är jobbigt att städa en walk in vill jag lova! Man vet inte att man har så mycket kläder förrän man börjar städa. Och fasiken vad kläder vi kommer att kasta och ge bort också!


En av alla hundra klädhögar här hemma.


Någon har det skönt i alla fall.

Step by step?

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och diskuterar lite med mammsen. Jag ska väl snart åka hem och fortsätta med walk-in-closet. Jag vill verkligen bli klar med det så vi får det undanplockat och snyggt. När det sedan är klart så ska jag fortsätta att rita klart Blondinbella teckningen. Jag hoppas att den blir klar i alla fall. Nu är det ju bara håret kvar så det ska väl gå.

Jag kanske ska göra en step by step teckning snart. Vad tycker ni om det? Alltså att jag tar kort steg för steg och förklarar hur jag har gjort osv.

Blogg.se

Jag blev glatt överraskad i morse när jag vaknade och fick se att min nya illustration på framsidan på blogg.se :-) Karin är så himla gullig! Och ni är så himla gulliga som skriver att ni gillar min konst. Det värmer så enormt mycket! Så massvis av kramar till Karin och alla er läsare/tittare ;-)



a dream that never came true.


Jag blir besviken.

Just nu känner jag mig så besviken över mig själv. På mitt ritande. Jag sitter verkligen och glor på bilen på Blondinbella och jag tycker den bara blir mer olikare och olikare henne. Det är så tråkigt när det blir så. För om det blir så tappar jag lusten att fortsätta rita på den. Jag kan liksom inte sätta mig ner och försöka ändra det som blivit fel. Det är väldigt synd. Eller synd och synd vem vet om det ens skulle bli bättre. Men jag kommer att göra klart håret i alla fall. Precis som alla andra så tvivlar jag ibland på det jag gör. Jag tänker i bland att vafan håller jag på med? Jag är ingen jävla konstnär. Ingen kommer vilja köpa min konst. Dels för att den inte är tillräckligt bra men också för att inte många är villiga att betala för konst these days.

Jag kan inte sitta 6-10 timmar och rita en teckning och inte få betalt för den. Det är precis som ett vanligt jobb. Dessutom är pappret dyrt och jag sliter minst en och en halv penna på en teckning. Jag är så trött på folk som skriver till mig och frågar om jag kan rita av dom. Sen när jag hänvisar till priserna på min hemsida så skriver dom antingen att dom tänkte att det skulle vara gratis eller att det är för dyrt. I bland känns det som en förolämpning. Hallå det är inga skisser jag skissar upp på tio minuter.


Gissa bloggaren!

Eftersom typ alla gissade rätt på vem ni trodde gömde sig på porträttet under pappret så tänkte jag visa hur långt jag kommit. Den är inte världsperfekt än men men.

Kan ni gissa bloggaren?



Tjejer kan!

Alltså nu är jag helt slut! Det tog mer än två timmar att skruva ihop den där byrån! Jag hade gett mig fan på att skruva ihop den utan Patrik. För när vi gick där på IKEA så sa han som alla andra gånger vi köper någon möbel där: -Vad bra då har jag något att göra i kväll. Vad fasiken är det som säger att just killen ska skruva ihop möbeln? Då sa jag tillbaks: -Den är nog redan klar när du kommer hem. -Jaha, sa han. När han sedan skulle åka till träningen så sa han: -Gumman du vet att om du inte orkar eller inte förstår hur du ska göra så skruvar jag ihop den i kväll. Då blev jag ännu mer taggad på att göra den klar och titta nedan! Klar och bra. Det är första gången allt har stämt när vi fått hem en möbel från IKEA. Alla skruvar var med, alla små-grejjer. OCH vi fick hela byrån i rätt färg. Jo vi har ganska dåliga erfarenheter från IKEA. Men nu måste jag säga att fan, bra jobbat IKEA!

Nu ska jag ta en dusch. Sen får vi se om det blir rita eller fix i garderoben.



Tusen delar!

Detta är vad jag pysslar med just nu, skruvar i hop en byrå. IKEA är billigt och bra MEN att skruva ihop dom tusentals delarna är mindre bra. Det tar ju år och dar. Jaja. Jag längtar tills den är klar så att vi kan få lite ordning i våran walk in.




Städa walk-in-closet kanske?

Nu vet jag vad jag ska ta tag i i dag. Jag ska fanimej städa våran walk-in-closet. Det behövs verkligen. Självklart kommer bilder sen på resultatet. Jag är även astaggad inför att rita i dag! :-) Jag blir så lycklig när jag har drawingmoodet där.

Happyness!

Åh titta vad jag fann i min brevlåda när jag var ner och kikade i morse :-) Happyness eller vad? Coolaste tishan från min favvo-designer Avanna och sötaste halsbandet från chicy som dessutom var inslaget i ett sånt sött paket :-)




Det går dåligt men ändå bra.

God morgon!
Jag trodde jag såg fel på termometern när jag kikade nyss. Vi har nästan 24:a grader här i lägenheten. Man kan faktiskt gå runt i T-shirt nu. Man slipper sitta med tre tjocktröjjor och två filtar virade omkring sig.

Hmm i dag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter. Jag tror vi ska kika på någon film här och sedan ska ju Patrik till träningen vid tre och då ska jag nog fortsätta att rita. Denna teckning som jag håller på med just nu är faktiskt rolig att rita. Allt känns fel som jag gör på den men ändå så blir nästan allt rätt. Hur kommer det sig liksom? Konstigt. Det är väl som när man gick i skolan, när man trodde att det gick dåligt på ett prov så gick det superbra och så tvärtom.



Morgonfreschhh



Kärlek.

Till mina föräldrar.

Shitt nu har jag ritat i två timmar och jag är helt slut. Det låter kanske sjukt för er som inte ritar porträtt men man blir faktiskt väldigt trött av det. Man måste koncentrera sig till max och det gör en trött och virrig.

Annars så vill jag tillägna detta inlägg till mina kära föräldrar. Jag kunde inte ha fått bättre föräldrar än er. Även om jag inte alltid känt så. Men det var i tonåren och då var man ju helt skruvad. Då dög ingenting. I alla fall, ni har alltid funnits där och stöttat mig i allt. Jag har haft sånna enorma problem i mitt liv. Alltid har det varit något, men ni har ALDRIG vikit från min sida. Och ni lägger er aldrig i för mycket i mitt liv. Inte förrän ni ser att jag mår dåligt eller något. Ni har alltid försökt ge mig det jag vill ha. Även om inte materiella ting betyder något i längden så gjorde dom det då.
Ni kanske inte alltid tycker att mina val är så bra men ni försöker alltid vara positiva ändå och försöka stötta mig. Ni har även aldrig tvinga mig till att göra något jag inte vill. Aldrig försökt leva era liv genom mitt. Ni köpte hästar när jag och Malin ville ha hästar, ni sålde huset och flyttade ut på landet för att vi ville det och pappa byggde ett stall. Vi åkte till Los angeles för att ja ville det. När vi sedan ville bo i stan igen så sålde ni gården och vi flyttade in till stan. Det är bara få saker som ni har gjort för oss. Ni är helt perfekta föräldrar. Jag vet att ni har tvivlat på det i bland, det gör nog alla föräldrar. Men ni ska veta att jag aldrig någonsin skulle velat/vilja byta ut någon av er! Jag kommer aldrig kunna tacka er nog. Jag älskar er och saknar er så nu när jag inte bor hemma.



Vem är tjejen på teckningen?

Jag sitter just nu och ritar. Jag har täckt för halva teckningen så att ni förhoppningsvis inte ser vem det är ;-) Kunde vara kul om ni gissade och sedan får ni se när den är klar vem det är.



Vem vill ha flickan med flätan?

Jag är märkt att det är väldigt många som gillar flickan med flätan. Om det är någon som vill köpa den så är den till salu. Vi kan börja med ett bud på 350 kronor. Det är ganska billigt med tanke på att jag annars skulle ha tagit 600. Maila mig på [email protected] med era bud :-) Jag länkar den som köper den också.




Grejjade i Psp.

Jag grejjade lite med tre av mina teckningar i Paint shop pro. Satte lite färg på dom. Vart dom inte lite coola?







Världshistoriens bästa video.

Det här är världshistoriens finaste musikvideo! Jag hade gett mycket för att fått varit där. I'm telling you. Marie Fredriksson, vilken jävla kvinna alltså. Vilken jädrans stämma.



Hajar och sovande pojkvänner.

Huga! Vi satt uppe till två i natt och tittade på en hajdokumentär på tv. Vi måste verkligen kolla på allt som handlar om hajar. Speciellt jag som är livrädd för dom. Sjukt att man vill titta på saker som man är livrädd för. I och för sig kan jag inte säga att vi båda tittade. Men vi båda satt framför tv:n i alla fall ;-)



Någon var trött och inte var det jag i alla fall.

Vinnaren är..

God morgon!

Jag ville bara berätta att vinnaren av dom två biobiljetterna är Roza! Det var svårt att välja vinnare. Det stod emellan tre stycken. Roza, maila mig dina personuppgifter så kommer biljetterna på posten :-)



Våldgästade.

Vi fick spontant främmande så här på kvällskvisten. Nämligen mamma, pappa, syster och Ronja. Dom kom nog mest för att hämta Ronja-teckningen. Mamma vart jättenöjd och det är ju det som är det viktigaste. Kunden ska alltid bli nöjd. Men det är även extremt viktigt att konstnären blir nöjd.



Mamma, Ronja, Pappa och Syster. Halva vårat nya vardagsbord är med också :-)


Bebisarna bet på samma tuggben

Mitt porträtt av Ronja.

Waauuw nu är teckningen HELT klar på Ronja! Sprayad och allt :-) Nu är det bara hem till mamma och pappa som den ska så är den på rätt ställe också :-) Detta är ett foto på teckningen för jag har inte hunnit skanna in den ännu. Sen så är jag inte bästis med min nya skanner precis. Vad tycker ni om den?



Egentryckt Vogue tisha.

Här är vad jag har fixat med alldeles nyss! Egen Vogue tisha :-) Den vart jättebra, på bilderna syns inte trycket så bra men man ser bättre i verkligheten :-) Det är då Twiggy på bilden. Hon är så jävla snygg! Kanske inte kommer att hålla jättebra men det är så billigt så det gör inget. Tishan är köpt på H&M för 50 spänn liksom!



Vardagsrumsbord.

Jag vaknade 11:30 i dag och har precis varit och duschat. Snart ska vi åka och handla lite smått. Kanske ta hem vårat vardagsrumsbord. Skulle vara nice att ha ett vardagsrumsbord här hemma. Sen så måste vi ha tabletter till bordet för det vill vi ju inte förstöra som vi gjorde med det förra fula bordet. Sen kan vi ju alltid lyssna för hundrade gången hur det går med soffan.
När jag kommer hem sen så skulle jag nog försöka ta och rita klart teckningen på Ronja, eller i alla fall fortsätta. Jag ska inte ha för höga krav för då vill jag inte rita alls.



Kan jag gå i ide?

Fan mig. Var jag tvungen att gå upp nu och göra det jag just gjorde? Jag som har kämpat så hårt. Egentligen kanske det inte är något.. men för mig är det det. Usch jag vill bara spola tillbaka. Jag mår illa. Det får jag lida för i morgon. Jobbigt.
Varför kan inte vi människor också få ligga i ide några veckor? Det är synd tycker jag. Jag skulle behöva ligga i ide, i alla fall just nu.


Jag är avis. Men lika är vi i alla fall.

Jag fick en kommentar..

Det är en tjej som heter Cecilia som skrev detta i en kommentar till mitt förrförra inlägg som heter "Gud säger jag bara":

"-Dom som går igenom ett helt liv och jobbar med något dom verkligen inte vill är inte starka. Bara fega och bekväma som inte vågar byta jobb till det dom verkligen vill eller brinner för."

Hur fint och bra var inte det? Tack för den kommentaren Cecilia :-)

Gör mig synlig.

Kollade nyss på en film "Rest stop don't look back". Hade varit bra om man inte i slutet fick veta att alla typ bara var spöken. Sånt pallar jag inte med. Känns som att man har glott på en film helt i onödan. Men vetni? Vi har typ 22 grader här hemma, guud så skönt. Ni som följer bloggen vet ju hur kallt det brukar vara. Det är inte nådigt.

I morgon ska jag göra en kulig grej. Ni får se i morgon om det funkar.

Kan någon göra så att jag SYNS mer? Jag vill verkligen nå ut med min konst. Please please please!




Gud säger jag bara.

Ja herregud vad seg jag är. Jag har ont i både rygg, armar och ben. Jo jag är en riktig klenis det är jag fullt medveten om. Men att gå i en stor klädesbutik i fyra timmar och kolla om ALLA plagg har prislappar tär på en. Jag vet att många blev glada över att jag fick ett jobb igen. Tyvärr måste jag göra er besvikna över mig och berätta att jag sa i från jobbet. Jag känner att jag inte klarar av det just nu. Det är massa personliga saker, men samtidigt vill jag satsa på annat. Och så länge VI mår bra här hemma, jag, Patrik och Hugge så spelar det ingen roll om vi lever lite knapert. Det kommer inte vara någon katastrof men det blir ju inte shoppa en gång i veckan. Men det struntar jag i faktiskt.

Jag beundrar verkligen er som jobbar i en klädaffär, ni är så jävla starka. Man vet inte hur det är förrän man har jobbat där. Sen beundrar jag alla som går till jobbet varje dag trots att ni inte alls vill jobba med det ni håller på med. Ni är fan mina idoler. Tänk att vissa går igenom ett helt liv och jobbar med något dom verkligen inte vill. Då är man stark.



Johorra, jag kan också se ut som Olina, Kissie och Linda Rosing!

Morrn!

God morgon!

Gud det är så himla roligt att se att så många är så intresserade av att köpa mina linnen. Det trodde jag aldrig, men det är superkul!! Sen är det en del som även är intresserade av att beställa teckningar av mig, det är också kul! Jag längtar tills linnena kommer. Jag hoppas bara att dom ska bli bra. Så som jag vill ha dom. Jag är inte petnoga men jag vill inte ha en liten bild nere i hörnet eller så liksom. Men framförallt så hoppas jag att NI gillar dom :-) För då kan jag ju börja trycka upp flera motiv.

Nu ska jag snart åka i väg till mitt nya jobb.. Vi får se hur det blir med nya jobbet faktiskt. Jag vill ju satsa på konsten nu och den tar verkligen upp mycket av min tid. När jag jobbar så har jag inte alls tid att rita. Och skulle jag ha det så skulle jag vara alldeles för trött.


Jag i mitt frysande esse!

Let's Dance och Blondinbella.

Nu har Lets Dance precis slutat. Ja vad ska man säga? Trogen bloggare och bloggläsare som jag är så hejar jag självklart på Blondinbella. Så är det bara. Det känns som min instinkt typ :P Jag ver helt nervös när hon skulle upp på golvet. Synd att det bara blev 8:a poäng. Det skulle vara tråkigt om hon fick lämna tävlingen så tidigt. Vad jag inte fattar är varför det är ett sånt himla tjat om den där Elisabeth? Vad är grejjen? Att hon snackar om allt?
Yeah well hejja Blondinbella!


Vilka linnen ska jag trycka upp?

Okej guys, vilka gillar ni mest? Bilderna är ganska slarvigt gjorda. Men det vore kul att höra vilka ni helst skulle använda :-) Så att jag vet vilka jag ska satsa på!



Min syster fick en teckning.

Förrästen så åkte jag hem till min syster och gav henne denna teckning med ett meddelande bakom.




Klädhuset M.

Jaha så då har man jobb igen då. Bara så där liksom. Det är på klädhuset M. Det är med blandade känslor det här. Kul att få inkomst. Jobbigt att jobba. Klädbutik är inte drömmen precis. Däremot är det här placet 100 gånger bättre än Dressmann. Här är bara några bra skillnader: Man behöver inte gå fram fort som fan och fråga om hjälp och se kunden som värsta guden, man behöver inte ploppa på galgarna, man behöver inte galga om kläderna, man får gå i vilka kläder man vill, inklusive jeans! Man får stå bakom kassan fast att det är kunder i butiken. Sen är chefen skitabra. Pappa och mammas bekant.
Men ja som jag skrev, det är himlans jobbigt också. Speciellt när man är ny på placet och när man inte har jobbat på ett tag. Nu när jag kom hem till min älskling så brast det och jag började gråta. Jag känner att jag inte kommer att kunna göra dessa saker som jag verkligen vill och som jag kanske är på väg att bli något inom. Sen är det andra saker som jag håller på med som inte kommer att gå lika bra nu... Hmm i morgon jobbar jag i alla fall mellan elva och tre.


Snygga skor.

Asså hur jävla snygg får en sko bli? I bland önskar jag att Patrik vore lite längre. Vi är exakt lika långa... Buhu :-( Fatta vad perfekt dessa skulle bli med lack-tights, min nya biker-jacka och så mitt egen designade linne!



LET'S DANCE!

I dag är det fredag. Och vet ni vad det betyder? LET'S DANCE!! Åh jag älskar Let's dance. Det är typ det bästa underhållsningsprogrammet ever. Eller jag tror nog att det är det rakt av. Jaja ingen är gladare över det här än jag :-) Vet ni att i början när jag och Patrik blev i hop förra året så låg vi alltid i soffan tillsammans med tända ljus och kikade på Let's dance på fredagarna. Åhh.. jag får flashbacks. Det var så mysigt!
Nu ska vi snart äta lunch och sen åka till IKEA och köpa på oss massor av ljus för dom börjar redan ta slut igen :P



Jag blir så lack.

Fyfan vad sur jag blir. NEJ jag kan inte sova i natt heller. Bajs. Jag ligger och tänker på både det ena och det andra. Det är inte kul för fem öre. Inte ens för tre.

Jag är så himlans irriterad på en människa också. Allt jag gör ska hon göra. Herregud det känns som att hon är på mina hälar hela tiden. Jag vet att man inte ska bry sig om sådant som ger en negativ energi men herregud detta  är ju oundvikligt. Jag och Patrik brukar skratta lite åt henne. Det är hemskt men vi gör faktiskt det. Vi kan skratta åt hennes patetiska försök, försök att va som jag. Tro mig jag försöker inte vara högfärdig här och tro att jag är något som någon vill ta efter, tvärtom.
Men ändå så vill jag ha vissa saker för mig själv.

Snart är jag back to basic också. Om några veckor i alla fall. Det ni! :-)


Förlåt Visakortet.

Förlåt Visakortet, förlåt dåliga ekonomi men jag var bara tvungen till att beställa den här jackan från H&M. Den var så billig (498 rikstaler) och jag har länge letat efter den men bara funnit dom runt tusenlappen. Nu är det vatten och bröd som gäller för all framtid. Men jag klarar mig så länge jag har en sån snygg jacka som denna. Jag får godingen i slutet av januari, wihuuw!


Nytt halsband.

Jag klickade just hem det här halsbandet som du ser nedan. Från Chicy.se. Ett tips till alla ni som inte har så fett med pengar och vill shoppa är att unna dig något fint smycke någon gång i bland så där. Billigt och dessutom snyggt. Det är dessutom oftast smycket som gör hela outfitten.



Work in progress.

Patrik är på träningen nu. Det är rätt skönt för oss båda. För han på grund av att han slipper att klättra på väggarna och för mig för att jag får lite ensamtid och kan därmed rita i lugnan ro. Jag håller fortfarande på med mammas "lilla" valp Ronja. För den som inte ritar så mycket så vill jag bara informera om att det är mycket svårare att rita ett djur än vad man kan tro. Här handlar det ju verkligen om att fånga håret i bilden. Hår som jag avskyr att göra sååå :-P

Så här långt har jag kommit nu :-)


Mina tecknings-linnen.

Jag tror att linnena som jag har beställt kommer bli ungefär så här. Men man vet aldrig. Hope you like them :-)




Utkast: God morgon. ...

God morgon.

Usch jag är så trött, snorig och har ont i halsen. Det är alltid värst när man vaknar tycker jag. Då är man som helt mörbultad och tjock i halsen. Jag avskyr att var sjuk, avskyr.
Förrästen gud så många ni har blivit som läser min blogg, flera hundra mer :-) sjukt kul. Verkligen. Och alla är så söta och trevliga!

Glöm inte att ni fortfarande kan tävla om biobiljetterna i hela tre dagar till :-) Så gör det nu!

Det blir fler tävlingar sedan och säkert en tävling sen om att vinna ett linne av mig också så ni lär kika in ;-)



Jag och mitt hjärtegull nummer två!

Lars på grammisgalan.

Lasse är söt och Lasse skulle ha vunnit alla priser som gick att vinna på grammisgalan i kväll, sådeså!



Drawwar.

Detta är vad jag sysselsätter mig med just nu :-)




Jag känner att denna kommer att ta tid.

Linnen.

Nu har vi varit på det där tröj-tryckeriet mamma och jag och fixat tryck på linnen. Ja det blev lite längre linnen i stället för tishas. Jag tror det blir snyggare :-) Vi får se. Kanske att jag trycker upp t-shirtar också. Men nu är det ju sommar snart (förhoppningsvis) och då ska vi ha linnen tjejer:-)

Efter det åkte jag och Patrik till Nordik och prata om soffan. Troligtvis kommer den vara klar inom tre veckor. Och ja det hoppas jag verkligen.. det har redan gått typ två veckor. Jaja sen så åkte vi i alla fall ner på stan och kikade på rean. Fan det var ju rea överallt. Och inte småreor direkt. Det känns som att butikerna har panik att bli av med alla vinterkläder nu för att snart kommer alla nya vårkläder. Men de konstiga var att både jag och Patrik hitta varsinna sommarskor på rean. Patriks var det 75% på, skitsnygga från Bianco. Jag hittade ett par platta typ som ballerninor från Vagabond för 50%. Sen köpte jag även ett par "lacktights".

Efter stan åkte vi hem till mamma och pappa igen och badade Hugo, så nu är han fin och luktar gott. Patrik har åkt till träningen som började i dag så nu är jag och Hugo ensamma hemma. Jag ska snart börja rita mammas teckning på Ronja för snart kommer nämligen Ronja hit och då kommer det inte vara en lugn stund ;-)

 

Jag.


Storfoten. Haha ja vi har lite sjuk humor. Haha.


Hur söt får man vara?


Hur söta får man vara?

Trött.

Gud va trött jag är! Jag somnade nog inte förrän halv fyra i natt. Fifan. Rätt bra att jag var tvungen att gå upp tidigare i dag så kanske jag kan sova bättre i natt, eftersom att jag ska till tryckeriet med mamma. Sen ska vi ner på stan och kika lite och så till Nordik och fråga lite om soffan igen. Gud vad dryga kunder vi måste vara, men så är det.
Men vi hörs sen!

Chips-skål

Klockan är mycket och jag kan inte sova. Jag är helt klarvaken. Vad gör jag då? Då tar jag laptopen och börjar blogga. Oftast blir det dom här djupare blogginläggen om nätterna. Men jag tror inte att jag ska vara så djup i natt.

Jag ser att Patriks chips-skål står och lutar mot soffkanten, den skulle nog trilla om jag råkade sparka till lite i soffan. Men jag är alldeles för seg för att röra mig en halv meter för att ta den och ställa den på något annat, säkrare ställe. Varför har han ställt den där? "-Hugo" skulle nog bli hans svar. För mig får den gärna ramla ner, jag menar chipsen gör inte någon nytta, snarare tvärtom. Och Patrik har redan ätit mer än halva påsen så han är nog nöjd. Nee jag ska gå halva vägen var, jag ska vara försiktig i soffan men jag ska bannimej inte ställa ned den ;-)







Förrästen lite djup kan jag få vara även i natt, here it goes: Det kommer alltid finnas människor som gör din sak bättre än dig och det kommer alltid finnas dom som lyckas bättre än dig. Men ge INTE upp för det, det tänker inte jag göra!

Mina teckning-t-shirts

I morgon min kära vänner åker jag och mor min till ett tryckeri här i Västerås. Vi ska nämligen fråga lite frågor om hur vi ska trycka mina teckningar på tröjorna och så där. Mamma ska med eftersom att hon känner dom som trycker och så hittar hon dit. Great!

Så här kanske dom kommer se ut typ. Kankse dom kommer med några andra ideer, vi får se :-) Hope you like them!

 

Fick ryck!

Här hemma städas det för fullt. Vi fick bara ett ryck och har nu dammsugit, skura golven, tömt soporna, tagit bort alla våra kläder från golven och kastat i tvätten eller hängt upp, bädda rent, diskat och plockat in disken. Hugo hjälper till med att vara söt, eller ja.. göra sattyg!





SOMMAR KOM!

Guuud vad jag vill ha sommar nu! Jag sitter med fyran på tv och där spelas just nu filmen "Tjorven och Skrållan" Det är sommar och myspys där. Sedan så satt jag och lyssnade på Lars Winnerbäck som vanligt i bilen i går och då spelas Hugger i sten.. åh ojj vad sommarkänslor jag fick från i sommras. I och för sig så är alla winnerbäck-låtar sommar för mig, men speciellt den. Hoppas sommaren kommer tidigt i år, åtminstonde våren. Och man får hoppas att HELA sommaren blir varm i år. Gud så underbart det är med svensk sommar alltså!

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Och inatt kom isen över sjön
Och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års
Innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Och låter vinden blåsa in ifrån väster
Som en virvlande storm
Och som en dansande vår
Ja som en galen orkester
Och jag dricker ur mitt glas
Och alla dörrar är öppna
Nu är det dimma
Över mig och över England
Och du sa





Jag måste nog ta och rita av Miss Li och Lars någon gång också.

Jag har en egen söt-mupp!

Gud vad jag älskar våran lilla puppy. Han är så himla söt. Och vet ni vad det sjuka är, att fast han är så liten så kommer han alltid fram när jag är ledsen och slickar bort mina tårar och pussar mig. Hur gullig får man vara? Tänk att dom förstår så bra. I alla fall han :-)

I dag ska jag nog börja på en ny teckning som mamma har beställt från mig. En på hennes lilla puppy. Jag tror jag skiter i den andra teckningen jag höll på med. Kanske att jag tar upp det igen sen nån gång. Men inte just nu.




Min lilla söt-mupp!

Filmkväll.

Vi kikade på två filmer när vi ändå var igång. Det vart While she was out och 100 feet. Båda skräck/thrillers. Ingen av dom var tio-poängare. Men dom var helt okej.






Hanky Panky och Ms Bijoux.

Nu är jag trött. Vi har precis kommit hem från mamma och pappa där också min bror med familj befann sig. Dom åkte dock ganska så snabbt. Hmm.. jaja. Vi spela i alla fall ett spel som är typ som charader fast kuligare. Jag och Patrik vann båda gångerna. Men man blir ganska trött efter allt gissande och imiterande. Men kul är det :-) Kul när man bjuder på sig själv.

Fick förrästen hem två par hankypanky trosor, ett par gröna och ett par ljusblå och ett armband till från Ms bijoux från Nelly.se i dag:-) Rea var det på alla tre, alltid kul när man hittar saker billigare! Nee nu ska vi kika på en film. En skräckis, "While she was out" eller vad den hette. Spännande. Vi gillar skräckisar. Hehe.




Ny work in progress.

Vad har jag gett mig in på egentligen? Den här teckningen är by far den svåraste jag har hållit på med. Tio poäng till den som kan gissa vem det ska bli. I och för sig vet väl dom flesta som redan följer bloggen vem jag hade tänkt rita härnäst. Men man ser det fan inte. Nee de är knappt kul att rita när det är så svårt. Bilden jag ritar i från är heller inte den bästa. Man ser knappt vem det är på den heller. Äsch vi får se hur det blir.
Nu åker jag hem till mammsen och pappsen så att Hugo får busa av sig lite med Ronja! Hörs sen.

Förrästen är det ingen som vill vinna biobiljetterna i inlägget innan? :S





Tävling! Vinn två biobiljetter!

Wuhu nu kör vi igång med en tävling! Från och med i dag och en vecka framåt har ni chans att vinna två biobiljetter från Gratisbio.se. Allt ni behöver göra är att skriva erat användarnamn på Gratisbio.se i inlägget och sedan skriva vilken teckning ni gillar bäst från min hemsida www.emmadammdrawings.se. Om ni inte är medlemmar så kostar det ingenting att bli medlem.




Englands värsta tänder.

Jag kikar på ett program på fyran just nu, Englands värsta tänder. Usch det är verkligen det värsta jag har sett, tjejer som är typ 16 år som har helt hemska tänder. På grund av för mycket godis, tjejer som har haft bullemi och frätit bort tänderna. Usch. Vilken smärta liksom. Jag menar märker man inte att man borde sluta med missbruket när man ser sina tänder? Går man inte till tandläkaren. Dom kan ju inte ens tugga.




Här är en ungs tjejs tänder som har ätit för mycket godis.




En killes hemska tänder.

Det fungerar!!

Yesyesyes! Nu har jag fixat det där med Dreamweaver och hemsidan. Tror jag. Jag har en vana att göra så att det fixar sig till slut och sen kommer jag inte alls ihåg hur jag gjorde till nästa gång när jag ska göra det igen. Inte förrän jag har gjort det typ 50 gånger. Men vi får se.

Jag, bebis 1 och bebis två ligger och kikar på tv. Eller Patrik kikar på fotboll, Hugo biter på sin leksak och jag sitter och bloggar. Men typ ;-) Förrästen så har jag precis beställt en "Today I'm wearing this" t-shirt av Avanna! Gud vad jag längtar tills den kommer. Hon gör sjukt snygga t-shirts och linnen!



kontakta mig?





Email:
[email protected]

Ny design.

Förrästen, vad gillar ni min nya design? :-)

Sjukling.

God morgon! Och tack för alla fina kommentarer, ni underbara läsare! Kom i håg att maila mig med bilder till  [email protected] om ni vill beställa! Förrästen ni andra flera hundra läsare kan väl också skriva hej? Var inte så blyga ;-)

Jag börjar bli sjuk. Jag är trött, snorig och hänging. Brukar bli lite bättre efter en dusch, men icke sa nicke. Konstigt när det är så här kallt. Och vi har fan 15.8 grader inne varje morgon när vi vaknar. Det är något fel med elementet i vardagsrummet. Patrik ska ringa värden men det har inte blivit av. I går fick vi i alla fall upp värmen till kvällen till hela 20.5 grader.



Nån däruppe måste hata mig. Hoho.

Ny teckning.

Här är teckningen jag började på i går. Den är nu klar. Kommer kanske att bli ett av mina tryck till tröjorna? Vi får se. Hoppas att ni gillar den. Den är dock inte skannad ännu. Jag har inte riktigt lärt mig min nya skanner.. Just nu ger den inte bilderna deras rättvisa. Så ni får nöja er med ett kort så länge.




Bild på Kenza.

Jag försöker förjäves hitta en bra bild på Kenza. Men jag lyckas inte hitta någon lite större bild, alla är bara små och grumliga. Tanken var att jag skulle rita av henne. Är det någon som har någon bra bild?

Svar på frågorna!

Vad använder du när du ritar, för pennor och så?
Det är en vanlig fråga jag brukar få. Saken är den att jag använder olika pennor beroende på hur hårda kontraster jag vill ha. Vill jag ha en mörk teckning så går jag på högre siffra på pennan. Vill jag ha en kol-teckning så använder jag kol. Jag ritar aldrig med kol-bitar utan jag föredrar kol-pennor. Mina favoriter på pennor är: 2B, 4B och 6B. Men tvåan är alltid den som tar slut först.

När du suddar, hur gör du då?
Jag använder sällan sällan sudd. Jag brukar använda mig av "gummi" i stället. Det är mycket bättre för suddigummit har en tendens att ta bort mer än vad man vill. Med gummit så duttar man försiktigt bort det man vill ta bort. Jag använder det också när jag vill få en mörkare skugga att bli ljusare igen. Och även efter att en teckning är klar då jag behöver sudda bort allt kladd och alla fingeravtryck.

Hur får du fram konturerna, ritar du för hand eller kalkerar du?
Jag ritar för hand. I bland kan jag mäta med pennan och så där om jag är osäker. Det är nästan konturerna som tar längst tid.


Hur börjar du en teckning? asså ritar du kontrasterna först och så eller, hur gör du?

Jag börjar alltid med konturerna först. Därefter börjar jag alltid med det vänstra ögat, sedan det högra. Därefter näsan, munnen osv. Jag har ett speciellt sätt att rita på. Och så ritar jag alltid. Jag kanske kan ta och göra en teckning sen och visa hur det går till.


Har du gått ngn kurs eller ngt för att lära dig rita så bra elr har du bara ärvt det från någon släktning?

Varken eller. Jag har ingen i min släkt som ritar alls. Ingen som kan rita heller. Vad jag vet? Jag har heller aldrig tagit en kurs. Jag har lärt mig själv. Man ser på min hemsida hur jag har utvecklas genom åren. Ganska coolt tycker jag.


Ritar du helt ur huvudet på fri hand? Eller målar du av från något?
Det är olika, ritar jag av ett porträtt måste jag alltid ha bilden framför mig för att den ska bli så realistisk som möjligt. Men jag ritar också en hel del teckningar från huvudet. Mina feelings-teckningar är oftast från huvudet. Men oftast använder jag mig utav referenser.


Använder du bara vanlig blyerts?

Nej jag använder mig också av kol. Det händer i bland att jag använder färgpennor och att jag målar också, men det är sällan nu för tiden.


hur lång tid tar det att teckna ett motiv?

Oj. Det är olika. En A3 teckning med två personer på tar nog över 14 timmar i alla fall. Men det beror också på motivet, skuggningarna, storlekarna och så där. Men snittet på en vanlig A4:a teckning är nog på ca 6 timmar.


Tack för alla frågor! Jag får också frågor om jag kan rita av folk/saker till er. Jag har priser och sånt på min hemsida om detta. Så kika in här!

Snöig lördag.

Uscha jag kunde inte somna förrän klockan tre i natt. Vilket gjorde att jag inte vaknade förrän tolv någongång. Fyfasiken vad det har snöat medan jag har sovit. Blää för mig får gärna snön försvinna förevigt. Hmm i dag vet jag inte vad som händer. Det blir nog lite film-tittande och förhoppningsvis lite ritande. Jag ska även ta mig tid för att svara på era frågor om mina teckningar.
Juste tävlingen om biobiljetterna vet jag inte riktigt när den kommer att starta, jag väntar på ett mail från Gratisbio och jag tror inte att dom jobbar över helgen, jag vet inte. Men jag kirrar tävlingen direkt när jag har fått mailet :-)




Jag är djup.

Patrik sover men jag kan inte sova. Inte alls. Dom elaka tankarna är där igen. Dom kommer oftast när jag ska gå till sängs då det är helt tyst och jag har tid att tänka. Både Patrik och Hugo sussar djupt. Jag är djupt inne i mina tankar. Jodå jag är precis som alla säger att konstnärer är: Djup. I bland i alla fall.

Nåväl just dessa tankar trodde jag aldrig att jag skulle behöva ha igen. Snarare tänkarna åt det andra hållet. Nu vill jag inte skriva ut här i bloggen exakt vad det handlar om eftersom det är ganska så personligt. Alltså det som har hänt har hänt, det går inte att göra något åt det förgångna men man kan fixa till skiten i framtiden. Jag hoppas verkligen att det ska fungera denna gång. Jag kan bara inte leva med dessa tankar. För jag mår ganska så piss just nu. Tårarna har blivit en vardag för mig.

Sen så vill jag säga att jag kämpar som FAN med att nå ut med min konst. Jag tror ingen kämpar som jag! Ingen har rätt att säga något annat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag ska få hålla på med min konst i framtiden och arbeta inom det. Det vore en dröm. Jag önskar bara att ni andra kunde gillar mina saker lika mycket som jag gillar att hålla på med dom. För det är ändå ni som skulle få mig att kunna bli något.



Frågestund.




Ni är väldigt många som skriver och frågar mycket om hur jag ritar, vad jag ritar med osv osv. Jag tänkte att ni alla kunde skriva era frågor i detta inlägg så ska jag försöka svara så gott jag kan i morgon någon gång. Så fråga på!

Jag ritar.

Ja, jag ritar :-)




Kortklippta.

I dag har det varit en dag hemma hos mammsi och pappsi som sagt. Vi fick kyckling med ris till lunch. Och sen så åkte vi till IKEA och köpte lite smått och gott, bland annat varsinna morgonrockar. Det är ju så billigt på IKEA så man blir ju tokig! Sen så åkte vi hem till mami och papi igen och fixade med soffan. Sen så klippte vi oss! Vi är båda korthåriga nu. Det känns lite ovant. Men snygga vart vi!




Här är våran blivande soffa fast vi ska ha den i svart.




Malle är nervie inför att klippa Patrik korthårig!! Malin jag ÄLSKAR dig!


Vårat hår!


Och så här fina blev vi :-)




Jag älskar min mami!!


Och jag älskar min papi!!

Tävling!!

Håll utkik kära läsare! Det kommer att komma tävlingar från Gratisbio.se snart! Förhoppningsvis kommer det upp redan i kväll eller i morgon. Hoppas ni är tävlingssugna! För ni är väl med?




Soffa!

Nu är jag hemma hos mami och papi. Jag fick just ett sånt där "anfall" då jag bara känner att jag vill rita, rita rita rita i massor! Men så går det ju inte nu. Men jag hoppas att det sitter i tills jag kommer hem. Tyvärr måste man ta tag i sysslorna då och diska ett berg av disk. Men vi får se hur det blir.
NU ska vi i alla fall få låna min systers lilla soffa. Man får i alla plats två i den och man kommer upp en 30 cm från golvet! Guld. Jag kommer att njuuuta.


Tack Mallan!


God morgon fredag!

God morgon!

Jag är nydushad och på G hem till mammsen och pappsen för lunch. Dom har bjudit över oss. Efter det ska vi ta en sväng till IKEA och köpa en pläd till Hugo och kika lite. Jag vill också åka till Nordik och kolla på våran soffa.. eller inte våran, visningsexet. För våran kommer som sagt inte förrän om fyra veckor. Jag ska fråga om det inte går att skynda på lite. Det känns så jävla tattigt att sitta på madrasser på golvet. Typ hej-vi-är-så-fattiga-att-vi-inte-har-råd-med-en-soffa. Nee och inte är det bekvämt heller. Så i dag när jag är hemma hos mamma och pappa ska jag sitta i soffan, sådeså!


Åh hee luktar skit.

Den här lilla skithunden har verkligen problem med magen i dag. Han ligger och släpper sig om vartannat. Och jag skrattar lika mycket varje gång. Så här brukar det nämligen gå till, Jag sitter alltid längst bort från Hugo när han släpper väder jag vet inte hur det jämt kommer sig. Patrik däremot har alltid Hugos rumpa nästan i ansiktet. Och sen skriker han helt plötsligt till: Neee fyfaaan, Hugo!! Och så drar han t-shirten för näsan och jag börjar asgarva. Jag vet inte vad det är som tar åt mig men de är verkligen GARV som kommer ut ur min käft. Tills jag börjar känna stanken efter någon minut, då är det inte lika roligt. Hoho.




En oskyldig och söt Hugo?



Haha snuffen då.

Fler nyårsbilder.

Hittade kameran i min jacka, den har tydligen vart här hemma hela tiden. Jag har ju trott att den legat hemma hos mamma och pappa. Tänka sig att jag tänkte på den i går trots att jag var så vismig. Så här kommer resten av bilderna,




Drinkar och valpar.


En nyårsglad Emma,



Birgitta, Mats och pappa i någon diskussion.


SMACK!


Gott nytt år!


Vi forever!



Bilder från nyår.

Jag hittade några bilder i min mobil från i går, den hade jag tydligen också knäppt lite med.




En full och sleten Emma



Min söta mamma.



Vår lilla guldklimp var såklart också med.



Patrik, Mats och pappa. Hade ingen bild på Birgitta.

Vacancy 2.

Gud vilken dag. Jag är inte människa än. Men det kan man ju förstå om man sitter och super till klockan halv fyra. Usch! Vi ligger här på vårat kära golv och tittar på en skräckis nu i alla fall. Vacancy 2. Den får en att vakna till lite i alla fall.




Nyårsafton.

Vi firade nyår hemma hos mamma och pappa i går. De hade även bekanta över. Vi fick supergod mat och vi drack och hade skoj :-) Vi spela även spel och jag och Patrik vann såklart. Det var verkligen en mysig nyårsafton. Kanske lite för mycket dricka i och för sig. Men äsch det är ju bara nyår en gång om året va? Hoho. Klantig som jag är glömde jag kameran hemma hos mamma och pappa. Men det kommer bilder när jag fått tillbax den.
Nu ska jag vara lite bakis här... Hoppas att ni hade en underbar nyårsafton!