Sjukstugejul.

 
 
 
 
 
 
Julen kom och gick. Och hälften av oss var sjuka. Och dom som inte var sjuka på julaftonen åkte på det dagen efter. Inte roligt. Nu längtar jag till nästa jul för då har vi nästan en ettårig bebis.. vad mysigt. Just det på tal om bebben, nu är det 25 dagar kvar till BF. Och ja nu börjar det bli tungt kan jag lova er. Det går nog aldrig att föreställa sig om man aldrig varit höggravid. Knölarna på fötterna är nu ett minne blott men det är positivt för då brukar det vara nära säger pappa. Fast jag tror ändå att jag kommer att få gå över tiden minst en vecka. En vecka, vilken kort tid i vanliga fall.. men nu.. pheeww som en månad. Haha.
 
I morgon är det nyårsafton och detta år har vi för första gången valt att fira den helt själva. Jag, Patrik. Hugo och så bebisen i magen så klart. Jag orkar inte med något annat i år. Men självklart blir det fin middag och champagne. Eller nja.. alkoholfri cider ;-) Det kommer nog att bli mysigt.

Vecka 35.

 
Jag är nu i vecka 35. Vilket betyder att det är 5 veckor kvar till BF. Så himla skönt att kunna säga att man är i vecka 35 men samtidigt den jobbigaste veckan hittills. Pheeww för denna foglossning. Vet ni hur mycket jag längtar till jag kan ta långpromenader igen? Något så sjuuuuukt mycket. Och mitt face då.. det är klotrunt nu. Fötter och händer likaså. Man blir ju lite rädd för sig själv. Och ännu mer när man vet att det är över 1 månad kvar. Kanske, den kan ju faktiskt dyka upp/ut tidigare också :-) Dock blir nog den här veckan den sista arbetsveckan innan jag går på mammaledighet.. känns helt sorgligt på något vis men jag pallar inte mer. Man måste lyssna på kroppen och gravid det är man inte många gånger i livet. Inte kommer jag att vara det så många gånger till i alla fall ;-)
 
Nu vill man bara ha bebis här och kunna gosa med den.. se vad det är för en liten en där inne. Jag är så nyfniken på könet nu att jag tror jag smäller av. Men jag känner fortfarande att vi gjorde rätt som inte tog reda på könet. Det ger en liten extra pirrhetskänsla av att gå och undra och gissa hela tiden liksom :-)

Julekort.

 
 
Pyssleri :-)
 
 
Äntligen är de klara alla julekorten :-) Och varenda en av dom är gjorda med kärlek. Hihi. Sånt här älskar jag att pilla med. Jag har en känsla av att det kommer bli en hel del scrapbooking när bebbe kommit till världen :-) 6 veckor kvar till BF nu by the way. Max 2 månader kvar till vi verkligen har den här. Och om typ 3 veckor är den liksom helt klar. Kan verkligen inte fatta det... så overkligt.

Det är julen i vårt hus :-)

 
 
 
 
 
 
Ja nu har vi pyntat här i vår lya. Här får ni några bilder. Dock är inte allt med. Orkade inte fota alla tomtar och stjärnor som vi har lite varstans. Och ja vi satte upp granen redan första helgen i december detta år. Varför? För att vi tycker att man får se den alldeles för lite om man ska plocka upp den någon dag innan julafton liksom. Det är konstigt det där, innan december tycker jag inte att det är ok att sätta upp en gran men när man väl är i december är det ok. Haha. Well well nu är jag nöjd med julpynteriet för i år. Patrik skulle nog vilja ha mer om han fick bestämma dock. Haha. Min lilla julesötis.