Newest shit!

 
 
 
Kolla in snyggaste halsbanden som kommit till PRJ :-) Även nya armband har lagts upp!
 
 
 
 

P&L

 
 
Juuuust nu är jag ganska så avis på systra mi som åkt till Borlänge på Peace&Love. Jag är verkligen INTE någon festivalmänniska... men så såg jag schemat.. kolla där jag ringat in med rött. Roxette OCH Lars Winnerbäck. EFTER VARANDRA dessutom. Fan vad sjukt. Mina bästaste. Undrar om Lasse snicksnackar med Perra ngt.. han har ju alltid tyckt om honom lite i "smyg" så där ;-) Sedan såg jag ju att både Anna Ternheim och Melissa Horn kommer. Och så Rihanna och Rebecca&Fiona då... åh vad underbart hon kommer att få systra mi, men det unnar jag henne SÅKLART ♥
 

Sjuk voffsing.

En svullen hund med kanyl i benet. Dock inte alls lika svullen som när vi åkte till Strömsholm..

Usch vilken pers. I går när jag kom hem på lunchen för att ta ut vovvsingen våran så kom han ramlandes ner för trappan. Orsak? För att hans ansikte var så pass uppsvällt att han inte kunde öppna ögonen och se något. Hela hans asikte var dubbelt så stort än normalt, minst! Tror ni att jag fick en chock eller? Jag trodde inte att det var min lilla Hugo. Jag fick panik och vi ringde Strömholms djurklinik direkt. Det bör tilläggas att jag absolut inte är pjåskig med han eller oroar mig inte särskilt mycket annars heller. Men nu såg det inte bra ut. Så vi åkte in med han direkt. Vi vart där i nästan 6 timmar. Han hade lite feber och fick ta blodprover och sånt därnt viktigt. Dom kunde inte hitta något konkret men dom trodde att det kunde vara ett ormbett vid nosen så vi ska behandla det som ett ormbett. Vi blev tillfrågade om vi ville att han skulle stanna kvar över natten så dom kunde hålla koll på honom.. men vi valde att ta med honom hem och ställde ist. klockan några ggr i natt och kollde till honom själva. Känns hemskt att lämna honom där eftersom att jag vet vilken mamma och pappagris han är och då plus att han är sjuk! Så nu har han fått en burk med kortison som han ska ta ett tag framöver så förhoppningsvis är han OK snarast :-) Han är redan mycket bättre i dag lilla tofsen min.

Trötter tjej.


En trötter Emma på arbeiten i dag.


Jag har väl inte så mycket att skriva och berätta om just nu.. ja förrutom att VSK (boyies fotbollslag) vann i går :-) Vilket betyder att vi bara ligger 1 poäng från första plats just i detta nu :-D Det finns hopp!

Red carpet

 

 

vad fint av dom på jobbet att rulla ut röda mattan till mig när jag kom i morse :-)
Annars så suger det att Sweden loosa i går. Men vad göra? Det är bara att komma igen :-))

 


Sverige

I kväll gör vi som resten av Sverige - kikar fotboll. Kom igeeen Sverige!


Ny design.

Så nu har bloggen fått sig ett lyft mina vänner. Klicka på F5 om du inte kan se den nya designen. Jag satsade på starka färger men endå enkelhet denna gång. Den känns somrig och fräsch. Dessutom brukar jag alltid ha så "komplicerade" designs på min blogg så jag tänkte att nu skulle jag försöka göra den liiiite enklare i alla fall :-)

Nu ska jag bara försöka hålla mitt andra löfte om att börja blogga mer igen också. Men det ska nog gå det också. I alla fall regelbundet. Förhoppningsvis :-)


Bild från i helgen när vi var ute med båten.

ett blogglyft!

Jag har bestämt mig för att min blogg behöver sig ett lyft! Designen måste göras om. Så inom en snar framtid kommer en ny design+mer bloggande igen :-D