New in: Nike Air

 
 
 
 
Célines nya pjucks. Ett par Nike Air såklart ;-) Nu ska bara morsan hitta ett par snygga till sig själv också så att vi kan coolmatcha :-) Dessa är i strlk 21 så dom kommer nog passa fint till våren får vi hoppas.

Céline - 9 månader.

 
 
 

I dag har Céline funnits lika länge utanför min mage som hon bodde i min mage, nämligen i 9 månader.
Det första jag kan berätta är att hennes första tand håller på att spricka igenom. Jag gissade fel med en dag ;-) Jag hade gissat på att hon skulle få den när hon var 8 månader och Patrik gissade på 5 månader. Så man kan väl säg att jag vann där va? Vi har undrat såååå varför hon inte velat äta någonting alls knappt. Nu när vi ser det lilla vita riskornet så fattar vi ju.

Hon har börjat resa sig själv mot endel möbler. I bland släpper hon bara och trillar då på rumpan. Det är ju inte lätt att hålla reda på allt ;-) Sömnen är som natt och dag sen förra månadsuppdateringen, hon sover riktigt bra och i sin egen säng om nätterna just nu (peppar peppar). Egentligen borde det väl vara ett ypperligt tillfälle att flytta in hennes säng i hennes egna rum men det är så jäklarns svårt för mammahjärat säger bara neeeeeeeeej! Jag vill så gärna ha henne nära.
 
Hon kryper på alla fyra nu. Jag trodde ju hon skulle köra sitt "krålande" till hon börjar gå eftersom att det går så fort när hon "krålar". Men nejdå nu kryper hon "på riktigt". Endel bus har hon börjat med också. Typ gömmer sig bland verktygen där hon inte får vara och kommer man dit så kryper hon allt hon kan därifrån och skrattar.
 
 

Projekt Dockhus.

 
 
 
Yep här kan ni se en liten sneak peak på mitt senaste renoveringsprojekt - ett dockhus till Céline :-) Fyndade ett på blocket från 70-talet som jag renoverat sen i slutet av sommaren. Nu är det snart helt klart. Bara lite piff som tavlor och sådant som ska upp. Är ni intresserade av att se resten av huset? :-)

Bow board.

 
 
 
 
Céline har ju så sjukt många rosetter redan, ni som har mig på insta har nog sett endel utav samlingen (ville inte sätta dit alla rosetter på tavlan när jag fotade den för er för då ser man inte hur den är gjort). Dom är ju så söta så jag vill ju att dom ska synas även när dom inte sitter i håret och att det även ska vara lätt att välja rosett varje dag. Sååå jag tog tag i det och tog fram lite fleece, band, tyg och en tavelram och gjorde henne en egen rosett tavla. Jag är supernöjd, jättesöt inredningsdetalj också :-)
 

Célines klädställning.

 
Senaste nytt i Célines rum - en liten klädställning. Äntligen kan hennes fina klänningar hänga framme och glänsa ;-) Nu ska vi bara köpa några fina pärlgalgar till klänningarna också. 

Where did my little baby go?

 
 
 
Strlk 56 vs 74 är det på dessa Polarn o. Pyret overaller. Ja, vi gillade den första så mycket att vi var tvugna att ha en likadan denna vinter med. Det sjuka är ju att hon verkligen drunknade i den minsta när vi tog hem henne i den från BB. I och för sig är den stora lite lite för stor nu också. Det är ju ingen baddare till tjej vi har, vilket jag i och för sig bara är glad för med tanke på att det inte blir lika tungt att bära, hähä ;-)
 
 
 
 
 
Lillskruttan 2 dagar gammal i en liiiite för stor overall.

Leka.
Är man tidig till öppna förskolan så får man heeela leksakskorgen för sig själv. Det är fint tycker röjaren Céline ;-)

Kalas.

 
I veckan var vi på min morfars kalas. Han har varit sjuk endel lille morfar så jag har inte träffat han på jättelänge. Så det var skönt att äntligen göra det. Céline fick leka med sin syssling Elmo lite. Söta goseungar! Jag tycker hon ser så "stor" ut på dessa bilder min lilla tjej..  Titta på den här bilden liksom. Hur fort kan tiden gå egentligen? Älskade älskade dotter ♥

All for children lektältJag kan bara inte släppa det här leksakstältet som såldes på h&m från all for children kampanjen förra året. Jag har kikat på Tradera och Blocket under en längre tid men inte lyckats hitta det någonstans. Någon som har ett hemma dom vill bli av med tro? Jag köper't gärna!

2 månader kvar.

 
 
 
 
Först, vad många nya ni är som kikat in. Vart kommer ni ifrån? :-) Vart är jag länkad? Välkomsi i alla fall!
 

Om precis 2 månader eller 61 dagar åker vi till placet ovan. Arguineguín i Gran Canaria närmare bestämt. Vi tänkte först på Thailand men att flyga så många timmar med en sån här aktiv bebis som Céline känns sådär just nu när hon kryper. Arguineguín känns därför som en bra första resa för Céline. Om man räknar bort Danmark. Det känns inte riktigt som utomlands ;-) Vi flög ju inte dit i alla fall så allra första flygturen blir det i alla fall. I och för sig låg hon ju i magen när vi var till Grekland.. men ni förstår ju vad jag menar.  Gud så skönt det ska bli. Som jag längtar. Och detta hotell är sånt där familjehotell med Lollo&Bernie och grejor. Dessutom har vi ordnat så att vi får vagn, resesäng och massa annat för småbarn på hotellrummet. Det känns viktigt nu. I och för sig har vi en bra resevagn och så men då slipper vi släpa på den nu. Ju mindre att släpa på desto bättre. Vi har ju bärsele till resan så det blir nog bra.
 
Jag har ju alltid älskat att resa och levt för resorna typ så ingen är gladare än jag. Det kommer ju nästan vara 2 år sedan sist. Det är nästan inte ok när man annars brukar resa åtminstånde 1 gång om året ;-)