Napperi.

 
Eftersom att Céline är en liten nappunge så beställde jag hem lite mer personligare nappar. Självklart i typiskt tjejiga färger, vad annars? Dom till vänster är från 0-6 månader och dom till höger 3-36 månader. Dock var dom till vänster alldeles för stora även fast dom var från 0 månader. Jaja vi får se om dom funkar senare. Hon föredrar egentligen MAM's nappar men tänkte i alla fall att jag kunde prova dessa.
 
Annars så är jag sjukt trött i dag. Jag har väl fått sova för länge i natt antar jag. Haha. 6 timmar i streck det är inte fy skam det. Fast jag gissar att storstädningen är boven i dramat. Jag har bland annat dammat hela lägenheten och oj så fint det vart. I morgon ska vi till BVC och träffa barnläkaren och se om Céline växt något mera sedan sist. Fast det är jag ju ganska säker på att hon har med tanke på att hon växt ur storlek 50. Hehe.

Céline - 1 månad.

 
 
Jag kan inte förstå att min lilla tjej redan är 1 månad. Jag kommer ihåg när jag var gravid och läste på andra mammabloggar om hur fort tiden gick och så har man ju hört från alla håll att man ska ta vara extra mycket på tiden i början för det går så fort. Klyscha har jag tänkt. Speciellt när jag var gravid eftersom att då kändes en dag som en vecka, en vecka som en månad och en månad som ett år typ. Men det är verkligen sant.. tiden går så sjukt fort!!
 
Nåväl hur har vår lilla tjej utvecklats under denna månad? Hon är för det första mycket mer med liksom. Hon följer en med blicken och tittar med stora ögon. Hon är även vaken i längre perioder och oftare. Hon vill bli mer underhållen. Med typ en skallra eller en stund i babygymmet. Man ser att hon försöker sträcka sig efter leksakerna och i bland kan hon "råka" komma åt dom. Sömnen har även blivit bättre, hon äter nu bara 1 gång på natten i stället för 2-3 gånger. Vilket mamma uppskattar väldigt mycket och håller tummarna för att det inte bara är en fas. Hon ler en hel del och rycker gärna ur nappen med händerna så att mamma eller pappa ska stoppa in den igen. Hon tycker det är mysigt att bada och blir starkare och starkare i nacken. Sedan har hon nästan växt ur storlek 50 i bodys. Min stora lilla tjej ♥

Även morsan ska ha nya pjucks.
Mamma måste ju också få nya pjucks nu när lillfisan fått två nya par. Dom första paren är från Jimmy Choo och dom fick jag av älsklingen i 5-årspresent. Jag har redan ett par likadana fast i färgen lila men dom har jag haft i 6 år så dom är helt uttöjda och flyger av när jag går. Så Patrik tyckte att det var på tiden att jag fick ett par nya. Dom andra paren är från Fashion by C. Att nitar på skor kan vara så snyggt! Nu längtar jag till våren så att jag även kan använda dessa godingar :-)

Älskade lilla du.

 
 
Mitt fina lilla hjärta vad mamma älskar dig ♥

Kusinträffen.

 
 
 
I går kom min brors fru och deras döttrar och hälsade på. Som jag har längtat efter kusinernas första träff :-) Så himla gosigt. Brorsans flickor blev helt plötsligt så stora. Speciellt lilla Alina som håller Céline på andra bilden eftersom att hon hela tiden varit minst. Gulleflickor ♥
 

Tacksamhet.

 
 
Ja det här med bebiskläder.. I går kom Patrik hem med detta ovan, en body och en haklapp som Céline fått från hans fotbollslag VSK. Supergulligt utav dom tycker jag. TACK. Jag är en sån där som uppskattar precis allt hon/vi får. Jag har alltid lovat mig själv sedan långt tillbaka att alltid uppskatta gåvor man får. För mig är tanken det finaste i det hela. Jag tänker på det extra mycket nu eftersom att Céline får så himla mycket kläder av nära och kära som kommer och hälsar på. Jag blir så himla glad för varenda plagg hon får. Man har ju alltid sin egna stil men jag skulle aldrig inte använda kläder hon fått i gåva bara för att det inte är den stilen jag föredrar. Och jag är även väääääldigt noga med att hon ska hinna använda alla kläderna hon fått minst 2 gånger. Storleken 50 växer dom ju som sagt ut fort så det gäller att organisera i garderoben så inget hamnar underst och glöms bort.
 
Så den dagen jag inte skulle visa tacksamhet vill jag att någon slår mig hårt i huvudet med en spade för otacksamma människor är det värsta jag vet.

Två och en halv vecka gammal och redan en shoeholic?

 
Njaa det kanske inte riktigt stämmer.. men mor hennes är sannerligen en shoeholic. Men vem kan motstå dessa godingar från Converse och Ralph Lauren ovan? Ja inte jag i alla fall :-) Conversen är i storlek 1 och Ralphisarna i storlek 2. Jag tror minsann att jag ska köpa mig likadana Converse så att vi kan matcha Céline och jag. Kanske Patrik vill ha ett par han också.. eller det kanske är lite väl corny.. hela familjen i likadana skor liksom. Haha.

Min prinsessa förtjänar det bästa♥

 
 
Jag skulle ljuga om jag inte skulle säga att jag blev lite extra glad när Patrik berättade att det var en liten flicka jag precis fött fram på förlossningen. Jag hade givetvis blivit superglad över en pojke med men en liten dotter har jag alltid drömt om. Det finns dessutom så himla mycket fint att köpa till flickor. Speciellt i klädväg. Jag har fått lite nya favoiritmärken till henne redan. Strumpbyxorna ovan är en favvis, dom kommer från Mini A Ture. Sen gillar jag även Noa Noa, Livly och How to kiss a frog. Jag har beställt hem en del kläder från dessa märken. Dock i lite större storlekar då dom ju kostar lite mer och då vill jag att hon ska kunna använda kläderna lite längre. 50 som hon har nu lär hon ju inte kunna ha länge till :-) Dessa strumpisar som hon har ovan är strlk 60 så dom är fortfarande lite stora. Strumpisar är by the way ett perfekt plagg till dessa småttingar tycker jag. Så enkelt när man ska byta blöja vilket man ju gör... hela tiden känns det som :-P Man slipper liksom av och på med både byxor och små strumpor varje gång. Superb!

Céline i tidningen.

 
I dag är lillskruttan med i tidningen. Lille gullrumpan.

Jävla RS-virus.

 
 
Min älskling har blivit sjuk. Min största älskling alltså. Inte så konstigt kanske när han i går fick träna utomhus i snöstorm, det är ju som gjort för att dra på sig en förkylning. Så himla opassande att han skulle bli förkyld just nu. Vi har ju gjort allt för att undvika att träffa förkylda människor på grund utav det här hemska RS-viruset som härjar. Jag är livrädd för det där jäkla viruset. Det är så drygt för man blir så låst liksom. Om vi ska handla tillexempel så kan bara en av oss åka eftersom att vi inte vill släpa med lilla Céline bland alla sjuka människor. Jag förstår inte endel som är på IKEA typ med sina nyfödingar i dessa tider. Jag kanske är överdriven men då får jag väl vara det dom här första månaderna då. Jag tar hellre det säkra före det osäkra även om det låser och stänger in oss just nu.

week by week.


5 år tillsammans med dig.

 
 
Det händer mycket just nu :-) I dag har jag och min älskade varit tillsammans i hela 5 år! Och Céline fyller 1 vecka. Tänk om jag hade vetat för exakt fem år sedan att jag skulle ha en 1 veckas gammal bebis tillsammans med Patrik om fem år. Det hade jag nog aldrig trott på då jag på den tiden inte alls ville ha barn. Tänk vad allt kan ändras. Och tur är väl det. Ser ni så småttiga vi var på bilden btw? Den är från 2008. Jag tycker nästan Patrik ser ut som en liten pojke där. Han var ju i och för sig bara 22 också :-)
Tack för dom här 5 åren med dig älskling. Jag hoppas på flera flera år till tillsammans med dig. Eller rättare sagt alla år tillsammans med dig ♥
 
Tack för att du finns
för att just du andast bredvid mig
att just din vindpust stryker min arm
så full av längtan en gång

tack för att du såg mig som jag är
och oss som vi kunde vara
tillsammans och var och en för sig

tack för att du är
och lever
så nära mig

stort tack