Det här med storlekar.

 
 
Ja det här med barnkläder och storlekar alltså. Här ovan är några av Célines absoluta favoritkläder som hon fått av sin farmor och farfar. Bilderna är tagna i dag och det roliga med dom här kläderna är att det står att det är storlek 50 på dom?! Céline har liksom storlek 62 nu och först nu sitter dom helt perfekt. Det är roligt det där med dom olika storlekarna från butik till butik. Jag var därför tvungen att jämföra dessa kläder som tydligen ska vara i storlek 50 från Lingon&Blåbär mot en body från H&M och byxor från Kappahl, även dom i storlek 50.
 
 
 
 
 
 
Lite skillnad på storlek 50 och 50 va? Haha.
 

Who are you?!

 
Hörreni! Ni kommenterar nästan aldrig något på min blogg nu för tiden. Trots att ni ändå är en hel del som läser. Hur kommer det sig? Vilka är ni egentligen? Jag är supernyfiken på er! Det kommer förmodligen inte att hända men jag skulle bli superglad om ni bara kunde kommentera vad ni heter och bor här bland kommentarerna till detta inlägg. Ju mer feedback man får desto mer vill man blogga :-)
 
 
 
Céline vill också veta vilka som läser om henne :-)
 
 
 

Céline - 3 månader.

 
 
Tänk att vår lilla tjej nu är hela 3 månader. Mitt lilla pyre. Och som varje månad blir hon mer och mer med liksom. Och nacken blir starkare och starkare, inte riktigt så att hon kan hålla upp helt själv än men jag tror inte att det är långt ifrån nu. Hon älskar att stoppa grejer i munnen, speciellt hennes egna händer. Gärna båda två, hela händerna och så långt in som möjligt. Hon viftar, vevar och sparkar som en galning med både armar och ben. Himlans gulligt tycker vi. Detta gör hon mest på skötbordet eller i babygymmet. Hennes två favoritställen där hon kan ligga länge länge och vara nöjd med det. I går vände hon sig även från rygg till mage för första gången. Patrik säger dock att hon fick hjälp av lite lut i soffan men jag tycker att det gills ändå, speciellt eftersom att det är svårare från rygg till mage än från mage till rygg ;-)

News i Célines rum ♥

 
 
 
 
 
 
 
Guuud vad sämst jag har varit på att blogga. Så trist att jag är så slapp med det. Det är så himla kul att ha en blogg på det viset att man kan kolla tillbaka i arkivet vad som pågick då och då :-) Jag måste försöka bli bättre på att uppdatera.. Men vi får se hur det går. Man har ju inte all tid i världen nu när man har en bebbe kan jag ju säga ;-)
 
Nåväl här kommer i alla fall lite uppdates från Célines rum. Ugglekudden och gardinen har jag sytt själv. Jag är helt stolt över dom med tanke på att det är 10 år sedan jag sydde sist och det var på syslöjden i högstadiet. Visserligen älskade jag att sy och fick höga betyg i det men man glömmer ju så fort!

Kalasiga tjejer.

 
 
Oj nu var det ett tag sedan jag bloggade. Dagarna bara försvinner! Vet inte vart tiden tar vägen riktigt.. hehe. I går var vi i alla fall på kalas till moster/syster Malle jag och min lilla dotra. Då var det så klart kalasbyxor, klänning och toffs som gällde för min lilla skrotnosa. Även mamma fick ha klänning dagen till ära.
 
I dag har jag städat, städat och åter städat. Jag fattar inte hur det kan bli så skitigt på så kort tid.. eller mest är det väl hunden som drar in all skit. Men dammet och oredan kan vi ju inte skylla på han. Och än har inte lilla Céline börjat röja runt här hemma. Tänk hur det ska se ut då. Oj oj oj.

Lära-gå-skor

 
 
 
 
Hur ljuvliga är inte dessa Lära-gå-skor från Kavat? Kan vara bland det gulligaste jag sett i skoväg :-)

Céline i sin nya Stokke Tripp Trapp.

 
 
Lillpluttan i sin nya stol. Innan någon kommenterar att så här små barn inte ska sitta i stol än så kan jag bara skriva att hon typ satt i 15 sekunder när fotona togs ;-) Men om ca 2 månader är det dags att börja sitta lite för lilla fröken. Stokke Tripp Trapp var ett självklart val för oss då den både är ergonomisk, stilren och justerbar. Vi är supernöjda och hoppas att Céline ska gilla den :-)
 

Célines önskelista :-)


 
 
 
1. Elodie Details "apple of my eye" filt - Babyproffsen i Västerås eller babyshop.se.
2. Elodie Details "apple of my eye" napphållare - lekmer.se
3. Pussel kids concept - Barnshopen i Västerås eller Jollyroom.se
4. Kläder från Petit Bateau - OiiDesign.se
5. Klossar Kids Concept - Barnshopen i Västerås eller Jollyroom.se
6. LAMAZE melodielefant - ToysRus
7. Maileg kanin - blaelefant.se
8. Egendesignad namn och pussel pall (med rosa text och prinsesskrona) - bondeofsweden.se
9. Astrid Lindgrens kappsäck med 23 filmer - CDON.com
10. Barnkammarboken - Lite överallt eller Adlibris.se
11. Kids Concept Prinsessan Råttfällan - Barnshopen i Västerås eller lekmer.se
 
 

Petit bateau.


 
 
En utav dom absolut finaste bodysarna jag någonsin sett har nu fått flyttat in i Célines garderob. Bilderna gör den inte rättvisa.. färgerna är mycket finare och klarare i verkligheten. Den rosa kanten runt om är liksom mer lysrosa. Så himla fina färger! Kommer definitivt köpa en till i större storlek så fort hon växt ut denna! Märket är Petit bateau och kommer härifrån. Älskar blommigt!

Dopinbjudan.

 
 
 
Nu är äntligen dopinbjudningarna skickade. Som jag kämpade med dessa kort! Men kul var det :-) 40 stycken gjorde jag.. galet. Jag är nöjd med resultatet i alla fall.. Jag gjorde ett till Céline också som jag ska spara så hon får se hur det såg ut sen när hon blir lite större :-)

News in the apartment.

 
New in! Me likey :-) Det är inte bara Célines rum som behöver piffas upp lite då och då :-)