Tired to the core!

 

Sitter på kontoret. Är så satans i gatans trött. Jobbar heldag i dag och kommer även göra det hela nästa vecka då mami och papi åkt till Italien med några vänner i dag. Skönt för dom (det är dom absolut värda) men tråkigt för mig. Men vafan man ska inte klaga när man har ett sånt bra jobb som mitt. Dessutom blir ju lönen högre ;-)

I kväll hade jag tänkt bjuda min älskling på lite mat på erikslund. Måste även köpa ett skydd till iphonen.


My best friend är tillbax!



Weeei My one and only iphone is back! :) sitter i skrivandets stund och knapprar på den eftersom att jag numera kan blogga från den. Oerhört fiffigt måste jag säga :)


My luvely girl.



Åkte och åt på Erikslund med min söta söta Elina ♥♥






Vi köpte oss även jordens godaste smoothie på Naked Juice Bar.







Sen åkte vi till Landrins bil där Elina beställde hem en helt ny bil. Bara så där liksom ;-)



I LOOOVE YOU BELLISHHH! ♥

1-0 till mig.



Sommaren 2010 i Portugal.



Sitter och väntar på att min kära vän Elina ska dyka upp. Känner jag henne rätt så kommer hon antingen i sista stund eller ganska mycket försent. Vad är det med mina vänner och att komma försent egentligen? Haha. Vi ska åka och luncha i nya gallerian. Det ska bli mys det. Då kanske jag kan köpa det där nagellacket som jag berättade om. Jo för jag köpte aldrig något den dagen :-) Jag stod emot. Haha. 1-0 till mig!



Asså gawd säger jag. 500000 kundnamn (känn...

20110927573 (MMS)

Asså gawd säger jag. 500000 kundnamn (känns det som) att pricka av och greja med på kontoret. Fast det positiva är att tiden går fort :p


Besviken kille.





Det är med sorg i hjärtat som jag skriver att VSK förlorade mot Bajen i går på Swedbank park. Dom ledde dock i första. Den andra såg trög ut. Patte fick göra sin comeback. Ni som läste VLT i morse kunde läsa att han inte var nöjd med sin insats alls. Men det är väl inte så konstigt efter 4:a månader. Han har dessutom tänat fotboll i knappt 2 veckor. Jag vet att nästa match kommer gå bättre för honom när han fått träna en vecka till. Men han är lite besviken. Plutten min. För mig är han i alla fall bäst oavsett. Och tränaren var ju nöjd med honom.. det är ju jävlans viktigt det.


Nu - back to work.

Lite fin middag innan matchen :)

20110926564 (MMS)

Lite fin middag innan matchen :)


Nu är det snart dags! vsk-hammarby. Pattes...

20110926563 (MMS)

Nu är det snart dags! vsk-hammarby. Pattes comeback förhoppningsvis!!


Essie and such.








Här hemma är det tröttstuga deluxe just nu. Patte laddar nog inför comebacken mot hammarby i kväll. Hugo vet jag inte vad han laddar inför. Jag själv har det bara tråkigt. Jag känner för att shoppa. Men när fasiken gör man inte det? Kanske man skulle ta sig en sväng till Erikslund och köpa sig ett nagellack eller ngt? Det brukar räcka. Nagellack är som godis för mig fast bättre. Numera har jag börjat med märket Essie. BÄSTA! Och jag borde veta som aldrig går utan nagellack sedan 9 år tillbaka. Sjukt att dom inte blivit gula.. dom brukar bli det om man inte låter dom andas. Well Essie sitter som berget plus att det 15 ml i dom istället för 13ml som det brukar vara i typ Chanels med flera. Intressant va? Höhö.

So we did the skratt terapi nightie.



Dags för skratt terapin. Vi tabbade oss dock genom att dricka innan. Not so very serious. Haha.






Jag och min favvis-Karro♥





Vackra vackra systra mi. Jag vet att det kan vara svårt att tro men hon är verkligen min helsyster (hoppas jag?) haha.








Susanna i en av hennes garv-attacker. Haha gulle.





At BMB.





Fina drinkar.



Efter denna denna utekväll, även fast att den slutade rätt tidigt och att jag var städad så känner jag mig för att vara vit ett tag nu. Dags att ta fram antabusen. Haha jag driver. Men det är väl kanske inget att driva om. Typiskt min humor.









SMS-inlägg

20110924556 (MMS)


Here we go.





Många pussisbilder i dag känner jag ;-) Dopet var underbart fint. Nu beger jag mig hem till Susanna för lite skratt-terapi och vin tänkte jag skriva.. jag önskar att jag kunde skriva det för det låter så mycket trevligare än skratt-terapi och grogg. Muha.



P.s Jag böt om till dopet för den röda klänningen var alldeles för skrynklig upptäckte jag 5 min innan vi skulle åka. d.s

Dopdags.

 

 

Nu är det snart dopdags. Det är min kusse Annicas lilla dotter Alice som ska döpas. Åhww så mysigt. Jag älskar sånt härnt :-) Dock är det ju supersvårt att veta vad man ska ha på sig på dop liksom.. Men det fick bli en röd "blåsa" med svarta brax. Hoppas att det är okej färger på ett dop liksom? Jag kan inte alla dessa regler. Man vill liksom inte vara för uppklädd och inte för nedklädd. Höhö.

 

I kväller blir det skratt terapi med tjejerna hemma hos Susanna. Asså jävla muppar vi är. Jag kommer ju dogde av garv åt bara själva grejen liksom. Jaja det blir nog bra :-P


Sneak peak.

 

 

Här har ni ännu en liten suddig sneak peak bild på teckningen som jag håller på med. Anledningen till varför bilden är sämst är för att den är tagen med jordens sämstaste mobbe-kamera. Men var lugna - ni kommer att få se slutresultatet i en scannad form :-)

 

 


Fridays means drawings... gillas nog både ...

20110923551 (MMS)

Fridays means drawings... gillas nog både av mig och er ;)


INVIGNINGEN.

 

 

Vip-kvällen var lite halvt galen i går. En hel del människor, köer och värme! Gosh vad varmt det var högst upp i gallerian. Ingen AC och hundratals människor. Not a good combination. MEN den var hur fin som helst och jag lyckades hitta tre fina tröjor. Två på Rut mfl. och en på H&M. Och jag kan ju berätta att jag garvade sönder mig när vi var där. Alltså tre tjejer med humor som få och trötthet på det... thats a good combination det :-) Och kvällens citat vart "Men tjejer vad har ni gjort?" Haha. Orkar inte förklara men jag lovade att skriva det. Så nu är det gjort ;-) Tack Malle och Susanna för en riktigt nice kväller.


a sad pup.

 

Nu är den inlämnad. Min Iphone alltså. Och öj vad det svider i mitt Iphone hjärta. Man kan inte fatta att man någonsin har haft en vanlig mobil en gång.. shitt vad svårt det är. Men man vänjer nog tillbaka sig. Iphonen var ju jobbig att skriva på i början också. Förhoppningsvis är den tillbaka inom två veckor. Nog babblat om det.

 

I kväll är det VIP-kväll med Malle, Lojjan och Susanna på nyöppnade Erikslund shoppingcenter här i vässan som gäller. Ska bli nice. Hoppas att dom har några bra erbjudanden.. Det brukar ju vara så när det öppnas nytt :-) Vår kära stad blir bara bättre och bättre!

 

 

Vi ses i kväll! Om inte - ha en trevlig kväller!

 

ps. Det var tydligen inte Dominikanska republiken Patty ville åka till, det var förra året.. utan nu var det Thailand.. viktigt ;-)

 

 


Utlandsresa - JA tack!

Tjolahopp!


Jag åkte till 3 i går så förhoppningsvis får jag en ny mobbe. Hoppas det blir snart för jag ser knappt någonting när jag spelar wordfeuden. Så om ni spelar mot mig och jag är sämst så vet ni varför ;-) Moha.


Annars då? Jo jag och babe har bestämt oss för att åka utomlands i vinter.. typ ta en sista minuten. Ni som läst min blogg ett tag eller känner mig väl vet ju att jag jag vill ha ett fint hotell pga mina smutsfobier, hårfobier och massa annat.. Det måste liksom vara fräscht, rent och snyggt. MEN nu mina vänner, nu känner jag att det börjar försvinna lite i alla fall och gissa om det glädjer mig. Så vi får se.. sista minuten BRUKAR ju innebära lite ofinare hotell och eftersom vi renoverar så vill man ju spara in lite på kosingen. Men samtidigt så älskar vi ju att resa och man ska väl älska att leva? Patte G vill åka till typ Dominikanska republiken eller såna där värstingsställen men för mig räcker det gott och väl med teneriffa eller ngt sådant. Dock inte kanarieöna för det är jag less på.. har nog varit där 10 ggr i alla fall.






Detta skulle sitta fint!




NEWBIES ♥

 

 

 

 

News in das shop!


Just my luck.

 

 

 

 

Titta vad som hände min älskade Iphone för en så där 40 min sen. Skit. Man ser ju knappt vad man skriver på Wordfeud, då är det illa. Typiskt min otur.


Najssss!!



Jättekul att så många nya hittat hit.. vart kommer alla ni ifrån liksom? :-P Och varför är ni så tyyyysta?


Btw så var kvällen i går superb! Patte vart riktigt firad :-)





















Tråkigt att jag inte fick en bättre bild på denna. Patte fick en raketig drink av James på BMB.












Den var god även fast att det inte ser ut så. Det är ju en sourz lix ;-)

Grattis hjärtat mitt ♥







GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN TJUGO5 ÅRSDAG!!



Me loves fridays ♥



Weeyhoww det är fredag :-) Gud vad jag älskar fredagar.. då är verkligen alla spelklara på jobbet.. Freddan dansar just nu tango med sig själv och Matte berättar alltid ngt roligt. Och jag, jag garvar så klart.


Och så vet man ju att man har en hel helg framför sig. Och helger = min älskling och jag lediga samtidigt which me loves ofc. I kväll ska jag se till att vi ska hämta någon god hämtmat, det hör liksom fredagar till. Lediga från jobb det firar vi med lediga från spisen :-) Höhö. Jag känner för spicy hot.. men vi får se vad min ögonsten vill ha.. han får bestämma eftersom att han fyller hela tjugo5 år i morgon! Så efter lunch i morgon drar vi till hans family over there in Katrinehöööölm :-) Det ska bli trevlans.


Efter det vet jag inte om vi skulle supe te. Patte kanske ville fira sin 25:årsdag sa han. Jag blev chockad ska ni veta, han är inte direkt festar typen. Förrutom när vi är utomlands, då jävlar är det fest varje dag, haha. Men han fyller tjugo5 på en utmärkt dag. Vi får se. Jag följer honom.









Anna Wii i PRJ.

 

Snygga modebloggerskan Anna Wii i mitt smyckesmärke PRJ.

 

 

 


Apornas planet: (R)evolution.

 

 

 

Är nyss hemkommen från en utav de bästa filmerna jag sett, Apornas planet: (R)evolution. Gud alltså. Den var verkligen sorlig från början till slut. Och nog rullade det några salta ner på kinderna i biomörkret. Men den hade ett sånt enormt budskap. Gaah jag blir tokig bara utav att tänka på hur bra den var! Ni som inte har sett den MÅSTE se den!!!






Eye-tutorial!









För ca två år sedan pillade jag mycket med egena tecknings-tutorials. Riktigt roligt :-P Kanske inte världens bästa men charmiga :-) Här är en eye-tutroial :-)




Gråa dagen.




Dagen är grå.. riktigt grå. Och inte blir den mindre grå pga en presonlig sak som drabbat en familjemedlem. Jag tänker och kan inte skriva ut om det här på bloggen. Och inte prata om det med någon annan än min familj heller. Men ni kan ju få veta att det inte är så kul just nu. Det är så hemskt när man inte kan hjälpa.. att man INGET kan göra... förutom att älska personen i fråga då. I'll always be there ♥




Middag för två.

 

 



I går bjöd söstra mi på middag. Ljuvlig sallad med Lax. Och godaste strawberry daiquirin ever!







MUMS!







Malle målar ALLTID naglarna när hon är på pickalurven. Hennes grej.








Lojjan ville inte vara sämre.







Karro, Lojjan och Felix.







Sötnosan.






Smärta med nya skor.







TVå mongosystrar och en söt Karro.










Sen vart jag så glad för att jag träffade på min fina kusse Robin på månen.







Den här tjejen älskar jag något otrooooligt mycket ♥♥♥






you promised me peace.

 

 

 

you promised me peace.



Lite dödtid på jobbet stavas tecknande. Det är enda gången jag ritar nu för tiden. Tragiskt nog. Men vadå bättre det än aldrig liksom.