follow me at Instagram.
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera min blogg just nu. Och jag vet inte om det är tillfälligt eller forever. Men så länge så kan ni följa mig på Instagram där jag brukar lägga upp lite bilder då och då :-) emmadamm heter jag där. Tack till alla er som hänger kvar här trorts den dåliga uppdateringen by the way ♥


Mysdag.

Åhh mysigaste dagen hade jag igår. Först jobberi, sen lunch med syrran Malin och kusin Carro på Kajen. MUMS för deras sallader alltså. Efter det spelade jag och syrran minigolf på nya äventyrsstället på Hälla här i Vässan. Banan var så jävla cool, fan vad vi garvade. Jag förlorade dock såklart. Jag får väl skylla på att jag hade halvt solsting där i värmen ;-) Haha.

Nu blir det snart Kloak. Syrran ska äntligen få äran att fylla i min utväxt. Bästa känslan när man har nyfärgat hår!

Saving my money for paradise.

60 days left.Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist. Sjukt lång bloggpaus för att vara mig. Jag vet inte riktigt varför jag inte uppdaterat? Jag har väl inte varit så aktiv med kameran. Och blogginlägg utan bild vet vi ju alla är = trååååkigt. Livet har rullat på som vanligt liksom. En ändring dock, jag har inte festat på två helger i rad. OCH läs nu, jag kommer heller inte göra det förrän efter vi varit i Grekland i juli. FÖR jag ska spara vartenda korvöre så att jag kan få leva flottigare än flottigast den veckan vi är där. OCH shoppa ska jag göra för dom har bla Zara, Bershka och Pull & Bear i närheten av där vi ska bo. Och dom butikerna har vi icke i Västerås. Så ni som vill festa med mig innan Juli, nej tyvärr men efter Juli kan vi kanske röja fett! Så nu kommer jag få en del liknande SMS Konversationer på min iPhone några helger framöver:

Avsändare: Hej gumman vad händer i kväll?
Jag: Hej :-) Inget speciellt. Jag ska nog ta det lungt. Själv?

Inget svar.


Don't you just love this kind of conversations? Visst känner man sig uppskattad? :-)

Haha. Nej nu ska jag nog börja med maten sedan blir det nog en sväng ut till mammi och pappi. Det ryktas om att min sissy Malin ska dit i eftermiddag och det vill jag inte missa. Saknar henne ♥♥♥ Min bästaste!!

Victoria's Secret Pure Seduction.

 

Fick hem dom göttigaste dofterna från Victoria's Secret. Me likeey!


Typiskt-min-oturs-morgon.

En underbar bild som jag tog på pappa och min brorsdotter Alina i helgen.Fyfan tänker jag börja detta inlägg med. Ja fyfan. Det förklarar min start på denna dag. Det har verkligen varit en typiskt-min-oturs-morgon hittills och klockan är bara nio liksom. Det började med att mina favvojeans gick sönder. Efter det skulle jag ÄNTLIGEN börja cykla till jobbet hade jag tänkt. Men då var så klart nyckeln till cykeln borta. Granntanten satt i fönstret och glodde medan jag sprang in och ut och testade nya nycklar. Ahh så störande med grannar som ska granska varenda steg man tar!! Jag hittade såklart inte nycklarna. Klockan tickade och jag sprang till bilen. Vad händer då? JO jag tappar mobilen och den studsar in under bilen bredvid min. Jag får lägga mig på alla fyra och krypa så gott som under bilen och dra fram min mobil. Då är det såklart sprickor i glaset. Yippiiieee!! VARFÖR tog jag bort min bumper från iPhonen och satte på det där satans hårda Marc Jacobs skalet i stället? Jo för att det är snyggt. Jag har alltid varit emot hårda skal just pga detta. Men så har jag inte slarvat något med mobilen på länge (tappt den dvs) så jag tänkte att nu är jag vuxen nog att använda ett hårt snyggt skal.. vad hände. Mhmm.. nu blir det bumpers för hela slanten igen. Det blir kul att se vad denna dag har att erbjuda.

Eskilstuna City - VSK.
Maaaan tror man drömmer!