I got some love on my car this morning.

 
Inte nog med att det äntligen låg snö på marken i morse utan jag hade även fått ett hjärta ritat på min motorhuv i snön :-) Såna här småsaker gör så himla mycket i vardagen tycker jag. Min fina älskling.
Update om bebis och graviditet är att jag nu ibland kan känna kroppsdelar när jag känner på magen. Typ en fot, ett huvud eller en armbåge. Det känns så himlans mycket mer verkligt nu. Innan har jag inte riktigt fattat att det verkligen är en riktig bebis där inne. Eller det har jag väl men inte på samma vis. Kan också meddela att det nu är ca 7 veckor eller 57 dagar kvar till BF.
 
Och i helgen är det äääntligen december och första advent. Vilket betyder julpyntning, julmusik och julebak! Gosh så mysigt.

Längtan.

Magmyyys.
 

Bebis har börjat leva loppan om kvällarna. Den är helt galen där inne. Gör volter, sparkar och har boxningsmatcher. Och nu har bebis blivit så stor och stark också så det känns verkligen :-) Det är inte lätt att somna om kvällarna när den drar igång vill jag lova er. På lördag är det by the way 2 månader kvar till beräknad förlossning. Förrut har jag alltid bara tänkt i veckor för det har alltid låtit kortare än månader men 2 månader låter faktiskt inte så lång tid längre. Tur att julen och allt vad den för med sig kommer nu i december.. den månaden kommer nog att gå fort. Åh vad jag längtar till vi ska börja julpynta, baka och dona här hemma. Den 1:a december har vi bestämt att allt ska upp. Till och med granen ska upp så tidigt i år. Annars hinner man ju knappt njuta av den. Jag har köpt lite mer julpynt i år för vi har inte haft mycket alls tidigare då jag inte har brytt mig så mycket om sånt förrut. Men i år så ska det bli pynt! Jag gissar att det har med gravven att göra, man blir ju så pysslig och donig då.

Babyshower. 
 
Klockan 11.00 i dag blev jag överraskad med en babyshower av 10 fina tjejor. Och OM jag blev överraskad? SOM jag vart. Jag hade velat sett min egna min när dom kom in och skrek SURPRISE! Den var tydligen priceless :-P I två månader har dom hållt på att planera denna shower och jag har inte märkt något alls. Inte ens en lite pytteuns av misstanke. Jag fattar inte hur dom fick ihop allt så bra som dom fick. Gud så det värmde. Nu efter känner jag mig nästan lite dum eftersom att jag medvetet har hållt mig undan en hel del eftersom att jag inte ha trivts med hur jag ser ut. Som att någon av dom skulle döma mig för det liksom. Men dom gillade mig ju precis som jag är ;-) Gud vilken lättnad.
 
Och ser ni hur fin uggletårtan var som min fina syster gjort? Och dom fina lollipopsen hon och mamma gjort som även dom är i form av ugglor. Vilket arbete för mig liksom. Och alla fina presenter!! Åhhhwww kärleeeek och tack till alla er tio som var här och gjorde denna fantastiska dag ♥

För jag vill inte vara din fångvaktarinna.

 
Det var längesedan jag bara satt och skissade men i morse fick jag mig lite tid till det och här är resultatet :-)

Vecka 30.

 
 
Woop vecka 30 och en ny bild. Jag vet by the way att mina graviditetsbilder är ganska så "tråkiga" på det viset att dom nästan ser likadana ut varje gång. Men det är just det jag strävar efter. För då ser man i efterhand lättare hur magen har växt liksom :-)
 
Som jag har längtat till vecka 30. Det har varit som ett delmål och jag har tänkt att gud så skönt att i vecka 30 kunna tänka att det "bara" är 10 veckor kvar av graviditeten. MEN! Nu när jag väl är här känns det längre än någonsin till vi får se vår älskade skatt. Det känns som att ju närmare målet man kommer veckomässigt desto längre tid är det kvar. Är inte det konstigt? Det kanske är för att dom sista veckorna är som tyngst? Nu börjar även fötterna att svälla och vatten samlas i min kropp. Haha alltså det här med att vara gravid. Det kan vara rätt mysigt i bland men det är ingen piece of kaka. Jag saknar min egna kropp och att få ha den för mig själv liksom även fast att det är helt underbart att vår bebbe har just min kropp som sitt hem. Äsch det är svårt att förklara.  Men jag hade inte velat byta. Tänk vad man missar som kille.. att inte få känna dom första sparkarna INIFRÅN. Då är det värt att låna ut sin kropp i 9 månader ♥

Dille på ugglor.

 
 
Jag har fått dille på ugglor. När det gäller barnsaker och framförallt inredning av barnrum. Hur gulligt? Vi har ju i stort sett gjort klart barnrummet med wallstickers och allt. Med temat Nalle Puh. Vilket jag nu ångrar och faktiskt så har jag beställt hem nya wallstickers med en uggla som sitter på vimplar (se bild ovan) som tur är går Nalle Puh stickersarna att ta ned utan några problem. Och sakta men säkert så ska det bli ett uggle-inspirerat babyrum.

Åh vad jag vill flytta.

Gaaah vad jag skulle vilja flytta till hus NU. Jag är så trött på att bo i denna lägenhet. Låååångt till parkeringen, låååångt till soprummet, jobbig trappa och trång hall. Små saker kan tyckas kanske men som i vardagen och tillsammans blir stora. Grejen är att vi hittat det perfektaste finaste lilla huset för oss också med ett bra pris, men då måste man ju ha sålt sitt nuvarande place så att man har råd med det där huset. Och det har vi ju inte. Det är så mycket som ska klaffa. Dessutom är det redan budgivning på huset vi vill ha.. Men det är ett sånt där hus som vi säkert kommer ångra att vi inte köpte.
 
 

Magmys.

 
I dag har bebismagen fått lite extra mycket kärlek av både sambo och hund. MYS ♥