No longer just a drawingblog!

Tänkte förklara en sak för er. This is no longer just a drawingblog. NOPE. Jag ser inte längre min konst som mitt jobb. Eller jag vill helt enkelt inte att det ska vara mitt jobb längre. Det har förstört det fina med att rita för mig. Jag har känt press över att prestera och visa upp min konst för mina läsare hela tiden. Branchen är även SJUKT hård och allt handlar om tur. Att synas vid rätt tillfällen och vara på rätt platser. OM man inte sitter och försöker markandsföra sig själv 24/7 så är man lost. Min hobby blev något jobbigt helt enkelt. Och så ska det inte behöva vara. Jag tänkte ett tag att jag skulle lägga ner bloggen men nu har jag bestämt mig för att inte göra det och bara blogga om det JAG känner för. Men viktigt att poängtera är också att jag självklart kommer att fortsätta  visa upp allt jag ritar för er!

Ni är säkert många som enbart läser min blogg på grund av konsten och som väntar tålmodigt på att nästa alster ska dyka upp. Därav vill jag berätta detta för er så att ni förstår vad som pågår ;-) Hehe. Jag har kommit till den punkt i livet då jag vill göra något annat. Jag vet bara inte vad. Jag har sökt in till en skola, hemlis vilken än så länge. Men jag vet inte om jag verkligen vill börja där, om jag kommer in dvs. Jag önskar att jag visste vad jag ville hålla på med. Och ja jag skulle lungt kunna sätta mig vid skolbänken igen OM jag känner att jag vet att det är det jag pluggar till som jag vill hålla på med. Gosh det är svårt det där. Lyx er som verkligen vet vad ni vill göra. Ja det är lite virrevarrigt i skallen gällande detta just nu.

Jaja nu vet ni detta. Nu ska jag gå ut på balkongen och sätta mig i den under-under-underbara solen och njuuuta, vem vet i morgon kan det snöa.



Kommentarer
nathalie säger:

jag tycker det är bra att du inte vill se din konst som ett jobb. jag har bara sålt några få porträtt, men jag känner igen känslan och pressen som du beskriver.



you go girl! (med vad du är bestämmer dig för att syssla med :-))

kram!

2010-04-12 | 13:30:08
Bloggadress: http://igottagetsmart.blogg.se/
Jennifer - konstblogg säger:

Fy fan för att behöva tänka på skola och jobb. haha. Men hoppas att du kommer in på skolan om du känner att det är det du vill göra. :)

2010-04-12 | 20:08:10
Bloggadress: http://jenniferkiemunki.blogg.se/
Veronica säger:

Jag kan förstå känslan! Hoppas du hittar den där wow känslan att rita snart igen!! Inget tvång ;)



Kramar

2010-04-12 | 21:34:51
Bloggadress: http://weronicaz.blogg.se/
torie säger:

fan vad glad jag blev av att läsa detta! :´) nu är det bara att ta det chill och göra som du känner för! inga måsten, då förstörs ju bara det roliga med grejen. you rock, babe! PÖSSSS på muttish

2010-04-13 | 09:09:11
Bloggadress: http://theperfectmess.blogg.se/
Felicia säger:

Alla behöver vi ta en paus någon gång. Man mår dåligt och känner sig pressad ett tag, sedan förstår man att man borde stanna upp och reflektera. Efter det föds det ofta nya intressen och idéer som hjälper en vidare på vägen mot vart det nu är man promenerar. Tänk på att många vägar kan leda till en sak tvärtom!

Lycka till, kram Felicia

2010-04-16 | 10:56:17
Bloggadress: http://konstochkonstigheter.blogspot.com
TSUKII ♥ säger:

sv: hihi! :D Men varför var inte du på plats då? :O Hade ju vart kul och träffa konstnären! ;D



oh tack så mycket :) Yes! Jag säljer bloggdesigner :D

2010-04-19 | 12:31:26
Bloggadress: http://tsukii.se
Sara säger:

snygg teckning! :D

2010-04-22 | 15:25:43
Bloggadress: http://beatlestokig.blogg.se/
CJ säger:

Kloka ord! Jag förstår vad du menar. När pressen kommer så tappar man ofta motivationen. Första gången jag läser din blogg, men kommer definitivt besöka den igen. Du är grymt duktig! Ha en fin kväll!

2010-04-23 | 00:27:03
Bloggadress: http://cjskonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback