Céline - 11 månader.

 
Jaha 11:e gången som jag skriver denna månadsupdate då. Helt sjukt. Verkligen bara helt sjukt att det på riktigt är en månad kvar tills Céline blir 1 helt år. Nu står hon helt själv kortare stunder. Ca 5-6 sekunder. Hon går nu med hjälp av en hand också. Ganska stadig börjar hon bli alltså. För ca 3 veckor sedan flög hon för första gången och det gick superb. Vi var i Kanarieöna. Dock så blev lillsnorpan magsjuk men bara för någon dag som tur var. När vi var utomlands i värmen så fick hon även smaka sin första glass. Fast det tyckte hon inget vidare om och gjorde miner och spottade ut. Jag gissar att det var det kalla som var konstigt.

Jag upplever att hon har blivit mer gosig på senare tid. Hon kommer ganska ofta och lägger huvudet i knäet på oss om vi tex sitter i soffan. Men inte för länge för då kan hon ju missa något annat. Hon har en väldigt stark vilja. Och då menar jag STARK. Inte så konstigt kanske med två föräldrar med en väldig stark vilja. Att ta en leksak från henne just nu är det inte ens tal om. Inte enligt henne i alla fall. Då säger hon bara "nenenenenene" eller skriker.

Hon har äver börjat härma endel. Som när man tar hennes leksakshammare och slår på hennes hammarbänk så försöker hon göra detsamma. Just det hon har ju firat sin första jul också! Dagen innan 11 månadersdagen. Hon fick massor utav fina julklappar. Inte överdrivet med julklappar men rätt lagom i denna ålder. Hon tyckte ju mest pappret och snöret var roligt på paketet. Tomten tyckte hon var helt okej - tills han började prata med henne och var 10 centimeter ifrån, då började hon gråta. Pluttsnuttan ♥
Kommentarer
Denise - Mamma till Noah! säger:

Så go!

2013-12-27 | 20:07:16
Bloggadress: http://danajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback