Trötter.



Någon som laddar inför nyår. Det blir ju en sen kväll ;-)


Hello everyone! Är ni taggade inför i kväller? Det är i alla fall jag :-) Planerna ser ut så här (Just nu, dom kan ändras fort, haha) att vi först ska hem till Karro vid fem, efter det ska vi hem till Tomas och käka en trerätters (Vi åkte på att göra efterätt.. det blir marängswiss, enkelt och göttigt) och dricka champagne och därefter drar vi vidare till Varda. Dit typ halva västerås ska känns det som ;-) Kan ju inte bli bättre. Dock blir det ju inga egna raketer men det tycker jag i och för sig är ganska bra.. är alltid lika nervös när Patrik ska dit och pilla med fingrarna.

La en liten halvrolig kommentar om raketerna och djuren på Facebook by the way. Den löd: "Så jävla trött på alla uppdateringar: "Tääänk på oss djuren smäll inte smällare eller raketer." På nyår liksom?! Man har ju fan smällt smällare i alla år. Sätt i öronproppar på hundarna då."
Många fattade att det till stor del var ironi i det hela.. men det fanns en typ tre stycken som tog lite illa upp. Ni som tog illa upp, jag skulle gärna vilja ha öronproppar för hundar om ni vet vart man kan köpa sådana för våran Hugo är så dryg och skäller varje gång han hör grannarnas ljud genom betongväggarna.. skulle vara aschyrre om ni kunde fixa fram sådana som sagt :-)


Humor, ironi. Be happy, det är nytt år år liksom.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback