Hello sweden.



Ja asså det här med bloggandet? Jag antar att ni väntar på bilder och en hel resume från portugal resan. Men jag liksom känner att jag inte pallar det just nu. Just för att jag har så sjukt mycket att berätta och sjukt många bilder att visa så det känns som att jag inte vet vart jag ska börja liksom? Men jag kan ju ta och berätta att det var underbart (det har ni ju redan kunnat läsa/sett nedan) till i lördags/söndags då vi blev magsjuka och spydde alla tre. Och det var inte en hangover kan jag lova. Det var inte som en magsjuka heller utan detta var creepy. Jag har aldrig känt mig så konstig. Jag svettades, frös, spydde, var svag, svimfärdig och mådde illa, ja allt på samma gång typ. Hela jag var tung och kunde inte utöver detta annat än att sova och gråta. Hemskt. Som tur var så hade jag inte mer än magknip under hela resan hem i går. Jag hade ju dogde om jag hade vart som jag var innan på ett flygplan liksom. Förstå.

Och som tur var så kunde vi avsluta våran portugal resa hos sissy med en mysig filmkväll och popporn, som jag säger. Dom var så där smöriga och goda som på bio ni vet, ja även fast inte jag fick i mig så mycket av dom då.



 

Jag och min lilla bajskorv.

 

 


Min fina sissy som var en liten söt sad puppy för att vi skulle åka hem dagen efter :-(
Kommentarer
nathalie säger:

vad jobbigt att bli sjuk! och ingen brådska med inläggen/bilderna... skriv när du känner för det! ibland vill man bara smälta en underbar upplevelse. :)



kram!

2010-09-16 | 00:33:30
Bloggadress: http://jesuisnathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback