Sen afton = sentimalitet.

Jag ligger här i sängen med min söta lilla råsa mini pc. Ligger och myser och tänker över livet sisådär som man brukar göra om kvällarna ni vet? Det har hänt en del den här veckan som jag valt att inte skriva om i bloggen.. alltså vardagliga saker så som spakväll hemma hos mamma och pappa med mamma och malin. Klippning av Hugo.. handling och massa annat. Inget allvarligt med andra ord utan bara vardagliga saker. Jag har inte skrivit så mycket om mig själv och mitt egna liv just för att jag inte vet om det hör hit? Gör det? Jag vet inte riktigt om detta bara ska vara en konstblogg eller om den ska handla om MIG men samtidigt konsten mest?

Hmm jag vet inte... jag vet bara att jag har så satans ont i nacken. Var hos naprapaten och fick behandling i fredags. Han knäckte den som vanligt osv. Men det blir ju aldrig bättre känns det som.

Usch vilket värdelöst inlägg, det märks att det är sent för fröken Emma Damm.

God natt!


Kommentarer
Lans - nåra penslar, ett staffli och akvarell säger:

gonatt!

2009-09-07 | 00:24:01
Bloggadress: http://lans.blogg.se/
attis säger:

Hej vännen. Tittar in och önskar dej en härlig dag.

Kram

2009-09-07 | 08:31:53
Bloggadress: http://attisblogg.blogg.se/
Mia säger:

Söt bild :)

2009-09-07 | 09:35:33
Bloggadress: http://www.improveme.se/makeover
Dvärghundspossenn säger:

Men en oerhört söt bild blev det i alla fall. ;-) Du kan ju alltid göra som jag och dela upp bloggandet på flera... du kan ha en konstblogg och en dagboksblogg. Eller så fortsätter du som det är, lite blandat i en och samma blogg, det funkar väl rätt bra?

Jag brukade ha ont i nacken tills jag började styrketräna regelbundet, nu har jag typ aldrig det. Men det kanske beror på vilken sorts nackont man har?

2009-09-07 | 10:35:12
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback