Crystals.




Så nu har även PRJ fått in lite kristallhalsband.  Dock är inte alla sorterna upplagda ännu. Jag har inte orkat ta kort och fixat alla men det kommer fler :-) Bilderna gör dem dock inte rättvisa, kristallerna är så himlans mycket finare i verkligheten. Äääälskar dom ♥

Patriks uppväxt i bild.




I går var vi ju i Katrineholm där min älskling är uppväxt och hela hans familj och släkt fortfarande bor kvar. Vi började kika på massor utav kort från när han var en liten söt lintott. Jag har alltid älskat att kolla på gamla bilder. Jag kan sitta i timmar. När jag kom hem till mormor eller farmor när jag var yngre så var det första jag gjorde att slita ut albumben och kika på bilder. Det är så kul att se hur det var när man var mindre. Och det sprider en sådan värme när man sitter där och tittar tillbaka på det gamla.. Och i bland kan man till och med känna känslan man hade på bilden. Nu var ju inte jag med på just dessa foton eller den tiden som var då men det var lika varmt och kul att se dom. Det är så fint att se hur fin uppväxt min älskling har haft. Precis som jag. Man ser på bilderna hur mycket kärlek och värme det var/är även där i deras familj, det är nog därför Patrik är så underbar som han är i dag. Vi fick en hel bunt med kort och dessa försöker jag nu sortera i en någotsånär åldersordning i ett till album. Nu tog dock fästkuddarna slut så det får bli en paus till i morgon :-)

Ang. årets Mello.








Jag brukar ju inte gilla Mello alls och inte ens titta på det. Men i år gjorde jag det eftersom att Helena Bergström är en av programledarna. Jag älskar henne och alla filmerna hon varit med i. Speciellt Black Jack och Änglagårdsfilmerna. Älskar när hon är 150 kilos Lasse Ekström. Bäst ju. Haha. 02:14 "En gång så tittade jag på schlagern med mina kollegor och då hade dom köpt nachos.. Ja jag bara reste mig och gick ja" Haha typiskt min humor. I alla fall så älskar jag dessa två bidrag ovan. Sjuuukt bra. Lite klass liksom. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta men nu gör jag det: Nästa vecka måste jag bara se andra chansen också!

Nu - off to Katrineholm!

Ny TV.




Detta var vad jag kom hem med från stan. Haha nää inte riktigt så men nästan. Jag hittade inget på stan förrutom lite strumpor och ett nagellack. Sedan när jag kom hem åkte vi och köpte en ny LED TV till sovrummet. Vi båda har alltid varit emot att ha TV i sovrummet eftersom att det lätt kan bli så att man sitter i två olika rum och tittar på varsin TV om den ena inte gillar ett TV-program och så där.. men nu har vi sagt att denna är till för att tittas på på kvällen innan vi ska sussa. Jag kan nämligen inte somna om jag inte somnar till något på tv:n eller till någon film. Så vi har kikat på våran ena laptop varje kväll. Nu tröttnade vi och vi är supernöjda med vår nye vän, nu måste vi bara hitta sladden till datorn (flytten tog den) så att vi kan koppla in den dit så att vi kan kolla på film på den också.

Nu blir det Melodifestivalen.. framför den stora TV:n dock!

It's us against the world.




Måste snart börja fixa till mig, ska nämligen till city och fika med min Torie. För snart åker hon, inte många dagar kvar alls nu till hon drar till det där placet called frankrike. Sucks a bit men vad göra? Well, jag tror nog att det kan bli lite shopping också. Undrar om jag ska börja lägga upp lite av mina inköp här i bloggen.. gör ju aldrig det längre. Men i och för sig är väl det kanske inte så intressant. Längtar till på måndag för då får jag äntligen, förhoppningsvis, hem min väska som jag beställde för en månad sedan hos Melba. Storbloggaren Kiiinza (Som för övrigt har världens tråkigaste blogg, fattar inte hur det kan vara sveriges största blogg?) hade den på bloggen och då tog den så klart slut direkt.. så moi har fått vänta. Men den som väntar på ngt gott liksom.

Ikv. vet jag inte vad som händer. Lutar åt en lugn kväll men man vet aldrig. Nej nu måste jag som skrivet göra mig i ordning. Smell you later!

Sjukhem.






Det är sjuk/tröttstuga här hemma just nu. Både karln och jag ligger och snorar ikapp här hemma. Och ja hunden våran har mysigt med sin alldeles egna kudde ♥ Men det börjar bli lite bättre så i morgon ska jag nog jobba.

I dag fick jag by the way hem lite nya smyckesdelar.. så det blir lite nya halsband snart, bland annat dom populära kristallhalsbanden. Ni kommer att kunna hitta dem HÄR.

Montaaag.

image description


Bilder på mina allra första cupcakes som jag gjorde till älsklingen när vi firade våran 4-årsdag för några veckor sedan. Blåbärsmuffins med vit chokladtopping, muuuums!


Sittning and waiting på att naprapaten ska komma och ropa in mig. Ännu en knäcka-nacke-rygg-dag. Behövligt men det blir dyrt med en femhundring varje vecka kan jag känna men vad göra liksom? Hoppas på att det blir bra snart. Mongolåjd nacke.

Mello&Spicy.




Babe och jag myyyser till Melodifestivalen och käkar Spicy, mums! ♥


IM SO FASHION.



IM SO FASHION.


Första teckningen från 2012. Inte vidare nöjd men ganska okej efter 4 månaders ritvila.
(Kortet är taget med en iPhone)

Me went dip dyed.

Mitt fina hår :-)

 

 

Malles första dip dye. Mig får hon experimentera på, haha.

 

Ja som skrivet så fick jag mig en dip dye i går av fröken frisör i familjen. Och jag är så sjuuukt nöjd. My sissy too :-) Jag gillar att det liksom inte vart för extremt ljust nedtill, utan en rätt så mjuk övergång. Vill ni också har en cool dip dye eller frisyr i över huvud taget och befinner er i västerås så gå till Malin Damm på Kloak, ligger på Kungsgatan. (Utsedd till västerås bästa frisör salong by the way.) På fredagar har dom dessutom after work där och grejer. Annars kan ni ju alltid gå dit och kika på den sjukt coola inredningen och deras olika konstutställningar :-) Dom har även jävligt goda kakor där just nu, hahahaha!! Jag är for your info. inte ombedd att skriva detta inlägg utan jag gört för att jag vill och för att Kloak är den bästa salongen liksom. Inte svårare än så ;-)


Herr Valentin.







I går var det ju alla hjärtanes dag. Jag har alltid gillat den dagen även när jag har varit singel. Jag gillar när det kommer lite speciella dagar i livet så där då och då. Dock känns den inte lika speciell längre eftersom att jag och babe firar våra årsdagar tillsammans två veckor innan alla hjärtanes. Men valentine ska icke förglömmas för det. Så jag skickade efter kudden ni kan se ovan och köpte även en hur fin valentines blomma som helst. Och så dukade jag lite gulligt så där innan han kom hem.. jag är som babe säger riktigt pysslig av mig och ska alltid dona och ha mig. Me love it. Glaset är lite cheesy dock, jag vet men jag kunde inte sluta när jag väl hade börjat. Haha. Och av babe fick jag jättefina blommor och middag. Mysmys.


What´s happening?



Sjukaste grejen har just inträffat här på kontoret.. Bilden ger er en ledtråd ;-) Jag blir alldeles nervös, det var så längesedan 4 månader sedan rättare sagt. Vi får se hur det här går, haha.. kanske inte blir ett skit!

Oh lord just give it back to me!

Lördagen i bildform.

Nu tre år senare kommer bilderna från i lördags. Jag hade en superkul kväll till det att vi gick ut på krogen. Kvällen började då hos Sandra där vi kikade på Melodifestivalen och åt dipp med grönsaker och snackade. Übermysigt! Efter det gick vi till nya Hattfabriken. Det stället får jag aldrig något grepp om? Det är liksom inte som ett ställe som man kan sitta och prata på (som Å typ, för er som bor i V-ås) och det är heller inget riktigt dansställe som man kan dansa på? Visst KAN man göra båda delarna men det känns bara fel tycker jag, haha. Ja jag får inget grepp om stället då som sagt. Efter en liten stund drog vi till BMB och tänkte dansa. Vid det här laget var jag nästan helt nykter och att vara på BMB nykter kan jag väl säga att det inte är så kul. Tänkte ta en drink men jag tappade helt sugen och orkade inte stå och vänta. Nee sket i det och drog hem i stället. Efter en timma typ, om ens det? Värt! Inte den bästa utekvällen kan jag ju skriva. Men å andra sidan är ju alltid förpärlorna roligare.

I helgen blir det INGET festande alls!! Önskar att jag kunde åka och se på Patte och deras första träningsmatch men det är för långt bort :-(




Fina melodifestival-tittande tjejor hemma hos Sändy.





Min drink var blå :-)





Haha Emma tokade sig med bevakningstjänst skylten när vi drog till Hattis :-P





Jag vet inte vad Jaja gjorde på isen, haha snöänglar?





Sändy och Vix på Hattis.





På BMB träffade jag på söta Rebecca mfl.

Waiting.

Sitter hos herr naprapat och väntar på att nacken ska få sig en omgång. Väntan är inte min starkaste sida, men vad göra lix?

Bilderna från i helgen kommer senare i eftermiddag by the way. Har ni förresten helt off topic märkt att det är ljust vid halv åtta om morgnarna nu? Me so happy över that. Haha!

 


Mys

At sandys med melodifestivalen på tv:n. Mysmys!


She's leaving.




Jaha då blir man snart lämnad då. Känns jävligt så där asså! Ja för snart flyttar hon min vän.. Torie. Till Paris av alla ställen! Vad är det för fel på stockholm eller uppsala typ? Inte för att vi umgåtts så mycket på senare tid men när vi väl gör det så är allt detsamma, dessutom känns det tryggare att ha na här i stan. Jaja det är bara att gilla läget. Kul för henne liksom men tråkigt för mig. Tänk att vi har varit vänner i 10 år nu! Oh mi gawd så mkt vi gått igenom tillsammans under dom åren. Fjortisar, töntar, singlar, webcam nördar, kämpar och allt vad vi varit däremellan. MEN det bästa med det här är att hon bara ska vara borta några månader ;-) My beloved, the one and the only Torie ♥

Men i kväll då ska vi farvälfesta som att det inte finns någon morgondag, för festa, det, det gör vi bäst tillsammans!

VSK - only 9 days left.



(Patrik till höger om en hoppande Luci)


Snart är det dags! 18/2 möter VSK IK Brage på Domnarvsvallen i Borlänge. Årets första träningsmatch. Just nu ser det ut som att karln min kommer att spela men man vet aldrig pga hans alla skador. Han har haft en otrolig otur med skador sedan 2010. Förra året bröt han ju foten och kunde inte vara med på nästan hela säsongen. Nu när den läkt helt (förhoppningsvis) så har han problem med höften. Han börjar väl bli gammal. Haha. Dock kommer jag i år att sakna flera spelare i laget. VSK har blivit av med många av dom bättre spelarna. Vi får se vad detta leder till. Kan bli intressant. Första seriematchen är i mitten av april. Sooom jag längtar. Då blir det som vanligt vid varje seriematch - hejdå naglar!

Det är lite roligt för jag har alltid och kommer alltid att hata att titta på fotboll FÖRRUTOM på VSK, det är bland det kuligaste som finns faktiskt :-)

Oh the bitter winds are coming in, And I'm already missing the summer...




Ja dom är ngt sjukt duktiga dom där systrarna Klara och Johanna. Tänk om man hade hälften av deras pipa. Haha.

FYI så är det min och Pattes bästaste TV-kväll i veckan i kväll. Först Sveriges Mästerkock och sen Fuskbyggarna. Härligt att det börjats sända lite bra program på tv:n igen. Det är väl det enda positiva som vintern har, men å andra sidan sitter man väl kanske inte framför tv:n så mycket om sommaren.

Jag tror att det tog mig minst 15 minuter att skriva detta inlägg. Jag försökte och försökte komma på något mer att skriva för att göra det hela lite mer intressantare, men icke. Nu ger jag upp!


Ps. Jag tror jag ska börja spara till en gammal jukebox. Fan vad coolt det skulle va!

Inbrott.

Kuuuul att det har varit inbrott UNDER OSS i natt. Typ tio poliser där nere nu. Superkul när jag redan är sjukt mörkrädd. Kul också att min bil inte gick att starta i morse.. Men tur att pappa hann skjutsa mig till naprapaten i tid. Första gången jag har varit ute i tid liksom.. Bra start på dagen... Nu massage hos naprapaten. Höhö.


Kalas med fiskedamm och marängsviss.




I går fyllde min yngsta brorsdotter tre år och självklart var vi på kalas. Jag fattar inte hur tiden kan gå så fort, det tre år sen hon föddes liksom? Känns som typ ett år sedan. Well well vi blev bjudna på marängsviss och sedan vart det fiskedamm. Hon fick även sin efterlängtade gitarr. Sötan.
I går tänkte jag nej nu ska det inte bli något mer festande på ett bra tag framöver. Sen kommer jag på, justja Tories avskedsfest nästa helg. Hon flyttar nämligen utomlands snart. Och den får man ju INTE missa. Men sen efter nästa helg är det = VITT som gäller. Fan det har blivit på tok för mkt fest på senaste alltså.

Snart ska jag till naprapaten och knäckas i både nacke och rygg. Åhhh vad jag hatart, när han ska knäcka till skiten alltså. Men masseringen är ju ljuvlig. Och efteråt är man som en ny människa. För ett tag i alla fall, haha.

Rebecca&Fiona




Jag och min Määndy ♥





Amanda körde!





Mee o Karrowww!





Tydligen så var Rebecca och Fiona där?! Inget jag märkte av i alla fall, haha.





Jag hittade söta Jeanette i vimlet också :-)


Jävla nacksmärta!


Jääävla skit vad ont jag har i nacken i dag kan knappt vrida skallen. Jag avlider. Voltaren gel måste på riktigt vara ett skämt. Jag känner dessutom att jag håller på att åka på en förkylning. Och vi som ska på Rebecca & Fiona i morgon. Typiskt min fucking otur. Men jag tänker gå ändå, har ju köpt biljett och allt. Blir väl bättre efter en drink eller två ;-) Haha. Jävla smygalkis (Typiskt min och Tories humor). Nej nu ska jag inte bli en provocerare här.

Jag vill shoppa i dag, en hel massa. Men jag tänker inte görare. No not one bit. Jag ska stå emot suget. Men tänk att få plöja igenom massa butiker och liksom bara shoppa loss. Oh gawd. Men jag har faktiskt lite kläder som ska komma på posten snart. Förhoppningsvis redan i dag så att jag kan ha på mig klänningen och jackan i morgon :-D

Rebecca&Fiona


Men gaaah på lördag klockan 21:00 ska jag få se/lyssna på dom här snygga brudarna! Dom kommer nämligen till BMB. Och som jag har väntat, så länge att jag till och med glömt bort att dom skulle komma hit. Som tur var fick jag se en affisch nere på stan förra helgen om att dom nu skulle komma hit till lilla väss!



Lycka för mig är att leva med dig, se kärleken som finns i dina ögon ♥




Kvällen i går var jättemysig. Kan ju i och för sig inte bli annat på sin fyraårsdag med sin älskling. Dock började jag få jätte ont på höger sida av nacken+axeln mot kvällningen. I dag har jag ännu ondare så jag ringde till naprapaten och fick en tid redan på måndag. Skönt. Jag drar mig alltid för det eftersom att jag tycker att det är så obehagligt när han ska knäcka min nacke samt rygg. Men jag gillar verkligen när han hittar dem rätta punkterna och att det då blir en ondskön känsla. Haha. Då vet man ju att det tar och det vill man ju när man betalar dyra stålar.

Fyra år tillsammans ♥




I dag hände något utav det finaste jag varit med om i mitt liv. Det kom ett blombud till jobbet.. till självaste Emma Damm. Jag höll på att dö, jag vart helt pirrig i hela kroppen. Jag visste inte hur jag skulle reagera liksom. Dom var så klart från den finaste i mitt liv Patrik ♥ Ser ni vad det står på lappen, ååååh! Vi fyller nämligen HELA 4:a år i dag. Det är helt sjukt ju. Fyra år. Det känns som att det var förra veckan som jag träffade honom för första gången men samtidigt så känns det som att jag har känt honom i hela mitt liv. Mitt allt är vad han är. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra. Det kommer alltid att vara han och jag. Inget/ingen skulle någonsin kunna förstöra för oss! I kväll blir det middag på en utav dom finaste restaurangerna i stan. Gäller att slå på stort när man väl kan! ÄLSKAR DIG PATRIK GRÖNVALL, MEST AV ALLT!!!! ♥♥♥