Jobbigt.



So I'm home. Har dock varit det sedan i lördags. Det har nästan varit ett helvete sedan jag kom hem. Tårar har sprutat emellanåt kan jag lovat. Min älskade boyie har nämligen brytit foten under en fotbollsmatchen förra måndagen då jag var i portugal. Även Hugo, doggen skadade sig veckan jag var borta så han har ont i benet/ryggen. Det är ganska jobbigt att flytta när karln inte kan hjälpa till fast att han vill. Dock har vi fått massa hjälp av familj men ändå. På morgonen i går flyttstädade vi.. Fyfan vad tråkigt alltså, men även där var familj med och hjälpte till, och det är vi evigt tacksamma för. Det hade vi aldrig klarat av själva då Patrik knappt kunde hjälpa till med något. Sen fick jag ju panik där borta i Portugal pga askmolnen som kom. Men som tur var försvann dom. Men tänk om jag inte skulle hinna hem i tid då hade det ju varit kört typ. Här hemma i nya lägenheten som vi nu bor i nu på riktigt, ser det ut som ett bombnedslag eftersom att vi för tillfället har två STORA divansoffor och två vardagsrumsbord, och massa andra prylar också för den delen så som verktyg, ett tapetserarbord osv i halva lägenheten eftersom vi samtidigt renoverar. Alltså det är så sjuuuukt mycket just nu. Och jag som redan är sjukt snurrig, glömsk och virrig har nu blivit ännu mer snurrig, glömsk och virrig.

Jag har även övervägt att stänga ner bloggen helt då jag inte känner att det direkt ger mig något att skriva här längre fast att jag har massa trogna och fina läsare. Eller så har jag den kvar och uppdaterar när jag vill.. jag vill inte känna pressen mer att behöva blogga 4:a ggr om dagen.


 

Älsklingen till höger med en bryten fot förra måndagen.

 

 


Im here in poooortooo.




Im so here! :-) Eller ja det har jag ju vart ett tag nu. Men jag har inte fatt till Jennies internet i min dator. Nu sitter jag pa stranden pa ett internet cafe. Har precis tryckt en banana split. Gott? OM det var! Huset vi bor i ar sa fint och stoooort. Jag skulle vilja visa bilder men det blir ju sa struligt nar det inte ar ens egna dator. Sa vi far hoppas att internet fixar sig for mig eller sa far ni helt enkelt se dom nar jag kommit hem :-)

I gar kom Jennie och vi grillade och mos hela kvallen. Eller myser gor vi ju hela tiden. Allt ar underbart, det enda som saknas ar ju min hogra hand - Patrik ♥

I kvall var det tankt att vi skulle festa, Jennie, Jessan, Mallan och jag men det blir nog for sent da Jennie jobbar seeent i dag. Sa vi far ta det i morgon kanske. Nej nu ska jag sluta babbla om randoms har och ga ut till resten av fammen och kanske ta mig en fruktig drink..

PUSSS

Almost there.







Nu ligger jag hemma hos mamma och pappa. Klockan två i natt åker vi till arlanda i natt. Tror jag att det var. Sååå jag ska nog ta och slumra ett litet tag nu :-) Om jag kan. Nästa gång jag skriver så är jag i fina portugal med syrran!


Kul ska det allt bli men det finns dock någon som jag kommer att sakna ihjäl mig efter... Min andra halva. Se bild ovan ♥



DON'T LEAVE HOME.








DON'T LEAVE HOME.


Denna kladd-teckning representerar hur jag känner these days.. eller till en viss del. Detta är ju dårå en flicka med tårar. Dock mår jag VÄLDIGT bra just nu. Jag menar i natt åker vi till Portugal och vi håller på och renoverar lägenheten precis så som vi vill ha den.. Men en sak gör mig ledsen och det är att lämna våran gamla lägenhet. Det är som Patrik sa till mig, att vi har sjukt många minnen här. Vi blev ihop i denna lägenhet och det har hänt så många underbara saker här. Jag älskar själva lägenheten då vi är dom enda som har bott i den så den är riktigt fräsch men samtidigt vill vi göra exakt så som VI vill ha det och detta är ju en hyreslägenhet så det gick liksom inte att vara kvar. Man vill ju knappast lägga ut massa stålar på en hyres. Dessutom är kvarteret mycket stökigare här i gamla lägenheten. En kille blev knivhuggen här precis brevid oss i början av veckan. OCH jag var hemma, obehagligt. Det har även varit folk som som ryckt i vårat handtag osv. Dit vi flyttar nu vet jag är ett lugnt område.



Nytt smyckeri.

 

 

Jo jag skulle ju ha gått Vårruset nu men jag hoppade det. Känner mig för det första för trött och för det andra så suger vädret och inte fasiken vill jag riskera att bli sjuk innan vi åker till Portugal på lördag. Jag har lätt att bli förkyld så det vore ju ren idioti. Dessutom är jag ganska lat av mig så det passar ju mig perfekt att strunta i det. I stället har jag producerat lite nya smycken till min lille smyckerishop. Kika på dom HÄR OM du vill.

 


Nu; Off to Bauhaus, IKEA och sedan nya lägenheten.

 

 

 


Heavy alzheimers






Det är mest renovering av lägenhet just nu. Mycket att tänka på. Alltså helt seriöst.. jag är helt borta these days. Jag är så himla snurrig. Ja snurrigare än vad jag brukar vara och då är det illa. Patrik har bland annat börjat kalla min väska för den vandrande väskan då jag ALLTID och då menar jag verkligen alltid, får springa och leta efter den. Och tjaaa oftast så ligger den precis brevid mig. Sen glömmer jag av en hel del. Tex nu för några timmar sedan kom jag på att det nog var något speciellt som skulle hända i morgon. Sen glömde jag bort att jag undrat vad jag glömt bort. Sen kom jag på det. Jag ska nämligen gå på vårruset med massa nära och kära i morgon. MEN nu till det mest jobbiga, jag har helt glömt bort vart jag lagt nummerlappen.. den finns ingenstans. Man bah heavy alzheimers number one. Jag har vart helt förstörd här hemma och letat precis överallt.. och inte finns det många saker kvar att leta igenom heller här hemma pga flyttfan. Den är BORTA. Jag har till och med varit i bilen och letat... Mamma tröstade mig med att vi kan skriva en egen nummerlapp. Kul jul.




Spänning.





Osminkat och fräknigt är bäst.


Gubbsen min är i sthlm och ska matcha mot Hammarby och jag sitter och väntar på att se matchen live här hemma. Det är ganska skönt att slippa sitta på läktaren och vara nervös. Även om jag blir sjukt nervös i alla fall men att sitta på läktaren är en blandning mellan ren pina och ren glädje (om dom gör mål). Haha. Nu kan man liksom göra annat emellanåt och inte bara focka (fokusera) på matchen. Eller äsch jag bara babblar. Jag sitter redan och biter på naglarna som alltid när jag är nervös. Det värsta är att det bara blir värre och värre!

Nu, 24 min kvar!


Wallpaper and such.











Tjoflööjjjtt!


Shit jag är heeeelt slut. Men på ett skönt sätt :-) Jag har nog inte suttit mer än 15 minuter sammanlagt i dag. Viktigt att poängtera då är att det har varit i bilen mellan alla olika stopp. Jag började i morse med att packa, packa och åter packa till flytten. Efter det körde vi lass till andra lägenheten och sen vart det Ikea. Men jag får spel på alla männisor, vi har ju fått ett av världens största IKEA-varuhus här i vässan nu förstår ni. Jag såg även en del bekanta ansikten där i dag.

Sen åkte vi och pilla i nya lägenheten och sen kom pappa förbi och tapetserade våran vardagsrumsvägg (se ovan). Ni får se färdiga resultatet senare. När jag åker till portugal nästa vecka kommer även svärfar hit och och hjälper till med tapetsering och sånt. Det är så skönt att man har så händiga pappisar som kan hjälpa oss. Det uppskattar vi VERKLIGEN ♥ Dock måste jag säga att vi har gjort ett sjuhelsike bra jobb själva hittills också, med målning, spackling slipning osv ;-)



BE FREE.






BE FREE.




Otursdag.











Några bilder från renoveringen av vår lägenhet.



Vilken jävla dag det har varit. INGENTING har gått som det ska. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Men det är väl lika bra det för jag blir bara förbannad av att tänka på det. Sen är jag så himla trött också. Jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Så det är väl lika bra att stanna gissar jag. Äschhh vi får hoppas på en lättare morgondag.


Ps. Nu har jag en ny kategori nämligen "Lägenheten" där ni kan följa renoveringen av lägenheten.

Vi är med lägenhet for sure.













Jag har haft fullt upp hela gårdagen och denna dag. Vi fick ju lägenheten i går och ja vi började med renoveringen direkt ;-) I dessa stunder önskar man att dygnet hade fler timmar för det är så jävla kul. Ni kommer som sagt få se bilder under resans gång.


Nu är jag precis hemkommen från en middag/spelkväll hos syrran och hennes karl. Vi hade supermyyys. Självklart vann jag och syrran. Vad annars liksom? ;-)




THERE'S NO ESCAPE.







THERE'S NO ESCAPE.


Här får ni äntligen en ny teckning :-) Denna tog fyra timmar att göra och är gjord med B3 och B5.




Super cute shorts.

 

 

 

 

Chooo! I går åkte baby boo och jag ner på stan och kikade lite. Det måste vara minst en månad sen jag var där sist. Well detta var vad jag hittade, ett par söta vita spetsshorts :-) Egentligen skulle jag köpt en ny bikini inför Porte men jag hittade ingen schnygg så jag kör på den gamla vanliga. Shortsen har givetvis en given plats i resväskan dom också.

 

Efter det började vi packa inför flytten. Duktiga vi. Man märker så här när man flyttar hur sjukt mycket saker man har trots att man bara bor i en tvåa. Vi måste åka till återbruket flera gånger i dag om vi ska kasta allt skit. Vi ska dock inte flytta förrän i slutet av månaden eftersom att vi ska renovera lite i den nya lägenheten innan. Det är lättare så när man ska hålla på och slipa vägger och grejja.


SOMETIMES ALL WE NEED IS A CHANGE.

 

 

SOMETIMES ALL WE NEED IS A CHANGE.


Lite kludd-kladd sådär. I bland är det kul att tänka fritt.




Uppis.




Update:
DOM VANN!! Så nu är jag mycket mycket gladare :-D




Tråkig jävla mongodag.

 

 




Denna dag kan absolut vara en utav dom tråkigaste dagarna i mitt liv. Baby boo åkte till falkenberg tidigt i morse och ska förhoppningsvis snart vinna en fotbollsmatch! Jag följer så klart matchen, som alla deras bortamatcher via webben. Hoppas att dom vinner så kanske denna dag blir liiiiite bättre i alla fall.


Alltså fyyyyy vad grått det är ute. Helt jävla sinnes. Man kan ju inte bli annat än deprimerad. En riktig söndag-söndag! Det värsta är att tiden går så sakta också. Nee nu ska jag sluta klaga. Ha en riktigt sjukt rolig söndag!