Doing what I do best!



 

 

Jaja ta rubriken med en nypa salt. Här i sverige är det ju fult att rosa sig själv ni vet? Ännnywej this is what I'm doin' right now. Denna teckning ska jag rita klart för jag gillar den verkligen :-)

 

 


Done!

 

 

 

 

I've gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

 

Ps. Det blir en taxi endå ;-)

 

 


Lalalalalalaaa.



Jag vet att jag skrev att jag skulle lyfta pennan i går. MEN jag har helt enkelt inte hunnit, so much to do so little time känner jag just nu. Vi har kommit hem från mamma och pappa efter en supermysig kväll i går. Sen har jag sjussat patte till innebandyn, vart ute med vovv och nu håller jag på och städar, J-A jag har fått en sjuk städmani på senaste tiden, jobbigt men bra kanske? Sen ska jag plocka upp Pat igen, göra mig själv i ordning, och göra han i ordning tänkte jag skriva men det klarar han förhoppningsvis själv ;-) Ja och sen ska jag sjussa han och Tobbe till deras lagfest. Sen hem, ut med vovv, äta, ta bussen (ja ni läste rätt, JAG ta bussen liksom) till förkakan och sen är det helt enkelt ALL IN som gäller.



Mucho intressant inlägg va?





Spaochfamiljekväll ♥



Blubb blubb, håller på med en massa smyckesbeställningar just nu. Så jädrans kul :-) Love it! Sen tror jag att jag ska börja på någon ny teckning, något porträtt. Hoppas bara på att jag har ritpapper kvar, såg nämligen att dom började ta slut sist. Vi får la se.


I kväller blir det utespat hemma hos mami och papi samt en övernattning där. Mysfaktor på hög nivå. I morgon däremot så blir det ALL IN. Yeppers. Wawa-woom!




 

En osminkad och naturell Emma D.

 


Vart tog mitt tecknande vägen egentligen?



Gud.. jag fick ett långt mail ifrån en tjej nyss som skrev om hur mycket hon gillade mina teckningar och undrade om jag ville förklara hur jag ritar hår då hon behövde hjälp med det. Självklart skrev jag och förklarade tillbaka. Efter det började jag kika i mitt Teckningsarkiv här på bloggen, vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Och så blev jag helt plötsligt väldigt ledsen. Det gör liksom ont i mig. Vart tog allt vägen liksom? Vart tog det jag visste att jag faktiskt kunde och hade självförtroende inom vägen? Tja, det enda jag verkligen visste att jag kunde. Jag tog emot beställningar på löpande band, vilket känns väldigt konstigt för mig nu.. att jag liksom vågade? Att folk skulle betala mig för något jag skapar med mina egna händer? Jag gjorde videotutorials där jag berättade för er hur jag tecknade hår, näsor, munnar osv. Dem var i och för sig aldrig särskilt bra men jag vågade liksom tro på mig själv så pass att jag ville lära er någonting.


Nu när jag som sagt sitter här med störstaste klumpen i magen ever så känner jag bara att sluta titta på dessa gamla verk och börja skapa nya igen! BÖRJA! Och då menar jag inga skisser utan porträtt.. porträtt som dessa nedan.


 

 

 

 

 

 




Ja vart fan tog allt vägen?



Maria Montazami wearing my jewellery.

 

 

 

 

 

 

Men GAAAH ser ni vem som bär mitt familjehalsband Elvira?? MARIA MONTAZAMI! Gosh den människan kan man ju inte annat än att älska. Gud vad jag är happy just nu!! Hjärtat är såklart stansad med hennes mans namn Kamran. Och dom fyra andra brickorna med hennes fyra barns namn.

 

 

WEEIIII. Coolt va mammsi?!

 

 


News!

 

 




Nyheter i min lille smyckesshop! KLICKA på klicka eller bilden för att komma dit.

Still.

 

 



Still working on it! :-)

Random.



Jag vet att jag varit dålig på att blogga nu på senaste. Men jag har bara inte orkat. Inte haft tid heller. Hoppas att ni inte blir allt för ledsna. Jag tror att jag ska fortsätta med teckningen nedan antingen i dag eller i morgon. I dag har btw VSK sin sista match som div.1 spelare. YAYNESS! Och i kväll är det middag med respektive, spelarfruarna you know ;-) Hoho.


Ehmm vad har jag med att skriva? Inget tror jag. Förrutom att jag längtar till tenne.






Last time in Tenne!



Still there.

 

 



Yes it's still there. Ritlusten alltså ;-)




Tenne here we come.

 

 

 




Tack för alla semestertips sweets! Egypten och turkiet var bland annat era tips. Men nu har vi bestämt oss för Teneriffa. Jo jag vet att det är lite som GC som jag skrev att vi absolut inte ville åka till. Men endå så tycker jag inte att det är det samma. Egypten vill vi inte åka till då vi hört att maten är dålig. Maten är ju typ det viktigaste när man åker utomlands.


Jag, mammsen och sissy var ju i teneriffa vintras och det var helt okej förutom att vi bodde helt dött typ, vädret var ju nice och maten bra. Nu har vi tagit ett hotell som ligger i en annan stad och mer inne i stan och som ligger nära massa andra hotell. Vi kommer att bo på ett RIU hotell (se bilderna från hotellet ovan). Wow jag har aldrig bott på ett RIU hotell! Sedan är det all inclusive som jag och Pat egentligen INTE vill ha. We don't like. För tja det brukar vara så skabbig mat tycker vi. Och så tröttnar man när man i princip äter samma mat 7 dagar. Förra gången vi hade det hittade vi typ 5 hårstrån i maten om dagen. Och tja det är väl inte så fräscht för någon men för mig som har hårfobi.. ja uäääk. MEN all inc. ingick och det gick inte att välja bort det. Så ja vi skiter i det, det var endå så billigt och så man kan ju äta frulle och det där. Sen blir det nog restaurang på kvällarna.


Så ja den 7:e åker vi i väg en vecka :-) Bara 17 dagar kvar.



Peace me.

 

 

 

PEACE ME

 

Here ya go :-) Äntligen klar! Skjortan var en bitch to do. Tyvärr vart inte resultatet riktigt som jag ville.. Men vafan man får ta och tänka på att jag är väldigt ringrostig än, höhö. Nu får vi bara hoppas att denna skapa-teckningar-tid är här för att stanna ett tag :-)


We need heeelp!



Alltså seriöst vi håller på att kollar på resor nu till november men frågan är bara vart fan man ska åka i november om man vill ha sol och värme? Egypten? Men om man ska åka dit vart ska man då åka? Gran canaria vägrar jag att åka till i år då jag i princip har varit där varje vinter sen jag var 5. Thailand? Eller är det regnperiod där nu? Om inte, vart ska man åka, det finns ju typ 300 olika ställen att välja mellan där. Florida tänkte vi också på men där fanns det ju inga trevliga hotell alls? Heeelp us!!





Take me to this place please!

SERIESEGRARE!



 

 

KLICKKLICK.

 

Min Pat i nummer 8:a :-)


Superettan.



YEEEEY boyies lag är numera ett superettan lag! Ja dom gick upp! Me so very happy. Snart ska jag plocka upp en något berusad boyie och sedan sjussa ner han till stan. Lär ju bli slirit för grabbarna ikv.


 

Pat och tränaren Kalle :-)

 


 



luvely night.

 

 

 

 

Min Torie ♥

 

 

 

Favvisen forever!

 

 

 

Mitt tuggumi i Tories glas. Ja.. det tyckte jag var skitkul i går. Haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Emmas låt" :-)

 

 

 

Haha lustig bild. Det ser ut som att Torie precis ramlar.

 

 

 

 

 

 

Fylleshoppar? HAHA

 

 

 

På BMB hittade vi Beccis ;-)


Jennifer Åkerman.

 

 

 

 

Snyggaste Jennifer Åkerman (Hollywoodskådisen Malin Åkermans syster) i ett av mina örhängen.

 

 

 


Lacy day.












Klänning: MQ. Leggings: Monki. Skor: Scorett. Örhänge: Pretty Random Jewellery.



Nu åker jag till min älskade Torie. Hörs i mörrn.

YEYME!



Åh hörrni teckningen är snart klar!! Jag är helt förvånad över skillsen som jag fortfarande har kvar! Jag menar jag har inte rört en penna eller stompf på flera månader och ett porträtt har jag nog inte ritat på 6 månader. Jag är så glad nu. Det första jag gjorde i morse var att fortsätta på teckningen nedan. Jag satt tre timmar i streck med den i går kväll. Men ja nu är den snart klar som sagt. Och ni blir dom första som får se slutresultatet, det ni det är inte fy skam va? ;-)




Thanx M.







Är det någon som kan gissa vad jag gör? Jo jag RITAR. Jag ni läste rätt RITAR! Vet ni hur jag fick tillbaka ritlusten efter snart ett halvt år? Jo jag fick nyss världens finaste och längsta mail från en tjej. Jag började nästan gråta när jag läste det och när sista punkten kom så öppnade jag lådan och tog fram ett papper och pennor och så bara började jag. Men man kan verkligen säga att jag är ringrostig. GOSH. Men nu jävlar nu ska jag rita klart den här! Jag visste inte ens att jag hade kvar folk från den tiden som fortfarande läser min blogg.


Anyway, tack Melissa, detta är din förtjänst ♥




Thank you ♥






Jag vet att det kanske är töntigt att posta det här. Ni tror säkert att jag vill skryta och visa mig omtyckt. MEN jag vart så glad och varm i hjärtat av den här kommentaren så jag struntar i det. Dessutom var personen från göteborg(?) anonym, så jag får tacka dig här och hoppas att du läser detta. Det värmer mig i hjärtat som sagt. Sånt här får man höra alldeles för sällan. Tack söta du vem du nu än är! ♥

Fredagsmys.



Hola hola.

Annars då? Jorrah lite trött men annars äre fint, tack!


Angående mitt förra inlägg, J-A jag är fortfarande arg men jag tänker inte lägga ner mer energi på människor som bara ÄLSKAR att sabba för andra människor. Jag jobbar inte så.

Enough.

I dag är min bebbe halvledig. Så vi har vart en stund på stan och käkat och så. Han hittade en sketasnygg tjocktröja och jag hittade typ världens finaste och bästaste spetsklänning. Mhmm den ska ni allt få se sen. I lööve it.

Nu ska jag ta min nya VR och lägga mig i soffan och läsa. För nu är det dags för fredagsmyyyyys.

Herraaah.





ANGRY EMMA.




Jag är arg nu. Vad man än gör så är fan människan med överallt och sabbar. Vad är grejen?

Helt sjukt!




News.




 

 

Checka in nyheterna i smyckes shoppen min! KLICKKLICK!

Nervositet.

 

 




VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!


Jag är så jävla nervös inför kvällens match. Jag vill egentligen inte gå för att jag blir så nervös. Helst inte följa den alls. Men samtidigt vill jag ju så klart. Fatta att det bara är tre ynka matcher kvar och att VSK fortf. leder serien. Men just ny ligger sirius bara två poäng efter så nu måste dom vinna i dag. Och resten av matcherna med så klart. Åhhh gawdie.

En pizza med apa.

 

 

 

Haha när vi spelade Våghals från förkakan i fredags. I bland är vi allt bra roliga.


Some few from yesterday.




























tönt.

 

 


Gårkvällens enkla festoutie:


Tröja: GT. Jeans: GT. Skor: Tiamo. Bricks: BB. Smycken: Prettyrandoms.

He-he-hello.



Gweeh vad jag har det tråkigt. Desto roligare får jag förhoppningsvis i kväll. Jag sitter och väntar på min bästiskompis Ellie-hooee. Det blir volym i kväll, och vilken volym sen. Ni kan aldrig ana. Men innan så ska vi ha det lite mys här hemma. Äta mat från grekiska kolgrillbaren, kika på Idol och blanda drinkar. Det är vad jag kallar mys det. Dessutom blir det lyx ikväll för vi får våran egna privatchaffis ner till krogen, nämligen min prins Pat. Han är bara för bra han.

Hmmm måste börja tänka på en outfit... hmm svåra grejer det.



 

 

Jag och min Ellie-bellie-boo på den bästa dagen i våra liv.


Sammanträffanden?



I dag hände en mycket märklig sak tycker jag. Jag stod i duschen och när jag väl duschade som mest tänkte jag: "Hmmm, när jag är klar så ska jag skriva ett sms till min Ello och fråga om vi ska parta i helgen. Jag skriver att hon kan få en sån där god melondrink av mig här hemma. För om hon bara kanske skulle vilja, om hon liksom tvekar så skulle den kanske locka över henne till viljasidan. Fast hon kan säkert inte, hon jobbar nog. Eller så har hon helt enkelt bestämt med någon annan random." Jag torkar mig och hör ett sms. Jag klär på mig. Jag läser Sms:et och där står från Elina "Tja babe! Ska vi ut i helgen? :-D Ledig fredag och lördag! :-D Pussis" HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Jag tycker såna här saker är så coola. Som på senaste tiden har jag sett Elinas bil överallt! Utan henne i den, varje gång. Innan har jag aldrig sett den liksom. För ett tag sedan så slog jag med oflit ner alla mina vattenglas och nu spiller jag alltid när jag äter på tröjan, som en liten bebis liksom.. Så gissa om jag får tvätta tröjor. Det är liksom småsaker som händer konstant under en period.


Något som också händer mig ofta är att när jag kanske inte har tänkt/pratat/sett en person på länge, kanske flera år och så nämns hennes/honoms namn i något samanhang, så vips nästa dag så ser jag personen! Och sen igen och igen under en tid. Hur kommer det sig egentligen? Är inte det lustigt?




Lyssna en stund innan du kliver ut.







Bara för att den passar in så jäkla bra en dag som denna. Mhm.

Smycke efter smycke.



Jag sitter och gör smycke efter smycke. Åhh det är så roligt, det här är ju roligare än att rita. Vad hemskt det känns, men så är det. Jag har inte ritat på flera månader och sagt i från alla beställningar vilket suger. Men pressen att prestera inom konsten är så mycket värre än att prestera inom smyckeriet. Det är liksom bara kul :-P PLUS att detta är mer som en hobby för mig, inget jobb, bara en hobby.

OCH detta kommer alltså att vara min personliga blogg, ingen konstblogg, ingen smyckesblogg (eller okej lite då) MEN först och främst är det en personlig blogg där man får följa min vardag och så vidare.

Mammi ringde förresten från portugal i morse. Min syster och hennes son bor ju där för er som mot för modan har missat det. I alla fall så är det fortfarande varmt där borta. Och dom bor på det där lyxhotellet som Kenza bodde på när hon var där ni vet? Jag har åkt förbi det och det är stunning fint. Och dom spelar golf hela dagarna och trivs som firren i havet I guess.

NU: Kommer snart Pat hem. Han är ledig från träning vilket betyder att jag har honom alldeles för mig själv (okej Hugo lite också då) en hel eftermiddag! MISS THAT





ELVIRA.

Nyheter hos PRJ.











Två nyheter i min lille smyckesshop :-)

Men ja så kan det gå, åhåhå.



Hej kära trogna läsare som är (ursäkta) sämst på att kommentera ;-)

Är i dag vääääldigt trött. Jag åkte och hämtade Pat i natt då dom flög hem från boden efter matchen. Dock var deras plan försenat och grejer, typiskt. Men jag tänkte att jag fick sova hur länge jag ville i dag, tror ni att det går när man har en liten minigris till hund vid namn Hugo som gör allt i sitt liv för att väcka en? NOPE! Ähh lika bra att ge upp och gå upp liksom.


Nu ska jag försöka göra ngt åt mitt bleka fejs och åka ner på stan för att träffa syrran.


Tjenixen.



 


HEJA VSK!!

 

Alltså ni kan inte förstå hur jäkla nervös jag är just nu. Om 30 minuter börjar nämligen boyies match i boden. Den matchen är så sjukt viktig. Ja ni ser ju tabellen här nedan. SPÄNNANDE är väl det minsta man kan säga. Jag har precis pejjat 49:- kronor så att jag kan se matchen via webbtv. Frågan är bara om jag kommer att klara av det.. eller ja om mina naglar klarar det ;-) Åhhh åhh HEJA VSK!!

 

 


Pretty Random Jewellery.

 



Nu mina vänner öppnar jag min nya smyckesblogg för er. Det är alltså det jag har hållit på med den senaste tiden. Kika gärna in och beställ något :-) Alla beställningar görs till: [email protected]. Klicka på bilden för att komma till smyckesbloggen.

Fussebulls shoes.

 

 

 



Alltså seriöst kolla in Pat's nya fossebulls shoes. Bilden gör dom ingen rättvisa. Dom är nästan skrikrosa i verkligehten. Sjuuukt snygga. Vanligtvis får han fotbollsskor från klubben men dessa har han beställt själv från Holland då dom inte har kommit till svea ännu. Och 4 papp är lite för mycket för VSK att pejja. Nu får vi hoppas att dom gör sitt jobb på matchen på söndag :-)

Cassandra Rhodin och grejer.

 

 

 

 

 

 

Här om dagen kom mina saker från H&M home hem. Bland annat köpte jag detta bäddset. I love it! Dock är täcket lite skrynkligt på bilden efter torktumlaren men jag kände verkligen inte för att stå och stryka ett dubbelpåslakan. Well och hur snygga är inte örngotten som är Illustrerade av Cassandra Rhodin då? I love them. Love love love.