Ahmen ah.


Åh jag har haft så mycket att göra men endå så inte. Så fort jag har försökt att blogga så har det inte gått.

Men tjaa jag kan ju skriva och berätta om vad jag har gjort i dag i alla fall. Jo jag åkte och färgade utväxten på sissys salong i förmiddags. Efter det blev det lunch och kikande på stan med min kära Elina, sen så kom även Malle. Sedan åkte vi hem till mig och mös i soffan till en skräckis. Ahh supermysigt lix ;-)


Åh jag har så mycket kuligt att göra just nu. Mmhmm ni ska få se snart :-)





Ny email.




Eftersom att någon omogen jävel har försökt hackat sig in på min blogg så fungerar inte mitt lösenord längre och det finns ingen jävla support att vända sig till heller så nu har jag skaffat en ny email. Jag hade typ halva mitt liv på min gamla email. Well här är min nya för er som vill veta: [email protected]



Förändringar.



Gud vad jag känner för att göra om allt i hela lägenheten. Det bara kliar i fingrarna. Men samtidigt känns det rätt ovärt att tapetsera om och grejer när vi inte äger lägenheten. Vi tapetserade en ny fondvägg i vardagsrummet för något år sedan, det är allt. Jag skulle även vilja köpa nya möbler och bara ändra stil helt. Jag är så trött på hur vi har det nu fast att det egentligen är fint. Men jag ska nog vänta med att ändra om helt till den dagen då vi äger våran egna lägenhet eller skaffar oss ett eget hus. Dock har jag beställt hem nya sängkläder och handdukar från H&M. Jag tänkte även göra några nya coola tavlor och sätta upp. Är så trött på dom vi har på väggarna nu. Ja man är aldrig nöjd fasiken.

Well I'll show you latero. Nu har jag annat att göra, hejsvejs!










Pat och Paps förra året då vi tapetserade den svartsilvriga fondväggen i vardagsrummet.

Min älva ♥












Åh jag fick äntligen min fina handgjorda Iron fairy i dag! Man får bland annat med en egen dikt som beskriver älvans personlighet när man köper henne. Och en flaska älvstoft också så att man ska kunna "väcka henne till liv" då hon bara har legat i mörker innan. Både jag och Patrik har strött stoft på henne och samtidigt önskat oss något i dag :-)

Lördagens outfit.






Skjorta:
Monki. Leggings: GT. Skärp: GT. Smycken: Random.

Cross my heart.





Yesterday: Kunde ha varit roligare. Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig men det kan ju inte allt göra jämt.


Nu: Åka och kika på Pat's match.


Förresten har ni sett min nya design? Good or bad?



Schmuck.

 

 

 

 

Ikv. blir det bad hos mammi och pappi med god mat och en massa mys.

 

Imrg. blir det mys med Tripp och Trull.

 

 

Lovely schmuck-life.

 



Igor - I like.


I går kväll var Malle jag och Emlee på invigningen av den nya gallerian Igor här i västerås. SHIT vad snygg den gallerian är. Och roligt med massa nya butiker och så vidare. Monki var en utav dom nya butikerna. Jag älskar verkligen Monki men är splittrad över att ha butiken här i stan då jag är rädd för att den butiken ska bli lite som nya Gina tricot. Här i västerås handlar typ alla oftast på ett och samma ställe. Fast egentligen, vad fan spelar det för roll? Man bär ju kläderna olika. Well whatever. Jag ska snart göra mig snyggve för jag ska luncha med Malin på det nya stället Nancy's som även det ligger i den nya gallerian.

Har ni förresten testat det där stället Squeezed up juice bar någon gång? Jag vet att det finns på tågstationen i Sthlm i alla fall. Jag köpte en smoothie där i går som var så jävla god. Om ni inte har testat och gillar smoothies - GÅ DIT!







Haha syrran muppar sig inne på Monki i går. Hon och Emlee kan verkligen min humor. Dom är mina små änglar ♥


OCH på lördag blir det årets festkväll men dom känner jag. Jag är så taggad!


Jobbsökande och lunch.



Sitter och väntar på att syrran ska ringa. Vi skulle luncha i dag men jag gissar att det inte blir något då hon har kunder och jag måste åka med bilen till pappas verkstad då den ska på besiktning. Värra tråkiga grejen ju, besikta en bil liksom. Inte det roligaste man kan göra känns det som.

Annars då? Jo jag sitter och söker jobb. Deltidsjobb/extrajobb vill jag ha men det finns ju fan inget. Förutom städare och personliga assistenter men sånt klarar jag inte av. Annars hade jag tagit det på dirren. Jag känner att jag vill jobba nu. Så om du vet något extra/deltids jobb i Vässan så hör gärna av dig ;-)



 

 


Tandläkaren och klippning.


Men guuud vilket väder va? Konstigt att jag inte känner mig deppig, det brukar jag göra när det är sånt här skitväder. Så jag klagar inte. I dag har jag i alla fall vart och klippt Hugo, eller ja jag har inte klippt han utan en hundfrisör har klippt han om ni inte fattade det ;-) Åh nu var jag så där töntig känner jag. Well efter det åkte jag till tandläkaren på kontroll och allt såg fint ut som vanligt. Pheew, jag bara väntar på den dagen dom säger att jag har ett hål för jag har inte haft det sedan jag gick i 5:an kanske? Men det är jag mer än glad över :-P Det enda han klagade lite på var att jag äter för mycket frukt, ja man kan tydligen göra det, så mina tänder fräts sönder lite. Det suger för jag älskar frukt, frukt är typ det godaste som finns.



Tre bilder på Hugo när han var en liten bebbevappis


 

 

 

 


Stolt över vässan.

 


Yey, just nu är jag rätt stolt över Västerås. Ja förutom att SD och Vänstern fick mer än Centern.

Emmas weekend.


Helgen har varit supermysig. I fredags sussade vi i stugan hemma hos mamma och pappa och ja vi badade ju i deras nya ute spa som skrivet innan. På lördag hade Patrik match och dom vann så det blev för en gång skull lite firande på Å för dom. Dom är alltså fortfarande serieledare. Jag lekte med syrran en liten stund, vi kikade på valdebatten och sedan traskade jag ner till grabbarna på Å. Mycket trevligt. Och tja i går gjorde vi det som dom flesta andra i sverige gjorde, röstade och kollade på valvakan enda in i det sista. Jag har väl inte så mycket att säga om den. Mycket kul att dom blåa "vann". Men det suger att SD kom in i riksdagen. Fifan.



 

Meine dearen syster som Toobie skulle ha sagt ;-)

 

 

 

 

 

Grabbarna firade med en öl på Å.

 

 

 

 

Vi var lika kärleksfulla som vanligt.

 

 

 

 

 

Fin-fin helg :-)


Moderaterna!



Jahapp då har man vart och röstat för andra gången i sitt liv. Självklart blått. Moderaterna. Jag gick dirket fram och tog en Moderatblankett av snubben i dörren. Det var nästan som att folk tyckte att jag var konstig bara för att jag endast tog den och vågade visa det. Många plockar ju från alla liksom. Jag tycker det är så töntigt med folk som inte vill säga vad dom ska rösta på. Why liksom? Alla har väl rätt att tycka som dom vill. Jag tycker till exempel att Lars Ohly är ett stort jäkla skämt, jag tål honom inte. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan rösta rött i över huvud taget. Men jag tycker ju inte illa om dom som röstar rött bara för det liksom. Man tycker ju om någon för personligheten inte för vad dom röstar, eller har jag fel? Varför hymla liksom? Står man inte för det man tycker?

Jag orkar inte heller med folk som försöker få över någon till det andra blocket eller försöker få folk att rösta på det man själv röstar på. Ofta är det ju föräldrar som påverkar sina barn. I mitt fall är det inte så, jag har alltid varit riktigt intresserad av politik och hade MVG på alla proven i skolan på gymnasiet när vi läste om detta. Ja jag vet, nu tycker ni att jag skryter. Men whatever.

Och så tänker säkert vissa nu, men varför röstar hon på moderaterna? Hon har ju inte ens jobb, blablabla. Men det orkar jag inte ens gå in på nu för då skulle inlägget bli milslångt och sånt pallar varken jag med att skriva eller ni med att läsa. Allt jag kan säga är att GÅ OCH RÖSTA FÖRFAN!



Bebbe 24:a år.



I går så fyllde min älskling hela 24:a år. GRATTIS IGEN BABE ♥ Så på kvällen åkte vi hem till mammsen och pappsen som var barnvakt till brorsans kids och åt god mat och badade i deras nya ute-spa. Shoot vad mysigt det var. Det var så coot för den ändrade färger hela tiden också :-P



 

Mamma och Amelia i ett blått bad.

 

 

 

 

 

Och i ett rosa bad.

 

 

 

 

 

Pappsen, födelsedagsbarnet och jag.

 

 

 

 

 

Myspys.

 

 

 

 

 

Alina som är sötaste ungen i hela världen!


Bilder del 2.



Bilder från den roligaste dagen/kvällen på hela veckan :-)







"Men jag gillar i alla fall Magners"







Haha ja vi var överspeedade på syrrans jobb och längtade efter att det skulle bli partynight.








Så vi hade drinkprovning :-)








Syrran ho kan ho!








När vi kom hem så sminkade jag och fixade håret på både Elina och Jennie. Dom vart så fagra så.








Me.












Min vackra syster.












Jennie körde en Mallan. Att måla nagellack på fyllan.









We love tomten.








Ja ni ser ju att vi hade kul.








Vi gick volym.












Sen drog vi ut på ferre streetan och vi fick min favorit strawberry.








Jag var cool i dom blinkande glassisarna.








Sisterlove ♥








Haha.








Både Elina och Jennie kom hem tidigt på morgonen efter bortamatcher som för den ena inte riktigt vart en bortamatch. Muppar.

Bilder del 1.

 

 

 

I bilen på väg till arlanda.

 

 

 

 

När vi skulle gå på planet så larvade vi oss och hade garvattavcker gånger hundra. Stackars sate som satt bredvid oss.

 

 

 

 

Wasser mos man.

 

 

 

 

Sen plockade syrran upp oss och så åkte vi och käkade på käraste Happy house. Världens godaste kinabuffe.

 

 

 

 

Lourenco som jag är faster till var helt spelklar när han kom hem på kvällen.

 

 

 

 

Syrran var lika söt som alltid ♥

 

 

 

 

Elina ville gå ut första kvällen, so we did. Här har jag det lite roligt med fläkten.

 

 

 

 

 

 

Hur söt är hon inte min fina vän?

 

 

 

 

Sen drog vi till Matt's bar där Jennie jobbar på dagarna.

 

 

 

 

Jag lägger endast upp den här bilden för Jennies skull. Hon bara älskar den.

 

 

 

 

Vickan, jag och han som tattade mig och Patrik :-) I know that my eyes look creepy.

 

 

 

 

Jag fick min käraste strawberry daiquiri. Miggans som gör dom godaste.

 

 

 

 

Dagen efter busade Elina och Lou i soffan. Ingen hangover här inte.

 

 

 

 

Systeryster på jobbet.

 

 

 

 

Hur vackert är det inte?

 

 

 

 

Andra kvällen var det dags för fest igen. Här busar fasters lilla sötis innan han skulle sussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen efter det åkte vi till Algarve shoppingen och käkade lite god pasta. En pasta som man liksom får plocka ihop själv. MUMS!


Hello sweden.



Ja asså det här med bloggandet? Jag antar att ni väntar på bilder och en hel resume från portugal resan. Men jag liksom känner att jag inte pallar det just nu. Just för att jag har så sjukt mycket att berätta och sjukt många bilder att visa så det känns som att jag inte vet vart jag ska börja liksom? Men jag kan ju ta och berätta att det var underbart (det har ni ju redan kunnat läsa/sett nedan) till i lördags/söndags då vi blev magsjuka och spydde alla tre. Och det var inte en hangover kan jag lova. Det var inte som en magsjuka heller utan detta var creepy. Jag har aldrig känt mig så konstig. Jag svettades, frös, spydde, var svag, svimfärdig och mådde illa, ja allt på samma gång typ. Hela jag var tung och kunde inte utöver detta annat än att sova och gråta. Hemskt. Som tur var så hade jag inte mer än magknip under hela resan hem i går. Jag hade ju dogde om jag hade vart som jag var innan på ett flygplan liksom. Förstå.

Och som tur var så kunde vi avsluta våran portugal resa hos sissy med en mysig filmkväll och popporn, som jag säger. Dom var så där smöriga och goda som på bio ni vet, ja även fast inte jag fick i mig så mycket av dom då.



 

Jag och min lilla bajskorv.

 

 


Min fina sissy som var en liten söt sad puppy för att vi skulle åka hem dagen efter :-(

dont wanna go home.









Having the time of our lives.

Ahh jag vill inte aka hem!! I gar kunde antligen syrran folja med ut och festa med oss. Svinkul sa klart men det vart lite val mycket dricka for min del. Faktum ar att jag aldrig varit sa full forrut. Haha. I morgon blir det poolen och sen beachparty. Tur att jag tog snyggbikinin med mig.  Hoho. Nee nu ska jag in och hoppa lite pa Elina som ligger dod i sangen.


Life is good.






Vi lever liveeeet. I love it! WE LOVE IT!! <3


Vad gör vi? Nu kör vi!

 

Vad gör vi? Nu kör vi!

Japp nu drar vi till Portugal. See you there or here! :-)


Några bilder från helgen.

 

 

 

Jag sissy och våran vän Louise :-)

 

 

 

 

 

Ett stycke mongo.

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Någon var på G.

 

 

 

 

 

På väg till krogen.

 

 

 

 

 

Malle och Micke.


Trevlans.






Trevligaste kvällen på läänge :-)


Fast en sak är säker, aldrig mer Pluto!!

In my new jeans.

 




Tröja: Forever21. Jeans: Gina. Skor: Scorett. Smycken: Portugal, Forever21 och H&M. Klocka: Triwa.


Nu drar jag till syrran i mina nya jeans :-)

Ellish tattoo.



Blööh. Jag har setat och ritat på Elinas tattoo ett tag. Ja jag känner blööh för den just nu. Det känns så wierd att rita något som ska sitta på någon annans kropp för resten av livet? Jag blir typ nervös när jag ritar på den. Jaja vi får se hur den blir.

I dag kommer nog att bli en riktigt bra dag känner jag. Jag ska snart börja göra mig i ordning för jag tänkte åka ner på stan en snabbis och kika på jeans. Jag har verkligen inte ett enda par jeans som jag gillar längre. So I need a pair of them. Sen åker vi nog ut till fröss och hälsar på mami och papi. Och i kväll blir det middag och myskväll hemma hos systra mii. Även Lojjsan kommer som jag inte tror att jag har träffat på.. två år kanske? Då hon bott i norge. Fifan miss those times då hon, jag och sissy alltid festade tillsammans. Det blir en huge catch up alltså :-)





Gud vad jag har bloggat dåligt på senaste tiden. Har verkligen inte känt för det bara. Well anyway i dag ska jag börja ta tag i att börja packa resväskan.. Det är ju trots allt bara 5 dagar kvar och jag är en sån där som måste börja några dagar innan och sen gå och tänka lite varje dag vad jag ska ha med mig och så stoppar jag i lite saker då och då. Hmm måste rita klart Elinas tattoo som hon ska göra där också.. men jag vet inte om jag pallar det alltså. Vi får se. Jag och pennorna är inte bästa vänner just nu helt enkelt.. jag nästan avskyr dom i bland alltså :-P Men samtidigt saknar jag att rita. Hmm jaja. I dont make any sense.