Utflykt i morgon.

Hej igen!

Har borta ar det lika varmt och soligt fortfarande. Och med varmt menar jag verkligen varmt. Man kan knappt ligga i solen.. vi far bada var femte minut men jag klagar inte. Jag vill inte ens aka hem! I dag badade jag till och med i havet.. jag som har skrack for havet annars. Men har ar det pa nagot vis inte samma sak.. det ar sa fint med sa klart vatten och sandbotten. Plus att vattnet i havet till och med ar varmare an i poolen.

I morgon klockan sju blir vi upphamtade har pa hotellet av en buss som ska ta oss till en bat som i sin tur ska ta oss ut pa massa aventyr. Ni vet det dar Phi phi oarna, monkey beach, maya bay osv osv. Det dar man gor som turist i Thailand. Och som vi langtar. Wihiii!

Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder. Min lilla kamera ar sonder och systemkameran ar sa jobbig att slapa pa sa jag tar mest med Iphonen och till den har jag ingen sladd till eftersom att vi laddar batterierna i hogtalarna. Men det kommer nog nagra nar vi kommer hem i alla fall :)

Update from Thai!

Hellooo guys!

Nu ar vi i soliga Phuket! Eller det har vi ju varit i tre dagar nu. Jag var orolig innan jag akte att det inte skulle vara sol har eftersom att det stod att det skulle regna och aska har men icke sa nicke det ar stralande sol med nagra sma skurar som kommer om kvallarna. Men dom upphor efter nagra minuter.
Nu har vi betalat alla vara rakningar och nu ska vi ga till poolen.

Ha det bast for det har vi!! ♥

Arlanda terminal 5.

Yeeeyyy nu åker vi snart :-)



Partypics from das weekend.



Förkaka hemma hos denna vackra tjej.





Fina Susanna!





Karro och älsklingen.





Jag och världens bästa syster♥





På G till James över gatan.






Glada favvisar ♥






Patte och Holappa.






Susanna, James och Karrosen.






Malle var schpiiel och dansade salsa med sig själv.






Bild 1.






Bild 2. HAHA.






Den vanliga hårmätningen som baby ändå alltid vinner. Fast jag tror nästan att James har gått om honom.. Malle har dock ingen chans.. synd där.


On our way!


Taggade!




Det är så här vi laddar inför våra stora festkvällar!


Myskvällen har börjat.

Och syrran har huggit in på lördagssnasket, två kokta ägg med salt på! Mums filibabba ;-)


Myseri helg.





Jisses vad kallt det är ute nu! Jag fryser så jädrans mycket, jag är väldigt frysen av mig ska ni veta. Och man får ju verkligen skrapa bilen nu om morgnarna. Jag har egentligen motorvärmare men vi har inte behagat att köpa oss en till sladd. Patte har ju den vi har till Audin. Tänk att vi sverigebor nu ska ha det så här i många månader framöver.. till och med ännu kallare. It´s sicko.


I dag är det fredag, sååå skönt. När jag slutar ska jag börja på våran storstädning hemma.. Det kör vi alltid på när vi ska åka i väg så att det är rent och fräscht när man kommer hem igen. Jag har även massa smyckesbeställningar nu till jul som måste göras klart innan jag åker. I kväller kommer sissy och myser och sussar över hos oss. MYS på det. Vi ska även vara hundvakt hela helgen åt Mamma och Pappas jycke. Så det blir a lotsa love this weekend :-) Me like.


Yeyness.



2 of my favourites
.



Just nu sitter jag på jobbet och är sjukt hungrig. Bara en timma kvar till lunch dock. Sen hem och ta ut Hugge. Får hålla uuut!


5 dagar kvar till dagen det. Och bara två arbetsdagar kvar typ.. vilket är i morgon och på måndag för denna är ju snart slut :-P Jag känner att jag inte har så mycket att skriva om nu för tiden än min längtan till Thai. Det känns lite enformigt. Egentligen kanske man inte borde skriva alls då. Men det gör jag i alla fall :-)


2 dagar kvar till parteyyy. YEY! Med dom bästaste också btw. Hoppas Susanna och Lojjan också kan komma :-D

Happiest meeee!




Åh jag är så himla lycklig just nu. Allt är så bra. Min mamma, pappa, syster och boyie är bäst. Och jag har så mycket att se fram emot just nu. Först Thailand, sen julen, sen nyår och sist men absolut inte minst - Åre med tjejerna 5:e till 8:e novemer. Kommer bli så jävla kul. Man kan inte ha annat med dom :-D Och på lördag ska vi förhoppningsvis festa och kanske planera lite (?) Till och med Patty kanske ska med ut på lördag. Det var hans idé. Hör inte till vanligheterna kan jag lova er.

Lyckliga lyckliga jag ♥



En vecka kvar eller 7 dagar.





Åwwhh vad jag har längtat efter att få skriva den där rubriken som jag just skrev :-) En vecka eller tja 7 ynka dagar kvar. Hoppas bara på att denna vecka går foooort. I´m so happy. I går började jag packa lite smått. Eller älsklingen trodde nästan att jag packat färdigt mitt... Men oh nej. 14 dagar liksom? Det blir ju lite mer packning än om man åker en vecka även om det finns tvättmaskin på hotellet. Det är alltid lika svårt det där med packning. Men det löser sig nog sa han som satt i badkaret och sket.


I dag ska jag även ta sista Twinrix sprutan innan resan. Blir skönt att bli av med det. Sen ska man ju ta en till efter 6 månader.


I dag känner jag livet i mig, som madicken skulle ha sagt om hon var lycklig ♥

Newbie.





Nu har jag lagt upp en nyhet på PRJ bloggen, nämligen detta snygga enkla armband :-) Gå in och kika HÄR!

Söndag


Söndag och en hel helg har snart passerat. I går kväll åkte vi till mamma och pappa och kikade på så mkt bättre och så sov vi över här. I dag är det fars dag så vi är bjudna på göttig middag :-) Pat och Pappsen har nyss varit och plockat en hel korg svamp till den. Duktiga killar.

 


GRATTIS ♥










GRATTIS VÄRLDENS FINASTE AMELIA PÅ DIN 6-ÅRSDAG! ÖNSKAR FASTER!!




K-holm och Barr.



Yesterday at my sis wööörk. OBS! Pattes hår är uppsatt på bilden (Han skulle se nackhåret i nacken) så så där kort vart det inte kan jag lova!



I gåret åkte vi och fixade håret. Vad finurlig jag var där nu! Så kul :-D Men som sagt vi fick en uppfräschning av barren så nu kan vi känna oss fina over there.

Pat ska kanske åka till K-holm och sussa där i kväll.. Hans family bor nämligen där. Pattes bästa polare Gustav och vi har planerat att testa nattlivet i K-holm snart. Det kan bli mycket intressant då dom bara har ett uteställe?! Och det är på statshotellet. Coolt ju. Låter som i filmen Repmånad ni vet. Kuligt att träffa helt nya människor också. Jag har bara festat i en annan stad än Vässan och det är i Stockholm. Borde kanske ta med mig Karro så hon kan hitta en ny karl. I K-holm har dom ju tydligen vissa guldkorn :-) För Malle du ska ju hitta någon rik knös när du åker till staterna, om jag får bestämma, hahaha ;-)

Last year at this time.










Bilder från EXAKT ett år sedan. Här var vi i teneriffa på Loro Park älsklingen och jag. Det känns som att det gått längre tid än ett år sedan dess. Men snart, ja snart är det dags igen ;-) hihi.



Anna Wii.






Snygga Anna Wiklund i PRJ. Hon är ju så fin den tjejen.

Best shit.



Bilder från Alla Helgona. Här på kyrkogården vid farmor och farfars grav. Dålig bild men det var verkligen så himlans fint i verkligheten. Och det här är bara en minimal del av alla ljusen som lös där.





Mallan kom hem till oss och fixade sig inför en halloweenfest hon går på varje år. I år var hon pilot eftersom att hon håller på och ska utbilda sig till just pilot :-)





Min fina vän Karro på förkaka hemma hos henne ♥





Söta Susanna och Emelie var på G :-) (Susanna är den ok? ;-))






Sedan kom även min fina kusin Carro.






Sedan drog vi över gatan hem till James som fyllde år.






Carro och Emelie :-)





Gossshingar.





Vi gick hem till Karro igen innan krogen så hon kunde byta om ;-)






Micke och moi på BMB.





Syrran och James.



BÄÄÄÄÄSTAAAA!! ♥♥♥

Onsdag.



Mindre än två veckor kvar till Thai! Åh my gawd. Nästa vecka ska jag ta andra tvinrix-sprutan också. Aj den gjorde så ont. Absolut inte när hon satt in nålen men när hon sputade in innehållet och efteråt. Jag kunde typ inte lyfta armen på en timma.. så jag fick köra bilen med en arm när jag åkte hem. Men whatever det viktigaste är att den tagits.

Och i morgon ska jag till syrran på hennes salong och färga håret.. för klippa det får hon då inte. Men jag vet att hon kommer att tjata om hur slitna topparna är och bla bla. Nej hon får allt nöja sig med att klippa av 10-15 cm på Patte G. Äntligen. Jag gillar halvlångt hår på killar men inte för långt! Och nu kan jag lova att det är för långt.

Yellow Skoda.



Nyaste tillskottet. Min lilla gula pärla :-)


Helgen var superb. Först förkaka hemma hos finaste Karro H. :-) Sedan vart det födelsedagsfest hemma hos James och därefter BMB. Jag har inte haft så kul som jag hade på krogen i lördags på länge. Loveliest friends.

I dag är det by the way 15 dagar kvar till Thai. Två veckor och en dag närmare bestämt. Sjukt hur fort tiden går. Hoppas bara inte att dom två veckorna där går lika fort dock :-) Jag åkte till apoteket i dag och köpte handsprit, magsjuktabletter samt vätskeersättning. Gäller att vara väl förberedd vettni :-) Och i kväll ska jag nog ta in resväskorna och börja på och packa lite smått.

Vi får se om jag lägger in lite bilder från i lördags senare :-)

Mys söndag

Lunch och alfapet hemma hos mami o papi <3


Screw..




Screw myskväll let's go all in instead :-)


Thank god it´s friday.


Lika som bär. (I alla fall om kunderna på jobbet får bestämma)

Fredag = Heldag+ekonomiansvarig på jobbet. Dock är mammi här i dag (Hon brukar vara ledig på fredagar) så då hamnar jag automatiskt lägre i rang för då blir jag åter igen en ekonomassistent. Men det fungerar bra det också ska jag säga er. Och snart är det helg. Som jag längtar. Jag ska sova superlänge! Okej där ljög jag.. jag kan inte sova längre än till åtta om morgnarna längre. Egentligen är det ju bara bra för då behöver man inte ställa om sig så vidare värst när man ska tillbaka till jobbet efter helgen sedan.

Vi får se vad som händer och fötter i kväll. Om vi kanske åker till mina kära päron och bubblar lite. Vore skönt. Och så titta på Idol så klart. Eller om vi kanske kör på bubblingen i morgon. Det återstår att se. Det blir en lugn helg med nada festande i alla fall.

Torsdag.

Bild från i helgen.

 

 

Torsdag. Alltså - snart helg. Vi får se vad det blir. Men troligtvis blir det nog lugnt. Den här veckan har gått något sjukt fort. Det är läskigt när det går så där snabbt. Men i bland kan det kännas riktigt bra det också :-) Om man längtar efter något dvs.

 

Annars så trivs jag med livet himlans på bra just nu, hoppas att det håller i sig en lång tid framöver trots hösten :-)


Fegisen.




Hellow dearest readers!

Tjejorna och jag snackar om att dra till Åre snart. Det vore ju skitkul. Dock vill jag inte åka något men festa vill jag, haha skräll (Fast jag har dragit ner rejält på det nu). Jag har blivit så feg, förut älskade jag att åka skidor.. fick helt nya pjäxor och skidor för ca tre år sedan och sen ville jag aldrig mer åka. Jag vart livrädd trots att inget ens hänt. Men jag kanske blev mer medveten om att det faktiskt går att skada sig. Haha. Men så där är jag alltid. Jag började spela golf och tog grönt kort osv. Fick ett helt nytt king cobra set och sedan slutade jag.. haha det är alltid så. Det är nog bara ridningen jag höll på med i 9 år trots att jag fick nya prylar. Underbaraste ridningen. Mina egna hästar och våran egna hästgård. Åhh. Hoppning och hästar var hela mitt liv till det att jag blev 14 år och sålde världens bästaste häst - Lillan III. How I miss her. I bland önskar jag att vi bodde kvar där och att jag fortfarande hade min egna häst.

Some random.




Sorry för no update i går. Jag hade inget att skriva om i går så då är det ju kanske lite onödigt att försöka skriva något känner jag. Egentligen har jag väl inget speciellt att skriva om i dag heller men något kanske jag kan bjuda på.

Till exempel att det är exakt 21 dagar kvar till dagen D. Thai. Jag vet att jag tjatar men jag kommer att göra det många gånger här framöver. 31 grader är det där borta just nu. Man bah ja tack! Så nu blir det endel solarium framöver. Man måste ju ha en grund annars tappar man ju typ en vecka på att vara uppbränd. Det vore ju two thumbs down, waaay down. Och allt ska ju vara two thumbs up liksom :-) Men det är jag säker på att det kommer att bli. Två veckor med min älskade älskling i paradiset ♥