Tacktacktack!

Hellow babes!

Nu är jag hem kommen från en förmiddag hos mam och pap och även från naprapaten. Jag har problem med min nacke och mina axlar så han knäckte till dom och knådade. Så skönt!

Sedan så vill jag bara tacka ER för alla fina ord och berömmelser om mina teckningar och speciellt den jag ritade på Foki. Ni är guld och gröna skogar :-) Nu måste ni bara lova att ni stannar kvar här i bloggen för gosh så mycket roligt ni kommer att få se och läsa om ;-) Nej men seriöst det kommer hända en hel del här hos Emma Damm framåt hösten. Det kommer även att dyka upp tävlingar lite här och var, lita på mig!


Va fasen.

I dag blir det först en snabbis på stan och sedan sola och bada. Dock bara på baksidan av kroppen då framsidan forfarande är röd och svullen. Men vad fasen nu kan jag inte sitta inne och häcka mera. Tänk om solen försvinner i morgon liksom. Jag känner mig dock så tråkig eftersom att det aldrig kommer några nya teckningar. Hoppas inte är ni är mycket ledsna över det? Hoho. Men det kommer ju komma så småning om, promise :-)

Vad ska ni göra i dag mina vänner?


Lättklädd.




Dagens:


Klänning/Tunika: VILA.
Armband: Solo.

Listan vart kort.. okej trosor och bh från Hanky panky har jag också.

Ett och ett halvt öga.

Hello alla.

Här sitter jag med ett och ett halvt öga. Jag får nämligen inte upp det högra helt då de har svullnat upp eftersom att jag låg liiiite för länge i solen i går. Typiskt, jag och Patrik som skulle ha åkt hem till mamma och pappa och solat i dag med.. Nu är jag inte lika sugen dårå. Vet inte vad vi ska göra för att gå ut bland folk vill jag då inte i alla fall.
Hmmm konsten tar stryk under sommaren också. Man orkar liksom inte sitta och rita och skapa varma och vackra dagar som dessa.

Är allt bra med er en fin måndag som denna? :-)



Spöket och pepparkakan.

Det blev tre timmars solning plus typ 10 dopp i polen om vartannat för mig i dag. Nu ser jag ut som en KRÄFTA! Jo det gick till så att i går såg jag bilder som vi hade tagit under dagen och fick till min stora förskräckelse se ett vitt spöke på endel av bilderna. Spöket var jag. VIT, kritvit verkligen. Jag trodde det var något fel på kameran tills jag hitta en bild då både jag och Malin var med i samma bild. Ja, jag såg ett vitt spöke och en pepparkakstjej på bilden. Jag förstod ju att jag inte var pepparkakstjejen, så tittade jag på Malin och sedan på bilden igen och hon såg precis likadan ut på bilden som i verkligheten. Hmm inget fel på kameran i alla fall.
Och tjaaah, nu är jag röd och det svider men det lägger sig snart. Som tur är har jag superlätt för att bli riktigt brun så några pressningar till så är jag nöjd :-)

Snart blire till att kika på P:s match mot östersund. Kanske första gången man inte behöver sitta och frysa på hans matcher. Two thumbs up, waaay up!



Bara bada och sola hela tiden.

Hej mina vänner!
Vi är fortfarande hemma hos mamma och pappa så vi ska snart lägga oss ute och sola och bada i dag igen. Brorsan och hans familj kommer också snart. Det blir nog inte mycket bloggande i dag heller. Man måste ju passa på att vara ute så mycket som möjligt nu och bara njuuuuta :-)

Vad ska ni göra i dag?




Bad&Poolparty.

I dag har det inte blivit mycket till bloggande. Jag har nämligen varit ute hela dagen, vi är hemma hos mami och papi och tar hand om deras vovve då dom inte är hemma. Så under dagen har min brors familj och deras bästa kompisars familj varit här och badat och solat. Mysmys. Nu har vi poolparty här hemma med lite vänner och folk :-)




Mys på altanen :-)

Rix Fm Festivalen

Jaha då har man gjort rix fm festivalen här i v-ås i går då :-) Först förfesta jag och min syster i hennes lägenhet på stan därefter knalla vi ner till festivalen och mötte upp en annan Malin. Sen så gick vi och köpte oss en varsin våffla, gosh dom är ju så sjukt goda marknads-våfflor. Ett måste! Därefter gick vi till Bill&Bob och tog oss en varsin strawberry daiquiri, mums. Efter de mötte vi upp lite andra folk och satte oss på Å och drack några drinkar. Och efter det, haha, så gick vi till Pluto och kolla läget lite och sedan så knata jag och Malle hem till hennes lägenhet och sussade. Supermysigt hade vi!







Gårdagens outfit (ursäkta den dåliga/grumliga bilden):

Klänning: Mina uk.
Skor: Bianco.
Armband: Hermes.
Örhängen: Gina tricot.

Emma fyndar Elise Ryan.

Nu ska ni här få höre! Jag har länge velat ha en Elise Ryan klänning, precis den som är nedan faktiskt. 599 kostade den och det är enligt mig för mycket nu för tiden så jag hade försökt glömma den. Jag klickade in på Nelly i går och såg att dom sänkt den till 229 kronor! Men jag väntade och velade.. skulle jag kunna ha den? Svårt när man inte kan prova.
Sedan i morse klickade jag in igen och såg att den fortfarande fanns kvar i min storlek men velade fortfarande. Sedan tog jag fram en tidning jag köpt i förrgår och såg att där låg en fin liten lapp som det stod Presentkort, du får 100 kronor. Nelly.com på! Waoow! Jag gick genast till datorn och klickade hem den för endast 129 rikstaler. Nästan 500 kronor billigare, haha kan det bli bättre? Fynd någon? Nu får vi bara hoppas på att den passar också ;-)



Vinn ett linne designat av mig.

Nu gör vi det igen! Gå in på min söta vän Lilys blogg och vinn ett linne designat av mig :-) Klicka på bilden för att komma dit!



Wardrobe.

Eftersom att jag ska skaffa webshop snart så måste jag ju ha plats för alla kläderna som ska säljas där. Därför har Patrik och jag fått köpt en ny STOR spegel-garderob som vi nu har i sovrummet. Vi har ju även en walk-in-closet där mina alla klänningar få hänga kvar och sedan ska alla kläderna som ska säljas ligga i ddär inne också, förstår ni? :P Vi ska alltså ha våra kläder i den nya stora garderoben fast alla mina klänningar stannar i walk-in som sagt. Hoho. Intressant va?

Nåväl jag trodde att nya garderoben skulle bli proppfull med tanke på hur mycket skor och kläder jag har, men icke sa nicke. Ser typ tomt ut.. Sedan kom jag på att det kanske, kanske är för att garderoben just är så stor...









Hugo var så klart med och hjälpte till, vad skulle jag göra utan den lille muppen?

Foki goes colored.

Vilken färg är snyggast tycker ni? :-)



Foki.

Ni vet att jag skrev här under att jag skulle sätta mig på min soliga balkongen och läsa en tidning? Det blev aldrig av för solen lyser knappt längre. Och inte vart det varuhuset heller, nej det vart rita :-) Denna gång ritade jag av den ursöta flickan Foki :-) Hon hade bara små bilder på sin blogg så det var riktigt klurigt att få teckningen så lik som möjligt. Vad tycker ni?



Sådeså!

Solen lyser i dag med och jag ska snart sätta mig på balkongen med en tidning och läsa.
Det svider i mitt högra öga och jag har ingen aning om varför det gör det.
Jag längtar till på fredag när jag och syster ska på rix festivalen.
Jag tänker om en stund kika på Varuhuset fast att de är sol.
Jag har en rätt så tråkig blogg.
Men så är det, sådeså!
Hejdå.


Sweet summerdays.

Nu är vi hemma igen efter en eftermiddag hos mam och pap. Min brors familj kom också förbi så klart! Amelia är så underbar den lilla krabaten, hon ska bara bada och bada trots att det bara är 20 grader och trots att ingen annan är i för att det är för kallt. Och lilla knubbisen Alina bara hänger med som en liten docka. Åh dom är bara för underbara dom små liven, man blir så glad utav dom :-)

Efter myset där hemma så åkte vi och köpte oss en stående fläkt, Patrik håller på att svettas ihjäl på nätterna trots att han inte använder täcket.. Själv sover jag med duntäcke och inte vaknar jag av svettningar inte ;-) haha.

 

Stilla min tomhet med Varuhuset.

Detta var vad som kom på posten i morse. Haha hur muppig får man vara egentligen? Efter det att jag sett klart på alla dom fyra Svenska hjärtan boxarna så blev jag alldeles tom. Karaktärerna och serien i huvud taget kändes lite som min familj liksom, hahaha. Jag känslig som jag är, fällde till och med en liten tår i slutet av sista avsnittet. Då för att stilla min tomhet så klicka jag hem dessa två boxar. Hoppas att dom är bra. Någon som har kikat på Varuhuset?




Viktoria är klar :-)

Nu är äntligen teckningen på vackra modellen Viktoria klar :-)



Jobb-dag på balkongen.




Här sitter jag och jobbar just nu. Fasiken vad solen steker, varmt varmt :-) ÄNTLIGEN!

Systemkamera.

Nu vet jag vad jag ska önska mig när jag fyller år den 31:a augusti. En digital systemkamera såklart! Vad är mer passande då jag ska börja fotta mina modeller med mina plagg till webshopen sen? :-) Jag har faktiskt gått medialinjen på gymnasiet med inriktning foto! Hoho hoppas att inte Urban, min förra fotolärare läser detta ;-)



Vad tycker ni?

Vad tycker ni? Tell me :-)



Starbucks No. 2.

Tjohopp, då var Starbucks No.2 klar :-) Vad tycker ni? Skulle denna passa på ett plagg? Hoppas att ni gillar den :-)



Soliga söndag.

Ujujuj så trött jag är. Men så fint väder vi har va? I alla fall här i Västerås :-) Jag och Hugo är gräsänklingar i dag då min plutt till sambo ska flyga till Umeå för att spela match så han blir borta hela långa dagen. Bubu vad jag kommer att sakna honom... Vi får väl se vad jag och Hugge hittar på i dag. Kanske att man skulle ta och sitta ute och rita lite på balkongen i solen i dag? :-)

Vet ni förresten? Om två veckor och två dagar så åker jag och min älskade till Bulgarien. Åh gud så jag längtar.



Midsommaraftonen.

Jahapp då var midsommaraftonen över. Den var varit jättebra och mysig. Dock glömde jag helt bort kameran på midsommarafton, bra va? ;-) Det blir väl så när man har roligt. Jag hann ta kort när vi kom dit i torsdags och så när jag och Patrik spelade minigolf på förmiddagen i går. För en dag så glömde jag helt bort min kära blogg. Och så ska det var på midsommar och högtider tycker jag. Man ska glömma bort allt annat och bara ha det bra med familj och vänner. Vi åt massa gott och bara hade det roligt. Gustavsviks camping var så jäkla fräsch och kändes absolut inte som en camping. I så fall som en lyxcamping. Helt nytt och så. Annars brukar jag tycka det är lite skabbigt på campingar men inte här inte :-) Här kommer lite bilder i alla fall.











Starbucks No. 2.

Eftersom att jag är ledig i dag så la jag beställningen jag håller på med åt sidan och ritade lite för mig själv för en gångs skull. Det har jag ju inte haft tid med på ett bra tag nu. Nu håller jag på med Starbucks No. 2 :-) Kanske blir ett tryck så småning om.




Bild tagen med kamera.

Längtar.

Åh vad jag längtar till i kväll. Då ska vi äntligen åka till Gustavsvik och mysa med hela familjen. Hoppas bara att det blir solsken i morgon, det skulle ju vara pricken över i:et. Jag har precis packat klart, hängt tvätt, slängt in en ny tvätt och dushat. Nu ska jag nog kika lite på Svenska hjärtan :-)

I absolutely love my life :-)





En gammal teckning på Lindsay, hoho kolla handen. Charmigt ritat.

Viktoria part2.

Hmm det har inte fungerat att uppdatera för mig på hela dagen... Tur att texten nedan sparades när jag försökte i alla fall.

Nåväl, nu har jag ritat vidare på Viktoria i några timmar. Mycket svart och sot i denna teckning. Jag tycker sådana teckningar blir snyggast. Mörkt möter ljust liksom. Däremot är det mycket jobb ;-) Speciellt med hår och sånt därnt.
Jag brukade alltid få ångest när jag skulle rita porträtt till folk som beställde, speciellt om det inte var en kändis-bild. Just för att jag ville att den skulle bli så lik bilden som möjligt. Men nu börjar jag inse, varför beställer man en teckning? För att det ska vara en teckning eller fotografi? I så fall kan man ju lika gärna printa ut bilden på sig själv. Man vill väl på något vis att det ska synas att det är en teckning. Eller? Vad tycker ni?



Midsommar..

Åhhh vad jag längtar till i morgon kväll, för då ska vi åka till Gustavsvik, en asfin camping i Örebro. Det blir hela våran familj, inklusive min brors familj och massa vänners familjer :P Gosh vad mysigt. Vi firade med samma människor förra året på en Västerviks camping. Jag hoppas att det blir fint väder så att vi kan sitta ute och njuta av den underbara maten. Mammas mat är bäst. Janssons frestelse med prinskorvar, sill och köttebullar :-) Och så drinkar så klart. Det var längesedan jag drack drinkar nu :-)

Åh ni anar inte hur mycket jag längtar. Familjen, vänner och god mat = det bästa som finns! Dessutom har dom ett hur fint och nytt äventyrsbad som helst där. Till och med hajar i ett akvarium i poolen. Man måste liksom dyka ner och kika på dom. Alla som känner mig vet vilken fobi jag har för hajar. Och då menar jag verkligen fobi. Jag kan knappt kolla på en bild på en haj. Och havet badar jag inte ens i längre. Alltså när jag var mindre gick det så långt att jag trodde att en haj skulle komma ur duschen, hahaha.




Svenska hjärtan.

Hihi titta vad jag fick hem från cdon.com i dag :-) Haha dom andra tre boxrarna av serien Svenska hjärtan. I bland är jag allt bra muppig ;-)




Sen vill jag be personen från stockholm, ja jag har kollat upp ip-adressen och det är samma människa som skriver negativa kommentarer till mig ibland, maila mig i stället och säg vem du är och vad du vill? Eller så kan du hålla dina negativa ord för dig själv. Eller varför inte sluta läsa min blogg om du stör dig?

Dagens meeee.

Jag och Patrik kom precis hem från stan. Vi handlade present till mami som fyller år i morgon och så växla vi pengar till Bulgarien. Innan det var vi på tryckeriet och lämnade plaggen.

Här får ni en dagens outfit. Halva i alla fall ;-)




Lång t-shirt: Gina tricot.
Biker jacka: H&M
Svarta jeans: Levis

Sen hade jag på mig vita gladiator sandaler från Nelly, fransväska från Top shop och en massa armband som inte syns under jackan.

Lovely thing.

För ett tag sedan fick jag en liten råsa Acer aspire av min älskling och mamma fick en råsa Asus Eee PC av pappa för några veckor sedan. Vi har snälla karlar vi ;-) Eftersom att hennes är lite större och har bättre batteritid så böt vi helt enkelt datorer med varandra :-) Hon använder ju inte datorn lika ofta som jag. Änyyywäy, jag är nöjd med bytet. Så Mamma, bytt är bytt och kommer aldrig mer igen ;-)



Viktoria.

Nu har jag påbörjat den nya beställningen. Det är ett porträtt av en vacker modell som heter Viktoria. Jag borde egentligen inte lägga upp denna bild då teckningen är i det skedet då den är alldeles kladdig och dan. Men jag gör det endå eftersom att jag vet att ni gärna vill se vad jag ritar :-)




Bild tagen med kamera.

För gullig.

Hiiiih titta vad min älskling kom hem med nyss! Är vi inte för gulliga mot varandra så säg ;-) Jag gav han en liten pressy i dag också utan att jag visste om att han skulle komma hem med blommor. Det var en skitsnygg keps han velat ha ganska länge. Trodde aldrig att man kunde vara så här kär efter snart ett och ett halvt år i hop.



Tung förlust.

Hej mina vänner,

Nu är alla plaggen sorterade efter storlek och tryck. Jag har självklart lyssnat på er vad ni ville ha för tryck och plagg. Här hittar ni till det inlägget där ni fick komma med era åsikter om vad ni ville ha för tryck och plagg.

I går hade jag inte tid att uppdatera mycket då jag hade fullt upp helt enkelt. Åkte även och kikade på P:s match mot Degefors. Vilket jäkla skräll. Dom förlorade med 4-0. Publik-jävuln buade ut sitt egna lag. Fifan så dåligt säger jag bara. Visst var dom inte bäst i går men man ska inte bua ut sitt egna lag som dom stod för några veckor sedan och skrek åt att dom älskade.

Älsklingen var helt slut efter den tunga förlusten och innan han kom hem så hann jag åka och köpa hans favvo chips och dricka till honom som en liten tröst i alla fall.



Emma is happy :-)

Jag sitter och läser på bloggar och alla är så deprimerade på grund av vädret. Jag brukar också bli lite depp när vädret är grått och regnigt. Men inte i dag. Det går bara inte. Jag är så himlans glad över en grej som jag inte kan avslöja här i bloggen. Det är och förblir min lilla hemlis. Allt jag kan säga är att allt går bara man vill ;-)

Samtidigt så är jag glad över att jag inte längre känner den där pressen att behöva vara bättre än alla andra och nå ut med konsten osv. NEJ för jag kan ärligt säga från mitt hjärta att jag gör ju faktiskt detta för att JAG gillar det och fungerar det inte så fine, då får man lösa det på ett annat sätt. Plus att saker och ting kan ta tid men man måste fortsätta att kämpa om man vill nå sina mål i livet. Jag skäms inte över att misslyckas tvärtom, då har jag ju i alla fall försökt.

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag ÄNTLIGEN ta tag i packningen och skriva ned vad som ska vara vad osv.




Åh vad jag längtar tills vi åker baby!

Min webshop.

Hej mina vänner,

Fick nyss ett mail av min designer som har hållt på med min webshop ett tag nu, kul va? Tror att den kommer bli sjukt snygg! Blir mycket lättare för både er och mig att hålla i ordning på allt :-) Den kommer nog att öppnas så fort alla plaggen blivit upptryckta och fottade. Så ni får vänta ett liiitet tag till ;-) Jag har lite andra roliga planer med den i framtiden också. Kan tyvärr inte avslöja vad eftersom att det finns folk som gillar att ta efter och jag vill vara lite ensam om det ;-)



Svenska hjärtan.

Jag skrev ju att jag skulle ta tillfället i akt och packa plaggen som ska tryckas, men vet ni? Jag har inte ens börjat med det och klockan är snart 18.00. Vet ni vad jag har gjort i stället? Jag åkte till ICA MAXI för att handla lite. Och då stannade jag som vanligt till vid filmerna och fick se en box som heter Svenska hjärtan. Jag gillar ju svenska gamla serier och vädret är ju "Stanna-inne-och-kolla-på-film-väder" Så jag köpte säsong 1 och nu kan jag inte slita mig, nörd som jag är. Hoho.

Har ni sett serien?




Packa.

I dag åker min P hem till sin familj och släkt i K-holm. Han ska fira sin kusin som tar studenten i dag? På en lördag liksom? Konstigt. Medan han är där ska jag ta tillfället i akt att börja packa alla nya plagg så jag vet vilka som ska ha vilka tryck osv. Kommer ju ta ett tag om man säger så.



Du&Jag för alltid!

Titta vad jag kom hem med till min älskling nyss :-) Hihi. Tänk att man kan vara så kär fortfarande efter snart ett och ett halvt år. Det måste betyda att det är vi som ska leva med varandra för livet!






Just det jag hämtade hem ett helt lass med plagg som ska in till tryckeriet på måndag så förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän ni kan köpa nya plagg med andra motiv :-) Fast det är endel att fixa först. Häng med i bloggen så att ni inte missar något ;-)

Peace, dream & imagine.

Titta vad jag fick hem i dag :-) Världens coolaste armband typ. Dom kommer göra sig bra bland alla andra mina armband jag alltid har :-)


Grym match!

Var ju och kikade på P:s match i går mot syrianska. Fy satan vilken spännande match och sånt gillar jag. jag bet av alla mina naglar som jag lyckats spara så länge nu visserligen men det spelar ingen roll. Tyvärr förlorade dom med 2-1 men VSK (P:s lag) var överlägsna och syrianskas mål var så onödiga. P gjorde VSK:s mål så det var ju kul i alla fall :-)

I dag ska jag börja på teckningen som en fotomodell har beställt på sig själv. Måste maila henne och fråga om det är okej för henne att jag visar upp teckningen här. För jag gissar på att ni vill se det ;-) Dom flesta utav er kikar nog in här pga konsten skulle jag gissa.




Update.

Hugo vart jättefin den lilla muppen :-) Kommer bilder senare. I dag borde jag ha börjat på den nya beställningen men jag har verkligen inte haft tid. Vi håller på att ändra om lite här hemma också vilket också tar tid. Snart är det dags för P:s match också. Första gången jag ser solen när man ska gå och kika på hans match. Nu ska jag ta min nya VR och lägga mig i soffan och läsa lite :-)


Hoppas att ni har det bra och att solen lyser hos er med :-)


Ruffrot ska klippas.

Huga vad trött jag är. Kom precis hem från banken igen. Känns som att jag bor där numera, hoho. Så är det när man ska öppna eget och fixa till allt, många papper blir det. Jag är så himlans glad över att mamma och pappa har en firma dom ägt i halva deras liv typ. Om inte längre? Jag skulle aldrig palla all info själv.

Det är snart dags att åka till Hundman för att lämna in vårat lilla ruffro Hugo på klippning, hans hår växer som ogräs nästan som hans mattes hår :) Passande till sommarn som aldrig kommer tänke vi.

Sen har bejby match i kväll så det blir fullt upp i dag. Men bloggning blir det i alla fall ska ni se, hoho.



Caroline klar.

Så, nu är beställningen till Caroline klar. Hoppas att du gillar den Caroline? :-)


Dagen i staden.

Det gick bra på banken. Har nu öppnat ett företagskonto då jag öppnat företag som vissa av er vet. Sedan gick mammi och jag och åt som sagt. Efter det stannade jag till vid teknikmagasinet och köpte sån där Cyber Clean, så nu kan jag göra rent tagenterna på datorn, vilken bra grej liksom. Köpte även en ny almanacka på Gallerix. Och två tidningar som ni kan se :-) Nu är det ritdags vettni.

Ps. Ni får gärna kommentera mina inlägg lite mera :-)



Herråååw.

Nu har jag precis fixat i ordning mig för en tripp på stan. Jag ska till banken och fixa lite grejs och sedan ska mammsi och jag äta lunch på Vivaldi. Deras sallad är gudomlig!
Vädret här i Västerås är inte mycket att hörra för hörreni. Det är verkligen grymt GRÅTT ute. Man blir näst inpå depp. Och har bloggvärlden dött eller vad? Jaja.

Nu ska jag ge Hugo mat sedan ska jag åka.



The Sims life.

Vart tog alla timmarna vägen? Haha läskigt. Jag har levt The Sims life i några timmar nu alltså. Och jag har bara hunnit med att bygga huset, som inte ens är helt klart. Hoho. Men jag tycker nog design-biten är kuligast :-) Jäkla spelnörd. Jag tror inte det blir något ritande i dag, då jag och Patte ska uträtta några ärenden nu i eftermiddag. Men i morgon blir det av!





En teckning jag gjorde helt från huvudet för två år sedan.

The sims.

Nu ska jag spela Sims som jag fick hem på lådan i morse! Sedan blir det riiita riita vidare :-)



Nu ska vi se vad The sims går för och om jag kommer fatta något i över huvud taget. Haha.


Caroline 2.

Så här långt har jag nu kommit på Caroline, om ni vill se hur den såg ut innan så klicka HÄR. Nu är det inte långt kvar på den alls. Jag är så himla glad över att jag verkligen känner för att rita these days. Nästa beställning att rita blir av en modell.



Jordgubbar och magont.

Kom precis hem, har varit och köpt massa nya vadderade kuvert och skickat en teckning och linnen. Utanför stod en kille och sålde svenska jordbubbisar, dom var hur stora och röda som helst. Jag köpte fasiken fyra såna där små lådor. Nu har jag ätit jordgubbar så att jag har ont i magen. Ska snart sätta mig vid bordet och fortsätta på min beställning. Jag är verkligen rit-sugen nu!



Kyrk-outfit typ..

Min outfit i kyrkan ;-)





Lång skjorta: Filippa K
Tjockare strumpbyxor: H&M
Armband: Present och Present ;-)
Ringar: Present och Gina tricot.

Nu åker jag och kikar på älsklingens fotbolls match / jobb.

Alina Damm.

Nu har vi precis kommit hem från dopet, det var min söta brors dottet som skulle döpas. En tjej sjöng typ världens finaste låt till Alina och hennes syster Amelia. Jag kan säga att tårarna rann under halva dopstunden. Allt var så himla fin och gud så jag älskar min bror och hans familj!





Två små underverk till oss har blivit sänt
Att få två små barn, nå´t underbart har hänt
Mamma ska vara nära er
Er starka pappa ska leda ert steg.
Genom livet, vi finns där för er två
Ja, för alltid så ska det vara så
Följas på vägen idag och alla år
Våra älskade barn
Två par ögon, två ansikten som ler
Stor är glädjen som ni två till oss ger
Fyra små händer, två små hjärtan slår
Omsorg och kärlek från oss ni båda får
Ja för alltid så ska det vara så
Följas på vägen idag och alla år
Våra älskade barn.


Emma goes The Sims!

Hihi titta vad jag har beställt hem precis. The Sims liksom? Har jag blivt galen? Aldrig har jag väl spelnörda mig med The Sims, inte spelat något alls faktiskt förrutom Little big planet på PS3. Jag fick The Sims 2 av pappa en gång men jag spelade det aldrig då våran dator var alldeles för seg. Nu har ju Patrik världens flashigaste dator så nu ska det väl gå bättre. Men gud kommer jag ens ihåg vad som är vad? Jag har sett min kära Sims-nörd Torie spelat det såå många gånger, men jag minns typ inget förrutom att jag ville att hon skulle få dom att gifta sig med varandra.

Jag är verkligen förväntansfull!



Today I'm wearing...



En osminkad och trött Emma.





Today I'm wearing..

Tröja: H&M
Jeans: Tsubi eller ksubi som märket nu heter.
Skärp: Gina Tricot
Armband: Asos, marknad, chicy och present.
Hårband: Asos.
Skor: Jimmy Choo. Ja en gång i tiden hade jag pengar. Jag tror jag ska flytta hem till mamma och pappa igen, hoho ;-)

Caroline.

Jag fick tillåtelse av riktigt söta Caroline att visa er teckningen jag ritar på henne. Bilden är tagen med kameran, dock kommer denna att scannas när den är klar då det är en A4:a. Skuggor och linjer äts ju upp av kameran endel. Eller ganska mycket. Superkul ska det bli att fortsätta på denna då jag nu fått ritat två kändisar på raken innan denna :-) Kul att variera så där.



Q&A

I stället för att köra en frågestund så svarar jag på dessa frågor i stället :-)


DIG:
1. Hur lång är du? - 177 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? - inte större i alla fall.
3. Vad pluggar du? - Inget, been there done that.
4. Har du långt hår? - Njee. Men de ska bli.
5. Vilken hårfärg har du? - Svart
6. Sminkar du dig? - Nej typ aldrig.
7. Har du haft sex senaste månaden? - Japp
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Svarta.
10. Har du kysst någon idag? - Japp.

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Meeh vilken fråga, båda såklart!!
3. Hur många syskon har du? - 3 stycken och jag älskar dom alla tre.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Hur ska man minnas det?
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Han grillade körv, kött, lax och majs.
6. Hur många ställen har du bott på? - 4:a stycken
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Beror på ;-) haha
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Alla är lika unika och underbara.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Jag fottade Mallan här om dagen.


KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - Myskläder.
2. Har du bytt om idag? - Nej.
3. Favorittröja? - Jag tycker om alla mina tröjor. Men mest mina egendesignade linnen :-)
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Bara ett par långa surf-shorts.
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Yes.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Jadå.
7. Har du handlat kläder genom internet? - Ja massvis med gånger.
8. Fulaste plagget andra könet kan ha? - För korta brallor.
9. Vad använder du för skor? - Höga som låga öppna som stängda.. you name it.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Haha jadå. Fast det händer sällan numera.
2. Klä dig annorlunda? - Vet inte, vad är annorlunda då?
3. Vara dig själv? - Klart jag vågar, jag är jag rakt igenom.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Japp.
6. Ge dig på utmaningar? - Jahadå annars kan man ju aldrig få uppleva något nytt.
7. Ha sex på offentlig plats? - Vad räknas som offentlig då?
8. Vara omogen? - Haha ja, jag älskar människor som kan vara omogna då och då.
9. Äta småkryp? - Men no frigging way.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? - Den hette Wenströmska (går inte i skolan längre som sagt)
2. Vad heter din favoritlärare? - Han hette Urban.
3. Vad är ditt favoritämne? - Det var självklart bild.
4. Snyggaste läraren på skolan? - Haha det var nog ingen!!
5. Har du bra betyg? - Dom är mer än OK.
6. Tråkigaste ämnet? - Natur.
7. har du skolkat mycket senaste året? - Eeh ja, det gjorde jag nog alldels för mycket.




Drawwwwat.

Nu har jag setat här och lyssnat på Lasse och ritat i några timmar. Håller på att ritar en tjej som heter Caroline. Vi får se om hon går med på att visa teckningen här i bloggen. Jag har precis mailat henne och frågat. Hoppas att hon vill det, för ni vill väl se? :)

Usch jag är så himla trött och jag fryser. Hatar detta gråa kalla väder. Vart fasiken tog sommaren vägen? Kanske ska ta mig en kopp thé, man blir ju i alla fall lite varmare då.



Det finns några få linnen kvar.

God morgon mina vänner.

Eller god morgon och god morgon. Jag har varit vaken ett tag.
Jag måste bara säga att jag tycker att det är sååå kul att jag har fått så många nya läsare och jag hoppas att ni stannar. Jag ska inte göra er besvikna ;-) Hoho.
Linnena som jag fick hem förra veckan är nästan slut, det finns endast 4 stycken kvar. Och det är i dessa motiv och storlekar:



Starbucks:
Small: 3
M: 1


Det är först till kvarn som gäller. Dom kostar 199 kronor plus 20 kronor i frakt. Och för att köpa dom så är det bara att maila mig på [email protected].

Dom nya plaggen bör komma hem snart och sedan åker jag till tryckeriet med dom, vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta men det kommer äntligen lite nya tryck och helt nya sorts plagg. Ska bli spännande :-)
Annars har jag en annan sak på gång som kommer att underlätta för både mig och er.

Han är klar!

Waow Petter är änligen klar :-) Det tog många timmar, många fler än jag trodde. Tror det var alla vecken på t-shirten mest och ådrorna på hans armar och händer som var lite kluriga också. I morgon är det dags att börja på en ny beställning på en tjej, så det blir ingen kändis denna gång.





Vad tycker ni?

Fortsättning.

Hej mina vänner! Nu ska jag fortsätta på Petter teckningen, så ni vet vad jag håller hus i några timmar :-) Nya bilder kommer efteråt.



Negativa fegisar?

Varför är det så att alla som skriver negativa kommentarer är så fega att dom inte vågar skriva ut sitt namn och sin email adress. Jag menar alla har ju en email adress nu för tiden. Och oftast är det kompisar som skriver till någon man är osams med eller något. Man går in och kollar IP adressen och den är från V-ås. Man börjar tänka, har jag någon ovän här i V-ås? Ja en, klart som fan att det antingen är hon eller någon utav hennes vänner/familj som vill en illa.

Jag är lyckligt lottad som väldigt sällan får negativa kommentarer då jag sällan skriver om annat än just min konst. Och det är så jag vill ha det. Jag vill att min konst ska stå i fokus och i bland kan det komma lite om mig själv då och då om vad jag gör och bilder på mig för att man ofta som läsare vill veta lite vem konstnären är. Man vill gärna ha ett ansikte på ägaren till en blogg.

Numera bryr jag mig inte om dumma kommentarer eller lowlifes för jag vet att det finns så många som gillar det jag gör och det är så onödigt att ta åt sig av skiten lowlifes:en vräker ut sig anonymt. Är den så feg att den inte skriver sin emailadress så har hon/han inte så mycket att komma med.

Eller vad tycker ni kring detta?



Här har ni dagens Emma.



Kör en dagens outfit då.

T-shirt: H&M för typ hundra år sedan.
Skärp: Matthew Williamson
Blåa jeans leggings: VILA
Halsband: Chicy
Armband: Chicy, marknad & present.
Ringar: Present, H&M & Gina.

Röda rosor.

Nu åker jag ner på stan med min bejb som är ledig från jobbet nu i eftermiddag :-) Kolla vad han kom hem med till mig!




15 vackra röda rosor :-)

I dag är det mycket.

Jag är så himla glad att jag har såna fina läsare som ni. Och jag blir så glad för era fina ord och alla fina mail. Jag satt nästan halva dagen i går och svarade på era mail. Det känns kul att linnena går bra samtidigt som jag hela tiden har rit-beställningar. I dag måste jag verkligen rita mer på Petter. Jag har ju som sagt inte så mycket kvar på den nu :-) Det tar verkligen tid att rita någon man aldrig ritat förr och på ett A3-papper, men det är superkul!

Ska ringa nya grossisten i dag och beställa hem dom nya plaggen. Tack för alla era röster. Åh så kul det ska bli med nya plagg och motiv!

Just det kom i håg nu att alla ni som gillar mitt Life will change motiv på linnen och vill att jag ska vinna Vero Moda tävlingen, att kommentera HÄR varför ni vill att det ska säljas i Vero Moda butiker, för det ökar mina chanser att vinna :-)




Min vackra syster. Världens vackraste tjej!

My sis is a model.

I går lekte jag fotograf och min fina syster var modellen :-)



I final!



Yes jag är en av de tio som är med i finalen för Vero Moda :-) Kul va? Hoho.

Kommentera gärna varför du vill att just jag ska vinna klicka HÄR!

Vem är du?

Jag behöver lite hjälp här. Vem är det som har skrivit bara Linne som meddelande när ni betalat pengar för ett linne? Hoppas att du läser detta. Jag får så många beställningar just nu att det är omöjligt för mig att veta vem du är.

I need some help here!

Hej mina vänner! Nu behöver jag verkligen er hjälp här! Jag vet att ni säkert inte sitter och läser min blogg nu då det fina vädret gör att man bara vill vara i solen och njuta. Men jag tänkte fråga endå. Jag ska snart beställa hem ribbade linnen, trekvartsärmade tröjor och tees. Jag tänkte om ni kunde hjälpa mig att skriva vilka ni tycker är snyggast. Typ: Angel 3 och peace 1. Vore så gulligt utav er om ni ville hjälpa mig med detta  :-)




Petter 2.




Nu är det inte mycket kvar :-)


Bild tagen med kameran.

Egen företagare.

Tänk att jag bara är 20 år och egen företagare! Det känns lite konstigt. Lite vuxet sisodär. Var till tryckeriet i dag och fick telefon nummer till en skitnajs grossist med riktiga modekläder att trycka på. Sedan har jag massa annat på G. Ni kommer att märka det längre fram, vad det är alltså. Sjukt kul ska det bli i alla fall :-)

Jag ligger fortfarande tvåa på Vero Moda tävlingen, vilket känns superkul. För även om jag inte vinner så är det en ära att ni gillar mitt linne så pass mycket att jag kom två vad det gäller röstningen. För att rösta så klickar ni HÄR.

Nu ska jag sätta mig och skapa skapa skapa ute i solen :-) Ha en fin dag ni med i solen min vänner!