Boring info.




Usch jag är så trött. Och det har svidit i mina ögon i en hel vecka nu. I bland är dom helt röda. Och det är inte för att jag är trött, det känner jag skillnaden på. Kanske inte tål hunden min? Äsch det skulle jag inte bry mig om. Skulle aldrig göra mig av med Hugge vad som än händer. Äsch känner att detta är ett ointressant ämne för er att läsa om. Men fasiken jag har inte så mycket att blogga om nu för tiden känner jag? Borde väl inte ens posta detta inlägg då.

Men i morgon fyller ju jag och babe 2 år. Då blir det restaurang och mys. Bloglovin' fungerar inte, panik. Kul att ni är så många som beställt Life will change linnena redan. Tyvärr kanske gamla blogg-designen kommer tillbaka igen, vi får se.







Designen



Jag har sett att en del tycker att min design ser konstig ut? Jag vet inte vad det beror på men Linn som designade den tror att det är för att ni har den gamla explorern? Kan det stämma? Hur är den på eran dator?




Ser den ut så här? (Tack Nathalie för bilden)





Eller så här?

Ny design.



Ser ni min nya fina design? Det är Linn som har gjort den! Jag älskar den. Hon är verkligen sjukt duktig med designs!



Vad tycker ni?

Nyheter!

 

 





239 kronor styck plus 25 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: [email protected]

 

Storleksmått:

S- Midja 30 cm. Längd 75 cm.
M- Midja 34 cm. Längd 76 cm.
L- Midja 37 cm. Längd 77 cm.




Life will change











Fashion




Tryck, blogg.se & 2 år.


I går lämnade jag som sagt in linnen för tryck. Jag är så nyfiken på att få se det nya trycket Fashion in real. Hoppas att det inte tar så lång tid innan dom blir klara. Jag tror att det kan bli mitt absoluta favoritplagg till sommaren :-)
Annars så vill jag verkligen påpeka att blogg.se's förändringar SUCKS rent ut sagt! Tror inte att någon tycker att det blivit till en förbättring?

I dag tänkte jag åka till stan och kika på någon present till boyie då vi fyller två år tillsammans på måndag. Åh två hela år. Två helt underbara år. Och jag räknar med minst hundra till ;-)





Fashion + Life will change.

 

 





I dag åker jag och lämnar in linnen för tryck. Äntligen kommer Life will change tillbaka. Ni är så sjukt många som har frågat efter det. Det är mitt absolut mest sålda tryck. Och det andra trycket blir ett helt nytt, nämligen Fashion. Det motivet fick flest röster och det var också det motivet jag tyckte var bäst mellan dom två alternativen.

Sketch.

 

 

 

En liten slarvig skiss som jag gjorde precis. Helt i från huvudet denna gång. So no perfection going on there.


Vilket ska jag trycka?



Help me!

Vilket motiv av dessa två ska jag trycka härnäst? Fashion eller Runwalk?




-

 

 



Ja bajs vad jag vill ha er.. Alla tre är från Club L som finns hos Nelly.se.

Och J-A jag älskar svart :-)

THE WINNER!






I don't care to care, I think?




Nästan alla trodde att det var Robert Pattinson. And Robert Pattinson it is! Or it's going to be anyways. Kommer förhoppningsvis att forts. på den i morgon. Helg är helg, även för en konstnär ;-)

Hmm tävlingen avslutas i kväll. Vi får se när exakt. Så ni har ju fortf. tid på er att tävla!

Annars har vi städat hela dagen fram till nu. Sjukt tråkigt. Jag brukar tycka att det är jobbigt men ändå kul annars. Men nu var det inte ens kul att se hur rent det blev efteråt. Nee inte alls faktiskt. Jag blev till och med lite tjurig. Men nu är det klart så det är väl tur det.






Who knows.







Jag har börjat på en helt ny teckning. Ett porträtt. Men jag kommer inte säga vem det är ännu ;-)

Brigitte Bardot.

 

 


KLAR!
:-) Vad tycks?

Första teckningen som jag fått skrivit -10 på för övrigt ;-)

WIP Brigitte Bardot.





Så här är min påbörjade bild på den vackra skönheten Brigitte Bardot. Hur vacker var hon inte? Hel sjukt vacker i min mening.

Anyway, jag tänkte fråga er vad ni tycker om WIP's (Work in progress)? Tycker ni att det är kul att se hur en teckning växer fram eller vill ni se resultatet på en gång?

Sjukt.

 

 

 

Det är ju helt sjukt.

Aja nu ska jag faktiskt ta och rita lite :-) Ni får se sedan hur lång jag kommit. So hang in there!


TÄVLING: Egendesignat armband.



Nu tänkte jag att vi skulle köra igång med en ny tävling här! DU har nu chansen att vinna ett utav mina egendesignade armband. Modellen är det som visas på bilden nedan. Alla kan ha armbandet då man kan fästa spännet i vilken länk på armbandet som helst.

Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)

- Skriv här i kommentaren vad som är det bästa med min blogg. Det är viktigt att du skriver det i detta inlägg för annars blir det för snurrigt för mig.


Glöm inte att skriva din e-mail adress då jag kommer att kontakta vinnaren via mail.



Vinnaren presenteras på söndagen den 24:e klockan 18:00
Lycka till!





Mest besökta?



Det här är helt sjukt. Jag sätter på datorn i morse och detta är vad jag får se? Jag ligger med på blogg.se's mest besökta? Och 4:a på mest besökta i Vässan. Vilken jävla ära. Inte så konstigt när man fått över 10 500 besökare på en dag kanske. Jag ska njuta i dag utav det för det kommer nog knappast att hålla i sig länge till ;-)




Doin' the sketch.



Sitter och skissar lite. Väntar på att PH ska börja. Jag vet inte faktiskt vad det ska bli utav denna skiss. Om det förblir en skiss eller om jag skuggar till den latero.

Skulle vilja tacka alla er som har kommenterat så fint i dag! Ni värmer hela mitt hjärta kan jag lova er.



För att beställa.



För att beställa ett porträtt: KLICKKLICK
För att beställa ett plagg: KLICKKLICK
För att beställa ett smycke: KLICKKLICK




VILLVILLVILL.




Åååhh jag vill rita. Jag saknar att rita. Varför kan jag inte bara få arslet ur vagnen eller tummen ur röven och börja rita?



Pics.



Lördags kvällen i bilder.




Marre och Torie at Tories crib :-)




Livet har sina goda stunder!




Mongo-muppen.




Sötot.




Haha fyfan :-P




Whitn.. nej jag mena Sandra och Torie.









Restaurang.







Nu drar jag och boyie och hämtar mina päron för vi ska på restaurang.
Och ja jag gillar mina kedjeplagg :-)

Panduro Hobby.




Nu ska jag till Panduro Hobby för att köpa lite roliga grejer. Gud vad kuuul. Åh. Ni får se senare i dag vad jag kommer att pyssla med :-)

Tre favoriter just nu.

 

 

 

Mina tre favvis-klänningar från märket Club L just nu. Kan köpas hos Nelly.com. Den till vänster är min absoluta favorit. Grrr.


Emsan ger svar på tal.

 



Älskar dina bilder/ritningar!
kan du inte rita mera?

kram hedda


Hej Hedda, tack så jättemycket :-) Denna fråga får jag ganska ofta, speciellt när jag är i perioder som nu. Då jag verkligen inte känner för att sätta mig ner med varken penna eller pensel och skapa. Jag tror att jag kan tala för väldigt många konstnärer när jag skriver att dessa perioder verkligen gör en stressad. Stressad över att känna pressen på att hela tiden skapa och visa er något nytt när jag som sagt i själva verket bara vill göra allt annat än att just skapa. SPECIELLT när det är mitt enda jobb för tillfället. Det jag skulle önska är att jag inte ville göra annat än att skapa för jämnan. Såklart. Men så är ju inte fallet. I bland dock så vill jag inte göra annat än att skapa och dom perioderna är underbara. Haha jag känner mig som en riktig periodare ;-) Ni som fortfarande hänger kvar här på min blogg trots dåliga skapar-uppdateringar mellan varven är mina riktiga och trogna läsare. Ni är underbara.

Bilder från i fredags.

The killer-night.

 

Becc och Sandrew svänger sina lurviga.

 

- Emma! Jag har en myyyra i mitt glas!

 

 

 

 

Ankan och jag med mina fishlips!

 

Löööve lööve to my Beccs.

 

Grabbarna.

 

Man måste alltid ta bilder i taxin.

 

Min allra finaste vän Torie.

 

På Blue moon bar gick det hett till. Utan en femhundring men vad gör väl det när man får gå ut med dessa flickor?

 

Roligaste på kvällen var endå detta:

 

Emma: - Jag har VIP-kort på Pluto.

Tjejen i kassan på BMB: - Jaha jobbar du där?

E: - Hmm.. Ja det gör jag.

Tikpb: - Okej då ska jag kika på listan. Emma Damm, emma damm.. Nej du finns inte med här.

Viktoria: - Men hur ofta uppdaterar ni dom där listorna egentligen för Emma började ju förra månaden.

Tikpb: - Jaha men ja då kan du gå in gratis.

HAHA.


fabfab.

 

 

 

Kvällen i går var faaab!


I've got a feeling that tonight's gonna be a good night.



Yep yep. Jag skrev ju i går att jag var ferry-sugen. Och japp det blir nog puurty gånger hundra i kväll. Med all of the girls. Jag får lixom hänga med i deras gäng. Wooop wooop typ. Haha :-) Fun fun. Nej men seriöst i kväll blir det all in helt enkelt. Som jag har längtat. Och att två av mina favoritflickor är där gör ju inte saken sämre precis. Beccis och Vickis.



Grubbleri.



Många många frågor snurrar runt i mitt huvud just nu. Hmm jag funderar bland annat på om jag ska ta och försöka hitta ett jobb vid sidan av min firma. I bland blir jag trött på att vara hemma och rita, fixa med plaggen, tvätta, städa osvosv. Medan jag i bland känner att det är just det jag vill göra. Man kan ju inte ha det bättre. Patrik tycker absolut inte att jag ska ta något jobb vid sidan av firman. Han vill att jag satsar helhjärtat på firman som den fina människa han är. I och för sig så stöttar ju jag han i alla lägen med fotbollen osv. Vilket människor har en tendens att glömma. Men en sak som jag har lovat mig i år är att jag INTE ska försöka spela någon annan bara för att försöka passa in, inte någonstans. Jag är jag och gillar man inte det så är det väl så.
Jaja men vi får se hur det blir det här med jobb osv. Grubbel grubbel.

På tal om ingenting så känner jag mig sjukt festsugen. Jag skulle vilja ferra riktigt rejält i morgon. Så känns det nu i alla fall. Intressant va? Haha.



FASHIONxFOUR



 

FashionxFour


I do fashion every day.

 

 

I do fashion every day.

Äääntligen en ny teckning :-) Eller vad säger ni?


Thai och Porte.



Dagen har spenderats hemma hos mammsi och pappsi med hela tjocka familjen. Mys mys.

Nu sitter jag hemma och drömmer mig bort. Jag vill OCKSÅ åka utomlands. Till Thailand som alla andra bloggare just nu! Hur underbara är inte Fokis bilder? Helt sjukt. Jag smälter verkligen. Men tja det lär ju i så fall inte bli förrän nästa vinter. Buhu. Jag hatar att vänta på något när jag verkligen suktar efter det. Verkligen hatar. Portugal planerna inför sommaren blir nog lite ändrade än vad det var tänkt. Jag tror att det blir så att hela Damm-familjen drar dit, i stället för bara jag och min love och hyr ett helt hus. Det blir mysigt men endå så blir det inte som jag hade tänkt mig från början och det ogillar jag också när jag väl har bestämt mig, haha. Äsch det finns väl värre saker att klaga på. Haha.


 

Men som sagt Thai vore inte helt fel just nu va?

Bild lånad från dailymail.


-


Herraww.

I dag blir det städning halva dagen. Sen i kväll bär det av hemåt igen. Och då mina vänner ska jag försöka rita och måla igen :-) Här har jag ju varken haft pennor eller block. Eller lust heller för den delen.

Träffade nyss sis. Hon hade bland annat köpt raybans aviators. Ja jag är avis. Men mest avis för att hon såg en tröja jag vill ha på H&M i barcan som är helt slutsåld här i svea. Suck.

Latero!

Want summer? Yes I do!


One night left.

 

 

Jaha nu är det bara en natt kvar i mams och paps hus. Jag som precis hade börjat vänja mig vid att bo här. Haha. I dag kommer sis hem från barcan också. Hoppas att hon kommer hit i kväll och visar vad hon shoppat. Hon fick betala övervikt så hon lär ju hittat endel.

 

 


Nyårsafton.

Första inlägget för i år då :-) Här kommer lite bilder från gårkvällen som vart mysig måste jag säga :-)


Käkade på bästa kinarestaurangen i Västerås.

 

Ute vid tolvslaget.

 

VI TVÅ FÖR ALLTID ♥