Makeupen för i kväll.

I år är väl första gå´ngen jag inte har köpt en ny klänning till nyårsafton. Det svider lite, men budgeten är inte den bästa efter att man har köpt en vovve och en ny soffa direkt. Därför så valde jag att satsa på sminkningen i år. Även fast vi "bara" ska hem till mamma och pappa i år. Jag tänkte visa vad jag andvände för smink.



1. Först använder jag Lancomes concealer för att täcka röda partier om sånna finns.
2. Därefter lägger jag på lite Puderfoundation från Make Up Store, brukar inte gilla deras flytande foundation, men pudret gick hem!
3. Sen så använder jag mig av puder från M.A.C för att trolla bort glans i pannan. Fungerar asbra!
4. Sen blir det pyttelite solpuder från Make Up Store för en frächare look.
5. På kinderna använder jag blush från Make Up Store.
6. Har sedan på sån här grejjs från Make Up Store på ögonlocket för att få eyeshadowen att sitta bättre.
7. Därefter blir det Svart ögonskugga som grund från Face Stockholm.
8. Sen blå ögonskugga från Make Up Store. Dom har dom bästa ögonskuggorna.
9. Sen en ljusare ögonskugga för att tona ut den blåa med från Make Up Store.
10. Sen åker en rand glittrig eyeliner på ögonlocken. Också från Make Up store.
11. Mascara från Lancome, Fatale. Den absolut bästa. Skulle aldrig kunna byta.

Borstarna jag använder mig utav:


12. Ögonborste från Lancome, för att sota ut det svarta.
13. Större ögonborste från  Make Up Store för det blåa.
14. Mindre för att lägga en svart eyeliner.
15. Mindre puderborste för pudret och blushen.
16. Stor borste för foundationen.
17. Skulle egentligen inte varit med.. men de är puder som får håret att fluffas bättre.

Sen så fixade jag till naglarna så att dom blev lite nyårsfina dom med.



1. Basic nagellack från Chanel, dom har bästa nagellacken.
2. Silvrigt nagellack, passar fint till nyårsafton.
3. Over coat,



Ännu en klar teckning.

Nu har jag gjort mig nyårsfin :-) Duschat och rakat benen. Det är så skönt när man precis har rakat benen, man känner sig verkligen ren. Men det var inte till för att jag skulle ägna mitt inlägg till det. Nej det är nämligen så att jag precis har ritat klart min teckning som jag tänkte använda på mina t-shirtar som jag tänkte trycka upp. Vad tycker ni? Skulle den passa tror ni? Jag ska illustrera den sen så får ni se något exempel.




Snowroller.

God middag!

Nu är det snart dags för lite lunch. Jag sitter och kikar på en utav dom bästa filmerna ever, nämligen klassikern Sällskapsresan ll - snowroller. Sjukt bra. Den filmen har liksom allt.  Sen att jag kan alla replikerna i filmen är liksom bara ett plus :-)




Skannad teckning på Gynning.

Vi vann inget på mongolotto! Trots att det stod att vi båda skulle ha tur denna månad. Äsch.. Äntligen har jag fått in min nya skanner så att det går att skanna iaf. Har dock inte lärt mig riktigt hur man får in bilderna än.. Lyckades få in en men glömsk som jag är så kommer jag inte hur fasiken jag gjorde. Ser också att skannern inte har lika bra kvalla som min förra, men det får duga! Hoppas att ni gillar teckningen.


Carolina Gynning



Eldsjälsgalan med miljonbingo.

Japp det är det som står på schemat just nu. Och två varsinna bingolotter har vi också. Nu jävlar ska vi ta hem dom där två millarna!



Älsklingen är spelklar!

Fått blomster!

Titta vad min älskade älskling kom hem medtill mig! :-) Då blev jag genast lite piggare och gladare :-) Jag älskar dig Patrik!





Med nyårspapper på och allt :-P



Trött och åter trött.

Jag är så himlans trött i dag. Jag har ingen ork till att göra någonting. Knappt att jag orkar att blogga :-P Nee nu skulle man bara ha en påse med clementiner och ligga och titta på en bra rulle. Helst en snygg svart divansoffa till det också. Att ligga på en jobbig madrass som åker i väg på golvet hela tiden är ingen hard hit må jag säga. Om man inte heter Hugo iof, han älskar madrasserna. För här kan man ju bre ut sig och gå upp och ner som man vill. Hoppas hoppas hoppas att soffan kommer tidigare än beräknat. Jag mena fyra veckor är en lång tid på golvet. Haha.




T-shirt av min teckning 2.

Jag vill verkligen tacka alla er för era fina kommentarer om mina teckningar och allt vad det är. Det är endel som är intresserade av att köpa t-shirts av mig och jag tror att jag ska trycka upp några så får vi se vad ni tycker. Så håll utkik efter dom! :-) Jag tror att dom kan bli skitgrymma!

Intresserade av T-shirts.

Det är endel av er som är intresserade av att köpa min t-shirt nedan, gud vad kul!! Jag räknade inte med det. Kanske att jag ska ta och trycka upp endel t-shirts. Skulle det vara intressant?

T-shirt av min teckning.

Jag grejjar lite med mina teckningar i PSP, som jag ÄNTLIGEN har fått tillbax igen! I've missed it!




Vi lever som bohemer!!

Jag tänkte bara visa hur tattigt vi bor just nu :-P Vi har precis sålt våran soffa och får inte våran nya fina diviansoffa förrän om fyra veckor!! Men det kanske blir mysigt ändå. Hugo har inga problem med att komma upp i soffan i alla fall ;-) Haha.




Såld! Äntligen.


Bohemer.

Börja rita igen!

Jag måste börja rita lite mer igen. Inspiration kom, inspiration KOM!



Ms Bijoux paket.

Tjohej!

Fifan så kallt det är ute alltså! Jag var ute med Hugo, det är knappt så att han vill vara ute för att det är så kallt. Nästan så att hans kiss blir till is innan det landat på backen. Ute är det väl en sex minus och här inne har vi bara 18 grader! Jag fryser bokstavligen ärsle av mig!
Vi var nyss och handlade lite mat och innan jag gick ner till bilen så fann jag ett litet paket i min brevlåda. Det är så kul att få paket så där på posten för jag brukar ofta glömma bort att jag handlat något på internet. I detta lilla paket låg ett armband från Ms Bijoux, väldigt fint! Dom har fina smycken för bra pris!



Twilight.

Vi kikade nyss på Twilight, känner att det har blivit mycket filmtittande på senare tid. Men det är ganska så mysigt :-) Filmen var mycket bättre än vad jag trott att jag skulle tycka. Jag brukar inte gilla när det handlar om vampyrer och sådant overkligt men denna var bra faktiskt. Den var fin. Synd bara att kvaliten på filmen vi såg var ruggigt dålig. Måste titta på den igen sen, på en med bättre kvalla.





Psp.

Jag leker lite....




Larsan W.

Nu har jag precis kollat klart på DVD:n med Lasse, Solen i ögonen. Den är från i sommras och både mina och patriks händer var med på filmen :-)  Det var då vi var på hans konsert i Strömsholm. Man ser när jag tar kort och när Patrik filmar :-)  Sen tror jag att man såg Patriks keps också, men det var så mörkt så jag vet inte riktigt. Jag GRÄT btw! Speciellt när Lars berättade vad miss Li sagt om honom. Något i stil med "Det är något över hans ögon som säger att han inte är värd detta, men det är han!" Åh bästa bästa Lars!
Förrästen så hade Patrik och jag bestämt oss för att storstäda hela lägenheten i dag. Men tror ni att det blev gjort? Nej nej. Iof så är ju klockan bara barnet och vi har tid på oss.. men frågan är om vi verkligen kommer att ta tag i det, hoho.



Här är lite bilder från konserten i sommras.









nyduschad.

God middag!

Vi har precis duschat lilla Hugo. Till hans förskräckelse. Nej det var nog inte den roligaste upplevelse för han. Plutten då. Nu ligger han inlindad i två filtar i soffan brevid mig och fryser lite.
I dag vet jag inte vad som händer och fötter faktiskt. Vi får la se. Men jag skulle vilja kika på Lars Winnerbäcks film från 2008 i alla fall.




Dåliga filmer.

Kikade på två filmer nu i kväll. Den ena hette Rec och den andra hette Survelliance. Båda två var okej under filmens gång men slutade piss! Hade slutet varit bra på dom så hade filmerna fått lite mer än okej. Usch jag blir så besviken när man sitter och kikar på en film i typ två timmar och så slutar den som att den inte slutar liksom.

Nu ska jag hoppa i bingen och sussa. God natt kära ni!

Sötnötar

Vappisarna in action!


Soffa.

I dag var vi uppe med tuppen. För vi skulle få storfrämmande från Katrineholm, nämligen Patriks familj. Och muppig som jag är så måste jag alltid städa innan folk kommer hit, alltid. I dag hann jag dock inte städa så jättenoga men vi hann skura golven, dammsuga och plocka undan lite. Dom var bara här en pyttestund för sen skulle dom åka och handla lite här i storstan ;-)
Även vi åkte och skulle handla. Soffa på Nordik. Vi beställde en svart mjuk divansoffa som var jätteskön och ett svart glasbord. De kommer att komma om typ fyra veckor. Det kommer bli så snyggt här hemma. Pricken över i.
Nu är det dags för lite käk, snart kommer även mamma och pappas valp Ronja hit för vi ska vara vappis-pigor. Haha. Oj oj undra hur det kommer att gå? Hehe.





Så här sussar mina små pojkar.

God natt!

God natt kära läsare. Hoppas att ni sussar sött!





I bland, ja ibland kan till och med jag vara söt.

Vi gjorde stockholm.

Oj oj oj första dagen på julrean i Sthlm asså. Är man dum eller? Varför utsätter man sig för det? Fifan vad folk det var. Det jobbigaste var inte den långa resan dit med byte i iskalla Sala, utan det var själva boxningen för att kunna ta sig fram till alla olika kläder. När det är så mycket folk och alla kläder ligger blandade i stora olika högar så tappar jag helt enkelt intresset för shopping. Det måste vara den enda gången jag inte tyckt ett snyggt 50% plagg har lockat när jag står 2 meter ifrån det. Synd tycker jag, men så kan det vara. Jag lyckades hitta endel roliga saker på Urban Outfitters, tyvärr inga kläder denna gång. Däremot hitta jag en skitsnygg jacka på Gina tricot för småpengar och även två överdelar. Patrik hittade tre tröjor på Urban outfitters däremot, väldigt fina. Urban är både hans och min stil. Stockholm var alltså ingen hard hit i dag och tågresan ska vi inte ens ta upp.



Jag och love på första tåget då vi fick sitta brevid varandra i tåget.



Kärleksfulla.



Sen så fick vi sitta i resturang-vagnen en bit i från varandra.



Patrik med en "fin" hatt på Urban outfitters. Vi har en lite cp-ig humor.



På tåget hem fick vi sitta på olika sidor och min lilla snuffe var trött. Får man inte gosa så får man väl sova.



Första raden från vänster: Grå body från Gina, svart lång lite tunnare jacka från Gina, favvo-tjocktröjjan från Gina som jag har i två andra färger. Andra raden "Cook a doodle" Man ska rita snoppar på pappret, kul att ha när man pratar i telefonen, hehe. Nagellack från Urban, cerat från Urban, bakelseljus från Urban som luktar choklad och jordgubb och till sist en plånka från Urban.



Närbild på ljus-bakelserna. Sämst bildkvalite. Nee jag har fortfarande inte lärt mig min Canon.

Shopping i storstan.

God morgon.
Snart ska vi åka hem till mamma och pappa för att lämna vildingen. Därefter åker vi till stationen och tar järvägarna till Sthlm för att shoppa. Tyvärr så var vi rätt sena ute med att beställa billjetter så vi är tvugna att byta en gång i Sala. Men jaja det är inte så jobbigt, det tåget därifrån går 9 minuter efter det att vi kommit dit så det är ju ingen väntan precis. Och Urban Outfitters, Topshop, Zara, Beyond Retro och Monki är ett måste. Sådana affärer som vi inte har här i Västerås.

Vi hörs sen! Ha en bra dag.

sentimental.

Nu sitter jag i soffan med min nya juciy couture-dress och myser. Jag är djupt inne i mig själv och dom elaka tankarna är där. Jag borde egentligen kanske vara ganska nöjd med mitt liv och inte ha dom med tanke på att jag har en underbar pojkvän, en underbar vovvsing och en underbar familj. MEN jag skulle inte kalla mig själv underbar och det är just där problemet sitter och gnager i mig. Jag känner mig tjock. Ja där kom det. Tjock. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Jag brottas med det VARJE dag. Dessa tankar har jag haft i stort sett halva mitt liv. Och dom får mig att må väldigt dåligt.

Den andra saken jag brottas med just nu i livet är karriären. Jag vill inte stå i en klädesbutik hela mitt liv. Inte i en butikjävel i över huvud taget. Jag vill hålla på med min konst. Mitt skapande. Det ger mig något. säljare ger mig inget. Vissa anser att man kan lida halva dagarna i sitt liv bara man får pengar. Det är det viktigaste. Min kära far resonerar just så. Och vilka vill man visa sig stark inför? Vem vill man lyckas inför? Jo sina föräldrar. Pappa har aldrig varit sträng, tvärtom, men när det gäller detta ämne så är han hård. I min mening är lycka viktigare.

Det jag faktiskt känner att jag har lyckats med i mitt liv är min kära pojkvän. Hans mor och far ska vara stolta över honom. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det fanns en männsika som han. Speciellt inte en kille. Och att han skulle i så fall vilja ha en sån som mig. Jag fann honom och jag är extremt lycklig över det. Patrik tänker aldrig på konsekvenserna bara jag är lycklig.

Nu blev det väldigt sentimentalt här. Och det kommer det att bli ibland. Jag är ju trots allt Emma Damm ända ut i fingerspetsarna.

I morgon åker vi förrästen till stockholm för mellandagsrean. Det har vi egentligen inte råd med för vi ska köpa en ny soffa men det är fan bara mellandagsrea "en" gång om året.




Juldagen.

God morgon!

I natt fick man sova gott. Jag var helt slut i går kväll. Stackars lilla Hugo har inte sovit så gott i natt däremot. Han har så ont i magen den lilla rackaren så han har bajsat löst och haft gaser till tusen. Men det blir nog bättre snart, jag är inte orolig.
I dag blir det en lugn dag. Vi ska nog åka och handla lite behövandes saker på Ica och sedan kika lite på film och sådär. Och självklart ta lite extra hand om vår lille guldklimp!




Julafton!

Julafton har varit amazing. Det var jättemysigt hemma hos Patriks farmor och farfar. Vi fick julgröt, smörgås och skinka. Så gott och mysigt. Tyvärr var vi tvungna att åka lite tidigare eftersom att det var halt på vägen till Västerås och vi skulle vara hemma och klara hos mamma och pappa klockan två. När vi kom hem till oss så gjorde vi oss i ordning och öppnade våra presenter som vi gav till varandra. Jag fick ett nytt Juicy Coutrue-sett och Hanky-panky BH och trosor. Han är underbar. Sen begav vi oss till mam och pap där vi fick asgod mat. Mammas Jansson var bäst som vanligt. Sen kom tomten och vi fick nog lite mer än vi borde ha fått tycker jag. Speciellt från mamma och pappa. Dom är så underbara och tänker mer på oss än dom själva.

Mamma och pappa fick ett familjespel av Malin som var så jävla roligt. Typ som charader fast roligare och nyare. Det satt vi och spela i flera timmar OCH jag vann VARENDA gång! Jag och Malin utklassde eftersom vi kan varandra utan och inna. Det var nästan för lätt fast jävligt kul och fan vad alla fick garva. Nu kom vi precis hem och vi ska nog gå och sussa snart. Hur har eran julafton varit? Hoppas att den har varit underbar!!

Ps. Jag ÄLSKAR min familj så jävla mycket.




Mina fina pressisar som jag fick av min älskling!



Pressisarna som älsklingen fick av mig. Fifa 09. en Björn Borg tröja och Diesel-kallsingar.



Mammsen filmar med nya filmkameran dom införskaffat.



Lite julmat.



Stiliga karlar. Brorsan och älsklingen.



Morfar var också där.



Världens finaste och sötaste mammsing.



Världens sötaste pappsi i bakgrunden.



Tomten och söta sessan Amelia, min brors dotter och även min guddotter.



Hugo fick såklart också julklappsing av mormor och morfar.





Klappöppning.


Sötnötarna.

God jul!

God morgon och GOD JUL ALLIHOPPA! Tänk att det är självaste julafton nu, det känns mindr eoch mindre för var år som går. Konstigt.
Snart ska vi åka hem till Patriks farmor och farfar här i Katrineholm och äta julfrukost. Mysigt :-) Då blir det säkert lite mer jukänslor också. Just det, det blev INGEN vinst alls för någon av oss i går kväll på Bingolotto. Men vi hade det trevligt och kul i alla fall. Hugo däremot hade magplågor och låg och släppte äggmökar stup i ett. Stackarn.
Ha en underbar julafton!
Varma julkramar!




Videoblogg.

Dagens videoblogg!




Dan före dopparedan.

God morgon!

Jaha i morgon är det julafton alltså. Hoppas att det snöar antingen i dag eller i morgon. Därefter får gärna snön försvinna och sommaren komma direkt ;-)
Jag har precis vikt tvätt och kastat in mer tvätt i torktumlaren. Gosh vad tvätt vi hade. Jag visste knappt att vi hade så mycket kläder.
I dag vid klockan ett åker vi till Patriks familj i Katrineholm och firar julen lite innan. Sen så åker vi till västerås i morgon vid lunchen för att fira resten av dagen hemma hos min familj. Det blir nog en bra jul. Min och Patriks första tillsammans.
Nu ska jag göra mig i ordning och börja packa.




Emma listar.




1. Blogg.se - Det är verkligen skillnad på blogg.se och metrobloggen. Här är dom flesta mycket trevligare och gladare. Jag undrar hur det kommer sig men det är trevligt! Sedan så kan man designa och ha sig mycket mer. Blogg.se är också mycket lättare att förstå sig.

2. Julen - Att få samlas hela familjen och bara ha det så mysigt. Alla i min familj är så glada och vi spelar spel och äter gott!

3. Hugo - Jag vet att jag tjatar om min lilla puppy men han är så underbar och han gör oss så glada här hemma. Han gör sånna lustiga saker i bland och så ger han oss så mycket kärlek. Jag älskar honom verkligen.





1. Alla sura juldissare - Hur orkar dom klaga så mycket på julen som vi bara har en gång om året. Den är ju till för att man ska mysa och vara glad.

2. Elaka tankar - Dessa dumma tankar som smyger sig på mig om vartannat. Jag rår inte för dom och dom får mig verkligen att må dåligt. Djupare ska jag inte gå.

3. Tv-program - Ja, att alla bra tv-program slutar nu och inte kommer tillbaka förrän till våren.

Tjuriga svenskar.

Hejsan,

Vå åkte hem till mamma och pappa så att dom kunde vara barnpigor till våran lilla vappis Hugo. För vi skulle nämligen åka och storhandla på Maxi. När vi kommer till ett kaosartat Maxi så kommer vi på att vi har glömt inhandlingslistan hemma. När vi står där och får panik över listan så springer ungefär tjugo stycken in i oss och ingen ber om ursäkt för att dom vill komma fram eller för att dom just bumpat in i en. Nej dom kollar i stället argt på en och är allmänt sura, precis som en svensk ska vara alltså. För julen är ju så jobbig och då måste man gå in för att visa det också. Vi försökte handla utan den fem meter långa listan och missade faktiskt inte allt för mycket.





Dagens outfit:
Jeans från Gina.
Tröja från H&M
UGG:s
Lång Goose-jacka

God måndag.

God morgon!

Två dagar kvar till självaste julaftonen, hur sjukt är inte det? Gud vad trött jag är på alla människor i detta land som bojkottar julen. Och som hela tiden går on and on om att allt är så stressigt på julen. Hallå, julen är faktiskt bara en gång om året, på oss svenskar (inte alla) låter det som att julen är en gång i månaden. Och om det hade vart så hade jag förstått varför man tycker att det är så jobbigt och stressigt med julen. Varför inte bara njuta en gång om året? Jag är inte värsta julfanatikern men jag är inte heller en julbojkottare. Nej jag är någonstans mitt emellan. Men jag tycker att vi bord uppskatta julen som vi bara har en gång om året. Eller vad säger ni?



Populärmusik från Vittula.

Alltså fyfan vad vulgär den där filmen "Populärmusik från Vittula" är! Jag har sett den när jag var mindre en gång men kommer knappt i håg den. Nu sitter jag och Patrik och kollar på den tillsammans. Jag vet inte varför egentligen. Den har ju en superdålig handling. Eller den har ju inte ens en handling. Och så är den som sagt vulgär. Jag undrar vad han som skrev filmen är för en nisse.
Bebisen ligger och sussar brevid mig här i soffan. Han har tagit husses plats som får sitta i fåtöljen. Hehe den lille prinsen!



Ny här på blogg.se

Jag bestämde mig för att äntligen byta blogg från Metrobloggen till blogg.se. Jag har velat göra det länge men min blogg gick så bra på Metrobloggen så jag vågade inte riktigt mig på att byta. Men nu gjorde jag det i alla fall för Metron strular en hel del plus att bilderna blir dåliga när man postar dom. Alldeles pixliga. Ni som inte har följt min metroblogg kan finna den här om ni vill läsa lite gamla inlägg eller så ;-) Men jag la in dom senaste inläggen från min förra blogg. Och ja.. jag är en konstnär som kommer att posta alla mina framtida verk här. Och även på min hemsida. Tävlingar kommer att komma! Så håll utkik.

Sötisar.

Nu är jag precis hemkommen från mamma och pappa. Vi fick god mat och hundarna busade. Och det var inget lungt busandes utan riktigt hårda fighter. Patrik var lite chicken och ville såklart försvara våran parvel medan jag och mamma försökte förklara för honom gång på gång att valpar leker så med varandra och de gör även upp innan dom sedan blir vänner.
Sedan så var vi hundvakt till Ronja en stund för mamma och pappa skulle åka i väg och köpa en julklapp. Och sen så var dom hundvakt till oss så att vi kunde åka till Hälla och handla lite nödvändiga saker.

Nu hade jag tänkt att kika på en film. Den heter Shark swarm och alla som känner mig vet nog vad det betyder för mig. Skräck och rädsla ja! Hajar är det absolut värsta jag vet fast ändå så vill jag gärna kika på dom. Haha.

 

 

 


En dag hos mam och pap.

God Morgon kära läsare!

Nu kikar vi på nyhetsmorgon och myser. Vi ska snart göra oss i ordning och åka hem till mor och far för en söndagsmiddag. Det ska bli kul att se deras valp Ronja och Hugo tillsammans. Speciellt nu när Hugo har tuffat till sig en hel del. Hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen. Heeej!

 

 




 


En busig Hugo.

Gud vad Hugo har varit busig i dag. Han börjar bli riktigt kaxig nu! Min lilla toker. Jag och Patrik kollade precis på den en svensk gammal film som heter Joker. Den var ingen höjdare. Jag börjar bli trött nu ska nog hoppa ner i bingen och läsa lite och sedan försöka sova. God natt!


Snuffisar.

Min nya absolut favvo-bild som togs i går natt.


Nagellack.

Nu har Elin åkt till sin pappa som bor i en liten by utanför Västerås som heter Sevalla. Vi pratade en massa minnen från våran galna Tillberga-tid. Och sen gick vi på en stan en stund och självklart åt vi på Vivaldi. Jag köpte ett nytt svart satin nagellack från Chanel. Ni som brukar läsa min blogg har säkert läst att mitt andra likadana nya nagellack förmodligen glömdes i Spain. Detta ska jag inte tappa bort i alla fall!


Kompistajm.

Nu har jag hämtat min kompis Elin från tågstation. Så nu ska vi umgås lite. Det blir nog dålig uppdatering i dag men jag skriver i kväll. Ha en underbar lördag.


Shoppa.

I kväll har jag och Patrik kikat på The notebook. Ingen av oss hade sett den innan, konstigt nog. Båda tyckte att den var helt ok. Kanske kan jag tycka att den var lite väl cheesy för min smak. Kan inte bestämma mig.
Jag klickade nyss hem en skitsöt tröja. Skulle vilja ha en massa nya kläder men man kan ju inte få allt ;-) Längtar till mellandagsrean börjar, då ska jag och Patrik ta oss en sväng till Stockholm.


Att rita med en bebis.

Jag satte mig ner för att rita en enkel teckning nyss. En skiss typ. Men eftersom att jag är som jag är så blir jag alltid noga och börjar såklart skugga. Skuggan är min drog. Jag kommer aldrig att bli en skissare, jag är en skuggare helt enkelt. Men jag måste säga att det är svårt att rita när man har en liten valp bredvid sig i soffan som helst vill ha all uppmärksamhet. Och pussas ska man också hinna med emellan tycker Hugo ;-)





Jag tecknar.

Detta pysslar jag med just nu. Rätt så tråkig teckning. Dålig bild, ni ser ju hur blyertsen glänser pga blixten. Min skanner har pajjat. Detta är iaf en gammal som låg och skräpade som jag tänkte att jag kunde fortsätta på medan jag funderar på vad jag ska rita härnäst. Ni hade många bra ideer men det är ju jag som måste välja i slutändan i alla fall.

Det gick inte att ladda upp min vieoblogg på youtube i dag.. Vet inte varför heller. Tyvärr.

 

 

 


Klar teckning på Carolina Gynning.

Nu tror jag att teckningen som jag tjatat om ett tag nu på Carolina Gynning är så gott som klar. Jag har lagt ner ca 6 timmar på den. Men jag tog det i 3 omgångar. Det är väldigt svårt att avgöra när ett porträtt är klart eller inte klart för det finns ALLTID saker man kan göra bättre på teckningen. Men till slut så orkar jag helt enkelt inte hålla på med en och samma teckning mer. Det är även svårt när man själv sitter och skapar något att se teckningen som en helhet, för mig är den i delar liksom.. Det är svårt att förklara. När jag har gått ifrån teckningen i några timmar ser jag den lite mer som ni ser den.

Kvaliten på bilden är dålig, det kommer en skanning senare eller i morgon. Om det är någon som vill köpa den så hör av dig med ett bud. Det startar på 400 kronor.