Nyår.








Färdig. Nu åker vi och käkar på restaurang.

BTW, klänningen är från cubus och kedjorna är ditsatta by me :-)

2009 i teckningar.

En del av mina teckningar som jag skapade under år 2009. Hoppas att det blir ännu fler detta år :-)


Bilderna är klickbara!





Ändrade planer. Lite i alla fall.




Det är ändrade planer inför nyår. Bara lite ändrade dock. Vi har nämligen bokat bord och ska ut och äta jag och P. Då får jag ju klä upp mig lite i alla fall, YEY LYCKA! :-) Jag slipper det skitiga håret också.

Men jag ska försöka ha kul endå. Även fast det bara är töntar och bohemer som sitter hemma själva och häckar. Hoho.

Åhh i morgon ska vi skåla mina fina läsare! :-)



Hissar/Dissar.

 

 

 

 

Nya supermario Broos - Så sjukt kul! Det är till och med bättre än det gamla kult-mariot som jag alltid har älskat!

Clementiner - Haha jag vet det är muppig hiss men dom är ju så satans goda nu under vintertiden.

Kedjor och detaljer - På kläder då förstås. I LOVE it. Yep yep I do!

 

 

 

 

Låt-text-bloggare - Jag menar hur tråkigt är det inte att läsa skiten? Man kopierar en sångtext, helst en deppig text och sedan klistrar man in den och kanske en lite bild till. Vem är intresserad av det? Helt ärligt. Nej det går fetbort ;-)

Mellandagsrean
- Seriöst? Det är verkligen bara skit dom rear ut. Inte ens Gina tricot hade något fint på rean i år. Och om man hittar något så är rean typ på 10 kronor eller något. Plus att det är så sjukt jobbigt att trängas. Folk tar INGEN som helst hänsyn och blir som galna när rean kommer.

Noll ork att rita - Ja det suger ju helt enkelt. Behöver väl inte ens skriva om det.

Kicking our asses of!



Haha jag och boyie bestämde oss för att ta sparken till min bror och hans familj, dom bor några kvarter bort. Fy satan vad kul det var, så länge inte vägarna var sandade förstås. Jag garvade som bara fan. Sen stannade vi där och blev bjudna på mat och grejor. Så snällt :-)




"In sweden they call it a kick!"

Hio.



Ja som sagt, fullt upp med hundar var det då ;-)




2009-listan.


Kan Kenza så kan jag ;-)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massor. Bland annat så var jag på Vecko Revyns stora blogg gala i stockholm och så var jag till Bulgarien för första gången.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kör inte med nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min bror och hans fru blev :-)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej.

5. Vilka länder besökte du? England (London) och Bulgarien.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja det finns det ju alltid!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Kommer inte på något speciellt datum just nu.

8. Vad var din största framgång 2009? Vet faktiskt inte.

9. Största misstaget? Att jag betalade några tusenlappar till en bluff firma som skulle göra en webshop till mig. Som dom då inte gjorde. Och jag har inte fått tillbaka pengarna än.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja sjuk har jag varit en hel del under detta år.

11. Bästa köpet? Hmm.. alla mina fina klänningar kanske?

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när jag blev bjuden på blogawards.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Några speciella av Lasse W.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet faktiskt inte. Det är så svårt att minnas ett helt år. Haha.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt energi på nollor.

18. Hur tillbringar du julen? Med min underbara familj.

19. Blev du kär i år? Jag är alltid kär i min älskling.

20. Favoritprogram på TV? Mammas pojkar, Robinson, DH, Top model, Project runway osvosv.

21. Bästa boken du läste i år? Gynnings nya.

22. Största musikaliska upptäckten? Ingen tror jag?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Bland annat en systemkamera.

25. Något du önskade dig men inte fick? Jag får allt, haha nejrå. Men jag kommer inte på något, jag brukar oftast önska mig pengar och det får man ju oftast om man önskar sig det :-)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag och boyie bakade och bjöd hem familjen på fika :-)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer framgångar i stället för motgångar inom karriären.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt blandad. Jag följer inte trender slaviskt men jag följer dom.

29. Vad fick dig att må bra? Min underbara pojkvän, vår hund och så min fina familj.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen, haha.

31. Vem saknade du? Ingen där heller tror jag.

32. De bästa nya människorna du träffade? Alla dom som jag fortfarande träffar.

Nyåret som inte kommer att firas i år.



Fyfan vad tråkig denna vecka kommer att bli känner jag. Man kan ju inte göra ett skit när man tar hand om två doggies. Jag börjar bli lite smådepp över att vi knappt kommer att fira nyår i år. Det blir jag, boyie och två dräggliga hundar. KULJUL. Eller KULNYÅR kanske man ska säga. Åh lyckost er som ska få klä upp er värsta fint och träffa vänner och så vidare. Själv ska jag nog sitta här hemma mobbad med en rosa Juicy couture dress. Och smutsigt hår tänker jag fan med ha.

:-(

Det blev en sjuk miss detta år. Först skulle vi fira med min syster och Tobias. Men sen skulle syrran till Barcelona och fira i stället så det sket sig. Sen bestämde vi oss för att fira med mamma och pappa och sen kanske dra ut sen eller något. Men så var detta den enda veckan som mamma och pappa kunde åka utomlands och då gjorde dom så klart det. Det är dom ju väl värda. Men då får vi som sagt agera hundvakt och allt blev bara konstigt med nyåret. Man kan ju inte bjuda hit någon heller nu, det är ju för sent. FAN säger jag bara, faaan! Men om, OM jag skulle få fira nyår och fått valt en helt ny klänning till den dagen så skulle jag valt någon av dessa fina klänningar att fira i.




Och sen hade jag haft ett par skyhöga pumps till!

Förklaring.

Hej mina vänner,

Som ni säkert har märkt så har jag inte varit så aktiv här på senaste tiden. Självklart så har det bland annat att göra med att det har varit jul och så där. Men också att jag just nu befinner mig i mamma och pappas hus en hel vecka. Jag och boyie är här och agerar hundvakter till mamma och pappas hund. Dom är nämligen i egypten en vecka. Så jag har fullt upp här med två busande hundar. Dessutom är jag inte så motiverat till att rita just nu. Jag är sjuk som vanligt. Det kan inte vara normalt att insjukna så här hela tiden... Det är så sjukt jobbigt och påfrestande. Man orkar ju knappt någonting. Och på allt detta så har jag fått urinvägsinfektion, ajj ajjj ajj säger jag bara. Fick pencillin i dag som tur är. Även min tråd (efter tandställningen jag hade för fyra år sedan) på baksidan av mina tänder lyckades lossna här om dagen.. såna dryga små saker som blir sjukt jobbiga när dom alla kommer samtidigt.

Blää vad jag bara vill bli frisk och åka utomlands nu. Men det blir ingen resa denna vinter. Fattar ni? Jag har åkt utomlands varje vinter och sommar i typ hela mitt liv utom denna vinter... men men. I sommar blir det i alla fall. Får se fram emot det i alla fall.


Här kommer några bilder från juldagen då jag, min syster och vår fina vän Emlee festade.

Syster och jag <3

 

Emlee och jag <3

 

The three of us! <3


Tönt-Emma kommer fram.

 

 

Haha sitter och har tråkigt och hittade precis en massa roliga funktioner på webcamen i laptopen. Vi har haft laptopen i snart två år och jag har aldrig sett dessa roliga men ja lite halvlarviga effekter ;-) Lättroad är man i bland alltså. Man kan bland annat ha olika frisyrer, glajjer, mustach och bakgrunder. Jag fattar inte hur den kan hitta mina ögon osv? Haha.

 

 

Fan nu behöver jag inte rita längre, nu fungerar det ju att hålla upp en bild framför camen.


All in.

ALL IN I DAG DÅ :)

GOD JUL!







GOD JUL
allesammans och ha en helt underbar dag/kväll ! :-)

Julklappar - CHECK!



Så! Nu är alla våra paket klara inför morgondagen. Nu ska jag fixa i ordning mig och åka ner på stan och få mitt hår/utväxten färgad där min syster har "sin" salong :-)





Snart är dagen här.



Shit alltså, det är fanimej självaste julafton på torsdag! Gud så mysigt. Plus att Patrik har ledigt från jobbet från och med onsdag i en hel vecka. Åh vad vi ska "rå om varandra" som gamlingar brukar uttrycka det ;-) Åh det finaste med julafton förrutom att umgås med nära och kära är att se allas ansikten när dom öppnar paketen man ger till dom. Vad tycker ni är kuligast, att få paket eller att ge paket? Jag tycker helt klart det sisnämda. Visst är det kul att få paket men ja det är något visst med att ge bort paket :-)

Ja det kommer bli en fin jul detta år det känner jag :-) Tyvärr kommer nyår bli en ganska tråkig afton i år men vad gör väl det? :-P





Me and my whole life

Helvetes-dag.



Fyfan jag är helt förstörd i dag. Det känns som att jag har supit fre-lör och har en sjuk bakisdag i dag.
How come? No ideas.

Det blir tidigt i kväll.



Mätt och på väg hem.





Mätt, trött och på väg hem i mörkret från en supermysig julmiddag :-)

Hoppas att alla ni har haft en superfin dag/kväll!

On our way!

 

 

Done and on our way to Keyholm.


Hooola!



Hellow dudes!

Jag är så finurlig med mina hej-fraser va? ;-) hihi. Snart ska vi fixa i ordning oss här hemma och sedan åka och lämna Hugo hos mami och papi för att sedan bege oss mot Katrineholm där Patriks släkt+familj bor då vi är bjudna på julbord :-) Mysigt mysigt. Jag trodde inte att det skulle bli något julebord för mig först då jag varit sjuk men nu är jag frisk som en nötkärna serrni!


Annars vill jag bara innan jag åker skriva till en människa att jag tycker att du är OTROLIGT omogen för dina 48 år eller vad du nu är. Hur fasen kan man tänka på sig själv mer än sitt egna barn? Jag är i CHOCK rent ut sagt. Och jag är så glad att jag inte är rädd för konflikter när sånt här händer, så att jag kan skydda människan som utsätts för sånt här skit bara för att hon är så genomsnäll att hon inte vågar säga emot. Hur kan man behandla någon så här alls? Du har verkligen spårat ut helt nu. Du har sjunkit i inte bara mina ögon utan flera. Jag finner fan inga ord. Hoppas att du vaknar upp SNART och inser vad du gör mot din egna dotter som lider något fruktansvärt utav det här. Fyfan. (Detta handlar inte om MIN mamma för hon är underbar)






The true Damm-sisters!
Äääälska Damm-släkten <3

Colorized.

 

 

 


Random.




Toodels.


Gosh det är verkligen ISKALLT ute. Och med det menar jag iskallt. Fy satan för att skrapa bilen alltså.

Hmm jag har inte haft så mycket att blogga om dom senaste dagarna. Det har hänt lite sjuka saker som jag håller på att försöka reda ut. Eller reda ut och reda ut, jag försöker hjälpa till och vara där så gott det går.

Jag tänkte bara att jag skulle förklara lite varför jag inte bloggat så mycket. Too much on my mind liksom. Nu ska jag ta och försöka börja på en ny beställning som ska vara klar innan nyår.




Studded fashion.







Dagens skiss.

What I wish for this year.








- Presentkort från Nelly.com.
- Tvål från bodyshop.
- Pengar.
- Tofflor från shepherd.
-  Extreme Shampo och balsam från Redken.
- Röda Hanky panky trollor.
- Ett bra 2010 men mina underbara näraste och käraste.

Winterland.

 

 

I morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så fick jag se att det låg ca 20 cm snö på marken och fick då en idé. Att rita då alltså :-) Här är lite av början på den, har inte så mycket med snö att göra nu men det kommer :-)

 

 


Tired and weary.









Jag är alldeles för trött för att ens vara i dag, jag vill vara ifred. Jag måste ta itu med saker nu.
Och det är bara JAG som kan göra det. Ensam.
Don't ask.

Julebord.

 

 

Me ready for the julbord med familj osv.

 

 

Hmm.. peace-pilla i näsan?

 

 

 


The walking Lucia.







Ha en superbra lucia i dag mina fina läsare.
Se nu till att äta måååånga lussbullar :-)

Tävling hos Amir om mina linnen.



Gå in på Amir/Gaybloggens blogg och tävla om två egendesignade linnen från mig :-) Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen.


Walk with me.

 

 

 

Jag hade det lite tråkigt så här på eftermiddagen så jag tog och ritade en catwalkskiss.

Loooove doing fashion!

Mer utav det?


Samarbetet är igång igen! :-)



Ni som har följt min blogg ett tag har fått läsa om hur jag gjorde en resa till ett stort klädesföretag i februari i år. Det har varit väldigt tyst på den fronten MEN! Nu så har vi börjat med vårat samarbete igen och gosh vad jag önskar att jag kunde berätta mer för er. Men det får vänta lite till. Sjukt spännande ska det bli och så fort jag får tillåtelse att skriva ut vad det är för slags samarbete så kommer jag givetvis att göra det direkt :-)

Just det, killen som köpte teckningen av mig blev supernöjd över resultatet och oj vad det värmde! Det är ju det man vill uppnå, att ens kunder blir nöjda :-)

Nu hade jag faktiskt tänkt att måla en stund :-)

Latero!





En sjukt nervös Emma inför mötet om samarbetet i februari.

Love is in the air.






It's done!

Illnes.



SJUK. Blää. Men "äntligen" har det brytit ut, jag har nämligen känt mig halvkrasslig flera gånger på senaste tiden men som sagt så har det inte brytit ut helt. Nu är jag sjuk däremot. Ska ändå försöka mig på att rita klart beställningen i dag. Åtminstone denna vecka. Det är pissjobbigt att rita när man är snorig och sjuk men det måste göras! Den ska ju vara klar innan jul men jag har liksom andra beställningar innan jul också. Press press. Men kul kul. Ska ta tag i det nu på en gång så får vi se hur mycket jag orkar rita.

Ang. lussebullsbaket så kastade vi degen och gjorde en helt ny deg. Det hade ALDRIG gått att äta en hel dl saltlussebullar. I swear, we tasted the dough.




--



Är jag osmart när jag häller i 1dl salt i stället för 1dl socker när jag ska baka lussebullar?
Nej bara jäkligt förvirrad.

Peppishus.



Hihi i går kväll när jag och boyie åkte och storhandlade så fick vi för oss att göra ett pepparkakshus tillsammans :-) Vi satt uppe sent och pillade på vårat söta kärlekshus :-) Så mysigt och kul.






Min sida av peppis-huset.




Nasse och poooh.





Pooh och candy :-)





Min älsklings sida. Det står P <3 E till vänstra sidan, man ser det inte så superbra.





Någon som var lite sugen på huset ;-)


Love is in the air.



Not much left.


--




Fortsätter
på det jag är som gjord för.

Pics will be posted.

Mina drömmar.

För er som inte alls är intresserade av mig och mina tankar så tipsar jag er om att ignorera detta inlägg. Hoho.

Jo det var så att när jag målade vidare i dag och lyssnade på hög musik och boyie sov så började jag tänka en hel massa. Och jag blev helt chockad över vad mina tankar har förändrats. Det jag tänkte på var på framtiden. Hur mina drömmar ser ut i dag. Och så här ser dom ut:

Jag vill först att Patrik, boyie, ska få leva ut sin dröm om att spela fotboll på högre nivå och kanske utomlands. Både jag och Hugo kommer att följa honom wherever he goes. Så om det blir till Österike, Italien eller Umeå. Okej någon liten håla skulle jag inte föredra att bo i men visst skulle jag ställa upp på det.
MEN det är nästa steg som chockar mig så. En helt ny dröm. Och den är att få flytta ut till Tidölindö, en bit utanför västerås. Det är ett ställe vid vattnet och det finns bara fina, och då menar jag riktigt FINA hus där. Det har på senare år blivit lite utav gräddhyllan typ. En villa kostar runt 15 miljoner. Jag är själv halvt uppvuxen där då mina farföräldrar hade ett hus där som min pappa och hans familj spenderade somrarna och ja det är så vackert där.

Men i alla fall där vill jag att vi ska bygga hus en vacker dag då Patrik känner att han gjort sitt inom fotbollen. Jag vet redan halvt hur jag vill att huset ska se ut. I alla fall en del av huset. Jag vill ha en egen vit och ljus ateljé med inglasade väggar som vätter ut mot vattnet. Där ska jag stå och måla hela dagarna och få inspiration utifrån. Av isen, istapparna och snön om vintern. Av vattnet, bryggan och blommorna om sommaren. Självklart skulle det inte skada om jag då kunde leva på min konst så detta var det jag kunde göra hela dagarna. Ååååh jag ser allt framför mig. Helt underbart. Det finns fler saker som skulle kunna tilläggas också men dom sakerna håller jag för mig själv :-)

För två år sedan hade jag skrattat åt denna dröm rent ut sagt. Sedan jag var 12-13 år har min högsta dröm ALLTID varit att flytta till Los Angeles. Det höll alltså i sig i ca 9 år. Och jag skulle ALDRIG bo nära tråkiga västerås. Jag ville bort. Jag ville bo så långt ifrån sverige som möjligt. Jag var tjejen som hade stora USA flaggor i rummet, sängkläder med amerikanska flaggan på och ja, saker som symboliserade USA i hela rummet helt enkelt. Jag var helt besatt. Sen bara poff, pang, bong så var de drömmarna borta? Skönt för jag vill inte bo så långt i från min familj :-P Inte för att jag någonsin tror att vi kommer få en chans att bo där på Tidö men tjaa detta är ju som sagt en dröm. Och drömma får man göra hur mycket man vill. Härligt va? :-)




Ett utav husen på Tidö.

I eat hearts.



Åh nu har jag börjat på min första målning sen 3 år. Jag har typ noll erfarenhet inom detta område så ja.. det blir som det blir tänker jag :-) Men guuuuud vad kul det är. Så himla rogivande. Sjukt skoj. Timmarna bara flyter förbi och ja.. det är bara underbart. Svårt att förklara. Det roligaste är att man släpper mer på gränserna när man målar än när man ritar. Och man kan hela tiden förändra målningen. Som att sudda en teckning fast i stället måla över :-) Man jobbar liksom som i lager mer. Jag jobbar i lager även när jag ritar med blyerts men inte på samma nivå.

Denna målning är långt i från klar och nu ska jag fortsätta på den :-)



Familyday.



I går hade jag en riktig familjedag. Jag fick äntligen träffa min syster Jennie och hennes son Lourenco som nu bor i Portugal. Jag hämtade upp dom och hade en mysig halvdag med dom. Efter det så kom min andra syster Malle-Balle och bakade lussebullar och peppakakor med mig :-) Hur mys som helst.

I dag blir det julklappsshopping på stan och så hade jag tänkt att jag ville testa att måla lite då mina saker kommit hem :-) YEY!





Jennie och Lourenco.

Drawing myself to sleep.



Gosh nu är jag trött. Jag har ritat två timmar i streck. Men kul är det :-)

Nu ska jag byta om och åka ner på stan med min lover. Vi ska kika lite på julklappisar och äta på Vivaldi, såklart ;-) Det vet han dock inte om ännu så det blir lite som en överraskning för honom, hihi.


 

Bild tagen med kamera, därav den usla kvalitén och "uppkäkningen" av skuggorna på mitten och övre delen av pappret ;-)


Tack Lasse!



Konserten i går var MAGISK! Han körde bara fina låtar, eller ja han har ju bara fina låtar men han körde mina favvisar :-) Jag saknade några så klart men gosh han körde Varning för ras! Det roliga var att när vi åkte i bilden till Bombardier arena så lyssnade vi på min favvo-skiva med Lars och då kom just Varning för ras och då sa jag till Patrik att jag hoppades att han skulle köra den i kväll men att han säkert inte skulle göra det. Så när den kom så dogde (mitt sätt att säga dog) jag nästan. Och inte nog med det så körde han Brösta hjärtans höst! Och Hugger i sten. Och Kedjebrev. Och min och Patriks kärlekslåt Om du lämnde mig nu, tyvärr utan Miss Li men den var bra endå :-)

Förstår ni nu hur magiskt det var? Åhh.




 

 


Bilder tagna av mig.

NYA TRYCK OCH PLAGG!



Jag vet att det har varit lite segt på plaggfronten på senaste tiden. Men nu tänkte jag ta tag i det och till och med trycka tre nya tryck, kul va? :-) Jag har även beställt hem långärmade tröjor nu till vintern. Men det är ett tryck jag tänkte höra med er om vad ni tycker.


Vad tycker ni om trycket i mitten? Är den värd att tryckas?

Och ja Life will change kommer alltså att tryckas igen på linne. Jag förstår inte att det fortfarande är så många som frågar efter just det trycket/linnet. Har inte alla köpt ett snart? :-P hihi.




För att köpa plagg jag redan har hemma, klicka här: klickklick!


Nå, vad tycks?

Bättre sent än aldrig.



Jag vet att jag skrev att jag skulle visa bild på hur långt jag hade kommit efter att jag ritat klart i går. MEN mitt tre internet är psycho rent ut skrivet. Jag får panik av att sitta och vänta i 20 minuter innan nästa sida kommer upp. Så ja jag gav upp i går helt enkelt. Och i morse hade jag typ flera hundra inlägg att läsa på Bloglovin.



Men men här får ni världens sämstaste bild på teckningen:



Vi ses i kväll.



Åh kära Lasse Winnerbäck. I kväll ses vi igen :-)



Bild tagen av mig.



Sneakpeak.




Åh jag fick visa beställningen som jag håller på med för killen som ska köpa den. Kul va? :-) Just nu sitter jag och pillar lite med håret. Jag älskar att rita lockigt hår. Det får håret att se så levande ut tycker jag. Well well ni kommer att få se hur långt jag har kommit på teckningen om några timmar.


Men här är en liten sneakpeak: