Absolut vodka och Schweppes lemon.

Hello sweets.

Bejben och jag har varit und kollat på bilar typ halva dagen. Kulkul. Vi får se vad det blir. Det blir nog någon snygg trots allt :P

Känner mig helt död och trötter i dag. Kan ha och göra med det dåliga vädret. Men snart blir det duschen och tilltaggning då jag ska vara hemma hos söta Michelle klockan sju. Vi ska nämligen ta oss några glas. Absolut vodka och Schweppes lemon för mig närmare bestämt :-)

Hoppas bara att solen kan titta fram lite nu då så blir jag nöjd!




Hej jag är ritad av Emma Damm så därför är jag en transa. Hej transa!

Emma ger svar på tal.



Anonym Jessica
om Best friends do it all together:

"Jag har följt din blogg några månader men aldrig kommenterat innan. Har tänkt på en sak ganska mkt när jag ser dina teckningar.....de blir jättefina/bra/lika när du ritar av kändisar! Men alltid när du ritar av "från" huvudet så får de jättekonstiga proportioner? Som den du gör nu. Tjejen till vänster (med solglasögonen) ser ut som en transa?"


Hej Jessica, kul att du följer min blogg. Hela grejen med att rita från huvudet är ju att det inte ska se perfekt ut? Ritar man av något så får man ju näst intill perfektion. Vad jag skulle vilja veta är hur en transa ser ut? Ser alla transor lika dana ut? Kanske det är en transa?
Varför måste man jämt rita något som är perfekt? Jag älskar att kunna ha möjligheten att rita både fritt från huvudet och att rita av något. Har alla människor lika dana proportioner? Nej. Vissa är större upptill och smalare nertill. Vissa har korta överkroppar medan andra har långa. Vissa har ett stramt ansikte medan någon annan har ett brett. Vissa har stora läppar medan vissa ha små. Och så vidare och så vidare.
Visst jag kanske inte har mycket att komma med när jag ritar från huvudet men det är inget jag strävar efter direkt heller, när jag ritar från huvudet ritar jag ju för att det kommer från mig. Det är ju liksom ingen annan som har något med den teckningen att göra what-so-ever. Sen har ju ALLA rätt att tycka som man vill. Det är klart att alla inte kan gilla just allt det jag gör. Men jag ville i alla fall ge svar på tal.

Best friends do it all together.

Ni ser ju vad jag har hållt med i dag :P



Mycket mycket pill och många många ändringar kvar dock.

Ni bär Emma Damm-plagg.

Jag tänkte be vissa av er läsare om en stor tjänst. Jo det är ju så att väldigt många utav er har köpt plagg av mig, och jag tänkte då fråga om ni kunde vara gulliga och skicka in en bild på er själva när ni bär Emma Damm-plagg? Tänkte nämligen göra ett kollage och även kanske ha med er på min kommande webshop :-) Kul va?

Här är några jag hittade i alla fall:









Alla bilder är lånade av tjejernas bloggar!

Sallads-period.

Hoho. Jag har inte uppdaterat förrän nu i dag, det är ju skandal för svenska folket.. typ. Jag och babe har nämligen spenderat timmar på pappas bilfirma med att tvätta HELA patriks bil och med det menar jag hela också. Vi har nämligen tänkt att sälja den snygga bilen mot en annan tråkig bara för att vi behöver en kombi. Surt men men. Vi lär ju ha det då vår vovve har en tendens att alltid skita ner i baksätet ;-)

Efter det åkte vi förbi stan och köpte med oss sallad hem. MUMS! Jag är verkligen inne i mina Vivaldi-sallad-peridoer igen. Hoho. Fasiken vad jag älskar deras sallad. Och i dag var den så där extra saftig och mummig!



Tack Q-park.



Denna lilla gula-fula lapp hittade jag på min lilla gula-fina bil i dag. TACK Q-PARK för att ni gav mig böter bara för att min parkerings-lapp låg felvänd. Så.. nu vart man helt plötsligt fattig denna månad. Fatta vad kul jag kunnat haft för alla dom hundralapparna jag nyss förde över till k*k-park :-( Behöver jag säga ännu en gång att jag hatar området där jag bor? Fifan.

I'm doin' it.



Yep I'm doing it. I'm drawing ;-)

Detta ska bli en teckning om vänskap. Titeln på den kommer att bli: Friends do it all together. Just nu är den apful och kladdig. Men låt mig jobba lite mera på den så får vi se om det kan bli något av denna också. Bilderna är tagen med kamera vilket gör att skuggorna äts upp och förvrängs en hel del.

Kärringen satt där även i dag...

Jag gick fram till ICA för att posta plagg nyss. Jag tog denna gång INTE med mig Hugo. Och tur var väl det då jag såg att kärringen med stora hunden satt där med sina polare i alla åldrar och skick i dag med. Om dom glodde? JA. Det mina vänner, är inte okej! Hoho.




Jo jag vet att jag har världens sämsta mobilkamera, fan att jag böt mobil.


arg-ledsen...

Nu är jag lite arg-ledsen i ögat :-/ Jag ska allt ta och berätta vad om hände mig nyss. Jag skulle gå till ICA för att posta lite plagg och tog då såklart med mig Hugo, vår hund. Jag brukar alltid gå med flexikoppel då han är ganska stark ibland. I alla fall för klena mig. MEN det kopplet går ju inte att sätta fast runt någon stolpe utanför affären, tänkte nämligen köpa på mig lite frukt när jag ändå var där. Så jag tog med mig det vanliga kopplet också. När vi var framme vida affären så sitter det massa vuxna människor på bänkarna där, ni vet sånna som knappt har något liv mer än att sitta och snacka skit och klaga på andra? Ja dom.

Jag går mot dom och en utav tanterna har en stor hund som sitter där. Hugo börjar då skälla på den, han skäller på alla hundar innan dom hälsar i princip vilket både jag och Patrik tycker är både pinsamt och jobbigt men det går liksom inte att få bort det även fast man försöker från det att den är liten. Han är HUR snäll som helst och skulle aldrig göra någon illa när han väl är framme och hälsar, tvärtom. I alla fall när han skällde så sa jag åt honom som vanligt och fortsatte gå mot stolpen där jag skulle binda honom. Då hör jag dom som sitter på bänkarna utanför säga saker som: Vad ohyffsat, unga människor borde inte skaffa hund, hundar ska inte skälla på andra hundar osv. Ladyn som hade den stora hunden var så klart värst med sitt muttrande. Jag kikade ner i backen och gick in affären och handlade det jag skulle ha snabbt. När jag kom ut så satt dom ALLA och glodde, verkligen glodde. Jag sket i det och bytte kopplet till flexikopplet, då får Hugo för sig när jag sträcker mig efter påsen att springa fram till stora hunden och jag får bara tag i själva repet på flexikopplet, inte handtaget alltså och bränner upp hela undersidan av långfingret. Och då vart det ett jädrans tjatter igen. Fifan så folk håller på egentligen..

Jaja nu får det väl bli ett skällhalsband för fler hundra, suck.

p.s Jag hatar verkligen stället vi bor på men jag älskar lägenheten.



Ich will...

Ich will das kamera gehaben, typ :P



Lalalaaaa.

Tog en lunch på stan med min kära syster, hon har ÄNTLIGEN kommit hem från Tylösand. Hon är min allra bästa! ♥

Det blir en dagens outfit i dag med. Jag vet inte, ni kanske börjar bli trötta på dom nu?





Tröja: Gina Tricot
Shorts: H&M
Skor: Qupid
Smyckena: Massa olika :-P

Ansiktsmask och skräckis.

Hola gott folk :-) Har precis lagt en ansiktsmask, då blir man så här snyggvig (se nedan) ;-) Men vad gör väl det när man blir len som en barnrumpa efteråt? Förresten tycker jag bara att det är mysigt att smeta på den :-P

Nee nu ska vi kika på en Skräck film, Gone heter den. Hade velat festa i dag men det verkar inte finnas några roliga människor att festa med :-( Buhu. Filmen får väl duga I guess. Well, hoppas ni har det bra en lördagskväll som denna?




Den hemliga teckningen.

Här är den hemliga teckningen jag pratade om :-) Jag gav den så klart till pappsen i går som fyllde år. Han läser min blogg i bland och därför kunde jag ju inte visa den innan han fick den :-)



Please tell me!

Hej gullungar, Jag har precis beställt hem nya långa linnen igen då jag har många skriver att dom vill ha dom. Jag undrar nu vilka ni tycker att jag ska trycka upp på dom? Några av dessa fyra kanske? Eller har ni något annat motvi ni tycker skulle passa? Tell me please?




Lovely night.

Kvällen i går var hur kul som helst :-) Först var jag och Mallan hemma hos henne och fottade mina plagg. Efter det drog vi till Tabazco där jag drack två strawberry daiquiri, Malle var vit och drack alkoholfria drinkar då hon skulle upp klockan sex i morse och köra bil till Tylösand. Så efter det knalla jag till Tories lägenhet och fortsatte festligheterna där. Fast vi gick ganska snart till Pluto och skaka rumpa. Lovely night.



I cry everytime.




Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som beror ändå
Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag
Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Malle&Emma kväll!

Åh jag längtar tills i kväll då ska jag hem till systra mi för vi ska ha Malle&Emma kväll :-) Mys-mys. Vi ska fotta henne med dom nya plaggen och sedan hade vi tänkt avnjuta någon god drink (läs strawberry daiquiri) på Bill&Bob.



Syster och jag.

Dagens.







Dagens O.


Oversizad tröja: Gina Tricot.
Jeansleggings: VILA.
Armband: Chicy, Bracys och Marknad.
Silver namnring: Gåva.
Skor: Svarta frans-gladiatorsandaler från skopunkten.

Nytt hår, typ ;-)

Hoho, klockan tio i morse ringde min syster och frågade om hon skulle färga mitt hår. Jag har nämligen tjatat ett tag om att jag vill bli brunhårig igen då jag har varit svarthårig så länge nu. Jag ville ha lite förnying dårå. Och visst åkte jag och P på en gång till city där hårsalongen hon jobbar på ligger. Det tog ett tag att bli kvitt mitt svarta hår, hon var tvungen att avfärga det två gånger och sedan tona hon det. Gosh vad nöjd jag är med resultatet! Det vart precis som jag ville, kunde inte ha blivit bättre :-)

Här är en bild på resultatet :-) Dagens outfitbilder kommer snart!



Finally!



Ja ääääntligen sätter jag mig ner för att rita :-) Fast det blir tyvärr ingen work in progress på denna då den är lite hemlig. Men resultatet kommer ni självklart att få se senare :-)

TÄVLING!!!



Nu har DU chansen att vinna ett utav mina egendesignade linnen. Motiven som du har att välja mellan är dessa ovan, Peace och Smoker. Storlekarna som finns är Small, Medium och Large.

Det du behöver göra är:

- Länka mig i ett av dina inlägg. Du får gärna använda bilder från mig och skriva något om mig, jag kommer att gå in och läsa på allas bloggar :-)

- Skriv här vad du skulle matcha till linnet om du vann det. Och skriv det i detta inlägg för annars blir det så snurrigt för mig.

Glöm inte att skriva din e-mail adress då jag sedan kommer att kontakta vinnaren via mail och fråga vilken storlek och vilket motiv du vill ha linnet i.


Vinnaren presenteras på söndag klockan 19:00
Lycka till!

Suck alltså!




Usch. Vi åkte och hyrde tre filmer på förmiddagen jag och baby, vi är ju hemma hos mami och papi och tar hand om deras hund och hade inget att göra. Sen kom precis mamma och pappa hem då vi skulle börja titta och då blev det så klart golf-tittande. Patrik blev glad över det i alla fall... jag? Njäe inte direkt. Det värsta är att det typ håller på till nio i kväll... Jippie! Inte.

Fråga till er.

En fråga till er underbara läsare:





Och vad är det som är så pass bra med den att du väljer att klicka in här varje dag?

Tröttnat.

Jag har tröttnat lite på bloggandet... därav den dåliga uppdateringen. Får se om det blir bättre till hösten kanske annars kanske jag till och med tar bort den. Hoppas att ni har en superhelg i alla fall :-)

En värmande kommentar.





Den mest värmande och finaste kommentaren på länge. Tack Hannah!
Här är teckningen hon beställde av mig.

Audrina Patridge.

Allvarligt talat, finns det någon vackrare människa på jorden än Audrina Patridge? Hennes skönhet gör mig rädd. Jag fattar inte hur man kan ha ett sådant perfekt utseende.. gosh. Jag måste rita av henne, dock kommer det ju bli svårt att få bilden så perfekt som hennes utseende är.









Alla bilderna kommer från starpulse.com

Helgen.

Jag sitter och läser Solo hemma hos mamma och pappa just nu. Helgen kommer nämligen spenderas här för mig, Hugge och Patrik då vi ska vara hundvakt åt deras vovve Ronja. Humm har inte så mycket mer att skriva utöver det. Eller jo att jag har sådan enorm ångest över att jag inte har ritat på aslänge nu. Men ååhh det kommer, I promise. Jag ska börja med en hemlig en i veckan som jag inte kommer kunna visa förrän efter nästa helg.

Hur som haver. I kväll åker jag hem till min best starsistahs nyrenoverade och lyxiga lägenhet och har myskväller med henne :-) Det ska bli myyys.




En teckning jag gjorde på henne till hennes födelsedag :-)

Bilder från Bulgis.

Här kommer som lovat lite bilder från bulgarien.





I planet på väg dit.




Framme i hotellet.





Vi hade sol varenda dag :-) Här ligger jag med en drink jag fick.





Hotellet hade egen strand bredvid poolen.




Patrik badade i havet dock inte jag då jag är livrädd för havet.








Badpalatset som fanns där inne.










Haha här var vad vi lämnade kvar till städerskan.. Patriks gamla skor, hoho.

Tack till er som röstar.

Vill bara skriva ett tack till alla er som tar er tid och röstar på mitt bidrag. Tyvärr vet jag redan nu att jag inte kommer att ha en chans att vinna. Det är ju oftast dom som har en stor blogg med många läsare som har störst chans att vinna. Jag menar det är ju genom internet man får rösterna. Och just den här tävlingen är ju kändast genom bloggarna, såklart. Jag har ingen stor blogg med över tusen läsare och kommer aldrig att få det men jag har SÅ mycket annat i mitt liv som jag värderar så högt, men visst det är ju en fin merit att få vinna. Och alla vill vi väl vinna?

För övrigt vet jag att jag är seg med att ladda upp mina Bulgarien bilder men dom kommer. Om inte i kväll så blir det i morgon. Dom är ju så många så jag vet knappt vart jag ska börja plus att dom är så stora att det tar sådan tid att ladda upp dom eller att förminska alla. Vi får se om jag fixar ett kollage i stället eller något.



Dagens out.

Det kommer att komma upp bilder från Bulgarien resan senare. Nu bjuder jag på en dagens outfit så länge.






Linne:
Emma Damm.
Shorts: Gina Tricot.
Armband: All inclusive armband från Bulgarien som jag inte hunnit klippt ännu, haha.
Skor: Vita gladiatorsandaler från Qupid.

Snälla rösta!

Hejsan ni söta,

Nu är jag hemma från min semester och sitter nu vid datorn för första gången på åtta dagar. Snacka om mail, kommentarer och bloggar som måste läsas och gå igenom. Men först! Jag såg att jag är en utav dom åtta finalisterna i tävlingen Idolbilden på nyheter24.se. Så snälla snälla ni rösta på mitt bidrag av Blondinbella som är nummer 6! Jag skulle uppskatta det så mycket :-)

För att rösta: Klickcklick.



Beställningar!

Just det innan jag åker så vill jag bara skriva till alla er som vill köpa plagg eller teckningar av mig att ni kan maila mig på [email protected] så svarar jag er alla om hur betalningen och allt går till nästa onsdag :)

Dom fyra P:na.

Åh nu är det bara 2 timmar och 30 minuter kvar tills min älskling kommer och hämtar mig och så börjar resan mot Bulgarien. Skönt det ska bli :) Just nu sitter jag och moffar vattenmelon. Så jäklarns gott är det med vattenmelon. Frukt i över huvud taget. Jag tror inte att ni kan hitta en större frukt-dyrkare än mig Jag skulle allvarligt talat kunna leva på frukt. Moha. Riktig intressepil i ögat va? ;)

Nu måste jag gå och kika igen för säkerhets skull så att jag har dom fyra P:na med mig, pass, pengar, piljett och patrik. Okej tre då eftersom att han inte är här än. Hoho.

Vi ses om en vecka gullungar! Se nu till att kommentera mycket så att jag har mycket att läsa när jag kommer hem :)



Degklumpen Togg.

Buu vad jag kommer att sakna dig min lilla skit-tuss. Elva dagar utan sin lilla Togg blir inte lätt. Jo han kallas för mycket vår lille Hugo Boss. Bla: Togge, Togg, Någon, Degklumpen, Muppen, Hugge, Torgny, Bugge, Bug mfl. Ja kär hund har många namn. Det roliga är att han lyssnar till nästan alla namnen eftersom vi använt dom flesta under hela hans liv. Hihi. Ja jag med alla mina böjningar och smeknamn på ord och namn. Emma Damm i ett nötskal I guess :-)


Snart, snart, snart!

Hellow.

Jag kom nyss hem från naprapaten min som knäcker och masserar min nacke och rygg. Det är så otroligt ont-skönt när han håller på. Jag har haft problem med min nacke jätte länge då jag sitter och ritar i långa sträckor och så där.

Anyway i morgon så åker vi! Jag och min babe åker till Bulgarien :-) Gud så mysigt det ska bli. Och gud så underbart det ska bli att få träffa min älskling i morgon efter fem dagar i från honom. Han hämtar mig vid fyra och sen åker vi till käraste Arlanda. Jag kommer nog inte att blogga någonting alls under veckan.. men hoppas att ni stannar kvar ändå? Jag känner att det är semester och jag vill inte sitta vid en dator då, så jag tar inte ens med mig min lilla mini-dator. Nej för denna vecka är min och Patriks <3

Men när jag kommer hem så lovar jag er att det kommer komma nya teckningar ;-)



Ett varmt tack!

Alltså jag kan inte förklara för ER hur mycket ni värmer mitt hjärta i bland alltså. I bland så kan jag vara trött och undra om jag verkligen ska fortsätta med det jag håller på med och då kommer det en räddande ängel, det vill säga någon utav er, som skriver någon fin kommentar om min konst och plötsligt är allt bättre igen. Jag är så oerhört tacksam för ALLA era fina kommentarer, dom värmer så ända in i... själen :-) Jag tror inte att ni förstår hur mycket era ord betyder för mig. TACK!



Vilka sorts teckningar..?

Hello allra käraste läsare, jag har en liten fråga till er här:


Vilka av mina sorts teckningar tycker ni är roligast att se ?

- Dom personliga?

- Kändisteckningarna?

- känslo-teckningarna?

- Dom som är motiv för linnen?




Power meet 2009.

Jag och min vän Viktoria hade så mysigt i går kväll. Vi drack sommardrinkar, spelade kort och pratade en massa minnen. Dock blev det inget raggarbilstittande för vi gick till Pluto i stället och drack några drinkar. Mys mys jag har saknat min lilla Torie! Här kommer några bilder och gårkvällens outfit.








Typ världens fulaste outfitbild men den får duga.

Tunika/klänning: Gina Tricot.
Skärp: Gina Tricot.
Armband: Marknad, chicy & bracy.
Örhängen & ringar: Gina Tricot.

Sen åkte leggingsarna på då jag var rädd att frysa om benen när vi skulle ut.

Städning.

Hej alla mina söta och underbara läsare!

Förlåt för att jag inte har bloggat i dag. Jag har haft fullt upp. Nu när Patrik är borta så passade jag på att städa HELA våran lägenhet. Vi åker ju till Bulgarien på tisdag och då vill jag väldigt gärna att lägenheten ska vara klinisk ren och lukta mumma när jag kommer hem.
Alltså det är ju inte förrän man börjar städa man ser hur jäkla stökigt och skitigt det är överallt. Mamma mia. Det ligger Hugo-tussar i varje hörn plus att soffan är mer vit av hår än vad den är svart. Ni som har hund/hundar som hårar stora tussar vet vad jag pratar om. Grejen är att det blir lika hårigt igen efter bara några dagar. Men ååååh så jag älskar min lägenhet och mig själv varje gång efter det att jag har städat. Det luktar ju sååå gott och allt blänker liksom, hoho.

Nu är det bara att bädda rent som fattas för det bästa som finns är ju att komma hem efter en semester till sin egna säng som är nybäddad. Jag älskar doften och känslan av nybäddat.

Efter det var jag och solade solarium då solen gått i moln här i kära gurkstaden västerås. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart börja göra mig i ordning för jag ska hem till min underbara gamla vän Torie. Vi hade tänkt festa till det lite och sedan gå ner på stan och kika på bilarna då det ju faktiskt är Power meet här i staden just nu.




I do it the walk of fame way!





Vad tycker ni om bilden? Tjejen på bilden är tecknad av mig och är sedan inklistrad i bilden :-)

It's all bla bla bla bla bla....

I morse när jag vaknade spöregnade det ute och var helt molnigt, nu är det varmt, sol och inte ett moln på himlen. Konstigt hur det funkar tycker jag. Jag har precis kommit hem från mam och paps bilverkstad. Mamma mekar inte med bilar hon är konttorissa dårå, haha ;-) Kul hade det ju varit om hon mekade, haha. I alla fall så var det punktering på mitt ena däck så bror min som också jobbar på firman fixade däcket och så fick jag en smelly wunderbaum plus att dom fixa fläktarna, kul info va?

Haha nu ska jag nog ta med mina papper på firman som mamma ska hjälpa mig med och åka hem till dom och lägga mig och sola lite. Och så posta lite plagg också.

Har ni det bra i dag mina vänner?




Jag bjuder på blondinbella idag ;-)

Mitt hjärta slits itu :-(

Mitt hjärta håller på att slitas itu just nu. Bokstavligen. Jag kommer inte att få träffa min babe på 5 dagar. Jag vet att ni kanske tycker det låter töntigt men för mig är det superjobbigt och superlänge. Åh min babe. Han flyger till skellefteå just nu och blir borta till fredag och då åker han direkt hem till sina föräldrar i Katrineholm och stannar där i några dagar för han ska bla lämna Hugo. Men på tisdag får vi ses och då åker vi även till Bulgarien :-) Wihiw.

Just det vi fyllde ju 1,5 i går, har glömt att visa er bilder då jag har haft fullt upp med dom nya plaggen i dag :-)





Det här fina silverarmbandet från Efva Attling fick jag plus välden finaste klänning som jag ska visa er vid ett senare tillfälle :-) På armbandet står det Amor Vincit Omnia som betyder Kärleken övervinner allt.




Gårdagens of.


Klänning: Gina tricot.
Skor: Qupid.
Armband: Efva Attling.

Trekvarts ärmad tröja.

Trekvarts ärmad tröja.

319 kronor styck plus 25 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: [email protected]


Storleksguide:

S- Bröst 38. Midja 34. Längd 59. Ärm 51 cm.
M- Bröst 41. Midja 37. Längd 61. Ärm 52 cm.
L- Bröst 42. Midja 39. Längd 65. Ärm 55 cm.





T-shirts.

T-shirts

279 kronor styck plus 20 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: [email protected]


Storleksguide:

S- Bröst 36. Midja 32. Längd 63. Ärm 10 cm.
M- Bröst 40. Midja 38. Längd 64. Ärm 10 cm.
L- Bröst 42. Midja 39. Längd 65. Ärm 11 cm.






Korta ribbade linnen.

Korta ribbade linnen

199 kronor styck plus 20 kronor i frakt.
Maila för betalningsinfo: [email protected]


Storleksguide:


S- Bröst 28. Midja 26. Längd 58. Töjbar: 20 cm.
M- Bröst 30. Midja 28. Längd 62. Töjbar: 20 cm.
L- Bröst 36. Midja 31. Längd 63. Töjbar: 20 cm.




Life will change.





Peace.





Every word you say.




Smoker.


Töjbarhet:




Ett och ett halvt år.

I dag fyller jag och min baby ett och ett halvt år :-) Så i kväll blir det middag på grekiska kolgrillen, mums! Sedan ska vi öppna pressysar också. Dom flesta som känner mig vet hur mycket jag älskar att ge presenter till någon som jag tycker om. Jag verkligen älskar det. Allra helst ska det ju vara en personlig teckning så klart, vad annars? ;-) Det är dom som brukar vara mest upskattade också :-) Tyvärr får inte baby någon teckning denna gång men denna nedan fick han för ett år sedan :-)


This kitchen is always open.

Jag fick hem ett väggord-grejs på posten här om dagen. Jag tänkte ha det på en vägg i köket då jag tycker den väggen är så tom och trist. Jag tycker att det vart riktigt fin, men mycket pill var det med att få dit den så snyggt som möjligt :-)