Bikinin.

Fick precis hem min bikini från Victorias secret. Den var lika fin som på bilderna. Såg kanske inte riktigt lika het ut på mig som på VS-tjejen på bilden men det skiter jag i.

Sååå it's valborg today? What to do? Jag vet inte. Det blir nog en kväll hos mamma och pappa eller något. Patrik tränar ju i morgon bitti så det är inte lönt att hitta på något speciellt i kväll. På lördag drar vi till Katrineholm igen då Patriks pappa ska ha 50-årsfest.

Nu ska jag kika lite i VS-katalogen man fick med. Ha en trevlig kväll. Hejsvejs!



Vilket linne?

Vilket linne ska jag trycka upp?


Detta tryck?


Eller detta?

Jobb & L.A.

Jag jobbar på som vanligt. Kan tyvärr ej skriva ut i bloggen vad jag jobbar med då det är lite hemligt sisådär. Jag vill bara bli klar med det så jag sitter i stort sett hela dagarna med skiten. Nu är det inte så jättemycket kvar men det blir nog några dagar till. Sen blire cash som ska SPARAS till L.A. Sen blir det nog jobb på pappas firma. Ska nämligen göra en hemsida till hans jobb. Och tjaaa det lär ju ta ett tag. Men jag är desperat efter pengar. För jag ÄLSKAR pengar. Inte mer än mina nära och kära så klart, men väldigt tätt efter ;-) Har även ännu en beställning på G. Jag önskar att jag hann spara ihop till L.A till denna sommar redan men det kanske blir lite svårt sisodär. Den som lever får se!

Nog snackat om jobb och underbara L.A.




En teckning jag gjorde i L.A.

Visste ni att...



Jag skulle ha bott i Los Angeles nu?

Jo de är sant. Om jag inte hade träffat Patrik i februari förra året hade jag åkt till L.A direkt efter studenten förra sommaren. Jag skulle ha varit Au pair. Jag har alltid älskat USA. Nästan sjukligt mycket. Hela mitt undgomsrum var fullt av USA-grejer. Och L.A var självklart favoritstället. I sex år tjatade jag på mamma och pappa om att få åka dit. Jag drev dom till vansinne med mitt EVIGA tjatande. I februari 2005 fick dom nog och gick med på att beställa resan till Cali. Min största dröm gick alltså i uppfylldelse och det var en sådan underbar känsla. Inget slår den. Förrutom när vi satt på planet 1:a juni 2005 på väg till LAX. Vi var där i två veckor och gjorde nästan allt som man ska göra om man åker till kalifornien. Vi var i O.C, på NBC, Universal studios, Disneyland, vax-museumet, walk of fame, Beverly hills, Coast plaza osvosv. Sen så shoppade jag för ja gud vet hur många tusenlappar.

Jag kommer aldrig att kunna tacka mina föräldrar nog för det dom gjorde. Det är det BÄSTA som har hänt i hela mitt liv. Tiden som gick efter resan fick jag ännu en dröm och det var ju så klart att flytta dit en dag. Vi ringde om high school och college men mamma tyckte ändå att jag skulle vänta tills efter studenten och det var en plåga för mig men jag drömde vidare. Och det var så gott som bestämt att jag skulle fixa familj i L.A direkt efter studenten. Men sedan så träffade jag ju Patrik i februari trots att jag hade bestämt för mig själv att jag verkligen inte ville ha något förhållande med någon då mina drömmar var starkare än att binda mig här istället. Därför var jag väldigt dissig mot killar, även Patrik. Men han gav inte upp så jag gav in efter ett tag och blev så kär att mina drömmar bara försvann. Eller det har dom egentligen aldrig gjort, jag har bara haft fullt upp med min kärlek för Patrik och allt nytt och spännande i mitt liv med han så drömmarna om L.A har lixom gömts undan.

Jag kan inte fatta att det har gått fyra år sedan jag var i L.A, det känns som att det var förra året. Jag kommer aldrig kunna förklara för er eller någon annan hur känslan var för mig att åka dit och uppleva detta som jag drömt om i så många år. Jag var besatt av att få åka dit och gav mig verkligen inte. När vi skulle åka hem från USA så grät jag hela natten och när vi väl var på flygplatsen svimmade jag så ambulansen fick komma och jag fick åka rullstol till planet och så vidare :P Snacka om starka känslor där.

Efter att tiden har gått med Patrik och hela den där nyförälskelsen har lagt sig lite, för det gör den ju för alla. Jag älskar honom mer än allt i hela mitt liv, missförstå mig inte men jag är inte head over heals längre så att säga. Allt handlar inte om honom utan nu har drömarna fått kommit fram lite igen. Vi har nu bestämt oss för att åka dit nästa sommar? Och han ska få uppleva allt det underbara jag fick uppleva när jag var där. Även om inte det är en dröm för han liksom. Men han vill ju verkligen dit och uppleva det.

Hade inte Patrik varit bunden till fotbollen så hade vi nog provat på att flytta dit han och jag. Men vi får se.. kanske någon gång i framtiden? Det får bli min nästa dröm. Eller rättare sagt det ÄR min största dröm :-)







It is what it is.

Bläää, riktigt mega-blää asså. Sitter och jobbar med världens tråkigaste jobb skulle jag tro, har ingenting med ritandet eller mina linnen att göra alltså. Det enda som är bra med det här jobbet är att jag får pengar och att jag får jobba hemma :-) Jag är en riktig home-girl nämligen.

Well så det är vad jag har hållt mig sysselsatt med i dag. Älsklingen var nyss hem men har nu åkt till samlingen för att sedan spela match i Borlänge. Äntligen är hans fot bättre och han kan nu vara med och spela även fast han fortfarande har lite ont. Pluttenutten min. Så jag och Hugo ska väl kika lite på Gossip girl i kväll kan jag tro. Så tyvärr inget ritande i dag heller. Well it just is what it is.



Bloggtorka.

Det här är ju helt hemskt men jag har helt plötsligt börjat tappat intresset för att blogga. Det kanske bara är bloggtorka nu när det är så fint vänder och man helst vill göra annat än att sitta framför datorn? I don't know.

Well jag kan berätta att vi var hos familjen Grönvall i katrineholm i går. Vi åt mat på golfbanan och sedan kikade vi på fotboll. Där efter åkte vi hem eftersom att Parik skulle upp tidigt i morse.
Tänk att efter ett år och tre månader så saknar jag han fortfarande så fort han inte är med mig, det är helt sjukt ju. Det betyder att det är han och jag för alltid sådeså! :-)

Nu ska jag ta mig en tidning och sätta mig ute på våran fina balkong och läsa!




På väg till K-holm.


Sitter just nu i bilen på väg till Patriks familj i Katrineholm. Vi ska kika på fotboll och lyssna på lite Katrinehöööölmska ;-)


Dagens.

Just det jag glömde att visa dagens outfit :-)




Lååång t-shirt: Gina tricot
Blåa jeansleggings: VILA
Kofta: H&M
Brickor: Chanel
Armband: Hermes och ett i silver som jag fått av min älskling.
Halsband: Urban outfitters.

Balkongen.

Så här fint vart det på våran balkong :-) Vi blev supernöjda och det är hundra gånger fräschare där nu. Nu vill man verkligen sitta där. Så från och med nu blir det många grill-kvällar där!






Makeover.

I går eftermiddag efter Patriks träning åkte vi till Bauhaus bara för att kika på sån där grön konstgräsmatta. Vi köpte direkt då det verkligen var asbilligt. Sedan skulle vi bara åka och kika på utemöbler och kom hem med ett superfint bord med två stolar i trä. Ni ska få se bilder sedan när det är klart allt på balkongen. Det kommer bli en riktig makeover :P Köpte även två krukor. Kommer nog bli nice.

Vart ingen grillning hos mamma och pappa i går men det blir i kväll :-) Tror jag ska ta mig någon drink då också. Sedan blir det Katrineholm i morgon för att hälsa på Patriks familj :-)



Soliga dag.

Fikan på stan var supermysig. Tänk vad vi har blivit olika varandra jag och Elin men ändå så lika forfarande. Efter trippen på stan stekte vi lite i solen på min och Pattes balkong. Nu har hon precis åkt hem till sin far. Jag tror det blir lite grill hemma hos mammsen och pappsen i kväll för mig och Mr. P :-)
Hoppas att ni får en fin fredag och helg.




På Waynes. Äntligen kan man sitta på uteserveringarna.




Lilla Elin.




Lite stek på balkongen som sagt. Fast med kläder på. Haha.


'

Inte riktigt dags att klä av sig ännu tycker jag.




Lång t-shirt från Gina och Jeansleggings från VILA.

Förlåt men jag var tvungen. Bajs på mig. Inge mer shopping denna månad! Tror jag på det själv? Ja faktiskt för jag kan inte handla om jag inte har pengar. Huhoha. Speciellt inte om jag ska handla en Chanel-väska snart.

Fika och outfit.

Blir en fika/lunch på stan med min kära vän Elin. Vi träffas ju inte så ofta numer när hon bor i Stockholmia. Tyvärr. Så man får passa på när hon är i stan ;-)





Wearing this:


Linne: Gina Tricot
Jeansleggings: VILA
Kavaj: H&M
Halsband: Urban outfitters
Armband: Asos och Chicy
Ringar: Asos och Primark

Who is she?

Påbörjade en ny teckning nyss. Denna gång blir det en kändis. Det var ett bra tag sen sist. Denna teckning kommer innehålla måååånga små detaljer för mig som tecknare. Alltid en utmaning och utmaningar välkommnar jag :-)



Jobb och frihet.

Sicken fin dag vi fick i dag va? Härligt. Tyvärr har vi inte förmiddagssol på balkongsidan men på framsidan har vi. Vi har som en liten balkong där med. Måste ta och ställa dit någon stol så man kan få njuta lite av solen. Annars så håller jag på och jobbar med lite olika projekt i PS och varvar mellan tidningar och The Hills. Det är det sköna med att jobba hemma, att kunna ta lite pauser då och då ;-)






Chanel 2.55.




I will buy you. Soon :-) Väskan alltså. Yepyep. Nästa månad kanske? Jag bara älskar den. Är så jäkla snygg till slitna jeans och skinnjacka att jag tror att jag får dåndimpen.

Tråkigt inlägg.

Blubb blubb. Vad ska jag blogga om utan att det blir tråkigt nu då? Hmmm. Kan berätta att jag har sovit skitdåligt i natt och är trött som ett svin men det är ju tråkigt för er att läsa. Jag kan berätta att vi snart ska åka och handla mat och kastruller och grejer på IKEA men det är ju också tråkigt för er att läsa. Så vad ska jag blogga om? Äsch jag visar en teckning på Evangeline Lilly i stället. Inte så tråkigt kanske. Jäkligt snygg är hon i alla fall!



Tryck.

Hmm jag tror att detta skulle kunna bli ett ganska nice linne med detta tryck. Och ljusblå shorts då :-) Vad tror ni?



Städning och storfrämmat!

Så här har min dag sett ut hittills: Städning och storfrämmande :-) Skönt när främmat ska komma för då får man äntligen arslet ur vagnen och börjar storstäda. Och det är ju alltid skönt att ha det städat. Ellerhur? ;-)





Dammsuga dammsuga soff-helsike!




Skrutten gjorde inte mycket förrutom att vara söt och lossa än mer hår.




Sen så kom Amelia, Alina och Jessica hit med en kladdis! Tyvärr vart inte Alina och Jessan med på bild då jag helt glömde bort kameran.

Kladdis.

Oj sicken grå dag det var i dag då. Konstigt det där med vädret alltså. Nåväl vi får snart storfrämmande då min brors fru plus två jäntor kommer på besök med en kladdkaka som dom hade bakat på morgonen. Mysmys. Men nu måste vi allt ta och städa upp lite här innan dom kommer, för så här kan det inte se ut. Fattar inte, det känns som att vi jämt städar. Hoho.


Spontan tripp på stan.

Det blev en spontan tripp och fika på stan med allra käraste syster :-) Blev en smoothie på Chicco och två plagg från GT. How I love my sister!



Dagens Outfit:


Jeansleggings: VILA
Lång tröja: Chicy
Jacka: Cubus
Väska: Primark
Hårband: Indiska
Solbrickor: Primark
Ringar: Massa olika
Skor: Vans/London




Söta Malle hade mys på sig.




Supergod smoothie.




Långt linne och väst med nitar från GT.

Stark.

Det kommer alltid att finnas människor som inte gillar en eller som vill en illa här i livet. När jag var yngre så hade jag väldigt svårt med sådant. Man kan ha kallat mig svag och osäker. Jag tog oftast åt mig. Jag tror att många i tonåren gjorde det. Numera har jag förstått bättre.

Visst man kan i många fall kalla det för avundsjuka när folk klankar ner på en och jag tror att det stämmer många gånger. Men det finns också riktigt elaka människor som verkligen vill en illa. Men som sagt jag tar inte alls åt mig på samma vis längre. Oftast rör det mig inte ens i ryggen för att jag vet att jag är bättre än dom och att sådana människor inte hör till mitt liv och varför ska man då bry sig? Det säger sig självt. Jag har liksom lärt sig att suga åt sig av alla fina kommenater och komplimanger jag får här i livet. Och det är dom människorna och orden man ska bry sig om.

Jag har verkligen blivit en stark människa genom att jag varit en rätt svag människa förr och verkligen fått bygga upp mig. Jag tror det är det bästa sättet att bli stark på, bygga upp sig. Jag har inte alls problem med konflikter längre. Jag tar dom lätt och gärna face to face.
Jag har så otroligt många som älskar mig och stöttar mig i det jag gör och allt här i livet. Jag är inte orolig och tvivlar inte längre på mig själv. Och det spelar ingen roll om någon skulle kalla mig tjock och ful eller dålig konstnär för det rör mig inte längre. MEN konflikten lämnar jag oftast inte då jag tycker att jag har all rätt att försvara mig. Jag vet att jag själv är en otroligt ödmjuk och snäll människa som inte vill någon illa OM inte dom vill mig illa.
Till skillnad från vissa så ger dig mig ingen dålig energi, snarare tvärtom. Det gör mig starkare och får mig att kämpa ännu mer här i livet. Det ger mig liksom kraft, peppar mig. Jag skrattar antingen åt dom eller tvärtom, jag tycker synd om dom.

Jag vet numera att jag är en bra människa. Annars skulle jag aldrig ha så många som älskar mig och det jag gör. Jag behöver inte bevisa det genom att skriva om hur mycket linnen jag säljer hela tiden. Hur ofta jag får mail om hur fint jag ritar hela tiden. Eller hur mycket pengar jag har. För jag känner inte det behovet längre. Jag känner inte att min svaghet behöver sig en kick av att visa hur min framgång ökar. För jag är starkare än att behöva bevisa det hela tiden. Och sådana människor gillar jag. En typisk sådan människa är Anna. Jag menar hon säljer sina plagg på Nelly.se. Hon har kommit långt i karriären MEN hon är inte högfärdig för det. Tvärtom, hon är ödmjuk och alltid snäll.

Vad jag ville säga med detta inlägg var bara att jag har märkt att fan vad STARK jag har blivit.


Crawe crawe.



Och så vidare och så vidare ;-)

I love all of you!



Alla fina mail, alla fina kommenatarer.. Ni är guld. That's it!

1-0.

Så det vart lite utav en fotbollsdag i dag. Pattes lag vann med 1-0. Fast jag åkte hem till mammi och pappi i pausen då jag frös på tok för mycket. Haha där hemma hittade mamma mitt gamla gameboy color med Super Mario bros. Och det fungerade! Askul ju. Jag minns fortfarande att jag hade velat ha det där gameboyet aslänge och sparat så jag kunde köpa det när vi åkte till kanarieöna.

Jag är fortfarande astrött. Ska nog ta gameboyet och lägga mig i soffan med det och bara ta det lungt nu medan jag väntar på att Wipeout ska börja.





Blubb blubb.

Fasiken så trött och seg jag är. Meeen det kan ju lätt bli så dagen efter så där ;-) Vi ska väl åka och kika på Patriks lags seriepremiär i dag. Han kan ju inte vara med på grund av att foten ännu inte är helt okej. Men förhoppningsvis är den bra till nästa match.
Efter matchen så blir det så klart en sväng hem förbi mammi och pappi. Men nu ska jag ge Hugo mat och sedan ta mig en promenix med honom. Hoppas att ni har en bra dag i solen! :-)



Gårkvällen i bilder.

Kvällen i går var supermysig. Vi förkakade och åt bara jag, Malin och Emelie i Malins nya lägenhet. Hon flyttade in i går så den var helt tom. Men kul hade vi :-)




 Födelsedagsbarnet herself.




Jag hade min bebis med mig så att vi kunde spela lite musik i alla fall.








Malin ska ALLTID måla naglarna när hon är salongsberusad. Haha.




Emelie och Malle.







They loooove me.




Ute på krogen :-)

City Chic.

Jag ritade nyss klart denna teckning. Den är byggd på den klädstil och stil jag gillar mest. Jag älskar boho/indian-stilen! Så här går jag gärna klädd i sommar fast med mina tryck på linnet så klart ;-)



Victoria's secret.

Tänkte bara visa vad jag beställde hem för en juvel här i veckan. Nämligen denna fina gröna bikini från Victoria's secret :-)


Väntar på kvällningen.

Tjoho.

Nu har jag precis kommit ut från dushen. Älsklingen min är på träning och Hugo är en mupp som vanligt ;-) Jag sitter bara på åh väntar tills det ska bli kväll för då ska jag hem till systras nya lägenhet och festa järnet. Kvällen i går var amazing och jag har en känsla av att det kommer bli en bra kväll i kväll med :-) Men fram tills dess vet jag inte alls vad som händer. Kanske ska rita lite? Vi får se vad jag känner för. För jag tror baby ska spela golf med en av hans kompisar.



Den vackraste stunden i livet.

Middagen med familjen var underbar! Åhh sånna här stunder är dom mest UNDERBARASTE i hela livet. När man får sitta tillsammans med sin underbara familj och skratta och bara vara avslappnad och ha det så bra med varandra. Jag älskar er alla så obeskrivligt mycket. Ni skulle bara veta :-) Varenda en av er har något speciellt :-)



Liiite fräschare än bilden nedan ;-)




Älsklingen var en riktig cooling!








Världens bästa syster och vän och så min underbara guddotter och brorsdotter Amelia :-)




Pluttnött och jag<3




FÖRALLTID vi. Du är min andre hälft. Gosh I love you!




Pappa med sitt andra barnbarn Alina :-)




Så jäkla underbar bild, man blir ju alldeles varm utav den. Den kan tänkas göra någonting utav ;-)




Älsklingen och lilla söta Alina.




Sötisen somnade, kolla in hennes kinder och hennes arm, hur gosiga är inte dom? Hihi.

En risig och osminkad Emma.



En riktigt risig och ofixad Emma. Riktigt tråkig längd på håret just nu också. Vet inte om jag ska ha det kort eller långt så därför är jag i ett mellanting just nu.  Nu är det nog dags att göra sig lite middags/födelsedagsfirande fin :-)

Dagens planer.

I dag blir det en snabbis till läkaren klockan två. Sedan blir det middag på Limone med hela familjen i kväll för att fira systra mi som fyller 22 bast i morgon. Det ska bli mysmys!

Annars har vi dammsugat hela morgonen här. Så blir det när man har en liten skit-Hugo som tappar både valp och vinterpäls på samma gång. Dumma som vi var så köpte vi divan-soffan i tyg och även fast inte han ligger i soffan så flyger det ju runt hår och fastnar på soffan hela tiden. Soffan är svart och hans hår är nästan vitt. Så den måste dammsugas egentligen var tredje dag annars är soffan mer vit än svart. Superjobbigt. Då ångrar jag att vi inte väntade ett tag och sparade ihop några fler tusenlappar och köpte den i skinn i stället. Vad skönt det vore. Men men gjort är gjort.



What's left right now :-)



Dessa tre motiv är vad jag har kvar av linnena jag säljer. Den första och andra finns än så länge i alla storlekar förrutom Medium. Den sista med den sittandes tjejen finns det endast ett kvar av i storleken small. Dock finns det inte många kvar alls av det första Starbucks-linnet. Life will change linnet, det andra på bilden har jag lite fler utav då jag beställde hem hur många sådana som helst sist. Det är mitt populäraste tryck hittills.

 Om du vill köpa ett linne så kostar det 199 kronor plus 20 kronor i frakt. Maila mig på: [email protected]. Vill du ha det så att det är lite längre rekomenderar jag att gå upp en eller två storlekar då det inte skiljer så mycket uptill i storlek utan mest på längden.



Jag i Starbuckslinnet.

Emma-klänningen arrived.

Jag skrev ju förrut i ett inlägg om en klänning som är så mig som jag ville ha. Den har kommit i dag! Först var jag och kikade på stan om den fanns i butiken men det gjorde den inte men på hemsidan fanns den så jag klickde hem den direkt. Hade egentligen velat testat den i butik men nu gick ju inte det så jag beställde hem en storlek jag trodde skulle funka och den satt som en smäck! Så jag är superglad :-) Den ska invigas på lördag då syster fyller år och vi ska partajja. Jag längtar för jag är så partysugen!



You like?

Peace.

Satte mig ner och började rita på en ny teckning. Känns så där, vi får se vad det blir.



Apoteket är vårat andra hem.

Vi åkte och bytte däck på Patriks bil på pappsens bilfirma nyss. Eller ja dom bytte däcken och vi stod och tittade på. Hoho. Därefter åkte vi till apoteket och handla på oss ytterligare lite grejer. Apoteket måste ha tjänat multum på oss på senaste tiden. Fifan. Så är det när man är familjen sjuk.




Dagens påklädnad:


Tröj-klänning:
VILA
Svarta jeans-leggings: VILA
Skinnjacka: Cubus
Väska: Topshop
Skor: Converse
Örhängen: VILA




Testade denna vitamindryck i dag också, supergod var den. Köpt vart? På Apoteket så klart, vad annars?

Dubbelavsnitt.

I går kväll var väl alla tjejor i sjunde himlen? Dubbelavsnitt av DH liksom. Aldrig har väl två timmar gått så fort? Inte för mig i alla fall. DH är serien som har allt! Humor, sorg, mode... ja allt. Det är väl därför vi gillar serien så mycket anatar jag. Min favvo är helt klart Susan, hon är så sjukt charmig. Och hon och Mike är mitt favvo-par som jag hela tiden vill ska bli ihop när dom är isär. Haha.

Nåväl nog pratat om DH för i dag. Jag har sånt sjuuuukt sug efter shopping just nu. Jag har hittat så mycket snyggt som jag vill ha. Åhh om man ändå vore rik. En klänning har jag i alla fall beställt hem till på lördag. Hoppas att den hinner komma bara.




Notis.

Det blev en liten tripp på stan. Hämtade ut tabletter för mitt onda hål efter visdomstanden på apoteket. Sedan köpte jag ett par nya örhängen och tog med mat från Vivaldi. Klänningen jag ville köpa fanns inte. Tråkigt. Ska se om jag kan beställa hem den från nätet istället då.




Hugo och jag i morse.

Usch för vädret.

Fy satan vilket jäkla väder vi har alltså. Man blir ju deppig på riktigt. Nenene det kan vi inte tillåta, ska snart fixa i ordning mig och dra med mig baby ner på stan och förhoppningsvis käka lunch där. Och sen så ska jag kika på en klänning som jag ska ha på lördag då det ska festas eftersom syster fyller år plus att det är terassöppning på Pluto. Jag har hittat en som är så jag, hoppas bara att den finns kvar!

Jag bjuder på en work in progress bild :-)



Cool chic på linne.



Humm kanske vore något?

Cool chic, klar!



Så nu är hon äntligen klar min coola chica :-) Och skannern är inkopplad! I like her. Jag är jäkligt nöjd eftersom att teckna direkt från huvudet inte är min starka sida. Dock tycker jag nog att huvudet vart lite stort mot kroppen, vilket jag verkligen inte ville men det kan ha med håret att göra också iof. Men jag är som sagt nöjd ändå. Denna kommer ni nog få se på kommande linnen längre fram, perfekt motiv till sommaren :-)

Lasse hos mami och papi.

Så nu har jag precis kommit hem från en lunch hemma hos mammsen och pappsen. Det bjöds på lasagne. Även min brors fru Jessica med barn kom och åt. Fin-fint!





Älsklingen som är lite tuffsig i håret och söta mamma som gör någon min? Haha.




Pappa gör också någon min, här kan man inte vara seriös på kort inte.




Och hemma hos dom håller dom på att göra rent poolen inför sommaren också som förhoppningsvis kommer tidigt i år :-)




Söta Jessan!




Min fina gud-dotra Amelia.




Och hennes underbart söta lillasyster Alina. Goa kinder va? :-)




Slutligen vill jag bara säga att vi måste ha världens gulligaste hund! Lilla Togge-muppen som jag kallar honom.

Just my luck.




Bajs vad ont jag har där bak där den utryckta tanda har setat nu asså. Kanske ska ringa tandläkaren och fråga om det ska vara som det är och om han kan skriva ut några starkare tabletter. Arghhh, just my luck!

Grått är det ute också, men jag tror att det kan spricka upp framåt dagen, hoppas på det i alla fall. Ska snart åka och posta i väg lite linnen och sedan blir det lunch hos mammsen och pappsen!

VINNAREN!

Vinnaren av linnet denna gång är Zusanna med detta inlägg! Grattis. Maila mig din adress på: [email protected] så kommer linnet till dig! :-)

Som vanligt var det massor som jag ville skulle vinna linnet men jag kan ju som sagt bara lotta ut ett. Men jag lovar er att det kommer fler tävlingar och det är snart. Och tack till alla er som deltog :-)



Cool chic 2.

Satt och pillade lite på denna nyss. Himlans rolig att rita faktiskt tycker jag. Lite av armen, håret och så massa småpill kvar. Bilden ser rätt smutsig ut då den är fottad och inte skannad. Men i kväll ska vi faktiskt ta tag i det där med att installera skannern igen.

I kväll klockan sju kommer jag även att utse vinnaren av tävlingen jag har. Så det finns fortfarande en chans att vinna :-)




Summer nights.

Kvällen i går spenderades hemma hos mamma och pappa som dock inte är hemma. Syster Malin var hemma. Så hon var med och grillade och så med oss. Efter det så klinka hon lite på gitarren för oss. Och hon är en jävel på Summer nights. Ni vet den som spelas i Grease? Sen så kikade vi på Robinson och badade lille Hugo och bara mös.

Dock har jag haft satans ont där visdomstanden setat sedan i går kväll... Hoppas inte att det är en infektion eller något på gång. Det skulle ju bara fattas det.



Glad Påsk!

Ja vi åkte som sagt ner på stan och åt lite lunch. Köpte även födelsedagspressysar till min kära syster som fyller 22 hela bast nästa lördag :-)







Hugo-muppen börjar bli frisk men han börjar nog tycka att det börjar bli varmt.




Jag bar mina nya gladiator-sandaler för första gången i dag :-)




Patrik på Vivaldi.




Haha och så några som gick runt och önskade glad påsk. Gulligt.


Juts det, Glad Påsk allihoppa!

Cool chic.

Satte mig och ritade lite vidare så här på morgonkvisten :-) Nu ska jag göra mig redo för stan. Vi ska nämligen käka lunch på Vivaldi, nehe? ;-)



From my head and heart.

Detta väder för med sig mycket gott men framförallt mitt skapar-humör :-) Satte mig ner och ritade. Rätt från huvudet.




Börjar hon inte bli snygg? Skulle vilja äta upp na ;-)

Sött klipp.

Allvarligt, hur fint är inte det här klippet? Det skadar ju inte precis att låten är min och Patriks kärlekslåt.



Ovärt inlägg.

Hej hopp!

Sicket fint väder vi har här i Vässan i dag. Synd att vi inte har utemöbler så man kan sitta ute i solen och blogga. Men det kommer det kommer.
Annars så är dagen oplanerad för min del. Patrik är på träning och ska därefter kolla på deras match som han fortfarande inte kan vara med på då hans fot inte är helt ok dock är den på bättringsvägen. Så det blir jag och Hugo i dag.

Ser att jag har två olästa nya tidningar som ligger och väntar på att jag ska börja bläddra i dom. Så kanske ska ta och göra det. Det blir inte att man läser tidningar lika ofta längre nu när man läser hundratals bloggar typ.

Ha en fin dag i solen mina kära läsare! :-)



Little Big Planet.

I dag har jag varit en helt sämst bloggare. Men i bland så har man inget att skriva om eller så orkar man inte skriva något helt enkelt. Vi har inte gjort så mycket i dag. Blir så när det är sånt skitväder. Men vi var i alla fall och lämna ett påskägg till mamma och pappa och fick även ett av dom och en superfin blomma med en söt kruka till.

Sedan har jag spelat Little big planet på playstationet, haha första gången jag spelat något tv-spel utöver Super Mario Bros. Och nu är jag värsta fast. Little big planet är ju hur kul som helst! Inte alls som dom nördiga och tråkiga krigs-spelen killar spelar. Det här är mer som... Mario typ :P Fast gubbarna är hur söta som helst. Tror jag ska rita av någon sen.





Och den där elaka högstadietjejen är sig lik. Växte aldrig upp. Tänk er en Kissie-kopia typ, utseendemässigt. Och så falsk att klockorna nästan stannar. Burr jag bara ryser när jag tänker på henne. 


Beauty angel.



KLAR! Men inte inskannad ännu, måste fixa skannern snart. Visar en skannad version när  den är inskannad :-)

Hugo & Jag.

Jag mår riktigt dåligt just nu. Det känns som att jag ska spy varannan minut. Och det hoppas jag verkligen att jag inte gör, för då hamnar väl spyor i såret och blir infekterat. Frecht jag vet. Det beror på alla dessa värktabletter och utan knappt någon mat i magen då jag typ inte kan äta någonting på grund av att jag inte får upp käften. Jag har inte så mycket smärta men att må illa är endå ganska jobbigt. Så jobbigt att jag inte ens orkar sätta mig ner och rita klart min teckning.

Hugo har inte sovit många timmar i natt då han i stort sätt vägrar att lägga sig ner med tratten som han måste ha på sig på grund av hot spotten han fått. Stackarn. Men vad ska man göra? Jag lider nog till och med mer med han än vad han lider själv :-( Pluttenutten min.
Nee detta är inge kul, jag önskar bara att vi kunde få bli friska.



Sjukstuga.

Ja, det är verkligen en sjukstuga här hemma just nu! Patrik med sin fot, Jag med min bortopererade tand  och så nu lille Hugo. Vi va till strömsholm och dom fann något som kallas för Hot-Spot under hakan och halsen på honom, det är som eksem som sprider sig väldigt lätt. Stackars lilla parveln. Dom fick söva honom då han blev helt tokig när dom skulle raka honom. Då spydde han givetvis upp all mat han precis hade ätit. Därefter baddade dom såret och fixade. Nu ska vi shamponera honom ett tag med ett speciellt shampo och tvätta med något starkt grejjs och han ska även få äta tabletter. Åh lilla sötnöten våran. Hoppas han blir frisk snart, och även vi, hahaha.





Vi tyckte så synd om våran bebis att vi köpte lite godsaker till han. Även ett nytt mjukt halsband istället för det han har nu i läder med kristaller på, då såret sitter just där halsbandet ska vara.

Hängande läpp och tävling.

Jag är fan helt död efter operationen. Operationen gick bra förrutom att det var riktigt läskigt när dom börja bädda in mig så endast min mun var framme, kände mig som en patient i Greys Anatomy. Hur som helst gick det bra och nu sitter jag här med en hängande läpp. Jag längtar iiinte till bedövningen är borta då värken kommer komma.

Angående tävlingen jag har så lottar jag ju ut ett i storleken Small bara för att det är den mest svårsålda storleken. Tyvärr innebär ju detta att inte så många kan vinna linnet men det kommer att komma FLER chanser :-) I promies!



Hejdå visdomstanda!

Nu åker jag och opererar bort min visdomstand. Vi får väl se hur man mår efter det. Tur att jag inte har tandläkarskräck i alla fall. Men det är så himlans bökigt när dom håller på i käften på en med sjuttioelva saker samtidigt. Men huga så skönt det ska bli att bli av med den!




Min visdomstand har växt vågrätt istället för lodrätt.

TÄVLING!!

Nu tyckte jag att det var dags för en tävling igen :-) Denna gång lottar jag ut detta linne nedan i storleken Small. Vad ni ska göra för att vinna är:

- Länka mig i ett inlägg på din blogg och skriv gärna om vad du gillar med min konst och att jag har en tävling just nu.
- Skriv sedan här att du gjort det så jag kan gå in och kika :-)

Den som jag tycker har skrivit bäst vinner linnet. Jag drar vinnaren på söndag klockan 19:00.

Lycka till!


Ofrivillig städning.



Här blev det en ofrivillig städning för oss... SURT när det är så fint väder. Men vad göra? :P

Kommande motiv för linnen?

Håller på med en ny version av Every word you say. Detta motiv kommer nog bli vad som hamnar på dom kommande linnena. Vad tror ni om det? Hope you like.



Svammel.



Vet varken in eller ut. Nu sätter jag mig och ritar, allt annat kan vänta.

Vårsoooool!

Åhh dagen har varit så underbar! Så solig, varm och mysig. Vi gjorde oss i ordning för en lunch på stan, Vivaldi såklart ;-) Stammisar som vi är. Sedan gick vi in på MQ och där hittade bejby två fina t-shirts. Efter det åkte vi till Rocklunda och kollade på VSK:s match. Och därefter åkte vi och kika på lite utemöbler. Det blir vårat nästa projekt, balkongen. Well här kommer lite bilder från dagen.




Emma Damm :-)




Dagens Outfit var:


Jeans-leggings: VILA
Stor tunika: VILA
Skor: Bianco
Halsband: Chicy.se
Hårband: Indiska




Mina två hjärtisar.




Fotbolls-tittande i solen.




Pluttisen njöt i solen.




Ååååh älskar dig världens bästa! <3

Blå/röd/lila/gul fot.

Åh i morse när jag skulle ta morgonprommisen med Hugo så hade jag bara på mig ett linne och en tunn jacka på överkroppen (självklart byxor och trosor på underkroppen) och det var riktigt skönt! Fy så skönt att kunna gå runt så. Jag hoppas verkligen detta håller i sig och att det bara blir varmare och varmare :-) I dag vet jag inte vad vi ska hitta på. Patrik vill i alla fall kolla på hans lags match i dag, som han tyvärr inte kan vara med på. Men jag vet inte vad jag ska hitt på. Skulle vilja ta en fika på någon uteservering på stan eller käka på Vivaldi. Mysmys. Får se om det kanske blir det innan VSK:s match då. Beror på vad älsklingen orkar med sin fot och sina kryckor.

I går sa min bror Fredrik något som verkligen var det rätta ordet på hans fots utseende just nu: SKOGAHOLMSLIMPA. Haha fifan vad vi garvade för den ser verkligen ut som en skogaholmslimpa. Kolla in färgen på den då! Så ser den även ut på insidan och fram över tårna.

Muppfoten.

Teckning på Fredrik.

Så nu är teckningen på min bror Fredrik klar :-) Denna bild är tagen med en kamera då min skanner inte är installerad på datorn efter det att den hade kraschat. Så lite av  signaturen och håret fattas på denna bild, haha.



Glasögonorm.

Var precis till optikern på stan och hämtade mina glasögon. Äntligen är det fixat så nu ska jag väl slippa få ont bakom ögonen och i huvudet. Nu sitter jag här och bloggar med öppen altandörr och käkar vindruvor. Tyvärr kan jag inte sitta på altanen ute i solen då vi varken har bord eller stolar där ute. Det är något vi måste införskaffa oss sedan. Man vill ju gärna kunna sitta ute på balkongen på sommrarna och äta. Och blogga så klart! :-)



Lugn dag och helg.

I dag blir det en lugn dag! Ska mest ta hand om mina små pojkar. Förhoppningsvis blir det väl lite skapande också. Det ger mig ro i själen. Det blir som ett lugn. Det skulle ha blivit utgång i kväll med en mycket kär vän men det går inte nu när Patriks fossing är skadad då han inte kan gå ut med Hugo själv. Det går inte så bra med kryckorna förstår ni, haha.

Och ute är det strååålande sol, glöm inte bort att njuta people! Man vet aldrig hur länge det varar nu för tiden.



Kommer inte kunna trycka denna bild.

Ni är så himla många som vill ha detta tryck nedan på ett linne. Och jag skulle så gärna vilja ha det med för jag älskar verkligen den här teckningen. Och jag förstår inte HUR jag kunde sälja den? Jag gjorde den 2007 och sålde den då inte långt efter till en tjej i USA. Det dummaste är att jag skannade in den och la upp den på hemsidan, dock sparade jag den aldrig på någon skiva eller något så när den datorn kraschade (många datorer har kraschat för mig) så försvann ju bilden och kvar fanns bara den lilla på hemsidan. Vilket gör att den inte går att trycka upp för då blir trycket för pixligt. Tyvärr så kände jag inte henne jag sålde teckningen till och minns inte alls vem det var, så himla synd då jag verkligen själv vill ha detta tryck på ett linne.



Hård dag för Emmsan.

Alltså den här dagen har varit kaos. Det känns som att jag har kört bil hela dagen typ. Tre olika bilar har jag hunnit med dessutom. Till akuten, till stan, till mamma och pappa, hem, till mamma och pappa igen, till Patriks tränares konstor, till affären, till patriks träning och nu hem! Väl hemma hade jag typ 50 mail att svara på och linnen att stoppa i kuvert och skicka. NU däremot tänker jag lägga mig här i soffan, läsa bloggar och sedan min nya Veckorevyn medan jag mumsar på goda röda vinisar!




Spricka i foten.

Oj oj oj, vi åkte till akuten i morse och kollade Patriks fot. Tydligen är det en spricka, då kan man ju förstå att han har ont stackarn. Nu ska jag ta hand om han riktigt mycket. Som tur var behövde det inte gipsas, han klarar sig bra med bandage och kryckor. Sedan har vi gjort en massa grejer så jag har inte alls haft tid att blogga i dag. Inte läsa bloggar heller för den delen :-( Piss-jobbigt. Haha. Nu är vi på pappsens bilfirma och fixar Patriks bil. Så jag kan tyvärr inte posta några bilder just nu men det kommer. Ska förmodligen sjussa Patrik till träningen vid tre då han ska träffa deras läkare där och sedan ska jag hem och rita :-)

Ha en underbar dag i solen!

Min älskade du.

För er som inte vet så spelar min bejb spelar fotboll i ett div. 1 lag här i västerås, det är samtidigt hans jobb och det betyder att han tränar i stort sett varje dag plus två gånger om dagen i bland. I slutet av april här börjar dom viktiga matcherna vilket betyder att dom kör ganska hårt just nu. Hans position är egentligen forward men i år ska han, som det ser ut nu få spela på mittfältet. Tyvärr. Konstigt kan man tycka med tanke på att han var en av dom som gjorde fläst mål i hela serien förra året. Men det är för att dom har dåligt med mittfältare och han är typ den enda som gör sig bra på båda positionerna. Nu ska jag inte dra värsta fotbollsinlägget här..

Nej utan det jag ville komma till var att i dag på träningen så stukade han foten REJÄLT min lilla pöjk. Han har inte ens knölen på foten kvar eller kvar är den väl, men väldigt gömd och han har så ont att han inte vet vart han ska ta vägen. Han trodde först den var bruten eller att kanske ledbandet gått av. Jag tycker så himla synd om han just nu för han har haft en sån otur nu i början på denna säsong. Jag tror att han känner sig pressad också för att han gjorde en så bra säsong förra året. Dessutom tränar han så hårt han bara kan för att just uppnå det igen. Eller ja han säger att han ska vara ännu bättre. Han klagar sällan inför mig om saker, väldigt sällan. Men nu är en av de få gångerna han gjort det. Och kan han inte vara med på en träning eller match så är det allvar när det gäller honom för fotbollen lägger han ner sin själ i. Och jag kommer alltid att stötta honom, både i med och motgångar. Hur är det man säger? Älska mig när jag förtjänar det som minst för det är då jag behöver det  som mest. Iof förtjänar han det alltid, men ni förstår hur jag menar?
Kan han inte spela fotboll lika mycket denna säsong eller om det inte går lika bra som förra året så kommer jag stötta honom för det är ju just han som kommer må mest dåligt av det för han älskar ju att vara på planen.

Alltså vart jag ville komma med detta inlägg är att jag älskar honom så fruktansvärt mycket och jag hatar att se honom lida min älskling. Och jag är så jävla stolt över dig för jag VET hur hårt du kämpar!!

Som plåster på såren åkte jag i väg och handlade detta till honom.



Rosor och hans favvo-snack och favvo-läsk:-)




Skadad fot, fast ser värre ut i verkligheten.


Älskling detta inlägg var väl mest till dig för att jag vill att du ska förstå, förstå hur mycket jag verkligen älskar och stöttar dig! Du är mitt allt, min stjäna och min stolthet.

Starbuckslinnena!

Nu har Starbucks-linnena kommit hem! Jag var precis och hämtade dom på tryckeriet. Och som vanligt fick jag mycket beröm om mina teckningar :-) I dag var man en jävel på att rita ;-) Haha. Då blir man glad.

Nu har jag inte så många av linnena kvar då flera stycken har förbeställt men än så länge finns det i alla vall ett i varje storlek kvar.
Dom jag har nu är:

Small: 3 stycken.
Medium: 2 stycken.
Large: 2 stycken
XL: 1.


Om du är intresserad så maila mig på: [email protected]
Priset är som vanligt 199 kronor plus 20 kronor i frakt!




Jag säger bara: Not without my Starbucks-tank ;-)

Min outfit för staden.




Tröja: H&M
Jeans-leggings: VILA
Nitskärp: Primark
Armband: Asos

Downtown.

Hellu Hellu

I dag blir det en lunch på stan med min älskling, så klart en sallad på favorit-haket Vivaldi. Ska även fixa lite saker, bland annat glas till mina bågar. Är trött på att sitta och få ont i huvudet varenda gång jag ska läsa något. Dom där glajjerna skulle ha fixats för längesen då mina gamla är kastade för också längesen, men det är sånt där man inte tar sig för att göra.
Men hörrni sicket fint väder det är ute, det är supervarmt i solen också, hoppas det håller i sig nu!