Visste ni att...



Jag skulle ha bott i Los Angeles nu?

Jo de är sant. Om jag inte hade träffat Patrik i februari förra året hade jag åkt till L.A direkt efter studenten förra sommaren. Jag skulle ha varit Au pair. Jag har alltid älskat USA. Nästan sjukligt mycket. Hela mitt undgomsrum var fullt av USA-grejer. Och L.A var självklart favoritstället. I sex år tjatade jag på mamma och pappa om att få åka dit. Jag drev dom till vansinne med mitt EVIGA tjatande. I februari 2005 fick dom nog och gick med på att beställa resan till Cali. Min största dröm gick alltså i uppfylldelse och det var en sådan underbar känsla. Inget slår den. Förrutom när vi satt på planet 1:a juni 2005 på väg till LAX. Vi var där i två veckor och gjorde nästan allt som man ska göra om man åker till kalifornien. Vi var i O.C, på NBC, Universal studios, Disneyland, vax-museumet, walk of fame, Beverly hills, Coast plaza osvosv. Sen så shoppade jag för ja gud vet hur många tusenlappar.

Jag kommer aldrig att kunna tacka mina föräldrar nog för det dom gjorde. Det är det BÄSTA som har hänt i hela mitt liv. Tiden som gick efter resan fick jag ännu en dröm och det var ju så klart att flytta dit en dag. Vi ringde om high school och college men mamma tyckte ändå att jag skulle vänta tills efter studenten och det var en plåga för mig men jag drömde vidare. Och det var så gott som bestämt att jag skulle fixa familj i L.A direkt efter studenten. Men sedan så träffade jag ju Patrik i februari trots att jag hade bestämt för mig själv att jag verkligen inte ville ha något förhållande med någon då mina drömmar var starkare än att binda mig här istället. Därför var jag väldigt dissig mot killar, även Patrik. Men han gav inte upp så jag gav in efter ett tag och blev så kär att mina drömmar bara försvann. Eller det har dom egentligen aldrig gjort, jag har bara haft fullt upp med min kärlek för Patrik och allt nytt och spännande i mitt liv med han så drömmarna om L.A har lixom gömts undan.

Jag kan inte fatta att det har gått fyra år sedan jag var i L.A, det känns som att det var förra året. Jag kommer aldrig kunna förklara för er eller någon annan hur känslan var för mig att åka dit och uppleva detta som jag drömt om i så många år. Jag var besatt av att få åka dit och gav mig verkligen inte. När vi skulle åka hem från USA så grät jag hela natten och när vi väl var på flygplatsen svimmade jag så ambulansen fick komma och jag fick åka rullstol till planet och så vidare :P Snacka om starka känslor där.

Efter att tiden har gått med Patrik och hela den där nyförälskelsen har lagt sig lite, för det gör den ju för alla. Jag älskar honom mer än allt i hela mitt liv, missförstå mig inte men jag är inte head over heals längre så att säga. Allt handlar inte om honom utan nu har drömarna fått kommit fram lite igen. Vi har nu bestämt oss för att åka dit nästa sommar? Och han ska få uppleva allt det underbara jag fick uppleva när jag var där. Även om inte det är en dröm för han liksom. Men han vill ju verkligen dit och uppleva det.

Hade inte Patrik varit bunden till fotbollen så hade vi nog provat på att flytta dit han och jag. Men vi får se.. kanske någon gång i framtiden? Det får bli min nästa dröm. Eller rättare sagt det ÄR min största dröm :-)






Kommentarer
Pitetjej [FOTOBLOGG] säger:

Åh, jag känner så mycket igen mig i det du skriver om drömmen om USA. Jag har nämligen också haft samma dröm, om att åka dit och prova bo där, ända sedan jag gick första året på gymnasiet (och det är nio år sedan). Och jag har älskat USA mycket längre än så... Min familj är förmodligen VÄLDIGT less på att höra mig prata om USA ;)

Tyvärr har jag inte haft råd (och har inte det fortfarande) att åka dit, men det är fortfarande min allra högsta dröm, som jag en dag hoppas blir sann :)

Hoppas att du får komma tillbaka dit snart :)

2009-04-28 | 12:11:18
Bloggadress: http://pitetjej.webblogg.se/
V i c t o r i a säger:

JÄTTEFIN BLOGG VERKLIGEN! Ooh, har drömmar att åka till USA...

2009-04-28 | 14:15:33
Bloggadress: http://sweetleah.blogg.se/
Louise säger:

Hej, undrar bara om du har nån syster?

2009-04-28 | 15:53:46
Bloggadress: http://loysankul.blogg.se/
Louise säger:

sv: asså, känner typ till en tjej som heter damm i efternamn, men vad heter din syster i förnamn?

2009-04-28 | 16:14:48
Bloggadress: http://loysankul.blogg.se/
Louise säger:

sv: oj, det tänkte jag inte på... jag är från Stockholm. Då måste det vara en annan tjej jag tänker på.

Aja, ha det bra!

2009-04-28 | 17:10:49
Bloggadress: http://loysankul.blogg.se/
Angelica säger:

jag drömmer också om usa och jag säger precis som ud .. jag skulle inte heller ha en kille före studenten efter studenten skulle jag till usa som au pair tänkte söka familj och började tillochmed ... men jag kom aldrig iväg, träffade min kille i december, några måander innan studenten och blev fast. tusan, men nog vet jag man kommer sig till usa iallafall på en resa,



det gäller att prioritera :)

2009-04-28 | 20:40:10
Bloggadress: http://angelicajarleros.blogg.se/
Johanna säger:

Åh jag vill också åka till USA någon gång i mitt liv! :D Vad kul att ni ska dit i sommar! Kram! /Johanna

2009-04-28 | 21:05:33
Bloggadress: http://jjsportrait.blogg.se/
ellinor säger:

sv: Jodå allt är toppen med mig :D hur är det själv? (:

2009-04-28 | 21:51:50
Bloggadress: http://absoluteellinor.blogg.se/
vickan säger:

Oj! det var verkligen en "big dream" du hade, att flytta till L.A. Kul iallafall att ni ska åka dit igen tillsammans denna gång. Ni får säkert en underbar vistelse där/kram Vickan.

2009-04-28 | 22:02:21
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/Annehlie
Malin säger:

Hejhej, har kollat igenom din blogg lite grann och jag måste bara säga att du verkar skitduktig! Bra jobbat =) kram

2009-04-28 | 22:42:14
Bloggadress: http://malinmalin.webblogg.se/
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer säger:

hoppas jag får uppleva LA en dag med =)

kram!

2009-04-29 | 09:18:40
Bloggadress: http://pyttis.blogg.se/
Malin säger:

Ingen orsak ;)



Åh, jag har faktiskt aldrig varit i USA! Och då har jag ändå rest en väldans massa i mitt liv, haha. Men i höst blir det New York, jajamen! :)

2009-04-29 | 09:45:20
Bloggadress: http://malinmalin.webblogg.se/
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer säger:

får köpa mig en trisslott och hoppas på storvinst =)



kram

2009-04-29 | 09:54:38
Bloggadress: http://pyttis.blogg.se/
PA-Kickan säger:

Vad härligt det låter, håll fast vid drömmen!

Själv ääälskar jag The Big Apple:)

2009-05-05 | 18:44:51
Bloggadress: http://pakickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback