I love her.

Jag har varit hemma hos mamma och pappa hela eftermiddagen då älsklingen har varit i uppsala och spelat match. Medan mamma satt och la pussel så fick jag för mig att börja rita lite. Denna är helt från mitt huvud. Glajjerna är inspirerade av min systers nya coola brickor. Det var längesen jag ritade dom här flickorna med smala hakor med grop, stora ögon, stor underläpp, markanta käkar och mini-näsor. det gjorde jag ofta på gymnasiet.



Bilder från igår.

Kvällen i går var trevlig :-) Lite mycket dricka kanske.





Elina som flyttar till London i morgon. Hon fick linnet som avskedspresent av mig :-)




Hugo ville vara med tjejerna när jag sminkade mig och Elina.




Vi grundade lite här hemma innan vi åkte.




På strike.




Minette och Sanna.




Mikaela.




Mia och Minette.




Elina petar mat ur tänderna. Hoho.




Jag i väntan på att Mikaela skulle komma och öppna hennes lägenhet där vi skulle festa.




Mm lite för mycket alkohol kanske det blev ;-)

Jämför inte!

Nu måste jag ta upp ett ämne som länge har stört mig och som många just nu tar upp i sina bloggar. Det här med att smala tycker att det är lika hemskt att få höra att man är smal som att tjocka får höra att dom är tjocka. För mig är det helt absurt. Den här meningen som bloggkommentatorerna skrev i ett inlägg stämmer som handen i hansken: "Vi lever i en kultur där smalhet förknippas med skönhet, och övervikt klassas som fult. Därför anses det mer stötande att påpeka att någon är tjock än smal." Det sjuka är att smala hela tiden klagar över att dom inte kan gå upp i vikt även fast dom äter såååå mycket mat. Dom skriver hela tiden i sina bloggar: Åhh jag har ätit mig så mätt i dag, så att jag rullade fram, men endå så är jag nu hungrig och skulle kunna äta hur mycket som helst. Dom säger att dom vill bli feta. Dom babblar om hur mycket dom vill ha en fet pizza just nu. Det här är för mig samma sak som att tjocka skriver: Jag har knappt ätit något i dag, det blev en sallad. Fastän man nyss smällt i sig en chokladkaka. Man ljuger för sig själv. Sanningen är den att är man smal och äter så mycket som man säger går man upp i vikt, det finns ingen människa som inte kan gå upp i vikt. Samma som att äter man inget så går man ner i vikt. Det bara är så.

Jag förstår inte hur folk som har problem med att vara så smal kan jämföra det med att vara tjock? Vi lever som sagt i en tid då smalt är vackert. Är man tjock är man lat och ful. Jag vet det för jag har själv varit väldigt storvuxen en gång i tiden, jag fick anorexi och gick ner 30 kilo. Men de flesta tyckte att jag var vacker, förrutom dom närmaste. Folk kommenterade mina bilder med: Oj vad smal du har blivit, din kropp skulle jag vilja ha och så vidare. Jag tror inte att ni smala som säger att ni inte kan gå upp i vikt förstår hur det är att vara kraftig. Du blir inte mobbad om du är smal i dag, men det har du stor risk för att bli om du är tjock. Tror ni verkligen att det är samma sak att försöka gå upp i vikt som att ha anorexia? I så fall vet jag inte vad ni tänker med.



När sommaren kommer, bättre dar min vän.

God morgon!

Fy satan så det har snöat nu i morse. Jag blir så sur, jag vill ha vår och sommar! Jag vill kunna klä mig i en klänning och gladiator-sandaler. Bara kunna sätta på skorna och gå ut med Hugo i stället för att sätta på sig 320 plagg innan man kommer ut. Jag vill även kunna åka hem till mamma och pappa och ligga bredvid eller i poolen och bara mysa hela dagar! Dumma sommar kom!

I dag blir det festligheter,  gud så kul det var så längesen sist. Men nu ska jag ta min kära bok och läsa :-)



Dålig bloggare.

I dag har jag inte varit mycket till bloggare. Inte kan jag skylla på att jag har haft fullt upp heller för det har jag verkligen inte, tvärtom. Jag har legat i soffan och agerat soff-potatis. Har börjat på en ny bok, som jag INTE köpt på bokrean. Jag har nämligen tre olästa sanna böcker. Dom har legat i lådan här hemma i ett halvår tror jag. Jag är sån där människa att antingen läser jag ur böckerna på en gång eller så läser jag inte alls. Inget mellanting. Vad det gäller allt förresten. Sedan läser jag enbart självbiografier också.
I alla fall så tog jag en paus i mitt läsande och vi tog en sväng till ICA Maxi och handla lite mat och en blombukett till mamma och pappa. Där efter åkte vi hem till dom och lämnade buketten och några filmer + Dexter. Dom har fått dille på Dexter.

Och åh vad jag älskar min familj.




Hugge-bugge gillade buketten.

Hervé Léger.

Jag har som dom flesta tjejer länge suktat efter en Hervé Léger klänning. Speciellt den regnbågsfärgade som Lindsay Lohan bar i maj år 2007. Nu så här två år efter har en liknande kommit från Rare Fashion för 499 kronor. Riktigt snygg, inte lika snygg som HL-klänningen så klart men då kostar den inte femton tusen heller.

 


Untie me och pennor.

Pennorna jag testade var alldeles för hårda tycker jag. Jag gillar att jobba med lite mjukare pennor, så Derwent var en besvikelse för mig. Plus att eftersom pennorna är runda så hittade jag aldrig riktigt det rätta greppet om pennan. Så jag körde på mina gamla hederliga pennor.




Så här långt har jag nu kommit. Kladdig och fin just nu ;-)

Pennor.

Såå nu var det dags för lite ritande igen. Jag ska testa mina nya pennor jag köpt. De är av märket Derwent. Jag har aldrig ritat med dom förrut så det ska bli spännande. Mina favvo-pennor är ju annars vanliga Faber-Castell och Staedtler Mars Lumograph. Så vi får se :-) Hej så länge!



Prommis.

Vi har precis varit ute i solen och gott en prommis med Hugo, jag och Patrik. Patrik och Hugo begav sig sedan till Patriks träning. Jag sitter här och ska nu ta och bläddra lite i min nya chic som damp ner i brevlådan i dag. Efter det hade jag tänkt att rita vidare på den här teckningen.





Nicole.

Satt och lekte lite med en utav mina teckningar i PSP i morse, så här blev resultatet :-)



Världens största semla?

Mamma och pappa kom förbi på en spontan-vistelse. Och med sig hade dom världens största vanilj-semla! En för sex personer. Haha. Den var riktigt färsk och god. Sedan hade dom så klart med sig frukt det har dom alltid när dom kommer. Förmodligen för att dom vet att frukt är det bästa jag vet. Och jag sa till och med det till Patrik innan att jag trodde dom skulle ha med sig frukt. Haha. Vi ringde nämligen hem en minut efter dom åkt och då avslöjade Malin att dom var på väg till oss. Jag fick panik för så fort jag vet att det är folk på väg så MÅSTE jag städa. Vilket kan vara ganska bra i bland, då får man det gjort och fort går det ;-)




Kortvisit med Elina.

Nu åkte Elina nyss. Blev en kortvisit då hon var tvungen till att åka till Eskilstuna för att hämta hennes bror. Det var lite synd, men jag orkade inte följa med eftersom jag redan känner mig seg och när jag åker bil rätt länge så blir jag ännu segare. Det blir inget ritande i dag gott folk. Men i morgon kanske?

Jag längtar till på fredag då vi ska ut och äta på Blue moon bar, det blir avskedsmiddag och sen efter den avskedsfest hemma hos Mikaela för Elina så klart. Min lilla Elina-bebis som ska ut i vida världen alldeles själv. Pluttan då!




I heart you!


Who cares about.

Dagens:




"Who cares about" tröjja: Chicy.se
Nitarmband: Chicy.se
Ring: Asos.com
Glansiga leggings: H&M

Elina och London går hand i hand.

I dag var jag uppe med tuppen. Älsklingen är på jobbet/träningen. Jag har precis gjort mig i orndning för jag ska i väg till läkaren vid lunch. Sen kommer min bästa Elina hit, vi ska nog mysa, snicksnacka och kika på film :-) Det är så skönt att vara med min Elina för hon är aldrig djup eller krävande hon liksom bara flyter med ;-) hahaha. Men nu ska lilla snuttan då flytta till London på söndag så nu försöker jag träffa henne så ofta jag kan! Men jag kommer så klart att åka till henne i London och ta med henne till Oxford street och visa henne runt sen! ;-)


Untie me!

Så här långt kom jag i dag :-)



Drawing in my couch!

Här sitter jag i min Juicy Couture och i min ensamhet och ritar i soffan som den sanna konstnär jag är :-)




Det blir inget porträtt denna gång, jag måste variera. This times it goes under feelings!

Beck.

Nu blir det lite mys i soffan med ännu en Beck-film :-) Bästa svenska filmerna enligt mig!



Oh my how I want you!

Denna outfiten hade jag inte tackat nej till! Bikerjackan och armbandet äger jag redan. Resten måste införskaffas när pengar finnes :P Do you like?





Randig klänning: Chicy
Bikerjacka: H&M Divided
Armband: Asos
Skor: Chicy
Byxor: VILA

Och vinnaren är...!

Vinnaren av linnet är: Ivana. Maila mig din adress på [email protected] så kommer linnet på posten :-) Och GRATTIS!

Shitt vad svårt det var att välja vinnare, som jag tidigare har sagt. Jag läste kommentarena flera gånger om. Och jag skulle vilja lotta ut fler, om jag bara kunde.






Skippade matchen.

Shitt vad det snöar här i Västerås! Älsklingen är och spelar match som jag vägrade att gå på i dag då jag frös redan förra veckan på matchen och då var det ändå lite sol ute. I dag är det liksom snöoväder. Så jag var tvungen att stå över. Sjuk vill jag inte bli igen liksom. Åhå, jag vill att våren och sommaren ska komma nu! Inte ett nytt lager med snö.

Jag har nyss diskat ett berg av disk och hängt och vikt tvätt. Nu tror jag att jag ska läsa lite bloggar och kanske kika på en Beck-film. Tänkte börja rita på någon ny teckning men jag har ingen lust med det känner jag, men kanske i morgon?

I kväll klockan sex drar jag förresten vinnaren till linnet :-) Huga så svårt det är.




Jag sommaren -06 :-)

Varför gillar jag bilden?

Varför gillar jag den här bilden så mycket när det borde vara precis tvärtom? Jag hatar cigaretter och har aldrig testat att röka och kommer aldrig att göra det heller. Hur kan jag då gilla en bild när en liten flicka står och håller i en cigarett? Det är för mig ett mysterium. Det kanske är just det bilden är, ett mysterium. Vem har tagit den här bilden? Vad betyder den? Vet någon? Jag blir arg på mig själv för att jag tycker så mycket om bilden!



Ny skanner!

Vi åkte till PC Citystore och jag köpte mig en NY skanner. Ni som följer min blogg flitigt har ett flertal gånger fått läsa om hur jag inte förstått mig på min skrivare/skanner. Nu köpte jag mig en uppföljare av min första vanliga skanner jag hade förrut som alltid samarbetade väl med mig! Och denna fungerade perfekt! Detta var verkligen något jag behövde då det hör till mitt jobb att ha en bra och fungerande skanner.




Love ya!





Städad arbetsplats jag har va?

Svårt att välja vinnare.

Förstår ni hur svårt det kommer att bli att välja en vinnare till tävlingen i morgon eller? Det är så många som har skrivit så många bra anledningar till att dom ska vinna att jag önskar att jag kunde lotta ut minst 20 stycken linnen till er.
På måndag ska jag nog börja rita på någonting nytt. Kanske på mamma och pappas tre beställningar. Haha dom är tokiga.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter ännu. Vi ska i alla fall plocka undan lite här hemma. Det är något jag har börjat märkt nu när man är två stycken hemma att det blir väldigt lätt stökigt hemma. Sedan måste jag hänga lite tvätt också.

Vad ska ni göra i dag?


Försenad valentine-pressy!

Detta fick jag av min älskling i alla hjärtans-dag present. Dock kom det en vecka försent. Men det var det värt :-)





Det svarta armbandet och tröjan kommer från Chicy.se

Mario Bros.

Patrik och hans bror var som sagt i Sthlm för att köpa ett gammalt Nintendo spel till deras pappa då han fyller 50 i maj. Han kom då hem med ett till sig själv också och gissa vad han gör nu? Inte värmer han mig i alla fall, nee han spelar Mario Bros och suckar om vartannat när den lilla gubben "ramlar" ur spelet då den dör.

Hos tandläkaren gick det väl bra. Eller vad ska man säga. Jag ska få ta ut äckel-tanden den 7:e april. 1400 kronor gick en undersökning på som tog 14 minuter. Och nästa gång kommer jag få betala 2500 också!! Herregud alltså. Det är helt sjukt vad det kostar för en tand man inte rått för att den börjat växa fel!



Muppen spelar.

Dyr undersökning.

Tjuhoo!

Patrik och hans bror har åkt i väg en sväng till stockholm och jag sitter och fryser som vanligt! Vid ett i dag ska jag till käk-kirurgen som ska kolla min jobbiga visdomstand. Jag hoppas att jag får en snabb tid tillbaka sedan så att dom kan rycka äcklet. Äcklet säger jag då det smakar skit när jag tuggar på den där sidan eftersom att det fastnar skit under skinnfliken som inte går att få bort. Gross! Synd att dom inte kan ta den på en gång i dag. Nee då skulle det bli alldeles för billigt, jag menar på bara en undersökning vinner dom ju 1500 kronor. Fast att jag redan har blivit undersöken av min andra tandläkare som skickade mig till käk-kirurgen. Sen blir det väl 1500 till när dom ska rycka äcklet också.

Vad kul att så många vill vinna linnet! :-) Det kommer bli ruskigt svårt att välja bara en vinnare!



TÄVLING!

Nu lottar jag ut ett av mina linnen, motivet är ritat av mig och det är i storlek small med trycket "Life will change på" trycket sitter på baksidan, vilket jag nästan tycker är coolare! Allt ni behöver göra är att skriva här i kommentarer varför just du ska vinna linnet. Tävlingen slutar på söndag klockan 18:00! Lycka till!!



Jobbar på hemlis :-)

Just nu sitter jag och jobbar med det som komma skall, hemlis hemlis ;-)




If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before


This summer I'm wearing this.

Den här outfiten kommer at bli en favorit i sommar!


H&M home.

Godmorgon!

Såg att H&M släpper sin Home-kollektion i dag. Jag blev inte särskilt imponerad. Då tycker jag Åhlens och IKEA är bättre. Jag trodde faktiskt att H&M skulle komma med något bättre. Men det kanske blir bättre med tiden? Jag vet inte, jag fortsätter nog på mitt kära IKEA ;-) Dom har allt för ett bra pris!



När jag ritar.

Tänkte bara visa en liten video från när jag ritade på min senaste beställning. Håller här på att rita tjejens hår. Videon är inte särskilt bra eftersom jag själv filmar med andra handen.. Hehe. Men det kanske är lite kul att se ändå?






Mormor 65 år :-)

God morgon!
Jag sitter här nyduschad och håller på att frysa ihjäl. Endast 17.4 grader i våran lägenhet. Kallt som vanligt. Och inte kan jag tända ljusen för jag har ingen tändare. Haha då är det inte lätt. Inte har jag min bejb hemma som kan värma mig heller för han är på möte. Massa möten hit och dit på senaste tid. Från att inte ha gjort någonting typ, hehe. Life will change.

I dag ska jag hem till min kära mormis som blir 65 år :-) Ska bli kul att träffa henne då det var ett litet tag sedan. Jag är så där familjekär som älskar när hela familjen/släkten är samlad.



Mormis i somras på min student :-)

My things.

Åh jag vart så nöjd med alla mina grejer jag fick hem. Det brukar jag aldrig bli. Shitt vad snygga pjucken var och så sköna. Verkligen äckligt snygga på. Kommer definitivt köpa dom bruna och svarta sen också. Leggingsen från VILA var hur mjuka och sköna som helst vilket jag inte trodde och ja supersnygga.





Klädval.

Mitt klädval denna dag.





Tisha: Urban Outfitters - favoritbutiken in my heart!
Kofta: Gina tricot
Jeans: Gina tricot

Nu åker jag och hämtar ut mina snygga grejor från Nelly och Asos. Bilder kommer sendare. Sedan blir det handla och en sväng till mamsen och papsen!

Postkärringen var generös.

Postkärringen var generös mot mig i dag! En postavi från Asos och en från Nelly. Och även nya Vecko Revyn kom. Solen lyser genom mitt fönster, Poker face strömmar ur mina högtalare och jag ler än efter mitt möte jag var på i går. Livet känns bra idag. Riktigt bra. Inga simpla siffror kan stoppa mig.



I forgot to show you.

God morgon!

Jag glömde posta dessa två saker jag klickade hem i förrgår;




Snygga va?

Båda är från Nelly.com, fast leggingsen är av märket VILA,

Mötet gick bra.

Gosh vilken dag. Den spenderades nio timmar i en bil! Det var jag, Patrik och så lille Hugo. Hugo sov i stort sätt hela dagen och sover nu när han kommit hem också. Haha vilken mupp-hund!

Mötet då? Jo det gick så bra som det kunde, till och med bättre än vad jag trott att det skulle göra. Men planerna förblir hemliga ett tag framöver. Det här är i alla fall bland det största jag har varit med om och jag är så himla lycklig att jag ens fick åka dit på mötet. Sen att personerna där var helt underbart snälla och att dom tror på mina teckningar gör ju inte saken sämre. Och jag kan ju säga att jag som aldrig längtar till hösten börjar längta till hösten, för då händer det roliga grejor ;-)




En trött Emma på väg långt bort från stan.



Chaffisen, min egen lilla älskling :-)



Jag och Hugo bara pussades och pussades.



Mina sötnosar när vi väl var framme.



En väldigt nervös Emma!!



Men det gick jättebra och efteråt kune vi alla ;-) slappna av!

Meeting.

Här sitter jag är nervös inför morgondagen. Mötet är hemligt men jag kan säga att det har med mina teckningar att göra. Vi får se, antingen blir det något eller så blir det inte. Men det är kul att jag ens ska på ett sådant möte :-) Så det blir inte mycket bloggande i morgon eftersom att det förmodligen tar hela dagen.



Min mapp med en hel del teckningar. Nu har jag klickat hem mig en riktig tecknings-portfölj som borde komma denna vecka :-)

Hejdå Nordik.

Vi var just på vårat älskade Nordik. Vi fick nämligen efter jäkligt mycket tjat 500 kronor i presentkort där för att dom har varit så struliga och lovat massa grejer dom inte kunnat hålla angående soffan. Så nu är det hejdå Nordik, aldrig mer igen :P Synd för dom har jävligt fina grejjer. Men dessa två saker blev det i alla fall:




Detta fina kak-fat som jag så många gånger har kikat på och velat ha. Och nu var vi ju tvugna att köpa lite gotti-gott-gott att fylla den med :P



En sån där grej som man kan ställa glas etc på, på armstödet av soffan har Patrik velat ha, så nu fick han den på sin sida av soffan :-)

En fin alla hjärtans dag!

Åh så mysigt vi hade det i går kväll. Här kommer lite bilder på våran fina kväll!



Jättegod mat com min duktiga karl gjorde. Lövbiff med ost och rökt skika och vitlök, baconinlindad sparris och egengjorda klyftpotatisar. Mumma!



Champagnedags :-)



Pink champagne.



Lillen skulle så klart glufsa i sig lite också. SKK han fick inte ner tungan i champagnen.



Jag älskar dig mest av allt på denn jord!! Jag är så glad att just vi fann varandra. Och det kommer ALLTID att vara vi två, vi är som gjorda för varandra!



Mina söta små pojkar!

Lanson Rose Label Brut Champagne :-)

Fifan så kallt det var att sitta och titta på fotbollen i dag alltså. Det är ju sjukt att man utsätter sig för det egentligen. Jag menar hur normalt låter det att sitta och titta på en hel match ute i snöiga februari? För mig, not at all! Inte nu så här efteråt i alla fall. För trots mina dubbla strumpor, mina gråa UGG's Australia, långa Goosen, mössa, vantar och två filtar omkring mig så trodde jag att jag skulle frysa ihjäl helt ärligt! I sista halvlek så frågade mamma om det blivit bättre och jag svarade: Ja för nu känner jag inte fötterna längre. Hoho.

Nu ska vi göra lite god mat och mysa. Sedan så blir det lite Lanson Rose Label Brut champagne som älsklingen har köpt och film-tittandes i våran fina soffa. Fin-fint serrni. Egentligen var det bestämt att vi skulle ut och äta med min familj på kina resturang men ingen av oss var sugna på kinamat och alla andra bra resturanger var redan fullbokade. Så då gjorde vi så här :-)
  


Älsklingen från dagens match.

Smaskig info om VSK!!

Om 40 minuter kommer mamma och pappa och hämtar upp mig för vi ska åka till Swedbank park och kika på älsklingen när han spelar mot AIK. Där han själv har spelat en gång i tiden. Burr vad kallt det kommer att bli. Jag ska klä mig varmt som fan, tur att jag har en lång Goose. Jag brukar frysa mitt i sommarn när vi sitter där och nu är det minusgrader ute även om vackra solen är framme. Tänker även ta filt med mig. Haha.

Kul är det att matcherna äntligen börjar sätta i gång, även om det bara är träningsmatcher just nu men men. Så snart kan jag komma med massa hemlig och smaskig insider-information om VSK till alla supportrar vettni. Jag får veta allt! Haha närrå driver bara. Vet att det finns folk som är oroliga att jag ska läcka ut information on VSK i min blogg. Men det är lungt ni kan lita på mig!



My love i grönvitt förra året.

Alla hjärtans dag.

Happy valentines day Älskling!





En glad liten paketöppnare med morgonfrilla :P



Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag!

Storstädning på en fredag?

Muppiga som vi är så bara började vi städa vid halv sju i dag när Patrik hade kommit hem. Då menar jag en storstädning! Vi har nog gjort allt. Skurat, dammat, tvättat, diskat, putsat, städat bort, kastat, hängt tavlor. Ja säg vad vi inte har gjort. Hur muppigt är inte det, att storstäda på en fredagskväll? Då är man vuxen, Hoho. Nu kommer bilder på vår nya soffa och vårat kliniskt rena hem!




Soffan! Wiho ÄNTLIGEN!! Nu är det bara den lilla lila soffan som ska hem till mamma och pappa igen. Tänk att vi har haft den i 8:a veckor. Usch.

 

Från andra vinkeln :P



Från min liggandes sköna plats i soffan :-)

Paketinslagning och soffnyheter.

Är det fredagen den 13:e i dag? Det kan det väl omögligt vara för vi ska få hem soffan i dag. Om tjugo minuter närmare bestämt! Yay för Nordik, för EN gångs skull höll dom vad dom lovade. Och för en gångs skull har vi lite tur. På en otursdag dessutom! Åh jag är så nyfniken nu!

Detta pysslade jag med nyss, paketinslagning. Köpte massor av olika snören i dag på Lagerhaus. Tycker att det är jättekul att slå in paket lite fint så där, kreativ som jag är. Så jag slog in älsklingens alla Alla hjärtansdag paket :-) Hitta förrästen ett par rosa och vita snören som hade som spets på sidorna, supergulligt.



Älsklingens paket.

Hogo och jag i solen.

När vi kom hem från stan tog jag en liten prommenix med sötnöt i soliga snön! Han är så himla go, bara mosar ner hela huvudet i snön och blir alldeles glad och tokig! Och usch vad jag älskar solen. Hela livet blir med ens lättare.










Dagens snabba.

God morgon! Åker till stan nu och lämnar över teckningen. Postar linnen och sedan så blir det en sväng till mina föräldrars jobb. Hörs sen! :-)




Dagens outfit:
Lackleggings: Vero Moda
Kofta: Gina tricot
Tisha: H&M
Hårband: Indiska
Armband: Asos & Ms Bijoux
Ring: Gina tricot
Halsband: Chicy.se

Design&Linnen.

Inlägget under är bara för att jag ska ha en "om-mig-flik" under headern. Måste då ha länken till det där inlägget. Så nu kan man klicka på dom där tre knapparna under headern :-) Kul va? Hoho.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag förrutom designen då och hämtat linnena, packetera linnena och skickat dom till olika tjejor som stått på kö. Nu tog jag nästan hem 40 stycken så nu kan man köpa Life will change linnena igen. Och vill ni köpa så är det bara att maila mig som sagt ;-)

Nu ska jag ta min nya Chic och läsa lite tills Patrik kommer hem. Och mysa med Hugo såklart!

Om mig.

Jag heter Emma Damm är 20 år och bor i Västerås med min sambo Patrik Grönvall. Min blogg handlar om mig själv och mitt liv men framförallt konsten.

Folk skulle nog förklara mig som en kreativ människa. Jag själv skulle nog bara säga att jag är jag. Jag växte aldrig upp till att bli en konstnär. Jag har det inte ens i blodet och har aldrig ritat mycket egentligen. Det var inte förrän år 2003 som jag börja gilla det här med att teckna. Jag minns att jag knappt trodde att jag kunde rita en streck-gubbe. Men jag verkade tydligen ha fel. För ju mer jag ritade desto mer utvecklades jag. Men jag skulle nog inte ha fortsatt om jag inte hade mina föräldrar som från början var dom enda som berömde mig för mina teckningar.

Jag har aldrig tagit en ritkurs eller något sådant eftersom att jag inte tror på det. Det är emot mina principer. Jag kan inte rita om inte jag får rita på MITT sätt. När det handlar om konst så tror jag inte att det finns ett speciellt sätt man ska rita/måla/fotta på. Ingen kan säga till dig vad som är rätt och fel. Du har din egna stil och du lär dig av dina egna misstag. Om någon säger åt dig hur eller vad du ska rita så tycker jag att det är halvt din teckning och halvt personen som sa vad/hur du skulle rita teckningen. Och så vill JAG inte ha det. För konsten är som min hemliga engna lilla sak på något vis.

Jag skulle vilja tacka alla er som stöttar mig, från djupet av mitt hjärta. Inget gör mig gladare än när jag får fina kommentarer om min konst. Något som jag, bara jag har skapat med mina egna händer, min egna tanke och mitt egna hjärta.




Påfyllning av linnen!

Nu har fler "Life will change"-linnen kommit hem. Finns i alla storlekar!

- Linnena är rätt vanliga i storleken. Dom slutar på mitten av rumpan, beroende på storleken så klart. Ta hellre en större storlek om du vill ha den lite längre.
- Jag har ritat motivet som sitter på linnet.
- Linnena kostar 199 kronor styck och frakten är 20 kronor.
- Maila på min email adress om du vill köpa ett: [email protected]



Linnet.



Trycket.

I dag bär jag detta.




Dagens enkla outfit:

Lackleggings: Gina Tricot
Linne: Egendesignat by me :-)
Kofta: H&M
Armband: Asos & Ms Bijoux

Gillar/Dissar!

05:48, vem fan är uppe vid den tiden egentligen? Jag är i dag. Vilken skum tid att vara vaken vid. Usch, jag hatar att inte kunna sova! Jag har sovit med ganska bra rutiner på senaste tiden vilket inte är likt mig så jag tänkte att yes nu har det vänt. Tji fick jag det var ju bara för att jag varit sjuk och då blir man ju trött. Nu är jag frisk och då ska här inte sovas! Blää. Äsch i brist på annat så kör vi lite gillar och dissar.




- Soffan. Ja förhoppningsvis så kommer soff-jäveln på fredag, guuud så vi har längtat.

- Alla hjärtans dag. Åhh så mysigt. Inte alls klyschigt tycker jag. Vi ska ta vara på våra få högtider!

- Vårkollektioner. Ja gud vad glad man blir när alla dessa vårkläder börjar trilla in i var och varannan butik.




- Sömbrist. Att inte kunna sova såklart. Jobbigare finns ju inte.

- Hundmodebloggar. Herregud, varför i hela världen har man börjat klä ut sina hundar till små dockor? Okej om man har en liten frysen vovve och man köper en väst eller vad det är, men att ha en egen garderob till hunden i alla regnbågens färger och skor då har det gått lite för långt i alla fall. Nej låt hunden vara hund, jag tror den mår bättre utav det än att vara en assocear.

- Jobbig visdomstand. Som jag ännu inte fått tagit bort. Nästa vecka tror jag det var, har jag fått en ny tid så att dom kan kika på den igen på käk-kirurgin eller vart det nu var.

KLAR!

Här är då resultatet. Egentligen borde jag väl inte posta den här bilden eftersom att teckningen inte riktigt ser ut så här i verkligheten. Den är inte så mörk och kladdig liksom. Men har man ingen skanner som fungerar så har man inte. Den är till och med tagen med min mobil-kamera :P Men annars så är jag rätt nöjd med resultatet av teckningen i sig faktiskt. Hoppas att dom på bilden gillar den också, det är ju det viktigaste. Jag gillade faktiskt att göra den här teckningen och det var aldrig jobbigt liksom. Som det faktiskt kan vara i bland. Jag tror teckningen tog runt 8-9 timmar att göra, då den är på ett A3-papper.


Sista dragen med pennan.

Detta är det enda jag har kvar att rita på denna beställning. Hoho :-) Så nu tar jag mitt supergoda Cornetto-te och smuttar på medan jag drar mina sista linjer på denna teckning. Självklart får ni se resultatet senare!


Bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin
Vet inte om man är tvungen att posta det där i ett inlägg för att man ska kunna ta kontroll över sin blogg på bloglovin? Vet ni? För jag kan inte verifiera min blogg där och har inte kunnat det. Nåväl jag gör väl de så får vi se om det händer något denna gång!

Någon som vill vara med ;-)

Någon vill vara med och leka med datorn. Han har gärna sin nos på laptopen när matte ska blogga.


Lite små-shopping.

God morgon!
I går var sista dagen då Asos hade frakt för endast 10 kronor så jag var så klart tvungen att kika ifall jag kunde hitta något fint. Och det gjorde jag så klart. Synd att jag inte hittade några skor då frakten brukar ligga på 300 kronor eller något sådant i vanliga fall för skor. Nåväl jag hittade i alla fall ett skitsnyggt skärp, ett hårband som är som en fläta ni vet och sen en fin ring med ormar på :-P Mer blev det inte. Men då vart min plånbok också glad kan jag säga!



Systra mii!

Världens bästa syster var här nyss och vi satt och prata och mös lite :-) Jag blir så glad av henne för hon är verkligen min bästa bästa vän! Vi kan varandra utan och innan och hon sviker mig aldrig! Plus att jag har känt henne sen den dagen jag föddes! ÄLSKAR DIG MALIN DAMM!



Sötnosen!

Detaljer, detaljer.

Gisses hörrni vad detaljer tar tid att rita! Jag blir nästan galen. Med detaljer menar jag då dragkjedjan på killens hoodie och hennes stickade tröja. Ni anar inte vad pillrigt det är och vad tid det tar. Nåväl nu ska den finslipas och så är det lite av hennes hår kvar men det tar vi i morgon. Så vi får se, kanske den blir klar i morgon? Hoho.



Vad tycks?



Så här kan förresten Emma Damms rithand se ut efter lite ritande ;-)

Brittan & Juice.

I dag kör vi på Brittans nya album och juice i glaset medan teckningen sakta tar form.



Utebliven tapetsering.

Gomorgon gomorgon!

Har precis tagit mig en dush och rakat benen! Inga skinnbitar i dag som tur var :-) I dag hade vi tänkt att försöka oss på att tapetsera dom sista fyra våderna bakom soffan själva eftersom vi nu sett hur pappa gjorde. Men så kom vi på att pappa tog med sig kniven hem och då går det ju inte för då kan man inte cutta av tapet-våderna. Men pappa erbjöd sig att komma över någon kväll och sätta upp dom där sista.

Vi skulle egentligen ner på stan också och lämna in Patriks nya klocka som han fick på ettårs-dagen av mig, men jag vet inte om vi orkar det i dag. Känner att jag vill fortsätta rita snart. Och man måste passa på när man har the mood för it liksom.

Och guuud vad jag längtar tills på fredag då förhoppningsvis våran nya soffa kommer!!

Fast i svart som sagt ;-)

Bloglovin.

Todeluue!

Nu har jag läst en massa bloggar. Gosh vad jag har bloggar att läsa på bloglovin alltså. Kanske därför jag inte köper tidningar lika ofta heller. Blir ju billigt och bra också. Nackdelen med bloglovin är dock att om man missar att läsa på ett tag så har man typ 96 inlägg att läsa nästa gång och då kan det ju bli lite mycket.



Så där nu fick Bloglovin lite reklam också.

Så långt har jag kommit.

Så nu har jag suttit i tre-fyra timmar så nu får det vara nog för i dag. Jag började på andra lagret med blyerts i dag på killen och så började jag på tjejen. Det är en hel del som ska justeras på både henne och honom. Bland annat tjejens näsa och killens överläpp. Detta är bara halva teckningen men jag tog inte med nederdelen eftersom den knappt är påbörjad. Det är dålig kvälla på bilden nedan som inte gör teckningen riktigt rättvisa eftersom min skanner har problem och så har jag inte någon A3 skanner heller så det blir med kamera. Tyvärr.



I'm doing WIP.

Det går riktigt bra i dag. Tror jag. Ur mina högtalare strömmar ljuvlig musik ut från Hello Saferide och min mugg är fylld med varm mjölk-te med en smak av godis och honung. Mumma!



I'm a drawwwer yes I am!

Det är måndag och jag är frisk. Vilket betyder att jag ska återgå till beställningen jag fått. En A3:teckning på ett sött par som sagt. Cuz I'm a drawwwer yes I am! Patrik är på på pappas verkstad och hjälper till och lilla Hugo ligger och sussar så sött.
På tal om ingenting så kom jag på att på fredag ska soffan komma! Som vi har väntat och längtat. Inte för att jag tror att den kommer att komma då men man kan ju hoppas. Jag menar det är ju inte ofta Nordik håller vad dom lovar.

Nee nu ska jag fixa ordning allt inför ritandet det tar sin lilla tid det också.



Maria Larssons eviga ögonblick.

Det var en helt okej film. Lite överdrivet att få fem baggar men det är väl för att Persbrandt var med i den. Nu ska jag snart hoppa i säng för i morgon ska jag vakna tidigt då jag ska hjälpa till och jobba lite på pappas firma i morgon.



En söndag som denna.

Nu har vi kommit hem efter en fika hos familjen mini-Damm :-) Vi gav lilla söta Alina en liten pressy. Helt gudomligt söta kläder. Jag höll henne tyvärr inte eftersom att jag inte vill smitta ner henne med min dryga förkylning/bihåleinf.
Jag har inte så mycket att skriva i dag, inte på grund av bloggtorka utan på grund av att det inte finns så mycket att blogga om en söndag som denna. Så kan det vara i bland.

Nu ska vi ta och kika på Maria Larssons eviga ögonblick. Nu ska vi se om den är så bra som dom sa på galan. Den fick ju fyra guldbaggar eller något sådant. Well, jag berättar sen :-)



Vilka söta praliner.


Lilla Alina :-)

Hos mamma och pappa.

Jag sov hemma hos mamma och pappa i natt så jag har varit här hela förmiddagen. Det var längesen jag sov här i mitt gamla rum, känns konsigt men bra :-) Annars så har vi inte gjort så mycket. Eller vi har vart och köpt en jättefin mamma och dotter-bukett till Alina och Jessica med familj. Jag blir alldeles facinerad när dom står och plockar ihop buketterna så där floristerna. Men och andra sidan så älskar jag ju hantverkt.

Snart kommer Patrik hem til Västerås och hämtar mig sen ska vi hem till våran lilla vrå. Måste fixa mig lite innan vi åker hem till brorsan, sitter i världens sunkigaste kläder.




Hittade världens sötaste bild på våran valp och mamma och pappas valp i deras dator :-)

Jag ångrar mig.

Bara jag som tycker att Melodifestivalen inte är mycket att hurra för? Tråk tråk. Och ännu tråkigare är det att inte Patrik är här. Jag ångrade mig om det jag skrev tidigare, att det är skönt att vara ensam i bland. Det är inte skönt alls faktiskt. Inte ett skit. Fan man växer verkligen ihop när man bott tillsammans ett tag! Det känns så konstigt när han då försvinner två dar liksom. Eller det blir väl typ en. Fast en natt också.



Liten liten..

Nu har vi varit och hälsat på lilla bebben. Gud så tiny och söt! Till och med sötare i verkligheten än på bild. Jag är så glad att hon mår bra och att allt ordnade sig eftersom hon satt fast och hon höll inte på att klara sig. Jessica, bebisens mamma tappade känseln i benen också men som tur är har hon fått tillbaka känseln nu.

Nu har Patrik åkt till sina päron i Katrinheolm och sover där, han tog med sig Hugo också. Kan vara rätt skönt att vara helt ensam i bland också. Nu ska jag kika på en gammal film jag gillade när jag var liten, sanning eller konsekvens. Myyys.


Mamma Jessica och lilla Alina. (Tråkiga kläder dom får där uppe på BB)


Stolta storesyrran Amelia.


Vi käka pasta där också.


Sötnös Ammis!

Dagens outfit.




Dagens outfit:
Jeans: H&M
Tisha: H&M
Kofta: H&M
Ring: Gina Tricot
Armband: Present och sen ett från Ms Bijoux.

BB.

Nu har jag precis dushat och väntar på att bror min ska komma och picka mig upp. För vi ska åka och köpa mat, hämta mamma och pappa och sen åka till BB och äta med hela hans familj. Ska bli så kul att få träffa lilla Alina och resten med så klart!! Nu ska jag göra mig i ordning!


Alinas storasyster Amelia när hon var en liten nyfödd bebbe.

Alina.

Här är hon lilla söta Alina. Fick just denna bild av Jessica, hennes mamma. Så nu har man blivit faster igen :-) hihi.



Lasse W.

Fan I love you Lasse! En utav dom finaste låtarna som har gjorts! Den är så SOMMAR för mig!




I've got bihåleinflammation.

Jahapp då har jag varit hos doktorn. Det var bihåleinflammation så jag fick både antibiotika och medicin mot snuvan. FINALLY säger jag bara. En tio-dagars kur så hoppas att det fungerar. Fyfan vad tråkig jag har vart denna vecka, det har bara varit klaga-på-att-vara-sjuk inlägg. Nu ska det fan bli slut på det och nu ska det snart bli work-in-progress-bilder på teckningarna i stället!



Orken att teckna.

I dag blir det läkaren kvart i två, vad skönt. Äntligen! Nu vill jag bli frisk. Jag har nästan glömt bort hur det känns att inte sitta och snyta sig varannan minut. Jag vill ha orken tillbaka så att jag kan fortsätta rita på A3-beställningen på det där söta paret. Dels för att jag vill rita men också för att jag vill visa er mina nya verk. Det var ett tag sen känns det som.



Designen är kirrad.

Hua! Ni vet att jag skrev förrut om att jag inte lyckades få ett mellanrum mellan menyn och inläggen? Well eftersom att jag aldrig lyckades hur jag än vände och vred på koderna så tog jag tag i skiten i dag och gjorde om hela stilmallen så nu har jag äntligen lyckats fått ett mellanrum. Jag ändrade även lite annat smått och gott. Vet inte om jag vill ha den där headern sen, vi får se. Hur som helst blev jag ganska nöjd. Lyckades även få upp reklamen igen. Det är kul att hålla på när det går bra!



Det vart en flicka!

Som jag skrev tidigare i morse så höll min brors fru på att få barn och nu har dom fått det :-) Och det vart en till liten flicka. Tydligen lik Ammis. Så vi åkte direkt till H&M och handlade lite bebiskläder. Gud så söta kläder. Man blir tokig. Och vi köpte även en as-söt klänning till Amelia som vi åkte och gav henne sen. Hon är ju hemma hos farmor (min mamma) nu när hennes päron är på BB.

Jag själv sitter och sipprar på mitt kära "gott gotti gott gott"-te. Jag ringde läkaren och tydligen har jag alla symptom på att ha bihåleinflammation. Så jag ska dit i morgon kvart i två och förhoppningsvis få pencilin. ÄNTLIGEN i så fall!




En inte allt för snygg halv-död Emma med ringar under ögonen och fläckig tapet bakom som vi ännu inte hunnit tapetsera om.

Chicy-clothing and such.



Dessa gobitar står högt på önskelistan just nu! Självklart från min favoritshop Chicy.se. Jag tror att två av sakerna kan vara på G till alla hjärtans dag, vem vet ;-)

Bebis på G!

I dag är det faktiskt bättre med sjuklingen. Jag känner mig mer levande nu i alla fall. Jag är så nervös just nu för min brors fru och han är på BB, hennes värkar har nämligen satt  igång! Det är så farcinerande när nett helt nytt liv ska komma till världen tycker jag. Undrar vad det blir, undra när den kommer!



Bebis gillar te.

Vi upptäckte att vår lilla bebis gillar te :-) Han blev alldeles tokig och mosade ner hela huvudet i koppen.







Kurera mig.

Nu har vi varit på apoteket och storhandlat. Det blev hostmedicin, nässpray, bafucin och halstabletter. Stannade även till vid ICA för att köpa lite honung, så det blir "gott gotti gott gott"-te med honung. Sen såg jag att jag hade fått nya Vecko Revyn i dag också, perfekt.

Nu ska jag riktigt kurera mig för nu jävlar ska jag bli frisk!



Värsta förkylningen.

Jag tror allvarligt att jag har den värsta förkylningen en vit kvinna har haft. Jag brukar inte klaga när jag är fölkyld men nu är det illa. Jag har hostat så mycket så jag allvarligt har träningsverk i magen! Hur sjukt är inte det. Vid halv sex i morse vaknade jag av att jag knappt fick någon luft för näsan var helt igentäppt. Och ingen nässpray hade vi hemma heller. Jag ringde till sjukan vid åtta men där fick man ju ingen hjälp som vanligt. Vänta några dagar och se om det blir bättre var hennes svar. Jaha.
Så nu ska vi snart åka till apoteket och handla en massa medicin till mig.




Nu måste jag gå och torka snoken.

Färdig för idag.

Nee nu orkar jag inte rita mera. Det är alldeles för jobbigt när man är sjuk och hänging. Och jag tror jag får tuppjuck på designen alltså. Jag får inte menyn  till höger att flytta på sig. Jag har verkligen försökt allt. Vilket jävla mysterium.. Jag har följt Designadinblogg.se till punkt och pricka men det är något som stör i min stilmall. Och jag vettefan vad. Om det är någon som vet så får ni gärna berätta :-)
Nu ska jag gå och snyta mig...


Börjar på ett nytt porträtt.

Jahapp då börjar vi på en ny beställning då :-) En A3 teckning på ett kärlekspar :-) Och i dag blir det winnerbäck i högtalarna. Ursäkta röran på min blogg btw. Ska försöka fixa senare!


Friskare!

I dag känner jag mig friskare. Fick någon mirakeltablett av älsklingen i går. Någon mot förkylningar och en massa saker som han hade fått från sin läkare förrut. Det verkar som att den hjälpte. Jag ska ta en till i dag för det skulle man tydligen göra. Skönt att jag fick sussa bra i natt också. Jag måste ha somnat halv ett i natt. Gud så skönt. Jag som brukar vara vaken till tre.



Så här ser vi ut på mornarna när vi precis har klivit upp. Moi med en stor och skön morgonrock :-)


Hugge myser i soffan med oss som vanligt. Jag förstår inte hur vi alla tre får plats i denna lilla tvåsists-soffa :-P

Börjar det ge resultat?

Min älskling kom nyss hem med denna fina rosbukett till mig, som en krya på dig bukett sa han :-) Humm.. vad han har börjat blivit givmild med blommor nu för tiden! Är det mina små hintar om att jag gillar blommor som börjar ge resultat? Det verkar så ;-)


Stackars stackars sjuklingen.

Fiifan riktigt jävla sjuk och risig är jag just nu. Jag tror till och med att jag har feber. Jag svettas och fryser om vartannat. Och när jag vaknade i morse hade jag INGEN röst kvar. usch. Nu är den bättre men jag lever på halstabletter kan jag säga, dels för halsont men dels för att jag inte ska hosta då det inte kittlas lika mycket i halsen om man suger på halstabletter och av så många halstabletter får magen ta stryk. Därav har jag ont lite överallt. Och när det kommer hosta så verker det nå förbaskat i huvudet. Usch, jag hatar att vara sjuk!!


Yesterday.

Det vart en jättebra ettårskväll i går med min älskling :-) Skitgod mat och filmen var jättebra. Dock lite lång tyckte vi båda. Jag älskar verkligen dig mest utav alla i hela världen älskling. Många fler år ska det bli!!



Mini familjen :-) Innan vi lämnade Hugge hos mammsen och pappsen :-)



På resturangen.


Våran favvomat på Di Spagna.


På bion redo för film :-)

Ett år nummer två.

Nu åker jag och älskling och lämnar Hugo hos mamma och pappa sen så åker vi ner på stan och äter på Di spagna och därefter blir det bio "The curious case of Benjamin Button" :-) Ha en fin kväll!


Presenter :-)

Nu har vi bytit presenter älsklingen och jag :-) Titta vad jag fick!


Finaste Hanky panky trosorna som jag önskade mig. Sen hade han köpt ett till Juicy couture sett i ljusråsa bara för att han hade råkat köpt fel råsa förrut i julas, haha. Han är lite tokig han.

Jag har precis duschat och hoppat i dessa fina kläder som jag fick och snart ska vi se på Dexter när Patrik är klar med dushningen. Sen  i kväll blir det resturang och bio :-) Mysmys!

ETT ÅR <3

I dag fyller vi ett år min älskade älskling och jag! Mitt allt, min själsfrende, min bästa vän, min älsking och mitt liv! Det kommer alltid alltid att vara VI två. <3<3


Jag älskar dig Patrik Grönvall! För alltid!