TÄVLING!

Nu lottar jag ut ett av mina linnen, motivet är ritat av mig och det är i storlek small med trycket "Life will change på" trycket sitter på baksidan, vilket jag nästan tycker är coolare! Allt ni behöver göra är att skriva här i kommentarer varför just du ska vinna linnet. Tävlingen slutar på söndag klockan 18:00! Lycka till!!


Kommentarer
jennie säger:

jag tycker jag ska vinna det för det var så jääkla snyggt!! :) har du ritat trycket? :o

2009-02-19 | 17:34:26
Bloggadress: http://jenbaby.blogg.se/
Sofia säger:

Jag har ingen speciell anledning om varför just JAG ska vinna det. Men det skulle vara jätte kul att vinna, och så var trycket skit coolt! Inte sett någon som haft det tidigare, kul att komma med något snyggt och udda! Sköt om dig.

2009-02-19 | 17:38:03
Bloggadress: http://lmzs.blogg.se/
jennie säger:

du e ju helt otrolig människa! :) funderat på att rita tatueringar? eller gör du de? :)

2009-02-19 | 17:39:24
Bloggadress: http://jenbaby.blogg.se/
Emma säger:

Jag har en bra anledning till varför just jag ska vinna linnet. =) Just det att "life will change" stämmer bra. Efter att ha varit arbetslös en tid och utan framgång så förändrades det idag! Och då när jag kollade din blogg så har man chans att vinna ett linne med just ett sånt budskap. Haha är det ödet?

Sen har jag storlek small också, perfekt!

Sen måste jag säga att du ritar otroligt bra och jag följer din blogg (fast det är ju ingen anledning till att jag ska vinna) men jag ville få det sagt också. :)

Mer än så här skriver jag inte. Hoppas du får det kul med att välja ut en vinnare! :)

Kram

2009-02-19 | 18:04:06
Nicole säger:

Jag är med ! :)

2009-02-19 | 18:05:29
Bloggadress: http://aelma.blogg.se/
Susanne säger:

åh, jag vill vinna det linnet! bilden är ju såååå vacker!

2009-02-19 | 18:28:19
Bloggadress: http://pubes.blogg.se/
sofie säger:

Jag skulle vilja den för att det passar in på mig, mitt liv har förändrats väldigt mycket och man vet att det kan bara bli bättre. Min mamma skiter i mig och jag har flyttat till min pojkvän nu och mår som aldrig förr! :D + Att linnet är superfint :D Och jag skulle bli supergald om jag vann det :D Hoppas detta räcker :D Kram

2009-02-19 | 18:41:42
Bloggadress: http://sofieantonsson.blogg.se/
Anonym säger:

snyggt :)

2009-02-19 | 18:48:39
Bloggadress: http://seelmic.blogg.se/
beccsbox säger:

Åh, jag hade så velat vara med och tävla! Tråkigt att det bara finns i small.. Är lite större än så ;D

Men ha en fin kväll! :) Kram

2009-02-19 | 19:12:42
Bloggadress: http://beccsbox.blogg.se/
johanna säger:

åhh jag vill vinna JÄTTEGÄRNA :) sen en fråga.. du gör inte beställningsdesigner till bloggar? kram johanna

2009-02-19 | 19:16:40
Bloggadress: http://jonkiees.blogg.se/
Crazyonthis säger:

Jag skulle vilja vinna linnet, dels för att jag tycker det är snyggt, men sen skulle jag inte behålla linnet själv, utan ge det till min 16 åriga systerdotter, som kan behöva lite uppmuntran. Kramizar!

2009-02-19 | 19:16:58
Bloggadress: http://crazyonthis.blogg.se/
jennie säger:

hej ebbe jag tycker ja ska vinna for att jag ska komma i stl small till sommarn serru o da har ju life will change ett bra budskap till mej puss jag skojja lite ebbe klart du inte ska skicka den hit da kostar de ju frakt ja ska kopa ett sen ja pusssss alsklingen min sis

2009-02-19 | 19:26:06
Bloggadress: http://jennieportugal.blogg.se/
Fantasy Girly säger:

Hejhej!

Jag skulle vilja vinna för att jag har lite problem med min familj just nu. Därför passar budskapet "Life will change" bra just nu. Jag kan gå runt med det och ta till mig att det kommer bli annorlunda, det kommer inte vara så här för alltid. Sen har vi halkat efter i ekonomin och jag har alltså inte råd med några nya kläder. Och efter att ha rensat garderoben har jag fått bekräftat att jag verkligen behöver nya. Sen funderar jag på att beställa linnen med egna tryck på när plånboken är någorlunda fylld igen, och skulle vilja se hur bra kvalitet det kan vara på dem. Jag tycker du tecknar så sjukt snyggt med, och just den teckningen är min favorit av dina teckningar.



Skulle betyda mycket för mig om jag vann, för jag vinner aldrig något.-.-'



Kram!

2009-02-19 | 19:47:34
Bloggadress: http://fantasygirly.blogg.se/
Amanda T säger:

I'm in!

Jag tycker att jag ska vinna för att jag gillar din blogg sjukt mycket. För knappt en månad sedan så hittade jag hit på något sätt och nu är jag FAST. Du är GRYM (på både skrivande och ritande). Jag vill också bli mer rutinerad när det gäller blyertsporträtten som jag nyss har börjat med och skulle gärna vilja göra som du, sälja porträtt. Just nu har jag tre beställningar och det är ju en bra början :D Jag får hoppas att det fortsätter såhär.

I wan't it!

2009-02-19 | 19:54:19
Bloggadress: http://athornlund.blogg.se/
Viry säger:

sv: den är jättefin! :) bloggen alltså

2009-02-19 | 20:13:38
Bloggadress: http://veronicahogberg.blogg.se/
http://joelineottosson.blogg.se säger:

Vad borde jag skriva mer om i min blogg, vad fattas? :)

2009-02-19 | 20:25:42
Bloggadress: http://joelineottosson.blogg.se/
EN TJEJ I STORSTAN - illustration & foto .. säger:

Jag skulle vilja vinna linnet eftersom att du är min nya idol !



/ En tjej i storstan

2009-02-19 | 20:39:48
Bloggadress: http://entjejistorstan.blogg.se/
Sofia säger:

Hej! Först vill jag bara säga att du är helt grym på att teckna! Första gången jag såg din blogg tappade jag andan. Du är fan en av de bästa jag sett. Jag vill också vara konstnär, det har varit min största dröm sedan jag var 4 år och jag hoppas verkligen min dröm går i uppfyllelse. Jag älskar alla dina teckningar, speciellt "Life will change". Den uttrycker så mycket känsla. Om jag vann linnet skulle jag ge den till min allra bästa kompis och själsfrände. Hon har haft ett väldigt knasigt liv ett tag med självmordstankar, familjeproblem och kärleksproblem. Jag vill verkligen visa för henne att "life will change", men jag vet inte hur. Därför vill jag att hon ska få linnet, och jag tror faktiskt den skulle bidra väldigt mycket till att få henne lite gladare.

Tack för en superbra blogg!

2009-02-19 | 20:41:51
Bloggadress: http://lykkligt.devote.se
Victoria säger:

Hej! jag hoppas att mitt liv förändras när gymnasiet kommer. jag är konst fantast och musiker på 15år och hoppas att mitt liv blir annorlunda på gymnasiet. nu går jag sista terminen i nian och kämpar för att bli tagen seriöst. mina drömmar är att bo i london, plugga konst historia på london met, spela i band (bas/gitarr) och tillslut leva livet jag vill leva. jag vill kunna vara lycklig. jag diggar din konst stort och ser det unika i ditt uttryck. varför vill jag just vinna linnet? hoppas på en förändring och behöver budskapet om att livet kommer att förändras med mig varje dag, som en påminnense om att se framåt och ta en dag i taget och fortsätta sträva efter mina mål. tack för en bra blogg!

2009-02-19 | 20:43:40
Bloggadress: http://viccanstiff.blogg.se/
hanna säger:

tränar du något? :)

2009-02-19 | 20:49:44
Bloggadress: http://esth.blogg.se/
Karin åström säger:

Åh! Linnet är grymt snyggt! Jag skulle jätte gärna vilja ha linnet, för att sen kunna ge bort det till en vän. En mer perfekt finns nog inte. För det måste vara grymt kul att ha ett linne som ingen annan har. Så min anledning är att jag skulle vilja ge den perfekta presenten till en kompis - linnet. Du skulle också rädda mig för jag är helt pank! Hehe :)

2009-02-19 | 20:52:44
Bloggadress: http://happyk.blogg.se/
hannizen säger:

Så cool tjej du är alltså.. hur mycket får folk betala för dina teckningar!? måste bara fråga..

2009-02-19 | 20:55:54
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/hannizen
erika säger:

Usch, känner mig som en människa med bra självförtroende när jag ska skriva varför just JAG ska vinna saker, men jag verkligen avgudar (haha, fult ord) dina teckningar!

Men ja, "life will change" passar bra in på mig..för ja, jag har haft det jättebra en tid, men helt plötsligt, jo vad händer inte då? min mormors syster som stod mig väldigt nära dör, min mormor dör någon månad efter, PANG så dör min farmor, min morbror började dricka mer (ja, alkolist). så från att gå till ett väldigt bra liv till att ja..försöka klara av nian med att vara deprimerad..nu blev det här bara något som TYCK SYND OM MIG!! fast, nej tyck inte synd om mig. det är det sista jag vill. och nu blev det här inte alls en bra förklaring varför jag vill ha det linnet..

2009-02-19 | 21:48:30
Bloggadress: http://ecarlen.blogspot.com/
jessica m säger:

heey! vill tacka för en grym blogg, följer den varje dag! hade tänkt o vara med och tävla om ditt snygga linne som jag helt enkelt älskar! men efter att ha läst resten av kommentarerna av tråkiga saker som hänt dom så kan jag inte komma med nåt bättre förutom att jag är arbetslös som så många andra..ingen ursäkt. men en sak kan jag säga, skulle jag vinna linnet skulle jag bära det stolt och inspireras att bli en lika bra konstnär som du och att lyckas i livet med det jag tycker är kul, att teckna. keep doing what you'r doing!! :)

2009-02-19 | 22:21:08
C säger:

Grymt snyggt linne måste jag säga, fastnade verkligen för trycket! Kommer säkert inte vinna det för jag brukar inte vinna i tävlingar men du har verkligen talang måste jag säga.

2009-02-19 | 23:28:20
Bloggadress: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se/
Sassa säger:

Jag skulle vilja vinna det för att det är sjukt snyggt! Och jag tänker inte skriva nån snyft historia om varför just jag förtjänar det. För jag förtjänar det faktiskt inte mer än andra.

Bara det att det skulle vara sjukt kul att ha, för att det är så snyggt!

2009-02-19 | 23:38:53
Bloggadress: http://saasssaa.blogg.se/
Annica säger:

Jag har haft det riktigt tufft under min uppväxt med mobbning som nu har fortsatt upp i gymnasiet. Ramlade in i både depression och ätstörning då gymnasiet började och kämpar fortfarande med bägge två. Kämpar mot ätstörningstankar och självdesktuktiva tankar. Varje dag är en kamp för att få gå med ett riktigt leende på läpparna istället för det fejkade som ofta är påklistrat. Tankarna på att det kommer vända, att det kommer bli bra igen, finns där hela tiden. Och det är precis vad ditt linne säger. Det är som en knuff i rätt riktning när självförtroendet och den peppiga sidan sviktar. Därför skulle jag jättegärna vilja vinna ditt linne. :)

2009-02-19 | 23:57:29
Bloggadress: http://whisperingsoul.blogg.se/
Charlotte säger:

Riktigt snyggt linne och fräckt med att motivet sitter på ryggen istället för på framsidan verkligen inget man ser varje dag. Så klart jag vill vara med och tävla! Kram

2009-02-19 | 23:59:56
Bloggadress: http://sunrice.blogg.se/
josefine säger:

HEJ! först vill jag bara säga att du är otroligt duktig! Jag är extremt farsinerad av dig :)

Jag tycker att jag ska vinna för attjag tänkte ge linnet till min bästa kompis som har gått igenom en del jobbiga saker. "life will change" är ett riktigt bra "budskap" och jag tror att det skulle betyda väldigt mycket för henne och det skulle ge henne styrka.

Tack på förhand! Bloggen är kung!

2009-02-20 | 10:11:38
Bloggadress: http://josefinehammarstrom.blogg.se/
Emma (igen) säger:

Jag skrev förut varför jag ska vinna linnet men igår kväll kom jag på att jag fyller ju 20 på måndag också. Det är väl också en bra annledning..? :) well well, take care!

2009-02-20 | 10:57:18
victoria säger:

jag har en andledning till att kanske vinna:) det är just att ''life will change'' som det står på linnet, för jag orkar inte med mitt liv ibland, jag har tänkt på självmord ett antal gånger. jag och min bror kommer inte alls bra överens och han slår mig väldigt mycket och hårt. oftast får ja blåmärken. då är det bara att låsa in sig på rummet och där sitter man tills man vågar gå ut igen! han kan få sina utbrott! jag vill bara säga att du tecknar så sjukt snyggt! jag tecknar också väldigt mycket och mina kompisar tycker jag borde visa upp dom för nån som är bra på sånt. därför läser ja din blogg väldigt mycket och får inspration av dina bilder:)

2009-02-20 | 11:11:26
Bloggadress: http://victctoria.blogg.se/
Louise säger:

För det första, jag skulle vilja vinna linnet för att den är så grymt coolt och det skulle passa skitbra in i min gaderob.

För det andra, linnets budskap är ju, "life will change" (som om du inte visste det..) och mitt liv är på väg att förändras drastiskt. Jag är för första gången på väg in i ett seriöst förhållande( det är väldigt stort för mig), tar studenten till våren, ska flytta hemifrån och förhoppningsvis börja på högskolan. Jag kan INTE vänta på alla dessa förändringar, är så sjukt trött på hur mitt liv ser ut nu, plugg, plugg och sova, stress, stress, stress. Jag kan inte vänta tills sommaren då mitt "life WILL change". Om förändringen är till det bättre vet jag ej, men man får ju göra det bästa av situationen. Och som sagt, förändringen är efterlängtad.



Tack för att din blogg finns, gillar den skarpt. Ha en bra dag.

Kramar Louise

2009-02-20 | 14:13:58
Bloggadress: http://behindmyblueeyes.blogg.se/
Elle säger:

anledningen är att jag vill ha en grymt snygg topp att ha på mig! om jag vinner får jag den! :D

2009-02-20 | 15:21:47
Bloggadress: http://elle91.blogg.se/
anna säger:

Life will change,

vem säger inte så?

tänk ändå, om allt gick att nå

då skulle inte jag sitta här, och grubbla som få

tänk ändå, om jag bara linnet kunde få!

2009-02-20 | 15:30:13
HannaH säger:

JAG borde vinna för att ditt linne är jätte snyggt! och om jag vann skulle jag bli gladaste tjejen EVER! och det vore ju som bra :)



(jättejättesnyggt linne!!)



2009-02-20 | 16:10:25
Bloggadress: http://HannaHLi.blogg.se.se
adriana säger:

oj oj oj du är verkligen skit duktig, kreativ, hur mkt skulle man inte ge för den där tröjan, den ser ju proffessionell ut, bilden är wow, och texten är korrekt. Tröjan är grym, skulle verkligen vilja visa upp mig i den. tack för att du länka din blogg/ adriana(K)

2009-02-20 | 16:40:02
Bloggadress: http://ivaana.blogg.se/
ida säger:

åh, synd att jag missade tävlingen! hade verkligen varit kul med ett sånt linne! :)

2009-02-20 | 16:54:09
Bloggadress: http://idabohlin.blogg.se/
AnnaIda säger:

Jag skulle vilja vinna det för att jag är så sjukt imponerad av dig! Och för att linnen är apcoolt!



2009-02-20 | 17:00:38
Bloggadress: http://annaida.blogg.se/
L säger:

Jag vill vara med, det var det snyggaste linne jag någonsin sett! dessutom ska jag utomlands snart och vad vore inte bättre än att visa sig i ditt sjukt snygga linne? :)

2009-02-20 | 17:04:01
Selma säger:

Hade jag vunnit linnet hade jag bott i det. Så sjukt snyggt! Jag vill vinna :( Tänk så snyggt med det linnet, jeans shorts och brunbränd kropp i sommar. Oooh, vad snyggt :( Geee mig :( P&K!

2009-02-20 | 17:05:52
Bloggadress: http://ssselmas.blogg.se/
FRÖKEN CARLSSON säger:

denna gilla ja som fan!!!

2009-02-20 | 17:06:02
Bloggadress: http://saannacarlsson.blogg.se/
Ricki säger:

Tycker jag borde vinna den för min flickvän fyller år om nåra dagar och jag är påväg att just flytta hem ifrån så jag har inte riktigt råd med nått fint åt henne och det känndes verkligen som en henne tröjja

2009-02-20 | 17:13:19
Bloggadress: http://rib.blogg.se/
Sofie säger:

Först och främst vill jag bara säga; fyfan vilket snyggt linne och jag vill dessutom påpeka att jag tycker att du är grym!! seriöst, jag skulle ge mycket för att kunna teckna som du :)



nu till min motivering: jag har haft en sjukt dålig vecka, allt har gått åt helvete och min livslust jar liggat på noll. men så idag så kändes allting helt galet mycket bättre helt plötsligt. det avr så sjukt skönt att allting bara lossnade och jag hade en riktigt bra dag! så det känns verkligen som att budskapet passade in på mig idag. jag klickade in här helt slumpmässigt idag för första gången och tävlingen var det första jag såg. kändes lite som ödet så att säga;) jaa, det var allt!! =)

2009-02-20 | 17:20:28
Bloggadress: http://soffiemartinsson.blogg.se/
Desirée säger:

Åååå du gör sååå fina saker, jag blir så avundsjuk på din talang:).

en anledning till att jag ska vinna är för att jag först tycker att linnet är sjukt snygg och sen också för att jag är arbetslös och ingenting just nu riktigt går min väg så detta linne skulle verkligen göra min månad:)



ha en jätte mysig fredag:)

2009-02-20 | 17:22:15
Bloggadress: http://kleindesiree.blogg.se/
Emelie säger:

Riktigt fräcka linnen du tryckt upp. Teckningarna du målar gör mig helt mållös, du är GRYM!



Jag flyttar ner till Spanien om en vecka och linnet skulle passa perfekt i min resväska för vem vet, kanske mitt "LIFE WILL CHANGE"? :)



Keep up the good work Emma!

2009-02-20 | 17:23:34
Bloggadress: http://emelielindskog.blogg.se/
Emma säger:

Åh, gud vilket snyggt linne! :)

2009-02-20 | 17:35:22
Bloggadress: http://emmaaarosen.blogg.se/
MALIN säger:

jag tycker jag ska vinna för att jag helt enkelt skulle se döcool ut i ditt snyggsnygga linne!

2009-02-20 | 17:40:21
Bloggadress: http://malinsstil.blogg.se/
Marja säger:

Väldigt snygg linne! :) Jag vill vinna därför att jag tycker att motivet är grymt snyggt. För att jag skulle använda det in en vecka om jag vann för jag vinner aldrig så det skulle vara jätteroligt :) Dessutom så tycker jag meningen är bra. "Life will change". Jag tar studenten och förhoppningsvis få ett jobb nu i sommar, och det är mitt första jobb i sånna fall.



2009-02-20 | 17:44:01
Bloggadress: http://marjaskrypin.blogg.se/
SARA säger:

Jag tänker inte dra igång och skriva ett A4 med orsaker varför jag borde vinna. Jag tycker bara du är grym på att rita och linnet var sjukt snyggt.. Kan verkligen tänka mig det och ett par slitna jeans shorts till sommaren. Läckert!

2009-02-20 | 17:49:17
Bloggadress: http://sara888.blogg.se/
lisa säger:

jag är lätt med!

skolan där jag går så är det ganska svårt att få uppmärksamhet, kanske en dålig förklaring, men jag vet att folk kommer reagera på det linnet!

hoppas jag kan få chansen att vinna detta supersnygga linnet.

kramar lisa.

2009-02-20 | 17:49:20
Bloggadress: http://deuxvies.blogg.se/
Dessi säger:

Hejsan jag skulle vilja linnet det passar bra in på mig då jag har fått uppleva en väldig förändring i mitt liv nyligen då min mor gick bort och det har då blivit en stor förändring i mitt liv att få leva utan sin mamma som man är så van vid att prata med verje dag. tack på för hand grymma tekningar du målar kram dessi

2009-02-20 | 18:01:31
Bloggadress: http://dessiissed.blogg.se/
Anna säger:

Varför just Anna 19 år vill vinna? För att jag är sådan människa som alltid tyckts stöta på problem, slå hårt i botten och komma tillbaka! I över 4års tid har jag övervunnit det mesta! För 2 år sedan så drabbades jag av akuta magsmärtor, och var tvungen att opereras akut. Äggledaren konstaterades brusten, och de var tvungna att ta bort den ena äggledaren. Läkaren sa till mig " Hade du väntat 1 timme till med att komma upp hit, hade du förblödit" Jag lurade alltså döden samtidigt som mina chanser att få barn halverades! Slog i botten hårt, och kom tillbaka. 6 månader senare konstaterades att jag hade ett bråck på magmunnen, stor operation och mycket smärta. Sedan konstaterades tumörer dock godartade i ögonen.

Så JAG VET hur det är att slå hårt i botten!

Jag lever efter mottot, life WILL change! I know it!

Jag tror och hoppas på att livet kommer att göra mig gott, förr eller senare!

2009-02-20 | 18:03:05
Bloggadress: http://annasofiia.blogg.se/
Emelie säger:

Snyggaste linnet som jag nånsin har sett. Jag är med :-)

2009-02-20 | 18:07:47
Bloggadress: http://monkeybusinesss.blogg.se/
Anonym säger:

Varför ska jag vinna linnet? Först och främst är "life will change" helt klockrent och får mig direkt att tänka på en kompis som har gått igenom sjukt och omänskligt många hemskheter det senaste halvåret. Hon är nere på botten just nu och gräver en ännu djupare grop. Hon är också, precis som linnet, väldigt rockig av sig och jag tror att ditt fina linne skulle passa henne perfekt. Samtidigt som jag vet att hon skulle bli riktigt glad över att få det också. Jag har nämligen slut på idéer på hur jag ska göra henne gladare och det här kan vara ett bra försök tror jag. Kram



(Precis lyckats upptäcka din blogg förresten, grymma bilder!!)

2009-02-20 | 18:10:20
Bloggadress: http://livelove.blogg.se/
Anonym säger:

Varför ska jag vinna linnet? Först och främst är "life will change" helt klockrent och får mig direkt att tänka på en kompis som har gått igenom sjukt och omänskligt många hemskheter det senaste halvåret. Hon är nere på botten just nu och gräver en ännu djupare grop. Hon är också, precis som linnet, väldigt rockig av sig och jag tror att ditt fina linne skulle passa henne perfekt. Samtidigt som jag vet att hon skulle bli riktigt glad över att få det också. Jag har nämligen slut på idéer på hur jag ska göra henne gladare och det här kan vara ett bra försök tror jag. Kram



(Precis lyckats upptäcka din blogg förresten, grymma bilder!!)

2009-02-20 | 18:10:43
Bloggadress: http://livelove.blogg.se/
Anonym säger:

Hej. Jag tycker att jag ska vinna för att jag precis har flyttat till spaninen och har inte allt för mycket med mig och sen är du ju hur grym som hälst.Kan behöva något tjusigt som sticker ut :)

Fortsätt med det du gör du är GRYM!!

2009-02-20 | 18:44:11
Bloggadress: http://theresenybeck.blogg.se/
Moa säger:

jag vill vinna linnet därför att det är jätte häftigt. du är jätte duktigt på att rita/teckna och alla dina bilder är fina. jag skulle bli jätteglad om jag vann!

2009-02-20 | 19:06:32
Bloggadress: http://alltmankantankasig.blogg.se/
amanda säger:

enooooormt snygg tröja ju! Lugnt att jag är med!

Varför jag ska vinna då?

För att jag är så klumpig och tack vare min klumpighet så kostar det att leva xD

nej, men jag behöver spara pengar så att jag kan åka som utbytesstudent nästa år och att då vinna en tröja som dessutom är sjuuuukt snygg hade bara gjort det bra för min lilla plånka ;)



2009-02-20 | 19:13:17
Bloggadress: http://ajde.blogg.se/
Lina säger:

ååååh, snyggaste linnet! skulle kunna köpa det, men eftersom du lottar ut det så jaa.. vill verkligen ha det :)

2009-02-20 | 19:56:16
Bloggadress: http://trivs.blogg.se/
Lona säger:

jag vill vinna för jag blir inspirerad av dina motiv, och älskar det du gör.

och har alltid velat haft något du gjort.

skulle bli sjukt roligt om man vann det!

puss

2009-02-20 | 19:59:15
Bloggadress: http://lonatrogen.blogg.se/
cicci säger:

Bara för att jag tycker att du är så sjukt grym på att rita och hittar grym inspiration när jag går in här och kollar. Och vem vet? Kanske en vacker dag life will change för mig och jag kommer bli lika duktig som du ;)

kram

2009-02-20 | 20:53:21
Bloggadress: http://lookatmy.blogg.se/
cicci säger:

vet inte om förra kom med... isådana fall kan du bortse från detta.. jag och teknik :(



Bara för att jag tycker att du är så sjukt grym på att rita och hittar grym inspiration när jag går in här och kollar. Och vem vet? Kanske en vacker dag life will change för mig och jag kommer bli lika duktig som du ;)

kram

2009-02-20 | 20:54:43
Gabbie säger:

Hej, ville bara skriva att du är otroligt duktig på att rita och du är en konstnär :D och jag skulle gärna vilja ha tröjan för att den är unik och speciell och jag skulle känna mig stolt och glad om jag var den enda som hade en sådan tröja :P

Och det som står "Life will change" visar som att "ta't lugnt, det kommer bli bättre, livet kommer in alltid vara såhär... fortsätt tro så lyser det snart upp ett sken av lycka upp för oss andra också" och det känns så vackert :D



Att man ens kan komma på och rita ett sådant tryck är fantastisk.





VILL VERKLIGEN HA DEN DÄR TRÖJAN! :P hehe

2009-02-20 | 21:02:29
Rebecca säger:

Hej! :)

Jag tycker att jag ska få vinna då jag bor i en liten stad där alla, ALLA, bär likadana kläder. Med ditt linne kommer jag helt klart sticka ut i mängden och alla kommer undra var jag har fått tag på detta supersnygga linne!



Första gången jag är inne på din blogg men jag kommer helt klart följa den. Du målar sjukt fint!

2009-02-20 | 21:06:21
Bloggadress: http://lanius.blogg.se/
Anna säger:

Jag skulle ge linnet till min cnacersjuka kompis.. För att visa att livet kan ändras på.. Då på många sätt :( jag hoppas att det ändras till det bättre för jag skulle aldrig klara av att mista henne!

2009-02-20 | 21:33:55
Cassandra säger:

Jag vill vinna det eftersom jag verkligen, verkligen hoppas att "life will change", då en del jobbiga saker händer i mitt liv just nu och jag verkligen hoppas att de går över och att livet just förändras (till det bättre) inom en snar framtid =)

2009-02-20 | 22:35:12
Bloggadress: http://unikacassandra.blogg.se/
P3 säger:

Jag ska vinna linnet för att jag kommer marknadsföra vidare dina linnen och skicka dig till hollywood för att designa deras kläder=)

2009-02-20 | 22:38:33
Bloggadress: http://fackit.blogg.se/
Kääät säger:

jag vill ha ditt underbara linne, för jag har gått igenom mycket och jag tror verkligen livet kan förändras bara man vill och ger allt! jag har en ganska annorlunda stil och vill visa upp ditt coola linne för alla under våren!! jag älskar att du verkligen går in för de du gillar och står för det. det är inte många som gör "now a dagys". det hade vart sjukt grymt och få vinna ditt linne !!:D puss och kram

2009-02-20 | 23:29:37
kääät säger:

jag vill ha ditt underbara linne, för jag har gått igenom mycket och jag tror verkligen livet kan förändras bara man vill och ger allt! jag har en ganska annorlunda stil och vill visa upp ditt coola linne för alla under våren!! jag älskar att du verkligen går in för de du gillar och står för det. det är inte många som gör "now a dagys". det hade vart sjukt grymt och få vinna ditt linne !!:D puss och kram

2009-02-20 | 23:30:20
kääääät säger:

jag vill ha ditt underbara linne, för jag har gått igenom mycket och jag tror verkligen livet kan förändras bara man vill och ger allt! jag har en ganska annorlunda stil och vill visa upp ditt coola linne för alla under våren!! jag älskar att du verkligen går in för de du gillar och står för det. det är inte många som gör "now a dagys". det hade vart sjukt grymt och få vinna ditt linne !!:D puss och kram

2009-02-20 | 23:31:15
Emma säger:

det här vill jag veerkligen vinna, urläckert!

2009-02-21 | 00:05:44
Lina säger:

Ska upp till Ume och hälsa på syster nästa helg.. skulöe vara kul att ha mé en snygg och cool present=)

2009-02-21 | 00:48:42
Bloggadress: http://zincriosa.blogg.se/
jessie säger:

galet snyggt linne! klart man är med och tävlar, linnet skulle då gå till min bästa polare, det är hon värd för hon har varit så nere på sista tiden! :)

2009-02-21 | 01:36:27
Bloggadress: http://charliecheez.blogg.se/
Johanna säger:

Jag skulle vilja vinna linnet för att det står för allt jag går igenom nu. Att sluta gymnasiet & bli vuxen. Att behöva ta tag i sitt liv & faktiskt göra någonting utav det.

Det är verkligen nu man ska göra upp planer för sitt liv; börja jobba, plugga vidare eller sitta hemma & klippa naglarna till man blir 40 & fortfarande bor hemma hos mamma.

Det där linnet skulle vara en perfekt påminnelse om att jag måste ta tag i det på riktigt. Att jag måste skaffa mig ett eget liv :)



sen är det skitsnyggt också.

2009-02-21 | 11:41:22
Bloggadress: http://spralligsparv.blogg.se/
aleksandra säger:

Jag skulle vilja ha linnet för texten som står, och inte bara det utom jag ÄLSKAR dina ritningar.

2009-02-21 | 14:14:47
Bloggadress: http://aleeekss.blogg.se/
Malin säger:

Jag tycker att jag ska vinna linnet för att jag lever efter mottot "life will change" just nu. Jag har en lång tid varit sjuk i både bulimi & anorexi & har nu efter två inläggningar på bupavdelning bestämt mig för att ta upp kampen mot mina ätstörningnsmonster & jag tror verkligen att MITT LIV KAN ÄNDRAS! Jag är redo för en förändring och jag kommer slå mina knytnävar blodiga i kampen för ett liv i friskhet.



Måste bara säga att du är grymt duktig! Verkligen :* Jag hoppas & tror verkligen att jag kommer få se mer av dig i framtiden.

2009-02-21 | 14:46:55
Bloggadress: http://hallonte.blogg.se/
Camilla säger:

Mitt liv har ändrats otroligt på ett år. I november 2007 blev jag arbetslös. Otroligt jobbigt men i februari 2008 fick jag en anställning på ett bemanningsföretag. Anställningen var inte längre är två veckors vis men jag tänkte att jag tar tillfället i akt och visar att jag vill stanna. I dag, ett år senare har jag en fast anställning på företaget och flera ansvarsområden. Så allt jag kan säga är att "Life will change" även om det har motgångar ibland.



Kram Camilla

2009-02-21 | 14:59:19
kadija säger:

jag skulle gärna vilja vinna den för att jag vill ge den till min fina kompis som älskar den :)<3

2009-02-21 | 21:14:36
Bloggadress: http://kadijas.blogg.se/
M I M M I säger:

Jag är med! Supersnyggt linne verkligen! :)

2009-02-21 | 23:11:21
Bloggadress: http://miimliin.blogg.se/
katta säger:

jag har aldrig vunnit ngn tävling förut o linnet e verkligen skit snyggt!

2009-02-21 | 23:58:18
Bloggadress: http://katariiiiina.blogg.se/
Anna säger:

Först och främst vill jag säga att du är otroligt duktig.

Sedan vill jag berätta varför det där linnet är ämnat för mig; Jag är en sådan människa som alltid står bredvid och tittar på när andra har roligt. Det är inte det att jag inte får vara med, det är det att jag aldrig riktigt lärt mig ta platsen. Jag insåg de för ett par dagar sen -jag lärde mig aldrig att ta plats. Att bära orden Life Will Change skulle inte bara peppa mig, det skulle även få mig att tro. För life will change. Jag ska få det att förändras. Jag behöver bara lite hjälp på traven ibland.

2009-02-22 | 09:22:27
Bloggadress: http://abstraktion.blogg.se/
Ida säger:

Så jag hann med tävlingen ändå, yay! :D



Jag tänker inte skriva om nåt problem som jag har, och som jag vill ska förändras. För alla vill ju ha förändring i sina liv, eller hur? Vare sig det gäller livsödande eller inte så livsödande situationer. Jag såg en film igår, into the wild heter den... Har du inte sett den så rekomenderas den verkligen! Tänker inte gå in på vad den handlar om eller så, men en gång i filmen säger huvudpersonen såhär: "whatever you want in life, reach out and grab it". Och det är det jag tror att livet handlar om, attityden om att livet kommer attförändras. Och den attityden, tycker i alla fall jag, att jag har.

2009-02-22 | 12:36:25
Bloggadress: http://idabohlin.blogg.se/
Agnesa säger:

Mitt liv har inte varit direkt lätt hittills i mina 16 år... Jag har blivit av med två nära i cancer, haft inbrott och blivit misshandlad, varit med om de största och äckligaste sakerna som finns, en av de - trafficking. Listan är lång, men ändå så har jag hoppet kvar i mig. Och jag vill inte att folk ska tro att jag tycker synd om mig själv, för trots allt detta så är tycka synd om mig själv det minsta jag gör. Istället försöker jag hjälpa andra, men det är klart att jag hoppas på att mitt liv en dag kommer att ändras, för det är just det jag behöver just nu. En förändring.

2009-02-22 | 16:15:38
Bloggadress: http://agnesalh.blogg.se/
ottilia säger:

Jag vill inte skryta, lägga upp hela min livshistoria för att du ska känna medlidande eller något sådant. Just därför ska jag avvika mig från alla andra och bara skriva; Min insperaton ligger just nu på botten av alla betraktelser och jag känner mig mottaglig för allt som livet har att ge.

Om det så skulle vara en pojkvän på posten, eller ett jättetuff(!) egendesignat linne skulle jag bli lika glad - just something, uknow'.

Så! Dessutom har min garderob börjat sina, efter alla mina rensningar och skickande till myrorna ..

Ha det bra och lycka till med fortsatt tecknande, för du är grym tjejen!

2009-02-22 | 16:32:15
Bloggadress: http://ssignatursvart.blogg.se/
Maria säger:

Shit va duktig du e! :D blir lite avis ^^

2009-02-23 | 13:43:09
Bloggadress: http://idamia.blogg.se/
frida säger:

fin blogg,

och ja diggar detta linnen stort.

kul med folk som kör på något anorlunda.

puss frida.

2009-02-23 | 15:34:56
Bloggadress: http://fridamalmbergs.blogg.se/
Sara säger:

Vet du hur grym du är! Jag ska nog fan köpa ett par st:)

2009-02-23 | 19:23:05
Sanne säger:

Hej Girli!

Vilka snygga linnen du gör..Såg ett hänga inne på "Roffe D:s" När pappa o jag var inne o sa hej! Din mor berättade om din blogg då.. Du är så jäkla duktig, men det har du väl hört förr!. :D



Hoppas allt är bra med dig. Kramar

2009-02-24 | 10:48:50
Bloggadress: http://s7.blogg.se/
Tina säger:

Du är väldigt duktig på att rita måste jag säga :)

2009-02-25 | 02:13:10
Bloggadress: http://metrobloggen.se/MartinaDaniellaMarie
mangadoos säger:

heey



tittade in din blogg och blev stum. undebara täckningar och linnet år de finaste jag sett. jag vill även vinna detta linne för att jag älskar att ha på mig kläder som inte någon har. detta gör så att jag får känna mig speciell. hoppas du väljer mig!!!!

2009-02-25 | 11:26:04
Bloggadress: http://mangadoos.blogg.se/
molle säger:

Riktigt coolt! Duktig du är!

2009-02-25 | 23:15:45
Bloggadress: http://johanssonmlin.blogg.se/
Mia säger:

Gud vilka fina och coola linne och t-shirts du gör !

2009-03-08 | 17:26:02
Bloggadress: http://miiianaslund.blogg.se/
therese säger:

Det är första gången jag besöker din sida och jag måste säga att jag är imponerad, om jag har fel, rätta mig.. men har du tecknat dessa figurer själv? Om det är så, beundrar jag ditt verk!

2009-03-09 | 00:40:21
Bloggadress: http://miissteess.blogg.se/
therese säger:

2009-03-09 | 00:40:42
Bloggadress: http://miissteess.blogg.se/
Jennie säger:

SUPERFINT linne, "Life will change", vill verkligen köpa det men är fattig just nu.. Texten passar mig väl just nu, så jag fastnade verkligen för det. :D Du har verkligen talang! Jag är också skaplig på att rita men nu har jag mött min största konkurent hittills... När jag har pengar ska jag kontakta dig och köpa linnet av dig. Kram

2009-03-09 | 12:45:36
Bloggadress: http://jenniesvarld.blogg.se/
Anonym säger:

shitt vad snyggt :)

2009-03-11 | 20:51:03
ida säger:

snyggt!!!

2009-03-12 | 12:12:02
Bloggadress: http://iidamariacarlsson.blogg.se/
Anonym säger:

väldigt snyggt!!

2009-07-23 | 19:11:58
Bloggadress: http://s
sofie säger:

väldigt snyggt!!

2009-07-23 | 19:12:14
Bloggadress: http://soooofieeee.blogg.se/
Helena säger:

Hehe, blev det feltryck? ;-) Snyggt!

2009-08-19 | 16:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback