Céline - 8 månader.

 
 
 
Den här månaden har Céline lärt sig mest hittills.  Bara någon dag efter att hon blivit 7 månader lärde hon sig att klappa händerna själv. Oftast när man frågar om hon kan klappa händerna så gör hon det.  Vinkar gör hon också ibland men bara när hon själv känner för det. Hon har även lärt sig att “krypa” Hon står inte på alla fyra och kryper men hon har sin egna stil och det går undan kan jag lova. Ibland känns det som att man inte gör annat än att springer efter lillskruttisen. I och med krypningen så blev hon också lite mer rastlös och väldigt aktiv. Så att sitta still i en minut eller två i famnen är det inte längre tal om. Hon har en vilja av stål och är riktigt envis. Inte konstigt med tanke på hennes föräldrar.

Hon har även lärt sig att sätta sig själv från liggande position. Lika glada och chockade blir vi båda två när hon precis suttit sig själv. Stå själv och hålla i sig kan hon göra, men bara en superkort stund ännu. Hon pratar på som bara den, än så länge kan man bara förstå mamma och pappa av det hon babblar om. Iblir det även ett “mammpapp”. Pincettgreppet har hon börjat med också. Just nu håller vi på att träna med lite bitmat men hon är svår när det gäller mat. En riktig liten finsmakare. Något hon i alla fall gillar att stoppa i munnen själv är gurka, melon och korv. 

Dom senaste två veckorna har hon fått nattskräck vilket betyder att hon vaknar klockan 02:00 varje natt och skriker för sitt liv. Man kan inte få kontakt med henne och heller inte väcka henne. Ingenting man gör fungerar som tröst. Superläskigt och superjobbigt. Så sömnen är lite kaos just nu. Natten till i dag var nog den värsta på länge. Hon (Vi andra också) var då vakna mellan 02:00-04:30. Så man är inte tuffast i stan idag inte.

Kommentarer
Malle-din guamor säger:

Det har ju bara gått två veckor och det känns som allt händer nu...😔 jag saknar ihjäl mig!!
Moster älskar dig Céssan! Min fina prinsessa!! 💜💕

Svar: Céssan älskar sin moster/gudamora med.Och hon saknar dig. Står inte på förrän hon börjar säga "oooom heeem mostej"
Emma Damm

2013-09-25 | 15:49:11
denise - Mamma till Noah! säger:

Åh har ni oxå d jobbigt på nätterna? Noah vaknar oxåoch är heelt hysterisk o sover dåligt i sin säng så han får ofta komma över till oss... :/ han som alltid sovit bra :(

Svar: Ja :-( Hon har också sovit så himla bra innan. Nästan så man blivit bortskämd med det. Men nu är det kaos. Måste ju vara en period då? För jag ser inga tänder på G. Jobbigt är det i alla fall :-/ Men det är ju bra att veta att man inte är ensam.
Emma Damm

2013-09-26 | 16:38:49
Bloggadress: http://danajs.blogg.se
Sandra säger:

Grattis i efterskott Celine på 8-månadersdagen :) hoppas allt är bra med er :) kram

2013-10-01 | 12:24:16
Malin - Mamma till Alice säger:

Vilken sötnos :D Våran Lillfis blev också 8 månader nu, den 28 September blev hon det :)

2013-10-08 | 07:18:12
Bloggadress: http://malinjennywestman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback